Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-30  |  Tid: 13:41:39

Snart dags :D




Imorrn är det dags, då drar jag iväg med bästaste Susanna, hennes mamma och en kompis till hennes mamma på kryssning över onsdag/torsdag :D
Med Birka Paradise !! Ska bli såå kuul. Längtar verkligen.



Så idag blir det att packa å grejja lite. Visst, men är bara borta över natten, men när man packar väskan så kan man tro att man blir borta en hel vecka. Haha. Men ombyten MÅSTE man ha. Kläder man har på sig när man åker, sen byter man ju om på båten för att se trevlig ut när man ska äta buffén, sen byter man ju om för att se snygg ut på kvällens roligheter, vad det nu kommer bli. Haha. kameran ska med, helt klart, tar nog med båda faktiskt.
Så det blir lite kläder.
Sen måste jag ju ha med mig massa andra grejer med. Men taggad är jag!!

Kommer bli så kul!!

Nu blire att göra nåt annat... vad vet jag inte. Men annat.

Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-29  |  Tid: 19:57:04

Har tackat JA



Idag har jag tackat ja till platsen på Örebro Universitet, förskolelärarprogrammet. Efter en del övervägande hit och dit så blev det så. Kommer säkert få info och sånt imorrn. och får väl svara om det skulle ringa på telefon igen. För jag missade det samtalet idag.

Annars har det varit en rätt lugn dag idag, varit till Kumla en sväng och köpt lampor till köket, så nu är alla rum belysta. Känns sköönt :)
Och så fick jag mina grejer till att kunna pierca tungan med. Wiie :D
Och nu är räkningarna betalda med. Det är skönt, får lite mer över än vad jag räknat med. Skönt det. Men ändå så man får leva knapert.

Bjuder på en bild från plåtningen nere i Skåne med Gerth :) Tycker den är riktigt bra och det blev ju alla bilder vi tog med. Men jag visar ju de som är diskreta i bloggen ^^ För jag vill ju inte visa för mycket.
Så här har ni en bild :) Säger det igen, riktigt glad att den plåtningen blev av. För jag har ju en chans att bli publicerad i Tyskland :D Hur KUL är inte det?!! :D





Nej nu blire att dra över till Susanna och käka lite tacos, det ska bli gott. Ska bara svänga förbi affärn och köpa gräddfil och en pepsi, måste ju dricka nåt juh ;P Å glödlampor till de nya lamporna måste jag också ha. :P

Puss Hej!!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-28  |  Tid: 16:36:14

Dags att kääääka litte maaaauwt!



Ja okej, det är väl lite kass uppdatering här, men jag har faktiskt inte haft TID!
Igår va det full rulle hela dagen :D

Så jag får väl uppdatera er mer ikväll.. :P

För nu ska man tydligen åka iväg å käka... Folk som är hungriga.. ;) Bäst å behaga dom då.
Haha!


Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-26  |  Tid: 21:57:18

Skåne tur o retur.



Igår så va det dags att åka ner till Skåne för plåtning i Kristianstad :)
Så jag o bejb åkte härifrån strax efter elva. Med han bakom ratten, jag tog det lugnt i passagerarsätet.
Kändes bra, för då slapp man sitta å va spänd under körningen och bli trött osv osv..
Så bättre att sitta bredvid och nicka till lite istället.

Resan neråt gick väldigt bra, smidigt, v i stannade vid Wärdshuset Tranan på vägen. Det va väl helt okej mat, något att stoppa i magen iaf.
Så fortsatte vi neråt.

Väl nere så möter Gerth mig vid Stadshotellet i Kristianstad. Där vi skulle ha sovit egentligen,. men planerna blev ändrade.
Så jag och Gerth tar oss en promenad till honom. Där bjuds jag på lite fika till å börja med för det va ju inte längesen vi käkade på Tranan.
Jag får bläddra igenom hans utgivna bok Nordic Angels, mycket härliga å fina bilder. Riktigt kul att titta på. Sen även hans portfolion. Det va en del bilder att bläddra igenom. Men väldigt kul :)
Fanns även vääldigt många bilder på väggarna som han visade mig. Också kul att se.

Sen så drog vi igång med att fota, provade lite kläder, och det blev väldigt bra med den första jag provade, smink på det och rött läppstift. (Jag som aldrig använder det)
Och sen rullade tiden på väldigt fort, hade väldigt kul, han fick fram väldigt många leednen på mig. Jag som nästan aldrig ler på bild annars. Så det va trevligt att han kunde locka fram det.
Från att ha börjat klockan 18 ca så va klockan helt plötsligt 22... Timmarna bara flög iväg, till sist så provade jag en svart häftig korsett.. Och då passade vi ju på att ta lite foton i den med, medan man ändå hade den på sig liksom.

Efter plåtningen så blev det att byta om till sina kläder och sen dukade Gerth upp ett jätte trevligt smörgåsbord. Massa av goda ting. Underbart :) Så då fick man sig en del i magen inför bilresan hem igen.
Jag rekomenderar verkligen Gerth. Trevlig, proffisionell och kan verkligen sin sak med foto. Frågade lite om de kameror han hade och objektiven. För han hade en sådan rolig blixt han satte fram på kameran som va rund, så då berättade han lite om sina saker. Han berättade även en hel del andra intressanta saker. Så det va väldigt lätt att prata och att umgås med Gerth :)
Jag och bejb kom hem runt 4 imorse. Vi bytte vid sjuttio3an, sen körde jag resten av vägen hem. Fort gick det med. Haha!
Det va väldigt skönt att krypa ner i sängen o somna med bejb. Även om det inte blev så mycket mys. Men det är ändå skönt att ha han bredvid. Jag vänjer mig mer och mer vid det. :) Helt underbart.

Så jaa, det va en vääälidigt lyckad dag nere i Skåne, Kristianstad. Blev många bra bilder, har redan fått ett par stycken på mailen. Ska lägga upp någon här tänkte jag. Men inte idag.


Idag så blev det att vakna vid elva ca? Bejb åkte iväg och började greja med det han skulle.
Och här blev det en spontan tripp till Örebro med Susanna :) Riktigt trevligt.
Hittade den där svart vita skjortan jag ville ha också, har ju den i rosa å svart med. sen blev det en lite tjockare tröja, med motiv av en leopard på ;P Haha. Jag och afrikanska djur.. ^^ Tihii.
Blev även en glittrig fin tubtopp med. Lite mindre modell på den. Jätte fin!

Sen övervann jag min rädsla med en sak, men det kommer jag avslöja inom kort här. Haha. Helst spontan dag i Örebro säger jag bara. Toppen toppen!
Kvällen har avrundats med middag på New China Town här i Karlskoga med bejb.
Mysigt :)

Nu ska jag avsluta kvällen med att kolla skräckfilm och bara mysa i soffan :)

Ja just ja! Nu är det påväg :D



Och dessutom så kommer mina vita stövlar skickas nästa vecka med. Underbart. Glad tjej!

Wiiie!

Nu säger jag Puss Hej!





Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-25  |  Tid: 12:39:39

Påväg neråt..

Nu är man påväg ner till Skåne. Bejb kör bilen och jag sitter bredvid. Jag ska ju ändå plåta så dumt att köra å bli trött så man inte presterar bra sen. Jag uppdaterar mer ikväll istället. Puss hej.

Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-24  |  Tid: 12:42:47

Beställt :)



Dessa tre beställde jag igår. Staven är 12mm för det fick jag tips av Susanna om att jag skulle använda eftersom tungan svullnar upp till en början :)
Sen beställde jag två fina kulor med, vet inte riktigt vilken jag vill ha till en början. Men det märks, därför det blev två stycken. Får då kan jag byta lite emellan med.
Finns ju många fler spännande kulor, men jag vill ha en neutral snygg till å börja med så då passade dessa bra tycker jag. Sen kanske det blir någon mer genomträngande färg. Vi får se. Men en början iaf :D

Och jag har beställt dem på RockFlame. Väldigt bra priser hade de också, tycker ju iaf jag.  





   


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-24  |  Tid: 01:13:45

Nu jävlar !!




Nu är stav och pärla beställd till tungan :D Wiie!!
Så ska se till å fixa tungan nu, och även naveln inom kort. Ingen idé att dra på det mer ju, jag vill ju. Bara utstå den korta stunden av smärta. (Lär dö)
Men har inte hittat nåt smycke ja vill ha, dessutom vet ja inte riktigt vilken längd på staven det skulle va. Har för mig det va 12mm? Får ta reda på det.
Så får se om man kan fixa det där nästa vecka någon gång.

Tack sweety för infon om dina kamera inställningar. Får testa mig lite fram. Sen beroende på vilken miljö jag fotar i med. Blev ju rätt bra bilder när ja tog porträtt inställningen. Så vi får se hur det går :D
Å jag står helt klart för det jag skrev. Att hade vi båda varit singlar så hade jag gjort allt för att du skulle bli min ^^ Sötnos.

Vill bara inflika att jag Tycker Väldigt Mycket om min Bejb! På torsdag drar vi ner till Skåne :) Jag ska ju plåta. Men sen ska vi sova en natt på hotell i Kristianstad. Det ska bli myyys ! Sen drar vi upp  mot Falkenberg och där ska jag också plåta.
Han har världens mysigaste hus i Edsvalla och det kommer bli jätte fint när det är färdigrenoverat. Och när elen kommer igång så kan man ju vara där å sova med. :) Mysigt mysigt.
Ska väl om han vill hjälpa till å måla eller så. För måla kan jag göra, men jag tapetserar icke ;P

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sooooova!
Skola imorrn.

Sen under dagen/kvällen kommer bejb hit o så sover han hos mig natten till torsdag med.

Puss Hej och God Natt!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-23  |  Tid: 17:51:27

Heey sweety!




Sjäääälvklart så får vi ta å ses någon dag!
Kanske kan fixa ihop nåt nästa vecka?? Då tror jag att ja har liite mer free time.
Tänkte förresten på dig när jag va med ut till Edsvalla och så stod det Sörmon på några skyltar.. Då kom jag på att det va ju där du gick på ridskola ^^

Lätt att vi får ta en krog-runda ihop :D För då kan ja sova hos bejb å han kan hämta mig i Karlsta :D Smiidigt, då slipper ja ta mig hem te Karlskoga ^^



Denna fiina brud har jag en liten chrush på ;P Hade hon inte haft pöjk å inte jagheller så då jävlar hade jag gjort allt för att hon skulle bli min.
Hon är nog den enda jag skulle kunna tänka mig ha ett förhållande med.


Förresten, vilken inställning brukar du ha när du tar ego bilder med kameran? Mina brukar bli så suddiga, fast har kanske inte världens bästa ljus i hallen.... -.-'


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-22  |  Tid: 23:32:38

En produktiv dag ;)




Det blev en trevlig tur på stan med Angelique :D
Jag fyndade lite saker faktiskt, hämtade som ja skrev i det andra inlägget ut mina kläder från JC :)
Sen så blev det lite underkläder med, hittade en snygg vit bh och ett par string att ha till plåtningen i Ludvika. Så det blev ju toppen bra det.
Fick även bli tre stycken snygga mini lack från Depend. ^^ Så jaa :D Jag är nöjd.

Blev även bestämt att det blir en road trip till E-tuna på lördag den 27 ^^ Hämta en kompis åt Angelique som ska va med på festen. Det blir nice det :D Tar ju inte sååå lång tid att köra. Om man åker i skaplig tid.

Åkte å lämnade Angelique och hämtade upp Susanna istället. Vi frog iväg till AMS först för där hade hon ett ärende.
Medan hon va inne så kom det fram en kille som jobba där å fråga: Behöver du hjälp med något?
Mitt svar: Nej nej, jag väntar på en kompis, jag har redan jobb och studerar.
Hans svar: Va skönt för dig, så du är påväg någonstans i livet.

Haha jo tack ^^ det är jag ju. Men vaart vet jag inte, mot att bli undersköterska just för tillfället iaf. Men det får duga tycker jag. Är ju alltid något.
Efter mötet så åkte vi till Mem o Zin å käkade lite mat. Gottigott. Kände att ÖoB kallade lite på mig, behövde ha nya sprayer till kök och typ allrengöning. Men även en lite miindre resväska fick följa med mig hem. Har ju velat ha en sån, som man kan ta med sig när man ska plåta eller så och behöver ha med sig lite kläder för ombyten. Så det blev smidigt. Fick med mig alldeles för mycket den gången jag va till stockholm, men det va ju för att väskan va så stooor :D Då gick det ju i massor.

Kom hem och chillade en stund, tvätta håret och så åkte jag upp till pappa. Men där blev jag INTE långvarig. Nope nope. Längtar tills han kommer hem. Kommer sakna min pappa!
Tur man har andra planer i veckan så tiden går fort tills de kommer hem igen. Med mina tax-free grejer :D

Bejb kom hit efter 21 någon gång, har blivit lite mys och gos. Så sover han här inatt hos mig med. Mysigt.

Imorrn så blir det Örebro med Susanna, och så ska jag iväg till Angelique en sväng, hon har massa film som jag ska lägga över på min externa hårddisk :D Wiiiie!!

Så jag säger Puss Hej nu!
Lägger upp bild på det jag fyndade imorrn. Blir bra va?

Ja just det, Susanna och jag va ju till Tomas Zoologiska med och kikade på sköldpaddor, då hittade jag ett par snygga saker som jag ble vlite små kär i ;)
Jag och bejb kom jag på.



Visst är dom söööööta??!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-22  |  Tid: 11:34:36

New week, new adventures ^^



Isabelle om 19 Aug 2011:

Men Alexandra då! Det här hade jag alldeles missat! Grattis grattis babe! Det är du värd!
Kram


Tack så mycket :D Jaa, det är jag verkligen värd efter allt strul med killar.. ^^
Han är allt jag vill och behöver ha. det bästa som hänt mig på länge nu. :)



Idag blire att åka iväg på en frukostfika med bästaste Angelique, skulle ju haft en bänkdejt men vädret är ju pisstråkigt för det ju. Kallt å rått... ^^

Ska ta å hämta mina kläder på JC med tror jag :D

Sen får vi se lite vad dagen bjuder på. Bejb kommer nog efter jobbet ikväll/inatt. Underbart.. få sova tillsammans med honom igen. Har liksom vant mig vid det eftersom han sovit här i tre nätter.. 

Nu blire att fixa iordning sig och dra ut på äventyyyyyr!!

Puss Hej! 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-21  |  Tid: 22:17:02

En underbar helg!




Halli hallo!

Igår va en bra dag om jag säger så :)
Vakna upp med bejb bredvid. Helt toppen, det kan jag vänja mig vid faktiskt.

Men han åkte när ja åkte till stan och skulle fika med en vän. Så då blev det ett uppbrott i allt mys.
Dagen spenderades genom att käka lit mat, hämta Susanna och köra henne till Örebro. Sen så innan där så åkte jag ju upp te pappa å käkade lite kyckling sallad.
Fick förfrågan om att komma upp te Bråten ochs pela lite spel, det säger man inte nej till. Speciellt inte när bejb inte hört av sig ännu.. ^^
Så spel blev det.
Bejb hörde av sig och då blev det en tur in till Edsvalla och sen tillbaka.. Jaja.. Klockan drog iväg iaf. Detaljer och preciiis vad som hände behövs inte.. ^^
Men att somna i bejbs famn igen det va underbart :)


Idag så har vi varit till Edsvalla igen, jag körde min lilla opel in. Vi skulle hämta en kompis. Och så körde vi tillbaka, in till Dfs en sväng för vi tänkte att vi skulle åka till Marieberg, men planen blev ändrad. Så Ica Maxi blev ett stopp, fixa lite ingredienser till käk som bejb skulle laga. Starka grejjer kan ja lova. Haha
Sen jaa, vi har faktiskt inte gjort så mycket mer.

Jag har iaf beställt mina vita stövlar :D :D :D Lycka!!
Världens underbaraste bejb har man juu!! Och så blev det en kjol med. Mucho nice i must saay!
Lite minus är väl att det stod i bekräftelsen att det tar mellan 1-4 veckor för leverans... SUCK!
Behöver ju stövlarna för plåtningen i Ludvika, när den nu blir av. Snart hoppas jag.
Och så har jag även fixat råd hårfärg med som ska kladdas i under veckan :D Så man blir snyggisch i håret till plåtningen nere i Skåne som blir av nästa vecka.
Och även fredagen uppe i Falkenberg blir av. Happy Me!

Nej nu vet ni att ja lever, tänkte ge er en bild på kjolen jag beställde :P Stövlarna har jag ju lagt upp i ett annat inlägg, men kan nog lägga upp dom igen :D Så ni får se vilka snyggingar det är :D



Kjolen :D


Stövlar :D

Nee, nu säger jag god natt här på Skogsrundan.
Mys med Bejb står på schemat. Han åker ju å jobbar imorrn... SUCK!

Puss Hej!!


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-20  |  Tid: 19:30:29

19 Aug 2011



Japp. Nu är det officiellt :)



Och jag är så glad. Fast visst, bara för att man ändrar på FB så betyder ju inte det att det är så.
Men jaa, jag vill va hans och han vill va min. Vi vill va varandras. (Oj va poetiskt det lät)
Men jaa, det betyder för mig, betyder mycket för mig att få ändra status på fb, visa alla andra att nu är man upptagen, nu tillhör man någon. Och jag tillhör min Jesper <3

Vi sågs första gången i söndags, när jag åkte ner till näset och vi sågs i ca 2 timmar. redan då kändes det något i magen som jag sällan känner.
Sen så blev det massa smsande under veckan eftersom han varit i sthlm å jobbat. Massa smsande.
Sen så körde ja ju på lite folk i torsdags till Krhamn och sen hämtade ja nån kille som va kompis te de ja körde i Karlstad. Redan när jag va i Krhamn så stod va han i Karlskoga och väntade på mig.. ^^ Fatta hur mycket det betyder när man är någonstnas och ska vidare och kanske va borta en timme till innan man kommer hem till Karlskoga igen. Och han väntar.
Så när vi väl kommit tillbaka till Karlskoga så sågs vi i stan och så skulle ju jag köra hem de två ja hade i baksätet.
Bestämde att vi skulle ses på OK och där fastnade vi i ca 3 timmar till innan jag skickade hem honom till sig.

Igår så va det ju vulkanmarken i dDgerfors, är ju tradition att jag å angelique går på den. Så det gjorde vi. trotsade regnet. Haha.
Jag köpte 24 par strumpor ^^ jag ÄLSKAR strumpor. Motivsockor, för jag har ju nämt att jag slängt massa och flera har blivit udda. så behöver fylla på mitt lager lite. Så sagt å gjort, jag plockade åt mig 24 par. Sen köpte jag även en snygg jacka typ, tröj aktig jacka. Lite tjockare och längre ^^ Super snygg. Och sköönt. Och så blev det 5 filmer. Det jag planerat att köpa kom jag hem med. Ångrar dock lite att jag inte köpte en sån där lite mindre resväska på hjul som de hade för 150 kr..... Det skulle jag behöva.. Men jaja.. det går fler tåg.

När jag kom hem så blev det att åka å handla lite mat. Sen mötte jag upp han med stort H. Och vi åkte upp till Bråten för att jag skulle få hjälp å tona mina rutor.. Kan väl säga så mycket som att det gick käpprakt åt helvete ;) Åkte istället hem till mig och mös lite, o fixade tacos. Pratat och myst massor :)
Och så jaa.. allt känns rätt, även om det gått fort. Men jag vill va med honom. Så japp, igår kväll så blev det vi.
Underbaraste blev kvar här inatt, super myyys att somna bredvid någon och underbart att vakna bredvid någon med.

Så den 19 aug 2011 är våran dag!!


Fick min kamera igår förresten. Sötaste Louise tipsade mig om den, eller jag frågade vad hon hade för någon för jag tycker det blir bra bilder med den.
Så jag beställde en Nikon Coolpix S3100. Å snacka om att den är LITEN! Riktgit smidigt. För nästa helg är det utgång och då skall det tas massa bilder! Det har jag och Angelique bestämt :D haha!
Så jaa.. :D
HÅller på å leker med kameran nu och provar inställningar osv.. :P Kuuligt :D

snart blire upp te bråten å spela litte spel :D

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-18  |  Tid: 16:32:16

Reklaaam ;)



Lite reklam för Coca Cola å Marabou ;) Jag dricker ju typ bara coca Cola om den är kall och är på burk, annars inte.. :P
Och sen älskar jag choklad.. vägen genom mitt hjärta är nog att locka med choklad.. marabou mjölk eller frukt å mandel.. daim går också bra, men bara i 100 grams kakorna.. :P för då är daimbitarna inte så stora ;P


Så jag slänger in en fråga eller två.
Vilken choklad föredrar ni?
Pepsi eller Coca Cola?


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-18  |  Tid: 13:27:51

Lite jobb, Husmusen o bilverkstad :P



Happ, ja då jobbade man igår då, ett litet pass mellan 7-12 ^^ Det gick väldigt fort tyckte jag. Fick ute runda, det va riktigt skönt ute måste ja säga :D
Fast det lättaste va väl inte att behöva bära det där medicin skåpet från bergmästaren ut till en vårdtagare.. Haha Det va tungt :P Ner för trapporna på jobbet och upp för trapporna till vårdtagaren. Men jag hade ingen lust att ta bilen.. Kändes helt onödigt.

När jag slutade så frågade Simon om jag kunde köra han till ett möte, sure I sad. Så under tiden som han va inne på möte så stod jag och solade i shorts och bh ^^ De som åkte förbi undra nog va fan ja höll på med.. SOLADE givetvis ^^ Och pappan med ungen som kom då som stod parkerad typ bredvid mig, för gud va han tittade på mig, inte surt då och när ja såg att hans unge kollade på mig så vände ja mig om. Hahaha! Men jaa pappan log rätt trevligt emot mig. HAHA.
Jag tog bästa chansen till att få lite sol och solade på en parkering vid Österledskyrkan/Shell/Pizzeria Hjulet. ^^ Och nej jag skäms inte för vad jag gör. ^^

Sen så åkte vi vidare till ett annat ställe och efter det så hämtade vi upp Jennie och hon å jag åkte till Husmusen här i Karlskoga. Mucho trevligt. Fanns en del skojj grejjer. Sen så åkte vi och käkade lite för guuud va hungrig jag va och jaa så frågade hon om jag ville följa med hem till henne en sväng och det gjorde jag så gärna.
Så vi satt å pratade om allt möjligt och kikade på bilder och video klipp. 

