Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-01  |  Tid: 14:54:38

Ursäkta men nej.





Fått 4 kommentarer från er om att ni tycker jag ska avsluta frågestunden nu och börja beta av frågorna. Men nej. Jag kan inte. Jag är i Sthlm och jobbar och har inte tid att sitta å svara på frågor nu. Det va därför Ewa tyckte jag skulle ha en frågestund under helgen medan jag va borta så jag kunde svara på dom när jag kommer hem.

Jag har som sagt inte tid att sitta o svara på frågor. Jag har en kortis rast nu och ska alldeles strax knalla ner till montern igen.
Ikväll hinner jag inte heller, dessutom så är minneskortet på kameran inte så stort så sammanlagt kan jag bara spela in 1 minut o 40 sek åt gången å d hinner ja inte svara på frågor i.

Så ni får ursäkta. Frågestunden avslutas ikväll ochjag kommer börja beta av alla frågor imorgon när jag kommit hem eventuellt om jag orkar, måste skumma igenom till en tenta jag har på tisdag och så får jag träffa killen igen efter hela helgen.
Så ni får helt enkelt ha tålamod. Jag kommer liksom ge er svar på frågestunden i flera stycken video inlägg istället för som jag tänkte skriva alla svar istället. Men ni ville så gärna ha en video och delar upp frågestunden i några video inlägg istället.


Puss Hej nu drar jag tillbaka till min monter å ser glad ut!


Kommentarer
Postat av: Johnanna
DATUM: 2012-04-02      TID: 21:51:50     BLOGGADRESS:

upp med video nu!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback