Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-20  |  Tid: 15:27:24

Ikväll slår vi klackarna i taket ;P



Såå, då har man vart ute i busvädret då.
Åkte å mötte upp Angelique vid systemet. Så köpte lite cider så man har att dricka ikväll, köpte Kopparbergs päroncider denna gång med, för det va ju den jag drack på båten ^^
Och så lite annat gottigott för att varva alla denna päroncider med. ;P
Så har jag ju min Bacardi Razz som skall drickas idag med. Mumma!



Så det blir lite alkohol å chill med goa vänner ikväll. Nice det :D

Fläckarna/märkena på första bilden i skåpet är antagligen från nåt som varit blött o stått så det blivit märken efter liksom. Va så när jag flyttade in och har inte ritkgit fått bort det. Men men, inget jag stör mig på, ser det ju ändå inte.
Jag har hellre micron längre ner än diskmaskinen, för det blir jobbigare för ryggen om man ska börja sig ner å plocka i disk och plocka ur disk sen när maskinen är klar. Micron går ju av sig självt så är det bara ta ut det man värmt osv utan problem.
Jag ska ha mycket av mina råvaror framme i burkar på bänken där micron stått. Och sen över diskmaskinen där. Har andra skåp jag kan ställa grejjer i med. Ska förbättra organisationen på lite produkter.



På den bänken är det jag ska ha råvaror på. Där micron stod förut :) Å skåpet oavnför går att ha grejer i med för att underlätta lite :) Så jaa, det kommer bli perfekt detta.
Och märkena på skåpet är avskavd färg ifall någon frågar om det.

Nu blire att fixa å dona lite innan klockan blir för mycket.

Hörs!

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback