Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2011-11-30  |  Tid: 20:55:08

Skurup i helgen <3
I helgen blir det att åka ner till Skurup igen.. :) Det va ju ett bra tag sen jag va där nere nu! Så på tiden att man åker dit igen. Ska bli skönt att komma bort lite grann och få umgås med lite underbara människor. Trivs verkligen i Skåne, så pass bra att jag skulle kunna tänka mig att flytta dit inom kort, söker ju jobb där nere så vi får väl se hur allt går. Jag vet att jag kanske gör en person besviken nu, men jag måste verkligen komma bort från Karlskoga ett tag. Pallar inte med livet här så flyr ner till han som får mig att bli riktigt glad. Dessutom så har jag fixat en plåtning, kanske två, vi får se hur det blir. Men en blir av iaf :D Wiie! Så det ska bli ruggigt nice, hoppas det är bra väder så man kan åka till hvet å plåta vore riktigt toppen skojj. Va längesen man va nere vid havet, och speciellt nere i skåne.
Vet att vi semesterade mycket i skåne när jag va mindre och mitt favoritställe va Kåseberga, va så fint och trevligt där. Vid hamnen typ å jaa.. Fint var det.
Så hoppas på bra väder. Håll tummarna åt mig!

Har plockat och städat lite under dagen nu, handskurat i hallen.. Usch va jobbigt det är, men fräscht luktar det i alla fall och det är riktigt gött. Ajax is tha good shiiet!
Ska fortsätta plocka lite här snart. Har lite kvar att göra.

Jaa, jag kan väl säga såhär, att hytt till nästa kryss är fixad. Och det är inte min förtjänst, det är Linus faktiskt. Martins kompis alltså. 100% Party ringde upp honom och erbjöd honom en hytt. Och givetvis tackade han ja. Jag vet inte vilken klass det är på hytten, men 600 kr kommer jag betala för min plats iaf. Och det tycker jag helt klart är värt det!! Och då åker jag nog från Skurup tillsammans med Martin, Linus och ja vem nu mer som följer med. Vi får väl se :D Men faan va skojj det ska bli.


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-11-29  |  Tid: 15:47:59

Plåtning inställad :(
Attans..!! Plåtningen blev inställd.. Då min vän fotografen va tvungen att åka ner till Malmö igen. Va menningen han skulle åka från Sthlm till Karlskoga och fota med mig. Hade blivit så grymt häfitga bilder! För det blev det ju första gången vi fota :D De där bildrna på hotell rummet alltså.. ;P Kan slänga upp en bild så får ni se vilka ja menar.
Men men, det kommer fler tillfällen att plåta på Clarion i Örebro. Sjukt snygga hotellrum har de verkar det som. Så bara planera in nästa tillfälle man får att plåta med honom.

Nu ni får ni hjälpa till att få upp min statistik på bloggen! För då kommer det ev bli ett samarbete med en webbutik som har så grymt snygga å sexiga kläder. Och får jag samarbete med dom så betyder ju det att det blir mer snygga bilder i bloggen också ;)
Så sprid min sida vidare :D Tack va gulliga ni är!

Annars så har dagen varit okej, suttit å samlyssnat typ hela dagen. Det har varit trevligt faktiskt. Fått samlyssna med en tjej som va riktigt duktig även om vänden inte gick så bra för henne. Men hon hade bra argumentationer emot att säga upp abonnemangen osv. Så ja, det tackar jag för. Imorrn ska jag gå ut på telefon. Får väl se hur det går. Hoppas det går bra iaf.
Det märks.

En dag närmre helgen är det iaf, imorrn är vi i mitten av arbetsveckan. Så d ska bli niice att få helg snart.
Trött är ja nu med, huvudvärk.. Blääsch.

Puss Hej!Ja dom bilderna, nu beslöt sig funktionen att ladda upp bilder för att sluta fungera.. så jaa.. Men den här är ju tagen där i Örebro :)Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-28  |  Tid: 21:24:22

Plåtning imorrn :D

Hade jobbsamtal på jobbet idag och jag blir kvar tills dec ut nu iaf. Det känns skönt. Det är snart dec och den månaden klarar jag mig, med löngen ja får i dec ska ja klara mig. Och eftersom jag jobbar i dec så får ja ut lön i januari och då klarar ja mig den månaden med. Sjukt, det är snart dec och jag tänker redan på januari.. Men jaa så måste jag tänka.
I helgen ska jag åka ner till Skåne :) Wonderful!
Ska föröska plåta en sväng på lördagen med, om jag kan bli utlånad vill säga ;) Need the cash!

Imorgon blir det plåtning med P i Örebro. Efter rätt många månader. Det ska bli skitkul :D Wiie!!
Blir säkert skit många bra bilder. Woop woop!
Ska bli så skojjigt :D
Har packat en väska med lite grejjer som ska med att plåtas i. Baraa en sak som saknas som jag ska packa ner..
Å bilder kommer ju givetvis komma upp på bloggen när jag får dom från P, så ni kan va lugna, han har lovat att inte va så sen med att skicka dom denna gång ;)

Nee, nu ska ja fortsätta kika på film :)

Hörs imorrn!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-26  |  Tid: 23:01:33

Svar på kommentar
Robin Skoglund om ItaloBrothers!!:

Du skulle ha sett dom!
Uh, va bra ItaloBrothers var! :D
Cascada sög...
Och det var jättelite folk på dansgolvet O.o
Högst 1500 :O


Mmm, ja veeet att ja skulle sett dom!! Fan va less jag är att ja inte va med.
Men jag är med på nästa som kommer bli! Visst, den kommer väl inte va lika sjuk som denna.. Men när det är 100% Party som arrangerar så kan det inte bli annat än lyckat iaf :D Så nästa gång, nästa år, då är jag med!! :D
Nu får du snart ge dig tillkänna hörre du :P
Mjoo, såg två videos från kryssen, när Italo Spela så studsa publiken, när Cascada spela så stod ju folk mest still, iaf i det klippet jag sett på youtube.
Cascada spelade mig ingen roll, ja ville se ItaloBrothers..
Satt och spelade massa låtar mellan 00,20-01,00 ^^ *Nörd* Ja, kanske. Men lite engagemang hade ja ju iaf även fast ja missa dom.Dagen annars idag har varit lugn. Har bara satt upp lite julbelysning i fönstren.. Inte klar än, för ja måste köpa fler stjärnor eller nåt annat typ. För ja kan inte ha adventsljusstakar i fönstrena, för då ligger dom bara på golvet när man har katt som SKA upp i fönstret och försöka ta sig förbi dom! Krasch Bang Boom!
Så jaa, det ska en till i stora fönstret vid balkongen, och sen i köket.. ^^ Fixar det imöra.
Men nu börjar det ta sig iaf. :D

Nu ska jag kolla på en skräckfilm ja började kolla på för ett tag sen men inte vågade se klart.. Men nu jävlaar. Hehe.. :P

Over and out!
Puss hej!

Hittade förresten lite bilder från kryssen :D
Örebro Guiden 


Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-25  |  Tid: 23:54:30

ItaloBrothers!!

Om snart en halvtimme står de på scen på 100% Party Judgement Day Kryssningen!! Fy faaan va jag är less att jag missar den. Jag kunde ha varit där NU.
Ville ju så innerligt å gärna se dom! Och Cascada.. Fast jag tycker fasiken att dessa killarna är bättre än Cascada.. Hon använder ju typ samma bakgrundsmusik till alla sina låtar, bara en annan melodi, här är det ju iaf lite variation på musiken och sången.

Å stå å trängas med 3300 party männiksor på dansgolvet hade varit insane! Sjukt nice! Vi får väl se när nästa PartyKryss avgår, lär nog dröja ett tag eftersom det tar ett bre tag att planera. Men den som väntar på nåt gott. Sitter verkligen och räknar ner minutrarna innan de står på scen.. Buhuu!! Men men, jaja.. Man KAN inte få allt här i världen, fast denna kryss hade jag ju fått gratis.. borde åkt utan fickpengar eller nåt.. Borde bara ha dragit!!

