Gott & Blandat  |   Kommentarer (8)
Datum: 2012-04-30  |  Tid: 11:06:31

Valborgsmässoafton!
Måndag idag då. Och Valborg :) Ska ni åka o kolla på någon brasa??
Det ska inte jag. Blir att riva det sista i köket så man kan köpa spackel å börja grejja nu under veckan.

MEN, jag tänkte att eftersom det är Valborg idag så ska jag ge er en liten mini tävling.Lacken är inte de som visas på bilden. Jag kommer fixa lite mer vår/somriga färger istället nu när våran äntligen verkar ha kommit :)
Men bara för att visa vad som ingår :)

TÄVLINGEN PÅGÅR TILL MÅNDAG DEN 7/5 KL 18.00!

Alla kan va med o tävla, även de som inte har någon blogg. Men vill du ha en extra chans att vinna så tipsa o länka om tävlingen i din blogg.

Lycka Till!

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-29  |  Tid: 20:24:33

Ni söker och hittar hit
Det är jätte skoj att se vad ni söker på ibland för att hitta hit :P

Lägger upp några bilder på vissa som är lite roliga

   

Ni har även sökt på tikkatikkatini blogg, tikkatini blogg, tikka smycke och någon hade senast sökt på idag: "Ikea sa nej till kredit" och hamnat på min blogg..
Nästa gång ni söker hit och inte ska hit så kan ni väl ändå säga hej ;) Å ni som sökert efter bloggen kan väl säga hej också.


Bonjour
J'ai vu que j'ai un certain nombre de lecteurs de France qui viennent chaque jour. Pourquoi ne pas vous laissez un commentaire dans le blog. Serait vraiment amusant. Ne me blâmez pas si la traduction est mauvaise, blâmer Google Translate.

Hello
I've seen that I have a number of readers from the United States and Britain who come daily. Why do not you leave a comment in the blog. Would be really fun. Do not blame me if the translation is wrong, blame Google Translate.

Halló
Ég hef séð að ég hafa a tala af lesendum frá Íslandi sem koma daglega. Hvers vegna heldur þú ekki eftir athugasemd á bloggið. Væri mjög gaman. Ekki ásaka mig ef þýðingin er rangt, kenna Google Þýða.

Hallo
Ik heb gezien dat ik een aantal lezers uit IJsland die komen elke dag te hebben. Waarom ga je niet een reactie achterlaten in de blog. Zou wel heel leuk. Laat me niet kwalijk als de vertaling verkeerd is, de schuld van Google Translate.

Hallo
Ich habe gesehen, dass ich eine Anzahl von Lesern aus Island, die täglich kommen müssen. Warum kommst du nicht um einen Kommentar im Blog. Wäre wirklich Spaß. Ich kann nichts dafür, wenn die Übersetzung ist falsch, die Schuld von Google Translate.


Videoinlägg  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-29  |  Tid: 11:44:35

Smink video i 2 delarNi ville ju ha en smink video på hur ja sminkar mig, inget märkvärdigt direkt om jag får säga det själv. Foundation, puder, mascara o kajal.. sen lite ögonskugga då.. Men annars inget märkvärdigt alls med sminkningen.. ^^
Men men, ni vlle ha det så jag gjorde det :)
Såå ^^ klart :)

Idag blir det nog lugnt ja, vi ska åka ut till Lunedet en sväng å ta en promenad i det fina vädret, sen får det bli att plugga lite så man blir klar med den där uppgiften i hemsjukvården. Kan vara skönt och ha den gjord, förresten ska den va inlämnad imorgon så det passar bara bra tt vi gör den idag, eller jag gör den men får lite hjälp av mannen :)

Så blire väl att käka nåt idag också.. ^^

Hörs kanske senare!

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-28  |  Tid: 23:45:03

Lördags nöje

Lördag idag då, kom väl upp ur sängen runt elva, satte på kaffe åt mannen å te till mig.
Sen så blev det att börja riva den där förbannade tapeten i köket. Helvete vilket skitgöra och vilka klappmongon som tapetserat innan då, spacklat upp tapeter eller något.. Helt sjukt och använt sig av plast på ett ställe? Gör man sånt nuförtiden eller är det bara absurt dåligt gjort? Tror mer på det sista faktiskt. De har inte gjort det bra för fem öre. Och Jocke fick verkligen kämpa med tapeten på ena väggen för där vet vi inte riktigt heller vad de sysslat med. Men flera goda skratt fick vi i alla fall under tiden.
Tog sin lilla tid, jag åkte och handlade lite under tiden med å fixade lite mat. Skulle köpa ny såjord då Elof, katten rev ner mina plantor. *irriterad deluxe*

Annars har det inte hänt så mycket faktiskt. Duschat och tagit oss en middags vila samt nu ätit Kina mat under kvällen :) just för tillfället tittar vi på andra Harry Potter filmen o myser.

Imorgon ska jag få lite plugghjälp och så får vi se vad som händer. Antagligen inte mycket. Lägger upp smink videorna i ett inlägg också, även om de finns i listan nere till vänster. Men tänkte lägga in dem i ett o samma inlägg iaf.

God natt på er så höra vi imorgon :)
Puss hej


Videoinlägg  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-27  |  Tid: 15:41:53

Video med plåtningskläder!

Här kommer videon med mina plåtningskläder, eller såna lite sexigare osv som är använda på plåtningar.. ^^
Kan slänga upp bilder senare på de kläder jag använt på plåtningar. Så ni får se bilder också.


Så får vi se om det kaaaanske kommer upp en sminkvideo senare.. Det märks på hur humöret är då. Ska ju även börja riva tapet idag så blir fullt upp. Och plugga lite skoluppgifter också.

Men här har ni iaf den videon, och NEJ jag kommer inte ta på mig kläderna och filma när de är på. Så snäll är jag icke! Ni får nöja er med att de ligger på sängen.

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-26  |  Tid: 18:21:05

Bravo Päron o Hallon


Jag är inte mycket för Juice.. Men köpte denna idag och den kan jag verkligen rekomendera :)
Riktigt god även om den inte ser så god ut när man häller upp den. ^^
Bravo Jucie ingår i Skåne Mejeriers produkter.

Puss Hej


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-25  |  Tid: 12:15:44

Första praktikdagen
Första praktikdagen gick toppen bra! Hade en jätte trevlig dag och har en superbra handledare dessutom. Så det känns väldigt bra detta.
Idag kör vi en kväll till :) Sen är jag ledig ett par dagar. Eftersom allt är sekretessbelagt så får jag inte dela med mig om vad jag gjort så. Men är en toppen plats iaf :)

Så det blir snart att göra sig klar för att åka iväg till praktik. Sen ikväll ska jag mysa med Jocke.
morrn så blir det en sväng till skolan och sen fika på stan med Angelique :D

Har inte så mycket mer att säga just för tillfället eftersom det inte hänt så mycket ^^
Men får bli mer update imorrn och kanske ett video inlägg på plåtningsläder :)

Så ha en toppen dag/kväll så hörs vi imorrn!

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-24  |  Tid: 11:50:17

Första dagen på praktiken
Hallu på er godingar!!

Blev inget video inlägg igår tyvärr, blev för trött på kvälls kvisten.
Gick upp runt kvart i tio idag.. Varför? Joo för att inte sova bort hela den lilla korta dagen man är hemma innan det är dags att bege sig iväg till praktiken. Första dagen av 4 veckor ^^ Så idag ska man iväg å göra ett riktigt fett arbetspass ;P Mellan 13-22 ^^ Det ni! Gör ett likadant imorgon fast mellan 7-16,30.

Tur man har Jocke här ikväll så man får sova gott inatt, gjorde ja ju inte natten till idag. Eller ska väl inte klaga, sov halvskapligt tills jag vaknade runt 6 å slumrat sen dess.
Men jaja.. så kan det vara. livet är inte alltid en dans på rosor. Och det kommer det aldrig heller vara så.

Jocke ska hjälpa mig att plugga undan lite uppgifter så man slipper de sen, kände mig ju halvt dumförklarad när jag fick sitta å förklara att jag gjort de övningarna i KTC:n men att läraren jag har i ämnet inte fått någon info om det.. :/ har ju gjort två övningar i KTC:n o första inlämningsuppgiften.. Så varför ska jag behöva göra det igen för??! Blir så frustrerad.. Klart jag ska gå kursen, men varför ska jag göra uppgifter jag redan gjort en gång till?

Det ska bli så otroooooligt skönt att va färdig till juni nu.. Färdig med ALLT! Hemsjukvården, Geriatriken, Praktiken, Sjukvård/Omvårdnad (måste nog göra om några uppgifter där dock)
Men det ska bli så skönt.

Jag beställde FAKTISKT! Ja jag skulle ju ha shoppingstopp. Men jag beställde två såna där fina namnskyltar som de har på olika ställen, bland annat inom hemsjukvården/äldre omsorgen. På Lasarettet osv. Där det står deras namn o sen vilken befattning de har. Så istället för att det ska stå när jag jobbar via bemanningen på den namnskylten man fått av dom 
Karlskoga Kommun Bemanningsenheten
Alexandra Vikarie
.

Så kommer det stå
Alexandra
Barnskötare

Å på den andra:
Alexandra
Undersköterska

Mina befattningar :) Och så hoppas jag ju att ja kommer in på universitetet. Då får jag en helt annan befattning sen än barnskötare, då uppgraderar ja mig till Förskolelärare ^^ Wihoo! Fan va bäst jag är om jag kommer in och sen slutför 3,5 år i skolan.

Jaja, nog om det ^^ Nu ska jag ta å grejja lite innan det är dags att åka. Börjar ju typ om en timme ^^
Puss Hej!
Ps, Ska tilläggas att de kommentarerna jag fick igår är från Tilde då jag kollade upp ip numret o jämförde med kommentarer innan ^^


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-24  |  Tid: 00:12:14

Detta är vad jag köpt...Gissar på att fler än hälften av er som läser bloggen inte har en aning om vad det är jag köpt via tradera och ebay. Inte ens om jag säger order DIES.. :PEtt Mini Alfabete som ryms på en 4x8 platta, och kan alltså inte användas i tången.

 

2 stycken CC alfabeten.. Som inte heller direkt ryms i tången, vissa bokstäver möjligtvis.. Men rekomenderas till en Cuttlebug eller Revolution även Ellison går att använda.

Säger det er något??

                          

Och jag antar att ni inte har någon aning om vad detta är heller.. Alla figurerna jag köpt. De tre på sista raden som ligger i förpackning går att använda till tången. Samt snäckskalet går att använda i tången. De andra måste man ha en Cuttlebug eller Revolution för.. Eller annan stor maskin.
Ska ge er en chans att gissa på vad det är innan jag avslöjar det. För det borde ju finnas någon som måste veta vad jag köpt. De små kan märkas som 2x2 dies och de stora 4x4 dies. Finns dubbla och enkla och även CC dvs Cookie Cutter dies.. ^^

Nu har jag gett er massa ledtrådar till vad detta är :D De har bytt namn från QiuckKutz till Lifecraft Style dessutom.

Men jaa, det är vad jag spenderat en del pengar på :) Och jag har möjligtvis ett alfabete till på gång. Beror på om hon jag handlat av kan få tag på det via sin kontakt i USA. För skulle ja köpa det på Amazon så skulle det kosta 250 kr sen 230 kr i frakt o även 120 kr för att importera det till Sverige. Så nej tack!

Puss o God Natt!!


Mig  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-23  |  Tid: 19:04:11

Inför shoppingstopp!
Nu har jag kommit på mig själv med att ha shoppat alldeles för mycket av mina pengar jag tjänat på mässa och plåtning.
Så nu inför jag ett shoppingstopp på mig själv på obestämd tid!

Blir bäst så. Det enda nödfallet pengar skall användas till är diesel till bilen samt mathandling. Annars så inget mer shoppande efter jag betalat mina sista auktioner på tradera!!

Jag vill spara pengarna till nåt vettigt, nåt kul. Visst, shopping är skoj, men jag vill göra nåt mer vettigt än så.
Så det känns bra att sätta detta stopp på mig själv nu. Vet att jag satte ett stopp på kläder till 1 juni, men nu blir det på övriga ting också! 

NO MORE SHOPPING!
START SAVING!Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-23  |  Tid: 12:29:57

Ingen produktiv helg :P
Ja d va ju söndag igår då.. Och det va inte direkt heller en händelserik dag. Vi skulle riva tapeter, men det va det ingen som orkade tyvärr så det ska jag nog roa mig med idag istället ^^
Blev mestt soffhäng, powernap o tv tittande igår. Vi gjorde lite mat, ris och nåt köttfärs ihop kok :P Det va väl ingen höjdare med det gick ner i magen iaf och vi slapp köpa massa skräp mat ;) Som vi ofta gör på helgerna.

Men nästa helg hoppaas vi på att det händer lite saker iaf :D Att Jockes mamma hjälper till att tapetsera, om hon orkar förstås. Men det hoppas jag att hon gör. Vore så skojj att få upp tapeterna i köket och få det fullbordat äntligen!

Idag så blir det nog inte mycket gjort, mest bara chill tror jag :) Ska kolla lite på geriatriken och hemsjukvården som ja hämtade i fredags :) Så man kommer igång med det och blir färdig. Geriatriken är jag snart klar med så det känns väldigt skönt. Bara några få uppgifter kvar nu. Och imorgon börjar jag praktiken :) Ska bli roligt. Långa pass dock, men men. Så är det i arbetslivet! ;P För vissa iaf.
Så jaa vi får se hur det går. Gör ju bara 2 dagar denna veckan så det blir en mjukstart verkligen.

Jag har upptäckt att jag har väldigt många utländska läsare, bland annat från Usa, Island å även Portugal. Fast även från Kuwait har jag sett nu med!

Så man kanske skulle börja köra en liten översättning i varje inlägg så de förstår vad man skriver om :)
Får fundera på det :) Kanske skriver ett inlägg senare på lite olika språk. Får använda google översättaren ^^

Så jävla gött att utväxten är färgad nu ^^

Ska även slänga upp ett videoinlägg senare med hade jag tänkt mig :) Så hörs senare!

Puss Hej!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-21  |  Tid: 20:20:21

Slö lördag...

Idag har det inte varit en produktiv dag direkt. Somnade efter halv fyra typ. Och vaknade runt tio, men det blev en jäkligt lyckad kväll igår/inatt. Trevligt sällskap och en del alkohol.

Fick även för mig att jag skulle börja rova tapet igår med, så det gjorde jag tills pojkvännen gömde kniven för mig. Ska väl fortsätta riva imorgon istället när det är ljust.

3 månader tillsammans igår dessutom, det går fort när man har roligt. Helt underbart, tycker om honom så otroligt mycket så ord kan inte beskriva det snart.

Annars så har det inte hänt något direkt, vi har sovit och bara chillat i soffan o nu ätit lite mat. Sitter å halv tittar på film också.

Så det va väl allt jag hade på hjärtat just nu.
Puss hej.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-20  |  Tid: 15:27:24

Ikväll slår vi klackarna i taket ;PSåå, då har man vart ute i busvädret då.
Åkte å mötte upp Angelique vid systemet. Så köpte lite cider så man har att dricka ikväll, köpte Kopparbergs päroncider denna gång med, för det va ju den jag drack på båten ^^
Och så lite annat gottigott för att varva alla denna päroncider med. ;P
Så har jag ju min Bacardi Razz som skall drickas idag med. Mumma!Så det blir lite alkohol å chill med goa vänner ikväll. Nice det :D

Fläckarna/märkena på första bilden i skåpet är antagligen från nåt som varit blött o stått så det blivit märken efter liksom. Va så när jag flyttade in och har inte ritkgit fått bort det. Men men, inget jag stör mig på, ser det ju ändå inte.
Jag har hellre micron längre ner än diskmaskinen, för det blir jobbigare för ryggen om man ska börja sig ner å plocka i disk och plocka ur disk sen när maskinen är klar. Micron går ju av sig självt så är det bara ta ut det man värmt osv utan problem.
Jag ska ha mycket av mina råvaror framme i burkar på bänken där micron stått. Och sen över diskmaskinen där. Har andra skåp jag kan ställa grejjer i med. Ska förbättra organisationen på lite produkter.På den bänken är det jag ska ha råvaror på. Där micron stod förut :) Å skåpet oavnför går att ha grejer i med för att underlätta lite :) Så jaa, det kommer bli perfekt detta.
Och märkena på skåpet är avskavd färg ifall någon frågar om det.

Nu blire att fixa å dona lite innan klockan blir för mycket.

Hörs!

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-20  |  Tid: 01:08:36

Toppen dag!Go kväll!!

Eller ja, vad man nu ska säga nu när klockan snart är 01 ^^ Men men. Har inte haft tid att uppdatera bloggen idag faktiskt, för att jag har umgåtts med Tessa :) Och vi har haft det riktigt trevligt.
Har även fått hjälp med det där i köket som ja skrev o pratade om :D Pappa va här tidigare idag innan jag hämtade upp Tessa.

Sen så har jag ju fått sommarjobb för resterande del av sommaren med!! Så nu är början av sommaren fylld och även slutet av sommaren med :D Underbart! V 25-29 i Kristinehamn och v 30-33 i Storfors. Kommer bli awsome detta! En jävligt bra sommar att gå till mötes. Åhåå jaa! Kommer ta åt mig allt extra som ges dessutom. Slita ut mig totalt denna sommar å tjäna pengar?? Åhåå jaa! Så blev otroligt glad idag. Det hade ringt ett nummer som jag inte kände igen, men med 0550 så tänkte att jag ringer upp, och tur va väl det att jag gjorde de :D Glaad cheey!


Såhär såg såpet ut innan:Plockade ur skåpet igår så allt står på köksbordet så det ser ut som 7 svåra år just för tillfället. Men men, så får det göra tills jag plockat iordning vilket jag ska göra imorrn.

Och såhär blev det efter att pappa varit här och hjälpt mig:Nu står diskmaskinen i skåpet och även micron :D Så himla gött att bli "av" med dem på ett sånt smidigt sätt. Så nu kan jag få fram lite mer råvaror på bänken där micron stod osv. Och kaffebryggaren och vattenkokaren har fått en mer smidig plats också. Ska piffa till det området lite också. Så jaa, det är planer på gång i köket som heter duga. Men det kommer bli super bra när allt väl är klart.

Sen så åkte jag å hämtade upp Tessa så gick vi in på Willys en sväng, behöver inte säga så mycket mer om det mer än Ha ha ha.. Oj oj.. ;P Eller hur bruden.
Så drog vi hem till mig och började färga håret å grejja, det tog sin lilla tid, ja vet inte riktigt hur lång tid jag satt i med min färg, visserligen är det bara svart så det blir ju svaart ganska fort efter man kluttat i den. Sen så bestämde vi spontant att vi skulle ta lite porträtt bilder ^^ Så hon sminkade mig och så tog vi lite bilder med hennes kamera som vi åkte å hämtade. Det lär komma upp bild på bloggen när hon skickar dem till mig :) Men har haft en super dag tillsammans med henne. Och på måndag gör vi Örebro ihop :D Otroligt kul att ha börjat umgås med henne! Positiv brud som bara sprider massa energi. Precis sånt som jag behöver.

Men jaa, det är väl dagen i stora drag. Jocke kom hit en sväng ikväll med, men han sover hemma hos sig inatt för han skulle släppa in lite folk som ska grejja i deras hus. Imorrn är det fest som gäller här på Rundan igen :)

Bjuder på en bild på mig ja tog förut, den enda som vill sammarbeta med mig, kan inte vända de andra bilderna på nåe konstigt jävla vänster!!Jag är inte som alla andra, jag är mig Själv!
Och jag är jävligt bra på det!Senaste Instagram bilden dessutom :)

Puss hej o God natt!


