Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-29  |  Tid: 15:46:50

Klassiskt festivalväder..

... Säger Angelique att det är. Men jag vet ju inget om det då jag inte varit på nån festival. Men jag håller väl med om det istället ^^ Är ju samma om man åker iväg och campar eller så, då blir det oftast regn.. Eller att alla tvestjärtar invaderar tältet om man tältar... Huaa!
Det är ju liksom PIP här i Karlskoga, för 3e året i rad tror jag. Och i två år har jag sagt att jag ska gå, men det har iaf inte blivit av.
Detta året blev anledningen att jag flyttade till ny lägenhet och det kostade pengar, samt att jag sa upp mig på sommarjobbet. Mycket utgifter mindre inkomster. Men jag valde det själv.
Men nästa år, då jävlar! Då ska ja dit och se till att köpa pass när de släpps så man har ett.. =D Fast vi får se hur det blir med det. Men det skulle va kul att gå, trräffa folk från andra städer.. Festival folk. Sociala med massa trevliga människor som man i alla fall säker aldrig träffar igen sen.

Vi åkte iväg en sväng igår och hamnade vid stan. Och vid en idrottsplan, IP som det kallas. Och vi hörde Europe spela. Underbart. Och publikens jubel. Å sen när de spelade The final countdown. Jaa, det va underbart. Får se om vi åker iväg en sväng idag igen. Det märks. Och vi va då Jag och Angelique =)

Sen så jaa, behöver inte säga mer än Björn Skifs.. Ingen som kommer förstå iaf. You just had to be there.

Idag så har det varit en dag med bara massa regn. Har varit och handlat ny kattsand, får se vad de säger om det.. 5 kg för 25 kr liksom.. Ingen världsbäst sand, men kanske duger, iaf under helgen. Får väl byta sen.
Städar å grejjar. Har kört igång både tvätt och diskmaskin. Nu ska lådorna göras rent snart, sen grejja lite mer.
Ska väl hinna med lite mat idag med. Får se vad menyn bjuder på.

Imorgon så blir det kastrering och abort för Lottie. Sen får hon följa med till en annan del av Sverige, som jag ska åka till imorgon. och nu menar jag faktiskt inte Köping. Utan en annan ort :)
Ska bli så mys att få somna i hans armar igen. Och bara få mysa. Pussas å kramas. Underbart.

Nej, nu åter till dags sysslorna :)
Puss Hej!

PartyLite  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-26  |  Tid: 21:20:06

PartyLite
Tänkte jag skulle skriva ett inlägg om PartyLite.
Att vara:

* Värdinna
* Gäst
* Fördelar
* Erbjudanden

Att vara värdinna innebär att man är den som åtar sig att ha en visning. En ljusvisning/ljusparty. Att det är värdinnan som får lite mer fördelar och förmåner.
Värdinnan bjuder in alla hon vill till en dag som man kommer överens om med konsulten (Jag) och så en tid. Hon får bjuda precis så många hon själv vill. Men man rekomenderar ca 10-12, för alltid är det någon som avböjer pga förhinder i sista sekund. Och av de ex 10 som kommer så brukar iaf enligt lite statistik 7 handla. Och handlar 7 så brukar det oftast räcka för att man skall uppnå kvalificead visning, det vill säga att värdinnan har en chans att få välja produkter för 20% av försäljnings summan. Så handlar man för 2200 så får värdninnan välja produkter för 400 kr. Helt kostnadsfritt. Och ju mer vänner man bjuder som kommer desto högre summa kan man komma upp i. Och väljer någon av värdinnans gäster att ha en egen visning så kan värdinnan få ytterligare produkter.

Som gäst så får man ta del av speciella månads erbjudanden som är nedsatta till bättre pris än vad som finns i katalogen. Och oftast så får man som gäst fika hos värdinnan. Samt att som gäst så kan man ju få chansen att boka en egen visning och då kunna få egna podukter kostnadsfritt. Det vill ju vem som helst! För alltid är det något i katalogen man fastnar för som kanske känns lite för dyrt för plånboken. Och då kan man boka en egen visning och på så vis uppnå att kunna välja det man vill ha.