Men men, nu får ni tre av mina favoriter med dom iaf :D
Den översta är deras alldeles nysläppta, släppter idag faktiskt. Fast singeln att få tag på i Sverige och på Spotify typ kommer inte förän den 2/12.. Men på youtue släpptes den kl 19,00.
Vilken koll man har ;)
Den andra är också riktigt nice, lite sorglig bara.. Och den tredje.. Love is on fire.. Måste ju bara älska.Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-24  |  Tid: 22:24:32

Schäääärlek.
Du hade ordet Kär
Jag hade ordet Lek
Tillsammans la vi ihop dom och fick Kärlek <3

Underbart!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-23  |  Tid: 23:06:13

Första dagen i traniee
Japp, idag hade vi vår första dag i traniee, nervöst som tusan att ta första samtalet, dock så fick jag två vänd på ett å samma samtal. Det va riktigt skönt.. :)
Sen fick jag ett vänd till faktiskt.
Men en hel del samtal om att säga upp abb.
Det är banne mig inte lätt att vända kunderna, verkligen INTE! Även om vissa kanske tror det, ja men det är ju bara gör så å så för att vända dom ju bla bla.. Men det är inte bara.
Jag tycker det är skitsvårt.. har man bestämt sig för nåt så vill man ju säga upp det liksom... Men visst, det går om man bara vill.. Visst, jag vill. Inte det, men jaa.
Får ta nya tag imorrn helt enkelt.. Inget annat att göra.
Man får sporra sig av sina arbetskamrater.. dom som verkligen gör bra ifrån sig, en av dom är ju Daniel, han lyckades korssälja idag. och vände en del kunder. Så bra jobbat till honom!!

Jaja.. vi får se hur dagen blir imorrn. Hoppas den blir bra iaf.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen.
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-21  |  Tid: 22:07:57

I diiiiid it!

FY FAAAN VA JAG ÄR BRA!
Klarade slutprovet idag på TC ^^ Känns så underbart jävla skönt. Sista utbildningsdagen imorrn, sen så går vi över på samtals traniee och tar våra första samtal. jag är dock lite ledsen över att jag inte får vara med Evelina. Men men, man kan inte få allt, jag är ju med Eva å de andra grabbarna från Kristinehamn. Så det ska nog bli toppen :)
Men det känns så underbart jävla skönt att slutprovet är avklarat o godkänt. Jag tycker att 34 rätt av 38 är bra jobbat :D

Så snart blir det sängen för att få en hod natts sömn, för idag va det tungt på eftermiddagen. Men men. Så kan det vara :)

Men nu vet ni att jag hänger mig kvar på Transcom. Och det känns riktigt skönt. att kunna få en lite lön nästa månad. :)


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-20  |  Tid: 22:56:55

Svar på kommentar
Robin Skoglund om OMG vilken kväll!:
100% party är awesome, ska på deras kryssning på torsdag :D
Om du träffade crew, träffade du jäger och tim då? :D

Klaaaart jag träffade äger å Tim, har ju bild på Tim när ja sitter breve han!! :D Sjukt nice :D Träffade Stoffe också, som är från Karlskoga, Stoffe levererar!!! Träffa Marcus å jaa crewet helt enkelt ^^ 
Skulle också på kryssen, men eftersom ja fått nytt jobb så måste jag lägga lite prio på det..


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-20  |  Tid: 20:13:57

OMG vilken kväll!

100% PARTY va i stan igår igen. Awsome, klart som fan man måste gå ut! Förfesten började hos Vånika :D Muscho trevligt.. Trigger "behandling" är fan inte skönt asså.. ont som fan gör.. ;P Och aaäckel ugglor som flyger omkring. Jaa, man fick sig en hel del goa skratt under kvällen ^^Outfiten för kvällen. vek upp den litte för att den skulle bli kortare å lite mer het.. ^^ Tycker jag lyckades.
Så när man kom till NS så fick man gå bakom till VIP och där va man ju stor del av kvällen. Sen röjjde vi järnet på dansgolvet, hittade Tessa på dansgolvet så d va riktigt nice :D Party crewet ägde på scen och Stoffe levererade ju helt klart! :D Så otroligt nöjd med hela kvällen :D Riktigt jäkla trevliga partymänniskor är de iaf, crewet alltså.

Jaa, jag vet väl inte riktigt mer vad jag kan skriva, kvällen måste ha upplevts live för att förstå hur jäkla bra det va :D
Dock så va det inte meningen att jag skulle försvinna från mina vänner jag gick ut med, absolut inte meningen. Men fastnade i vip.
Sjukt bra dj:s också ^^ En grym tjej som heter Denise bland annat.. :d Sen så körde ju Marcus också en del.. Toppen bra!

Slänger upp lite bilder från kvällen.. Vissa är okej och vissa mindre bra. Men men.. ^^


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-18  |  Tid: 21:10:06

Svar på kommentar

Robin Skoglund om Det går bra nu.. ^^:
Snygg du!Svar: Japp, louise är skitsnygg. Om det va henne du menade ^^
Världens snyggaste brud som finns. Hade hon inte redan varit upptagen hade jag lagt beslag på henne.


Fast enligt Lousie så är jag redan hennes ;) Å d har ja inget emot alls.
Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-18  |  Tid: 20:27:14

ÄNTLIGEN HELG!

Såhär glad är jag över att det är fredag nu!
Äntligen helg! Så jävla underbart gött. 4 intensiva dagar av utbildning.. Herrejäklar asså!
Men nu är det helg och det känns riktigt skönt.

Ikväll blire bara luuugnt. Inga kraftansträngningar här inte.

Men imorrn så blir det att slå klackarna i taket, dock så blir det ju tyvärr inte min outfit litet missöde med den tyvärr..
Så får hitta nåt annat att ha på mig. Hmm, undra vad bara.. Men jag hittar nog nåt förhoppningsvis.. Haha!

Nu blire chill i soffan HELA kvällen!
Kanske donken liite senare..?

Over and out!
Puss hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-17  |  Tid: 20:46:21

Det går bra nu.. ^^
Tredje dagen på utbildningen. Det börjar sätta sig tror jag. Sakta men säkert.
Känns väldigt skänt att vi repeterar efter varje sak vi gjort och att hon går igenom först hur vi gör osv osv.
Va liite piggare idag än igår, men brukar ju vara så andra dagen på nåt nytt, första dagen är man pigg, andra dagen är man död, tredje dagen har man laddat om. Så jaa, jag tänker inte skriva saker vi går igenom, tror allt sånt är sekretessbelagt och har ingen lust att sabba nåt igen för att jag bloggar så jaa, ni får helt enkelt vara ovetandes. Men men, jag lär mig saker för att sitta på kundservice typ :)

Imorrn är det fredagm, sista dagen sen heeeelg. Underbart, då ska jag och några tjejer i min grupp käka lunch på masten. 50 kr för en matlåda, det har jag allt råd med. Wiie. Ska bli nice och gott. Unna oss lite fredagsmys. guud va jag kommer längta till lunchen.

På tal om nåt helt annat nu så har jag ju blivit inbjuden av min sötaste Louise att umgås med henne någon dag/dagar i huset som hennes pojkvän bor i :D Wiiie va niiiice!! Massa mys pys å skojj kommer det bli. Hon är verkligen en av de snyggaste tjejerna som finns!! Och vi ses alltför sällan. Men ska ta mig in te Karlsta å träffa henne snart.Nu ska jag chilla vidare innan det är dags för sängen :)

Over and out!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-16  |  Tid: 17:38:25

Det är möörkt...
Louise om En dag försvinner jag ur dina ögon...:

den 28 nov - 13 dec har jag ett hus för mig själv!
Då ska du komma hit och vi ska ha myskväll med film, godis, chips och dipp. och PEPSI såklart ;)


Hååhåå va söt du är sötan :D Klart jag kommer! Massa mys med snyggaste bruden ever!
Det säger jag icke nej till ^^


Jaa, då va dag två över på utbildningen. Och det känns ganska bra faktiskt. Känns bättre än vad det gjorde första gången när jag va där. verkligen. Det sätter sig lite lättare. Idag va jag dock inte liiika pigg som igår, men ändå skapligt pigg :) Kände att jag ställde massa frågor som jag fick massa svar på ^^ Så jag hoppas det fortsätter såhär.. Hade ju typ bara 1 fel på varje höfte med övningsuppgifter vi fick, resten satte jag glasklart. Wiie. Även om det är skit tråkigt med övningsuppgifter så är det skit bra för man sätter prov på sina egna kunskaper. Även om vi får använda ett sökverktyg för att hitta svar, men mycket kunde jag utantill iaf tyckte jag.

Det enda som är lite trist är att det är mörkt när jag börjar på morgonen kl 8 och det är mörkt när jag slutar kl 16,45. Och där vi sitter finns inga fönster ut, elelr jo, man ser genom en annan lokal och ut genom det fönster, men möts typ av en tegelvägg.. ;) Mycket solljus.. Inte. Men men, så är det :) Jag är fortfarande taggad.. fortfarande positivt inställd till detta.

Jag har en mini klänning i min garderob som jag aldrig använt, som jag tänkte använda på lördag.. Jag vill ju även ha mina stövlar till den, dom som har 14 cm klack... Meen, jaa minnena från att ha haft dom ute på krogen sist är inte bra. Haha, klapp kanon, snubblade stup i ett, en kompis räddade mig från att bli utslängd från statt, samt att varje gång ja snubbla så tog ja emot mig med ett å samma knä och det resulterade ju i att jag fick ett stort jävla uppskrapat knä med blåmärke runt om.. och ont som faan hade jag dessutom.. Hmm.. Så jaa.. Vi får se, men det hade ju varit jävligt snyggt ihop... ;)
Så vi får se vad det blir på lördag.. UT ska jag iaf! Wiiie :D

Nej nu ska ja chilla lite :)
Over and out!
Puss Hej!


<3

I, I can walk a thousand miles to be with you
I'd catch your falling star
I can walk a thousand miles whenever
No matter where you are
'Cause I know you can make it
Why you gotta break it, baby
'Cause I'd walk, a, thousand miles

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-15  |  Tid: 19:11:58

Dag 1 ^^Aww, fick en söt kommentar av sötaste Louise i förra inlägget.. ^^
Söt du är bruden.. :)
You make me smile.

Jaa, idag så har jag haft första dagen på utbildningen och den har gått super bra.. :D Underbart känns det.
Fått super mycket info om saker och ting. Och imorrn blir det ännu mer. Men jaa, kul är det faktiskt. Känns som att jag har liite lättare för att lära denna gång.. vi får väl se helt enkelt ^^ Men jaa, mycket att ta in, och mycket mer som ska tas in :P
På måndag har vi sluttest.. Oj oj.. Men ska inte tänka på det nu. Onsdag, torsdag o fredag kvar att lära..


Jaa, men där har ni haft min dag iaf.. utbildning hela dagen ^^

Over and out!
Puss Hej!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (3)
Datum: 2011-11-14  |  Tid: 18:21:05

En dag försvinner jag ur dina ögon...

Varför engagerar ja mig ens??
Varför?


Singel o sökande?
Singel: Ja
Sökande: Nej de vette faan..


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-14  |  Tid: 15:07:03

Lugn helg :)

Så va ännu en helg förbi då.. Har väl inte varit så märkvärdig tycker jag. Har varit en nykter helg :D rätt skönt faktiskt. I lördags så hade man lördagsmys med tacos och massa strunt på tv :P
Va även uppe i Bråten och fick däcken bytta på bilen så nu har man vinterdäck på brummen.. ^^ Skulle även åkt upp till kyrkogården och satt ljus på mammas grav men det orkade jag inte, för när jag åkte från bråten så började det bli mörkt ute så jag hade ingen större lust då. Jacka hade jag ju inte direkt varit smart och tagit me dmig heller så det blev ju kallt.. Haha.

Men men, jaa, en helt vanlig lördag blev det väl.

Söndagen, alltså igår så låg man i sängen toll typ tre? Hade varkligen inten lust eller ork till att gå upp tidigare.. Så blev att man låg kvar.
Så flöt väl söndagskvällen på med, åt lite tacos som blev kvar från lördagen. Dumt att slänga liksom.
Sen så blev det sängen på sena natten som vanligt..

Idag, så fick jag ett POSITIVT samtal! Jag har fått jobb på Transcom! Wiiiie!! Jag är SÅ otroligt jäkla fucking GLAAAAD! Ett jobb!! Jag tänker satsa allt. Imorgon så börjar jag utbildning, klockan 8 börjar vi. Och utbildningen är en vecka, sen vet jag inte riktigt hur många veckor vi har i samtals traniee. Men jag hoppas på tyå två eller tre iaf så man hinner lära sig allt å ta in allt. :) Och kunna ställa så många frågor som möjligt för att visa att man vill och kan och är intresserad :D Så idag får det nog bli att göra en lasange som man kan dela upp till matlåda. ^^ Smidigt o enkelt tycker jag :D

Nee, nu ska ja nog ta och åka upp till kyrkogården och sätta ner de där ljusen jag tänkte och sen åka å handla så man kan göra mat sen ^^ Och så ska jag plugga dessutom. Har lite uppgifter att lämna in. La la la.. ^^

Over and out.
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-11  |  Tid: 21:20:53

Uppe med tuppen..... Snark.
Imorse blev man verkligen väckt.. Det ringde på dörren. Vem faan kan d va tänkte ja när ja vaknade, snurrade runt lite halvt i sovrummet efter nåt att dra på mig, täcket blev lösning på det. Så när jag kommer till dörren å kikar ut så kommer jag ju på det.. Just faan, Bravida skulle ju komma och sätta in min stadsnät låda/box/grejs eller vad man nu ska säga..
Jag såg ju nämligen att jag började skolan kl 12 idag faktiskt, så då tänkte jag ju att jag kunde få sova till 10 iaf.. Pffft!! Icke då.. kl 8,15 ringer det på dörren.... Så jaa.. bara å gå upp, för inte fan kunde man sova när de höll på borra å grejja.. 
Krigsskada fick jag också efter att jag skulle hjälpa Sixten i trygghet i sovrummet, den lilla rädda saken fatta ju inget så han fick panik när ja drog fram han från soffan och skulle bära in han till sovrummet, katten skjuter ifrån allt han har med baktassarna på min hals och neråt bröstet.. Å linnet rivs också sönder.. Lilla katten.. 

Men jaja, låg i sängen och halvsov o kollade på förhäxad, sen va det dags att bege sig till skolan.. Gjorde lite övningar och sen fick vi gå hem ^^ Så det va en soft dag i skolan tycker jag. Toppen.

Annars så har det inte hänt så mycket mer än att det varit lugnt. Är trött så det blir ingen sen kväll för mig inte.. Ska sova som tusan imorrn iaf :D Haha.. ^^ 

Förresten kalrade jag testet och är egentligen klar för jobb på tc :D Så jag ska få besked på måndag om jag får börja utbildning på tisdag. Vore ju skit bra tycker jag! Wiiie :D Underbart.
På måndag blir det väl ev också att åka ner till Skövde och plåta lite. Eftersom om ja börjar utbildning så måste jag ju omplanera det hela lite.. 
Jaja.. Vi får se hur det blir.. Hade iaf 90% rätt på testet.. Wiie :D Känner mig duktig nu :D

Nu blire fortsätta kika film å bara mysa i soffan!!

Ps, tack för texterna han med stort H ;P

Over and out
Puss hej! 

 

 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-10  |  Tid: 22:55:45

Från det ena till det andra
Hej hopp, här va det väldigt dött..!!
Men jag har helt enkelt inte haft varken lust eller ork till att blogga, har inte haft nåt direkt att skriva om heller. Så jaa.. har bara inte gjort det.. Är väl dumt med meningslösa inlägg som inte har nåt värde för varken er eller mig?

Hade skola i tisdags, Hemsjukvårds kursen startade då. Ska försöka att inte faila i den som jag gjort med praktiken. Det är som det är och jag får se om jag orkar ta igen det..
Sen har vi ju geriatrik med.. Oj oj.. jaa.

Har ju varit på intervju på Proffice för ett jobb. Och idag va jag på infoträtt för jobbet, och så skulle man göra ett test efter det, det va lite klurigt faktiskt.. Men jag hoppas att jag klarar det!! Måste verkligen göra det.. för har jag gjort det så kommer jag få börja utbldning nästa vecka, och det skulle kännas så jäkla underbart. Måste då försöka boka om mina plåtningar, har ingen större lust till att göra det dock, men för ett jobb så får jag fan göra det.. Jag behöver visserligen ha pengarna jag får för plåtningarna, men kan jag göra dem liite senare så kan jag nog klara mig ändå. Första helgen i dec hade jag tänkt att avklara två av de,. Vore kanon i så fall.. Och så kan jag göra en på måndag som jag planerat in och ombokat nu.
Försöker helt klart prioritera detta jobb.. Så jag kan va med på en veckas utbildning och så kan jag ta ledigt två dagar veckan därefter och åka på kryssen.. :) För den vill jag ju absolut inte missa.

Och imorgon är det väl skola, en hel dag.. Har ingen vidare lust faktiskt, men måste väl göra det.. För än har jag inte fått jobbet liksom.. Men får jag jobbet så blir det nog min sista lektion jag gör imorgon.. Och hoppar av skolan.. Eller så kanske jag på nåt vis försöker iaf.. Det märks. Återstår att se. 

