Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-12  |  Tid: 12:33:26

Shopping i Örebro :)




Ja det blev ju en tur till Örebro igår. Jag uppskattar mer och mer ensamtid när jag åker och shoppar. Jag får kika på allt jag vill och ta den tid jag vill för att göra saker osv osv.. Ni vet vad jag menar?
De jag tycker bäst om att åka på såna turer är Angelique och Jocke..
Så igår så besökte jag Rusta, Lågpris Magasinet och Ikea. De enda affärerna jag hade tänkt att gå in i för min lilla shoppingtur.
Och överraskningen ja tänkte visa er köpte jag inne på Rusta



Jag har ÄNTLIGEN köpt tapeter till köket :D Äntligen! Nu jävlar kommer det börja hända grejer i denna lägenhet. Har ju tänkt att bo här ett tag så. Det är en vanligt enfärgad ljusgrå tapet och sen en mönstrad tapet med text på, det står jag älskar dig på massa olika språk. Texten går i grått o svart så det passar bra med den enfärgade tapeten. Text tapeten skall jag ha som fondvägg på ena väggen i öket sen kommer den gråa gå runt om allt annat.
Äntligen! Och eftersom köket inte är så stort så kommer det troligtvis räcka med två rullar. Billigt å bra. :) Köpte dem på Rusta för 149 kr/st.

Det kommer komma upp lackhyllor på väggarna med, en lång på väggen sen två små på kortsidorna. Kanske får fixa en bild i paint eler så för att visa :D Men det kommer bli så otroligt bra. Så jag kan ställa upp blommor på hyllorna sen. I det här hemmet kan man inte ha blommor på mark eller bordsnivå, för katterna käkar upp dom även om jag har kattgräs till dem.

Sen köpte jag även



Japp, färg och penslar. Penslarna kostade 19,90 o färgburkarna 17,90/st en vit och en svart. För vad händer om man blandar vitt och svart? Det får ni tänka ut själva. Kommer pyssla lite med det idag och bild kommer komma upp :)

Nog om det, vidare till Lågprismagasinet.
Köpte jätte fina citat tavlor.



15 kr styck för dessa små.

 
Och dessa kostade 25 kr/st som prislappen visar. Funderar på att hänga dem under lackhyllan på väggen i köket sen. Eller i hallen ovanför min vita maui byrå.
Köpte även toablock på Lågis men det behövde ni nog inte ha bild på ^^
Lågprismagasinet har massa bra grejer enligt mig. Och dessa tittade jag på förra gången jag va inne med Angelique.

Vidare till Ikea :D



Jag må va barnslig eller så har jag bara mitt barnasinne kvar!! Men tyckte boken va mysig och har köpt en annan barnbok på Ikea förut. Tycker det kan va kul att samla på sig lite små saker redan nu innan man får barn. Kanske inte barnkläder eller så då, men som böcker :) De slits ju inte direkt. Och Ikea Family pris 29 kr så kunde jag inte stå emot!



Köpte hängare till dörrarna, satte två krokar på badrumsdörren och sen två på sovrumsdörren. För att kunna hänga undan lite kläder osv eller hänga upp handdukar när man duschat osv :) 19 kr för en förpack. om 2. Krokar till min redskapsstång som sitter över diskbänken 7 kr för 5 st. Å så tre burkar jag tänkt ha till min Lennart hurts för att ha scrapgrejer i ^^ 5 kr st.



Följde med 5 dörrmattor också, smidigt å ha å byta ut med, samt ha på balkongen inne på toaletten faktiskt. 4 kr/st. En klädbetjänt så jag slipper lägga kläderna på golvet varje kväll. Samlar ju på sig massa katthår på golvet ju! Så den köpte jag, finns i vitt och det går i vitt i mitt sovrum, sängen är vit, garderobsdörrarna är vita, lackhylla som är vit, klädbetjänt som är vit nu. :) 129 kr kosta den bara. Tycker det va ett bra pris.
Sen köpte jag ju Lennart hurts. Jätte söööt när jag såg den!! 99 kr, grå. Som jag ska ha alla mina scrap grejer i.
Så köpte jag även tre blommor, Dracanea växt. Ni får bild på det inom kort. 12 kr styck. De står i sovrummet just nu för att katterna inte ska äta upp dom.

Så jaa, det va mina fynd på Rusta, Lågpris Magasinet och Ikea :)
Betalade 257 kr för allt eftersom min kära vän Jani gav mig ett presentkort på 200 kr i present när jag fyllde :)

Hoppas verkligen ni gillade svaren på frågestunden även om jag fick en katt i ansiktet och en som sprang raskt över soffan ;) Bus katter det där.

Härs senare när jag visat vad jag ska ha den svarta och vita färgen till :D

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback