Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-30  |  Tid: 16:11:58

Svårt val!!




Imorse eller när ja vaknade runt 11 så fick jag sms från bemanningen om massa jobb, en hel vecka på en förskola nästa vecka. Det är dock inte så många timmar, 27,75 timmar ungefär på hela veckan. Alltså mellan den 6-10 februari. Men nu är ju läget såhär, jag tackade ja, utan vetskap om vad jag ska göra nästa vecka.
Och det är ju att vara mässvärdinna i Skåne på Fastighetsmässan.

Det kom jag ju på efteråt, när jag vaknat till och ringt pappa o meddelat att jag fått en veckas jobb.. Så nu är frågan, va faaaan ska man göra?
Det är skitsvårt val.. Jobb eller jobb?
Och kanske ev ett annat fotojobb när man är där nere under tiden? Inte säkert än.. Men som ev också är betalt..
Och jag behöver ju pengar, både denna månad och nästa månad.. Men då kan jag ju liksom jobba måndag o fredag för är ju borta tis-tors.. Och får ändå då några timmar.. Sen är det ju bara måndag nu.. 1 feb är på onsdag, då kanske man får jobb, o torsdag å fredag?

Nee, det är skit svårt val detta, vette faan alls hur jag ska göra.. :(
Suck.. Ingen lätt sits jag satte mig i direkt.. Skulle bara tackat ja till måndag o fredag.. :/ Men ja, jag kom ju inte på det förän efteråt.

Skulle skriva ut lite cvn på pappas jobb med, men skrivaren och datorn vägrade sammarbeta med mig, den klippte bort lite av min info i mitt cv, så har bara ett halvsynligt nmn även om det syns att det står Alexandra Karlsson så är det bara halva.. Så ska skriva ut cvn imorrn istället. Och har möte på skolan imorrn också. Hoppas hoppas verkligen att jag får studiemedel! Ska skicka in en ny ansökan om att det bara blir 200 poäng, fast då får jag studiemedel i 16 veckor istället för 8 veckor. Och det känns helt okej, för då kan jag jobba upp resten av det som fattas så det kanske kan gå ihop iaf :)



Städar å grejar lite här hemma just för tillfället, har en diskmaskin igång, väntar på att den ska bli klar så man kan ställa in disken å köra igång en till, så man hittar diskbänken ute i köket.. :P
Och rumsbordet är avplockat, tänkte vi skulle käka i rummet ikväll :) Smidigt å bra :D Ska dammsuga ur soffan lite med tänkte jag, iaf där katterna ligger för jämnan, ska nog lägga en fleece pläd där så kan de ligga på den istället.
Jaja, men nu ska ja fortsätta grejja och fundera på hur jag ska göra.. :/ Svååårt val! Verkligen svårt val!!

Hörs senare!!

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-29  |  Tid: 21:29:21

Planerar :)




Sitter å planerar lägenheten lite :) Eftersom det är planerat att jag ska bo här ett par år till hoppas jag så kan man ju lika gärna tapetsera om lite och få det som man själ vill.. Har ju liksom gult typ i både vardagsrum och hall.. I vardagsrummet kan jag kanske leva med det gula, men hallen och köket ska göras om helt klart.
Så sitter å kikar på tapeter på rusta. Pojkvännen avslöjade ju idag att han kan tapetsera, så det blir nog han som får hjälpa mig med det ;) Riva tapeter o spackla så det blir jämt kan jag hjälpa till med helt klart. Men det andra det kan ja icke ^^ Så tur man skaffat sig man som kan sånt.
Å man kan planera utan att ha pengar. För det är bra att ha en plan att gå efter även om det kanske blir ändringar på vägen sen :D Men då har man iaf tänkt sig något från början.

Har nog tänkt mig att det blir grått i köket iaf. Eftersom skåpluckor och sånt där är vitt, kylskåpet är också vitt, så då kan man bryta av med grått istället :) Blir nog super det ^^



Denna tänkte jag i köket som fondvägg på den väggen som är hel liksom :) Tycker den är fin, och så är det lite mönster i den som är rätt neutrala så man inte stör sig på dem eller blir trött på dem så fort. :)
Och så kör man resten av köket i vanlig enkel grå tapet.



I hallen vet jag inte ritkgit hur jag vill ha det.. Vill nog ha ljust iaf eftersom det inte finns så mycket ljus som går ut dit.
Har väl tänkt mig en fondvägg där ute med tror jag. Och har hittat en tapet jag gillar.



Fast är inte säker än, eller så blir det den, å någon enkelfärgad, vit kanske så det blir ljust i hallen. Får se, men planer har jag iaf :D Fast jag är väl inte inne på sådär shabby shick (stavning) men vitt är snyggt och stilrent och det inger ljus. Och som ja skrev så är det ju rätt mörkt i hallen och då ger det vita lite mer ljus. Så kan man sätta upp några snygga vägglampor med som lyser upp under kvällarna. Har inte kommit så längt ännu.


Sängen i vardagsrummet vill jag flytta så det står emot en liten vägg eller kort vägg heter det, om den får plats där. För då kan man ha en tv på väggen på motsatt sida. Skulle bli toppen bra tror jag. Och sänggaveln till den med lampor i. Gillade inte sänggaveln från första början, men nu har ja börjat gilla den mer och mer. Så den blir det att investera i när det kommer tid och pengar för det.
Men det får va fortsatt hmm, åt det röda hållet i sovrummet. Och så vita möbler till det, sängen är ju vit, och så har jag en hylla uppsatt som är vit. Så får nog fortsätta åt det vita hållet där inne.

Å vardagsrummet får nog vara som det är tills vidare. Tapeten här inne är det ju inga fel på. Än så länge i alla fall.. :)

Så får fortsätta planera lite och kika runt, ifall man skulle ändra sig. :) Men nu känner jag mig ganska säker på hur jag vill ha det.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-28  |  Tid: 18:22:31

En kväll på Bells.



Har varit en hel okej helg denna helgen faktiskt.
Lördagen så blev det att åka till stan med Angelique där hon bjöd på frukost fika, det va längesen. Fick bli en Salamifralla med en kopp te. Eftersom jag fortfarande inte drickar kolsyrad dricka. Rätt stolt över mig själv att jag fortfarande håller mig utan det.

Köpte mig ett nytt puder på HM, budget smink, men det funkar allt. Får nog bli budget foundation sen också när min är slut. Men men, jaja.. ^^ Så blev det att gå upp te Angelique och fixa med tågbiljetterna också, så nu är det bokat å klart. Underbart :D Så nu är allting fixat inför Skåneresan. Perfa!
Så blev det att åka å hämta pojkvännen på busstationen efter kryssen ;) Han mådde väl inte alltför bra men självförvållat om man säger så :D Underbara kille!
Så körde hem han å åkte iväg till pappa och käka mat.

Sen ringde Tessa o fråga om ja va sugen på att dra in till Kristinehamn för hon hade tråkigt, så ja men självklart så avböjde jag inte det. Riktigt trevlig tjej är hon. Så blev att dra in till Bells i Khamn igår kväll, vi hämtade även upp Jocke med. :) Nice nice. Träffade på 100% party gänget också, blev att dansa lite o ha det riktigt trevligt :) Blev väl hemfärd efter kl 01 typ, hämtade Anders och körde hem han, hämtade även Matilda och hennes kille. Å även Andreas och Christoffer ^^ Sen fick man åka hem och mysa med pojkvännen. Underbart att ha han hemma. Tycker om han så mycket.

Så idag har det varit lugnt, myst lite och så körde jag hem Jocke till Degerfors. O bara chillat i soffan, väntar på att Anders ska höra av sig så jag kan lämna ifrån mig bilen. Har ju den fortfarande från igår. Så ska jag hämta min egen dessutom. Sen blire inte mycket handtag gjorda ikväll. Bara vara ^^

Så nu säger ja tack för mig, slänger upp en bild på det svarta håret med sen ja färgade det förra fredagen :) Trivs jäkligt bra i det om ja får säga det själv. 

Puss Hej!

 



Ni glömmer väl inte att regga er på Kramba?? :D En riktigt nice spelsajt!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-27  |  Tid: 23:48:38

Astrid Lindgren filmer :)



Sitter i soffan och tittar på Bröderna Lejonhjärta. Det är en rätt sorglig film egentligen, jag började gråta redan i början faktiskt redan 5,30 in i filmen.. å sen va det kört.. Men nu är det lugnt igen. haha.
Ska kika på Madicken filmerna med tänkte ja, och kanske Rasmus på luffen. Har ju lite timmar att fördriva tills man kanske får ett sms av underbaraste att han är på svensk mark igen.. Å har täckning vill säga.
Nu orkar jag snart inte sakna han mer.. :/ Det är ju jobbigt.

Så jaa har lite timmar att fördriva, för vem behöver sova ;) Inte jag. Bara nån timme eller två innan man ska upp o iväg med Angelique på frukostfika inne i stan :D Wiie. Måste köpa ett nytt puder imorrn, får bli ett från hm, lite budget smink sådär när man inte har pengar till det man brukar köpa.
Använder ju Lumene Mineral Puder annars, det tycker jag är riktigt bra. Får köpa när ekonomin blivit stadig igen. ^^ Vi får hoppas på det bästa här nu inom kort. Att jag får ett jobb, eller åtminstone mer timmar i februari på kommun.

  

Å så tycker jag att ni kan bli medlemmar på Karamba också. En toppen spelsajt på nätet liksom :D Länk finns ovanför headern ^^ Bara klicka så kommer ni till sidan. Puss på er :D

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-27  |  Tid: 17:14:42

Jäkla SJ och vad allt det nu innebär.. :P




Nu har jag ringt mina samtal under dagen, den ena va ledig o d andra fick ja en mailadress att vända mig till. Så nu får vi se.. Får ringa på tisdag igen till det andra. Så vi får la se hure blir.
Enligt en kompis så va det ont om jobb, för det är dyrt med vikarier. Så jaa.. Det märks.
Hoppas på det andra, dit jag skickade mail så får vi se om hon hör av sig kanske under nästa vecka.

Åkte o träffade Evelina idag en sväng, eller vi möttes upp på busstationen för hon skulle hämta upp sin pojkvän :) Riktigt trevlig va han ^^ Så det blir nog bra det där bruden.
Vi gick en sväng i Karlskoga, fick mig ju frisk luft och en promenad. Haha, välbehövligt kanske? Hmm..
Men det va trevligt å ses en sväng, vi har inte setts sen vi jobba på transcom.

Skulle boka biljetter ner till Skåne nyss och betala med internetbanken, hade lite värdebives som jag använde innan så det blir billigt för mig att åka ner till Skåne. Kommer ju tjäna på det om man säger så. Istället för att ta bilen. Men värdebevisen så behöver ja typ bara betala 250 kr tur å rretur ner te Skåne ^^ Billigt å bra om man säger så. Men så skulle ja ju betala biljetterna, och genomförde betalningen, men då får jag en återbetalning på det ja nyss betalat från Paynova som det heter... Och jag betalade två gånger och fick återbetalning tillbaka... De har alltså dragit pengar, men satt tillbaka dom igen.....?? Doooh liksom.
Så ja ringde till SJ:s support och frågade om de visste nåt, blev kopplad till internet supporten, men där visste dom inget, men min bokning ligger som obetald såg hon, men jag vill inte betala med kortet via dom för jaa, d är lite strul med kontona där pengarna sitter just för tillfället.
Ska väl prova om en stund igen.. Men blir så frustrerad!! Ska det va så svårt att kunna betala biljetterna liksom.. SUCK!!
Fattar inte vad det är för fel, är inte tågena försenade så är det fel på betalningen.

Ikväll blire nog lugnt, har inget planerat mer än att bara tråka.. :/ Blääsch!!
En tråk fredag med andra ord :(

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-01-26  |  Tid: 20:04:13

Stängningspass ^^




Passet på förskolan gick ju bra :D Lite segt bra, kändes inte som att klockan rörde sig en tum. Men teslut så gick det sista barnet hem runt 17,10 så då gick jag runt och låste de avdelningar jag hade hand om barn ifrån. Släckte lampor och tassade sedan hem själv ^^ Sköönt det. 
Så kom hem lite tidigare.
Fick ett pass mellan 7-11 imorrn med på en annan förskola. Gött det :D Ska va två timmar på en avd o två timmar på en annan. Sköön fredag måste ja säga.

Så då hinner jag förhoppningsvis träffa Anette på skolan och hämta mitt material i Sjukvård/Omvårdnad. Så får jag väl ägna fredagen till att plugga då mys är borta :( Usch va ja saknar honom :/ Redan. Får väl kanske ägna lördagen åt att plugga med, fast då blire även frukostfika på stan med Angelique :D Wiie!
 Fast hur i hela friden skall jag klara mig utan honom när ja åker till Skåne den 7-9 feb?? !! Uscha!

Sökt studiemedel har jag också gjort nu, får hoppas att rektorn läser mitt mail o fixar in mina poäng för kurserna ja ska läsa klart så ja kan få studiemedel. Så jag hoppas det löser sig.. Usch usch säger ja bara.. :/

Ska ju ringa två samtal imorrn med. Får ju tid imorrn till det iaf :D Så jaa, får hålla tummarna på det bästa.
Nu ska ja nog krypa under täcket här i soffan å värma min värmepåse o bara mysa o sakna min mys som säkert festar för fullt nu.. *blandade känslor*
Är så jäkla avis just för tillfället på att jag inte är med på båten. Jag vill ju så gäärna åka! Hoppas de fixar en kryss snart igen så man kan få chansen att åka. Då jävlar ska ja spara pengar så ja kan åka! Vill vill vill! 

Tycker ni ska bli medlemmar på Karamba också ^^ Man behöver inte sätta in 250 kr, utan det funkar med 50 kr också ^^ Eller den summan man känner för :D 
 






Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-26  |  Tid: 12:40:48

Mys kväll igår :) Jobb pass idag ^^




Ja, det blev ju en sväng till Örebro med Angelique. Ingen shopping för mig inte. Hålla i pengarna va det!
Men Angelique hitta lite smått o gott :)
Kom hem och chillade i soffan en stund.

Runt 18 kom mys å hämtade mig för vi skulle åka till Colosseo och äta lite mat :) Eftersom han åker bort nu idag till lördag. Dumheter det där å ge sig ut på sjön å åka båt ;) Tur han kommer hem på lördag igen.
MEn jaa, det va väldigt mysigt å gå ut å äta med pojkvännen :) Tycker bara om honom mer o mer för varje dag som går.
Så det va toppen mys att han bjöd ut mig på mat igår.

Kommer sakna honom nu när han är borta, mer än vanligt känns det som, saknar honom när han är på hemma plan när vi inte ses, men saknar honom mer när han är borta nu eftersom ja vet att det kommer bli dyngkass täckning på sjön sen.... :/
Men men, det är snart lördag. Får väl se om ja ska hämta dom när de kommer hem till Karlskoga.

Fast jag är väl inte bättre jag som drar ner till skåne mellan den 7-9 feb ;) Men där har jag ju iaf täckning. :P

Nu ska ja snart dra iväg till ett jobb pass. Mellan 13-18 ^^ 5 timmar, eller ja 4,5 blire väl antar jag eftersom man får rast om man jobbar 5 timmar eller mer.. Och eftersom det är till 18 så har jag en känsla av att jag stänger..?? Gjorde ja ju i måndags med :P
Så vi får väl se hur det blir denna dagen. Men skönt att det blev ett eftermiddagspass. Stod ju tillgänglig från 13-00 så jaa, glad för mitt pass även om ja är lite otaggad just nu :P Men men, det går nog fort. Hem o mysa soffan.

Får ta mina samtal imorrn istället. Nu ska jag göra mig klar och åka, se om mina vita tofflor står kvar där ja ställde dom när ja glömde dom :P Vore ju smidigt. För de är sköna. O jag hatar å glömma saker på ställen för man vet aldrig när man kommer tillbaka dit. Men nu blev det ju ett pass där. Back to the memories ^^

Hörs ikväll :)
Puss Hej! 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-25  |  Tid: 20:24:45

Det är fan kul att spela över nätet :D



Testa ni också!!
Jag har reggat mig på Karamba och fått 50 kr helt gratis att spela för.
Och jag tycker det är superskojj :D
Så det är något ni ska testa på tycker jag !!




Karamba gör ju reklam på tv också, så det är en helt säker spelsajt. Säkra insättningar och vinster du kan plocka ut till ditt eget konto också. Inget lurt med detta!!
Så gör som jag, regga dig på Karamba och få 50 kr att spela för.
Sätteer du dessutom in 250 kr så får du 500 att spela för! Dubbel insättningsbonus! Helt klart värt det.
Jag dubblade mina 50 kr ganska snabbt när jag spelade, så vinst får man OFTA! Testade flera olika spel faktiskt.


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-25  |  Tid: 12:49:12

En paus från vardagen!



Sådära, nu har jag reggat ansökan för ännu ett jobb.
Och har två samtal att ringa idag. Men det är ju lunch stängt till 13 på de flesta ställena. Så får vänta lite.
Men ska ringa iaf. Och får hoppas på det bästa.

Och ska skicka iväg ett mail också tänkte jag. Nu jävlar ska jag va effektiv här. Eller ja försöka iaf.
Ska alldeles snart åka till IKEA med Angelique. Skönt å komma bort lite från Karlskoga och allt jobbigt som snurrar omkring just nu. Ta en liten paus från vardagen och göra nåt skojjigt :) Blir väl ingen större shopping för mig, en korv på vägen ut kanske. Men måste hålla i de pengar jag har för det är ju liksom suuuper knaaapert här nu. Tills ja får reda på om ja får från soc eller om jag får från csn. csn hoppas jag dock på för det är liite mer pengar även om en del av dom är lånade. Men iaf!

Så jaa, dags att röra sig ut mot bilen å skrapa rutor för att bege sig mot Sandviken å hämta upp bruden å dra iväg :) Skojj skojj!!

Så hörs vi senare :)

Puss Hej!



Bjuder på en bild på Hubbe när han bodde hos mig tillfälligt ^^


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-24  |  Tid: 22:05:25

Usch vilken seg kväll!




Usch, denna dagen har verkligen varit seg.. :(
Somnade två timmar förut, och n u är ja ju givetvis pigg, men lär nog kanske förhoppningsvis somna sen. Kanske vem vet :P
Mitt matintag idag blev en stor tekaka med salami ost och grönsaker på. Ojj va jag är duktig på att äta mat.. :/ INTE! Men jaa, mår man lite psykiskt dåligt så orkar man inte tänka på mat direkt.. Man liksom tränger bort hungern på nåt vis. Känner den inte på samma vis. Visst suger det lite i magen efter något gott. Men nee, jag klarar mig allt.

Men ja ja.. försöker vara positiv för negativitet löser inget. Jag har mina katter, mina underbara bebisar ^^ Jag har min pojkvän. Mitt modellande där jag har lite på gång.
Har mina vänner.
Jag har allt utom ett jobb just nu, men när jag får ett så kommer ekonomin ornda upp sig och man kan förhoppningsvis börja lägga undan lite pengar för att komma iväg på någon utlandsresa. Och jag hoppas det löser sig snart. Men jag tänker inte sluta vara positiv.

Har fått tid till soc idag. Så det känns skönt. Ett steg mot inkomst, bara hoppas man blir beviljad med. Ja, jag har sökt socialbidrag, ja jag kanske kommer leva på soc ett tag om det inte löser sig med något annat. Och jag skäms inte för det. Som säkert många andra gör, att det är så pinsamt att nämna soc att man får pengar från dom. Men jaa, det är en tillfällig nödlösning tills saker å ting rättar upp sig. Och jag står stolt för det. Kan de hjälpa mig ekonomiskt så säger jag inte nej.

Jaja.. ^^ Imorrn blire att hoppas på jobb, får man inte jobb så åker man till Ikea en sväng med Angelique. Blir nog ingen shopping för mig, och Angelique sponsrar för bensinen med, eller dieseln. Å sen så blir det att gå ut med Joacim å äta på Colosseo :) Mysigt!!


Sixten sitter så snyggt ;)


Dagligt  |   Kommentarer (4)
Datum: 2012-01-24  |  Tid: 14:56:49

Byter domän ^^



Snart så kommer det bli tikkatini.se istället för tikkatikkatini.webblogg.se.
Fick lite hjälp med min ompekning tillslut. Så nu hoppas jag att det skall fungera felfritt inom ca 48 timmar. Visst, man kommer in på tikkatini.se som min blogg och det är ju bra. Men är lite namn som skall bytas, ska inte stå Min domän uppe i vänstra hörnet.

