Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-10  |  Tid: 16:29:46

Trååååk väder ute!




Halli hallu käraste underbaraste läsare :D
Statisktiken tickar på.. Nu är ni över 150 unika varje dag! Det är sjukt kul!
Och många av er kommenterr i nästan varje inlägg :)

Fick ett tips på en till kategori som kommer komma till. Och det kommer bli Veckans bästa/sämsta köp. Kanske inte kommer komma upp något i den kategorin VARJE vecka då jag inte shoppar eller så varje dag. Fast, det kan ju innefatta MAT också. Det handlar man ju ganska ofta och kanske testar man något som va en höjdare eller en flopp. För shoppingstopp för kläder har jag ju fortfarande fram till 1 Juni ^^

Det blev inte Örebro idag tyvärr, det tråkiga vädret fick mig att tappa all lust, ork och motivation till att ens sätta mig i bilen. Så det blir imorgon istället. Då kommer jag komma hem med en överrasking som kommer komma upp i bloggen. Inte så kul för er kanske, fast det vet jag ju inte. Men tänkte ta ett steg på vägen iaf.
Så det blir att försöka plugga idag, kanske lyckas få in nåt i skallen te på fredag. Fast har ganska stor känsla av att jag kommer köra på säkert alla tentor.. :/

En sak jag ska köpa i Örebro imorgon är grå målarfärg. En av de överraskningarna som kommer komma upp i bloggen under kategorin pyssel ^^ Känner mig på sånt pyssel humör nu.
Nu blir ni nyfikna va? ;)
Men tror det kommer bli awsome när resultatet är färdigt.

Gjorde mat förut, köpte ett grllspjut på Ica Maxi 89 kr/kg så betalade 29,99 kr för det. Toppen pris tycker jag för det stora liksom. Med MYCKET mat. Och så blev det vitlökskroketter till, tzatsiki, cafe de paris sås o toppat med vitlökssmör. Åhåå så gott!!



Nu sitter jag i matkoma som heter duga.. Oj oj.

Senare kommer det komma upp ett inlägg i ktegorin Köpa/Vill ha :) Något jag tänkt på ett tag men som jag bestämde mig för att jag absolut ill ha när jag va på Älvsjö mässan.

Så hörs senare :)

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback