Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-31  |  Tid: 18:52:22

Åskväder



Såhär såg det ut på himlen när jag åkte hem från jobbet. 
Det gick väldigt fort idag tyckte jag. Men guuud va varmt det va, luften stod ju helt stilla typ.. Usch å fy. Men skönt va det på nåt vis med, fick ju massa sol på sig när man väl kom ut. 
Sen när jag kom in i Karlskoga så fick jag som jag ville, avnjuta ett åskväder, ja det va ett rejält vill ja lova! Men det är skönt att det rensar ur lite. Känns mycket bättre i luften nu.
                                



Åkte till gamla lägenheten och där hade pappa städat klart. Sköönt.
TACK!! Min pappa är underbar och bäst, utan honom vore jag inget. Han ställer verkligen upp till 200% så det känns toppen!
Ska överlämna nycklar imorrn, jag va ju tvungen å va med för att han som köpt skall inspektera osv.

Å så blire betygssamtal i Engelskan imorrn med.
Sen är skolan klar och det är låååångledigt sen!
På tisdag ska jag gå bredvid på sommarjobbet :)

Så har man fått två erbjudanden om plåtningar till.. ^^ Tihii.. Så vi får väl se.

Puss Hej!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-31  |  Tid: 11:40:43

Kort pass idag




Japp, idag blire ett kort pass i Örebro. Nämligen mellan 12,30-16 ^^ Skall snart ta å åka för jag ska lämna lite städgrejjer i andra lägenheten så börjar pappa städa när han slutat jobbet. Så blire inte så mkt kvar när jag kommer så man kan lämna ifrån sig nycklarna. ÄNTLIGEN. släppa allt som har med den lägenheten att göra. Ska bli så skönt!


Och så har jag även 3 plåtningar på gång! :D
Med olika fotografer.. Eventuellt 4...
och så får vi ju icke förglömma min och Angeliques plåtning heller så 5 då :D
Det ska bli kul att försöka sparka igång det här med modellandet, jobba sig litte uppåt..
Så det ska bli skojsigt. Får se när man ska planera in det bara, får ju mitt semester schema här under veckan eller nästa vecka när ja ska börja gå bredvid.. Så det märks helt enkelt hur det blir. Men jaa, det ska bli roligt!


Nej nu måste jag sätta lite fart här om jag ska hinna lämna städgrejjer i den andra lägenhten innan ja drar mot Öret.

Och vet niii??!!
Andra helgen i juni kommer mitt hjärta hit, dvs 10 juni! Så nedräkning börjar, räknar man med idag men inte med den 10e så är det 10 dagar kvar. Fatta vad underbart!
Jag mår så bra! Han får mig att må så bra!
<3

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-30  |  Tid: 19:35:34

Sådäääääääär!



Nu är allt flyttat i gamla lägenheten. Vi tog det allra sista idag jag o pappa.
Enda hjälpen vi haft ä Anders när han va med å flyttade soffan o lite kartonger. Annars har vi faktiskt klarat oss HELT själva. Känns riktigt skönt.
Vilken tur att jag bad om nycklarna en vecka tidigare där, annars hade vi aldrig hunnit tror jag. Men nu äre klart.

Tänkte ja skulle grejja under veckan nu, är ju kort vecka..
Ska jobba imorrn och på onsdag äre betygssamtal i Engelskan.. Underbart! Eftersom inte Cristina hört av sig något så tror jag att jag iaf fått godkänt i kursen. Och det vore underbart. För då kan jag komplettera det till univeristetsansökningen så jag har behörighet att iaf hamna i urvalsgrupperna. För att sen kanske, kanske inte lyckas. Håller tummarna nu!

Nu ska jag avnjuta lite lasange och sen även en två eller tre cider kanske. :D :D Gott gott!!

Puss Hej!

ps, bilder på när det är klart här i nya lyan kommer.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-28  |  Tid: 23:49:34

Effektiv lördag!


Idag så har det varit en effektiv dag.
Hämtade pappa runt halv tolv och då åkte vi först till Granngården och köpte nät till balkongen. Så kattorna inte ska trilla ner å slå sig å springa bort.
Sen åkte vi till Cheapy och köpte lite grejjer, bland annat en till hall lampa som jag hade sen innan. Blev toppen bra med två stycken i hallen.

Sen så har vi grejjat med massa saker, fått upp nätet, jag har plcokat å grejjat själv, och har fortsatt under kvällen, fått upp alla coca cola glas i vitrin skåpet, spritflaksorna, fått ordning på Maui byrån, två spelen och dvd boxarna, ska snart ta tag i dvd filmerna.

Imorrn så blir det att sätta upp spegel i hallen, hyllan till badrummet, tavlorna till sovrummet, hyllor i vardagsrummet så jag kan få upp de paryLite produkter jag ska ha uppe. Mina tre cylindrar kommer hamna ute på den vita byrån.

Jaa, lovade ju lite bilder på hur det såg ut när ja flyttade in alla grejjer tyyp.. röran ungefär..











Så här har det sett ut tills igår, då man verkligen började ta tag i saker.. Visst, det står saker lite här och var fortfarande. Det enda som det faktiskt är orning på är köket ^^ Men det börjar bli ordning överallt också. Känns skönt. det får ni bilder på imorrn kanske, när det börjar bli mer organiserat. :)
Garderoben ser fortfarande ut som på sista bilden, lite värre kanske. Haha, det är en Jump in closet, eller dive in closet.. :P För det kläder och lakan å handdukar överallt där inne.. :P Men snart så kommer det bli ordning.

En sak som är riktigt organiserat är ju vitrinskåpet!



Så, nu har ja gett er lite bilder.. :D Men mer kommer. När det blir mer ordning som sagt.
Puss hej!!


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-28  |  Tid: 14:37:40

Så jävla gött!






Fy faan va gött! Jag har blivit godkänd i Psykologi B!
Så jävla underbart!!
Trodde aldrig ja skulle klara det. Men det lönade sig att sitta med det där arbetet i 5 timmar typ.




Yeeeeeah! I'm AWSOME!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-27  |  Tid: 23:58:02

Första natten och många fler.



Sådär, nu har jag äntligen kommit lite tillrätta här i lägenheten. Det känns konstigt att säga hemma till denna lägenhet. Men det är väl så det är kanske.
Men det känns ändå bra. Här kommer jag nog trivas väldigt bra. En riktigt fräsch och fin lägenhet.