Så fördelarna är många, både som gäst och värdinna.
Som värdinna, 15-20 % produkt tillgodo havande. Speciella erbjudanden som bara värdinnan får ta del av till special priser. Extra podukter om någon av hennes gäster bokar egen visning.
Som gäst får man ta del av podukter till special pris. Får chansen och all information man kan behöva för att boka egen visning. 
Dessutom så får man ju chans att lukta på alla aktuella dofter som finns att köpa, och se podukter med egna ögon och inte bara hur de ser ut i katalogen. Även känna och hålla i produkterna, se hur ljusen ser ut och få information om hur man eldar dem bäst. Ja, fördelarna är väldigt många!

Denna månad, juli, de dagar som är kvar så har PartyLite en stor sommar rea. Massor av produkter som är nedsatta till mycket förmånliga priser. Samt att det tillkommit en hel massa ljus som också är nedsatta till mycket förmånligt pris. 

Så det finns många fördelar med att ha en egen PartyLite visning. 
Jag är konsult, så vill du ta chansen att ha en visning, hör av dig till mig. 
Jag åker en bra bit för att ha visningar.


  


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-26  |  Tid: 17:02:30

Sorry..


.. Förr kass uppdateing! Absolut inte meningen.
Men har inte haft tid eller ork att skriva nåt heller så.

I fredags så blev det ju hemma fest hos Angelique och Andreas. Mycket trevligt! Vi har nog aldrig haft så kul som vi hade då på länge.
Så det gör vi om när du fyller bruden! Vilket är snart ;)
Går inte beskriva fredagen, men med massa alkohol, kortspel och trevliga människor så behöver man inte säga så mycket heller. De som va där vet hur trevligt vi hade det.

Lördagen vart ju ganska slapp och seg. Inte hände det mycket. Åkte och köpte en kebabsallad och mumsade på till Alice i Underlandet. Det va en helt okej kväll det. Somnade gott.

Söndagen bjöd på en regning morgon.. Men jag och Angelique trotsade vädret och drog till IKEA och unnade oss lite ljus och andra prylar. Jag slog på stort tror jag och köpte mig:
* 2 stycken fredskallor
* Röda papaja krukor
* Torkställning
* Ljus med dot av Passionsfrukt och ett paket som innehåller ljus som luktar Kanelbulle, Kladdkaka och Cheesecake.
* Bygel burkar
* En röd lampa

Så jaa, det blev lite mer än vad jag hade planerat, men nu blev det så. Jag är nöjd med mina köp till köket iaf. Säger det igen, eftersom det är rött kakel i köket så passa det bra med röda krukor och en röd lampa i fönstret. Det går ju i rött och svart så då får man ta tillvara på färgerna.
Och nu kan jag ju tvätta i lägenheten utan att känna att jag inte har någonstans att hänga kläderna på tork. Och burkarna kommerr ju ta plats i köket också och sen i badrummet.

Ikea är bra ^^
Men nu är det ju även så att jag är jakt på ett rumsbord. Och jag vill ha det i ett möööörkt träslag, eller svart. I och med att jag har en Billy bokhylla, en till påväg. Mörkt vitrinskåp, soffan kommer ju vara svartmelerad, och så har jag ju bruna tapeter. Till ovh med min takfläkt är svart. Bara tv bänken som är i ljust beslag.
Så då vill jag ju ha ett rumsbord som är mökrt också. Men hittar ju inget som jag vill ha. Visst, Lack är enkelt och helt okej snyggt, men det ser billigt ut, och vingligt typ..
Så ja jag vet inte. Ska kolla ett ställe till för å se om jag hittar något. Hoppas på det bästa, och att det är bra pris med.

Nej nu blire Hells Kitchen och chilla lite.
Sen mat som idag får bestå av Kötbullar, mos, sås och lingosylt ^^

Puss Hej!

Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-23  |  Tid: 15:25:14

Tjofsan!


Ja idag har det hänt lite grann iaf..
Har hämtat ut lite paket. Det efterlängtade PartyLite paketet hade kommit =D Inte det som va borta då, utan det som kontoret skickat till mig.
Och det inehöll ju min fina stooora Ametist stormlykta. Så kär jag är. I den alltså. :D Helt underbart snygg.
Sen fick jag en hel drös med ljus också. Bambu pelarljus set, bambu cylinderglas, honungsmelon votiv, solblekt bomull miniatyrglas. Sen även två paket med teljus, i doften bananblad och blåbär & Wisteria.

Bilden är lånad från www.partylite.fi (alltså, den finska partylite hemsidan)
Och så ser lyktan ut. Man får även med en påse med lite svart sand för att stabilisera ljuset i botten.
Teljusen och det andra, men det vet säkerligen de flesta sen innan.