Mig  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-19  |  Tid: 10:58:04

Mina skulder, mina misstag
Macrus  om Brist på sysselsättning:

Hej! Du skriver om att bli skuldfri, och du pratade även om det i frågestunden. Vad är det för skulder du har egentligen, och hur stora? :)

Svar: Marcus, det ligger till såhär att jag har varit väldigt dum och handlat väldigt mycket på kredit, typ Klarna. Vem kan motstå frestelsen att köpa nu och sen kunna delbetala 50 kr och de där 50 kr blir mer än 50 kr varje månad. Men jag kunde inte motstå det, jag va nere på 0 kr på Klarna när jag tänkte att jag kunde ju köpa en ny kamera nu. O så va jag fast igen och har haft en skuld upp på 7000 där, men är nu nere på 4000 och gissa om det känns skönt.
Jag har Ellos Konto, kläder är ju alltid jätte kul att köpa, samma där, delbetala varje månad, min skuld hos Ellos går nog upp mot 6000 och det är en jävla fitt ränta ska ja säga.. Betalar man in 300 kr så drar de ränta å avgifter på typ 150 kr! Så man kommer typ aldrig ner nåt där.. :/
Jag har min dator på avbetalning, ca 3000 kvar.
Jag har Hm konto och där har jag nog ca 2500 att betala.

MEN! Jag ligger även hos kronofogden och den skulden kan jag säga att den är inte fin den inte.. :/ Eftersom jag inte kunnat betala vissa grejer för ett tag sen så trilla ju dom skulderna först till iknasso och sen vidare. Där vill jag inte va lika ärlig tyvärr om vad jag har hos dom. Men det är iaf 5 siffrigt tyvärr..

Jag flyttade ju från min första lägenhet o tog lån när jag skulle köpa en tvåa, för jag hade fått jobb eller hur det nu låg till där. Och då tänkte jag ju att lägenheten kostar 50tusen, då lånar jag 50tusen extra och köper möbler, allt annat som behövs för att fylla ett hem, tv osv osv.. Så där hamnade jag helt plötsligt på ett lån på 100 tusen.
Sen så gick det åt skogen för mig med jobbet och studielånet räckte inte till så det blev kaos o pannkaka där med.. Det ordnade upp sig skapligt för att man hade en far som hjälpte till.
Och sen kom jag på den briljanta (dumma) idén att jag kunde ju ta ett lån till för nu hade jag ju fått ett nytt jobb i Örebro på pelmatic som barnskötare och det gav ju massa jobb faktiskt.
För jag köpte ju en ny bil som jag fick ta billån på i dec 2010 tror jag ja köpte den.
Då kom jag på att lånar jag 150 tusen så kan jag lösa billånet för då tar inte biva tillbaka bilen om jag inte kan betala utan då är den min, och jag kunde lösa alla krediter osv osv, för jag skulle flytta till ett hus egentligen, men hamnade här på rundan i slutet iaf.
Pengarna som jag sålde lägenheten för gick till att betala räkningar.

Så jaa, sitter med ett lån på 80 tusen samt ett på 135 tusen..

Så skulder har jag. Och jag har världens mest taskiga inkomst just för tillfället. Lever på timvik och soc. Visst, soc är jag jätteglad för att jag har! Utan dom hade jag fått flytta hem och gjort mig av med alla mina katter. Och jag har en pappa som hjälper mig att betala på det stora lånet just för tillfället eftersom jag inte kan själv tyvärr.. :/ Det går bara inte.

Visst, lån är väl inte skulder direkt sådär, utan det ligger ju där o dras varje månad. Men en skuld för mig som jag kunnat undvika om jag varit lite smartare, om jag tänkt lite mer innan.
Jag kommer ALDRIG någonsin mer ta något på avbetalning, förresten så får jag inte det eftersom jag ligger hos kronofogden. Men som typ köpa mer på kredit, klarna, ellos osv.. Ska jag handla något då ska jag betala med kortet direkt för att då blir det betalt och jag får ingen faktura eller massa sånt. Utan ska jag handla ska jag ha pengar till det.

Visst, jag har jobbat som mässvärdinna och fått lite pengar där, men det är ju inget som tar ner skulden hos kronof. För räntan byggs ju på rätt snabbt igen tyvärr..
Och lånet kan jag ju inte helelr direkt lägga det på för det dras ju varje månad det iaf.
Så jag sparar dom pengarna så gott det går, nödfall är om jag måste ta till att betala nån räkning eller kanske handla mat för at tklara mig under månaden osv. För sparar jag dom på hög en längre tid efter mässor o plåtningar så kanske jag kan betala av kronof mer rejält än att slänga in 2000 hit å dit som räntan ändå äter upp under tiden jag kan betala in 2000 igen.. Exempelvis.

Så jag får leva med mina misstag, men det är min dröm att bli skuldfri, att kunna få en stadig inkomst (studielån) och kunna jobba extra så man kanske kan klara sig utan att behöva vända på varje krona varje månad.
För studielån har jag ju också, det har jag ju inte börjat betala på än dock. Men det ska ju betalas tids nog.. Och jag hoppas ju komma in på universitetet i höst för att få utbilda mig till förskolelärare som är mitt drömyrke.
Då får jag inkomst om jag får jobb efter skolan och kan börja leva ett drägligt liv. Men ja, hoppas jag kommer in s jag får studie lån och kan jobba extra för att få allt å gå runt och kunna spara en del med.

Jag har lärt mig min läxa, inga köp på kredit, har man inga pengar så ska man inte handla. För man kan inte. Jag kommer tänka en extra gång om jag skulle behöva låna pengar i framtiden när min prick från kronof är borta. Vilket kommer ta tid.
Men jag ska inte köpa nån ny bil, jag ska inte flytta, jag ska inte låna några pengar osv osv.. Så pricken gör mig inget direkt. Det får mig att kunna betala av mycket under tre år som jag har den där.

Så nu har jag berättat det också.
Så hoppas mitt svar till dig Marcus va tydligt.

Puss Hej! 


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-19  |  Tid: 02:00:32

Sömnlös natt...
Har städat i garderoben nu, eller klädkammare elelr vad man ska säga att det är jag har i hallen.. innan jag började så fick man typ knuffa sig in bland alla grejjer på golvet, nu kan man gå normalt in ^^Så är riktigt nöjd med den städningen, sen har jag plockat här i vardagsrummet med. Är inte färdig ännu, men kan inte direkt dra igång dammsugaren och så nu ;P
Sen har jag städat lite inne på toaletten också bland alla mina grejjer i lådhurtsen som står där inne. Hallen har jag plockat lite i också. Köket kommer få sig en omgång imorgon när det är färdigt där ute. Pappa kommer och hjälper mig med det jag ska göra :D Allt för att få lite bättre plats och kunna ha lite fler "torrvaror" framme i snygga burkar jag ska dekorera och göra mer personliga.

Så här händer det grejjer under natten när killen inte är här.. kan ju inte sova så bra utan honom så då blir man vaken istället och då tog jag ju tillfället i akt och städar lite.
Det vankas ju fest på fredag :D Då kan det va skönt att ha det lite snyggt o städat. Bättre än vad det va förra gången.

Mitt egen gjorda citat blev färdigmålat igår, finslipade på det idag, tyvärr så har jag två kattklor i canvastyget nu.. :/ Så får se hur ja ska lyckas trolla bort det. Så går det när man har katter tyvärr, en jagas o den andra springer o ska ta sig upp på bordet men går inte som planerar o sätter klorna i tavlan :(
Men innan det blev några klor i den såg det ut såhär..Och nu VET jag att of och gonna be är i olika höjd med den andra texten, men när jag skulle skriva texten så flytta sig papperet o exten å ja allt. MEN det är första tavlan och den ska INTE bli perfekt.. Men jag tycker det är snyggt ändå. Och jag är nöjd över mitt verk och att jag tog mig tålamod till att måla klart det.

Ne, nu ska jag nog kanske ta å bege mig till sängen eller nåt o försöka sova ett par timmar, tänkte gå upp i skaplig tid imorrn så ja hinner grejja lite innan pappa kommer efter han slutat jobbet, och så ska ju Tessa hjälpa mig att färga håret också, vet inte om jag ska åka till henne eller om hon kommer hit. Så jaa vill hinna med lite innan saker å ting sker liksom :)

Så Puss å God natt på er ^^


Videoinlägg  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-18  |  Tid: 19:58:24

Videoinlägg + ny header!


Här kommer ett videoinlägg, det va ju ett litet tag sen sist ;P
Har ju även fixat en ny header till bloggen! MYCKET bättre än den förra måste ja säga själv :D Och det va så otroligt lätt att göra den också i en app jag laddat ner till min Iphone. Den heter Pic Collage och det va tessa som tipsade mig om den.
Så jag är skit nöjd med den nya, för er som kan se den alltså. Den nya ska se ut såhär så ni inte förväxlar den med den som va innan.
Så är sjukt nöjd med denna!! Så nu kan jag fiffla å trixa bäst ja vill med bilder o göra olika headers till bloggen med detta program. O göra mer snyggare headers än innan, mer stilrena och mer jag :D Och med mer blandade bilder dessutom.


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-18  |  Tid: 12:37:38

Hitta rätt i Casino Djungeln!

Att hitta rätt i djungeln av spelsidor på nätet kan vara svår. Vilken sida ska man välja? Vilken sida är bäst? Vilken sida är säkrast? Det är många frågor som man kanske ställer sig. Men det finns flera bra sidor som listar olika casinon och spelsajter och som samt ger information om hur man skall gå tillväga med att börja spela. Vad man ska tänka på och så vidare. 

Måste man använda någon strategi eller kunna vara en duktig spelare för att börja spela online? Svaret är nej, man behöver inte ha någon strategi för att kunna eller börja spela. Man behöver inte ens betala till en början för att spela. Många casinosidor  erbjuder gratis träning tills man känner sig lite mer säker på hur allt fungerar och vill gå in och satsa pengar.


Flera spelföretag har även olika bonusar utan insättningar, men det är viktigt att läsa regler för hur dessa används.


När man väl bestämt sig för att börja satsa pengar och börja spela på riktigt så bör man kolla upp vilken sajt som känns bäst för en själv och även vilken som erbjuder en bra insättningsbonus.  Det vill säga att många sidor erbjuder en del bonuspengar att spela med för att locka kunder. Eftersom det finns så många olika spelsidor som folk kan välja på så ger man folk en hög bonus för att de ska börja spela hos just dem.  Så att kika runt på sidorna, läsa recensioner och se vem som har bäst bonus  är att rekomendera.
 