Slutade jobbet kl 13,30 och när ja kom hem så började jag plocka ihop resten av grejjerna. Fast det finns liite kvar i den gamla lägenheten iaf. Tar det imorrn, vi ville få lite ordning här först innan vi började dra med oss resten. Men har tvn här iaf. Och datorn.
Så inatt blir det första natten i nya lägenheten och nya sängen. Första och som rubriken säger, många fler.. Ett par år framöver förhoppningsvis :)

Imorrn blir det att fortsätta grejja i gamla lägenheten och här i den nya, ska plocka upp prylar, ska sätta upp tavlor och hyllor så man får upp lite ParyLite ljuslyktor lite här och var. Så det blir mysigt och hemtrevligt.
Vi ska även iväg och köpa hönsnät till balkongen så de kan vistas därute, ställa dit mina utemöbler så man kan sitta därute och fika, sola och jaa allt.

Det kommer bli bra det här. Mycket bättre än i förra. En ny fräsch start på livet.
Den gamla bär ju med sig en del minnen, som jag inte vill bära med mig längre, speciellt inte helgen med han å alla hemliga möten.
En annan incident som även hände, alla jobbiga månader när jag va sjukskriven och inte fick pengar från FK och ekonomin gick i botten.. Ja det finns många minnen som jag lämnar i den lägenheten. Och startar nya fräscha trevliga här istället.

Nu räknar vi ner dagarna tills hjärtat kommer. Blir lite smått nervös när jag tänker på det varje gång faktiskt, dagen då han kommer hit, vad ska man säga, göra? Men det är sånt som löser sig :D Jag längtar!

Nu blire lite chill och nervarvning i soffan och sen blire sääängen :D
Imorrn ska jag hämt amina paket från HM och Ellos :D

Puss Hej!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-26  |  Tid: 23:16:09

Sista natten.



Nu ska jag snart sova..
SISTA natten här i lägenheten, den man varit bosatt i ungefär 11 månader.. 1 juni är det 11 månader, men då har jag redan flyttat ut alla mina grejjer.
Så jaa, det känns lite vemodigt just nu. Det gör det verkligen, kommer verkligen sakna denna lägenhet. Speciellt min sammetstapet i sovrummet. Hade ju så stora planer för denna lägenhet. Hur jag ville ha det osv osv..
Men får skapa planer i den nya istället.

Så jaa, SISTA natten här på Gösta Berlingsväg 35.
3e lägenheten på ca 3 år. Men nu ska jag hålla mig i den nya i ett par år. För fy fan för att flytta. Det är ju så jävla jobbigt.

Imorrn tar vi det ALLRA sista. Sköönt. Sen böjar vi plocka rätt borta på den nya.

Det blir nog bra det här. Det blir det nog.

Nästa vecka är det 1 juni, och då är det snart dags för hjärtat <3 att komma upp hit. Äntligen!!
Imorrn blire jobb mellan 8-14.. Eller säkert 13,30 om jag skippar rasten, då kommer jag hem tidigare :) Och kan börja grejja själv innan pappa slutat.

Så nu tar jag SISTA natten här.
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-26  |  Tid: 13:10:41

Bloggar från mobilen.

Har rast på jobbet. Ganska pigg just för tillfället. Slutar ju faktiskt snart. Halv fyra. Underbart.. Då blir det att fortsätta med plockandet i lägenheten. Snart tomt. Ska ta lite bilder tänkte ja nu när det börjar bli tomt och det börjar fyllas på i den nya lägenheten.

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-05-25  |  Tid: 21:45:24

Det tar aldrig slut..



Varit på jobbet idag igen, samma ställe jag va på i måndags ^^ Gick jätte bra idag, fast det gjorde det ju i måndags med.
Goa barn det där.. Så länge man vågar höja rösten lite och bita ifrån :)
Jobbade mellan 9-16 idag.. bra pengar måste ja säga ^^
Ska vara där imorrn med, fast på en annan avdelning ^^ Va där i måndags en stund på morgonen. Så det blir nog bra, barnen där gillar mig ju redan :D

Kom hem och började packa och grejja med allt det sista, massa småplocka som är skit tråkigt och tar mest tid och känns helt meningslöst.. Men det måste ju med..
Vi tog sista delen av soffan med så nu står den klar på plats iaf, det känns skönt. Slippa tänka på den. På fredag tar vi tvn och tv bänken.
Och imorrn tar vi resten av allt småplock.. Det vill säga en hel del faktiskt.. :P Känns som att det aldrig tar slut. Men snarst så.

Det är nu jag börjar känna vemod för att flytta ifrån det här stället. Grannarna är ju så trevliga. Området är nice, trevligt, barnvänligt, inte massa fest och stojj...
Det är nu jag funderar på om jag verkligen tog rätt beslut.. men det är väl bara för att det är så mycket smågrejjer att ta reda på fortfarande.. Att det aldrig verkar ta slut.
Men det kanske lägger sig när jag väl är på plats i den nya lägenheten. När jag fått ordning på allt och kan slappna av, koppla av, tänka klart.
Jag hoppas det iaf. Men det känns verkligen som att det där kommer bli skit bra. Kommer bli mys när allt är klart.
På fredag flyttar jag in helt. Då tar jag med mig katterna till deras nya hem. Hoppas dom kommer trivas, och att jag gör det jag med.
Just nu känner jag vemod. Men det ändras nog.

Jag fick klar psykologi arbetet igår/sen kväll. Det kändes grymt skönt. Äntligen liksom... Trodde aldrig ja skulle klara det..... Men jag gjorde det!
Och även sista engelska uppgiften.. Underbaaart!!

Nee, nu blire chill innan man somnar här i vardagsrummet.
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-05-24  |  Tid: 15:40:47

Full rulle hela dagen!




Halloj på er alla läsare :)
Tycker det är så roligt å kolla statistiken för den höjer sig sakta men säkert. Så det är roligt :D Fler och fler hittar till min lilla enkla blogg.

Idag så hade jag sovmorgon, eller ja, väcktes vid 7 av sms från Susanna. Så jag svarade på några stycken där sen så fick ja inget mer svar så jag somnade om och vaknade klockan 10 av att det ringde från Pelmatic. :) Nice nice. Jag ska inte jobba den 10 juni men ska jobba den 31 maj istället. Fiiiint! Lite mer pengar i juni blir det då. Tack tack! Säger jag absolut inte nej till.
Så ja, väntar bara på att tiderna ska bekräftas och bli smsade till mig^^ 

Sen så pratade ja väl lite smått med Angelique innan hon drog sig iväg mot bussen och skolan, skulle mötas upp efter hon va klar med sin handledning så jag kunde söka mina kurser, visst, kan väl söka dom själv, men när hon ändå va där :D
Så nu är kurserna för hösten sökta på komvux också, de sista omvårdnads kurserna så jag kan bli färdig USK om jag kommer in å vill läsa. Men jag hoppasju på universitetet helst av allt. Men jaa. Nu är det bara vänta å se. Betygen skulle skickas ut runt den 9 juni så jag hinner skicka in och komplettera. 