Så jag är glad :) Att det äntligen kom tillslut. Fast det kommer ännu en leverans, för när de skickade paketet så hade grönt äpple utgått, men kom tillbaka under juli rean de hade och då beslöt sig kontoret för att skicka det också istället för att ja skulle behöva använda presentkorten. Snällt!! Dom är bra gulliga där borsta i Esbo.

Har även fått paket från Jotex ^^ Lite nya snygga handdukar att hänga inne på toaletten, sen en snygg kryddhylla, två skålar som det står smått & gott på. Beställde även ett 9 pack set med handdukar, men det skulle inte komma förän senare.Igår så va jag med Jani till Ikea. Jag hade ju planerat vad jag skulle ha.


Det blev tre stycken röda (målade i paint) krukor i serien Papaja. Eftersom jag ha rött kakel i köket så passa det ju bra :) Det va en så stark å klar färg dessutom. Och de va till mina Orkideér jag har. Sen köpte jag 4st 4pack galagar som heter Hemlis. Och sen även tre burkar från serien Bygel i de färgerna de svarta "pilarna" pekar på. Två hänger i köket på en metallstång jag har över diskbänken med krokar å så på. Smidigt å bra, få bort diskborsen o ploppen å sådär.. ^^ Den andra fick påsklämmorna. Blev nöjd.
Den rosa hänger på min lådhurts inne på toaletten. Får se vad man kan ha i den då. Det märks. Så jaa, det blev lite fynd, deras egna batterier köpte jag med AAA. Alltid bra att ha :)

Inne på Rusta köpte jag pumptvål, en till köket och en ny till toaletten. Och kaffe filter, för det har jag inga. Men nu har jag.

Sen när vi kom hem så blev det att åka å fixa mat åt broder, sen iväg till ÖB en sväng och köpa cola, tidskriftsamlare och ljus som de hade på billigt erbjudande. Så jaa, en dag med fynd.

Sen blev det en lugn kväll ^^Idag blire hemma fest i Sandviken hos Angelique. Det ska bli trevligt. Längesen vi hade något party.
Så det ska bli trevligt. Det märks hur man tar sig hem dessutom.
Nee, nu blire att plocka fram det som skall användas ikväll.. :) Och invänta pappa som skall hjälpa mig att täta duschkabinen. Den läcker ju, som jag säkert tidigare sagt.

Så puss Hej!!
Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-21  |  Tid: 01:04:20

Dataproblem!


Ja fruktansvärda sådana!! Hemskt!
Datorn slutade att samarbeta förut idag.. Och det va ruskit jobbigt måste jag säga.
Och det hela började faktiskt genom att jag skulle ladda ner en serie på Piratebay... Fick ett sådant Astrid Lindgren infall och blev sugen på att kika på de filmerna, och skulle då tanka ner Nils Karlsson Pyssling, På rymmen med Pippi långstrump, samt Pippi serien som gick på tv för längesen. Och det va när jag startade igång pippi serien som allt började krångla och sen funkade knappt något. Uscha!

Tur man hade Jani som kunde komma hit och hjälpa mig, från ca kl 15.00 idag tills strax efter 00 så ha han hållt på å grejja med daton. Fifflat med det ena å d andra.. Fy säger jag bara. Den filen ska jag inte ladda ner mer!! Aldrig!
Även om man inte ska ladda ner saker å ting. Lär nog inte göra det på bre länge heller... VIll inte ha mer data trubbel. Tur att det inte va så mycket saker vi behövde spara över till hans bärbara hårddisk. Men iaf! Är aldrig kul att starta om från grunden, för man förlorar så mycket ändå.
Men men, nu funkar allt som det ska igen. och det är tur det!!

Känner mig ju handikappad utan datorn..
Nej nu säger jag god natt!

Puss Hej!

Mig  |   Kommentarer (2)
Datum: 2010-07-19  |  Tid: 13:50:06

Home sweet home??


Nej fy tusan, ja längtade inte hem för fem öre. Det enda jag saknade här va mina katter.. Det va det enda.. Hade jag inte haft dom så hade jag stannat längre, för det hade jag nog fått, för ingen ville att jag skulle åka hem.
Men men, plikten kallade hemma, de behöver ju ha sin matte också.
Tre kissor av fyra kom och hälsade på mig när jag kom innanför dörren, Sigge va sur på mig, trott att jag övergett honom igen. Goa snutt kissen. Men han kom allt under kvällen å ville mysa lite.

