Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2015-04-25  |  Tid: 22:27:00

Påhoppad, Kränkt, förtalad o kallad Lögnare!

 
 
Hade hoppats det inte skulle behöva gå såhär långt, men nu gör det de eftersom jag känner att det inte är okej någonstans med det som hänt det senaste dygnet!
Det hela började med att en person, namnet syns i bilden där jag får höra att jag har Seriösa problem när jag kommenterar på ett filmklipp med en kampfiskhona som är väldigt stressad. Denna person är praktikant på XL-Zoo i Stockholm. Och ja jag väljer att gå ut med namn i dessa fall för att en polisanmälan kommer även göras.
Här kommer bilden där allt började:
 
Här sägs alltså att jag har seriösa problem för att jag påpekade att den lilla kamphonan va stressad. Kampfiskar som jag håller kärt och kan en del om så vet jag när en hona är stressad. Det va inget negativt eller dumt med den kommentaren.
 
Igår så kom det ytterligare upp klipp i gruppen jag är med i med fiskar från denna butik XL-Zoo där denna personen är praktikant. Tycker inte det ser bra ut om man är praktikant och använder mobilen på arbetstid för att filma fiskar och lägga upp på facebook. Så jag bestlutade mig för att kontakta XL-Zoo via fb med mina synpunkter för att ansvarig kanske skulle ta tag i det och prata med sin personal. Detta är vad jag fick för svar av självaste Christer Fredriksson som är eller har stort ansvar för XL-Zoo samt Akvarielagret. Alla vet ju vart dessa butiker ligger vid detta laget. Stockholm.
 
 
I nästa ruta där konversationen fortsätter finns även ett inlägg på deras sida på Facebook, där en person skriver på deras logg. Och jag ska påpeka att det INTE är jag. Jag hade ingen aning om att detta inlägg skrevs förän jag fick en skärm dump från en person som sett att det skrivits. MEN XL-Zoo väljer att förtala MIG att det är JAG som skrivit under falsk facebook profil.
 
 

Här fortsätter alltså konversationen där det även påpekas att åsikt från praktikant är bra, dvs att de stödjer att praktikanten sagt att jag har Seriösa problem. INTE OKEJ av ansvarig på en butik att uttrycka att man ljuger o inte talar sanning samt att praktikantens åsikt är bra.
 
Efter att denna Adam postat inlägg på XL-Zoo:s sida så får jag privat meddelande från självaste Christer Fredriksson som alltså är ansvarig för Akvarielagret och XL-Zoo. Hur han uttrycker sig är verkligen INTE okej heller. Och han har INGEN rätt att uttrycka sig så som han gör i slutet att jag glömt medicineringen....
 

Jag får alltså ingen ursäkt alls ifrån den här människan som ska va ansvarig för två stora butiker i Stockholm. Det kallar jag att inte sköta sånt här på ett snyggt sätt. Och att skriva såhär till en KUND! Det är INTE okej!
 
Jag kommer göra en polisanmälan för kränkning och förtal på måndag då jag har all information som behövs för att väcka en polisanmälan som förhoppningsvis tas vidare.
 
Dela gärna inlägget för att folk ska få se hur man behandlas. Allt jag ville ha var en ursäkt för hur de har uttryckt sig emot mig för att inte gå vidare. Istället får jag höra att jag glömt medicineringen.
 
 
 
 

Akvarium  |   Kommentarer (0)
Datum: 2015-04-18  |  Tid: 01:41:58

Importer

Så, jag fick några nya fiskar i torsdags. Inte planerat för att säljaren skickade till fel så kallad transhipper. Billigt å bra dock flera jag betalade inte en krona! 😂
Men nu återstår ju nästa problem.. resten av fiskarna ska ju hem till Sverige också.. å ja det kostar ju en del.
En skulle va miljonär, då kunde jag åka till Thailand å handplocka de jag velat ha.
Man hostar ju inte upp ca 7 lakan i en handvändning.....
Men fiskarna dog ju i förra importen, så då måste man ju ta hem nya!
För nu börjar det ju äntligen hända grejer i fiskrummet. Så man kan börja sälja å leverera till butik.

Dilemman dilemman !! 