Så nu när man bestämt sig för att börja spela med pengar och har tränat lite med gratisspel och kikat på olika sidor så skall man ju då välja en av alla dessa i casino djungeln. Som jag skrev tidigare så är det bra att läsa recensioner, fråga vänner som kanske spelar vad de rekomenderar. Det ska ju kännas rätt för en själv att välja just den sidan man väljer. 


Skulle jag själv börja spela så skulle jag gå igenom flera olika sidor väldigt noga och kolla på för och nackdelar med nya och gamla kasinon. För att verkligen känna mig säker. Och skulle jag börja spela på nätet så skulle jag nog börja spela på någon sajt som har slots. Viktigt att tänka på är att inte spela för mycket så man sätter alldeles för mycket på spel i sitt liv som många faktiskt gör, spelar över sina tillgångar.


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-17  |  Tid: 15:35:12

Besök min väns blogg :DMin goa vän Tessa har börjat blogga igen :)
En super go brud med humöret på topp. Jordnära men ändå super sprallig och kan det här med att parta loss även fast hon tar sitt ansvar som mamma till en jätte fin dotter.
Jag lärde känna tessa via ett ex då kom vi inte alls överens och jag skällde ut henne på en nattklubb här i Karlskoga. Det va väl det som rensade ur luften mellan oss för sen så gick det sakta men sökert framåt och vi sågs över en fika. Och ja, nu är hon en av de vänner jag absolut aldrig skulle vilja förlora.

Så kika gärna in på hennes blogg där hon kommer blogga om allt möjligt, hon har nyss kommit igång igen.Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-17  |  Tid: 14:43:44

Glaaaad cheeeey!Japp, idag är jag en glad tjej.
Tänkte först inte gå upp på jätte länge idag efter att Jocke åkt hem.
Men gick upp och så ringde Tessa :) så vi pratade en stund och så blev det spontant bestämt att vi åkte ner på stan o tog en fika för jag skulle ju iaf åka å sätta in pengar så jag kan betala mina auktioner på tradera :) Spännande med paket i veckan o nästa vecka ^^
Och så när jag kommit till ÖoB så ringer de från Storfors, och frågar om jag vill ha 4 veckor i slutet av sommaren. O det är klart jag vill ha det!!
Vilken härlig dag detta blev ju!

Och det växer som fasiken ute bland mina planteringar. Bara hoppas chilifröna tar sig snart med..!!

Så jaa, jag är en riktigt glad cheey idag!

Ni glömmer väl inte att kika in påPuss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-16  |  Tid: 19:34:46

Det växeeeeeer!!Planterade ju mina frön i torsdags, och har gått av o an å bara väntat på att det ska växa.. Men det går ju inte så fort tänkte jag.
Å så kikade jag bara lite hasitgt idag bara för att jag stod vid köksbordet..
Och herrejäklar va d växer..!!Gurkfröna har kommit upp riktigt rejält och basilikaplantorna börjar ta sig dom med ^^ Chilifröna och Vattenmelon fröna har inte kommit upp än vad ja såg.Å detta är tomatplantor som tittar upp :D

Så jag är en glad tjej just för tillfället. Och snart kommer älsklingen hit. Underbart.
Har varit på stan o fikat med Angelique och Vånika också idag, va riktigt trevligt, mycket skratt och lite ny shopping av hårsnoddar, de försvinner ju JÄMT på nåe mystiskt vis :P
Så det va välbehövligt med en fika idag, bara koppla bort lite tankar osv. Gött det måste jag säga.

Ska nog ta tag i det här med sexparty grejen, de har ju försökt nå mig ett tag nu. Ville ju bli konsulent för dom, ett extra jobb liksom... Vore ju praktiskt.
Så jaa, får föröska ta kontakt med dom.

Nej, nu ska ja fortsätta greja lite.

Puss Hej!!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (5)
Datum: 2012-04-16  |  Tid: 16:46:36

Fashionyouknow.comTänkte tipsa er om en sida jag har hittat. Det va dels tack vare att en person skrev en kommentar på mitt facebook inlägg.
Fashion You Know
Så kikade in på sidan av ren nyfikenhet, är ju vän med två av personerna som skriver om sidan också. Så man får ju se en hel del snygga kläder i nyhetsflödet. Då går det ju inte att undgå att kika heller.
De har en HEL del märkeskläder! Jag tycker ju att Ed hardy gör snygga kläder och det har jag ju sett att de har. Och hittade en tröja som jag skulle kunna tänka mig att köpa, kommer nog göra det inom kort också.Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.

Fashion You Know har inte bara kläder, de har även väskor, solglasögon, barnkläder, accosearer, smycken o skor också. Så finns massor att välja på.
Och det som är så bra är att det faktiskt är bra priser på deras sortiment. Märkeskläder brukar ju va svindyrt, men detta är överenskomliga priser. Visst, vissa produkter är lite dyrare men i det stora hela så är det helt okej priser för plånboken om man verkligen vill ha något av känt märke.

Några av deras märken är ju Ed hardy, Gucci, Prada, Diesel, CK, Dolce&Gabbana, Lacoste, Levi's, Victorias Secret. Bara ett litet urval av märken jag skrivit med här.

Betalar gör man med kort så man slipper faktura o konto osv. Det som är smidigt med att betala med kort är att det betalas direkt, man behöver inte komma ihåg att betala fakturan eller samla på sig massa på ett konto.

Så jag kan rekomendera att ni gör ett besök hos dem på deras HemsidaKlicka på loggan för att komma rätt :)
(Bilder är lånade från deras hemsida)


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-15  |  Tid: 20:03:48

Följ mig på Instagram :)Söndag idag, det har INTE varit en effektiv dag. Kom hem runt 03 inatt efter att vi hämtat o kört hem de sista.
Och har varit trött hela dagen. Vart å handlat en sväng o gjort mat.
Nu under kvällen så blire inte så mycket gjort faktiskt.

Saknar alla era kommentarer i bloggen ;) Ewa, vart har du tagit vägen?? :D

Tänkte mest bara säga för er som har Instagram på telefonen så har jag det också.
Följ med gärna.Tikkatini heter jag där :) eller om man måste ha det där lilla snabel a:t framför @
Vill ni att jag ska följa er också så skriv det i en kommentar så lägger jag till er :)

Puss Hej!


Videoinlägg  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-15  |  Tid: 17:42:03

Katter som pratar ^^

Sigge och Sixten sitter ute på balkongen och kikar på kråkorna som bor under taket på lägenhetshuset. Och då börjar de ju låta sådär roligt som katter gör när de inte får tag på något som de vill ha ;) Så söta såå :)Vill ni se fler videoinlägg så finns de i vänsterspalten om ni scrollar neråt :) Där finns alla videoinlägg sparade så det bara aär att kika på om och om igen ^^

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-15  |  Tid: 00:02:02

Effektiv? Javisst!

Inte världens bästa uppdatering idag, sorry för det.
Men har man pojkvännen här så blire inte mycket gjort, mest bara mys å häng med honom. Fast idag har vi varit liite effektiva iaf.
Gick upp runt kvart i tio ungefär. Jag hade några auktioner på tradera som gick ut som jag budade på :) Därför man kom upp i skaplig tid. Så blev det att åka upp till pappa o hämta däck för det ska ju på sommardäck på bilen. Så då hämta vi dom åkte till pojkvännens hem i Dfs (Degerfors) för att byta. Lämnade däcken hemma hos pappa igen. Å så tog vi oss en power nap ;P Trötta som vi är.

Nu har man eller vi har kört på lite folk. Ska bara hämta sen också. Sen får man äntligen sova.
Har nya pyssel idéer på gång. Återkommer om det lite senare. Men de grejjerna jag som jag budar på ska jag ha till det iaf. Dags att scrap grejerna kommer till användning igen, och int ebara till att fixa snygga lay outs i foto albumen. Men återkommer mer om det under veckan.

Fick ihop den där jäkla Lennars lådhurtsen tillslut! Efter lite VÅLD och lite avvikande från beskrivningen. Detta skall IKEA få höra, så är det bara!
Men snygg blev den iaf och ska väl börja organisera mina scrap grejer i den snart med :D


Stommen ihopsatt


De omöjliga lådorna.. Gick verkligen inte att få ihop dom enligt beskrivningen.Nu är den ihopsatt iaf :D Wiihoo!! Inget jag rekomenderar att köpa om man vill bli arg, frustrerad, irriterad och totalt galen.. Men den är jätte söt när den väl är monterad :D Hur Ikea har lyckats det vet jag inte...!

Nu ska jag fortsätta smaska lite choklad, mysa med Jocke tills vi ska hämta upp folket igen.


Mmm... Marabou!!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-13  |  Tid: 21:54:45

Svar på kommentar
Har godkänt din kommentar Thilde. Så svarar jag på den här.
Okej, ja då hade jag skrivit det, mindes inte alls det faktiskt.
Men ja som jag sa i videon så är det privat mellan mig och Susanna om vad vi har bråkat om. Men kan säga att en sak blev en till och så blev det bara mer på det. Det bildades på hög liksom.
Men vi redde ut det. Svalde stoltheten båda två och började prata med varandra.

Inget illa ment mot dig, absolut inte. Men tycker inte att man bör fråga såna saker. Du får ursäkta mig, men visst, man får undra och man får fråga, men man får då räkna med att man inte får ett sånt bra svar tillbaka som jag gav dig i videon.

Men det är lugnt, ingen fara på taket här. Absolut inte. Och du skrev ju nu vem du va.
Kul att du gillar bådas bloggar. Hoppas vi har något som håller dig kvar hos oss.


Nu ska jag och pojkvännen njuta av kvällen, just tryckt i oss hemmagjord pizza. Jag har en mage som protesterar och är dyng mätt!!

Hörs imorgon!
Puss hej!


Videoinlägg  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-04-13  |  Tid: 14:36:01

Svar på kommentar i videoGlömde svara på denna fråga typ när jag svarade på frågor i en video:
Är det någon speciell du menar när du skriver "folk" antar att det är någon speciell du menar.