Helgen har som jag skrev varit lugn, vi ha inte gjot så väldigt mycket. Mest bara umgåtts och sovit. Grillat lite. Men det behövdes inte mer tycker jag. Va ju våran helg liksom. Nästa gång så blire väl att hitta på något mer roligt. Det handlar lite om planering så man har nåt att göra så man inte bara sitter inne. Men nästa gång ska jag även ta med mig ett par bättre skor så vi kan gå ut och gå, för det ska vi göra. ^^ Ta lite längre pormenad än igår. Yes yes! Sporra varandra till att träna lite. Äta rätt och nyttigt. Så vi rör oss ner i viktskalan lite.

Ja jag är riktigt glad, jag trivs hos honom. Otroligt bra. Kan faktiskt tänka mig att flytta i sinom tid, man får ta en dag i taget. Men om nåt/några år så skulle jag kunna tänka mig att bo där. Inga problem, bara jag hittar ett jobb bara. Då tvekar jag inte alls! Men jaa, vi får ta en dag i taget. Vi är bara i början ännu. Framtiden behöver man inte spåna på ännu. Lev i nuet ett tag istället.

Men katterna är i alla fall glad över att jag är hemma nu. Ingen som bara kommer en stund å sen åker igen.. Utan nån som ör hos dem stor del av tiden. Nästa gång kanske man ska låta en vän bo här.. Vem vet jag inte. Men nån.. :P
Idag så ska jag försöka ta mig iväg och köpa krukor och jord å sätta om lite blommor. Borde åka ner till Aken Zoo med lilla Lottie med, vet ju fortfarande inte om hon är med kissebebisar.. Men får se.
Väntar iaf på post nu. Se om jag får några filmer ifrån home..
Är sugen på att åka till Ikea också.. Men har ju inte så mycket pengar att röra mig med så det får vänta te det blivit lite mer plus i kassan. För jag vet ju iaf vad som behövs. Och det är ju faktiskt bra.
Kissorna ska få en hög klöspelare också, en från SweCat :D


En sådan här ska de få, har jag bestämt. Tror faktiskt den kan uppskattas.
Så jaa, det kommer hända mycket i denna lägenhet. Och jag gillart. Är ju långt ifrån klar. Hoppas på att få den där soffan snart med. Så man kan sitta i rummet och utnyttja den stooora tvn.

Ja men ja ska väl inte bubbla på så mycket mer nu.
Kan skriva lite mer senare istället. Men nu är jag i alla fall hemma i Karlskoga.

Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-17  |  Tid: 18:20:06

Trivs bra!


Gud va tiden gått fort här.
Kom ju hit i torsdags kväll, eller ja, sen kväll efter att man åkt lite fel och vilse.. Men men, tack vare bror så hamna man back on track igen. Men fyyyyyy va det började regna och verkligen vräka ner. Ingen höjdare alls. Jag hatar å åka längra sträckor när det regnar som tusan. Men det gick ju bra ändå.
Det har varit lugnt i alla fall.. gör mig inget, ibland behöver man inte göra massa saker utan det räcker med att bara vara.

Har väl inte så mycket att säga just nu heller så. Tänker fortsätta att bara vara å njuta av sällskapet. Eftersom man ska åka hem imorgon.. Usch och fy! Vill inte. Men men. Sånt är livet. Får väl hoppas på att den andra delen vill fortsätta ses.. så man får se vart saker och ting leder. Men jag vet v ad jag vill iaf.

Nee, nu blire att dra iväg en sväng.
Puss Hej!

Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-15  |  Tid: 17:01:49

Idag är idag. Och ingen annan dag.


Men igår va också en dag, en bra dag för kvälls dopp ^^ Helt underbart skönt i vattnet måste ja säga.
Dock så blev det massa mygg, å så stötte vi på massa muccholor! Så mucchligt ;P Å sen så dök Lad Gagas penis in också.. Helt underbar kväll. Det gör vi om. Några timmar tidigare som sagt. Gött att träna lite i vattnet med.

Men jaa, idag så blire färd från Karlskoga till anomym ort. Haha, har inge behov av att avslöja vart jag ska. blir bara massa intriger av allt då säkert. Och det orkar jag inte med. Så jag låter det vara osagt faktiskt. Men jag ser fram emot det. Ska bli trevligt.
Åker vid sju, åtta något sånt, när det blivit lite svalare så det går att köra hela vägen. Och så har jag ju fått låna ipod av underbaraste Angelique med! Så jag har musik på vägen, annars överlever jag icke!
Ska svänga in och köpa lite godis också på Coop tänkte ja, så får snart ta å åka.
Men väntar på Emilie, hon ska komma oh hämta lite växter här. Har en hel del på balkongen. Och lovade att hon skulle få tomat och körsbärs tomat planta.