Så jaa, då får vi se hur det blir.
Har varit till banken idag, och även arbetsförmedlingen och skrivit in mig så jaa, nu har jag fixat det iaf. Känns ju skönt. Ett steg i rätt riktining. Får se hur det blir här framöver. Men jag måste verkligen fixa något och det är SNART! Jag ORKAR inte ha det såhär.

Vore bra om jag kunde få det där numret snart Louise... Så jag kan ringa.

Ja jag har väl inte så mycket mer att tillägga just nu.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-23  |  Tid: 23:32:20

Kvälls snack




Haha det blev visst ingen tvätt idag. Åkte å handlade lite när jag slutat efter jobbet.
Sen blev jag sittandes framför datorn och har glott lite på tvn. Inget direkt av värde. Förutom att jag blev lite blödig i slutet av Sofias Änglar :P Men så brukar det vara.
Har skickat lite mail till olika sidor med så vi får väl se hur det går. Vore ju nice om det blev något av det.
Måste ringa ett samtal imorrn med. Jag som avskyr att ringa. Men men, kan det leda till jobb så får man ta sig i kragen.
Och så blir det möte på banken imorrn kl 11. Håll tummarna att det går vägen nu bara!!

Kanske får göra ett foto jobb nere i skåne elelr kanske till å med åka över till Köpenhamn för att göra det :D Vore fan lite häftigt. Som lättklädd värdinna för en swingersklubb ;P Hur coolt vore inte det liksom :D Och kommer desutom i så fall hamna på deras webbsida. Så jaa vi får se hur det går. Jag hoppas iaf att de blir klara med inredningen osv tills dess jag är nere i Malmö på mässan.

Någon som bor i Malmö förresten som läser min blogg?? Skulle väldigt gärna behöva veta om det är långt från Malmö centralstation att ta sig till mässan? En ny mässhall som ligger på Mässvägen. Eftersom jag troligtvis åker tåg ner så måste jag kanske ta mig på egen hand till mässan och undrar då om det är långt? Hittar ju verkligen inte nere i Malmö.

Imorrn hoppas ja på ett soft eftermiddagspass igen eftersom ja ska va på banken kl 11 så kan jag inte börja direkt på morgonen.. Eller javisst skulle det funka, men vill inte gärna säga att jag ska på möte kl 11 å va borta ett tag liksom. Så jaa, står tillgänglig mellan 14-18 igen.
Nu blire att kika lite på Mean Girls och sen sova :)

Natti Natt o Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (4)
Datum: 2012-01-23  |  Tid: 11:40:25

Jobb pass 14-18



Har fått en god natts sömn måste jag säga :) Hade inte tänk gå upp innan tolv först, men så vibrerade det till i telefon och ja fick en sms förfrågan om jobb idag. Så det tackade vi ja till. 4 timmar på fritids ^^ SOFT!
Får hoppas man får en förfrågan till om jobb imorrn med. Då blir Alexandra glad tjej!

Så ja det är väl det jag ska sysselsätta mig med idag. Jobba 4 timmar och sen bara chilla, eller nej så lätt fva det ju inte. Har ju bokat tvättid idag med, mellan 17-22, så hinner iaf tvätta någon maskin när jag slutat. Blir nog att tvätta lakan :)
Och så ska jag ta tag i mitt kök med som ser ut som jordens undergång it self ^^

Men mer än så blir det väl inte, ska ta å åka till banken här runt 13 eller nåt så man har det avklarat. Och hoppas det går vägen med. Det måste det göra.
Annars vette faaaan hur man ska lösa det den här månaden.. :/ Men men.. Orkar inte ritkgit tänka på det juuust nu.
Nu taggar vi för ett litet jobb pass :) Och hoppas på mer under veckan som är kvar.

Delar med mig av en låt som ja tycker iaf är riktigt bra, jag blir partysugen när jag hör den.
Adrina Sina - Hold On

 



Ha en bra dag!!

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-22  |  Tid: 22:21:54

Händelserik lördag




Lördagen började väl inte sådär jätte spännande. Hade inte direkt några större förhoppningar på dagen. Bara chill liksom.
Åkte upp till pappa å hämtade lite käk och lite prylar, hittade ett par goiga tofflor jag glömt bort att ja hade, samt en vinterjacka jag hade för ett par år sen.
det va ju inte en direkt passande storlek, L å ja va fan inte stor när ja köpte den heller så va ja skulle med den storleken till det är en bra fråga. Tror det va typ att den va lite kort i ärmarna i storlek M. Men minns inte.

Hem, käka o glo tv. För att sen se att en arbetskamrat till pappa behövde ha skjuts. Så åkte först å böt till Taxi bilen (dvs min brors bil) Volvo xc70 Cross Country ;P Snygg bil säger ja bara!! Riktigt jävla skön att köra med.
Så drog in till Degerfors för att hämta dom med min bror och hans kompis i sällskap, släppte dock av dom hos kompisens pappa.
Körde in lite folk till Karlskoga o sen tillbaka till Degerfors.

Åker in till Karlskoga och driver runt lite på stan med bilen för att sen framåt 1 typ åka in till Kristinehamn och hämta en kompis som inte kunde ta sig till Karlskoga efter att ha festat med 100% Party Crew.
Hämtade honom, tillbaka till Karlskoga för att då hämta upp kusin å hans tjej och köra dom till Degerfors. När vi ändå är i Degerfors så tar vi med Joacim hem till Karlskoga, eller hem till mig.

Taxi Alex stängde för kvällen efter att ha släppt av min bror och hans kompis och bytt till min egen bil ^^ Fick ju iaf rätt bra pröjs för att ha kört igår. Och det tackar jag inte nej till. Behövs verkligen.
Åkte hem till mig och mös med Joacim tills man somnade :)

Så idag har det inte hänt mycket, klev inte ur sängen förän typ halv två, mös i soffan och sen körde jag hem honom till Degerfors.
Och så har jag umgåtts ens tund med Jennie. Nu sitter jag här å uppdaterar bloggen.

Imorgon får vi se vad som händer, får se om man får nåt jobb, eller om man ska ställa sig otillgänglig för imorrn så man kan ringa lite samtal och fixa med banken. Återstår att se hur jag gör helt enkelt. ^^

Puss Hej!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-21  |  Tid: 21:12:44

Ni betyder!!

Utan dessa personer i mitt liv är jag ingenting.
Ni betyder otroligt mycket för mig!!


Jag och Joacim på nyår


Jag och Angelique


Jag och Susanna


Jag och Jennie

Komiskt att jag är till höger på alla bilder :P

Ps: Louiiiise, hade ju ingen bild på dig å mig ihop och mitt internet är segt just nu, datorn verkar lagga, sparfunktionen verkar ha flippat ur så kunde inte spara någon bra bild på dig.
Men du, du betyder också!! Även om du inte får någon bild med i detta inlägget.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-21  |  Tid: 14:24:55

Lördag hela dagen




Hej å hå!
Då var det lördag hela dagen då. Undra vad som händer idag då?
Jo, det ja har planerat är att åka upp till pappa och hämta lite köttfärs, för spaghettin får jag ju inte äta.. är ju Glutenintollerant tyvärr. Det suger! Och ska väl göra ännu ett försök till att hålla mig till min kost nu. Så får vi se hur det blir med det ;)
Och så ska jag hämta några speglar, min bror hade ju en spegelvägg i sitt gamla rum, dom speglarna ska jag få :D Och jag vet precis vart jag ska sätta dom ^^ Eller iaf några av dem, blir i garderobsdörren som jag har i hallen och så blir det nog några i hallen med, eller på utsidan av garderobsdörren med.. Vi får se :D Eller kanske några till i sovrummet. Spelgar är trevligt.

Så jaa det är väl vad jag ska göra idag. Vad jag vet. Och så ska jag köpa mig en godispåse med till kvällen. Se om man kan hitta någon bra film att kika på. Så får man ha lördagsmys med kissorna :)
Mys är ju i Värmland någonstans å spelar fotboll och kommer inte hem förän senare ikväll och då är han nog lagomt trött.
Men han va ju här igår, det är guld värt det. :)

Så ja det är väl ungefär vad min lördag kommer bestå av. Bara ta det lugnt. Inga fel det heller. Men ja skulle vilja åka till Ikea och köpa fler galgar.. Så man kan få upp resten i garderoben. Men men, det hinns väl. Ska ju tvätta på måndag så då får man se hur många fler galgar det kan behövas. Så får man väl ta ikea i veckan istället.
Å så får man tagga till den 18 februari! Då blir det jobbintrevju i Sthlm och sen shotfylla med Angelique och utgång på Nightshift när 100% party kommer till stan. Kommer bli en kväll att minnas som vanligt när man är ute med den oslagbara duon!! 
Å så får man väl hoppas man får tillbaka lite pengar när lön kommer ^^ Vore ju kanon det.


Men ja ja, jag har inte så mkt mer att tillägga just nu iaf. Får väl se om det kommer ett inlägg senare kanske :) Inte för att jag kanske har nåt mer vettigt att skriva om då men iaf. :P

Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-20  |  Tid: 23:09:15

Svar på kommentar



Anonym ;) om Minnen :D:
Elmässan, säkerhetsmässan eller fastighetsmässan?

Svar: http://www.easyfairs.com/sv/events_216/fastighetsmaessa-skydd-saekerhetsmaessa-elmaessa_10063/fastighetsmaessa_10088/visitors_10089/

Tid & Plats
Plats: MalmöMässan, Hyllie
* PREMIÄR för nya MalmöMässan - första mässan ut i den nya hallen! *

Datum: 8-9 februari 2012
Öppettider: 8 februari 9.00-17.00, 9 februari 9.00-16.00

Så mycket är det jag vet om själva mässan. Och produkten jag ska vara värdinna för berättar jag om senare. Men det har med hemmet att göra iaf. Men det är där jag kommer befinna mig under två dagar :) Ska bli så skoj.

Puss Hej!!


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-20  |  Tid: 17:09:05

Minnen :D




Jobbade ju idag. På en gammal skola jag gått på, och shite vilka minnen som kom tillbaka när jag insåg att det va de gamla lokaler som jag lekt i när jag gick på 6-års där på skolan!! Klädde av mig ute i hallen, sprang in till ena rummet och satte mig på mattan för samling, en stor grön matta, och det va vad som låg där nu med. Och de gamla höga skåpen som stod där när ja va liten stod kvar där nu.. Sjukt alltså.. Och i det rummet där de nu hade någon lekhall elelr så där hade vi soffa och bord och hyllfack för typ pärlor och allt sånt.. Så lite har de ju ändrat, men annars så va det sig likt.
Minnen minnen, vet att jag hade en bästis i 6-års som hette Frida, fast henne fick jag inte umgås med efter att jag följt med henne hem utan lov och min låtsasmamma hade gått till 6-års för att hämta mig och jag va inte där. Fast jag vet inte hur Fröknarna hade kunnat tillåta att jag fick följa med henne eftersom ingen av mina föräldrar visste något. Men men, jag fick inte umgås med henne mer än där på skolan. Men sen flyttade hon.
Jobbade tre timmar, mellan 8,30-11,30. Så ett kort pass.

Ja det skulle ju bli alkohol i Örebro idag men nope, så blev inte planerna uppenbart.. Va riktigt taggad faktiskt på utgång på strömpis, många av de i party crew skulle ju komma dit. Men men.. Så blev inte kvällen. Istället så kommer nu mys komma hit ikväll och umgås o mysa med mig. Underbart, jag klagar inte. Hans sällskap en fredakväll är inget jag tackar nej till. Han är så toppen!
Så jaa, ska väl ge mig ut på nån form av matjakt snart så man får i sig något i magen idag förutom två hårda mackor och te.

Å jaa, efter 100 dagar uppe på modellbilder med min bikini session har jag hamnat på 4e plats nu.

Så jaa jag är skapigt nöjd att efter 100 dagar så ligger jag som 4 på topp 10 listan ^^

Å nu är det bestämt. Jag ska vara mässvärdinna åt ett företag på en mässa mellan den 8-9 februari. Har fått hotellrum bokat som jag inte behöver betala själv. (RÄTTELSE) Det är mellan 9-17 på onsdagen och sen 9-16 på torsdagen. Så det blir lite pengar :D Toppen toppen!!
Och denna mässan är i Malmö i den nya Mässhallen som skall öppna där. Så där kommer ni hitta mig den 8e och 9e februari. Vad det är för produkt kommer jag nömna lite senare :)

Jaa, nu ska jag ge mig ut på matjakt tror jag. :)
Ha d gött så hörs vi!

Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-19  |  Tid: 23:52:46

5e plats!





Inte klokt, jag ligger fortfarade på topp 10 listan efter 99 dagar! För 97 dagar sen så låg jag på 10e plats, nu helt plötsligt ligger jag på 5e.. Häftigt :D Får se vilken plats jag ligger på imorgon efter 100 dagar uppe ^^
På modellbilder alltså :D

Är seriöst dags att ta nya bilder nu. Trött på att vänta.
Men jaa, skojjigt att man fortfarande finns med på listan :D

Kanske fått ett värdinne jobb :D Faan va skojj det skulle vara!! Fick ett mail om förfrågan ifall jag fortfarande va intresserad och det är klart jag är det :D Så vi får se hur det blir. 8-9 feb är det iaf :D stad säger jag icke än. Väntar lite med det.

Nu säger jag god natt!

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-19  |  Tid: 22:54:18

Nu är det svart :D




Nu är det färgat :D nu är det svart igen :D Håret alltså, underbart I say!! Saknat det lite faktiskt. En hel färg liksom, och med sidbena så blev det riktigt nice :D Så det blir nog bra tills jag fixar det röda igen. Och hoppas verkligen jag kan fixa luggen å tungan innan det blir dags för plåtning.
Sorry att jag tjatar om det rätt ofta nu. Men är så taggad.

Jag hoppas att alla mina samtal kommer gå vägen snart så man får lite mer jobb.. Imorrn skulle ja få ett nummer till som ja ska ringa :D Även om det bara är timmar så är det timmar. Timmar här å timmar där å bokad hit å bokad dit, det blir pengar i slutänden.. Så jag hoppas verkligen mina samtal ger resultat.

Men men, nu är iaf håret svart. Ett steg i rätt riktning. Jag rekomenderar verkligen Moods hårfärg. Även om flaskorna är skitsmå och det skulle kanske behövas tre flaskor till mitt hår så gick det med två iaf. Tur man hittade färgen hemma :D Har mina små gömmor tydligen.
Dock så luktar den starkt. Är väl enda nackdelen med den, och att flaskorna är så små, men är det bugdet färg så är det :D Då får ma väl räkna med att flaskorna inte är lika stora.

Men svart blev det ju i alla fall och det va ju det som va meningen. Slippa det sunkiga röda i luggen som började blekas och började få utväxt i luggen med. Så skönt att färga bort det tills vidare. :D
Får väl lägga upp en bild imorrn på det så får ni se resultatet. Fast, svart blir ju svart.. Men med sidbenan å allt kanske ^^ Får see vad ja orkar med.

Blir jobb imorrn, tre timmar ^^ Gött det. Kommer väl minnas tillbaka till gamla tiden då man själv gick på den skolan. Men ska bli kul. Och så blire party i Örebro på kvällen. Tur man har alkohol kvar sen nyår att dricka så man inte behöver köpa nåt, för det har ja icke råd med. ^^

Nu blire att kika Ghost Whisperer säsong 4 och sen blire sängen :)

Puss o Godnatt!


Dagens Sanning  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-19  |  Tid: 14:22:31

Dagens jävla sanning!




Ja nu är jag arg! JÄVLIGT arg!
Dagens sanning är att jag HATAR otrohet! Och allt vad den tillhör!
För mig är otrohet även om man är med nån o så raggar man på andra under tiden.. För att se om man kanske hittar nån bättre å så dumpar man den man har när den andra typ gett klartecken på att man ska träffas å kanske försöka med nåt.

För det är precis vad jag blivit utsatt för fick jag precis reda på. INTE med den underbara killen ja träffat nu. Han är det INTE!
Utan den idioten ja träffa i Skåne. Fick reda på att under tiden han va med mig så höll han på med henne, eller hade henne på gång rättare sagt.. Så det va väl antagligen därför det gick så jävla fort att dumpa mig. Och Ännu fortare gick det att träffa den nya.. Som skrivier i hans logg å bla bla bla!!
Fan asså va arg och sårad o ledsen jag är.
Varför ska ja va så jävla blåögd å lita på precis varenda person ja träffar.. Varför ska ja tro gott om alla?
JO! För att jag är sån.. Såhär fick jag reda på att han hade henne på g när han va med mig. Suddar ut mina källor, tänker inte avslöja någon, har kontakt med folk nere i Skurup fler än han kan ana faktiskt.



Förstår inte varför man ska va otrogen? Visst, otrohet har funnit i alla år å tider.. Men fattar inte vitsen med det.. Man sårar ju bara den andra parten, vare sig man är tillsammans eller har brutit upp och man får reda på det i efterhand, man blir nog mer sårad i efterhand eftersom man inte va medveten om vad som pågick..
Men nej, jag fattar inte varför man ska va otrogen, det måste vara för att man ska kunna se om den andra är bättre än den man har, o om det är så då kan man dumpa personen, eller om man bara vill söka spänning hos någon annan...
Nu ska jag inte säga att jag är guds bäste barn, för det är jag inte! Jag har varit otrogen jag med, men det kom aldrig fram till någon. Så tekniskt sett har jag inte sårat någon men jag har gjort fel och jag mådde inte bra över det. Så nej jag är inte guds bäste barn.

Men jag lärde min läxa, otrohet, det är bara någon grymt sjukt och sårande om det skulle komma fram!! Och man mår bara dåligt själv om man har något som heter samvete i kroppen och skuldkänslor.
Så det är med otrohet är INGET för mig.

Skulel aldrig någonsin mer kunna va otrogen. Jag är så nöjd med han jag har, han tog mig med storm redan på dansgolvet i Skara. Behöver ingen annan. Han får mig att skratta så jag får ont i magen, han gör mig glad, han är mysig, ja han är allt det där man vill ha. Å han är ju snygg med, å har ett sexpack på magen!! Så nice!
Så otrohet, nej tack. det bojkottar jag!

Så dagen sanning är: Otrohet är så jävla lågt, ett slag under bältet på den man är otrogen emot. Det är fel fel fel. Sen får ni säga vad ni vill om den saken. Och jag har erkänt att jag varit otrogen så jag är inte någe bättre jag. Men en gång aldrig mer. Aldrig någonsin.
Skulle Aldrig kunna riskera det jag har för att söka lite spänning hos någon annan. Absolut inte.


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-18  |  Tid: 18:56:04

*Glad tjeeej*





Wiiie, nu är jag glad :D
Mötet hos rektorn gick bra. Ska få fixa klart mina omvårdnadskurser så jag blir behörig undersköterska.
Underbart!! Känns riktigt skönt. Så denna gång ska ja fixa detta och inte sjabbla till det som jag gjorde förra gången.
Denna gången kommer jag inte avslöja vart jag ska ha praktik eller vad jag gör på praktiken. För det är inte tillåtet att skriva ut sånt i sociala medier som detta kallas.. Haha ^^ Nu är det allvar! Sista chansen! Annars är ja rätt körd.

Och så kanske det kommer kunna gå å fixa studiemedel också, vore ju kanon om det går att fixa, så man får liite inkomst under tiden man fixar detta. Ska försöka göra det så fort som möjligt så man inte behöver dra ut så mycket på det. En sak i taget och beta av allt i snabb takt.
Sen att jag antagligen kan få göra mycket på distans så man kan jobba under tiden med, det vore ju kalasbra :D
Är ju lite lättare att få mer timmar kanske inom äldre omsorgen när man är behörig undersköterska med. Och lite lättare att söka vissa jobb. Vissa personligassistent ser det ju som meriterande att man är undersköterska. Så jag är väldigt glad just nu.

Jag har min mysiga kille, jag ska få fixa kurserna, får ev studemedel så ekonomin kanske kan lösa sig lite, kommer kunna få jobb liiite lättare, iaf få timmar inom äldre omsorgen som timvikarie, kunna fixa ett sommarjobb förhoppningsvis, vare sig det blir i Karlskoga, Örebro, Degerfors eller Kristinehamn. Jag tar det jag får.
Kaaanske kan det lösa sig? Någorlunda.. Kanske.. Vi får se. Men tänka positivt ska man ju göra :)
Och detta är ett steg i rätt riktning.

*Glad tjej*

Har fått en ny foto idé också :D Så den måste skrivas ner i boken :D

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-18  |  Tid: 13:50:46

Plåtning på g :D




Japp, har äntligen en plåtning på g :D Wiie!
Med ett lite rockigt tema eller vad man ska säga.. Mer säger jag icke.. Men jag tror det kommer bli as bra :D Inget jag gjort tidigare faktiskt så det ska bli kul ^^
Måste dock ta mig till Sunne.. Hmm.. Det är ju en bit dit, eller om det va Ludvika? Japp, Ludvika var det.. Så jaa, 15 mil måste ja ta mig för denna plåtning. Någon som vill följa med mig? ;P Skulle ju behöva någon som fixar smink med.. Hmm, men ja ja, det löser sig allt :D

Men kul ska det bli iaf. Bara hoppas man kan fixa håret å kanske tungpiercing tills dess? Vore ju awsome till det temat. Men japp, det återstår att se helt enkelt. Haha.

Japp, mys kom igår. Underbar i say. Och han sov här hos mig med. Ännu mer underbart. Fått träna magmusklerna lite också, sen att han håller på att kittla ihjäl mig med sin skäggutväxt är en annan sak. ;P Men mys är han iaf.
Kom preciiis på att jag ska ju på möte med rektorn på komvux idag kl 16... Shiit, tänk om ja hade glömt det, vore inte bra. Hoppas man kan komma fram till en lösning. Fast, finns fördelar och nackdelar med att börja plugga igen just nu faktiskt.
Födelen är ju att jag får antagligen studielån och då går ekonomin runt. Yeej.
Nackdelen är dock att jag bara har 8 veckor kvar på gymnasienivå som dessa kurser ligger på, och sen efter det får jag bara bidrag och det ligger endast på ca 3000 kr. Och börjar jag studera så får jag ingen hjälp från soc, och jag får inte skriva in mig på arbetsförmedlingen heller för att få pengar från försäkringskassan.. Så jaa, det är mer nackdelar med att börja plugga, men jag vill ju slutföra kurserna, så ja har den där utbildningen i bagaget, kan ju faaaaktiskt va bra att ha! Även om det inte är det jag egentligen vill jobba med.

Så jaa, vi får se hur vi löser det hela. Ska ju söka in till Universitetet till hösten nu igen, till Förskolelärarprogrammet, och de komme rju ta in fler studenter denna gång till Örebro. Fast helst skulle jag vilja läsa på distans i Karlstad. Men ja ja, vi får se vad det blir, kommer ju söka till båda iaf.. Alltså, Örebro och Karlstad.

Oj oj, nu har jag svamlat bort själva höjdpunkten med inlägget. Som va plåtningen. Hoppas iaf att det kan bli bra, men det tror jah :D Jag som rockbrud ;) Absoluut. Let's see how it works ;) Är så jäkla sugen på både fixa håret och skaffa tungpiercingen :D Vill vill vill, nu nu nu typ ^^
   

Fast jag kan nog behöva ha med mig nån som håller mig i handen, och kommer käka starka minthalstabletter som får tungen att domna bort innan jag gör den också.. Så jag inte känner SÅÅ mycket smärta. Fast det gick ju bra när ja gjorde den i naveln, som kroppen tyvärr stötte bort.. :/ Får kanske fixa en ny där med.. Återstår att se. Det har ju läkt fint iaf efter ja tog ur den. Näsan hoppas ja nog faktiskt över. Nöjer mig med tungan å en ny i naveln :)

Japp japp, det va väl allt jag hade att säga för stunden.. Vad ja vet ^^
Kanske ska ta å hoppa in i duchen en sväng, fryser, är ju så jäkla kallt här!

Hösr sen kanske :)
Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-17  |  Tid: 15:42:19

Svar på kommentar




Anonym om Dagens vill ha!:
Snälla lilla du. Har du ingen självinsikt alls? Du kommer ju se ut som en kassler i klänningen. Om du nu behöver köpa klänningen behåll den hemma och inte på krogen.


Svar: För det första, våga stå för vem du är för i HELVETE! Blir så jävla trött på folk som ska kommentera som anonym o va otrevliga o elaka o försäka kränka en. För det andra, jag är stolt över min kropp att jag har gått ner 13 kilo på ca 8 månader.. Och jag forstätter neråt och jag vet att jag ser bra ut. För det tredje, jag vet folk som tycker jag ser JÄVLIGT bra ut och vill se mer o mer.. Som tycker om mitt utseende och min kropp.

Så ditt lilla riks pucko, din kommentar biter inte på mig, jag har självinsikt, jag vet att jag ser bra ut. Jag vet att jag har snygg kropp. Våga stå för vem du är istället för att spy ur dig massa kommentarer som du tror kan kränka andra. Men mig biter det inte på.

Det är så jävla patetiskt att hålla på sådär.. Du kanske inte bor i Karlskoga, så då behöver du inte se när jag går ut i den heller.
Kom tillbaka när du vågar stå för vem du är. Patetiska lilla människa! 


Köpa/Vill ha  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-17  |  Tid: 14:20:40

Dagens vill ha!


Denna dagens absoluta VILL ha är dessa två snygga klänningar. Den första vette dock fan om ja skulle våga ha på krogen.. Hmm, med tanka på att brösten blir ganska synliga. Och jag vet inte hur mycket jag vill att alla andra ska se av mig när jag har en underbar mys som tycker om mig och jag tycker om han. Så vet inte om det skulle vara lite för utmanande klädsel. Men jag vill iaf ha den ;P Kan ju använda den här hemma för mys ;)

Den andra är en sexig mini go-go klänning, som jag skulle kunna tänka mig att ha ute på krogen med ett par snygga höga stövlar till eller ett par högklackade, men lutar nog åt stövlar för att dölja benen lite faktiskt. SÅ nöjd med mina ben är jag inte. Men den skulle ja kunna tänka mig att ha på krogen iaf, den på 100% party i Karlskoga den 18 feb, skulle ju va asnice! Får hoppas att ekonomin bättret sig liite så man kanske kan klicka hem den. Eller att man gjort någon bra plåtning som man får lite pengar för.

En del pengar till ekonomin, och liite pengar till en klänning. Det kan man unna sig tycker jag. Får väl se hur mycket jag får jobba här i januari med. Månaden är ju inte riiktigt slut än så några pass till hoppas jag på att få.
Sen kanske jag har fixat ett annat jobb med som ger lite inkomst. Inte regelbundet, men någon gång sådär ibland. Vore ju dyngnice det! Fast prio ett är att fixa fram pengar så man kan fixa håret. Är ju så sjukt taggad på min snelugg, ny omgång med svart å rött.. :D Wiie!

Så jaa, dessa två skulle jag verkligen vilja ha i min nystädade garderob. :D Skulle jag absolut inte tacka nej till! Och fasligt dyra är de inte heller som tur är :D Man kan väl säga att de är dagens motivation till att ordna upp ekonomin. De sporrar en lite :D
Eller om någon snäll själ vill sponsra mig med dom ;) Haha! Skulle ja få hem dessa skulle ja nog se till att fixa någon schysst plåtning med dom också :D Så de får visa upp sig lite. Och bilder skulle ju givetvis komma upp på bloggen :D Sääääxy! ;) Så vem är villig att bidra ;) Haha



Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-16  |  Tid: 23:27:06

Kvälls inlägg :)



Gnu´n från slätterna om Svar på kommentar:
Då måste du skriva ditt nick här utan att länka sidan.. så kan man gå in o spendera lite pengar på dig :P

Svar: Självklart ska jag skriva mitt nick om jag reggar mig på sidan ;P Fast det lutar nog åt att jag gör det :D Hehe. Men loovar att skriva mitt nick.


Dagen har rullat på. Är så nöjd med min garderobsstädning så jag har kikat flera gånger i garderoben för att se så det fortfarande är fint. Och det är det ju ;P
Har förlängt mitt medlemskap på modellbilder också tack vare min käraste bror ^^ Utan han vore jag inte mycket. Och inte utan min far heller.
Så nu har jag sökt en hel del uppdrag och ska uppdatera med lite fler bilder.

Sitter å soffan och myser, och sitter och skriver ner fotoidéer i min skrivbok som jag fick från Proffice när jag jobbade för dem. En bra anteckningsbok måste jag säga.
Har ni några förslag på fotoidéer man skulle kunna göra? I snön, den som finns, eller till sommaren eller ja vad som helst? Så kommentera gärna :D Så skriver jag upp den å har den i åtanke :D Alltid kul att kunna testa fler saker.

Ska ta mig en kopp te nu innan det är dags för sängen. Har haft min värmepåse på magven och mått gott. Tittat på två filmer. Snart blire dags för sängen så man orkar upp om man får ett jobb pass imorgon.
Mys kommer imorgon om han mår bättre. Stackarn är sjuk.

Säger väl God Natt och dröm sött käraste läsare!!
Återkommer imorgon :D

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-16  |  Tid: 18:15:08

Besök hennes blogg!!!



Alla goa läsare som följer min blog, nu ska ni få ett bloggtips av mig :)



http://www.nattstad.se/therese.postner 

Besök hennes blogg!!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-16  |  Tid: 15:59:06

Svar på kommentar




Gnu´n från slätterna om Garderobs städning:
Vet du? Jag kom på en sak när jag läser din blogg. Du verkar ha lite taskigt ställt med pengar. Varför inte ansluta dig till --------- där du lätt kan tjäna ------ kronor varje dag. Då jag har sett du inte är blyg för att visa upp dig.. Bara en tanke :P


Svar: Tack för din kommentar :) Ska kolla in sidan lite mer noggrant under dagen. Finns en svensk sida också som jag funderat på. Så får vi väl se om man kanske kommer synas där. Får väl lägga upp länk här i så fall så ni kommer åt min profil eller vad man nu ska kalla det ;)
Har funderat på den svenska sidan faktiskt, men denna verkade ju helt okej med.
Återstår att se. Men jaa du har fattat det hela rätt att jag har det taskigt med pengar. Så alla inkomster är ju välkomna.

Puss Hej! 


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-16  |  Tid: 14:27:06

Att göra idag..




Så listan på saker att göra idag har varit:

Ringa soc - Check!
Ringa bemanningen - Check!
Ringa Storfors Kommun - Check!
Ringa Bergmästaren - Check!
Ringa Uppsala Universitets sjukhus - Check!