Efter det så drog vi bort till lägenheten, ville ju visa vart jag ska bo :) Hade varit hemma och hämtat lådorna till maui byrån, inget kort på den som färdig uppställd än. Fixar det. 
Och så tog jag med mig hela den blåa stoa Ikea påsen med skor, samt lite ljus och sånt bort med. Tur man hade lite bärhjälp :D Tackar!
Så nu vet Angelique hur det ser ut också :)

Åkte till Ica Maxi en sväng och handlade, blev ju ruskit sugen på den glutenfria lasangen så det köpte jag. Och choklad, varit sugen på det ett par dagar nu med.. Herrejösses va sugen jag varit!
Och seeen åkte vi till Sandviken, skulle ju på möte med enhetschefen på Bergmästaren där jag ska jobba i sommar :D Och det känns så otroligt bra måste jag säga. Skrivit alla papper. Och ska förhoppningsvis snart få gå bredvid med, så jag kommer in i det riktigt fort och sen kan skriva mig tillgänlig på bemanningen och hoppa in extra vid behov innan jag börjar jobba på mitt semestervik. Och det va visst till vecka 32 jag skulle jobba, så två veckor in i aug. Toppen toppen det! Blir massa pengar :D 

Så jaa, det är vad jag sysslat med idag. Nu ska jag snart ta och göra det sista med Engelskan så är det helt ur världen. Sköönt!
Ska fixa lite med psykologin också tror ja så jag kan skicka in ett utkast och KANSKE bli godkänd i den kursen eller göra nån komplettering där kanske. 
Vi får see ^^



Nu är sängen komplett :D Wiiie!
Underbart :D



Avslutar med en bild ja tog igår på dagiset, vi såg ett flygplan som flög jätte lågt, va väl på ingång för att landa. Lite häftigt, kom inte på att ta en bild förän det hade kommit förbi oss en bra bit, annars så va det närmare. Men rätt bra bild iaf tycker jag :D Man ser ju planert klart och tydligt.

 


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-24  |  Tid: 02:08:30

Det behövs inga ord.




Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-22  |  Tid: 22:07:28

Kommentar :P


Fick en nice kommentar i bloggen ^^


han om Gotta loove high heels!:

den där sexiga rumpan ska du ju ta till dalarna..

Men måste säga tyvärr till dig.
Den sexiga rumpan trivs här i Karlskoga och ska den någonstans så ska det till hjärtat som bor 45 mil neråt i landet.
Men tack för din trevliga kommentar :P
Vem du nu är ^^


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-22  |  Tid: 19:49:51

Söndag



Det blev en trevlig dag i Örebro.
Ibland är det faktiskt skönt att åka själv och inte ha någon annan med sig, även om det känns lite tomt i sätet bredvid bilen och när man knallar runt och inte har nån att prata med. Men idag va det skönt att knalla omkring själv. Jag fick göra det jag ville och behövde inte ta hänsyn till någon annan. Skönt :)
Första stoppet blev ju på Jysk och jag köpte min vita Maui Byrå :D 9 lådor. Tittade på den en gång till innan och ja jag gillar detn verkligen och speciellt i vitt.
Inte för att jag fått nån nojja på vita grejjer men det blir snyggast så till hallen :)
Kommer ha någon snygg canvas tavla ovanför också tror jag :D Vilka planer jag har för mitt nya hem.
Men det hemmet ska verkligen bli MITT HEM för en lång tid framöver.
Och jag ska dela det med mitt hjärta varje gång han kommer upp till mig. Jag längtar så efter honom.

Jag finner inte ord längre hur mycket jag tycker om honom. Han har verkligen träffat rakt i hjärtat på mig. Jag hoppas och tror att detta kommer bli super bra. Distansen på 45 mil kommer att stärka oss båda!

Åter till det jag bubblade om ^^ Jag köpte även ett större skoställ i metall, som ska stå i klädkammaren med skor på, för jag kan ju inte ha alla framme, men det blir snyggare om man radar upp alla o inte har dom liggandes. Och så köpte jag besticklådor på Ikea, två badrumsmattor och ett duschdraperi med. Åkte till lägenheten efter jag kom från Örebro. Plockade upp lite glas och tallrikar, vet inte riktigt hur jag vill ha det, men ställde upp det lite. Flyttade lite möbler i rummet också, vet inte riktigt hur jag ska ställa allt där heller.. Hmm hmm..
Återstår att se.

Imorgon blir det jobb mellan 8,30-15,45 och sen blir det vidare till lägenheten och grejja antar jag.
Fattar ju inte ett skvatt av eenelska uppgiften heller så får maila och fråga om den så får ja fixa det imorrn kväll.
Mycket som står på schemat.
Men tisdag är jag LEDIG. Då blire liite chill och mycket grejjande i lägenheten. Jag ska fixa bilder och lägga upp åt er :) Så det inte blir massa trista textinlägg bara.
Kan ju lägga upp bilderna på sängbygget som blev klart typ igår, bara lådorna som saknas.




Kan fixa en bild på hur sängen ser ut färdig imorrn :D

Har beställt lite nya påslakan och sådär som jag ska bädda rent med när det börjar närma sig inflytt.. :D Mysigt å bädda ner sig i nya lakan som är nytvättade.

Så!
Nu ska ja glo tv.
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-05-22  |  Tid: 13:45:02

Crusing i Kristinehamn



dagen började med att det flyttades massa grejjer till nya lägenheten.
Så nu står typ hela mitt vardagsrum där :P Haha.
Men det är skönt att det börjar hända saker, så man märker att man ör påväg någonstans nu.
fick hjälp av min bror och pappa, tack till dom. Mina änglar!
Så jaa, nu är det inte mycket kvar egentligen. Skönt det!

så blev det grillat uppe hos pappa lite senare, massa gott att fylla på energi förrådet lite. Så man skulle orka med kvällen i Kristinehamn.
För dit åkte jag sen, till Cissi först, där va Jessica också. Goa brudar det där :D
Vi käkade lite mat, jag hade ju redan ätit, men det gick allt ner lite mer ^^
Sen gjorde de sig iiordning så åkte vi ner på stan och crusade runt, docks å hade vi ingen bra skiva så det blev ju ett massa bytande hela tiden. Men jaja, det funkade ju iaf.