Men jaa, sen ikväll bär det av. Sa bli spännande. Nog för att jag kört typ 35 mil ner till Ullared, så dessa mil lä ju inte kännas så mycket.. Va ju te 6 mil från Linköping ett tag med.. Så jaa.. Detta bli nog en baggis ^^ Men jaa, nevös ä jag, lite iaf. Haha. Med att hitta parkering och vart jag ska osv.. men men d löser sig. Ska ta med gpsen ^^ Och hoppas på att den inte leder mig fel. :P

Nej nu äre snat dax att bege sig.
Puss Hej!

Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-14  |  Tid: 17:12:49

Stan idag ^^


Vakna väl vid elva idag. Skönt, skpligt pigg, fast vaknade av att Sixten kräktes.. Stackars misse. Hatar att se dem kräkas.. De ser ut att ha det så jobbigt.
Men nu verkar han iaf må bättre.
Så fick man sms av Angelique, bussen hon skulle åka med gick ju senare än va hon trodde. Så jag åkte till käraste Sandviken (Ja jag saknar Sandviken) och hämtade upp henne =) Va gör man inte för sina vänner..
Hittade ju en del fynd på stan, lite mer än vad jag egentligen SKULLE ha.... Hmm.. Shoppingtarm suger! Ska nog operera bort den satans delen ;P

Men men, fynden började iaf på Lindex. Där va det REA :D Sigge gillar REA ;P

BH: 59,50 kr
Tillhörande string: Gratis
Grön So.U trosa: 29.50 kr
Svart string: 39 kr

Det va 3 för 2 även på rea underkläderna. Så Dessa fynd betalade jag 128 kr för. Det kallar jag bra. En bh och tre trosor för det priset. Great!

Sen gick vi vidare till H&M, där blev det lite fynd också, men de hade ingen rea.

Sen gick vi vidare till H&M. Där blev det mer fynd. Dick ingen direkt rea.

Två stycken olika Body Splash (typ parfym aktigt) : 19.50 kr st.
En Face Mask med doft av Vanilla fudge : 19.50 kr
Neccäsär (stavning) : 49.50 kr (Behövde ha en ny, och denna va väldigt rymlig.) Och Rosa ^^ Fanns i blått också tror jag.

Till sist så köpte jag en mysig over size Tshirt med Hello Kitty tryck. Skönt å bara gå å mysa i på kvällarna när det är varmt. 149 kr. Tvekade väl lite, men sen så fick den följa med iaf.
Så nu är det slut med shopping för mig måste jag nog säga! Va inte planerade inköp.

Blev ju lite kattsand på Ica Maxi också, men det är ju sånt där som behövs. Måste ju göra rent lådorna idag. Va 14 dagar sen. Alltså, grund rengöra, byta all sand och tvätta ur dem och hälla i nytt.
Köpte även en palett med tre ögonskuggor från Isadora på Maxi, den kostade liksom 24.50.. och ordinarie pris på en sån ligger på 95 kr. Så det va givet ^^

Skriver lite senare sen igen.
Men det va iaf dagens och månadens shopping.

Puss Hej!!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-14  |  Tid: 00:15:11

Gratisbio gratisbio gratisbiiiiiiiio!!Gratisbio blev jag tipsad om av en vän för ett bra tag sen!
Trodde väl inte på det först, men registrerade mig, deltog i undersökningar, handlade, klickade lite hit coh dit. Och fick mitt första presentkort. För man behöver inte välja biobiljetter.
De ha så mycket mer! Presentkort på massa olika butiker och företag, välj det som passar DIG!
Det funkar, jag vet. Eftersom jag blev övertygad om det själv.

Genom Gratisbio kan du träffa nya människor, bli vän med dem, skriva till dem, ge presenter osv osv. Du kan även skapa en egen profil och skriva om dig själv, lägga upp bild och sånt där.
Mycket praktiskt.
Gratisbio har utvecklats mycket på sista tiden och blivit så mycket bättre!
Och har verkligen med alla typer av kampanjer, som passar alla.

Nu under sommaren så har de även en sommarkampanj, där du kan skaffa en blomma, vattna den genom att uttnyttja erbjudanden och vattnar på blomman och kan få poäng, biobiljetter eller presentkort. Allt beroende på vad man gör. Jätte praktiskt! Jag har redan samlat 11 poäng på det genom bara några få klick.

