Pyssel  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-30  |  Tid: 22:24:16

Pyssel tanten är igång :)

Nu har jag blivit pysselsugen igen :) ska dekorera en glas burk som jag ska eller vi ska spara tior i. :) har ju redan en burk för enkronor och femmor samt en för 20-lappar. Har redan sparat 120 kr i 20-lappar o ca 200 i tior själv sen en jäkla massa kronor o femmor. Så kommer älskling börja spara med nu.

Får se hur burken kommer bli ^^
Kommer upp bild på hur resultatet blir. Såhär ser burken ut som skall dekoreras.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-30  |  Tid: 20:31:15

Lugn dag :)

 
 
 
Lugn dag idag ^^
Åkte till Arken Zoo och köpte fin kissesand o lite kissemat idag för endast 129:- billigt å bra :D
Sen så har vi fixat det sista med uppgifterna i hemsjukvården som skulle kompletteraas och det o även hämtat lite fina saker i Kristinehamn.
En liten bänk på hjul samt en typaktig rya matta i cremevit. Blir nog super snyggt till sovrummet. :D
 
Annars så har det faktiskt inte hänt så mycket under dagen. Har varit lugnt. Och det har varit väldigt skönt måste jag säga!
Har varit välbehövligt med en ledig vecka som denna även om jag fick förfrågan från bemanningen om imorgon även om jag inte står tillgänglig ;) Det ni!! Krisigt med vikarier skrev de och så kontaktar de mig :D
Men skall icke jobba imorrn. Ledig ledig ledig.
 
Börjar ju skolan till veckan :D Pirrigt i magen börjar det bli. Ska bli så skoj! Längtar verkligen!
Äntligen. Har ringt massa telefonsamtal idag, fick även svar från en chef i Degerfors om att hon ville ha telefonnummer och referens som hon kan ge ut till de andra enhetscheferna. Så kanske får man någon napp där med snart. Hoppas jag i alla fall.. Kommer ju iaf få en bra referens från Storfors för chefen där kunde absolut ställa upp med att va min referens. 
Och har kanske ett annat litet jobb på gång som ger en liten inkomst varje månad. Får se hur det går nästa vecka :) Skulle va great!
 
Så vem vet, kanske löser det sig totalt för mig nu :) Verkar som det. Bara CSN att ta itu med :P
Träffade T en snabb sväng idag med, och vi ska väl ta en kaffe/te nästa vecka. Trevligt att hon är hemma i Karlskoga nu igen. Får se hur länge det varar :) Fick tillbaka min väst och Förhäxad box.
 
 
 
Kanske kommer det ett video inlägg imorgon :) Det har bara inte blivit av att göra något på senaste tiden. Men kanske kommer ett imorgon :)
 
Puss Hej!
 

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-08-29  |  Tid: 22:25:44

För jag ska bli förskollärarinna!! Pilutta dig!

 
 
 
Ja, där kommer jag befinna mig i 3,5 års tid framöver :D Jag kom in på Förskollärarprogrammet!! Jag fick en reservplats äntligen! Så jäkla glad är jag. Fy faaaaan va gött! Helt sjukt vad min dag blev bra idag efter att det samtalet kom. La la la!!
Jag är så jävla bra! Sån flyt. Nu löser det sig äntligen, om jag får lån o bidrag från csn vill säga. Men det hoppas jag att jag får för nu har jag läst in alla poäng som behövs.
Så det ska jag hålla tummarna för nu.
 
Inkomst, så kan jag jobba extra några dagar i veckan o någon helg så kommer allt gå ihop varje månad. Och så hjälper ju Jocke till så gott han kan. Jaa allt kommer bli så bra! Underbart.
Detta är jag värd, så som jag kämpat med jobb o skola o jobb o sommarjobb o allt för att få saker att gå ihop..!
 
Men nu, jaa, nu är jag student på Karlstad universitet. I 3,5 år framöver. Tihii vad jag är glad!!
 
Puss hej från den blivande studenten på förskolelärarprogrammet i Karlstad!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-29  |  Tid: 17:35:35

Åh jag är så glaaaad!!

 
 
Halli hallu!
 
Idag så tog vi oss en lång sovmorgon, behövdes kan man säga då jag sovit skitkasst inatt, somnade inte förän typ efter 2?
Sen vaknat o slumrat o vaknat o jaa allt! Så låg kvar i sängen till närmre elva idag. Det va gött. Även om jag varit vaken o slumrat på morgonen också. Uscha!
 
Vi gjorde oss en mysfrukost idag med ägg och bacon. Mumma det!!
Så bestämde vi oss för att åka in till Örebro idag istället, skulle åka imorgon annars. Men tog det idag eftersom Jocke flyttat sin bredvid gång.
Så blev en snurr inne i Örebro stad och ner till Akvariekällaren, vi åkte därifrån rätt snabbt då det inte fanns det jag ville ha.
Blev istället ut till Marieberg och in på GameStop där Jocke köpte sig två tv spel ^^
Och sen vidare till Grizzly Zoo där jag köpte nya växter till det lilla akvariet, eller fler växter rättare sagt. Varit så tunt däri.
 