Sen fick jag fnatt om att jag skulle bada med klockan 21 på kvällen.. Så sagt å gjort så tog jag med mig Susanna :D :D :D Sköönt att umgås med henne igen!
Men jag fegade ju ur, gick i till knäna, det va seriöst svinkallt! Så jag vågade inte. Så vi åkte å käkade lite mat istället, beställde från donken och tog med hit hem :D Lottie skulle helt seriöst ha Susannas hamburgare.. Såå närgången har ja nog aldrig sett den katten.. Å nästan tog tassen å skulle ta tag i hennes hamburgare. Så söööt å stöörd! Katten alltså. 

Sen slocknade jag. Å vaknade å kom på att bilen skulle in på verkstaden.. Kockan 8 idag. Så jaa, nu är den imlämnad och jag har nyss fått en rapport från pappa som ringde till biva för att fråga om ja får en låna bil om jag inte får tillbaka min och det får jag. Så rapporten lyder att det inte finns något baksäte kvar i min bil för det har de ryckt ur. Haha.. :P 
Ska ta å städa lite idag :) Eller städa mycket. Röja lägenheten får det bli ^^ 
Men det hinns, har ju hela dagen på mig, har ju iaf ingen bil att åka någonstans med. 
Fast ALLDELES nyss kl 13,25 fick jag samtal om att min brum är klaaaaar :D

Nu har jag delgett er min dag i typ detalj, intressant? Not.. men ja ja... thats life ^^
Puss Hej!! 


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-17  |  Tid: 19:28:40

Brad Paisley - Whiskey Lullaby



Tänkte ja skulle dela med mig av en låt som jag fick nys om i söndags nere vid näset.
Va ju tvungen å kolla upp den av ren nyfikenhet. Sagt å gjort så gjorde jag det och jag va fast..
Så jaa, varje gång ja lyssnar på den så går en tanke till denna person faktiskt ^^

Brad Paisley - Whiskey Lullaby



 
Brad Paisley & Alison Krauss 


She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind,
Until the night. 


He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her 'til I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby.

La la la la la la la
La la la la la la la.

La la la la la la la
La la la la la la la. 


The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind,
Until the night. 


She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby.

La la la la la la la
La la la la la la la.




Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-15  |  Tid: 18:52:46

En tur till Marieberg.




Då va denna sommarens jobb över på Nya Bergmästaren i Sandviken. :( Känns lite vemodigt, man hade ju kommit in så bra i det hela. Och så tar det slut.. :( Triist.. Men hoppas på att få jobba extra iaf. Vore gött det. Hoppas på mer jobb denna veckan faktiskt. :)

Men idag va det skönt med en liten sovmorgon, iaf till kvart i tio för då va det dags att gå upp och åka till vårdcentralen för att inte få några vettiga svar. Min vad har ju svullnat upp en del, eller så har den varit så, men det tror ja inte faktiskt.. De kollade på vaden, och såg att den va svullen och så mätte hon runt om båda.. den ena är 35 cm runt om och den andra höger alltså som är svullen 37,5... Seriiöst? Ska ena vaden va 2,5 cm större? Lägg av liksom? Nog för att ena benet är längre eller lite tjockare än det andra men inte 2,5 cm? Men jaja.. har ju inge ont, så hon sa att skulle ja känna av nåt igen skulle ja höra av mig.. Så suure..

Efter vårdcentralen åkte jag in till Marieberg med goaste Jennie :) En riktigt trevlig tur måste ja säga.. Hittade en del fynd. Haha, skulle egentligen INTE shoppa.. för det ha ja inte ekonomi till egentligen.. Men det blev så iaf.. Ska ju ändå ner till skåne och falkenberg och plåta så där får ja ju in lite cash och struntar ju i att åka till Ullared med. Men jaja, nog om det, gick in på Gina, och direkt när man kom in så hade de snygga längre skjortor på en snurra, spanade in en men gick vidare faktiskt.. Hittade ett linne som va riktigt snyggt. Och sen så bestämde ja mig för att kika in skjortorna och sen så bestämde jag mig för en :) Och så fick det bli ^^


Linnet, jag älskar djurmönster.. speciellt leoparder. ^^


Den lite längre skjortan :D Har ju en tunika i samma färgmönster, så kan va därför ja fastnade för den. Men det fanns fler snygga färger jag fastnade för :) Får se när man får råd att köpa någon mer ^^

Sen köpte jag även en lite häftig ring med :D


Och så kollade vi ju givetvis på skor också.. :P gick in på scorett, har ju kikat på ett par skor där som ja velat ha ett tag, men de har varit för dyra.. Kostade från början 799, sen nedsatta till 599 och efter det, nu alltså nedsatta till 300.. Då kunde ja inte låta bli när de faktiskt FANNS i min storlek.. 37 ^^ Ja jag vet att ja har små fötter ^^



Har på mig dom nu för att gå in dem lite :D Underbart sköna. Och jag älskar dem verkligen. Ger mig lite motivation att fixa i garderoben i hallen, så man kan ställa upp alla skor och bara beundra och begrunda :D Tihii.
Har ju tid för det nu liksom när man inte jobbar mer.. Usch va trist det känns... :/
Men ska ringa till bemanningen och fråga om jag kan få gå bredvid på fler ställen så man kan hoppa in som vikarie. Högehus ligger ju väldigt nära mig så det vore ju kanon ^^

Men det ska bli skönt att få lite ledigt, kanske kan svullnaden i benet gå ner.. Om jag inte går så mycket på det. Utan vilar lite. Måste beställa mina vita stövlar med. Men jag vet inte riktigt vilka jag vill ha faktiskt.. Dom på katsumi är ju billigare, men dom på odium är helt klart snyggare..
Och så ska jag försöka ta mig ner till skåne nästa vecka med, å falkenberg ^^ Får se om ja kan ragga med mig nåe sällskap. Märks helt enkelt.. Det är ju lite mer intima bilder som skall tas så då vill man ju inte ha med sig vem som helst liksom.

Jaja, nu har ja svamlat av mig lite ^^ Ska ta och åka upp te bråten å hämta lite käk hos pappa, sen ska ja värma det som ja fick av dom i lördags.. nåe kött å så potatisgratäng till det. Gotti gott :D
Och så blire nog slapp hela kvällen ^^ Har jag gjort mig förtjänt av tycker jag :D

Ja just det, förresten så träffade ja en toppen trevlig person näre vid näset igår :) Riktigt nice måste jag säga. De typ 2 timmarna man sågs försvann ganska så snabbt.. Men det va toppen trevligt. Blir väl ev att ses till helgen igen :) Kanske får man hjälp å tona rutorna på brummen då med ;) Vore ju fantastiskt.
Så det va helt klart ett bra avslut på söndagen och veckan. :) Efter att man jobbat ett pass från 7-16..

Imorrn ska jag fram till stan, och gå in på JC och se om de plaggen ja kollade på i Örebro finns här, så ska jag nog lägga undan dom o fundera lite till, för de va toppen snygga. tack Jennie för att du hitta dem, men jaa, det här med ekonomi. Ha ha. Men ska fundera lite mer på det.

Nej, nu tackar jag för mig ^^
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-11  |  Tid: 19:10:45

Kort dag ^^




Vilken trevlig arbetsdag jag haft ^^
Började ju 7 som vanligt, men slutade 12,15 idag, och imorrn är jag ledig :D Sen har jag bara lördag å söndag kvar att göra, seeeen är sommarjobbet slut.
Men kommer ju givetvis fortsätta jobba extra :D helt klart :D

Kom hem och somnade mellan typ 13-16, 3 timmar ^^ Å nu sitter jag här och har gjort rent kattlådorna, plockat å grejjat lite.. Man vill ju att det ska se lite bra ut om man får sällskap ikväll. Ska bli trevligt, om det nu blir såå.

Imorrn så blir det nog ganska lugnt, ska tvätta mellan 12-17 och sen ska jag även hjälpa Veronica och Keckle att flytta lite :D Tvätten får vi väl se om det blir nåt av. Haha, jag känner att jag vääldigt gärna vill sova, kan kolla om det finns någon tid på söndag, då slutar jag ju 16 ^^

Fick hem den svenska versionen av Silver Fang idag, men detta är ju urlöjligt.. Så myycket bortklippt som det bara går liksom för att det ska bli vänligt. För att de tyckte det va för våldsamt att ge ut den som den va här i Sverige, så då klipper de bort så mycket de bara kan.. Löjligt!!
Så det blir att beställa den japanska versionen istället med svensk text.. Får väl passa på att lära mig lite japanske då liksom. Haha.



Tog lite nya bilder med min webcam idag, i svartvitt ^^


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-09  |  Tid: 19:15:11

Kvällsdopp...




Happ, idag har dagen varit relativt lugn.
Har inte så mkt att skriva faktiskt..

Det blir iaf bad senare ^^ Ska bli trevligt, ett kvällsdopp och sen så kan man lägga sig å sova gött för imorrn är det jobb. Ska bli skönt att få något annat å tänka på. Något att göra så alla dessa tankar lämnar mig ifred en stund.
Slutar ju 13,30 så det är ju lugnt, och på torsdag slutar jag 12,15.. Det ska bli riktigt gött :D För jag måste boka tvättid och sen även storstäda lägenheten lite.
Så kanske får svänga förbi ÖoB och gå på Angeliques favorit avdelning, rengörningsmedel ;) Haha och hitta lite bra produkter att spraya runt med när ja städar. Haha.

Ligger och tittar på Weed, Silver Fangs son och känner att det luktar mat, luktar väldigt gott, någon på någon annan våning antar jag, har balkong dörren öppen.. Haha På tal om inget alltså ;P
Beställde Silver Fang på svenska, men fick reda på att det inte är alla avsnitt och den är ju klippt.. Jag kollar ju Uncut version nu på japanska. Så får nog kanske beställa den japanska versionen iaf av Silver fang då ^^ Jaja.. Vill ju se allt liksom :D

Nee, nu har ja inget mer att delge er om. Kanske imorrn eller senare om jag orkar. ^^

Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-08  |  Tid: 13:25:36

Vecka 32.




En ny dag, en ny vecka, nya möjligheter eller vad säger man?
Just nu så känns det inte så aktuellt med nya möjligheter.. Inte så som jag känner just nu. Har just spräckt min filosofi.
Men vad gör man? Tänker ju inte direkt säga gilla läget för det går inte.

Det är vecka 32 nu, sista arbetsveckan på sommarjobbet ^^ Men ska nog ställa mig som tillgänglig ganska omgående efter jag slutat på söndag. Har lite foto jobb att ta tag i nu med. Som jag ÄNTLIGEN har tid för. Har några uppdrag som skall genomföras.. :) Lite extra cash i plånboken!!!
Och så ska jag nog svänga förbi Ullared när jag ändå är nere i Falkenberg och fotar.. :P Ingen hit att gå själv kanske, men jag åker nog nerifrån skåne upp till Falkenberg och svänger nog förbi där.. Får se om jag blir kvar över natten någonstans.. Vet inte än. Inte planerat riktigt så långt. Synd att jag inte kan köra bil med husvagn, då hade jag kunnat låna pappas bil och husvagen och haft någonstans att sova :D
Men men, nu är det som det är.


Måste bara säga att Karro är en klippa. En underbar person. Som alltid finns till hands.

Fick det andra antagningsbeskedet idag från universitetet med.
Och jag står som 4 reserv till Karlstad på campus.
2 reserv till Karlstad på distans..
Och som 1a reserv till Örebro ^^

Och från Örebro fick jag detta meddelande: 

Meddelanden från Örebro universitet

  •  Du är reservplacerad till utbildning vid Örebro universitet. Om det blir aktuellt med antagning kommer du att bli kontaktad av ansvarig akademi. Reservantagning hanteras av studievägledare. Reserver kallas i turordning inom respektive urvalsgrupp.

    Så jaa, kanske kommer man in i Örebro istället? Ja jag vet fortfarande inte hur jag ska göra.. tänk om de ringer och säger att jag får en plats i Örebro.. Jag vet inte om jag skulle kunna tacka nej då..
    Ska jag läsa klart USK utbildningen eller ska jag välja Universitetet och göra det jag vill göra? Jag vet verkligen inte... Blaaah!!

    Nej, nu ska jag vila lite innan jag ska göra lite mat. Blir ägg och bacon idag. Lätt och enkelt.

    Hörs kanske senare.
    Puss Hej!

Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-07  |  Tid: 20:44:32

Mig




Jag kanske inte är någons första val, men jag är ett utmärkt val.
Jag kanske inte rik, men jag är värdefull.
Jag låtsas inte vara någon jag inte är, eftersom jag är bra på att vara mig.
Jag kanske inte är stolt över några av de saker jag har gjort tidigare, men jag är stolt över vem jag är idag.
Jag kan inte vara perfekt, men det behöver jag inte vara.
Ta mig som jag är, eller titta på mig när jag går iväg!
Jag är stolt över att vara mig ♥







Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-07  |  Tid: 15:07:00

Logen ^^

 

Igår va en toppen dag om man säger så :) Kan inte beskriva den på något annat sätt..

Sov som en gris och vaknade typ halv tolv :D Det va välbehövligt om jag säger så, sen så blev det massa chill i soffan innan jag drog på mig lite vettiga kläder och åkte till systemet för att fixa broders del av sin preseent :) En captian morgan spiced gold whiskey. Haha, den gillar han ^^
Så blev det hem till huset och lämna det. Hade även köpt present till pappa. 2 stycken Harryboy och 4 triss.. Vinst på en av dem iaf ^^ 75 kr :D Yeej!

Så blev det att åka hem och duscha å grejja å fixa smink ^^ Kläder, blev min svarta skinnklänning med dragkedja rakt igenom. Den är nice den, men märkte att jag behöver nog gå ner nåt mer kilo för att den ska sitta så ja kan andas liite normalt iaf. Haha!! Men det blev lyckad och uppskattad :D

Så drog jag och pappa iväg till broder, han hade ju 25 års fest igår för att han fyllde ju jaa, 25 i fredags den 5 aug, och pappa fyllde ju också år då. Japp, min pappa och min bror fyller på samma dag :)
Drack lite cider, va inte så många tjejer där, det kom tre stycken när jag beslöt mig för att gå, eller dra vidare till logen i annat sällskap ^^ Dvs Daniel, Fredrik, Mackan och Jenny ^^ Riktigt bra sällskap. Hade super trevligt och det blev massa mysigt på logen även om det inte va så mycket folk, men det va ju Lasse Stefanz på fredagen, så jaa då kan man ju förstå det. Jannez va ju inte såå stora tror jag. Men lite folk blev det iaf. Roade mig med en Gravendal päron cider under kvällen. Sen fick jag hjälpa Daniel att käka upp sin hamburgare ^^
Sen så drog vi hem till Fredrik på lite efterfest, men alla va ju så trötta så sängen kallade nästan på oss. Bella kom förbi också, super duper trevligt :D Det är en grym brud det där :D Henne gillar jag skarpt!

Beslöt mig ändå för att knalla hemåt för att sova i min säng och mina kissemissar varit själva så länge. Men men, det komer fler gånger då man kan däcka hemma hos en vän ^^ Party blir det fler gånger och gärna med det sällskapet jag va i igår.

Idag blir det lugnt, för imorrn är det ju jobb, fast inte förän kl 15,30 ^^ Så då får man lite sovmorgon igen. Inga fel det inte :D
Så nu ska jag fortsätta chilla.. Det är Paris Hiltons bff på tv, men ska nog kolla på den där filmen va det nu heter med Kathrine Hieghl (stavning) och Gerard Butler.. Någonting med match tror ja den heter va? Haha.

Så ha d gött :D
Puss Hej!!

Å måste bara säga TACK till Bella som tycker mina bilder är jätte fina. Det värmer att veta att det finns fler i släkten som tycker dom är fina. För Bella är ju släkt eftersom hon är gift med min fina kusin Johan :)





Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-04  |  Tid: 22:06:10

Bara massa jobb... ^^


Igår så jobbadejag samma pass, hem å vilade lite sen träffade jag en underbart toppen go brud, Jennie heter hon. Vi kollade sista delen av Harry Potter och jag tycker den va skit bra :D En toppen film! Sen efter det so åkte vi till donken och köpte glass ^^ Drog oss sedan ner till näset :D
Sen så blev det att köra henne till sin pojkvän och jag hämtade Angelique så drog vi till donken på en alltid lika trevlig dejt :D
Så det va en bra dag om man säger så. Produktiv ^^ Haha. Skjutsade lite folk till Lunedet med.

Idag så har man jobbat mellan 7-13,30 har gått ganska fort tycker jag.
Jag trivs verkligen på Bergmästaren. Ett helt underbart ställe, underbara arbetskamrater också :D

Imorrn så blir det först 7-13,30 och sen 16,21 ^^ Dubbla pass. Blir lite fina extra pengar det. Övertid :D
Får se om jag får jobba lördagen med.. 7-13 har jag skrivit upp mig som tillgänglig på. Hoppas lite på att jag får jobba på lördag.

Nu under kvällen så äre bara luuuugnt :D
Varit å köpt godis o kollar på film :D Om nån timme eller så då blir det sänglandet så man orkar med dubbelpass imorrn.
Ska även iväg och skriva kontrakt o so på bemanningen :D Ska stå som timvikarie inom barnomsorgen :D Suuuper kuul! :D




Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-02  |  Tid: 21:55:58

Svar på kommentar




Josephine om Workiworki:

Men lilla gumman, har du ingen självkritik alls??!!?


Svar: Men LILLA GUMMAN, det ska väl du ta å skita blankt i om jag har nån självkritik eller inte...??!
Det går bra att hacka på mig? Som knappt visar nåt alls, men inte faaaan är det något klag på alla modeller.. som visar värre bilder i sina bloggar.. Och som till exempel på scandal!

Så för i helvete ge FAN i mig och mitt liv. Har du problem med min blogg behöver du inte läsa den heller!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-02  |  Tid: 12:42:24

Massa chill ^^




Idag är det lika fint väder som igår.. Men idag så ska jag iväg och jobba mellan 15,30-21. Är ju en jäkla tid det också, för man blir ju bara sittandes i en halvtimme typ ju innan man kör igång med kl 16 jobben. Men men, jag dyker upp när jag ska ^^ Får ju lön så jag tackar icke nej.

Igår blev det inte många handtag gjorda.. inte mer än att jag åkte och handlade lite mat och sen åkte upp till pappa och hämtade min travvinst. Och gjorde mat sen då.
Annars va det lugnt hela dagen. Skönt det.
Jag älskar ledighet, men ibland blir man väldig rastlös..


Verkar som att min ena beundrare försvunnit för jag har inte fått någon kommentar på ett tag.. Har faktiskt två ^^ Gulligt tycker jag :D

Nej nu blire chill, å sen ska ja göra mat lite senare innan det är dags att dra iväg på jobb ^^

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-01  |  Tid: 13:51:03

Ja jag lever ^^




Här har det varit dött ett par dagar, men jag har inte orkat och inte haft lust att uppdatera.
har jobbat hela helgen dessutom. Sen så blev det utgång i lördags med.. ^^

Jaja, fredagen blev lugn, började jobba klockan 16 och hade en kanon kväll om man säger så ^^ blev massa skratt på fikarasten med brudarna som jobbade. Så det va skojjigt.
Lördagen bjöd på jobb mellan 7-16, snacka om att man va död efter det passet, men skönt att få de där timmarna på lönen ju. Blir ju lite ob efter nåe visst klockslag eller hur det är.. ^^
Sen så blev det hemfärd och sova sig en stund för att sen göra sig redo för lite utgång med bästaste Angelique :D Jag blev ju nykter då efter söndagen skulle börja med ett pass mellan 7-11. Så då ville jag inte dricka, men jag drack coca cola istället ^^ så tog vi bilen till statt, det va inte så mycket folk där när vi kom, vi hittade, eller Susanna och Sandra hittade oss, så vi slog oss ner bredvid dem och de hade ett sällskap av utländska killar där som tydligen bjöd på allt man ville ha, fel kväll att va nykter på kanske? Jaa, men men. Thats life ^^

Men det va en toppen kväll iaf :D Träffade på en gammal snygging som ja inte sett sen han körde oss till Logen för typ 2 år sen ^^ Eller gammal är han inte. Men jaa, längesen vi sågs! Så det va skojjigt.

Vi drog hem vid 1 någonstans där.. Känns skönt att kunna ta bilen själv så man vet att man kommer hem. Och slocknade gott.
Upp klockan 6.20 igår, iväg och göra första passet, hem å sova sen iväg igen 16-21. Men det gick bra. Fick uteturen igår kväll, det va faktiskt riktigt jäkla skönt. Cyklade runt där i Sandviken, och lyckades cykla bort min namnskylt med. Får göra en ny.

Så idag är jag ledig.. Ledig ledig ledig.. Vad ska man göra? Haha. Rastlös deluxe.

Fick en kommentar från Isabelle, och svar på det är att de rör inte fredskallan längre då jag överöst den med vitpeppar på bladen ^^ Det gillar de inte. Ser ut som ett litet fint snötäcke på den. Och den får vara ifred :D Vet att den är giftig för katterna, därför jag avstått från att köpa den ett tag då jag vet hur katterna är. ^^ Men nu får jag ha den ifred.



Lördags outfiten ^^ Gillar den där klänningen skarpt! Riktigt jäkla snygg. Och så mina snygga höga klackar till det och nyrakade ben ^^ Tihii. Ja det va lyckat :D


Men det har varit lite mycket runt omkring just för tillfället, därför jag inte funnit någon ork till att skriva heller. Så jaa, ha överseende med det. Ska bättra mig på det.
Och eftersom jag inte kommer in på min mail jag använder till important stuff så kommer inte tävlingen upp ännu. För jag kommer inte åt något på den mailen ÄN!

Ha tålamod, det förösker jag ha. Uscha!

Nu blire fortsatt chill.
Har hittat en ny artist/band jag lyssnar på, skit bra album de gjort: The Summer Set :D

Puss Hej!!