Dåliga dagar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-28  |  Tid: 15:10:26

Inge pepp idag..




Jag ska verkligen inte vara ledig. För jag kan aldrig slappna av och bara vara.
Utan då börjar jag tänka på allt annat istället, allt runt omkring som får mig att må skit kasst...

Tur man jobbar imorrn, så man iaf har fullt upp på kvällen.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vill inte vara ledsen och negativ här i bloggen.. Hur kul är det för de läsare jag har att läsa om att jag är nedstämd? Buhuu liksom.. *Wipe tears*

Detta till min beundrare ^^ Vill du fortfarande ses? Skulle va spännande att se hur du såg ut.. Skulle det va möjligt för dig att maila en bild?


Nu ska jag försöka ta tag i att bygga ihop de där stolarna.. Hmm.. wish me luck :D
Sen så kommer Karro en sväng och så ska vi käka lite donken mat. Vet att jag åt igår, men jag vill ha rtvå stycken blåa glas! Kanske skulle få Karros ena glad med :D Wiie!

Puss Hej!

Ps, kan ju faktiskt bjuda på en bild!!! Bara för att!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-27  |  Tid: 22:26:32

Onsdag




Dagen idag har gått väldigt fort.
Fick dubbelturen tillsammans med A. Så tiden gick ju fort för det blev ju inte en lugn stund alls.. ^^
Slutade kl 15 idag.

Åkte då till Ikea med pappa och införskaffade köksbord och stolar.
Sen blev det en gardinstång till, saknas ju en i vardagsrummet och sen så blev det en matta till som ja ska lägga inne vid sängen som ja skrev i förra inlägget.

Och mattor hittade jag på rusta, så jysk struntar jag i. Det va billigare på rusta ^^ Så det blir nog super detta.
Åkte hem och pappa hjälpte mig ihop med bordet, och så satte vi ihop en stol för att se hur det skulle vara. Så jaa, ska nog lyckas få ihop resten själv nu. dvs tre stolar :P Ska greja med det imorrn.

Sen va det spel uppe hos Therese i Bråten ^^

Har inget mer att säga om dagen tyvärr.. Den blev förstörd nu på kvällen pga en helt jävla onödig kommentar. Tänk för faan på vad du säger när det kan såra i andras öron....
Kräver inte att nån ska gilla det jag gett mig in på.. Men för i helvete välj dina ord bättre eller säg inte nåt alls..


Köpa/Vill ha  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-26  |  Tid: 13:54:54

Snart dags för Ikea igen.





Fick bli hemma idag. Inte mått så bra inatt, och har feber.. Dock är den påväg neråt sakta men säkert. Så imorrn så kan jag nog tagga för lite jobb. 7-15 ^^ Några fler timmar i kassan. Får sjuklön för idag antar jag eftersom det blev halv karensdag igår tror jag.
Vet inte riktigt hur det där funkar.

Imorrn är det lön :D Haha, jag får ut lite mer än vad jag räknat med. Det känns grymt nice! Så jag klarar mig denna månad, utan att behöva leva med typ 1,74 kr på kontot.
Va ju tur att jag hade sparade pengar och fick betalda plåtningsjobb så ja överlevde denna månad. Annars jävlar. Haha. Jag lever på gränsen ibland känns det som.
Så det känns skönt att det blir lite mer än 1500 kvar denna månad iaf.. Jaja, nog om ekonomi och pengar nuu.. Det är ett stort bekymmer ja vet.. men jag orkar inte tänka på det.

På torsdag blir det nog eventuellt IKEA för att köpa ett köksbord och stolar till mitt kök, så det blir komplett liksom. Har bott utan köksbord sen ja flyttade hit, dvs den 29 maj ^^ Så snart har jag bott här i två månader. Och jag trivs verkligen :D

Så jaa, alltså, köksbordet ser väl kanske inte mycket ut för världen, men det är enkelt och stilrent, vitt, reptålig bordsskiva, kan behövas när man har katter liksom.

            
Så det är vad som skall införskaffas till köket. Har ju vita skåpluckor, då kan jag köra vitt bord och stolar. Och så kan man tapetsera om i sinom tid i nåt lite mörkare ^^ Nice nice. Jag ska ju bo här ett bra tag till är det tänkt ^^
Sen så har jag sett ut lite mattor jag ska ha i hallen, eden ja köpte på ikea flyttar jag in till sovrummet och införskaffar en till, så lägger jag dom på varsin sida om sängen så man kan sätta fötterna på nåt mjukt och skönt när man vaknar.



En sån i brunt blir det nog till hallen eftersom det går lite i mörkgult där.. 149 kr på Jysk. Sen kanske det blir en svart till köket med. Vi får se. Men skulle bli snyggt.
Till rummet vid soffan å soffbordet blir det denna tror jag


Den kommer passa alldeles perfekt, inte bli för stor och inte för liten. Alldeles lagom :D

Så jaa, planer har jag för att mitt hem ska bli komplett inom en snar framtid. Allt för den där lilla extra trivselkänslan. Tv bänken ska ju bytas ut också för den går inte riktigt in i min inredning.. Men det kommer det med.. Tanken är ju att tvn ska hänga på väggen och bara ha nån liten bänk under till tv spelen och dvd spelaren. Så det finns nog för nån billig peng tror ja, går ju kolla loppis, slipa ner och måla/lacka svart.

Och om jag får som jag vill så kommer det även tepetseras om här i vardagsrummet. för det är samma gula som går i vardagsrummet som i hallen. Vill ha det liite mörkare här faktiskt, en annan färg.. Lila kanske och en snygg grå fondvägg? Ja, vi får se helt enkelt. :)

Visst, jag vill ha ett hus, ett alldeles eget hus att bo i, men nu finns verkligen inte ekonomi till det. Så Alexadra får nöja sig med sin lya, så varför inte fixa till det som man vill ha det istället då? Så kan man bo här längre. :)

Nee nu har jag svamlat klart. Men jaa, det blir bord och lite mattor som skall införskaffas på torsdag när jag är ledig och lönen kommit in på kontot. Jag har ju en underbart snäll far som skall bidra med bord och stolar. det är jag så tacksam för. Nog för att jag får lite mer än jag räknat med i lön så räcker det inte till att köpa ett köksbord å stolar för man måste ju leva en hel månad också med.

Men nu vet ni, jag får väl lägga upp bilder när bordet å d är på plats i köket. Med matta å så. Sen hallen o rummet med :D Så ni får se hur det urartar sig ^^

Puss Hej!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-25  |  Tid: 11:08:09

Jobbig natt.





Fick ett litet psykbryt inatt igen.. Tur ja va så trött att ja somnade om ganska fort igen efter ja vaknade..
Katterna har dampat runt också, ni kan ju fundera på hur det känns när en 5 kg:s klump hoppar rakt ner på ryggen i sängen från en Billy bokhylla som är 2 meter hög...?! Inte skönt för fem öre.. Herrejävlar va de härjat. 

Det är inte nådigt nu vill ja lova.. Måste på nåt vis ta tag i mina problem.. Allt som tynger mig. Men ja, jag vet inte riktigt hur just för tällfället. 
I aug kommer jag få fullt upp iaf, det ser jag fram emot. MASSA plåtningar.
Och har eventuellt ett plåtningsjobb till på gång ^^ Eller ja, två, kanske tre faktiskt.. Så det blir full rulle i aug efter jag slutat sommarjobba och sen te skolan börjar.. 
Läser ju en del på distans så det går ju lättare att planera in. Tur det. 

Ne, nu ska ja gå å lägga mig en liten stund, gick hem från jobbet idag. 
Psykbryt inatt tar på krafterna, sen är ja skitkass i magen för den som vill veta. Och så har jag närmre 38 graders feber.. Men det märks aldrig på mig. 
Men kände att jag ville gå iväg på morgonjobben för de är stressiga och det är inte lätt att få in en vikarie på morgonen. Dessutom så blev vi iaf en kort idag.. Så jaa.. Va bra att ja kom. Och det tyckte vår gruppledare också att det va. 

Så nu blire lugnt resten av denna dagen med, kanske tar mig ut å handlar lite bara å sen lugnt. 
Puss Hej!!

Hörs senare kanske ^^ 


Shopping  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-24  |  Tid: 23:10:25

Ikea fynd ^^




Lovade ju faktiskt att ja skulle lägga uppbild pådet ja köpte på Ikea ^^
Så här kommer bilder.



Köpte två stycken lite större växter eftersom jag har två jätte fina stenkrukor. Citroner ligger på kanten bara för att katterna eventuellt skulle låta bli att tugga på bladen, har även sprayat bladen med citronsaft. Men det verkar inte funka så bra.
Någon annan som har nåt bra knep så katterna inte tuggar på bladen????

    

En matta till hallen köpte jag också. Ska nog köpa fler faktiskt.
Sen köpte jag två stycken ramar 50x70 till mina två förstorningar. Ska dock fixa ett svartpapper till bakgrund istället, blir nog bättre. Eller mörkt grå.

    

En ny dörrmatta fick det bli också, så inte golvet blir så smutsigt vid dörren, köpte svarta och vita glagar, 3 av varje, måste seriöst få upp alla mina kläder nu! Och sen till sist två stycken fleece plädar. Mysigt att ha i soffan :D Så jaa det va det som fick följa med hem från Ikea igår. Köpte även bestick till pappa, som han ska ha i husvagnen, han hde ju faktiskt kommit på att det blir ju dyrt i längden att köpa plastbestick ;) Smart man det där. Haha.



Här är den enda bilden från igår. :P

Nu blir det sängen för fröken Karlsson!

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-24  |  Tid: 15:03:36

Vilken kväll!





Igår så blev det en tur till Ikea. Tillsammans med Susanna som inte kände sig helt på topp. Klart man prioriterar sina vänner då och umgås med dom så de mår bättre.
På ikea så köpte jag lite smått och gott faktiskt :)
Lägger upp bild på det sen tror ja, orkar inte fiffla med det just för tillfället.
Men det va iaf nödvändiga saker.. :D

Så åkte vi hemåt och hade bestämt oss för att göra tacos, s vi handlade lite till det, jag köpte kattsand också och gjorde rent lådorna. Dammsög gjorde jag också. Duktiga jag.
Sen så kom Susanna över och vi började med tacos :D Massa muums blev det. Och massa mätt blev jag också.

Sen så tyckte ju min kusin att jag skulle komma in till Dfs och dricka med dom.. Jahopp, sagt och gjort när Susanna gick hem till sig. Då åkte man in till dom och började dricka cider och ett par minttu shots.. Herrejävlar, va äckligt det är egentligen, ryser av bara tanken här faktiskt. Men så blev det en grogg med oboy å minttu. Det smakade ju faktiskt mycket bättre.. drack upp den rätt snabbt och det kändes kan ja lova.. Herrejäklar..
Sen blev det vidare till kusin Håkan!! :D

Fick väl ett par breakdowns under kvällen/natten.. Måste verkligen börja ta tag i de här sakerna snart. Annars så pallar ja inte mer. D funkar liksom icke att låta det bygga på hela tiden.. OCh så när alkoholen spelar sin roll i det hela så blir det för mycket.

Men jaa, kul hade jag. Riktigt skojj. Mina underbara kusiner. Finns inga som är bättre än dom!!

Nu blire fortsätta kolla Förhäxad och bara dega i soffan resten av dagen..!!
Lägger upp bild senare på det ja shoppade på ikea med.

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-23  |  Tid: 20:54:24

HA HA Seriööst?!






På det första så svarade jag: Vad ska jag till Kroatioen och göra.. Och fick då svaret höst upp.
Ha ha ha! seriiiiiööööst liksom?

Ja kan väl knulla lika skönt i Sverige?!
Störda människor.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-23  |  Tid: 12:38:40

Ledig Lördag!




God morgon världen..!!

Det är helt ofattbart det som hänt i Norge. Jag fattar inte hur man kan göra så? Hur jävla tom i huvudet är man om man åker ut till en ö och skjuter ihjäl flera flera flera ungdomar? Som försöker ha ett trevligt läger..? Hur jävla idiotisk är man? Ja jag finner inga ord för att den människan kaqn inte vara frisk för fem öre.. Finns inte en chans.. 
Usch å fyy!!

Det har tdligen åskat som fan inatt, och blixtrat.. Men jag har arit helt borta.. Helt slocknad. Sovit hårt och tungt tror jag. Haft två drömmar. En fullt normal, men ja hoppas att det dröjer ett par år till innan dess.. Och sen min skumma dröm. Där jag inte är Alexandra längre, utan jag är Jessica. skumma drömmar. vaknade iaf å upptäckte att jag inte hade någon känsel i armen. Haha..!! 



Nej, du skulle nog inte ha berättat något. Nog för att det ligger bilder ute på mig på bloggen, diskreta sådana.. 
Så hade du väl kunnat hålla mun? Hållt det för dig själv? 
Jag är bi, men jag föredrar ändå det manliga könet. 
Så jag vill inte ha din kk. Behåll henne för dig själv du!!


Jag är glad att ja inte åkte ner till skåne idag, för ja fick ett sms från SJ, den sträckan ja skulle åkt antagligen.. 
"Hej. Sträckan Norrköping-Linköping-Mjölby kommer ej trafikeras idag 23/7 på grund av omfattande signalfel.
Ersättningsbussar insatta Katrineholm-Norrköping-Linköping-Mjölby-Nässjö för på och avstigande." 
Jag skulle ju åkt buss mellan Motala-Mjölby egentligen. Men nu verkade det visst bli en längre sträcka. Haha!
Så jag är glad att jag flyttde skåne till aug, då bilar jag nog antagligen ner med. :)

Idag så ska jag ta mig till willys och köpa kissesand och göra rent lådorna. Och så ska ja nog upp till pappa en sväng med.. Senare ikväll så blire väl lite umgänge med.
Nee, nu har ja bloggat klart för idag.
Och jag tänker inte bjuda på någon bild för nu vet ja ju att det finns folk som inte kan hålla truten.


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-23  |  Tid: 01:11:50

Dunderbara kusiner!



Kära kusin, på den här sidan möckeln skäms vi inte för nåt!!! Välkommen när du vill gumman! =)
Daniel F:
‎Alexandra Karlsson Eriksson vi e ett stöd i DFS !! :D
Håkan BigBear F:
Det vet du Alex, Håkan och jag är med dig vet du! =)


Har jag inder världens underbaraste kusiner??
Joo det har jag!
Och även Åsa då!!
Sen får vi icke förglömma lillabror Tobbe heller. Det är verkligen en helt underbar kusin skara! Som jag ska beblanda mig mer med. :D
Dessa kommentarer blev tillägnade mig på FB och en bild på det med eftersom ja inte skäms för att lägga ut bilder på mitt modellande på fejjan nu med. Diskreta bilder får det ju givetvis bli. Men med stil och klass!

Detta gjorde verkligen min kväll :D
Och även att Åsa kom upp till pappa efter jobbet och bara chillade och pratade bort kvällen med oss. Helt underbart!

Vi får väl se vad dagen bjuder på imorrn. :)

Puss och God Natt!

Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-22  |  Tid: 17:09:59

Oturen fortsätter.....




Kan man säga jaa.. Visst, fick körkortet tillbaka idag. Va å hämtade det i Örebro förut med Susanna Så det känns skönt.

Men när ja skulle kolla min mail imorse med mobilen så hade den blivit blockerad för att någon angett fel lösenord för många gånger. Och det är INTE jag. Min telefon är förinställd på att logga in sig automatiskt. Så där ligger inte felet.
Och när ja kom hem så skulle jag ju försöka återställa lösenordet så fick ange nytt lösenord osv osv och trodde det skulle funka.... Men ICKE!!
Så nu har jag fått kontakta support för att meddela dom att jag försökt återställa lösenordet men att det inte funkar iaf och nu ska dom kontrollera de uppgifter jag angett för den mail adressen så det är jag som är rätt person för kontot.
Jag hoppas verkligen att jag angett tillräckligt mkt uppgifter, jag måste ju verkligen HA den där mailadressen fungerande, har ju alla modell mail på den, massa bilder på min skydrive. Även andra viktiga mail finns ju på den mailen..