Ska ringa ett samtal till om jag bara hittar ett nummer. Så jaa, idag känner jag mig effektiv. Imorgon ska jag till banken och prata med dom. Kommer förlänga mitt medlemskap på modellbilder idag med förhoppningsvis :D Så man kan söka lite uppdrag. Har även skickat iväg ett pm till en person som hade en foto ide ute. Ska väl även försöka få ut ett förslag om en foto ide jag med.. Men det saknas lite prylar för att det ska bli bra. Och det är dessutom för kallt ute för det nu.
Hoppas att Angelique är på lite foto humör snart så man kanske kan få lite bilder om snön behagar att ligga kvar ett tag till.. Lär väl säkert bli sjuk på kuppen men så får det vara. Haha. Men är så sugen på att fota lite i snön nere vid sandviksbadet eller nåt, runt udden där.. ^^ Så man kan få upp lite nytt på mb :P

Men jaa, det va väl det jag skulle göra idag. Och så ska jag gå ner och boka tvättid, det gjorde jag aldrig igår, samt plocka rätt på all disk ute i köket. Så det ser litte snyggt ut ^^ Får väl se om mys kommer ikväll.
Har balkongdörren öppen så det vädras in lite frisk luft, kallt är det ute vill jag lova.

Nej, nu ska ja kika runt efter ett nummer så jag kan ringa ett samtal till :)

Puss Hej!

 
Bjuder på en gammal bild ^^


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-15  |  Tid: 21:46:16

Garderobs städning



Ja oj oj, helt pltsligt så gick jag in i sovrummet och började greja i garderoben, började med att jag sorterade ihop alla strmpor med varandra, dock så saknar väl ett tiotal sin partner, skumt det där att man tror verkligen man lägger båda strumporna i tvätten, men likfrbannat så saknas någon sen efter man tvättat å ska para ihop dem. Så fortsatte jag och plocka, tog bort ett hyllplan i den ena garderboen så det blev bättre plats att hänga kläder i den med.
Har ju lådor för strumporna, trosor och bhar så det är lätt och smidigt att hitta det man ska ha.
Dock så tog galgarna slut, så får åka till öob och kolla om de har några billiga, eller så får det bli en sväng till ikea i veckan och köpa mer galgar, lär ju behöva ett par stycken till med tanke på att jag har tvätt att tvätta också, en hel del skulle ja nog säga. Haha! Är så dålig på det där med att boka tvättid och tvätta. Men ska gå ner och boka en nu ikväll sen blir det nog att fixa lite te och hård smärgås :) Gotti gott.

Fre bilder kommer här när jag började röja i garderoben, trodde seriöst inte att jag skulle kunna sova i sängen inatt så mycket kläder va det.

   
Typ såhär såg det ut när ja började, ska tilläggas att i den andra garderoben ni ser en liiten bit av med en grå tröja med svarta ränder på, den va också  total kaos. Och så fanns det ytterligare en blå ikea påse med kläder till som stod vid sidan av sängen. Så det där är före.
Efter :D

  

Så blev det :D Lådan med strumpor i är stooor, då jag älskar strumpor. Och de är köpta på ikea faktiskt. Smidiga att ha underkläder o så i. Måste fica någon bättre anordning fr mina jeans, de hänger på krokar i den ena garderoben just för tillfället. Kommer väl på något antar jag. Men nu ser det mycket bättre ut iaf :D
Och mysbyxor trodde jag inte att jag hadenågra eftersom jag aldrig hittade dem, men nu har jag hittat typ 7 stycken mysbyxor :D Sjukt. Men skönt att ha ordning på kläderna å så nu. Mycket av mina kläder hänger på galgar, för jag tycker det blir så fula veck när man viker dem.

Men är helt klart nöjd med min prestation idag :D Och har plockat orning i bokhyllan i sovrummet också. Snyggt å fint :D Vikt handdukar och lagt ner i ena sänglådan, ska ta tag i min andra garderob, elelr typ klädkammare eller vad man ska kalla det i hallen med. Där inne är det kaaaaos.. :P Mina klänningar hänger i den garderoben. Smidigt å bra.

Bra jobbat Alexandra :D *Klapp på axeln*

Puss hej!  


Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-15  |  Tid: 13:55:27

Nu har jag bestämt mig :D



Jahapp, sndag igen då?!
Herrejävlar va fort det går, halva januari har fan gått nu.. Sjukt va snabbt det går redan! Om ett par månader så är det 2013 också. Vänta ni bara! Poff säger det bara så är det nyårsafton igen.

Men men, nu ska vi inte va så trista å tråkiga å tänka på nästa år redan. Fast nästa år har jag bestämt att allt ska va uppordnat med min ekonomi o allt. Då ska det ha ljusnat för mig. Det är mitt mål!

Nej men jag tänkte säga, har ju suttit å funderat på om ja verkligen ska bleka håret och färga brunt igen, den där Pernilla Whalgren bruna/guldbrun typ. Skitsnygg är den. Eller om jag ska fortsätta med det svarta och röda. Och har nog kommit fram till att det blir att fortsätta med det svarta och röda, jag trivs fan i det, för insåg att jag kommer nog färga tillbaka till det svarta och röda efter jag färgat det bruna.
Har hittat nåt ja verkligen trivs i ^^
MEN! Jag ska nog fan ta å fixa sidbena på detta håret, och så ska jag klippa snelugg, så hela luggen blir röd, och så går det röda ner i håret med, och på andra sidan med eventuellt.. Tror det kan bli snyggt.. Så nu ska man bara få ordning på en sidbena också :D Men det grejjar vi allt.. Bara börja tvinga över håret när man duschat.
Så jaa, det är nog det ja bestämt mig för :D

Slänger upp två bilder på när ja hade snelugg för mååånga år sen! Ser ju knappt ut som jag längre.. :P




Så ligger det rött i hela luggen och så att det går ner i håret med, och så att man gör lite rött på andra sidan med där inte luggen ligger..
Lägger upp en bild till så man ser vart det ska falla ner rött på andra sidan..



Så jaa, jag tror det kan bli skit bra :D Nu ska jag ju bara ha pengarna till det med :/ Det ser lite mer mörkt ut tyvärr.. Men hoppas det ordnar upp sig snart.. Fr nu är ja taggad på att klippa en tjock jävla snelugg å ha sidbena :D Med rött å svart.. Sjuukt snyggt juh! Kommer bli as nice!!


Idag får det bli lugnt, ska se om jag kanske orkar grejja lite i garderoben så jag får lite ordning där inne på mina kläder.. Haha :D Men men, återstår att se ^^

Tack Daniel för din söta kommentar :)

Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-14  |  Tid: 19:42:14

Bilder ni inte sett.






Tänkte ja skulle visa en bild som ni faktiskt inte fått sett förut.. :P Riktigt kass kvalitet på bilden faktiskt, och tagen på rätt långt avstånd, hade solen i ögonen, så jag blir ju lite otydlig typ.. Men det är i Stockholm, ute på Lidingö :) Tyckte det skulle va lite fränt att ta lite bilder när tåget åkte förbi. Synd att bilderna inte blev så bra så de inte går att använda till något. :(
Men ja undrar vad personerna på tåget tänkte när man stod där helt naken. Haha :D





Å två bilder från den andra kassa plåtningen ja gjorde i Sthlm.. kändes rätt tråkigt att åka till Sthlm och sen så blev bilderna som de blev.. :/ De två bilderna från denna plåtning va ju den ja va på först, han kapade både händer, armar, huvudet å andra saker som man borde fått med på bild.. Så jaa, men men, vissa bilder har man kunnat använda iaf.
Bilderna i sig är väl inte jätte kassa, men delar av mig är ju liksom kapade, som på den understa här.. handen är kapad.. Och på den översta av dessa två så är en del av mitt huvud kapat.. Dåligt.. :(

Men men, nu har ni fått se tre bilder som jag aldrig visat förut.. :P Även om det inte är de bästa bilderna då, men iaf. Alltid något.

Dagen har flutit på tycker jag, har gjort tacogratäng till mat :D Det blev riktigt gott. Och så har jag funderingar på att börja grejja i garderoben i sovrummet och få ordning på kläder osv.. För hualigen va rörigt det är, inte undra på att jag aldrig hittar det jag ska ha eller vill ha på mig :P
Fast kanske tar det imorrn när det är ljust ute. Kanske kanske.. hmm hmm.. Det märks.. ^^ Har väl inte så mkt energi till det då heller men det måste fan göras.

Så hoppas jag på jobb på måndag, men har lite annat å fixa med också, så jaa, lite delade meningar om jobb, men måste tjäna pengarna iaf, så jag hoppas på jobb.. För ringa dit ja ska kan jag göra ändå kanske, bara säga att jag måste ringa ett viktigt samtal så ordnar det sig nog. :) Personalen brukar ju va väldigt trevliga :)

Jaja, nu ska jag kika vidare på tv eller film tänkte jag. Lite småsugen på att baka muffins, kanske kan göra det imorrn med, med lite frosting på ;P Återstår att se helt enkelt.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-14  |  Tid: 14:10:37

Mat prat



Blev inge jobb igår, så jag lyckades sova bort halva dagen känns det som :P
Eller ja jag gick upp runt 12,40 ^^ Och upptäckte till min fasa att min laddkabel till telefon va söndertuggad.... IGEN! Det är fan helt sjukt va katterna lyckas tugga. Fast jag skyller på en speciell katt, vid namn Sigge!
Så drog mig in mot Örebro för att åka till biltema, hade ju köpt kabel där förut, så tänkte att ja men då har dom nog det nu med. Kommer dit och till min förtret så har dom inga kvar av micro usb! Irriterad jag blir! Har man åkt helt i onödan in till örebro. SUCK!
 
Åkte över till City gross istället för att handla lite mat.
Och egentligen så är det inte SÅ mycket billigare där inne upptäckte jag.
Köpte: Taco krydda, tacochips, sallad, vitlök, rödlök, gurka, paprika, tomater, köttfärs, en pepsi, duschtvål, creme frasishe, två st 2 kgs påsar med kattmat, glutenfritt havreknäcke, krossade tomater, grätängost och allt gick på 348 kr.......
Ska tilläggas att kattmaten då kostade 46,95 st.. så kattmat är då inte så mycket billigare där inne än om man jämfr med willys eller ica maxi.
Köttfärsen va ju ca 700 g så den kostade 45 kr..
Men creme fraishe va då fan inte billigt för fem öre, en stor lätt kosta 21 kr! Tror till å med att det är billigare på willys.
Å att köpa vitlök i lösvikt va icke billigt där inne, 2 stycken skapligt stora gick på 28 kr! Pepsin kostar lika mycket som på Ica Maxi, 12,50+2 kr pant.

Så njaa, ja vet inte riktigt om city gross är så mycket billigare.. Taco kryddmixen kostar samma på willys här i Karlskoga, 9,95 typ..
Visst, krossade tomater med vitlök va billigt, 6,95 för en konservburk. Men jaa, jag tycker inte att det va så himla mycket billigare.. Så får nog överväga att handla här i Karlskoga ändå ^^ 
Så vart kommer man egentligen undan billigast?? Jag köpte ju i princip bara en måltid liksom, visst, den kommer räcka till typ måndag eller nåt, så mat kommer jag ju ha. Men tanken liksom.
Så Willys? Ica Maxi Eller City Gross?





Mat är inte billigt, det är en sak som är säker, och så säger de att de sänker priset på 100 tals varor, men i längden blir det banne mig inte billigare..

Jag har ju funderat på att typ göra matlista för veckorna, men man kommer inte längre än till funderingarna, för att det blir aldrig av. För när jag jobbar så får jag ju frukost (beronede på när jag börjar) Lunch, Mellis.. Så då äter jag ju oftast ingen direkt stor måltid när jag kommer hem. Så ska jag då sitta o lura på matlista och handla mat för den veckan och så blir det inte av iaf.. Då kan man köpa mat som man tänkt göra för dagen, men det blir ju dyrt det också? Smidigt är ju att köpa typ en påse pytt i panna, fast det är fan inte billigt det heller!! 
Knepigt det där.. Men att storhandla hem lite grejer kanske inte vore en sån dum idé egentligen. Så man har köttbullar, falukorv, köttfärs o pytt i panna hemma. Smidig mat faktiskt. Bara ta upp en bit falukorv å tina å steka på å göra makaroner eller nåt till.. Eller köttbullar å mos... Köttfärs är ju smidigt, kan man göra tacos, köttfärssås å pasta, köttbullar.. Ja mycket. Å pytt i panna är ju smidigt å bara steka på, o steka ett ägg till det. 



Men man kommer oftast inte längre än till funderingarna. Lite skumt det där.. ;P 
Mja mja.. nu har jag tjötat lite.. ^^ Katterna har ju iaf mat för ett tag nu. Det är ju bra det. Hellre att dom får mat än att jag får mat.. Faktiskt. Dom betyder så mycket för mig att jag hellre ger dom mat å så är ja lite hungrig istället.

Jaja.. ^^ Nu har jag tråkat ut er tillräckligt tror jag.
Hade iaf en trevlig fredag kväll. Hämtade Angelique på jobbet och så drog vi till Max på dejt. Myskillen va ju med också. Och jaa, de verkade komma överens faktiskt :) Tur det. Åt en hamburgare, lowcarb som den så fint heter.. ^^ Utan bröd. Den ligger i salladsblad :P 
Sen blev det kika film och efter det sova med mys!
Vi fick oss en hel del goa skratt innan vi somnade, och inatt har jag drömt en jäkla massa.. Behöver inte dra det här, men mys fick iaf ett gott skratt tydligen ;P


 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-12  |  Tid: 17:20:34

Jobbelijobb



Har jobbat måndag-nu idag torsdag, så därför det varit lite kass updatering.
Har varit slö o trött i kroppen när jag slutat så inte direkt orkat blogga om nåt speciellt faktiskt. Och har väl inte haft så mkt att skriva om heller. :P
Hon som ja va vikarie för kommr imorrn så det blev sista dagen med jobb på den förskolan för denna gången, men hoppas snart att jag kommer få pass där igen, älskar den förskolan. Vore skojj att få hamna på någon annan avdelning också. Verkar va omtyckt på förskolan faktiskt, för en av fröknarna på ettans avdelning frågade om vi ses imorrn..
Hoppas på att få något annat pass imorrn bitti ^^ Ska ställa klockan på halv sju så jag är vaken om det skulle plinga till i telefon. Så man är beredd också och inte helt nyvaken och halvborta.

Sötaste sov hos mig inatt, kom igår kväll och så sov han kvar hos mig, somnade tydligen föra honom för första gången :P Underbart mys. Men han va inte direkt pigg när klockan ringe o ja pussa honom gomorron. Han såg väl ut som en zombie ungefär. Haha. Så söt han är. hade iaf förberett kaffe till honom så det va han tacksam för.
Han va förbi en snabb sväng nu med, gos. Hade glömt sin vattenflaska eller vad man ska kalla det, så den va han förbi å hämtade.

Nu ska jag väl bara ta det chill resten av kvällen, kommer nog somna en liten stund nu här.. faktiskt. Är värd det ;P

Ha d gott så hörs vi snart igen med nåt roligare inlägg kanske.
Over and Out.
Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-10  |  Tid: 23:44:06

Brist på sysselsättning

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

För 10 år sen så va jag 13, och jag gick antagligen i skolan. Umgicks med kompisar och hade väl typ nyligen börjat högstadiet.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?


Hmm, för ett år sen så jobbade jag väl på nåt ställe, pluggade, flyttade till en ny lägenhet. Och ekonomin började krascha lite smått. 


3) FEM SNACKS DU GILLAR


* OLW Hjärtan
* Knattar (de där som är röda, gula o gröna)
* Chilinötter
* Jordnötsringar
* Lys Melk 


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:


* Lars Winnerbäck - Timglas
* Linda Bengtzing - E de nåt fel på mig?
* Mange Makers - Mange bjuder
* Richard Marx - Hazard
Snöblind - Kan själv


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:


* Bli skuldfri
* Köpa ett hus
*Köpa ny bil (Volvo xc90)
* Göra min far och bror skuldfria
* Shoppa som en galning 


6) FEM DÅLIGA VANOR:


* Jag hinner sen
* Gör allt annat för att inte städa
* Äter oftast en gång om dagen om ja ije jobbar
* Vänder på dygnet när helgen kommer
* Är usel på att boka tvättid!
 

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:


*Festa
* Umgås med vännerna
* Shoppa när ekonomin tillåter (typ aldricg dock)
* Fått upp ögonen för träning
* Chilla 


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

* Skulle aldrig klä mig i något leopard mönstrat (tills jag köpte en rosa leopard klänning)
* Skulle aldrig köpa några vintage kläder eller ha på mig
* Något med massa spets å prål å sånt
* Dingel dangel grejjer som bara är ivägen
* Kommer inte på nåt mer. 


9) FEM FAVORITLEKSAKER:

* Mobilen
* Datorn
* Bilen
* Sängen
* Alkohol ;)


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-09  |  Tid: 16:28:51

9 januari 2012




Jahopp, då va ännu en hel över igen och vi är snart inne i mitten av januari redan.. Hualigen va fort det går! tycker ni inte det?
I torsdags så hämtade man broder på Volvo, körde han till vårdcentralen. Sen så skulle han vidare till en kompis och dricka, körde dom sen vidare runt 02.. sen fick man gå å lägga sig, men somna inte förän tre typ.
Fredagen blev det att grejja lite å fixa, hämta broder och köra han så han kunde fixa med lastbilen som han inte orkade göra på torsdagen. Och så hem, duscha å grejja, och inse att man hade en swimmingpool i badrummet, elelr duschen. Trots att jag rensade bort allt klägg innan. Så fick bli en rejäl snabb dusch. Blåsa håret, sätta igång med maten. Sen så kom mys hit och vi käkade lite mat som jag fixat, fläskfile, klyftpotatis. Sallad, tzatsiki och bea sås till det :) Blev lyckat! Han fick skära köttet dock ;)
Så kikade vi på Paranormal Activity 3.. Den va bäst på bio, när man inte sett den innan, men visst, kalla kårar gav den mig igen. Så jag ville krypa in under tröjan och gömma mig.

Så blev det dags att köra på broder igen. Så mys åkte hem. Körde broder och hämtade broder runt 02 på Woodys. Hade preciiis kommit hem och tagit av mig kläder för att gå å lägga mig när broder ringer igen o frågar om jag kan köra ett par kompisar till han till Degerfors..... Så fredags natten somna man inte före 03 heller.

Lördag, vaknade, halvt död, klev upp la mig i soffan å kände mig halvt vid medvetande. Behövde iaf inte köra broder på förmiddagen som planerat innan. Så efter mys krånglat med bilen kom han å hämtade mig så åkte vi in till Degerfors å mös mest hela dagen. Beställde varsin kebabtallrik å käkade. Gott de :D
Sen körde han hem mig å så blev det lite puss mys i bilen innan jag gick in. Å så fick man senare hämta broder igen, tredje dagen i rad på Nightshift kl 02, dock va han inte på plats kl 02! Utan såg honom 02,20.. Och så blev det lite strul så man kom inte iväg direkt.. Körde hem en kompis till min bror till Storfors. Hem till mig kom jag inte förän ca 04.... Trött, somnade. 

Söndagen tillbringades i soffan, med undantag för att åka upp till pappa å hämta lite mat. Sen så blev det soffläge hela kvällen. Eller, gav mig ut på jakt efter kaustiksoda. För att gå en match med duschen, och i slutänden var det jag som vann :D Nu rinner det så fint i avloppet så slipper swimmingpoolen :D

Jaa, och idag har jag jobbat tre timmar på en förskola, och ska va där tisdag o onsdag med. Skojj skojj! Det är en ljusglimt i mina ögon att jag får mer jobb. Mer jobb, mer inkomst så man kanske kan överleva månaderna :) I väntat på ett bättre jobb.. Eller bättre jobb finns faktiskt inte, jag vill va förskolelärare, men jag kan inte leva på ett timvik och jag kan inte söka jobb som förskolelärare då jag bara är barnskötare. 

Jaja, nog om babbel. Nu vet ni vad jag gjort i helgen. Myst och varit taxi chaffis till min bror. Tur jag får köra hans bil, en underbar Vlvo XC70, automat. Helt toppen!

Å Daniel, hör av dig :) På nåt vis, 076-2 kan jag ge dig som led tråd om du söker på nummer upplys. Sök bara inte med Eriksson som efternamn bara.

Over and Out!
Puss Hej!

 


Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-06  |  Tid: 13:21:16

Funderingar..




Det här med kärlek eller ordet jag älskar dig är för mig helt skumt..
Vissa älskar någon från första gången de träffas, och skriver jag älskar dig överallt osv osv.... sen en vecka eller två så har de en ny de älskar.. ?
Betyder inte ordet Jag Älskar Dig något?
Det verkar va så lätt att säga jag älskar dig till någon, men hur mycket menar man av det man säger dåå?
Eftersom man kan älska en person två veckor efteråt typ.. bara exempel, men det är väl sån där tyspisk fjortis kärlek, killen de träffar betyder allt, sen tar det slut och så skaffar de en ny sen som de älskar lika mycket. Men ja, hur mycket betyder orden Jag älskar dig då?

Jag ska ta ett exempel bara, har en vän på fb.. h*n träffade en person eller de har pratat en tid sen träffades de ganska nyligen, och redan från första dagen de träffades så älskade h*n den här personen.
Det är något som stör mig så.. Första gången man träffas och man älskar personen, och skriver det precis överallt..
Visst det är ju jätte gulligt, jag missunnar h*n inte alls. Jag är glad för de två.
Men för mig är det omöjligt att kunna älska någon jag inte ens träffat.. Känns inte rätt, det går inte att utveckla såpass starka känslor utan att man setts? Eller? Går det? Är jag bara dum? Iskall?

Och för vissa tar det väldigt lång tid innan de ens kan säga det, utan man håller sig till jag tycker om dig väldigt länge. Innan det vidare utvecklas till det starkare ordet. Älskar. Jag tillhör den där delen som väntar väldigt länge med att kunna säga jag älskar dig. Men det har lite med mitt förflutna också. Visst har jag känt väldigt starkt för vissa av de ja träffat. Men ska sanningen fram är det bara två jag älskat. Och det är min första kärlek och sen han jag va med nyligen. Han fick mig att riva alla murar jag byggt upp och jag älskade honom. Nu har jag satt upp de där murarna igen. Tjockare än någonsin.
 

Jag älskar dig har stå stor betydelse, det är starka ord. Som man inte bara kan kasta ur sig hur som helst, jag försöker verkligen få ihop ett vettigt inlägg här, men jag har så svårt att uttrycka mig.
Det känns som om jag bara upprepar mig på något vis..
Jag hoppas ni förstår vad jag menar iaf.. Att Orden Jag Älskar Dig har en stark betydelse när de sägs till den andra personen. Att de betyder något. Men för vissa verkar det bara kunna gå att kläcka ur sig det direkt..

Lika bra att jag ger upp för jag vet verkligen inte hur jag ska uttrycka mig på rätt sätt.. Men ja, det har väl mycket med mitt förflutna att göra som gör att jag blir såhär förbannad på hur man bara kan säga det rakt upp å ner utan att nästan inte ens ha lärt känna personen.
Så jaa, här sätter jag stopp.

Over and out!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-05  |  Tid: 12:37:49

Trettondags afton :)




Jahopp, då va det torsdag idag.
Ska snart ta å göra mig iordning och åka till Storfors en sväng med ett cv. Så man har det avklarat. Så får man väl se om man får nåt extra där eller inte. Hoppas iaf.
Vore ju awsome å kanske få jobba en helg eller så !!

Sen ska cv ut till två andra ställen med. Nu gäller det att ligga i antar jag. Eller ja, jag antar inte jag vet. Jag funderar faktiskt att söka jobb i sthlm med.. Och skulle jag få jobb så kanske jag flyttar..? Jag vet inte, vi får se hur det blir, hur mkt timmar jag får. Men mycket spelar ju in med katterna. Hade jag inte haft dom hade jag kunnat bli inneboende hos en vän och haft lägenheten kvar här även om den hade stått tom. Men nu är läget annorlunda.
Ska söka till Göteborg också. Nu tvekar jag inte! Nu kör jag bara! Kör bara kör! ;)

Men jaa, annars får vi väl se vad dagen bjuder på. Ska försöka åka upp till pappa och gå på gåbandet igen, minst 70 minuter. ^^
Sen ska jag ju handla också.. grejjer till morgondagens middag. Det kommer bli great det :) Hoppas jag iaf.

På måndag blir det tre timmars jobb på samma dagis ja va på innan jul :D Wiie! Äntligen kanske det kommer igång.

Så nu säger jag
Over and out
Puss Hej!



(Bilden är lånad från sidan som är skriven på bilden)


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-04  |  Tid: 23:01:02

4-1-2012



Daniel: Hittar du mitt nummer på nummerupplysningen så får du gärna skicka ett sms innan du ringer, för jag svarar sällan på nummer ja inte känner igen.
Mitt nummer börjar iaf på 076- 2 Å skriv inte med Eriksson när du söker heller.

Nu har jag iaf gett dig en ledtråd så du lättare hittar numret. Eller så Skriver du ditt nummer i kommentarsfältet så smsar jag dig.



Vad har hänt annars idag då?
Vaknade med en mys bredvid mig. Så man tog det chill innan man faktistk kom ur sängen, imorrn blire iaf inte att ligga till kl 13,00 typ.. ;P
Va iväg och lämnade in lite cv på två ställen, ska lämna två cvn till imorgon.. Eller tre blir det ^^
Och så blev det att åka upp till pappa en sväng och gå på derar gåband, började traska och kände att jag höll på att tröttna efter 25 minuter, men traskade på när musiken på spotify tillslut valde att fungera normalt. Så traskade på och stannade efter 70 minuter ^^ Kändes riktigt gött att inte sluta efter de där 25 minutrarna utan att man fortsatte istället. Kände mig ganska mör i benen efteråt :P Kändes som jag fortfarande gick när jag gått av, även om jag saktade ner rejält det sista jag gjorde.

Men stolt ^^ Ska gå en sväng imorrn med hade jag tänkt mig :D
Men jaa det är väl vad som hänt idag.

Imorrn blire väl en fullspcäkad dag tror jag, vakna, fixa cvn, lämna cvn, sen ska ja till Storfors o hälsa på en vän med :) städa brorsans lägenhet möjligtvis.. gå på gåbandet minst 70 minuter.. Sen ska jag handla emellan där med, för på fredag blire käk här hemma.. Fläskfile med klyftpotatis hade jag tänkt mig :D

Så jaa.. det va väl allt tror jag ^^
Over and out!
Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-03  |  Tid: 19:02:28

Ego bilder ^^




















Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-03  |  Tid: 14:50:42

Svar på kommentar




Daniel: Du får gärna lämna din mailadress i kommentarsfältet så jag kan maila dig.
Lämnar inte ut mitt telefonnummer här på bloggen tyvärr..
Så får ja en mailadress så blire lättare för kontakt ^^


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-02  |  Tid: 21:37:16

Slappar dag!



Idag har det varit en lugn dag. Förflyttat mig från sängen till soffan.
Åkt iväg och handlat en sväng, sen plockade jag undan alla tomglas och burkar från festen, så nu har jag ju en diskbänk igen :) Wihoo.
Annars har det faktiskt inte hänt så mycket mera under dagen.
Somnade 1,5 timme i soffan.. Blir så himla seg av att inte ha något jobb... !! Men vi får hålla tummarna på att jag får ett sms med jobb imorrn så man kan få jobba sig trött istället för att häcka sig trött i sofffan.

Funderar på att ta en tur med bilen för att ha nåt att göra, och sen komma hem o göra lite smörgås och kika på film resten av kvällen som är kvar ^^
Börj ju komma i säng innan typ 01 iaf för att orka upp om man får ett jobb sms imorrn :D



En bild på mig och min fina vän Susanna! :D

Over and out!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-02  |  Tid: 01:30:30

Outfit o Nyårs mat

Nyårs outfiten ^^ Klänning från H&M, tights från H&M båda på rean ;) Så jag är helt klart nöjd. Sen hjälpte Susanna mig att göra vågor i håret, dock va det liiite komplicerat att få till dem då håret fortfarande va lite halv fuktigt.
Och som vanligt när det är party nuför tiden så använder jag inte mina glasögon. Måste seriöst skaffa linser snart, får lära mig peta in å ut de där plastmojjängerna i ögonen. Uscha.
Men för att kunna se bra och att kunna vara utan glasögon så är det nog fan värt det.




Den goda maten kan ni få en bild på också. Massa jäkla gött vare!!



Over and out!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-01  |  Tid: 21:20:57

Gott nytt jäkla 2012!



Vilken kanooooon kväll det blev igår!! Herrejäklar!
Irra väl omkring o handlade å grejjade och va uppe hos pappa, mötte upp min bror, hem, duscha, över till Susanna som fixade mitt hår, käkade mat där.
Oxfile med klyftpotatis o sallad :) Mycket gott!! Riktigt lyckat blev det Robert!!! Massa gott!
Sen så gick vi över, eller jag och Sandra gick över hit först. Sen kom Susanna och Robert :)
Sen så trillade det in massa folk och det blev fullt hus, vi saknade några men jaa det gick ju väldigt bra ändå ^^

Vi gick ut vid tolvslaget och sköt raketer och hade det riktigt trevligt :d Nypårs puss fick man allt :D Och det klagar jag absolut inte på. Hel mysigt.
Men smarta jag glömde ju mina nycklar in så jaa, Jesper som lånade min bil fick komma till rundan och öppna dörren, för jag hade gett han en nyckel. Så jaa, det va fan tur det.
Det blev även sex mellan två pers, haha.. jaa, nästa gång tänker jag inte tillåta någon gå in i mitt sovrum. Nope, det kommer bli förbjudet område, iaf för sexuella gemenskaper. Det får toaletten stå för.. ;P

Sen kastade jag väl ut en person med, jag drar mig inte för att höja rösten om det skulle vara så. Och det fick jag göra, hihi, en av tjejerna som va hör frågade om det verkligen va min röst.. o jaa, det va det allt ^^ När Alex blir arg så är det inget å leka med. ;P

Jaa, jag har väl inte så mycket mer att säga än att det va en sjukt jäkla bra nyårsafton med massa härliga människor! Helt kalrt. Och folk som va här är välkomna tillbaka också. Absolut.
Hoppas bara inte att grannarna kommer klaga, vore lite illa i så fall, för det va väl liiite hög musik där ett tag efter klockan passerat 22.. Så jaa, får sätta upp en lapp i trappuppgången. Men vadå, det är bara nyår en gång om året, och så ofta spelar jag inte hög musik längre efter klockan 22.

Lägger upp en bild på våra nyårsraketer som min goa vän Susanna har tagit :D Den blev jätte fiiin!
Dock så missade ju jag typ alla nyårsraketer vi sköt. Men det är en annan femma. Haha.