Svar: Varför skulle det va någon speciell jag menar?? jag tycker det är sjukt jobbigt när folk håller på å pillar med håret, puffar upp det, knuffar undan det, drar i det osv osv osv i videon. Menar ingen speciell bara för det.


Videoinlägg  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-04-13  |  Tid: 10:08:33

God Morgon!!

Här kommer en liten god morgon video till er mina goa läsare :) Drömde inatt att jag satt å sjöng i en video ja lagt upp. Det kommer då ALDRIG hända! Haha.Nu ska jag släppa ut kissorna på balkongen o ta en kopp te :)

Puss Hej!


Pyssel  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-12  |  Tid: 23:37:00

Omvandling!
Här kommer bilderna på hur krukorna blev efter att jag målat om dom.
Lärde mig en sak när jag började måla första krukan dock, skulle slipat dom innan för att verkligen få färgen att fästa bättre eftersom det va sån glatt yta på krukorna sen innan.
Detta är krukan Papaya/Papaja från Ikea som finns i flera olika färger. Köpte röda krukor när jag bodde i den andra lägenheten för att köket gick i rött o svart. Fast med en vit/svart fondvägg. Aja.. Nog om det!

Jag ska lacka dem med en hobbylack från panduro som jag har för att färgen inte ska slitas och tålas att torkas av :)

Före:Efter första omgången:Jag har inte målat insidan av krukorna då de inte kommer synas när de står uppe på hyllan i alla fall.

Och efter andra omgången:Två lager grått. och jag är väldigt nöjd med resultatet. Jag använde kanske mindre en än tredje del av den svarta när jag blandade ihop den med den vita färgen. En sån där liten allmogeburk räckte för två strykningar och har lite färg kvar ändå :)

Sen så planterade jag ju fröerna :)I den gröna lådan är det Basilika, Vattenmelon, Chilifrön samt Gurk frön planterade.
I de svarta på brickan har jag sått tomater och i potatissallad burken (gjorde hål i botten för att vattnet ska komma ut) har jag planterat paprika kärnor :)
Nu återstår det bara att se om det börjar gro :) Spännande! Ska sätta rödlök också men det orkade jag inte med idag.

Så, då va det gjort också :D Hörs imorgon efter tentorna!

Puss Hej!


Videoinlägg  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-12  |  Tid: 21:30:21

Videoinlägg+FotoHär kommer ett video inlägg från vad som hänt under dagen, bilder på krukorna kommer i ett annat inlägg för det ska ligga under en annan kategori ^^ Samt frö planteringen. Men jag slänger upp en bild på väggen i köket där jag ska ha lackhyllorna så ni förstår min tanke bättre :)

Ska ja va ärlig så sätter jag upp luggen å håret bara för att jag inte ska sitta å hålla på med det i inlägget, för det är bland det värsta jag vet när folk sitter å manikst håller på å pillar med håret när de pratar.. USCH! Trend att göra så? Så fan heller, det är bara brist på att hålla händerna still att man bara måste göra nåt ;P Min åsikt.
På långsidan väggen kommer det sitta en vi långt lackhylla, och på båda kortsidorna den vid förnstret på höger sida och den på vänster vid skåpet kommer det sitta två såna där små fyrkantiga :) tror det kan bli super bra ^^ Tapeten som sitter där nu är ju dyngful!! uscha, å så är den repad nertill vid bordet.
Så blir det nog en annan lampa i taket med. Vi får se. En sak itaget, tapetsering :)

Ha en toppen kväll.
Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-12  |  Tid: 19:45:20

Svar på kommentar

Anonym om Svaren på frågestunden!!:

varför har du inte godkänt alla frågor som du fick i din frågestund?

Svar: Varför ska jag godkänna frågorna när jag har svarat på dom i ett inlägg? Vitsen va att jag skulle få frågor som jag svarade på. Brukar inte godkänna frågorna som folk ställer heller.

Anonym om Jag är livrädd...:

Hoppas du får så goda nyheter och svar som du kan få när ni är där. Snällt av pojkvännen och följa med, verkar vara en bra kille som gör valet att följa med dig och höra svaren, inte som vissa av killarna som skrivit kommentarer som egentligen bara vill se dig naken eller utnyttja dig. Hur känner han inför de? Om de inte är en för personlig fråga. Och så har jag en till fråga:p vad tycker pojkvännen om dina modell jobb? Håller med dig varför
skänka nått när man inte får reda på vad de kommit fram till.

Kramar

Svar: Han är en super kille! Hn är verkligen inte som alla andra som du skriver som bara vill se mig i massa sexiga kläder o naken osv.. Ska jag va ärlig? Så vet jag inte riktigt hur han känner inför det. Han lugnar mig och säger att det tar vi då, eller när vi får reda på det. Å det är väl sant, varför jaga upp sig nu när man måste ta tag i det då? Så ärligt vet jag inte hur han känner, han verkar väldigt lugn när han säger det tar vi då. Han är kille, han har svårt att prata om känslor ;) Vad jag vet så har han inget emot mina modell jobb. Han har inte sagt något om det heller. Visar ju bilder jag tagit för honom så han får se vad jag gör :) Skönt att någon mer håller med mig att varför ska man skänka nåt när man inte får reda på nåt.

A om Här kommer frågestunden!!:

du säger att du är bisexuell. finns det någon tjej som du känner som du tycker speciellt mycket om och som du kan tänka dig att ha ett förhållande med?
isåfall vad är det med henne som du faller för? kroppen, personligheten?

Mvh A :)

Svar: Japp, jag är bisexuell, det finns en tjej jag lätt skulle kunna va tillsammans med om jag va singel o hon va singel. Men nu har vi båda sällskap som vi är väldigt lyckliga med. och hon vet säkert vem hon är om hon läser detta. I just detta fallet så faller jag för hennes goa dialekt och att hon är grymt fin! :) 


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-12  |  Tid: 12:33:26

Shopping i Örebro :)
Ja det blev ju en tur till Örebro igår. Jag uppskattar mer och mer ensamtid när jag åker och shoppar. Jag får kika på allt jag vill och ta den tid jag vill för att göra saker osv osv.. Ni vet vad jag menar?
De jag tycker bäst om att åka på såna turer är Angelique och Jocke..
Så igår så besökte jag Rusta, Lågpris Magasinet och Ikea. De enda affärerna jag hade tänkt att gå in i för min lilla shoppingtur.
Och överraskningen ja tänkte visa er köpte jag inne på RustaJag har ÄNTLIGEN köpt tapeter till köket :D Äntligen! Nu jävlar kommer det börja hända grejer i denna lägenhet. Har ju tänkt att bo här ett tag så. Det är en vanligt enfärgad ljusgrå tapet och sen en mönstrad tapet med text på, det står jag älskar dig på massa olika språk. Texten går i grått o svart så det passar bra med den enfärgade tapeten. Text tapeten skall jag ha som fondvägg på ena väggen i öket sen kommer den gråa gå runt om allt annat.
Äntligen! Och eftersom köket inte är så stort så kommer det troligtvis räcka med två rullar. Billigt å bra. :) Köpte dem på Rusta för 149 kr/st.

Det kommer komma upp lackhyllor på väggarna med, en lång på väggen sen två små på kortsidorna. Kanske får fixa en bild i paint eler så för att visa :D Men det kommer bli så otroligt bra. Så jag kan ställa upp blommor på hyllorna sen. I det här hemmet kan man inte ha blommor på mark eller bordsnivå, för katterna käkar upp dom även om jag har kattgräs till dem.

Sen köpte jag ävenJapp, färg och penslar. Penslarna kostade 19,90 o färgburkarna 17,90/st en vit och en svart. För vad händer om man blandar vitt och svart? Det får ni tänka ut själva. Kommer pyssla lite med det idag och bild kommer komma upp :)

Nog om det, vidare till Lågprismagasinet.
Köpte jätte fina citat tavlor.15 kr styck för dessa små.

 
Och dessa kostade 25 kr/st som prislappen visar. Funderar på att hänga dem under lackhyllan på väggen i köket sen. Eller i hallen ovanför min vita maui byrå.
Köpte även toablock på Lågis men det behövde ni nog inte ha bild på ^^
Lågprismagasinet har massa bra grejer enligt mig. Och dessa tittade jag på förra gången jag va inne med Angelique.

Vidare till Ikea :DJag må va barnslig eller så har jag bara mitt barnasinne kvar!! Men tyckte boken va mysig och har köpt en annan barnbok på Ikea förut. Tycker det kan va kul att samla på sig lite små saker redan nu innan man får barn. Kanske inte barnkläder eller så då, men som böcker :) De slits ju inte direkt. Och Ikea Family pris 29 kr så kunde jag inte stå emot!Köpte hängare till dörrarna, satte två krokar på badrumsdörren och sen två på sovrumsdörren. För att kunna hänga undan lite kläder osv eller hänga upp handdukar när man duschat osv :) 19 kr för en förpack. om 2. Krokar till min redskapsstång som sitter över diskbänken 7 kr för 5 st. Å så tre burkar jag tänkt ha till min Lennart hurts för att ha scrapgrejer i ^^ 5 kr st.Följde med 5 dörrmattor också, smidigt å ha å byta ut med, samt ha på balkongen inne på toaletten faktiskt. 4 kr/st. En klädbetjänt så jag slipper lägga kläderna på golvet varje kväll. Samlar ju på sig massa katthår på golvet ju! Så den köpte jag, finns i vitt och det går i vitt i mitt sovrum, sängen är vit, garderobsdörrarna är vita, lackhylla som är vit, klädbetjänt som är vit nu. :) 129 kr kosta den bara. Tycker det va ett bra pris.
Sen köpte jag ju Lennart hurts. Jätte söööt när jag såg den!! 99 kr, grå. Som jag ska ha alla mina scrap grejer i.
Så köpte jag även tre blommor, Dracanea växt. Ni får bild på det inom kort. 12 kr styck. De står i sovrummet just nu för att katterna inte ska äta upp dom.

Så jaa, det va mina fynd på Rusta, Lågpris Magasinet och Ikea :)
Betalade 257 kr för allt eftersom min kära vän Jani gav mig ett presentkort på 200 kr i present när jag fyllde :)

Hoppas verkligen ni gillade svaren på frågestunden även om jag fick en katt i ansiktet och en som sprang raskt över soffan ;) Bus katter det där.

Härs senare när jag visat vad jag ska ha den svarta och vita färgen till :D

Puss Hej!


Videoinlägg  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-11  |  Tid: 21:18:24

Svaren på frågestunden!!

Nu jäklar kommer frågestunden upp!!
Äntligen, som ni har väntat ;)
Får hoppas att svaren duger !

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-11  |  Tid: 17:29:56

Frågestunden är på väg upp!!Japp, ni läser rätt!
Frågestunden är äntligen påväg upp. Fick simkortet till nya telefon idag och har kommit igång lite med den.
DOCK så blev jag visst lite på fel sida. Haha.. Lite sne åt fel håll.
Men det får ni leva med ^^ Man kan inte alltid göra rätt.
Men nu får ni svaren iaf :D

Mer inlägg kommer komma upp under kvällen på min shopping i Örebro idag :D


Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-04-11  |  Tid: 10:30:00

Begärt inlägg med bilder
Jag fick en kommentar om att jag skulle lägga ut 6 bilder som jag va nöjd med som Jennie tagit och redigerat.
Så ja, här kommer dem helt enkelt ^^ Några av de bilder jag är nöjd med som Jennie redigerat och fotat med min kamera, en Canon Powershot XS30 is
Jennie har redigerat med lite olika effekter på bilderna därför de kanske ser lite annorlunda ut.
Jag tycker Jennie är duktig på att redigera, varför det blir bra är för att hon tycker om det hon håller på med.
Men jag skulle inte kunna använda dessa bilder på Modellbilder, varför? Jo, för att de skulle säga att de över redigerade och det ser inte bra ut osv osv.. För mycket ljus hit å dit å ja allt sånt. Det ska ju se så naturligt ut som möjligt. Men jag kan ju använda dom i bloggen å överallt annars där jag vill. För att jag tycker jennie är duktig, och hon lär sig att blir bättre och bättre ju mer hon grejjar och experimenterar.

Så här är några av de bilderna jag är nöjd med som Jennie redigerat o grejjat med.Här är en före och efterbild. Jag har fått mer liv liksom i bilden. Och det gillar jag :)

Hoppas du är nöjd Annsofie :)


Tankar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-10  |  Tid: 22:34:09

Jag är livrädd...Ska berätta något för er som skrämmer skiten ur mig rent ut sagt.
CANCER 
För snart 2 år sen va jag med min pappa i Uppsala, på Akademiska för att fastställa ett släktträd på mammas sida för att de skulle börja forska på om hon har cancer gener efter all den cancer hon åkte på tillslut i slutskedet när cancern kom tillbaka igen. Så nu har dom fått provsvar om mamma har gen eller om jag också har den genen, jag vet inte riktigt hur det funkar faktiskt. Jag vet bara att har mamma genen så kan jag ha den.
Och domen får jag den 1 juni.
Har jag genen då kan jag föra den vidare, vare sig jag får en dotter eller en son. Men det är större chans till en dotter eftersom det innefattar bröst o hela det köret. Så jag har ju gått å tänkt att har jag cancergen så vill jag inte ha en flicka, men helst av allt i hela världen skulle jag vilja ha en flicka, en Thea. Men då är ju chansen stor att om mamma haft gen o jag har gen då kommer även min dotter få genen. Det är ju typ bevisat att cancer inte hoppar över en generation. Som man helt bombsäkert trodde på förut.

Jag har många många gånger gått å grubblat, tänk om jag får cancer, bröstcancer. Vad gör jag då? Vad fan gör jag då? Hur fan blir allt nu?
Många gånger har jag grubblat och blivit väldigt ledsen, många gånger har jag grubblat och pratat om det på fyllan och varit jätte ledsen.
Så vad gör jag om jag har cancer? Vad ska jag göra? Vilka beslut ska jag ta? Det största beslutet jag valt att ta som jag redan sen långt tillbaka bestämt mig för är att får jag bröstcancer så tar jag bort båda brösten. Utan tvekan. Finns inga tvivel. Finns nya att få som jag inte ens behöver betala för då. Det står staten för eller hur man nu ska säga. Det som kommer kännas jobbigt är att göra strålbehandling och då se håret falla av. Det kommer nog bli tungt. Mitt fina tjocka vackra hår. Istället för att vänta på att det ska falla av i omgångar o tussar, då kan jag väl lika gärna raka av det på en gång?

Nu tänker säkert fler av er där ute, va fan ska du ta båda brösten för om baraa ett är sjukt eller en del? Varför bara inte ta bort det sjuka då?
Svaret på det är logiskt för mig. Tar jag bort hela bröstet och brösten så är chansen mindre att det kommer tillbaka om ursprungsstället är helt eliminerat. Då tar man även det runt om som kan ha blivit "smittat" utan att man upptäckt det just då. Att det ligger å gror o bryter ut.
Och svaret är ännu mer logiskt för mig eftersom att min mamma tog baraa bort den sjuka delen för hon älskade sina brsöt så otroligt mycket att hon inte ville ta bort hela. Och det kom tillbaka, och det spred sig i princip överallt och hon gick bort. Anser fortfarande idag att hade hon plockat bort allt hade hon levt idag. Men det är ju bara vad jag anser och tror. Behöver ju inte va så, men man ska hålla fast vid det man tror på.. Bröst är bara en del av kroppen, en jävligt jobbig del som är ivägen om man ska springa eller ligga på mage som jag älskar. Det är en enda stor körtel ungefär som innehåller massa körtlar som skrämmer skiten ur många som inte känner sina bröst och inte vet vad de ska känna efter som jag. Jag vet inte vad jag ska känna efter.. jag har mer körtlar i mitt högra än vänstra.

Så skulle jag ha genen så ja, då har jag den.. Och jag kommer vara livrädd för resten av mitt liv antagligen och få gå på regelbundna kontroller. Mamma fick ju cancer när hon va 23.. Jag är ett år äldre nu.
Men jag kommer inte vara själv på vägen. Jag kommer ha min underbara pojkvän vid min sida. Som är så otroligt stark. Som bara gått å väntat på att allt detta skulle bryta ut. Det gjorde det ganska nyligen kan jag säga.

Om jag skulle vara så rädd för att skaffa egna barn eftersom jag kan föra en gen vidare så finns det något som heter adoption, det är min allra sista utväg. Inget jag verkligen skulle vilja. För jag vill inte, ursäkta mig nu ha en kines eller mörkhyad unge. Jag skulle då vilja ha ett barn som ser så svenskt ut som möjligt. Men risken med att adoptera är ju att man måste kanske berätta det någon dag, och ens barn, man uppfostrat som sitt eget kanske vill hitta eller veta något om sina biologiska föräldrar. Det vill inte jag va med om. Jag vill ha någon som är min, från blodet, från generna. Och då får jag ta konsekvenserna att kanske föra vidare en gen om jag har den.

Men cancer är något som skrämmer skiten ur mig. Det kanske inte hade gjort det om jag hade haft en mamma vid liv idag. Om jag inte hade haft någon som gått bort i cancer, jävla äckel sjukdom.
Jag donerar inget till bröstcancer fonden, jag anser att det är sjukt. För man får aldrig reda på något om deras forskning heller. Vi skänker bara en jävla massa pengar till forksning osv men vi får aldrig reda på om det någonsin blir några framsteg. Därför donerar jag inget. Det går emot mig faktiskt. Jag vill inte bidra till något som jag inte får ta del av alltså utvecklingen av forskning.
Cancer är bland den värsta och kanske vanligaste sjukdomen som drabbar folk. Och det är så jäkla svårt att bli frisk och bli firskförklarad och leva vidare. För man blir så nedbruten under strålbehandling och allt annat, mediciner, in å ut på sjukhus osv osv.

Nu får ni ursäkta om det blev mucket text i detta inlägg, men ville bara dela med mig av någon jag tycker är jobbigt och som jag är livrädd för.

Vad är ni livrädda för?


Köpa/Vill ha  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-10  |  Tid: 20:54:50

Vill ha denna på mitt golvJapp, denna lilla runda robot får gärna snurra hemma på mitt golv :D
En självgående dammsugare, skulle vara supersmidigt å ha den gåendes hemma. Eftersom man har ett par katter så blir det ju en del katthår på golvet, och damm o kattsand. Då skulle det vara smidigt med en sådan som går omkring typ varje dag så kan man gå över lite mer grundligt med dammsugaren i hörn osv typ kanske varannan dag. ^^Denna kostar 2995 på deras sida. Finns ju säkert billigare, men ja, ville mest bara visa att jag vill ha en självgående dammsugare hemma :D


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-10  |  Tid: 19:01:46

Svar på kommentar

Anonym om Annandag påsk bio :):

aldrig funderat på att blogga på scandal?
ja menar du ser jäkligt bra ut o ja tror du skulle passa där :D
blondinerna/bimbosarna skulle behöva ngn som dig där :D haha.

skulle du kunna tänka dig att blogga där? om nej, vfr? :D

svara gärna :D pössar

ps grymblogg!

Svar: Jag har funderat på att blogga på scandal. Har till o med ansökt om att få börja blogga där men fick aldrig något svar eller så på min att börja blogga på scandal ansökan. Kanske skulle ja passa där, vem vet ^^ Men snällt av dig att säga att jag skulle passa där. Varför skulle ja kunna tänka mig blogga där? Jo, för att jag väldigt gärna vill bli modell och de stora modellerna bloggar ju där. Så då skulle det vara häftigt å få blogga där också.

 Anonym om Åland 6-7/4- 2012:

Drinken såg riktigt god ut, och pojkvännen var riktigt söt, vilka bruna ögon han har, använder han linser eller har han sådna ögon? Och kommer han vara med i ett videoinlägg framöver?

Kramar

Svar: Drinken va RIKTIGT god. Lagomt söt o allt det goda sitter ju i hallonen tillslut ;) Javisst är han söt. O super snygg! Mums. Nej han använder inga linser, hans naturliga ögonfärg. Jag vet tyvärr inte om han kommer va med, han ville ju inte ens va med på bild i bloggen ;P Så blir nog svårt att övertala. Haha


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-10  |  Tid: 16:29:46

Trååååk väder ute!
Halli hallu käraste underbaraste läsare :D
Statisktiken tickar på.. Nu är ni över 150 unika varje dag! Det är sjukt kul!
Och många av er kommenterr i nästan varje inlägg :)

Fick ett tips på en till kategori som kommer komma till. Och det kommer bli Veckans bästa/sämsta köp. Kanske inte kommer komma upp något i den kategorin VARJE vecka då jag inte shoppar eller så varje dag. Fast, det kan ju innefatta MAT också. Det handlar man ju ganska ofta och kanske testar man något som va en höjdare eller en flopp. För shoppingstopp för kläder har jag ju fortfarande fram till 1 Juni ^^

Det blev inte Örebro idag tyvärr, det tråkiga vädret fick mig att tappa all lust, ork och motivation till att ens sätta mig i bilen. Så det blir imorgon istället. Då kommer jag komma hem med en överrasking som kommer komma upp i bloggen. Inte så kul för er kanske, fast det vet jag ju inte. Men tänkte ta ett steg på vägen iaf.
Så det blir att försöka plugga idag, kanske lyckas få in nåt i skallen te på fredag. Fast har ganska stor känsla av att jag kommer köra på säkert alla tentor.. :/

En sak jag ska köpa i Örebro imorgon är grå målarfärg. En av de överraskningarna som kommer komma upp i bloggen under kategorin pyssel ^^ Känner mig på sånt pyssel humör nu.
Nu blir ni nyfikna va? ;)
Men tror det kommer bli awsome när resultatet är färdigt.

Gjorde mat förut, köpte ett grllspjut på Ica Maxi 89 kr/kg så betalade 29,99 kr för det. Toppen pris tycker jag för det stora liksom. Med MYCKET mat. Och så blev det vitlökskroketter till, tzatsiki, cafe de paris sås o toppat med vitlökssmör. Åhåå så gott!!Nu sitter jag i matkoma som heter duga.. Oj oj.

Senare kommer det komma upp ett inlägg i ktegorin Köpa/Vill ha :) Något jag tänkt på ett tag men som jag bestämde mig för att jag absolut ill ha när jag va på Älvsjö mässan.

Så hörs senare :)

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-04-09  |  Tid: 23:17:46

Annandag påsk bio :)Ewa om Saker som kommer att komma upp ^^:

Oj, så mkt som kmr hända här på bloggen. Ja skulle även vilja se dig i video lite mer, att du pratar om dagen eller bara tipsar om ngt. exp en kategori: dagens tips, där du tipsar om allt från smink, ngn sak som e billig just nu, lr ngt extra fynd lr så.. vad som :D

Tilde om Saker som kommer att komma upp ^^:

du kan även göra en kategori för ngt du vill ha.. antingen i skrift lr video. medn massa bilder.. exp jag vill ha lr att den heter inspiration..
då du kan lägga upp en bild på de du vill ha lr ngt du inspireras av.. :D hajar du?Tack för era kommentarer och tips. Jag har en kategori som heter köpa/vill ha. Så det behöver jag inte skaffa någon än. Behöver bara lägga in fler inlägg i den av grejjer jag vill ha. ^^ Men det va ett bra tips. Och att lägga upp bild på sånt ja inspireras av kan jag också göra :)
Självklart Ewa kommer det komma upp mer inlägg om just bara vad som hänt/händer under dagen. Och att jag kan tipsa om saker. Självklart.Det första jag kan tipsa er om är att se:
 


Så otroligt bra! Den v'gde verkligen upp för filmerna emellan när de inte är med som bara känns helt meningslösa för mig. Så denna va verkligen en come back. Fick en hel del skratt.
Såg den på bio ikväll med pojkvännen och två andra personer. Blev lite spontant bestämt.

Kom inte iväg till Ikea, men tänkte jag skulle ta en tur dit imorgon eller så. För mig själv, bara spendera tid med mig själv. För just nu är ja så sjukt trött på allt runt omkring.
Nu går ja bara å väntar p¨att ja ska bryta ihop eller nåt. Funderar på att skaffa mig en privat blogg igen där jag bara kan skriva av mig som ingen annan kan läsa. Men det återstår att se.
Men det är mitt första tips nu då, att se American Pie - The reunion. Ni kommer inte ångra er. det gjorde inte jag iaf.
Kommer gå på bio snart igen och se Titanic i 3D ^^ Det kan nog bli bra tror jag.

Annars så har dagen varit lugn. Somnade mellan typ 13,30-16.
Nu blir det nog snart sängen. Hoppas på att jag får provjobba under nästa vecka i Degerfors där jag sökt sommarjobb. Och så står det ju 3 store tentor på schemat.. uscha! Så en del plugg också kommer stå på schemat.

Nu säger jag Puss Hej till er alla :)


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-09  |  Tid: 10:08:13

Saker som kommer att komma upp ^^

I veckan får jag mitt nya simkort till telefonen, DÅ kommer jag svara på HELA frågestunden i två inlägg, kanske tre. Som kommer komma upp samma dag för att ni INTE ska behöva vänta längre :)
Älskar er mina kära läsare och tänker göra det bästa av det hela för att ni ska stanna kvar. Alla tre videos kommer komma i samma inlägg givetvis så ni kan kika på nästa efter ni sett en.

Sen har jag suttit å funderat på vad det ska komma mer för inlägg.
Så det som kommer komma upp är:

* Sminkvideo
* video på hur jag bor (När jag väl städat lägenheten helt okej för att filma den)
* En ny kategori som kommer komma upp, dagens fråga. (Jag ställer en fråga i ett video inlägg som ni kan få svara på som kommentar)
* Video på en del av mina "sexigare" kläder ja använt till plåtningar, o kläder som ja inte använt
* Vad jag har gjort idag video kommer komma upp lite då och då.

Sen har jag inte kommit på så mycket mer. Men det är vad som komma skall. Och sen får ni givetvis komma med kommentarer om vad ni vill se också :) Ni hjälper ju till att förbättra bloggen ni också. Jag jobbar hårt på det här med besökare och läsare. Och vill kunna bli större.
Så länka mig gärna på era fb sidor eller egna bloggar, har du egen blogg så kan vi göra länkbyte osv. :)

Kommer dra upp en tävling här på bloggen också inom kort där ALLA har chans att vinna. Man behöver inte ha någon blogg.

Det kommer komma upp ett sponsrat inlägg också, så får ni även registrera er på Karamba.com om ni känneer för det ^^ En spelsajt jag jobbar ihop med. Online spel är rätt kul, typ enarmade banditer osv :P Massa andra roliga spel ^^

Så jaa, det händer grejjer här på Tikkatini.se

Annars så blir det väl lugnt skulle jag tro idag. Har inga större planer planerade, mer än kaanske ett besök till Ikea i Örebro eller Karlstad, beror lite på vad man känner för. Är ju längre till Karlstad men finns ju mer grejer där. Jag har faktiskt hittat en sak jag vill ha. En lådhurts med två hjul så man kan flytta den. Lennart heter han ;)


Tänkte jag skulle försöka få ordning på mina scrapbooking grejjer, det kanske ni skulle vilja se i ett inlägg med vad jag har för grejer? Säg till i så fall så kommer det med på listan. För dom ligger ju bara i garderoben just nu i två såna där ICA "tyg" kassar man kan köpa på Ica Maxi. Men skulle ja skaffa mig en sån där så skulle jag kunna lägga ner allt snyggt i dessa lådor och de bevaras lite bättre.
Så vi får se. Han kostar endast 99 kr ^^

Så vi får se vad som händer och sker idag.
Hade det inte varit för den här förbannade hostan jag har hade jag nog legat i sängen o sovit ett tag till, men nu har ja varit vaken sen typ kvart över nio och inte kunnat sova. Så då gick jag upp istället :) Medan pojkvännen ligger kvar i sängen o kanske sover en stund till.

Åker vi till Ikea o köper denna så ska ja lägga upp bild på den när vi monterat klart den :D Å sen när ja fått ner alla mina scrap grejjer i den :D

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-08  |  Tid: 17:25:46

Åland 6-7/4- 2012Ja då va man hemma igen då, eller vi kom hem igår redan. Men då orkade ja faktiskt inte uppdatera något. Sitta på en buss hem och sen käka å efter det avled vi båda typ i soffan innan vi begav oss te sängen å somna runt 22..... Oj va gammal man känner sig när man somnar då.

Men det va en riktigt trevlig resa, vi stannade på Götlunda och käkade, sen så boarda man båten runt halv fem o tog en cider. Sen blev det dusch å ombyte för att sitta vid stora scenen hela kvällen o bara dricka massa cider o några drinkar.
Vilket påminner mig om en supergod drink jag beställde.
Bacardi razz 4cl, färska hallon, passions juice och sprite/7up. Riktigt JÄKLA god! MUMS säger jag bara. Så köpte me dmig en sådan hem, Bacardi Razz alltså.
Ser kanske inte så god ut på bild men den va jäääkligt god!!Köpte även en stock snus till min underbara pojkvän, det är han helt klart värd. han är ju värd massa mer men ja kan ju inte köpa massa snus för att visa min uppskattning, så denna fick duga iaf ;)Vi åkte med Cinderella, vilken jäkl båt :D Riktigt niiice!! Och en stor tax free också :D Så den åker jag gärna med igen, men nästa gång tar vi bilen med oss istället. För usch va ja ogillar att åka buss med massa fulla människor som dricker på vägen hem också å härjar.
Fast vi träffa en skön snubbe på båten som kom från Karlstad :DHan heter Lasse och jaa, skönare person fick man nog leta efter på båten. Oj oj.. ^^ Sen så va han ju med på bussen hem också. Full å gla och tillägnade mig och Jocke en låt, den där de sjunger: Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar, bla bla.. Den låten ^^ Så jäkla niice!Dessa två åkte vi med :D Goa o glada killar ^^ Åker gärna med dom igen. Men nästa gång drar vi nog med några andra :D Vilka det blir återstår att se.Och här är den underbaraa pojkvännen ni så väldigt gärna velat se på bild ^^
Tur att det inte finns någon bild på mig från båten ;P

Nu blire att chilla i soffan. Ska slänga upp en video från båten med som ja lyckades filma. På några roliga personer som dansade på båten. Oj oj.. det va roligt att se det ;) Så det kommer komma upp under kvällen eller imorgon. Det märks hur mycket ja orkar.
Vi ska fixa tacos senare, ingen av oss mår så bra här.. Trötta, förkylda/pollen allergi.. å jaa, allmänt borta..