Så Gratisbio funkar verkligen!
Jag brukar handla på cdon via dem, och då får man poäng, även via Ellos, då får man ytterligare poäng. Så kika på Gratisbio innan du ska hanlda via olika företag.
Genom att vara aktiv, som att skriva till folk, bli vän med dem och ladda upp bild så får man poäng. Aktivitetspoäng alltså.

Rekomenderar Gratisbio! Verkligen!

Klicka här så får du 75 poäng direkt vid registrering!!Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-13  |  Tid: 14:25:36

Orkar inte...

...uppdatera just nu..

Är varmt och kvavt ute, försöker samla ork till att åka till stan.
Men bjuder på en bild istället.Sigge när han va en lillskit...

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-12  |  Tid: 19:22:58

Måndag!


Japp, då va det måndag igen då.
Ny vecka, med nya möjlgheter, eller? Ja vem vet. Får se helt enkelt. Kanske ringer de å säger att jag får hämta min soffa! Hoppas iaf!

Annars så har faktiskt dagen varit lugn idag. Eller ja, blev väl lite upprörd av en lapp jag fann i trappuppgången. Men jag orkar inte dra upp det här. Men annars så. Varit å handlat och sådär. Skönt å fylla på kylskåpet lite. När man väl kan :D

Sitter å gottar mig i blåsten som kommer från fläkten. Underbart skönt.

Så ja, har väl inte så mycket mer att säga just för tillfället.
Bjuder på en bild istället :)


Jaa, han är allt en liten (stor) filur den där katten. Fötterna upp i luften och resterande av framkroppen i sido läge :P

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss Hej!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-11  |  Tid: 21:27:12

Ändrade planer.


Det blev lite ändrade planer sen det inlägget tidigare idag. Vännen vi skulle grilla hos hade inte haft en sån bra natt och mådde inte så bra idag.
Men det blev grillning hos pappa och hans sambo Carina. Det va trevligt det med. Grillade min kycklingfilé och det blev sting i den! Oj oj oj, starkt!
Gott med stark mat, eller hur?

Och så när man sitter där och pratar och äter så börjar det mullra. Åska.. Och så blixtra det lite. Sen så kom det ju även en del regn skurar, välbehövligt msåte jag säga, även om det inte blev så mycket bättre i luften efter det sista regnet.. Klibbigt igen.


En bild ja tog med mobilen när det regnade.

    Några bilder till.  :) Jag gillar min kamera helt enkelt.

Så det blev en trevlig kväll i Bråten istället :)

Igår så började ja sortera in kläderna och hänga in dem i garderoben och ställde in min trådkorgsställning med. Och började grejja å hålla på. Men så tyckte ja att ja saknade en av katterna, Skruttan.. Men henne fann jag snart.. Hon verkade trivas rikgit bra på sin plats som hon hittat...Hon har lagt sig i översta trådkorgen i garderoben. Lilla söt Skruttan =) Där hade hon det bra under kvällen. Ville inte jaga bort henne utan hon fick ligga där så länge hon själv ville.

Investerade även i en golvfläkt idag från ÖB, väl värt köp måste jag säga. 189 kr, och det blåser bra skönt på bara första läget, den har tre olika och kan bli 125 cm hög som max. Men bra är den!! Så det rekomenderar jag verkligen!

Nu säger jag god kväll och hopaps ni haft en bra söndag!
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-07-11  |  Tid: 13:38:08

Grillning på schemat.


Söndag idag, och idag står grillning på schemat. Ska bli trevligt. Ska snart göra mig klar och åka iväg och handla lite saker till Toblerone kakan. Så får vi se hur lyckad, eller misslyckad den blir.
Men jag lovade ju att jag skulle delge er receptet. Ni som läser bloggen. Har haft några unika besökare, 18 som mest häromdagen.
Kul att den följs av någon ^^

Så vi hörs lite senare, ska ta en bild på den också så ni får se hur resultatet blir. Lyckat eller misslyckat.

Brukar ni baka? Och vad brukar det bli?

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-10  |  Tid: 21:42:27

Nokia 6700 SlideFick lite av Soldnedgången vid hundbadet i alla fall. Och bilden är tagen med min nya telefon. 5 Megapixel kamera med Carl Ziess optik. Kanske inte VÄRLDENS bästa. Men mycket bättre än min förra iaf.