Och så fick två stcken rödbukade honungsguramis följa med hem också och även lite algmat till malarna o bebisarna. Har även fått tillökning från Vildguppysarna :D Herrejäklar va glad jag är att jag skaffade akvarium igen! Massa skojjigt. Ska även skaffa ett par blå guramis till det stora med för de va så fina :) Sen är det nog med fisk i det stora.
 
Under all uppståndelse och snurrande hit och dit så fick jag världens bästa samtal!!
Det löser sig verkligen för mig nu. Har bara en sak att fixa innan jag vet att allt löser sig ^^ O jag är så otroooligt glad. Äntligen är det min tur. Ha ha!!
Så massa extra jobb som timvikarie i Örebro kan ju bara skita på sig, verkar ju inte finns mycket jobb där ändå. Klarar mig bra med bemanningen här i Karlskoga och Storfors sen får jag nog gå bredvid på demensen i Degerfors också. Så jaa, med det kommer allt lösa sig!
 
Mer säger jag icke ännu. Ska hålla lite till på det först. Men jag är glad.
OCh det är de som fått veta det också, bara massa lyckönskningar till mig.
 
Nu ska jag göra nåt vettigt, äta pärlboll o dricka pepsi sen kika på Pettson o Findus!
Puss Hej!
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-28  |  Tid: 12:51:01

Magsjuka? Matförgiftning?

 
 
Igår blev det en effektiv dag :)
Jag va ju först till blodcentralen och lämnade blodprover för att se om jag blir godkänd blodgivare.
Sen åkte jag o handlade lite diverse som behövdes hit hem.
Och sen så städade jag akvariet, det stora.
Plockade o grejjade lite för övrigt med. Så jaa, effektivt!
Skulle ju gjort mat också, men kycklingfileerna såg riktigt snuskiga ut så de åkte i papperskorgen! Så käkade vi Sibylla igår istället. Mumma!
 
Dock så tog kvällen en oväntad vändning, både jag o Jocke blev dåliga i magen och har fått sprungit till å från på toaletten... :/ Magsjuka eller matförgiftning? Något tippar jag på.
Dock börjar jag känna mig bättre nu så det känns skönt. Men man är ändå lite smått matt i kroppen.. Urk!
 
Hoppas universitetet skall ringa mig om en plats på skolan, men verkar lönlöst tyvärr.. :( Ingen som hoppar av verkar det som tyvärr. Så jaa, får väl söka jobb o kanske söka nästa år. med stor betoning på KANSKE! Lär ju inte komma in då heller om jag inte kommer in nu. Så njaa.. kanske får lägga den drömmen på hyllan.
 
 
Men jaa, idag då?
Lugnt, skulle ju på KTC men min läraare tyckte jag skulle va hemma så kan jag komplettera allt på fredag istället. Skönt det! Försstående människor!
Annars så har det varit lugnt hittills.
Upptäckte malyngel i akvariet :D Så otroooligt söta måste jag säga!!
har lyckats fått några albinos med!!
 
 
Hihi så söööt!
 
Annars får vi väl se vad dagen bjuder på. Funderar om jag ska gå in till sängen och göra Jocke sällskap en stund.. Men vet inte riktigt.. :/ Är inte sova trött men vet inte vad jag ska göra annars.
Väntar på att stadsnätet skall komma igång, beställt en ny adapter till lilla datorn, beställt lite nytt smink också från Oriflame :)
 
Och har ev ett samarbete på gång med bloggen! Spännande!
Till det behöver jag ha min bästaste vän Angeliques hjälp och en fin och solig höst dag! Eftersom man int ekan skriva sommar nu direkt.. :P
 
Återkommer under dagen med nåt annat spännande!
Puss Hej!

Katterna  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-27  |  Tid: 13:24:51

Från liten till stor :)

 
 
Fick en söt kommentar från Erika om lilla Sigge ^^ Ja på bilden va han ju liten, inte mer än kanske 5-8 veckor typ..
I dagsläget så är han 4 år och väger 5,5 kilo och den lilla lilla kissen ut såhär nu ;P
 
Inte så liten längre. Haha! Men världens snuttmonster!
Varje kväll när jag lagt mig i sängen så kommer han tassandes upp vid min sida, lägger sig och snuttar på min arm, sen somnar han tätt intill och sover oftast där hela natten om jag inte rör för mycket på mig under natten :)
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-26  |  Tid: 23:22:27

Helgen lider mot sitt slut..

 
 
Jahopp, då har ännu en helg passerat. Har jobbat idag mellan 7-14,30. gick relativt fort tycker jag :) Så det känns ju skönt, men nu är det slut på jobb, men hoppas väl att jag får nya pass där snart igen. Ska slå en pling imorgon å höra hur det ser ut för veckan och nästa veckan. Kanske har man lite tur? Kanske.
 
Vi får väl se om de hör av sig från skolan också, alltså Karlstad där jag står som första reserv, om det är någon som missar uppropet eller har hoppat av. Jag håller tummarna lite grann i alla fall, men hoppas inte på för mycket för att ja bli för besviken. Magkänslan säger mig att de inte kommer höra av sig. Så jaa, får väl söka in nästa år igen om jag inte redan har något jobb innan dess. Återstår att se.
 