En syn va ju när man såg polien med blåljusen på och man upptäckte att det va bror de stoppat. HAHAHA! Tänkte va faaan har han gjort nu då? Men han hade väl inte gjort något mer än tillåtit folk att åka i bagaget, och det är ju inte tillåtet. MEn han klarade sig utan böter iaf. Men de andra hade fått böter.
Ja det va en syn i sig, inte var dag man ser polisen med blåljus som stoppat någon man känner. Och absolut inte sin egen bror. :P Men jaa!
Sen så lyckades ju jag att få TVÅ ragg, jag som satt i baksätet och inte gjorde mycket väsen för mig :P Och det är då jag känner att det är skönt att jag redan har "träffat" någon som jag vill vara med så jag är Off the Market nu liksom. Det är grymt skönt.
Första killen va från Skoghall, därifrån är ju mina brudar också, men jaa.. Skoghall av alla ställen, har ju lite minnen därifrån. Men jaa han frågade.
Micke: Vad ska man göra för att få ditt nummer då?
Jag: Jag håller nog i det faktiskt.
Micke: Jaha, ja mer kan man inte göra än att fråga.

Å den andra killen stötte vi ihop med vid statoil när ja käkade min efterlängtade hamburagre, träffade ju på Dennis och hälsade på honom, va ju inte dirket igår som man träffade honom. Allra första gången jag träffa honom då va han 13 typ.. Va när man umgicks mycket med Jossan å Elinor, Dennis är deras lillebror. Så man pratade lite med han å så dyker han upp... Å ska hälsa på mig, ja sitter å tuggar hamburagare för fullt, men hälsar på honom. Å får komplimangen: Riktigt fin tjej är du.
ara tacka å ta emot, men inget intresse där heller även om han är Karlskoging.

Jaa, det va en riktigt kulen kväll, såg mycket roliga människor och hade ju trevligt sällksap.
Kom hem runt 03 och somnade ganska tvärt efteråt. Sovit skapligt bra ^^



Idag blir det en sväng in till Örebro.
Ska köpa byrån som ska va i hallen :D Blev inte det igår tyvärr, men åker in och fixar det idag och kanske monterar den med om jag får lust till det :)
Det märks helt enkelt.

Nu blire at göra sig iordning så man kan åka :D
Puss Hej!!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-05-20  |  Tid: 19:22:08

Fredag äntligen


Gud va skönt det är med fredag äntligen.
Men ändå lite tråkigt eftersom att jag inte ska tillbaka till den förskolan jag varit på under veckan på måndag.
Blev ju avbokad. Men men, jag har ju fått två dagar till hos dem som jag ska jobba. :) Och sen förhoppningsvis får jag komma tillbaka under hösten. Ska väl höra med dem på fredag om jag kan tänkas få komma tillbaka.

Men jag ska va på en annan förskola i samma område typ på måndag, onsdag och torsdag, å fredag på den jag va på idag ^^ Så jag är glad, mer timmar och mer lön :D
Så får jag semesterersättning på nästa lön, och sen även skattpengar. Så jaa, juni månad kommer nog bli skapligt bra iaf. Kanske kan lägga undan pengar till o med.

Jaja, men nu är det skönt med helg.
Pappa är här och dammsuger soffan medan jag bloggar, vilken snäll pappa jag har ;)
Men skulle ja dammsuga den så skulle han iaf dammsuga en gång till för han är lite av en pedant..
Så när den är klar så ska vi köra bort dynorna till lägenheten så det bara är att ta soffan imorrn.. Smidigt å bra^^ Så får jag en liiiten del att sitta på i typ en vecka.. Men det ska nog gå bra :D Inga problem. Man får anpassa sig efter vad man har och får.
Och imorrn så blire att flytta bort massa tunga saker, som ja, stora delen av soffan, bokhyllor, vitrinskåp, rumsbordet.. Den stora tavlan.
Det blir mycket flytt snack här i bloggen, ja vet. Men det får ni leva med :D

Nej nu ska ja göra nån nytta.. vad det nu kan vara. Jag måste äta nån mat sen med.. Hmm, kebabtallrik kanske, får se vad klockan blir helt enkelt.



Ganska helt utan smink, har bara mascara på mig. Orkar inte kladda med smink innan ja ska till jobbet.. ärju bara dagisbarn o fröknar man träffar iaf, och de har ju inte heller messa smink på sig. ^^
Så idag får ni en bild på mig som osminkad ^^

Nu ska vi åka iväg med lite grejjer till lägenheten ^^
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-05-19  |  Tid: 19:45:58

Lördags shopping blev idag istället.

Sorry för dålig uppdatering. Men jag har ju jobbat mellan 8.30 till 12.30. Sen blev det hem och in på hyresbostäder och hämta nycklar till nya lägenheten. Hem en sväng och lägga sig i sängen för att sen åka in till Ikea.

Köpte sängen, och madrass å bäddmadrassen. Sänggaveln insåg jag att jag verkligen inte vill ha. Vi fixar gavel på ett annat smart vis. Berättar om det sen kanske.

Svar till Majja, jag fick vara med min vän Angelique när hon gjorde sitt. Och de videoklippen jag såg på youtube så va vänner med. Men det kanske är olika. En annan vän hade sina med sig också. Men det återstår att se helt enkelt. Haha. Men skönt att det inte känns så mycket då själva hålet tas.

Nej nu är det dags att skruva säng igen.. bild kommer.
Puss hej!

Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-05-18  |  Tid: 17:03:56

Jobb middag!

Idag ska vi äta med jobbet :D
Wiie, ska bli så kul att träffa Angela och Andreas. Längtar.
Men tiden går ju så seeegt just för tillfället..!

Har jobbat pass mellan 8.30-12.30 idag, tiden går ju för fort.. :( På fredag så gör jag ju sista dagen där, tyyp. Inte förän nästa fredan ska jag jobba där igen.. Och den den 10 juni.... Bara två gånger till :(

Idag så fick man sätta sina kunskaper lite på prov när man fick en "bråkig" grupp. Men det gick så bra så. Man skulle haft fler händer, så alla barnen kan hålla i varsin.
Men det gick bra. Och även vid matbordet så fick jag en lite jobbigare kille, men det avledde vi ju toppen bra med att lassa på mer makaroner när han fick sig ett litet vredesutbrott. Haha!
Å att det alltid funkar med: "Vaaaar är, makaronen i detta fall" Så tyckte att lunchen gick bra överlag, fick ju rycka in vid ett annat bord med..

Men jaa, nu sitter man här hos Susanna har duschat å ska snart sminka mig snart, börjar bli lite trött.. Men men, det går nog över snart. Till lite nervositet istället.
Ska bli så kul å se vilka det är som sitter på andra sidan luren ju.. :D
Andreas, som jag klankade ner på i min blogg, Förlåt ännu en gång. Men jag bad ju om ursäkt till honom personligen i telefon när jag pratade med honom där ett tag.
Och sen Angela som alltid låter så trevlig och positiv när man ringer :D
Ska se om jag kan få något kort på dem båda, det får de allt ställa upp på. Säga att man vill ha en bild på sina arbetsgivarre :D Tihii ;)

Men jaa det ska bli trevligt att träffa dem, äta lite mat och sen samtala med andra barnskötare. Det är nog inte så många som kommer från Karlskoga om jag ska va ärlig... Så det ska bli kul att se om det möjligtvis finns någon som kommer därifrån :D
Nej, nu har ja nog svamlat klart. Kanske fixar hål i tungan på fredag.. För nu är ja så sjukt taggad att göra det. Efter att ha tittat på lite klipp på youtube så känns det skit bra ^^ Sure, ja kommer va grymt nervös när jag väl sitter där sen :P Men ja ja..

Angelique får nog va med, för jag va med när hon gjorde sin första tatuering, då vill jag att hon är med på detta, samt att hon kan ta lite bilder också :D
Å Susanna ska va med å hålla handen. Haha, kanske behövs ;)
Nej, nu taggar vi inför middagen!!
Så underbart niiice kommer det bli tror jag :D

Puss Hej!!
Tycker om mitt söto förresten, om jag aldrig nämnt det förut ^^

Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-17  |  Tid: 19:49:55

Lördags shopping på g ;)



Det slog mig just att det är ju typ gult i hela min nya lägenhet. Haha!
Ingen otrevlig o äcklig gul, utan en trevlig faktiskt.
kanske kan bli till att tapetsera om i sinom tid kanske?? Så man iaf får en annan färg än bara gult..
Det är varm röd/orange i sovrummet iaf. Så alltid nåt ^^
Och jag undrar vart jag ska få plats med min stora New York tavla... Hmm hmm.. Men men, det löööser sig!
Ska bli gött att börja grejja på torsdag. Jag och pappa ska ta allt som står på vinden och flytta till andra vinden så det är helt avklarat.. Slippa tänka på det sen mitt upp i allt.

På lördag äre IKEA och Jysk som sagt. Pappa och storebror ska ju med :D
Spegel är redan inköpt, fortfarande inplastad, så den på bilden stämmer inte riiiktigt överens. Samt att jag beställt den vita förvaringshängaren.
Byrån skall ju köpas på lördag :D 



Å sen till sovrummet så skall det ju köpas en ny säng ^^ En 160 dubbelsäng. Det ska bli skönt med liite mer yta att sova på då man har typ minst tre kissor i sängen varje natt.. ^^ 
Sen är det skönare med större säng om man får sällskap liksom ;) 
Men det är en Brimnes 160 säng, med Sänggavel så man kan montera lampor i typ så man inte behöver ha lampor uppe på med katter som går å knallar här å där, *BangBomChrash* så har man lampan i huvudet när man sover. *AJJ*
Och så är det en Sultan Slåstad resårbotten, man får bäddmadrass med den som är 160 cm. Smaajdigt!
Det är inte världens bästa bild på sovrummet direkt, men ja ja.. 


Får väl se om det blir lite överdrag till resårbottnen med. Kan va bra för att bevara madrassen längre.
Så ja, detta är vad som skall inhandlas på lördag :D På IKEA och Jysk :)
Taggad?!
JAA! Ska bli så gött!

Kommer bli toppen :D
Puss Hej! 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-17  |  Tid: 08:35:36

Jordens dundervärk



Uppdaterar lite snabbt nu på morgonen..
Skulle ju gjort ett långpass idag på Byggklossen.
Pyttsan.. :/
Jordens dundervärk i skallen och panik å ångest så det bara skriker om det..
Migränsprayen har används så nu ska det väl ge sig.
Så man kan glida iväg till barnen imorgon! :D Goa underbara ungar! Längtar efter dom, trots att det är en krävande grupp.   
Jag vet att det kommer lösa sig, på något vis, hur vet jag inte riktigt än.. Men det fixar sig på nåt vis.. Hoppas jag.
Att komma ner på noll och ingenting kommer vara bra för mig. Hårdträning inför nya starten i nya lägenheten. Som kommer vara ca 500 kr dyrare än vad jag har nu. Men då slipper jag sälja och gå förlust nästa gång.
Och det är lättare att säga upp och flytta.
Nu ska ja nog inte flytta något mer hade ja tänktmig på ett tag, haha. Då får nog pappa spader skulle jag tro ;) Haha. Och jag med! Orkar inte gå igenom packning och uppackning en gång till.
Eller, jaa någongång igen kommer jag ju göra det, men inte än på ett bra tag.
Ska bo längre än 11 månader i den nya hade jag tänkt mig.

Nu är det snart juni, juni som innebär att jag får träffa mitt söto. Hur underbart det ska bli kan jag inte beskriva med ord justför tillfället. Men sköönt ska det bli. Att äntligen få träffa honom å ha honom hos mig ett par dagar, för som det ser ut nu så följer jag antagligen med ner till honom ett par dagar sen innan jag börjar gå bredvid/sommarjobba.
Ska bli så underbart. Läängtar!
Få somna bredvid honom, å vakna bredvid honom. Så längesen jag kände såhär.. Kan inte minnas när det kändes såhär sist..
Kär? En smula kanske.. ;)



Ska lägga mig o vila lite nu, så huvdvärken lägger sig.
Så man kan plokca lite med packning själv under dagen.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-16  |  Tid: 20:53:31

Glad men har lite ångest.



Idag så har man varit i skolan och fixat en muntlig uppgift.
Det gick bra tror jag. Kändes som det, va ju inte direkt någon som pratade i 10 minuter, tror ja räknade ut att i snitt så prtade alla i 4 min eller nåt sånt.. :P
Så då va man ju inte dirket sämst iaf ^^

Har även förhandlat mig till att få mina lägenhets nycklar tidigare också, redan på torsdag så ska jag åka till hyresbostäder och få nycklarna, ska teckna en hemförsäkring så det blir bra och alla blir nöjda.
Så då är det bara att börja flytta grejjer, och det ska bli så sköönt, att äntligen tömma den här lägenheten. Underbart om man säger såå!

Och så ska vi, dvs jag, pappa och Anders åka till IKEA och fixa min säng :D Wiie!!
Så glad :D Äntligen en dubbelsäng. Och så ska vi även köpa byrån på Jysk, eller min bror fixar det eftersom jag skulle få den i present. Happy happy!
Kommer bli så himla bra!

Men jag har lite ångest iaf, över lite saker.. Men inget jag orkar dra upp nu. Men det ska på ett vis bli skönt att komma ner på noll och inget så man får börja kämpa sig uppåt igen. Inte förvänta sig att man kan plocka lite här och där.. Utan verkligen börja om och bygga upp allt.  
Vad det är jag menar tänker jag inte dra upp. Susanna vet det iaf.. Och det räcker gott och väl just för tillfället.

Jaja, nu är det snart Pirates på tv och det kan ju va värt att titta på.
Imorrn är det jobb mellan 8-16,30 på förskolan jag va på förra veckan :) Ska vara där hela restrande av veckan, skööönt säger jag verkligen :D

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-15  |  Tid: 14:28:34

Söndag



Ja igår så blev det allt annat än en tråkig lördag kväll ^^
Jag hämtade min bror och hans kompis ute i Lämås och så körde jag dem vidare till min kusin Kim för det va väl fest där.. ^^
Hämtade pappa för han skulle iväg till en arbetskamrat å kolla läget lite och eventuellt gå ut.
Så när jag lämnat av dom så åkte jag hem en sväng och kikade lite tv, bland annat när de delade ut poäng på Eurovision, det gick ju bra för Sverige fick jag höra sen då jag åkte och hämtade pappa för han ville hem.

Efter jag kört hem honom så fråga stark om vi skulle ses en sväng, absolut. Det va ju bra längesen sen sist så why not ^^
Så det blev att åka runt lite på stan och sen stå nere vid donekn/max parkeringen o sociala med lite folk.
Lite allmänt trevligt. Blev väl liite kallt på slutet men ja ja.. Sånt man får räkna med. Va ju inte direkt sommarvärme ute heller.

Sen åkte jag hem, eller han släppte av mig vid min bil vid Statoil så jag kunde åka hem :)
Kröp i säng och skulle sova, så ringer Anders och vill ha skjuts hem för de är på Max..
Å när jag åkt ner i hissen så ringer Anders igen å säger att Anders har ringt en taxi redan.. Ska tilläggas att min bror heter anders, och hans kompis heter Anders. Så det blir Anders o Anders :P
Så det va bara att åka upp igen å krypa i säng ännu en gång.


Idag blire att skriva det där framförandet som jag ska prata om imorgon. Upplysningen och sen om Jonathan Swift, han som skrev Gullivers Resor.. ^^
Ska väl gå bra, bara jag kommer igång så. Så det är väl vad som ska göras idag vad jag vet iaf. Inte planerat något annat.

Så nu säger jag
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-14  |  Tid: 13:53:24

Rolig lördag.



Idag står grillning på schemat :)
Ska bli riktigt nice. Vi beslutade oss för att vi grillar hos Angelique, vid deras grillplats som de har på innergården. Vi har ju grillat där förut så det blir nog bra denna gång med skulle jag tro.
Jag blir visserligen nykter så jag kan ta mig hem, alltid en fördel.
Men sällskapet gör ju det mycket roligare. :)

Försöker även plöja igenom häftet med eller om Jonathan Swift, det måste va den mest tråliga människan som existerat i hela världen tror jag.. Usch å fy..
Vilket framförande det kommer bli på måndag. Haha! Inte klokt. Får väl se hur det går, ska göra mitt bästa i varje fall. Då det kaaaaan finnas chans till ett högre betyg än godkänt. Och det vore ju absolut inga fel. Satsa stort å satsa hårt på de allra sista uppgifterna.

Å nyss fick jag ett underbart svar av min bror. Jag frågade med en länk om han kunde köpa en byrå från Jysk som jag velat ha länge..



Det är den med 9 lådor som han kommer köpa åt mig. :D Som kommer stå i hallen på nya lägeheten :D Wiiie va glad jag blev nu!

Ska snart åka hem å hämta köttet hos pappa som jag ska grilla.. Och sen blire bara massa kuligt resten av dagen!!
Hoppas man vinner på travet också, är ju med på två system idag. Får hålla tummarna.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-13  |  Tid: 23:18:16

Lugna fredag.



Idag har varit en bra dag. Eller ja, en del av den.
Haft en bra dag på jobbet faktiskt, men de där barnen suger verkligen musten ur en ;P Haha!! Jag har inget emot att va bestämd. Men det är slitsamt faktiskt.
Men jag trivs efter att bara varit där två dagar.

Ska vara där nästa vecka med, sen blev det ändrade planer.. Veckan därpå får jag inte jobba :(
Blev ändringar.. syyyynd! Men ska iaf va där fredagen den 27 maj och sen den 10 juni. Så det känns iaf skönt.
Men enligt en vän så borde jag har rätt till betalning bara för att de ändrade så tätt inpå, ska ta reda på det där tänkte jag...
Har jag rätt tillbetalning så är ju det skönt. Då missar jag ju inga pengar som jag tror att jag skulle göra. Men vi får väl se. Prata kan man iaf göra.
Ska bli medlem i A-kassa och facket. Kanske dags att ta tag i det där nu, då kan man få hjälp och råd och stöd om det är saker man undrar och inte har svaret på själv.

Glömde ringa Anne idag med! Så får åka till Bergmästarn lite innan 10 tror jag å se om jag kan få tag på henne så vi hinner gå igenom lite papper och skriva sekretess och sånt.
Å så sen ha lektion i engelska.
På måndag alltså.. Men jaa, det är måndag det.

Är ju bara fredag än så länge.
Det har varit lugnt idag om jag säger så. Inte hänt nåt speciellt.
Ska kanske hämta min bror inatt.. får väl se om han ringer.. ^^

Imorrn så blire grillning nere vid Sandviksbadet om vädret tillåter.. Vi får hålla tummarna ^^

Nu har ja inget mer att skriva. Men lite update har ni fått iaf :D

Puss Hej!



Solnedgången för nån vecka sen.


Tankar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-05-12  |  Tid: 19:07:26

Tankar å funderigar



Det må så vara att jag har ett visst lugn över mig ganska ständigt. Ett lugn jag visar utåt. Hela tiden.
eller åtminstone försöker med det.
Jag har ju en plan. En säker plan.

Och den ser liksom ut såhär:
Sommarjobba och spara resterande pengar som blir kvar efter allt är betalt. SÅ jag bygger upp min buffert igen.
Sen komma in på universitetet eller komvux. Kommer jag in på universitetet så väljer jag inte komvux, kommer jag inte in på universitetet så tar jag komvux om jag kommer in där och avslutar min USK utbildning.
Då får jag fullt studiestöd och inkomst, samt att jag kan jobba kvar på Pelmatic och ha min timanställning och då kanske jobba 7-10 extra pass i månaden.. Och kanske även får jobba extra på Bergmästaren/Österby vid behov eftersom det fanns chans till det efter sommarn. 
Och då spara de extra pengarna som jag tjänar från att jobba lite extra. 