På lördag kommer det bli en soft dag iaf :D det känner jag helt klart på mig ^^ Och en riktigt jäkla trevlig kväll med :D Tihii! Eftersom det antagligen inte blir nåe fotografering med Louise så blev det lite ändrade planer istället. :) Me liiike!! Me liiike alot!!  

Nej, det va väl allt jag hade på hjärtat idag? Nu vet ni att jag lever och ni har fått något att läsa, lite salig blandning, hopp från det ena till det andra.. :P


Här är en låt som jag fastnade för direkt när jag började lyssna på den.
                                                              

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-06  |  Tid: 22:57:07

Kanon kväll!
Mitt eget lilla nya motto som kom cirkulerandes i huvudet på mig.
"I'm not proud of who I am,
I'm proud of who I'm gonna be"


Vad kan man säga om kvällen igår då??
KANON är väl det jag kan säga faktiskt! Igen, helt underbar kväll. Förfest hos Susanna tillsammans med Angelique, Vera (Veronica) å Sandra.  Och så va Robert med, sen slöt Nordh och en kompis som hette Andreas upp med.
Å jadåå, lyckades bli en aningens kanon igår med, nice! Sen drog vi ut på NightShift, där kom det mer och mer folk ju mer klockan blev, blev cider att dricka. En Jinx för min del då :D Sen så hamnade man stor del av kvällen på dansgolvet ^^ Dansade uppe på scenen och ett sånt där podie ;) Inte ofta man gör det inte. Så det va riktigt kul.

Ont i benen idag har jag ju, denna kväll väger faktiskt upp att jag missade 100% party i Karlstad. För denna kväll va gryyymt rolig :D Va längesen jag dansade såhär mycket. Wiiie skojj!

En sån där kväll man bara inte kan beskriva med ord helt enkelt ^^


Kvällens outfit ^^


Jag (Ja jag snusar Göteborgs Rapé på fyllan!), Sandra o Vera.


Sandras arm, Angelique och Vera


Säässyy och Sandra, bild tagen från när jag stod på podiet :D


Ssuddig bild från podiet ^^


Från podiet :)


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-05  |  Tid: 16:19:19

Darkness

Det börjar bli mörkt ute vid denna tiden nu tycker jag.. Klockan är bara 16,15 och det börjar redan bli mörkt.. galet!!
Men men, jaa, jag va väl lite smått berusad igår när jag skrev blogginlägget.. Men va gör väl det? Kul och trevligt hade jag iaf :D
Och idag kom man inte ur sängen förän typ.. hmm.. halv två?? Haha, men bra gött va det att bara ligga i sängen. Inga måsten direkt.. Eller ja skulle väl upp till pappa innan 15, men det har jag ju avklarat så inga problem där inte.
 
Nu har jag nyss käkat mat och ska snart hoppa in i duschen för att sen blåsa håret, och sen ska jag hämta Angelique senare och så drar vi på förfest hos Susanna och sen så blir det en niiiice utgång hoppas jag.
Dock så hade jag väl velat dra ut i Karlstad å se Lazee ikväll på nöjesfabriken när 100% party är där.. Men men, har inte råd till det.. Så får bli NS istället ^^
Men men, det blir vad man gör det till. Hoppas det är litte folk ute iaf så det blir parteeeey!

Jaja.. Nog om det.. ha en trevlig kväll allihop. För det ska jag se till att ha :)

Over and out!
Puss Hej!Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-05  |  Tid: 00:59:21

Todaaaay!
"L" om Key to my heart...:
Problems?Nej då, inga problem här inte.. det va bara ett uttryck som föll mig in som jag tyckte stämde, lite ord som dök upp i skallen på mig bara :D Därför passad ejag på att skriva dom i bloggen.
Men här är inga problem inte.. Jag är singel och underbart glad om man säger så.. Eller jaa, det hade väl itne varit några fel med sällskap :)


Jaa, idag så har man softat, handlat, städat och så har man sällskap här just för tillfället.
Har haft besök av Susanna, och Robert o Robin, fast R o R är fortfarande här,Susanna mådde inge bra så hon gick hem. Krya på dig bruden.
Annars så har dagen varit lugnt, sitter här och dricker lite alkolhol. Och har det väldigt bra.. :D

Imorrn så blir det nog utgång.. Det kostar ju bara typ 50 kr i inträde på NS.. Då drar vi dit :) Jag och Angelique, sen får vi se om Susanna mår så pass bra att hon också följer med. Det märks helt enkelt.. Nu säger jag nog tack för mig för ikväll.