Jävla idioter som försöker hacka sig in i andras privata saker som de inte har något alls med att göra.. Fy faan säger jag bara. Skaffa er ett liv och försök inte hacka er in i nån annans!
Jag hoppas seriöst att jag får den upplåst om man säger så. För jag får panik bara att inte komma in på den. Har ju som sagt allt viktigt på den mailen.....

ARG som ett bi är jag!! Frustrerad också för den delen!!! Jävla skiiiit!!
Ge fan imitt liv!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-21  |  Tid: 18:59:14

Jäkla skiiiiiit!




Ja, jobb idag igen då. Haft den där sabla huvudvärken idag med.. :/ Och när ja kom hem och fick varva ner så kände ja ju av det ännu mer, och kommer ihåg vilken srots huvudvärk det är.. Migrän.. Så har tagit min imogran spray som jag har. Och det har inte blivit värre. Snarare lite bättre. Så det kommer släppa helt under kvällen/natten.
Sovit en stund med..

Igår när jag tog vår sista vårdtagare så tog jag ju jobb bilen. Stoppade ner körkortet i blusen och åkte iväg.
Idag när jag slutat jobbet så åkte jag och tankade bilen, öppnar plånboken ser att körkortet saknas.. Får lite små panik, för jag slängde jobbkläderna ja hade igår i tvätten, jobbet sköter ju det där med tvätt av arbetskläder, de skickar ju iväg dem.
Men tänkte att ja åker tillbaka och rotar igenom kläderna och så ska ja nog lyckas hitta körkortet. Visste ju vad ja hade för sorts blus vilken storlek det va och så..

Kommer då alltså tillbaka till jobbet och möts av glad arbetskamrater som inte blir förvånade att man är tillbaka, typ som att man glömt något, ja inflikar med - Jag trvs så bra så ja kom tillbaka. Haha.
Men får då reda på att de varit å hämtat kläderna imorse redan.. PANIK! Eftersom mitt körkort låg däri!
Gick in till gruppledaren och hon letade upp ett nummer till mig. TACK. Ringde och berättade att mitt körkort låg där bland kläderna.. Så de skulle kunna leta rätt på det.

Så ska de ringa mig när de hittar det.

Annars har dagen gått väldigt bra idag.
Fredag imorrn och sista arbetsdagen innan helgen, jag skulle ju åkt till Skåne, men nu så kan ja icke det då ja inget körkort har, eftersom det ligger i Örebro på sorteringen av arbetskläder......
Och mitt pass har gått ut i "datum" så det är ju liksom ogiltigt.. Så jag får snällt ställa in skåne :( SUCK! Men har bokat nytt datum redan.. Helgen den 15-17 aug. Då åker jag ner istället å kör plåtingen!
Så då får ja iaf med den i aug.. ^^ Tur det.

Bläääsch!! Ingen bra dag.


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-07-20  |  Tid: 19:46:02

Workiworki



Jaa, då har man jobbat ytterligare en dag då :)
7-14. Två pass kvar sen helg. då drar ja ner mot SkååååååneLaaaaaand.

Fick ute tur idag, va riktigt skönt faktiskt.. Är inte så van att gå uteturen så blir nåt fel någonstans så får ja ta på mig det, men har gjort så gott ja kunnat iaf..
Men fyy vilken huvudvärk ja haft under hela dagen.. Blääsch!
OCh den har inte gett sig heller.. Sovit typ två timmar när ja kom hem från jobbet förut, har käkat mat så fått i mig energi, men det ger sig inte.. :/ Jävla bajs.
Men men, ja ska till jobbet imorrn.. lite huvudvärk har inte hindrat mig, så länge det inte blir migrän utav det hela. ^^

Ja, jag har inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt.. För huvudet känsn tungt och ja ska bara vila tror jag. Kolla förhäxad.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 14:45:23

Kvälls jobb



Idag blir det jobb mellan 16-21, har en känsla av att bloggen kommer handla mycket om jobb nu framöver då ja jobbar i princip varje dag..
Förutom helgen som kommer spenderas nere i Skåne, eller ja, lördag och en stund på söndag sen tar man tåget hem igen på söndagen och är hemma halv sex. Sköönt att få liite med av söndagen hemma innan det är dags för jobb på måndagen.

Yes yes, I let you know where to find me one day ^^ Time and place :P



You've got that smile,
That only heaven can make.
I pray to God everyday,
That you keep that smile.


Yeah, you are my dream,
There's not a thing I won't do.
I'll give my life up for you,
Cos you are my dream.


And baby, everything that I have is yours,
You will never go cold or hungry.
I'll be there when you're insecure,
Let you know that you're always lovely.
Girl, cos you are the only thing that I got right now


One day when the sky is falling,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.
Nothing will ever come between us,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.


You had my child,
(My lady)
You make my life complete.
(My lady)
Just to have your eyes on little me,
That'd be mine forever.


And baby, everything that I have is yours
You will never go cold or hungry
I'll be there when you're insecure
Let you know that you're always lovely
Girl, cos you are the only thing that I got right now

One day when the sky is falling,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.
Nothing will ever come between us,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.


We're made for one another
Me and you
And I have no fear
I know we'll make it through

One day when the sky is falling
I'll be standing right next to you
Ohh ohh ohh ohhhhh

One day when the sky is falling,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.
Nothing will ever come between us,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.

Oh nah nah
Oh yeah
Stand by my side
When the sky falls
Oh baby
I'll be there

You've got that smile,
That only heaven can make.
I pray to God everyday,
To keep you forever.


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 00:07:10

Svar på kommentar




Anonym om Vita höga stövlar....:

Operation?


Svar: Japp, jag planerar att göra en operation. Ett ingrepp så att säga. Som har med brösten att göra. Nej, jag ska inte förstora och nej jag ska inte förminska. Det är ett annat ingrepp som skall göras.


Köpa/Vill ha  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-07-18  |  Tid: 20:17:01

Vita höga stövlar....




Jag har nog hittat de snyggaste stövlarna ever. Och jag är kär i dom..
Men de kostar 829 kr... Hmm..
Ekonomi va det ja?

Har fått ett plåtningsuppdrag där jag behöver ha ett par vita höga stövlar.. ågon snäll, söt, go, trevlig barmhärtig som har ett par att låna mig? Storlek 37 helst..?

Tur att det iaf inte är akut med dem..
Kul att man fick ett nytt uppdrag iag, det känns toppen sköönt!!
De uppdrag/jobb jag tagit åt mig är inte gratis utan jag har fått betalt för det.
Räknade faktiskt på att de modell jobb jag har och om ja kan få alla uförda innan sista aug när mitt återkrav från csn ska betalas tillbaka så kan ja betala det med mina modell uppdragspengar. Men dom skulle ju faktiskt gå till en operation. Men ja ja.. Vi får se hur det blir..


Som nu till helgen så ska jag ner till Kristianstad, och där är det ju bra betalt, plus att jag fått resan betald ^^ Och jag har chans att bli publicerad i en tysk tidning ^^
Och en annan plåtning kan generera till att jag kan bli publicerad i ett konst magasin för konstskolor typ.. Jaa.. eller publicerad utomlands till å med.. ^^

Vi får se vart allt detta leder. Det är min grej iaf..

Men jaa, nu är jag på jakt efter ett par vita höga stövlar..
Vore bra om man kunde hitta det snart iaf...


Snygga vaaa??!! JAG VLL HA!


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-18  |  Tid: 14:39:48

Jobb igen då...




Det va inte dig jag menade i mitt inlägg.
Det va faktiskt en smikrande kommentar, och har faktiskt aldrig fått ett sånt anbud förut om ja ska va ärlig. Antar det gärna ;P Haha
Bra timlön om man säger så. Haha ;P ;)

Men ikväll går det icke.


Har idag kommit tillbaka till jobbet efter två veckor mini semester eller vad man ska kalla det. gik riktigt bra tycker jag. Tur man har så goa arbetskamrater som stöttar upp och framför allt en underbar kusin. Va fan skulle ja göra utan dig?
Som du sa, har klarat mig en tid innan utan er i mitt liv. Men jag va så pass liten att ja inte riktigt fatta varför vi kom ifrån varandra vad det va som hände.
Men jag vill iaf inte va utan familjen Fallholm längre. Ni betyder alldeles för mycket!

Jobbade mellan 7-13,30 idag. Sköönt. Åkte till banken o satte in lite pengar och ska betala lite räkningar så dom är ur världen. 
Fast vaknade kl 5,10 imorse.. KUL, verkligen.. INTE! Hade lite ångest och panik, men det är inget jag drar här faktiskt, man vet aldrig vem som läser om man säger såå.. 

Men jaa, jag har inget mer att dela med mig av faktiskt.. 
Haft en toppen helg faktiskt. Kan absolut inte klaga på någonting.. :) 




Såhär låg mina kissor i söndags.... Å så hade ja Sigge på andra sidan om mig helt usträckt i sängen, så fick ja mycket plats? NEJ.. Haha.

Puss Hej!

 


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-17  |  Tid: 20:51:05

Tack så jävla mycket.....




Jag har inget att säga. Jag är arg, ledsen, frustrerad..
Jag förstår inte hur du kunde ljuga mig rakt upp i ansiktet... varför gör man en sån sak för?
Eller komma med en sån dålig ursäkt som du gjorde... ?

Blir så ledsen.. o arg!


Blev ingen plåtning idag, eller ja, lite plåtning blev det faktiskt.. Men åkte in till Örebro för fika med han ja skulle plåtat med idag så man får träffas, lära känna varandra lite och sådär..
Sen så blev det en sväng hem till honom å så fick ja kika på lite olika bilder och så pratade vi lite foto idéer.. :) Sen blev det liite plåta faktiskt, lite test sådär.. Men det kändes bra iaf.
Kan nog bli ett bra samarbete faktiskt :)

Är ju det man strävar lite efter, att kunna fota flera flera gånger.. :)


Nej, nu ska ja dra på dejt med bästaste Angelique :)
Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-16  |  Tid: 20:56:24

Redigerad bild ^^




Fick en bild från Jennie som hon redigerat åt mig :D






Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-16  |  Tid: 18:18:34

Starta eget...




Igår så satt jag och läste i en katalog om hur man startar eget och allt vad man nu ska tänka på. Det va faktiskt rätt intressant om jag får säga det själv ^^
Men vad skulle man vilja starta för något då? det är ju det som är frågan...
Många säger ju att intressena spelar en stor roll i det hela, men då är ju frågan, vilket av mina intressen skulle kunna bli en bra start till ett företag?

Nu är det ju inte sagt att ja ska starta eget företag. Men drömmen man hade för några år sen va ju typ ett cafe.. Men det finns det ju fullt av i Karlskoga, och det som är mest poppis är ju Som hemma och Café Kulan. Så det är inget att konkurera med.
Å modellandet kan man ju inte använda dirket heller, skulle aldrig bli lönsamt.. Skulle man satsa på nåt som har med katt att göra så blire svårt det med.. För vad ska man exakt hitta på?
Vad har ja mer för intressen? Vännerna, men det går ju inte direkt heller, shopping..? Starta butik i Karlskoga? ALDRIG. Funkar inte. Så jaa, vad skulle man kunna hitta på?

Ingen aning, det va i varje fall intressant att läsa den där lilla katalogen. För det stod mycket bra i den, att starta, idén, uppbyggnaden, bokföring osv osv...
Vet ju att en gammal klasskamrat öppnade en godis butik här, men det gick inte så bra.. Så det måste verkligen va nåt unikt..
För ett tag sen så hade vi INGEN typ salong där man kunde fixa naglarna.. NU helt plötsligt har vi TVÅ!
Så man måste vara unik, en i sitt slag.. Något det inte finns mycket av, och etablera sig på ett bra ställe där man vet folk går förbi, åker förbi, hittar till lätt..
Mycket att tänka på faktiskt..

Men kul vore det att starta nåt eget.. Vid sidan av jobbet eller skolan.
Kanske skulle man skriva in sig på en sån där träff där man får en föreläsning om det??

Får spåna mer på det där.. först och främst kanske komma på en idé om vad man skulle vilja starta med.. ^^

Jaja, d får va allt för denna gång.

Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-16  |  Tid: 01:22:15

Svar på kommentar igen...



Angelique om Svar på kommentar:

Faaaast du har ju haft en del höjdpunkter också right? :)


Klart det varit en del höjdpunkter med. Men ja minns dom väl inte så starkt.. Men jag fick ju godkänt i Psykologi och VG i Engelska B, vart massa roliga turer till örebro, donken dejter med bästaste Angelique, Födelsedag, fester, nya lägenheten, och att jag faktiskt fick sommarjobb och att jag kom in på skolan igen..
Så har väl varit mycket bra också :)

Och förhoppningsvis ska det väl fortsätta gå framåt, bli av med csn skiten, börja skolan igen, jobba extra.. träffa nån kanske ^^ Förhoppningsvis någon liten mini resa eller nåt.. Fast ja kommer ju flänga runt i Sverige ändå med alla plåtningar.
Kristianstad, Sundsvall, Sthlm.. ja.. ^^

:)


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-15  |  Tid: 18:48:20

Svar på kommentar



Angelique om Dagens Sanning....:

Allt löser sig, förr eller senare. Kanske måste du ha lite uppförsbacke nu innan du kan njuta av nedförsbacke senare. Men den där nedförsbacken kommer alltid.


Ja, det löser sig, det gör det absolut ^^
Tycker dom hatt jag haft VÄLDIGT mycket uppförsbacke nu. Tyyyp ända sen juli förra året när ja flytta in i förra lägenheten.. Så har det varit nåt, sjukskrivning, jobb, byte av anställning på jobbet, strul med alla dessa pöjker, å ekonomin, ny flytt och så blire strul igen..

Ett tufft år I must say.
Men kanske vänder det i aug när skolan börjar och ja blir kvitt csn..
Hoppas å håller tummarna ^^


Dagens Sanning  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-15  |  Tid: 15:39:44

Dagens Sanning....




Dagens sanning idag är flera stycken. Vi tar dom i turordning.

Dagens Sanning Nr:

1. Det va mycket bättre att bo i den andra lägenheten för där hade man postfack så man slapp vakna varje gång posten kom. (dessutom kom den skitsent varje dag) Nu vaknar jag varje gång posten släpps ner på golvet.

2. Ekonomi suger hårt! Vad man än vill göra så har det med pengar att göra, som att jag vill fixa min bil så den sticker ut lite i mängden. Typ sänka eller köpa snygga däck och fälgar. Kanske tona rutorna? Eller sätta nån snygg dekor i framrutan..
Ekonomi finns inte till större lägenhet. (Nu ska ja inte flytta men hade gärna velat ha en trea)

3. Jag hatar CSN. Mer behöver ja inte säga tror ja..

4. Jag har inte 11 tusen.

5. Jag saknar att vara kär, den där underbara känslan när man saknar någon eller får ett mysigt sms, eller veta att man har någon som man tycker väldigt mycket om.

6. Jag kommer satsa helhjärtat på modellandet. Jag hoppas att jag har stöd från omgivningen. Och framför allt den jag blir tillsammans med.
Jag ser bra ut och jag kan göra något bra av det. Kan jag bli publicerad i Sverige eller utanför Sverige så är det något jag inte kommer tacka nej till. Att inte skämmas för vad man gör är också en sak man måste tänka på. 

7. Jag har ångest över vad jag ska välja för utbildning faktiskt. Jag har kommit in på komvux, men jag har också fått antagningsbesked från univesitetet, står som 6e reserv på Karlstad på både campus och distans. Jag vill ju bli förskolelärare.. Men borde ja avsluta min USK utbildning?

8. Jag är förstörd inombords. Men jag ler så fint utåt. Nästan varje dag. Ibland brister det.

Det va 8 små Dagens Sanningar som jag har på hjärtat.. finns säkert mer, men jaa.. Detta är väl vad som kretsar runt just för tillfället.

Repeat just nu: Next to you - Chris Brown feat. Justin Beiber

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-14  |  Tid: 19:20:53

Det ska alltid krångla....




Dagen idag har väl inte bjudit på så mycket än ett riktigt jävla bakslag.. Uscha!
Gillar inte detta. Men det kaaan hända att ja har en lösning på det.. Vi får se.

Va till mormor och plockade hem lite grejjer som är mina, en julservis och en finservis. Står i köket just för tillfället, ska kolla vad det är för några motiv. Har ju ingen aning om det.
Sen så kom min bror förbi med och så delade vi upp tupperware sakerna, min bror blev visst exalterad och plockade på sig hit å dit.. massa burkar osv osv.. :P Kul att han hitta någor, gjorde ju jag med iofs. Men jaa :D Trodde inte han skulle bli så förtjust i saker å ting. Hihi.. ^^

sen fråga han om jag ville följa med till Örebro en sväng, så det gjorde jag absolut. Hade ju inget bättre för mig i alla fall. Vi åkte till BRL för han skulle köpa ljud till husvagnen. Så det blir nog kalasbra tror jag ^^ Får åka upp en sväng imorrn och kika på när han grejjar med det :D Kan vara ett roligt tidsfördriv kanske.. :P

Sen får vi se om jag orkar Karlstad eller inte, Louise tyckte ju ja skulle komma in och käka tacos och dricka alkohol, kan ju bli skojj.. Vi får se.. Humöret och psyket är inte på topp just nu. Sen vet ja inte om det faktiskt blir plåtning på lördag... Hmm, ingen aning faktiskt... Inte hört nåt, ska nog skicka ett mail å se om det blir nåt av det hela eller inte.. ^^ Vore ju kul med ännu en session på mb.. :P
Ska försöka gå igenom de bilderna vi tog i lördags med och lägga upp...
Jag nämde ju en annan plåtning för ett tag sen, när ja va på väg till Sthlm, det finns eventuellt en person som är på, den andra ja tänkte på har ju kommenterat här på bloggen som D eller som min beundrare.. känner du dig frestad så får du gärna lämna en kommentar och din mailadress så kan ja maila info, OM du känner dig intresserad av vad ja har att säga. ^^

Va och grillade nere vid näset igår med Susanna också, det va riktigt trevligt :) Vi köpte med oss en engångsgrill, kött och ptatissallad och så satt vi där nere å mumsade en stund. Och vi såg mås bebisar :D Dom va jätte söta!
Lägger upp en bild här så får ni se :D



Ikväll blir det tacos med Susanna hemma hos henne. Det ska bli trevligt :)

Ha d gott där ute!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-13  |  Tid: 13:20:31

Fucked up i kroppen!



Halluu kära läsare!!

Nu är man vaken och är helt fucked up i kroppen :P
Va vaken sen typ 10 igår och sen gick jag och la mig 04,50 ungefär imorse. Haha, jag va helt enkelt inte trött..

Jag väntade på mitt nattliga besök.. men det kom aldrig, vi planerade att vi skulle ta ett natt dopp, och sen åka tillbaka hit till lägenheten, men dessvärre har ja ju katter och sällskapet har tydligen allergi.. Så jahopp.. d sket sig mitt i starten.. Kul liksom... Kommer ju aldrig funka att ha sällskap här en natt eller ens en helg.. Så hur får man det att gå ihop? Jag kan liksom inte göra mig av med katterna..

Märks hur saker o ting blir.. Men jag har iaf lärt mig en sak på denna resa med allt vad killar är, man ska aldrig ha några förhoppningar om saker och ting. Så det tänker jag inte ha. Tar det som det kommer.. Det blir som det blir helt enkelt..

Jag ska hämta ut mitt paket på frödingshallen idag, det hade kommit edit men har inte fått nåt sms från dom att det är registrerat där som stor försändelse som inte gått att dela ut.
Skuuumt säger jag  bara!

Precis lika skumt som att jag inte kunde fixa min header igår! Gjorde ju allt rätt vad jag vet.. Men icke dåå... Den vill inte synas... Någon som är lite mer teknisk och hajjar detta med header design som kan hjälpa mig? För ja vill verkligen ha en header på bloggen.. Vore nice faktiskt.. Haha.
Så kan du hjälpa så skriv gärna en kommentar!!

Idag blir det inte många handtag gjorda iaf.. jag städade ju igår så det behöver jag inte göra idag. Jag ska göra lite mat idag för en gångs skull :D Det blir pasta och köttfärssås, tänkte testa en sån där Dolmio pastasås, och det fick bli en med vitlök.. :P Så vi får se hur det blir. Berättar mer om den sen ^^
Får alltid den där frasen: "Vilken dag är din Dolmiodag?" i huvudet när ja ser de pastasåserna å sen från reklamen. Haha. Men det ska bli spännande och se om den är nåe god. Hoppas ^^

Nej, nu så ska jag bara chilla vidare. :D
Ha d gott så hörs vi under dagen!

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-12  |  Tid: 21:21:07

Städ dag ^^



Ja idag har jag varit hurtig och städat faktiskt!!
Har bara lite dammsugning kvar att göra. Sen så är jag klar :D

Har iofs gjort massa annat under dagen med, tagit massa nya ego bilder, lägger upp ett par i slutet av inlägget.
Observera att rosa är inget ni kommer få se mig ofta i.. Jag och rosa är lite av en udda kombo.. Vi är inte riktigt överens.. :P

Sen har jag varit å handlat nya plädar till soffan med, det blev asbra tycker jag. Är så otroligt nöjd över min stoora fiina soffa :D min soffa är som kanske inte alla vet en dubbeldivan på 360x220 cm ^^ Så den är stoor.. Men jaa, den va helt klart värd hela summan. Kanske lite mindre kul att den blivit använd som klöspelare, men den är väldigt fin ändå, den är banne mig snart ett år gammal. Beställde den i juli förra året och fick hämta den, hmm.. 4 aug förra året :D Så snart ett år gammal och fortfarande lika skön och fräsch.

Jaja.. Nog om det.. ^^
Är ni taggade på tävling? Det hoppas jag att ni är. Det ska bli kul att tävla ut ett pris :D Tihii!

Det blir inte plåtning imorrn utan den flyttas till söndag då bästaste Angelique kan följa med mig :D Wiie!

Men jaja nog babblat för idag.
Det ser ut som att man kan få sällskap under natten :) *Gillas*










Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-12  |  Tid: 12:02:07

Tävling inom kort ;)




Ja så äre!!
Inom någon vecka ungefär så kommer det komma upp en tävling i bloggen.
Min första tävling, det ska bli ruskit skojjigt!!

Så tipsa gärna era vänner om bloggen så de också kan va med å tävla sen ^^
Mer info kommer när det är dags :D

Men ville bara upplysa er om att det kommer bli en tävling.



Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-12  |  Tid: 09:00:08

Lånad inkomst




Det är fan dags att skaffa en ny design snart tror ja.........
Men jaa, jag är ju kass på allt det här vad design är så det skiter sig nog redan i starten..
Har väl mina små idéer om hur ja vill att det ska se ut..
Men jaa.. vi får väl se.. Får väl snoka runt på alla de där design sidorna o se om ja kan hitta nån snygg...
Skulle iaf vilja byta bort det lila som jag har på denna och headern.. Jag vill ju visa vem jag är liksom.. Men aja.. Vi får se ^^
Kanske finns någon barmhärtig människa som kanske kan hjälpa till annars..


Fick beslut från CSN idag med. Och jag får studiemedel för den terminen ja ska läsa nu. Fan va underbart. vet att det till stor del är lånade pengar, men iaf! En inkomst kommer jag ha. Kommer bara behöva jobba några få pass extra under månaden för att få allt att gå ihop. ^^ Underbart!
Sen utäver det ja tjänar det kommer jag lägga undan nu.
Jag vill göra min operation och jag vill ut å resa till hösten.. Eller våren nästa år.. Blir ja själv på resan så äre väl se. Men ivg ska jag iaf! det är en sak som är helt jävla säkert.