Så säger Puss Hej nu!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-06  |  Tid: 11:13:26

Svar på kommentar
Mr P om En favorit plats att fly till:

Hur kan du ha 2 pojkvännen samtidit? Träffa macgyver igår och han sa ju ni va ihopp??

SVAR: Jag har inte 2 pojkvänner samtidigt!! Kul för dig att du träffade världens största mytoman. Jag har VARIT tillsammans med han en väääldigt kort period men är INTE DET LÄNGRE. Så ja vette faan vad han vill åstadkomma med att säga att vi är ihop mer än att föröska förstöra mitt liv som han dock inte lyckas med. Han är den mest patetiska människan jag träffat och han borde inte få finnas.
Jag är INTE INTE INTE INTE tillsammans med det äcklet!!
Så vad han sagt till dig skiter jag i. Men han ljuger ju lika bra som en häst travar eller hur nu det ordspråket lyder...


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-06  |  Tid: 10:41:14

Ut på Östersjön :D
Snart så bär det iväg med bussen från Karlskoga till Stockholm för att bege sig ut på Östersjön med någon av VikingLines båtar, vilken vet jag faktiskt inte än ;P
Men det märks. Så länge den flyter säger pojkvännen... Hmm..Ska bli skönt att komma bort lite, då det inte innefattar jobb i denna lilla resan. Utan får åka med älskipälski och två av hans trevliga vänner. Det ska bli så kul.

Och nej, jag har inte glömt bort frågestunden fortfarande, jag har bara ingen kamera fortfarande att spela in med. Och ni vill ha det i ett video inlägg så ska ni få det. Så länge kan ni ju kolla på min väns inlägg, hon gjorde ju precis ssamma sak som jag lovat er att ja skulle göra. Hade ingen aning om att hon också skulle göra så...
Så näste frågestund som blir, när det nu blir så kommer jag nog hitta på nåe skojjigare sätt att svara på dom.


Nej, nu ska ja dricka upp mitt te och packa det sista som ska med. Denna gång har jag inte värsta resväskan me dmig med grejjer, utan en liten weekendbag bara.. :D woho, eloge till mig!

Puss Hej så hörs vi imorrn när jag kommit hem.


Mig  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-05  |  Tid: 15:01:23

En favorit plats att fly till
Nu kanske jag fixat så jag kan spela in video. Kanske. Gör faktiskt mitt bästa för att lösa detta. Jag vill så klart inte dra ut på frågestunden o svaren så ni får vänta heller.

Igår kväll så kände jag mig så otroligt rastlös så jag tog en tur med bilen för att skingra tankarna, fast egentligen så skingras inte så mycket tankar för man kör bara å lyssnar på musik. Men jaja, tog mig en tur med bilen runt Möckeln, och när man kommit runt förbi Degerfors mot Knutsbol (Kosia) sidan så finns det en rastplats med ett hundbad. Det är bland mina favorit platser när jag inte riktigt vill va hemma eller vet vad jag ska göra eller behöver tänka och fundera lite. Har plåtat i skogsdungen på andra sidan vägen där också, och på vägen.
det har perfekt utsikt över sjön, man kan se solen gå ner o bara vara.
Så där stod jag still en stund igår och hade med mig kameran givetvis.


Så fridfullt å vackert.


En trappa ner till en brygga där man kan sitta o filosofera om man nu känner för det.


I den dungen på andra sidan vägen har jag plåtat å stått på vägen.


Min fråga till er är; Har ni nåt speciellt ställe ni flyr till för att få va ifred för att fundera, tänka o skingra tankarna?

Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-05  |  Tid: 13:30:47

Svar på kommentarTove om Seriööst, tagga neeeer!:

väljer du att ta bort den för att läsare är sugna på att se dig o svara på deras frågor e ju självklart upp te dej.
men tar du bort den försvinner säkert läsare med..
ja menar att du upptaderar relativt ofta med videoblogg e posetivt. o tar du bort den delen läsaee tkr e bra.. så minskar d säkert i läsare med..

men ja hoppas att du ej gör d


Svar: Ja men sluta tjata om denna video då! Jag förstår inte vad folk inte förstår med att jag HAR INGEN KAMERA att spela in med. Men försöker fixa det.
Ska jag behöva upprepa att jag blev av med telefonen i Älvsjö?
Eller att min digitalkamera vägrar spela in klipp, efter ca 20 sek står det Kunde ej spela in film.

Jag jobbar på att försöka fixa en kamera så ja kan spela in en video.
Så Tove, du fattade visst fel om vad saken egentligen gällde. Jag skrev att om tjatet om att ja ska lägga upp videon inte upphör så hoppar jag över det.
Jag förstår att ni är ivriga och har väntat. Men ni har inte blivit av med er telefon som är det perfekta för att kunna spela in video när webcameran är sämst.


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-04  |  Tid: 21:50:17

Svar på kommentar
Jag har en webcamera, men med urusel kvalitet och ljudet blir superkasst.. Så vill inte använda den. Det ska va bra kvalitet och ni ska ju höra vad jag säger och svarar. Så anser jag det iaf.

Ewa; jag skulle helt klart läsa din blogg om du skaffade en :) Ja det är sant att vissa saker hon gör ibland är opraktiska, som trädet hon byggde på väggen. Typ om man skulle dra ett exempel iaf ^^
Linda; Nej jag tränar faktiskt inte. Är ingen träningsmänniska. Hehe. Men tack för komplimangerna :D


Puss på er :)


Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-04-04  |  Tid: 21:16:40

Seriööst, tagga neeeer!
Ursäkta att jag inte bloggat eller lagt upp nån video från frågestunden. MEN jag har som sagt ingen kamera att spela in med. Då blir det LIIIITE komplicerat liksom. HALLÅ!
Skrev faktiskt det i förra inlägget. Att min digitalkamera bestämt sig för att inte spela in film mer än kanske 20 sek så står det Kunde ej spela in film.
Jag vet att ni vill ha upp video, men jag kan inte TROLLA!!! Och ni verkar inte ha något som helst tålamooood!
Och det gör mig faktiskt lite smått irriterad.. Jag ska lägga upp video med svar på frågorna. Så tagga ner!
Annars så blir det ingen video alls och skriver då ett TRÅÅÅKIGT inlägg med alla era svar på frågorna. Ni väljer hur ni vill ha det! 

Har gått å blivit megaförkyld nu sen ja kom hem, eller jag va förkyld redan sista dagen på mässan men nu har det blivit värre sen ja kom hem. Ska försöka fixa en kamera att använda imorgon så ja kan göra två inlägg med frågorna. Svarar inte på alla i en video.

       

eftersom kameran inte ville spela in så kunde jag inte filma hotellrummet. Så ni får bilder istället. Ett toppen rum enligt mig! Dock så drog det lite kallt då och då. Men överlevde. Dock blev jag mer föryld.Träffade Karin Mannestrål på mässan. Hon va eller har alltid varit min favorit i Äntligen Hemma :)

Nu ska jag kika på Greys och så ska ja försöka fixa en kamera så ja kan svara på era frågor imorgon innan jag åker till Åland på fredag.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-04-02  |  Tid: 22:38:16

Hemma
Kom hem idag. Riktigt skönt om jag får säga det själv. Nu blire man hemma ett par dagar innan man ska göra Östersjön osäker ;P
Ni får faktiskt ta å lugna ner er lite. Jag SKA lägga upp video och beta av alla era frågor. Men visa lite respekt för att jag vart borta och haft en hektisk helg och kommit hem idag och äntligen får varva ner och bara vara hemma. Mysa med katterna och pojkvännen. Dessutom måste jag fixa någon kamera som jag kan spela in video med eftersom att telefonen blev stulen.
Så ni får lugna ner er.. !

Tack!
Jag har inte glömt bort frågestunden. Men jag vill kunna komma hem och ta reda på aker och ting å vara vara. Jag ska skriva en tenta imorgon och behövde läsa lite till den också.
Men jag ska sätta mig ner och svara på alla era frågor. Lugn i stormen. Tänk er själva in i min sits, hektisk helg, stulen telefon, mässa med en del folk, köpa ny telefon för att kunna kommunicera, va trevlig mot folk, stå upp i ca 8 timmar i tre dagar... Sovit dåligt i hotell sängen med kassa kuddar.. O äntligen få komma hem och bara få vara sig själv igen....

Ni skulle antagligen känna likdant då.

Så Puss Hej. Hörs imöra.


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-01  |  Tid: 14:54:38

Ursäkta men nej.

Fått 4 kommentarer från er om att ni tycker jag ska avsluta frågestunden nu och börja beta av frågorna. Men nej. Jag kan inte. Jag är i Sthlm och jobbar och har inte tid att sitta å svara på frågor nu. Det va därför Ewa tyckte jag skulle ha en frågestund under helgen medan jag va borta så jag kunde svara på dom när jag kommer hem.

Jag har som sagt inte tid att sitta o svara på frågor. Jag har en kortis rast nu och ska alldeles strax knalla ner till montern igen.
Ikväll hinner jag inte heller, dessutom så är minneskortet på kameran inte så stort så sammanlagt kan jag bara spela in 1 minut o 40 sek åt gången å d hinner ja inte svara på frågor i.

Så ni får ursäkta. Frågestunden avslutas ikväll ochjag kommer börja beta av alla frågor imorgon när jag kommit hem eventuellt om jag orkar, måste skumma igenom till en tenta jag har på tisdag och så får jag träffa killen igen efter hela helgen.
Så ni får helt enkelt ha tålamod. Jag kommer liksom ge er svar på frågestunden i flera stycken video inlägg istället för som jag tänkte skriva alla svar istället. Men ni ville så gärna ha en video och delar upp frågestunden i några video inlägg istället.


Puss Hej nu drar jag tillbaka till min monter å ser glad ut!