Idag har det varit väldigt varmt.. Men visst har man överlevt den dagen med.
Sitter här och tittar på Tru Calling nu, visst, har sett hela serien förut, men det va ett braaa tag sen så jaa, det kan jag gärna kolla på. Har bunkrat upp med pepsi, lösgodis och OLW stjärnor. Mumma!

Imorgon blir det grillning med en hel massa personer. Lite senare under dagen, då värmen KANSKE har lagt sig lite. Men jag tvivlar. Ska grilla kyckling filé som jag lagt i marinad. Och imorgon ska jag baka en Tobleronekaka, en kladdkaka med toblerone i. Vi får se hur det blir.
Kan dela med mig av bild och recept om det blir bra. Men det tror jag väl att det blir ^^ Ska ju bli lite mer aktiv här så då kan jag väl lika gärna delge er bilder och recept också. Lite roligare att läsa då kanske. Så det inte bara blir massa sölig text ^^

Ha en bra lördag kväll!

Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-09  |  Tid: 13:01:00

Fredag och ny helg.


Måste bara skratta lite åt kommentaren ja fick från Anonym: Jag hatar dig för att du gillar Kissie.
Och min motkommentar på det blir, jag har inte sagt att jag gillar Kissie. Jag önskade henne bara en trevlig dag i sin blogg. Måste man gilla en peson då? Hmm..
Jaa.. folk alltså!

Idag är det fredag, och jag ska snart iväg och jobba. Klockan 14-19 för att hon som bruar jobba hos R-M är sjuk. Trist för henne. Pengar till mig.
Dock fick ja ställa in de planer jag hade gjot för dagen, att gå på bio. För jag anser att hör man av sig så pass sent som vid typ 17 på dagen å man börjar 8 dagen efter så borde man kunna göra andra planer när man inte fått reda på nåt. Och även om ja sa att jag va tillgänglig så kan ju jag ändra och skaffa andra planer när jag inte hör något från den personen som ska jobba. Från R-M fick jag samtal vid 20... så sent på kvällen vill inte jag sitta som på nålar och bara vänta på att man ska bli inringd eller inte. Även om ja då pratat med personen och hon förlitade sig på att jag skulle kunna hoppa in. Men får man ett samtal vid 20, då har man oftast försökt att hitta på något annat att göra inför helgen. Och jaa, jag hadeju gjot upp planer som ja nu fick ändra på.

Blir lite sur på sånt där. Va samma en annan gång, då fick jag samtal 20.15 och fick frågan om ja kunde komma 20.30, och då va jag redan ute på äventyr.. Så jaa, lite mer snabba besked. Man vet under eftermiddagen om man kommer bli bättre eller inte.

Har jag fel? Ska man sitta som på nålar preciiis hela dagen för att vänta på om man ska bli inringd eller inte, som för mig, igår torsdag klockan 20?

Så idag blir det alltså jobb, inge njutning ute i solen. Och inge bio. Om ja inte får gå hem tidigare i så fall, men då missar jag ju en halvtimmes betald lön. Och det vill jag ju inte. Så då kan ja lika gärna gå på bio en annan dag. Och visa att jag ställer upp. Ska ju ändå jobba hos R-M från och med den 1 sept. Och jag längtar rent ut sagt.
Nej nu blire nog att fixa mat.
Pappa kanske skulle komma ikväll och hjälpa mig med nät på balkongen så katterna kan gå ut. Och så jag kan sitta där ute utan att behöva stänga dörren om mig varje gång. Och så ska vi kolla om vi kan få nån ström i taket.. för det verkar inte finnas. Haha! Stabilt liksom.

Puss Hej!!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2010-07-08  |  Tid: 00:16:10

!Ny start!


Tomt? Ja jäklar!
Men kände att det va dags för en ny start i bloggen. Ut med det gamla och in med lite nytt.
Och designen är ny, låtat den från en sida ^^ Blir ju lite lättare att läsa texten så det inte flyter ihop och grumlar sig.
Så vi hoppas på detta nu. Blir bra det. Känns bra också.

Idag så har jag bott en vecka i min nya lägenhet, och jag storm trivs. Helt underbart. Har väl inte riktigt kommit i ordning än. Men det tar den tid det tar. Är ju en del att grejja med. Har en bokhylla ytterligare på ingång för att få lite bättre förvaring. Hämtar den i Örebro på lördag.
Men har fått upp en hel del saker idag faktiskt. Ett hörn som är rensat. Och jag vill så gärna ha min soffa!! Längtar efter den. Men lär nog dröja en vecka eller två till minst. Så jag får snällt vänta tills de hör av sig.
Jaa, men snart är denna lägenhet komplett.. Fast det är lite saker som saknas fortfarande och bör införskaffas på ikea.. och det är:
*Rislampa, en sån där som står på fot
*Vitrinskåp, har ett men behöver ha ett till
*Lackhyllor 3 st, som ska sitta ovanför och bredvid tvn
*Tidskriftsamlare, snyggare att ha papper och block i dem än att de ligger löst i bokhyllan
*Taklampor till kök, vardagsrum (om takfläkten inte fungerar), samt till hall och sovrum. (Ja jag är taklamp lös)
*Ett vardagsrumsbord, ett litet Lack får det bli, stilrena och helt okej snygga.
Är säkert nåt mer, men kommer inte på det just nu. Även om det skulle va snyggt med ett fyrkantigt litet lack bord bakom soffan med en större växt på, men får ju inte ha dem ifred för katterna. Så det hoppar jag nog. Onödigt å betala för nåt som blir uppätet.

Lägenhets snack igen, hade väl en del innan ja raderade alla inlägg. Men så blir det väl när man nyss flyttat och håller på att komma iordning. Men jag ska lägga upp lite bilder snart, köket är ju faktiskt i sin ordning, så det kan jag ju fota. Är ju lite små skavanker som måste fixas här med. Som att duschkabinen läcker i båda hörnen, måste ha en magnetsak som sitter innanför skåpluckan så den inte öppnar sig, och ett handtag till en annan lucka. Å att väggarna ska va så JÄVLA svåra att borra i också. Höll ju på att dö bara ja skulle sätta upp gardinstängerna och det.. Fy fan! Vad är de gjorda av ? Hmm... Taklist skulle också behövas, för han som tapetserade har inte riktigt skurit av tapeterna så bra uptill... Men men, sånt som får bli med tiden.Annars har dagen varit helt okej. Lugn, som sagt, plockat upp en del kartonger. Vait å handlat, spårat mitt försvunna paket, som fortfarande är försvunnet. Blir så jävla sur på posten!! Sjukt! Först tappar de bort det i Malmö, och så helt plötsligt är det sorterat i Örebro, i måndags, och efter det så är det borta IGEN! Hur fan tappar man bort ett paket på 9 kilo? Som ska ca 5 mil bort, dvs hit till Karlskoga..?? Hur fan lyckas man. Blir så förbannad på att de inte ens kan lyckas skicka ett paket. Har varit på rymmen sen den 18 juni. Pratade med flera olika personer idag och även hon på ICA pratade med nån inkompetent jävel, som påstod att vi måste missat det eller att det kunde varit en annan kartong, och sen fråga igen om vi va säkra på att vi kollat ordentligt... JÄVLA klappmongo!!! Man missar INTE ett paket på 9 kilo, och PartyLite har alltid kartonger som är märkte med PartyLite och så står det ibland Fragile på det. Så NEJ det går inte att missa, och JA vi kollade båda två.... Nu är jag så trött på posten och deras fifflande med saker och ting, skulle inte förvåna mig om nån klåfingrig person tagit det med sig hem. Skulle inte förvåna mig alls.
Eller om PartyLite själva reklamerat det utan att meddela mig.. Men det tror jag inte. Hoppas det kommer tillrätta iaf. För nu är ja som ja sa förbannad och sur.
Det är någon från support som ska ringa mig imorgon så vi ska se om vi kan försöka hitta paketet eller hur det nu blir. Jag vet inte. Men don skulle ringa upp mig, för jag orkar inte jaga på massa personer.

Jaa, det va väl vad som hänt under dagen.
Gjorde något jäkligt gott i matväg idag, pasta med lövbiff sås.. Muums!! Underbart gott.. Blev kvar så har mat imorgon. Skönt å slippa laga mat varje dag.
Har iaf varit duktig och inte ätit skräpmat sen en vecka nu. Å det känns underbart bra.
Fick lite strech övningar ja ska göra som sjukgymnasten rekomederade mig idag. Och försöka gå ut och gå 15 minuter ett par gånger om dagen.. Iaf minst två sa hon. Så det ska väl gå.

Imorgon så får ja se vad det blir. Lär ju försöka uppdatera iaf. Ska bli bättre på det ^^
Så nu säger jag Puss Hej!!