Här är en av de som kom i torsdags. Han fick spontant namnet Domino. ❤

  |   Kommentarer (0)
Datum: 2015-04-13  |  Tid: 21:08:07

Nu kanske det lossnar!

 
 
Fick idag mitt arbetsgivarintyg och det visar nog tydligt att jag är berättigad till detta med Nystartsjobb!
Jobbade ju 50% dvs 4 timmar om dagen 5 dagar i veckan. 20 timmar.
Å under november så va jag borta 19,5 timmar dvs typ 5 dagar. Och i dec när jag blev sjukskriven så va jag ju borta mest hela dec så då har jag en frånvaro på ca 60 timmar. Så det bevisar att jag varit borta mer än 8 dagar! :D Wihoo! Borde ju i alla fall vara så.
Å dessutom har jag bara varit anställd från den SISTA sept. så det blir ju Började ju jobba i oktober. sept-okt är 1 månad, okt-nov är 2 månader o nov-dec är 3 månader.. går ju liksom inte räkna med sept på samma vis eftersom jag blev anställd den sista.....
Men ja vi får se vad de säger imorgon när jag ska dit. Hoppas i varje fall att det går vägen.
Men arbetsförmedlingen är ju som de är.
 
Hopp annars då. I helgen så va vi ute på roadtrip. Startade i Degerfors, lämnade underbarnet hos sin mormor o morfar sen åkte vi till Stockholm vidare till Tierp o sen ner till Uppsala och sedan hem igen.
Fiskresa kan man nog säga :)
Fick med mig 3 killar från Stockholm, 1 från Tierp och sen 3 killar o 3 tjejer från Uppsala plus 5 stycken corydoras panda :)
Följde med lite levande foder hem också. Fiskarna blir alltid glada över det :)
Så nu hoppas jag det ska rulla igång lite till med yngel här hemma! Med nya hanar o honor som jag beställde från Akvarieteknik, dumbo honor och dragon honor.
 
Skulle va så roligt att kunna starta upp min uppfödning som företag, men det är ju inte bara det heller... Det ska bokföras o grejas å så ska man ju gärna gå plus på kontot då o inte så mycket utgifter o hela baletten. Samt att när man har kfm efter sig så blir det ju att hålla på med skatt o det man skulle kunna få tillbaka får man ju i alla fall inte tillbaka för det tar dem. Så jaa, vi får se hur det blir helt enkelt. Men vore skoj när man väl kom igång.
 
Men jaa, så ligger landet än så länge.
Hoppas kunna ta hem mina nya fiskar nu med eftersom de förra va stendöa hela bunten :( Så vill ju få hem en ny omgång för att kunna få igång hela rörelsen här hemma så att säga.
Men allt ska ju kosta så förbannat mycket pengar!! :/
Men hoppas kan man ju göra att det löser sig.
 
Aja, nu ska jag dricka lite cola o kolla på Dragon's Den!
 

Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2015-04-07  |  Tid: 14:08:45

Arbetsförmedlingen here I come...

Jahopp, då va man på Arbetsförmedlingen idag då. Va här förra veckan med men behövde kontra med lite saker. Har intresserad fått mitt arbets.giv.intyg än men hittade ju lite andra papper som kan vara till hjälp. Så nu hoppas jag verkligen att det kan gå vägen!!!
Jag är så jävla värd ett jobb nu efter allt som varit, och behöver det eftersom man inte har mammadagar i all evighet liksom.

Så ja, ställa låt detta gå vägen. Det vore så underbart. Få en bättre inkomst för hela familjen. Även om det bara är halvtid det gäller så blir det mer i lön än vad jag får i mammapeng.

Så håll tummarna för mig!

  |   Kommentarer (0)
Datum: 2015-04-05  |  Tid: 03:09:40

Påskafton!


Haft en trevlig påskafton med middag hos svärmor o svärfar. :)
Sen va vi upp till mina föräldrar på lite fika under kvällen.
Fullmåne ute ikväll/natt o katten är givetvis med på promenad.

God natt! 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2015-04-03  |  Tid: 04:15:14

Nytt och fräscht!

 
 
Sådääär! Då är det lite nytt och fräscht i headern och presentationsbild!
Nu ser det mer vad ska man säga... vuxet, moget för vad jag numer är, mamma och då ska man väl kanske bete sig efter det med? Jag menar, kanske inte det bästa med halvnaket på bloggen då. Visst, nu är ju Thea liten och kan ju varken läsa eller förstå vad en blogg är. Men omvärlden som läser, vänner o släkt :)
Visst, jag sa till mig själv att detta inte ska bli ännu "en sån där Jävla mammablogg" som allas bloggar blir typ efter de blivit mamma.
Är väl inget dåligt med det, men innan man blev mamma så va det mer om sig själv o livet o kanske hade ett annat namn. Sen kom barnet o då blev det helt plötsligt mamma till.... 23 år å mamma... 3 barns mamma vid 25 år osv osv...
Bloggen liksom dör från det den va och allt kretsar kring barnen. Vad barnen gör, vad barnen äter, när dom bajsar eller badar. Barn har en stor del av livet absolut, men man behöver väl inte låta det ta över? 
 
Min blogg ska inte bli sådan. Visst, nu kommer det väl inte undgå att det blir något inlägg om Thea, som grötfrukost. Men det va inte mycket mer än så. Och nu kanske det dröjer innan nästa inlägg om Thea.
Hon är 8 månader och blir 9 nu i april, det går undan med mycket här hemma nu. Men det är inget jag kommer slänga upp i bloggen rätt va det är. Kanske kommer i ett samlat inlägg istället.
 
Aja.. nu va det inte det jag skulle tala om ^^
Skönt med en ny fräsch header, får väl se om färgerna kanske ändras med tiden. Allt hänger på vad min söta o goa designer vän känner för. Hon har en hel del fria händer med bloggen bara hon vet vad jag vill liksom :)
Å hon som hjälpt mig är ju då Louise Sjögren besök hennes blogg en sväng. En go o gla Karlsta tjej med glimten i ögat! Alltid nya saker på gång :D
 
Nu ska jag försöka sova ;) John Blund glömmer av mig titt som tätt :P
 
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2015-04-02  |  Tid: 12:45:13

Å så ble dä pösk!

Jahopp, april redan och påsken har börjat sin första dag. Skärtorsdag!
Har många bra påskminnen, måla påskbrev i mängder och klä ut sig, sen gå påskkärring med dåvarande bästa vännen och få massa massa godis! 
Vi gick väldigt långt och till många hus. Satsade väl på 100 målade brev tror jag. ;) 
Å för 7 år sedan när jag fyllde 20, o äntligen fick gå på systemet... ja då va det långfredag det året å stängt!! Då blev man lite bitter. 

Första påsken med dottern nu, ska fixa lite påskpresenter till henne idag. Får ju inte äta godis så blir nog lite kläder o smoothies i paket. :) blir super det med. 

Middagslur först! 


  |   Kommentarer (0)
Datum: 2015-04-01  |  Tid: 13:21:59

Grötlunch

Precis i nuläget sitter jag faktiskt o matar dottern med lite gröt till lunch.
Liten tjej som väckte pappa klockan 8 imorse. Annars brukar hon vakna vid 9-9.30. Hon ha tre sovit en stund men är trött igen, pappa tjej bara pappa som kan lägga henne just nu. O han är inte hemma så vi får göra det bästa av det. :) 


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2015-04-01  |  Tid: 02:34:44

Besök hos frissan ^^

 
 
Fick i present av min sambo, svärmor o svärfar o dottern då. En klippning av håret. Som var välbehövligt måste jag säga!! Så slitet o trasigt efter förlossning o alla månader efter, tappade sjukt mycket hår ett par månader efter förlossningen. Trodde seriöst jag skulle bli kal eller nåt!
 
Såhär såg håret ut före klippningen
 
Långt å relativt tjockt, älskar mitt långa hår absolut. Men det va välbehövligt med en klippning och förändring för att håret nu ska kunna växa ut o vara tjockt o friskt.
 
Resultatet blev detta och jag är så grymt nöjd! En helt annan människa trädde fram helt plötsligt, mer vuxen och mogen känner jag :D Kommer bli en härlig vår, snygga kläder, snygg frisyr o ja snyggt ansikte ;)
 
 
 

Så ja nu är jag redo att möta våren! Dottern verkade absolut tycka om mammas nya frisyr :P Fick ju lättare tag att dra i håret. :)
 
Ha det gott tills vi hörs nästa gång!
Puss Hej