Så jaa, det har inte hänt så mycket mer om man säger så. Varit en lugn dag sen jag slutade, det har regnat till å från och har vart uppe en sväng hos pappa o Carina.
 
Så har la inte så mycket mer att säga eller skriva.
Imorgon blir det i alla fall blodcentralen klockan 10. Så får vi se om mitt blod blir godkänt för att tappas några gånger per år ^^
Efter det har jag inga direkta planer mer än att testa en ny kycklingrätt :) Spännande.
 
Återstår att se vad som händer imorgon.
Får ju lön imorgon med! ÄNTLIGEN!
Ni lär ju bli uppdaterade i vilket fall som helst :)
 
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-08-25  |  Tid: 13:08:35

Dags för jobb

 
 
Yepp. Idag är vi på benen och skall snart åka iväg mot jobb. Idag o imorgon sen ledig måndag.
Då ska jag ju till blodcentralen o kika om jag får ge blod osv :)
Och imorgon blir det 7-14, det passet brukar gå väldigt fort!
 
Det blev en lugn dag igår, spenderade nog stor del i sängen och kikade på sex and the city.. dumma huvudvärk!
Sen myste vi ner oss i soffan och kikate på Dante's Peak innan det va dags att sova.
Så inte så många handtag gjorda igår. Men jaa.. Spelar ingen större roll eftersom jag va sjuk o va hemma från jobbet.
 
Så jaa, det är hur min dag ser ut.. 7 timmar på jobbet tillsammans med två goa arbetskamrater, vilka vet jag inte än men de är lika goa hela bunten! Sen hem o mysa ner sig i soffan innan det är dags att sova för att ställa klockan på 05,45.
 
Ha en trevlig lördag i detta trista väder!!
 
Puss Hej!
 

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-24  |  Tid: 16:33:00

Paket från Buzzador

 
 
Fick lite mer paket idag :D Wiihoo!
Superkul.
 
Jag är ju medlem hos Buzzador och får därför delta i vissa kampanjer och testa produkter! Super kul och smidigt!!
Vill du också bli en buzzador??
 
 
Klicka på loggan för att bli en du med :D
 
Det paketet jag fick idag innehöll Schampoo o Balsam samt en Värmeskyddande Spray och även en Hårinpackning för normalt/tjockt hår ifrån märket Pantene pro-v :)
 
 
Samt några extra flaskor för att dela ut som prov till några personer :)
Wiie, detta ska bli spännande att prova ^^
 

Shopping  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-08-24  |  Tid: 12:13:53

iPhone 4s Tiger Skal!

 
 
Beställde ett skal från en sida i onsdags kväll, runt kl 23.40.. Och fick det idag. Snabba leveranser verkligen!!
Sidan jag fick tips om av en vän heter iDiwa. Och jag kan varmt rekomendera dem!
Kommer fortsätta beställa skal därifrån när jag hittar något mer som faller mig i smaken, finns jätte många att välja på och även andra tillbehör och skal o sånt till andra telefoner också :)
Är helt klart grymt nöjd med mitt fina tiger skal! Älskar dessa afrikanska djur. Hoppas de får in något skal med elefant på också, då lär jag klicka hem det! Utan tvekan :D
Klicka på bilden för att komma till skalet :) Och länken för att komma till iDiwas hemsida :)
 
 
  

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-23  |  Tid: 21:17:00

SverigesCasino

 
 
 
Gillar du som jag att spela på spelautomater?? Attlså såna där liknade enarmade banditer? Ja då har du hittat rätt, och jag skall tipsa dit om en riktigt bra sida där det finns alla spelautomater du kan tänka dig!
Gillar du även att spela gratis? Bara testspela eller ja inte satsa några pengar? Då är samma sida något för dig också!
Har du svårt att veta vilket casino eller betting sajt du vill börja spela hos? Ja men då är sidan något för dig med.
Bra va? En och samma sida med alla dessa tre möjligheter!!
 
På denna sida finns recensioner om olika bettingsajter och casinon. Tips och teknik finns att läsa också. Allt för att du skall kunna känna dig trygg. Samt att du kan ju spela gratis!
 
Jag talar naturligtvis om
 
 
Sveriges Casino satsar på att bli just Sveriges största gratiscasino. Med valmöjligheter till att satsa pengar hos andra sidor de har länkade hos sig. Djup erfarenhet har de också av spel på nätet. Så man skall känna sig trygg. Det gör i varje fall jag!
 
Och de har fullt av spel automater på denna sajt som jag skrev allra först. Något som jag verkligen gillar!!
Finns något för alla kan jag lova!
Dagens spelautomater har ju utvecklats en hel del. Men det är roligt och väldigt intressant.
 
Så jag kan verkligen rekomendera er att ni kikar in på denna sida! Läs artiklar och klicka in på olika spel. Och framför allt, tipsa era vänner som gillar att spela över nätet! Och spela själv. Även om du spelar gratis eller väljer att börja spela via någon av deras samarbets partners! Du kommer inte ångra dig!
 
 
 

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-23  |  Tid: 19:03:00

Köttfärssoppa med ris

 
 
Idag så blev det soppa för första gången på länge som intogs som matform :D
Har varit sugen på sådan där köttfärssoppa som man fick i skolan, som va så god! Med ris i. Det va i alla fall gott på Bråtenskolan och Österlesskolan!
 
Hittade för ett bra tag sen ett recept på soppan, med ris i!
Så idag gjorde jag slag i saken och tillagade det. Och gott blev det med!!
Så tänkte jag skulle dela med mig av receptet till er.
 
Du behöver:
* 2 morötter
* 1 purjolök
* 1 röd paprika
* 300 gram köttfärs
* 1 dl okokt ris
* 1-1,5 liter vatten
* Tomatpure samt höns/kött buljontärningar
 
Sen är allt väldigt simpelt!
Börja med att strimla purjolöken. Jag delade min på halva och sen delade jag halva igen. Alltså jag delade halvan i halv. (get it?)
Sen strimlar du även paprikan.
Börja bryn köttfärsen, sen när den nästan är färdigbrynt så tillsätt purjon och paprikan så de bryns ihop.
Därefter så tillsätt det okokta riset och häll på vattnet.
 
När det börjar koka upp så tillsätt buljongtärningar (Jag tillsatte 2,5, vi hade 600 gram köttfärs) Tillsätt även de fint rivna morötterna.
Krydda efter behag, tillsätt de kryddor du gillar!
(jag hade i aromat, vitpeppar, salt, mexikansk köttfärskrydda samt italiens allkrydda)
När det börjar närma sig de 25 minuter (svag värme) det skall koka så tillsätt tomatpuren.
(Jag tillsatte även ketchup o chilisås för lite mer smak och även 2,5 vitlöksklyftor)
 
Vågar man mixtra och testa lite så kan det bli superbra!!
Vårat blev jätte gott och mättande!!
 
Riset är tillsatt här och en liten del av allt vatten.
 
 Vattnet tillsatt så nu skall det bara koka upp.
 
Puttrar (Jag använde en traktör panna) Men vanlig stekpanna går bra!
 
Soppa färdig att avnjutas!!
 
Hoppas det skall smaka!!
Puss Hej!
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-23  |  Tid: 00:12:28

Svammel!

 
 
Hallu hallu!
 
Jobbade igår, fan va härligt det va att komma tillbaka till jobbet. Kände väl lite ångest innan jag åkte att jag hellre ville va hemma o va ledig. Men när jag väl va där o träffade de jag jobbade med så kändes det som att va tillbaka på ett sommarschema :)
Ledig idag o imorgon sen gör jag hela helgen. Wunderbar! Pengar o får göra nytta med kroppen. Hoppas på mer jobb nästa vecka om inte annat från bemanningen. Fast där verkar det finnas jobb eftersom jag fick eller har fått tre förfrågningar om fredag, men jobbar ju så fick ta bort tillgängligheten.
Men nästa vecka blire att stå tillgänglig.
 
Har varit skönt att va ledig idag ^^ Har varit till blodcentralen, jag och Jocke ska börja ge blod. Har varit emot det förut, men det är ju för en god sak och man kan bidra till att rädda liv. samt att man får en liten peng för det eller om man vill ha någon grej istället :)
Så jaa, Jocke skall dit imorgon på "möte" och jag på måndag :) Det blir nog bra detta. Kanske ska börja ge plasma också. Varför inte ta allt på samma gång liksom.
 
Varit till Angelique en stund nu på kvällskvisten också och kikat i PartyLite katalogerna, va väl inget direkt sådär VILL HA i dem. Men jag funderar ju på att börja med det igen.. ta upp min inaktivitet och köra igen. Det är ju lite extra varje månad om man säger så. Vet ju bara hur duktig jag va förut på att hålla i partyn o sälja produkter. Så det är en tanke med, och även kanske ta tag i det här med att bli sexparty konsult :P Kan ju va lite rligt det med liksom. Höhö.. ^^ Demostrera sexleksaker o alla dess tillbehör ;)
Tål att tänkas på. Alla extra pengar är välkomna.
Skall ta å ringa personalsamordnaren på jöbbe imorrn, o även bemanning i Degerfors.. Och så några ställen i Örebro med.. Hoppas på att få svar från ett ställe i Degerfors med som jag har hört mig för hos och som Jocke la in ett gott ord för mig också. Måste håva in alla jobb möjligheter som jag kan för att kunna få allt att gå runt.
 
Oj oj, nu blev det ett svammel inlägg här.. Men men.. såna kan behövas ibland ^^
Vi hörs av imorgon :)
 
Puss Hej!
 
 
Bjuder på en bild på mig o min underbaraste vän Angelique!

Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-20  |  Tid: 18:08:00

Fler bilder från Karlstad

 
 
Tänkte jag skulle slänga upp några fler bilder från Karlstad :D
 
 
 
 
 
Såå, då har ni fått 4 bilder till från Karlstad träffen :D
 
 
 
 
 
 
 

Köpa/Vill ha  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-20  |  Tid: 17:05:37

Chill Måndag!

 
 
Måndag idag då.
Har varit ledig idag, skulle ju ha jobbat egentligen. Men kom ju på igår att det va annat inbokat för idag så fick ringa imorse och tala om det. Men imorgon blir det jobb :) Ska bli skönt att åka iväg å göra ett pass!! Pengar i september med andra ord :) Fint dä!
 
Har inte så mycket mer planerat idag än att bara chilla och ta det lugnt faktiskt. Älskling har tagit hit sin ps3a som han spelar på nu, brutalt spel han spelar :O ^^ men jag har fått tillbaka min dator. ;)
Känner mig alltså riktigt handikappad utan den när han kikar på Naruto. Men ja nu har jag fått tillbaka datorn :D Wihoo!
Fast jag ska beställa en ny laddsladd till den lilla datorn jag har.
 
Sitter och spanar på lite grejjer på nätet som jag är mer än sugen på :D
 
Har bland annat hittat ett par nya sneakers jag vill ha från have2have! Molly bling baby Sneakers! Grymt snygga. Klicka på bilden för att komma dit.Hoppas nästan på att det ska komma några såna här typ av sneakers som vinterskor!
 
 
 
Nu blire lite chill och snart värma lite mat. Kyckling o ris. Mums mums!
 
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-19  |  Tid: 20:28:00

Casinosidan.com

 
 
Tycker du om att spela över nätet? Men vet inte vad du vill spella eller vart?
Då tycker jag att du ska kika in på Casinosidan.com där finns det sidor till alla möjliga spel du kan tänka dig att vilja spela!
Black Jack, Roulette, Slots, Poker, Live Betting. Ja, precis allt finns hos Casinosidan.com!
 
Jag har inga direkta erfarenheter av att spela på nätet mer än gratisspel. Och där har jag bara använt mig av enarmade banditer.
Men jag är helt klart sugen på att prova och skulle jag besluta mig för att prova så kommer jag använda mig av Casinosidan.com för att välja en sida där jag vill prova att spela.
 
Men jag vet personer som har spelat på både black jack och roulette och de tycker det är roligt. Spänningen med roulette är när kulan snurrar runt innan den trillar ner på ett nummer och man vinner eller förlorar.
Det finns ju både klassisk och fransk roulette att välja mellan. Och allt står om man tar sig tid att klicka runt och läsa på deras sida.
Black jack, där du skall försöka komma så nära 21 som möjligt eller högre än dealern som också skall komma så nära 21. Står också allt du behöver veta om det på sidan.
 
Så ta dig tid att kika in på Casinosidan.com
Det är helt klart värt det! Du kanske eller förhoppningsvis hittar din favoritsida med spel på nätet!!
 

Shopping  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-08-19  |  Tid: 18:52:22

Marknadsfynd o Örebro

 
 
Ja, det blev en sväng till iväg på marknaden i Degerfors igår. Jag hade ju ångrat mig ang jackan och den där spetsklänningen.
Så ja det va bara att åka iväg på lördagen med. Älskling betalade min klänning med kravet att han skulle få se mig i den under kvällen. SJÄLVKLART :)
 
Vi köpte även en skylt som skall sitta i köket så småningom ^^ Super fin!

Träffade på en pratglad Frida också, utbytte en del ord, kom in å prata jobb också. Hon frågade om nummer till bemanningen, och GIVETVIS så kunde jag ge henne det. Utan problem och hon tipsade mig om aatt jag skulle skriva in mig i Degerfors på deras bemanning för timvik. Och älskling skall lägga in ett gott ord för mig hos sin chef imorgon. Så det skall vara!. Man skall kunna ge varandra nummer till folk utan problem och inte hålla på det för att gynna sig själv bara.
Eller säga att till en att man ska få det å så kommer det massa undanflykter hela tiden som sen iaf visar sig att det är personen i fråga som inte VILL ge ut det.
 
 
Min fina nya spetsklänning :D iiiiwh! Är så nöjd1 Tack Underbaraste Älskling!
 
Och min snygga Baseball jacka! Gryyymt sygg och riktigt skön.
 
Den blir klockren att ha i köket sen :D
 
Så blev det att äta lite käk o tvätta hos svärmor o svärfar. Trevligt! Åkte hem och lämnade iväg guppysarna som skulle få nytt hem. Och efter det så blev det bara massa chill! Göttans!!
 
Idag, söndag så drog vi iväg till Örebro istället för att ta det till veckan så Jocke kan ha sin tillgänglighet redo för jobb om det skulle bli något. Jag jobbar ju ändå till veckan. Fick mer tid hela 5 dagar, mån-tis samt fre-sön. Underbart! Mer klirr i kassan i september så man kanske slipper att gå till soc. Vore ju grymt skönt. Så hoppas på ännu mer tid efter nästa vecka. Ska fråga hur det ser ut till veckan därpå :D
 
Men men, jaa vi åkte till Media Markt först, Jocke skulle handla en ny sladd till gpsen som Sigge tuggat av!
Och så kikade vi även på sladd till min dator, men det fanns ingen så ska ta och beställa en tänkte jag.
Men en Soda Stream blev det allt också som fick fälja med oss hem!
En sån där som Ice Age gjort reklam med. :D
Samt cola arom och även en sån där typ ramlösa smak. Så fick vi en gratis också, lemon/lime. Får se vad den smakar. Wiioo! Äntligen så blir det att sluta med dricka. Bli av med beroendet igen.
 