Over and out!
Puss hej!
Mig  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-11-04  |  Tid: 13:43:37

Key to my heart...

"I gave you the key to my heart.
Now I have changed locks and you can throw your key away
I'll never let you in again, casue' you messed everything up in my heart"


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-03  |  Tid: 21:22:11

What about today?
"lie to me" she said
"i love you" he whispered


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-02  |  Tid: 22:07:15

Svar på kommentar
Beundrare 2? om Minnet av en plats..:

Du verkar vara en jäkligt fin tjej, men som har mycket som tynger dig. Jag är en person som du känner, men jag kan inte skriva för mycket här för att jag vet inte hur jag tänker själv ännu. Hoppas allt löser sig för dig, och jag tror du kan klara dig ur vilken situation som helst. Du är en stark och självständig individ och jag hoppas du tar till dig av det här. Sluta inte vara dig själv för att folk är as, du vet vad du är värd. + att du är snygg ;)


Hmm, nu blir jag ju nyfiken på vem du är =0 eftersom jag tydligen känner dig.... Vore ju trevligt att få veta vem du är.. Skulle du skriva i en kommentar vem du är så behöver jag ju inte godkänna den.. Men det skulle va trevligt å få veta vem du är. Eftersom jag verkar va en jäkligt fin tjej så känner vi varandra inte så väl?
Hoppas du vågar ange vem du är. Det skulle betyda för mig.


Jag tänker adlrig sluta vara mig själv, och jag tänker aldrig sluta kämpa, jag ska ta mig igenom allt som är jobbigt och tungt. Det finns ett ljus i tunneln även om det är väääldigt långt bort, men jag ser en skymt av det i alla fall. En bra bit att gå, men jag är stark och jag vägrar sluta kämpa. Jag fick alltid höra i skolan att jag va en stark, ensam blir stark, eller lär sig. Men nu är jag inte ensam, det finns folk i min omgivning som stöttar och finn och då blir jag ännu starkare. Och viljan att ta mig igenom allt ännu kraftigare.
Även om allt är så jävla tungt just nu, men man måste få ha sina riktiga downs ibland för att sen jobba sig uppåt.

Puss Hej!

 


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-01  |  Tid: 20:57:09

Minnet av en plats..


Att en plats kan återbringa så mycket minnen, det är för mig helt ofattbart, så fort jag åker förbi där så tänker jag på dig och så fort jag åker förbi platsen innan tänker jag extra mycket på dig. Varför? Jag vill ju inte!
Men men, bara acceptera läget, det är som det är.
Jag säger iaf bara Värmlands Rasta. Det är för mig en plats som på ett vis är speciell och på ett vis är helt out of mind. Någon jag bara skulle vilja glömma.
Men det kommer jag nog aldrig göra.

Men en sak som jag inte vill glömma är att hade jag intre träffat den människan på den platsen dessa gånger hade jag aldrig heller fått träffa en annan person. Som jag är underbart glad över att lära känna. Och jaaa, jag SKA komma in till Karlstad snart till dig :) För jag saknar dig.

Imorrn så blir det jobb, och även fredag.. Imorrn 9,30-17 och på fredag 8,30-15 ^^ Wiie :D Ska bli skojjigt att få mjukstarta lite granna. Hoppas på att få fler sms från bemanningen om jobb hela november.. Dock så kommer jag inte kunna jobba mellan den 16-18 nov, för då drar jag neråt Skövde, sen åker jag ner till Skurup, stannar där å plåtar litte, sen upp te Halmstad å plåtar mer sen raka vägen hem igen. Inbringa litte chash!

Jaja, jag har inte så mkt att skriva just nu. Vet inte om du läser min blogg, fast det skiter ja i. Jag tycker i varje fall inte illa om dig även om du tydligen gör det mot mig. Men just face it. Han va inte rätt för dig. Så äre.

Puss Hej!


Tjejen: Ska vi köra kurragömma?
Killen: Nej!
Tjejen: Varför?
Killen: För att en tjej som dig är omöjlig att hitta!
 Jag vet att jag kan få dig, i princip när jag vill.