Så ser min plan ut. Simpel va? Det tycker i alla fall jag. 

MEN!
Tänk om jag inte kommer in på skolan alls? Inte nån av utbildningarna? 
Vad gör jag då? Då står jag helt utan fast inkomst, inget direkt jobb om jag inte kan få tillbaka min garanti anställning hos Pelmatic eller få jobba massa extra inom äldre omsorgen.. 
Vad gör jag om jag inte kommer in? 
Det är min fasa... 

Då står jag där helt handfallen utan någon säkerhet egentligen. I en ny lägenhet, med lån, ja jag har lån och jag är 23 år. Hur tror ni jag kommit hit där jag är idag? Egen bil, den äger jag tack vare att lånet kunde lösa bilen. Det finns liksom saker i bakgrunden som gör att jag MÅSTE ha en inkomst för att överleva. För jag flyttar INTE hem. Och jag säljer INTE bilen. 
Man måste alltid ligga steget före hela tiden, tänka steget längre på vad som kan hända och vad gör jag då? Och jag vet inte vad jag gör då om jag inte kommer in på nån av utbildningarna och inte får tillbaka min garantinställning på Pelmatic. 

Detta är vad som ständigt snurrar i skallen på mig, som ger mig en liten ångestfylld känsla.. Det finns liksom inget direkt svar på det hela heller.
Jag är inte med i A-kassan så jag kan liksom inte stämpla om jag skulle bli helt arbetslös.. Kanske dumt att jag inte är med där ÄN.. efter alla dessa år jag jobbat hit och dit osv osv.. Men jag har liksom klarat mig utan det rätt hyfsat iaf. 
Borde väl gå med, men man måste ju ha jobbat i typ ett år eller vart medlem i visst antal månader eller hur det är. Jag vet inte ens hur det funkar så jag har inte orkat engagera mig i det alls.. 
Men men, jaa.. this is how it is.. 

Tur man kan mixa tankarna med att tänka på sötot. Längtar så otroligt mycket efter honom. Tills han verkligen är här! Fyy va nervös jag kommer vara den dagen han kommer vara påväg uppåt.. Kommer nog klättra på väggarna, vanka av å an.. plocka hit å plocka dit å vänta å vänta.. å sen när han väl kommit in i Karlskoga så kommer jag dö. (Typ iaf)
Ska förbereda mig på att leta efter besöksparkering så jag vet vart han kan ställa sig. Haha! Måste ju ha en egen parkering där borta på Skogsrundan med, men det löser vi sen när jag får hämta mina nycklar.. Vill så gärna hämta dom redan nästa vecka och börja grejja.. Vill vill vill!! Kanske går att komma överens om något.. Vore såå sköönt att få börja flytta allt som står uppe på vinden till vinden iaf. Så det är avklarat. 
Men det ska bli så skönt att ha honom här sen.. Får väl se hur länge han stannar :D (Alltid? Ja tack!) Vilken härlig sommar det kommer bli, jobba och umgås med söto! Får väl se vad vi hittar på i sommar mer än att lära känna varandra. 

Nej nu ska jag sluta babbla.. Nu vet ni iaf vad som pågår i Alexandra Maria Karlsson Erikssons skalle. Helt ointressant kanske? Skiter jag i. Min blogg och mina tankar.. :P

Kanske kommer med ett roligare inlägg senare. Får see.. 
Puss Hej!!  


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-12  |  Tid: 14:12:05

Släng dig i väggen ^^



zx9r om Gotta loove high heels!:
snyggast å sexigast i hela världen!!!!!!!!!!!!!

zx9r om Rockbruden!:
du är den vackraste jag sett!!!!

Där du Kunniga/Kungen Gunnar har du en annan åsikt om mig!
Så släng dig i väggen din lilla slökuk.


^^ Såna kommentarer godkänns. Inte elaka och onödiga nervärderande kommentarer..
Jag tar inte åt mig av det du säger.
Jag vet att jag ser bra ut, och det finns andra som tycker jag ser bra ut.
Mitt söto, killen som kommenterar, andra killkompisar, och även flera av mian tjejkompisar tycker jag ser bra ut.


Nu blire chilla i soooolen hela dagen!

 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-11  |  Tid: 19:26:36

Skola och packning.



Dåligt med inlägg här..
Men har inte haft tid, har varit i skolan igår och sen packat ner allt som är i köket. Blev ett par kartonger. Hade min snälla underbara pappa till hjälp.
Går alltid lättare när han är med, någon att prata med och sen packhjälp. Motivationen finns ju sällan när man är själv.
Sen igår blev det lite socialande hos en kompis på kvällen. Alltid trevligt att umgås med honom.

Och idag så har vi skrivit de sista delarna av det nationella i engelskan. Så nu känns det skönt att det är över.. bara hoppas det blir godkänt på det hela :) Då kommer jag ha mitt betyg sen så det är bra. bara hoppas på universitetet med.
Och så har pappa varit här idag med och hjälpt till så nu är snart vardagsrummet nerplockat också. Otroligt skönt!!

Så nu börjar det hända saker här. Äntligen. Bo i flyttkartonger är la inget fel ;) Fullt normalt tills man får börja flytta ordentligt, vilket är den 25e maj.

Imorgon och fram till den 26 maj så kommer jag få vara på en och samma förskola i Örebro. Jag är ÖVERLYCKLIG!
Och fick ett sommarjobbserbjudande till idag. Men kommer tacka nej då jag redan har fått mitt på Bergmästaren. Wonderful!

Jaja, nu blire att chilla och så ska jag läsa igenom litterarur papperen som jag fått i engelskan som skall redovisas på måndag ^^
Så Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (3)
Datum: 2011-05-10  |  Tid: 00:18:11

Gotta loove high heels!




Lite halvt osminkad på bilderna och en mage som inte riktigt platsar tyvärr. Men men ;)
Älskar min korta t-shirt jag köpte från hm, två stycken fick flytta hem till mig.
Shortsen kommer från Ellos och de tunna strumpbyxorna är från Lindex, båda paren högklackat är från skopunkten.





Måste erkänna att jag tycker jag har snygga ben. Speciellt i high heels ^^


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-05-09  |  Tid: 16:17:44

Så underbart glaaad!!



Nu har det trillat ner en stooor sten från mitt bröst!
Jag har fått sommarjobb.
Kommer vara på Nya Bergmästaren vecka 25-32 ^^ Underbart!
Och så kanske jag får hoppa in på Österby om det krisar sig med folk. och hon sa även att jag kan ha chans att hoppa in efter semestern med när det fattas folk. Eftersom de vill försöka ha samma vikarier kvar som varit där ett tag sen. Så jaa, jag ser många möjligheter till extra jobb efter sommaren :D Underbart!
Jag är så himla glad nu!