En grön o fin :D Tihii ^^
 
Så köpte vi såna där halvliters flaskor med Scrat och manny på :D Hihi
 
Jaa, det va väl det vi shoppade.. Va in en sväng på Ikea med o köpte lite smått o så blev det en växt till kampisens avkarium.
Yepp. det va allt.
 
Nu blir det chill resten av kvällen för imorgon blir det ju jobb mellan 13,30-21 :)
Så det säger vi Puss Hej på!
 
 
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-17  |  Tid: 20:19:30

Vulkanmarken

 
 
Yes, idag va det dags för Vulkanmarken :D
Och med min bästaste duo Angelique.
 
Fast vi vaknade, jag och Jocke alltså redan vid halv sju imorse, och gick då upp för att katterna härjat omkring o haft sig lajban. Så degade i soffan med SATC o täcket.
Träffade Evelina en sväng och så va det dags att hämta upp Angelique :)
 
Väl på marknaden så knallade vi igenom en sida först som vanligt. Hittade väl något som föll mig i smaken men ja jag vet inte. En typ basball tröja/jacka i grått o vitt.. Sen så hittade jag eller Angelique hitta den men en spetsaktig kort klänning med spets eller glittertyg.. Den svarta med spets va snygg och även den röda.. Så ja hööm.. Jag vet inte om jag ska ta med mig Jocke på marknaden en sväng imorrn och kanske inhandla?
Men jag är ju så dålig på att pruta, för finns jacka o den där spetstjosanhejsan saken på samma ställe så skulle man ju kunna pruta lite... Men jag är ju så dålig på det... :/
 
Hmm, återstår att se!!
Men jaa efter noga övervägande under skrivande av inlägget så skulle jag nog vilja ha dem.. Haha!
 
Annars så blev det en plånbok köpt till älskling och marknadsgodis till mig ^^ Momsigt värre!!
Handlat massa gott på Ica Maxi också.
Nu har vi ätit hemmagjord pizza och ska mysa ner oss i soffan resten av kvällen. Lär somna skapligt tidigt ikväll skulle jag tro... Även om jag vilat en timma.... :/
 
Så jaa, Puss Hej på er!!
 
 
Här har ni dessutom ett recept på marknadsnougat ^^ Fast det är ju alltid godare när man köpt det på marknaden :)
 

Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-16  |  Tid: 11:31:41

Paket :D

Wiiiie, idag kom mina två klänningar från Modehus.nu :)
De är så otroligt fina, och ja de passar även om man har en mage i vädret! Så nu vet jag vad jag ska jobba med.
Morots jakten har börjat. Nu ska jag gå ner i vikt, vi börjar i helgen redan med att börja gå ut och gå :D

Så man får en slank å fin kropp igen. Längtar så! Ska bli skönt att slippa magen.
Ska ner till minst 60 till att börja med. Sen får vi se hur det ser ut då. Så ändra kosten och mer motion!
Here we go!

Men ja, jag älskar klänningarna. Otroligt fina! Så väl värt alla kronor, de va ju på mega rea liksom! 222 kr för båda. Fri frakt eftersom jag betalade med kortet direkt.

Puss hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-15  |  Tid: 23:54:32

Näst sista dagen...

Ikväll har jag gjort näst sista dagen på sommarjobbet. Skönt men ändå vemodigt att det tar slut. Det har ju varit en del av min vardag i 9 veckor denna sommar.
Så ja det känns verkligen konstigt att det helt plötsligt tar slut nu.


Men ja, på fredag ska jag sova ut och njuta av ledighet. Och gå på vulkanmarken med Angelique :)

Hur har er dag varit? Har ni haft något sommarjobb?

Puss Hej!


Köpa/Vill ha  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-14  |  Tid: 23:18:15

Lea o Olga Kilklacks Sneakers

 
 
Har hittat ett par skor jag verkligen skulle vilja HA!
Helt sjukt tagen av dem.. Kanske låter lite fel att uttrycka sig så. Men ja, sjukt snygga!!
Dock är inte skor så högt listat på min prio lista, så får hoppas de finns kvar ett tag till...
 
Klicka på bilden för att komma till skorna. Om sidan med skorna inte visar sig så sök på Lea så dyker de upp :)
 
 
 
 
 
Sen har jag hittat ett annat par, också i samma stuk, kilklacks sneakers.
 
Olga heter dem ^^
 
 
 
 
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-14  |  Tid: 19:35:33

Hipsters från lindex :)

Här är de 4 hipsters jag köpte på Lindex idag :) gillar de rutiga bäst för de kan jag kombinera med överdelen jag fotade i ;)
Men jag gillar givetvis allihop :D


Shopping  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-08-14  |  Tid: 18:02:45

Unnat mig lite nytt :)

 
 
Nu tänker jag inte diskutera detta med mobbning mer med er. Hitta någon annan o diskutera det med!
Bara för att det kanske inte står på någon specifik sida på nätet om att mobbning inte kommer kunna stoppas så betyder inte det att det fortfarande inte är ett FAKTA. Så d så!
 
Över till nåt annat :) Va på stan och fikade med Angelique idag. Mucho trevligt. Som alltid när vi fikar hon o jag eller gör nåt annat skoj ihop.
Köpte mig 4 par trosor på Lindex. Älskar deras kollektion So.U ! Så fina och så sköna. Lägger upp bild i separat inlägg för jag har bild på telefon ^^
 
Och så shoppade jag lite i lördags, unnade mig två klänningar från Modehus.nu det va ju ändå rea på dem och har ju velat ha såna. För de är ju så snygga!
 
 
Har inte beställt i just den färgen, utan rosa med svart spets och sen en blå med svart spets över som på bilden :) Men det är bara den i korall (bilden) som finns kvar så fick bli den bilden ^^
 
 
Så jaa, detta får bli en liten morot att jag ska gå ner i vikt o få bort magen igen så jag han ha klänningarna. Det va one size (34-38) och ja, jag drar väl säkert närmre 40 skulle ja tro just för tillfället. Känns det som i alla fall.
Så va tycker ni?
Hiss eller Diss på denna??
 
Jag säger i alla fall HISS!
Slänger upp bild på mina nya underkläder snart också :)
 
Nu säger jag Puss Hej och fortsätter dega ner mig i soffan med SATC :)

Svar på kommentar  |   Kommentarer (4)
Datum: 2012-08-12  |  Tid: 12:36:33

Svar på kommentar igen...

 
 
För det första så undrar vi vad du menar med att man kan ”förebygga mobbning men inte stoppa”?
Med det synsättet kommer mobbning varken ”förebyggas eller stoppas”.

”Det är inte ett udda tankesätt att som jag säger det kommer aldrig kunna gå att stoppa mobbning. För det kommer det inte”
Du måste skilja på det här med ”att det inte kommer kunna stoppas”, utan att det bara är en personlig åsikt från din sida.
Vi håller med dig om att mobbning inte kommer kunna stoppas, med den inställning som du har nu.
Förstår du hur vi menar?


Hur man kan förebygga mobbning och så småningom sätta stopp för den:
Se länk: http://friends.se/?id=7085
 
 
Där har ni ju totalt FEL! Snacka om att tolka saker på egen hand! Sånt blir jag trött på.
Att mobbning inte kommer kunna gå att stoppas är inte en åsikt från min sida. Då hade jag skrivit att jag TROR INTE mobbning går att stoppas. Då hade det varit en åsikt. Men nu sa jag eller skrev att det kommer inte kunna gå att stoppas. Fakta.
Så det är ni som måste skilja på saker o ting.Ni kan inte bara tro saker utifrån ert eget tankesätt!
 
Är lite roligt, att ni är TVÅ stycken om detta, och ni nämner er som Engagerad, men ni vågar inte lämna några namn eller så... Utan är på ett vis anonyma.
 
Jag menar att det går att förebygga som jag skrev i inlägget:
"Det enda man kan är att förebygga med kamratstödjare, lärare och rektorer som faktistk ser allvarligt på mobbning. (Finns ju de skolor där de inte tar det på allvar alla gånger) På arbetsplatser går det väl kanske förebygga också med att man skall kunna våga rapportera om man märker av att mobbning förekommer.
Så förebygga på flera olika sätt går väl"
 
Så det måste ni missat eftersom ni frågar om det igen.....?
 
Länken va lite lame enligt mig... Ska man förebygga o stoppa mobbning på det viset?? Ha ha.
Ska man förhindra mobbning genom att hälsa på alla sina arbetskamrater? Träffas utanför jobbet o laga mat eller gå på picknick? Man väljer väl själv om man vill umgås med sina arbetskmarater eller ej. Bara för att man inte vill umgps med dom på fritiden betyder väl inte det att mobbning uppstår? Eller lära sig barnens namn i skolan? Å allt vad det nu stod där.. ?
Ska jag som förälder lära känna barnets skola? Hur den funkar eller inte tala illa om den?? Det är väl för tusan inte föräldern som mobbar i skolan utan barn som mobbar andra barn... ?
Nej, den länken va lame som jag skrev. Håller inte i längden.
Det jag kan hålla med om är att man skall våga säga till chefen om man ser något som inte ser bra ut, om någon blir diskrimenerad eller utsatt för andra otrevliga saker.
 
Jag står fast vid att mobbning kommer inte gå att stoppas. Man kan förebygga. Men nej, inte stoppa.
Det är inte min åsikt. Utan ett fakta.
 
 
 Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-11  |  Tid: 19:49:03

Det lider mot sitt slut

 
 
 
Jopp, sommaren lider mot sitt slut, det känns ute. Iaf imorse när jag gick ut till bilen för att åka till jobbet. Kändes kyligt och fick dra på värmen i bilen, har jag fått göra flera gånger nu.
Även jobbet börjar lida mot sitt slut, har imorgon, måndag, onsdag o torsdag kvar. Sen så är sommaren på jobbet slut. Känns väldigt tråkigt då jag trivs med själva jobbet och arbetskamraterna. För de har verkligen gjort jobbet kul om man säger så. Har varit så lätt att komma in i allt och arbetskamraterna har släppt in en i gemenskapen så det känns awsome!
 
Så jaa, vi får se vad som händer efter vecka 33, kanske blir det mer jobb redan inom kort. Jag hoppar o håller tummarna för det. Om inte annat så kanske det kommer igång på bemanningen också. Lite pass där med. Vill verkligen kunna jobba så pass mycket så jag klarar mig från att ta hjälp av soc igen. För det vill jag verkligen inte!
 
Hoppas även komma in på skolan i Gävle och kunna läsa på distans, då kan jag verkligen jobba massor under tiden jag pluggar. Men jaa, det återstår att se. Känns lite halvt lönlöst ändå. :/
Imorgon är det jobbdags igen. Då blir det kvällen ^^ 14,30-21, måste ta mig ut till affärn en sväng tror jag.. men orkar verkligen inte, blev så himla slö efter jag sov en stund... uscha!
 
Men men, jag sätter nog stopp här nu tror jag. Annars blir det för mycket text. Försöka hitta någon film att kika på och bara vänta på att Jocke ska komma hem. Min darling!
 
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-08-10  |  Tid: 18:19:14

Svar på kommentar

 
 
Sitter här med en vän och kollar ditt videoinlägg. Tycker det är ett udda tankesätt att påstå att "mobbning aldrig kommer kunna stoppas". Hur menar du då, hur tänker du? Intressant och veta. Det skulle vara kul och veta vad man faktiskt kan göra för att få ett slut på "eviga frågan om hur vi ska förebygga mobbning"?
 
 
Det är inte ett udda tankesätt att som jag säger det kommer aldrig kunna gå att stoppa mobbning. För det kommer det inte. Förebygga går, men man kommer aldrig någonsin kunna stoppa det helt. Generationer på generationer kommer föra mobbning vidare på ett eller annat vis. Så det kommer följa med din generation och även min. Och deras generationer. Osv osv.. Listan går att göras lång med generationer.
Jag är övertygad om att mobbning fanns redan på stenåldern!
 
Tyst mobbning är liksom väldigt stort, samt att retas, trycka ner andra, nätmobbning via bloggar o även ja Facebook och andra communityn.
Så därför är jag väldigt övertygad om att det icke kommer gå att stoppas.. HUR ska ni kunna stoppa mobbning om jag frågar det??
Det finns många grupper på Facebook om mobbning, bara söka på mobbning så kommer det upp flera sökresultat. Och jag hade en vän som hade kommenterat eller gillat ett inlägg i en sådan grupp. Om någon tjej som jämt blir mobbad eller något.
 
Det enda man kan är att förebygga med kamratstödjare, lärare och rektorer som faktistk ser allvarligt på mobbning. (Finns ju de skolor där de inte tar det på allvar alla gånger) På arbetsplatser går det väl kanske förebygga också med att man skall kunna våga rapportera om man märker av att mobbning förekommer.
Så förebygga på flera olika sätt går väl, men stoppa? Nej. Där står jag fast vid min åsikt. Tyvärr eller hur man ska säga.
 
Så ja, hur hade NI tänkt? Eftersom ni verkar tro att det går att stoppa? Skulle va intressant att veta. Kan ni svara på det så publicerar jag den kommentaren i ett inlägg. Helt klart.

Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-08-07  |  Tid: 20:48:36

Bilder från fototräffen

 
 
 
Tänkte jag skulle lägga upp några bilder från fototräffen i Karlstad som inte är behind the scene.. ^^ Har ju faktiskt fått en skiva med alla bilderna och igår så tog jag mig ork att gå igenom allihop. Väntar ju på en ny skiva där bilderna är redigerade också :)
Så nu får ni oredigerade bilder. Men jaja.. ^^
 
 
 

Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-06  |  Tid: 14:25:16

Värdelös

 
Här va det riktigt jävla dött..
Men ja, jag har INTE haft någon större lust att blogga. För jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Men jag ska lägga upp lite nya bilder tänkte jag snart.
 
Fick ju det andra antagningsbeskedet idag och det slog mig rakt i ansiktet hur värdelös jag verkligen är. Kan inte ens komma in på universitetet. Så kass man kan va!
Så vad händer nu?? Back to soc? Leva på dom å se hela ekonomin köras i botten.. Osv osv jag kan inte komma på alla tankar som snurrar just nu... Visserligen är jag 1 reserv i Karlstad, men det känns så jävla lönlöst i alla fall.
 
 
Hela världen rasade samman när jag läste att jag va 1 reserv, så störande nära!! Och så kommer säkert ingen hoppa av heller liksom!!
Detta är ju min dröm, detta är allt jag vill!! Och så lyckas jag inte ens komma in i andra antagningsbeskedet.
 
VÄRDELÖS!

Videoinlägg  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-08-02  |  Tid: 18:40:26

Mobbning ur min synvinkel

 
Mobbning är ett intressant ämne. Skulle kunna starta en debatt om det eller något för att det är så stort och så plågsamt för de som utsätts. Men här har ni ett litet video inlägg om vad jag anser om mobbning och sådär ^^
 
 
 
Ser ju helt skum ut på stillbilden btw!
Haha!