Vi får se vad dagen bjuder på, ska ta det där lilla städrycket ja tänkte igår men d blev inte av. Så idag fåre bli istället. Så det blir snyggt å fräscht. Ska packa ur resväskan med så Susanna kan få tillbaka den..
Sen får vi se vad det blir.
Det ser iaf ut att bli en fin dag. Det är ju trevligt.

Borde man krypa ner i sängen av stund igen kanske??

Puss Hej!
Bjuder på en redigerad bild som en go brud hjälpte mig med igår :D


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-11  |  Tid: 21:53:32

Ett paket från ......



... Är nu inlämat till posten och påväg till dig.
Innehållande lite godis till mig ^^





Kommer bli asnice förhoppningsvis :D
Lär ha paketet imorrnn redan för de är grymt snabba med sina leveranser :D Wiihoo ^^

Lovely!

Har ev några sammarbeten/sponsringar på g med. Nice nice ^^


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-11  |  Tid: 21:41:50

>.<




Nej faan, nu ger ja upp...


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-11  |  Tid: 17:13:47

Svar på kommentar igen...



Svar: Då svarar jag fortfarande med att Ja jag tycker på fullt allvar att jag ser bra ut.


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-11  |  Tid: 16:46:37

Svar på kommentar



Fredda om Svar på frågestunden!:

Tycker du på allvar att du ser bra ut?

Svar: Ja jag tycker jag ser bra ut. Jag har ett bra självförtroende och det finns vääldigt många som tycker jag ser bra ut också. Hade ja inte sett bra ut så hade jag väl inte börjat modella? Och hade ja inte sett bra ut så hade ja inte fått så många erbjudanden som ja får om plåtningar. 
Så JA jag tycker på allvar att jag ser bra ut!!

Om du nu inte tycker jag ser bra ut så behöver du inte besöka denna blogg mer utan läsa andra bloggar.
Nervärderande och onödiga kommentarer som denna publiceras inte som godkänd kommentar.


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-11  |  Tid: 11:17:26

Svar på frågestunden!

 

Här kommer Svar på era frågor!

Har fått några frågor ang sex ^^ Kul!

Fråga: Tänder du på att vara sexigt klädd i sängen,höga klackar,string eller din superläckra body som är öppen i grenen?
Svar: Bodyn köptes till fotografering och det är vad den använts till. Skor är inget jag använder i sängen vid sex, känns helt onödigt, kläder använder jag inte heller, om man inte hamnar i sängen påklädd vill säga, men då åker dom ju oftast av. Hade en gång en korsett ja använde ett par gånger tillsammans med en gammal pojkvän. Det va uppskattat.

 Fråga: Gillar du när killen sprutar i munnen?
Svar: Kommer killen vid avsugning så har jag inga problem att ta det i mun. Eller att man avslutar med att ta satsen i mun så funkar det med.

Fråga: Gillar du att bli slickad?
Svar: Ja, det gör jag. Alltid nice. ;)

Fråga: Är du dominant eller undergiven?
Svar: Jag är undergiven, alltid varit också. Tycker det är riktigt nice att bli dominerad.

Fråga: På topp eller på rygg?
Svar: Då är jag helst på rygg. Men får jag välja så kör jag allra helst på alla fyra.

Fråga: Gillar du att bröstknulla med olja?
Svar: Njaa, tycker inte att bröstknull ger så mycket njutning.. Men ja säger väl inte nej om jag vet att killen tycker om det.. Men mig ger det inte så mycket.

Fråga: (Inte direkt om sex men tar med den ändå) Gillar du att gå utan trosor?
Svar: Det kan va en frihet att gå utan trosor, gjorde det för inte så längesen när ja skulle plåtas i Örebro, för att undvika märken i huden av nåt som kanske sitter åt eller så. Men man könner sig lite halvnaken faktiskt. Men jag har inget emot det.

 

Det va väl dom frågorna jag fick som berörde området sex. En annorlunda frågestund faktiskt. Men lite kul ^^ Jag är ju väldigt öppen om att prata om sex.
Jag har ju tidigare nämt att jag är bisexuell också. Men jag vet inte om jag skulle kunna ställa upp på en trekant med två tjejer och en kille. För jag vill ha ensamrätt på den jag har sex med. Vi som ska stå i centrum. Jag som ska få allt av han och han allt av mig.


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-10  |  Tid: 20:09:26

Plåtning med A i Sthlm.



Vilken härlig söndag detta varit, pratat bort den med Björn i telefon. Så snart så blir det Sundsvall och plåta med ^^ Det ska bli nice.. :D
Pratat om allt å lite till, jag som inte gillar å prata i telefon svarade å sen så gick 5 timmar väldigt fort ^^
Är roligt när man hittar en person som gillar samma typ av foto som en själv, då kan det aldrig bli fel. Så biljett upp till Sundsvall är bokad.

Nu snart ska jag ta å fixa mig lite käk i form av kekabtallrik. Är så jäääävla sugen på det!!
Längtar tills jag får mina bilder från A med.. Jag plåtade ju med två stycken A när ja va där.. Och dom ena har ag inte fått än. de andra har ag fått nu. Och ska lägga upp en favorit här tänkte jag som vi båda gillar.

Det va vääldigt skönt att sov ai sin egen säng kan jag ju säga. Riktigt jäkla nice att få somna i mina egna lakan och med Skruttan bredvid mig. Goa kisse!

Så kvällen får bli chill med lite käk och Färhäxad ^^
Det blir en bra kväll det :D Heeelt klaart!!



Den är visseligen helt oredigerad nu. Men jaja d får gå ändå ^^

Å sen så vill ja bara tillägga att ge faaaaan i mitt liv. Sluta springa med massa jälva skvaller till min far om mina bilder!
Pappa och jag har en VÄLDIGT öppen reltation till varandra så det ni säger kommer fram till mig. Och han skäms inte för mig! Det är MITT liv. Min fritid. Min nya hobby! Och det finns dom som tror jag kan gå långt! Så ge faan i o spring med massa snack. Jag är trött på det. Jag vågar göra nåt med mitt liv! Orka låta det förfalla när jag vet att jag ser bra ut och kan få till bra bilder och kunna bli publicerad i sinom tid.
Det ni säger till min far.... Det kommer fram till mig. Ursäkta mitt uttryck nu. Men HÅLL KÄFTEN om ni ska babbla. Jävla Djungeltelegraf släkt man har!
Pekar inte ut någon i bloggen.


Får väl se om F kommer uppåt Värmland under veckan.. ^^ Skulle va nice. Kanske skulle man kunna gå ut å käka nåt å sen ev kika nån film eller så.. Eller åka neråt näset om det är fint väder å chilla där? Det märks.. Vi får väl se om han kommer uppåt till å börja med..
Mys mys skulle det va iaf.
Nåt inom mig säger att det skulle kunna funka.


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-10  |  Tid: 15:01:44

TACK!



Åsa om Plåtning med P i Örebro:

Svar på om man "får" ta sånna bilder inom de yrket.
Hon lär väl inte sälja bilderna på jobbet heller. O vad hon har på sin blogg el sina sidor ska väl inte jobbet bry sig om, hon ligger i ett badkar. Hon har inte en karl mellan låren....
Alex: kanon bild Gumman =D

Gud va glad ja blev av den här kommentaren!
Klockrent!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-09  |  Tid: 09:49:13

Hemfärd idag.




Hallu hallu!
Update från vackra Stockholm ^^

Jag åker hem idag efter plåtningen med fotografen ja ska träffa idag. Eftersom jag inte fick tag på han ja skulle fota med på söndag. Så då bestämde jag mig igår för att åka hem, så avbokade hotellet och ska kolla med biljetten idag om den på nåt vis går att omboka.
Annars köper jag en ny och skickar tillbaka den jag har. Så det löser sig..

Men nu så hörde han ju av sig han ja skulle fota med på söndag, men jag orkar inte grejja med att boka nytt hotell när jag avbokat detja skulle sova på.. Nope nope, så Alexandra åker hem idag till sitt käraste Karlskoga. Längtar efter mina katter. Mina mysdjur!
Men får väl ta mig tillbaka till Sthlm någon dag under veckan kanske, går ju att vahär över dagen bara, så det går ju att lösa. :D

Men jaa, det har blivit många bilder tagna.. Många bra tror jag, har faktiskt inte kollat så noga på dom. Får dom över mail iaf.
Jag vet att det finns en som jag gillade riktigt mycket som ja fick se, den kanske blir att förstora upp? Vi får see :D Min lägenhet kommer skrika Alexandra tror jag. Men är man nöjd med det man gör och åstadkommer så skaman väl föreviga det på väggen? :)
Ser fram emot att få bilderna iaf. Ska bli nice att glo igenom.

Nee, nu blire nog snart att göra sig iordning för att sen ta T-banan till centralen så man är där i lagom tid så man kan fixa med biljetten och sen köpa en redbull... Har sovit under natten, men vaknat flera gånger.. Det har varit varmt, och så har ja ju sovit på en skinn soffa. Haha, hud mot skinn.. oj oj oj.. :P
Så jag är väl lite trött, men det löser sig. Får ju som sagt komma hem idag.

Då vankas det nog lite alkohol tror jag ^^ Är sugen på deeeet.

ee, göra sig iordning kanske va det?
Eller om ja kikar ett avsnitt av förhäxad innan? Hmm.. hmm.. återstår att se.

Ps, tänkte svara på era frågor ni ställt om sex imorgon. Så än finns det tid att ställa frågor om ni vågar.. ^^

Puss Hej!



Lottie o Sigge får avsluta detta inlägg ^^ Mys kissor!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-08  |  Tid: 11:55:29

Sitter på tåget



Tåget rullar nu mot Stockholm.. det känns helt oke.
Förutom att han jag skulle fota med på söndag bangat ur totalt, han har tagit bort sin sida på Mb, får inte tag p han på msn, mail eller telefon.. Jävla sätt, d kan man istället säga, nej jag vill inte fota, vi skiter i detta. istället för att bara inte höra av sig mer..
Dålig stil.
Så där ryker det arvodet jag räknat med, eller jag har väl inte räknat med det, men jaa.. hade varit kul att ha fått dom pengarna faktiskt. Men men, får leta upp andra fotografer att fota med.. ^^

Har ju eventuellt en idé på gång med en fotograf. Så vi får se om den genomförs.. Jag hoppas det iaf :D ska bara hitta två pers till, killar som ställer upp också. Vad det är för footo idé tänker jag inte ta här. Haha. Men det är rätt skojj tanke iaf. Får see..
Det har med arvode att göra också eftersom jag är ensam tjej i det fallet med.

Men men, som sagt, vi får se helt enkelt.

Första anhalten idag är Botkyrka, där jag ska möta upp Ananto ^^
Ska jag va ärlig så hade jag gärna haft med mig någon den här helgen. För jag är så nervig av mig när ja inte hittar osv osv...
Men inget att göra åt. det är som det är nu tyvärr. Men det ska nog gå bra. Hittar väl alltid någon vänlig själ att fråga.

Nu blire att fortsätta lyssna på musik.
Förresten, det har strulat sig två gånger när jag åkte tåg oftare för ett par år sen.. trror ni inte det strular nu med eller? Nu står vi still bortanför Hallsberg någonstans.. För vi har förlorat kontakt med något.. vad vet ja icke.. Så still står vi.. KUUUUL! INTE. Haha..
Det är strömledningen som är ovanför oss som inte har någon ström, utan ström tar sig ju tåget inte vidare. Ha ha ha! Lyckat!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-07  |  Tid: 21:09:37

Svar på kommentar om mitt jobb



Följdfråga: Tror du att det kan påverka framtida jobb? Om man googlar ditt namn + karlskoga dyker det upp som nr2 i listan, och när man sett vilka urvalsprocesser vissa verksamheter har så har folk fått sluta för sämre skäl.


Svar: Då ska jag upplysa dig om att det är inte jag som är nummer två. Det finns fler Alexandra Karlsson i Karlskoga. Jag är inte ensam. Så nummer två i listan är alltså inte jag.
Snooooopet va??!

Kanske är jag nummer två om man söker på båda efternamnen, men jag har inte registrerat det på E än.
Söker jag ett jobb så heter jag bara Alexandra K.... för E är inte folkbokfört.


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-07  |  Tid: 20:16:34

Packat å Klart




Sådäär, nu har jag packat klart väskan, det är bara neccesären som ska ner imorrn.. ^^
Sen så kommer pappis å hämtar mig kl 10,30 och kör mig till station i Degerfors :D



Galen packning? Jaa.. kanske..
Jag har 5 par skor med mig, ett par stövlar, 2 par Killer heels, 2 par pumps ^^
Sen har jag min skinn klänning med, den med dragkedja rakt igenom som jag faktiskt får på mig nu när ja gått ner 9 kilo. Har klänningen jag köpte i Örebro med mig, samt den prickiga. Jeansshorts, massa underkläder av olika slag, linnen, t-shirts, mysbyxor osv osv... En heel del smått å gott alltså. Ska lägga ner några par med strumpor också. Icke förglömma det. Har lite halsband med mig också, ska fixa lite örhängen också. Sminket ligger i neccesären..
Godis, plånbok, laddare till telefon, biljetter, pennor, almanacka ligger i axelväskan. Så nu har jag nog fått med mig det jag ska ha med.

Allt kommer säkert inte användas men bättre att ha med sig för mycket än för lite.
Så det blir nog bra :D

Ska boka biljetter till Kristianstad med tänkte jag. Så jag har det gjort.
Smidigt I say, boka biljetter, ange namn och personnummer så kommer biljetterna hem i brevlådan ^^ Smaajdigt å braau!
Lätt att hålla koll på dom då. Ska ju ner den 23-24 juli och plåtas.. ^^ Ska bli skojjigt. Har man tur så kommer man bli publicerad i en tysk tidning ;)

Kattlådorna är rengjorda också, nu ska jag bara hoppa in i duschen och tvätta håret och raka benen så det är klart ^^ Sen är jag redo för avfärd till Stockholm (Botkyrka första anhalt)

Fortsätt ställ frågor ang sex till mig så svarar jag nog på det imorrn om jag får tid efter plåtningen i Botkyrka ^^ Kommer ju ta med mig datorn så ^^

Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-07-07  |  Tid: 01:22:22

Svar på kommentar igen...



Anonym om Plåtning med P i Örebro:

Får man ta sådana bilder som du tar när man jobbar inom det yrket du gör? =)


Gillar inte folk som är anonyma när det gäller såna här frågor, stå för vem du är istället.
Och här kommer ditt svar: Man får väl ta vilka bilder man VILL oavsett vilket yrke man har. Bilderna har inget med hur jag agerar i jobbet. Man har rätt till en fritid och att göra det man vill.
Om man tittar på barnskötar yrket så är jag inte sämre barnskötare bara för att jag tar lite vågade bilder.
Det gör mig inte till en sämre barnskötare. Jag är ansvarsfull och gör det jag ska göra i mitt yrke. Blandar inte in min fritid i det.

Är väldigt trött på denna eviga frågan och påhoppet om modellandet och jobbet.
Jobb är en sak, fritid är en sak.
Det finns säkert FLER som jobbar som barnskötare/förskolelärare som även modellar.

Där har du ditt svar. :) Tack för mig! :)


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-07  |  Tid: 00:06:57

Svar på kommentar



Anonym om En tur till Ikea.:

skulle vara häftigt om du svarade på frågor om sex,vad du gillar mm,


Jaså det tycker du skulle vara häftigt..
Vette faan hur många som skulle ställa såna fågor faktiskt..

Men sure, kan väl köra en frågestund för alla de som läser bloggen och skulle vilja veta något.. Så kan ja väl samla ihop ett par stycken av era frågor och svara på. Jag är ganska open minded om min sexualitet och vad jag gillar..

Så för den som vill veta något om vad jag gillar inom området sex, skriv en kommentar, det är okej om du är anonym eller om du lämnar namn.




Ps, kom i min prickiga lilla klänning igen ^^ Niice niice säger jag bara. Den skall med till Stockholm ^^

Puss Hej!




Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-07-06  |  Tid: 13:08:09

En tur till Ikea.



Japp, nu blir det en tur till IKEA.
Tillsammans med bästaste Angelique ^^

Ni får se vad jag handlat där när ja kommer hem. Och så lovade jag ju att ja skulle lägga upp bild på det ja handlade i Örebro med.. Det kommer upp bild på det med sen. Loovar!

Måste börja packa idag med... Även om ja skulle kunna göa det imorrn också, men skönt att ha börjat :)

Så jaa.. Nu blire att dra iväg!

Puss Hej!


Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-05  |  Tid: 17:06:07

Truth of the day...


Dagens sanning är att.....:

Du gör mig svag. Så otroligt svag. Jag kan inte säga nej till dig och vill inte säga nej till dig heller.
Men jag kanske borde?

Jag vet inte. Jag blir helt fucked up.
Ska jag ge dig en chans? Att ta reda på OM du vill?

Du gör mig så svag, men jag mår så bra i ditt sällskap.. Kan vara mig själv hela tiden. Inget fejk eller spel.


Mig  |   Kommentarer (4)
Datum: 2011-07-05  |  Tid: 16:14:24

Plåtning med P i Örebro



Bjuder på en bild från plåtningen förra tisdagen i Örebro med P.


Är grymt nöjd med den ^^ Har en till ja skulle vilja visa, men ni får hålla lite till godo ;)


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-05  |  Tid: 13:26:51

Shopping ^^


Va ju ledig igår, guud så sköönt det va :D
Helt underbart. det blev då en spontan tur till Marieberg tillsammans med Susanna, Vånika och Angelique :D Riktigt skojj med fyra brudar som alla gick ihop och hade skojjigt.
Hittade lite kläder, bland annat denna snygga klänning på HM, va på rea, Våkika testade en med och köpte den, och jag kunde inte låta bli. För shiit va snygg den va :D
Blev lite mer shoppat också, det kan ja ta bild på sen och lägga ut. :)

Annars blev dagen lugn igår, Våkika följde med hit en sväng efter vi varit i Örebro, sen så gick vi över med Busan till Susanna, lilla katten fick äntligen flytta tillbaka till sin matte. Och mina djur är mycket lugnare nu.
Och sen blev det att åka till Tony en sväng och chilla lite. ^^

Nu sitter jag här, har fixat så jag åker till sthlm på fredag istället för torsdag. Och boende har jag också fixat så det är klart. Och hjälp får jag så jag kan ta mig dit jag ska. Så det blir nog toppen det här :D Nemas problemas.

Imorrn blire plåtning i Örebro. Ska bli skojjigt. Lite extra chash innan Sthlm.. ^^ Nice det.
Och så ska jag packa och grejja imorrn med. Så jaa, det är fullt upp trots att man är ledig. Herrejäklar. :) Men ja gillart!







Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-04  |  Tid: 12:06:56

F*A*N





Där rök morgondagens plåtning... ;( Jäkla skit.
Fast funderar på att klämma in en annan istället.. Hade ju planerat att ha med mig liite pengar till Stockholm, hur det nu blir med det boendet, han ja ska sova hos har ju inte vart inne på msn på hela helgen typ.. Yeej liksom.
Och har fortffarande inte direkt hittat nåt billigt boende. Och det blir ju inte direkt billigt om ja måste bo på ett vandrarhem i 3 dagar typ..
Sen hittar ja ju inte för fem öre heller, hur kul känns det?

Får fundera lite på om ja ska försöka få in plåtningen imorrn, hade ju planerat plåtning så då spelar det väl ingen roll vem det blir med..


Svar på kommentar:
Vet nog inte riktigt vad ja ska svara faktiskt. Mer än att det måste varit hastigt som du såg mig då den dagen ja va på stan så parkerade ja vid torget för att köpa mat, och sen köra därifrån..
Och jag är en trevlig och mysig tjej, ingen som har upptäckt det ännu bara.. Och någonstans måste jag ju få visa lite av de bilder ja tagit inte bara låta de ligga på datorn.


Nu måste ja fundera lite på hur ja ska göra med allt.


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-03  |  Tid: 21:34:35

Svar på kommentar igen...



Jag är inget man bara har sex med hörru du!!
Så funkar icke jag.
Finns det en ålder på dig?
När såg du mig i stan härom dagen? Vart såg du mig??



Nu har man jobbat sista kvällen på några dagar. Ska inte stå tillgänglig denna veckan iaf. Då har jag en del att stå i faktiskt. Ska ju plåtas på tisdag.
Imorrn är jag ledig, ska börja grejja lite då med vad som skall med till Sthlm. Onsdag är jag ledig, då blir det packa.
Å sen torsdag åker jag till Stokholm, får se hur det blir med boende.. Det märks.. Sånt får väl lösa sig i sinom tid.
Ska kolla lite vandrarhem/hotell imorrn tänkte jag.
Synd att man inte har några vänner i Stockholm som man kunnat bo med.
Blääsch.

Puss Hej


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-03  |  Tid: 11:28:10

Svar på kommentar



Om du vill träffa mig måste du ju tala om vem du är..
För det skulle ja bra gärna vilja veta :P

Skriv det i en kommentar vettja ;P


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-02  |  Tid: 21:28:40

Bild från plåtning



Bjuder på ännu en bild från plåtning.
Jag längtar efter mina bilder jag tog i tisdags.. Verkar ha blivit väldigt många bra ^^

Puss Hej


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-01  |  Tid: 23:12:03

Jobb




Oboy vilken dag!
Men fot har det gått iaf ^^ Tur det :D

Imorrn blire 7-16, skönt å få lördagseftermiddagen ledig, då blire att hitta på nåt med Susanna ^^ Och vi kom fram till att äta tacos :D Muuuumma!

Nu har det strulat till sig med boende i Stockholm.. Så måste hitta ett billigt vandrarhem för en natt... Någonstans i närheten av där ja ska fota på söndagen.. Någon som känner till nåt bra????
Få se hur det löser sig. Annars får jag försöka få båda plåtningarna på lördagen så ja kan åka hem på lördagen med.. 

Nee, nu äre snart dags för sängen å sova.
Upp 6,20 imorrn.. 

Puss Hej! 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-01  |  Tid: 12:08:22

Jobb helg



Japp, denna helg taggar vi för jobb.. Eller inte. Haha.
Men det ska bli gött att få ha något att göra i helgen, jobba. Tjäna pengar. Jobbar ju med bra personer i helgen också :D Då blir det ju roligare.
Fast ska jag va ärlig så är det bara toppen personer som jobbar där, trivs jätte bra och man har verkligen blivit välkomnad som en i teamet :D Så det är bara toppen bra  tycker jag.

Nu har jag haft 1802 besökare på mina bilder på MB ^^ Nice nice. Så jag kanske ska bjuda på en bild till här då? Kanske? Kanske inte?
Beror väl på om jag får reda på vem min beundrare är som såg mig på stan igår?? ;P ag måsteju godkänna kommentarerna innan de visas så du kan ju skriva vad du vill i den ^^ Skulle va nice å veta vem du är.

Så än så länge får ni nog hänga kvar o vänt apå en bild.

Nu blire att äta nåt och sen bara chilla tills man ska iväg och jobba klockan 14-21.

Puss Hej


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-01  |  Tid: 00:37:19

Vem är duu?




daniel om Sista arbetsdagen!:

Kan du inte lägga ut samma bilder,på bloggen,behöver lite sköna bilder på sexigaste tjejen i landet,puss,förresten såg dig på stan,du har en grym rumpa


Nu skulle jag bra gärna vilja veta vem du är...
När såg du mig på stan och vart??