Det löser sig verkligen, jobb ger pengar, pengar ger sparande. Och sparande ger då en buffert som man kan bygga upp.
För jag vill ju så gärna åka utomlands i höst/vinter med mitt söto :)

 

Kollade posten idag, och hade fått paket ^^ Visste ju vad det va.
Att öppna å se på det va dock en besvikelse... tyvärr.. Morr!
Men men, får se om ja kan byta det.

Har sån jävla mensvärk idag med..
Sjukt!
Sen jag slutade medmina mini-piller så har värken varit dödlig känns det som..
Ska lätt börja med dom snart igen! Så jag slipper allt vad värk och röd vecka är igen! Va så sköönt att inte tänka på det när ja åt dom..
Så det får bli att börja med dom här snart igen!! Så man slipper detta helvete!

Kanske ska orka mig ut i solen en stund iaf, så man får lite mer färg.. Är ju rätt nice att bygga upp en solbränna nu.
När man ska jobba hela sommaren sen :D Så underbart glaaad!!

Nee, nu mår jag bättre. Nu känns saker o ting lättare :D

Puss hej!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-08  |  Tid: 20:27:24

Rubrik Saknas 2



Fångade solen i typ kanske 1,5-2 timmar idag, i omgångar, blir ju liite varmt å bara sitta där i ett stuk. Men hade datorn i sovrummet inpluggad till stereon så man får lyxxna på lite musik under tiden. Så det va gött.
Och ingen Lottie som hoppade upp på nätet idag. Jäkla katt jag har alltså!

Igår när ja gjorde mig iordning för marknaden så leker jag med mobilen framför spegeln, och ser i ögonvrån att hon tar sats från bordet å hoppar! Har en liiiiten smaaaal träskena överst på nätet för att det ska bli mer stabilt, och dit hoppar hon upp..
Så jag kastar ifrån mig mobilen som hamnar på golvet, ut på balkongen å tar tag i svansen på henne så jag har ett grepp om nåt på henne iaf. Lyfter ner henne och skäller ut henne rätt rejält. Lilla katten!!
Leka med livet på 5e våningen är vad hon gör!

Jaja, det har inte hänt mycket under den här dagen, har ju tänkt å börja packa.. *Hosthosthost* Men jaa.. det har ju gtt som det gått. Ska försöka imorrn istället. Bestämt mig för att börja i vardagsrummet. Så det är klart. För här är det inte såå mycket att packa ner. (tror jag)

Har inte haft världens bästa dag idag, har haft eller har fortfarande en känslomässig krasch om man säger så.
Mer orkar ja inte nämna, men jag är orkeslös och nedstämd.
Men det blir nog bättre när jag får reda på om jag får sommarjobbet. Då kommer jag bli glad och en tuuuung sten kommer lätta.
Om jag inte får det, då kommer stenen bli tyngre. Tyvärr.

Orkar inte nu.
Thats all for now.

- You gonna make me stay...
You gonna make me stay...
You gonna make me stay...
Forever -


Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-08  |  Tid: 13:15:26

Rubrik Saknas



You have the bravest heart
The strongest emotions
After all the harm I've caused
You still want my lovin'

I think I've lost your love
Oh baby, it's a shame
But how can I be mad at you
When I'm the one to blame

I can't believe
I still receive
So much affection from your side
If you could give me one more chance
I'd love to turn the tide


Det är toppenfint väder ute, blåser lite, men det gör absolut inget.
Men idag är absolut ingen bra dag. Ångest ångest ångest.

Idag skulle jag behövt ha mitt söto här.
Men snart, inte långt kvar nu.

Imorrn hoppas jag att Anne ringer och säger om jag får sommarjobb eller inte.
Ska eventuellt plocka ut semester så jag får min semesterersättning från Pelmatic med. Hade kanske tänkt att spara dom pengarna, är nog inte så mycket. Men i alla fall. Spara spara.

Ska försöka börja packa idag.
Å fånga lite sol med.

Thats it for now.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-07  |  Tid: 19:24:37

Vår marknad :)



Japp, idag så va det vär marknad här i Karlskoga :)
Och jag hade ju siktat in mig på att köpa strumpor och en väska.
Kryddor och kanske nåt snyggt plagg..

HÖR Å HÄPNA! Jag köpte inga strumpor!! Kände att alla som fanns där hade jag, ska ju tilläggas att jag har över 100 par motivstrumpor. (Idioti? Jaa, kanske!)
Och nån väska som verkligen föll mig i smaken hitta jag inte heller.. Så jaa..
Men istället så gick vi förbi ett stånd med lite kläder, inte kläder från alla de där utländksa försäljarna utan nån svensk.
Å hittade en grymt snygg kjol!



Digga den skarpt.. ^^ Endast 179 kr :) Så det va den värd.
Nu är der verkligen magen som SKA bort! Är så jävla trött på den där klumpen som hänger där fram! Så nu jävlar ska ja få bort den.

Köpte mig även en slush :D
Massa gott, men jag och kalla saker alltså! Det är ingen bra kombo.
Men gott vare.


Igår så blev det att åka till Lärkas med Angelique :D
Vi skulle väl inte bli så länge, men sen så fanns det ju folk där som gjorde det värt att stanna. Haha.
Sen körde jag hem två pöjkar som va lite dragna ^^ Men de va trevliga för det.
Åkte tillbaka för att Angelique skulle kunna komma hem sen, så vi blev kvar ett tag till där :)
Men jaa, det va riktigt trevligt måste ja säga :D

Idag eller nu ikväll så blire nog lugnt, funderar på en promenad, men vet inte om jag orkar nu faktiskt..
Kanske tar det imorrn istället. Tar bilen å åker lite istället kanske :D Det förlorar man ju inga kilon på dock, men jaa.. Tar ju sin lilla tid att gå från coop nära till pappa å sen gå tillbaka med.. Känns som att det blir lite för sent just för tillfället. Men vi får se :) Kanske tar me dmig kameran och åker iväg ett slag.

Det märks helt enkelt.
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-06  |  Tid: 11:04:15

Done!



Då va den skriftliga delen klar..
Huua!

Kändes som att jag mest svamlade, men ändå hade en sammanhållning.. Typ.. kanske..
Det märks..
Hoppas iaf på ett godkänt! Vore skönt att få det.

Jaja, idag blir det lugnt vad jag vet..

Imorrn är det Lions Vårmarknad och ska självklart dit..
Ska se om jag kan hitta en ny väska :P
Skor och väskor kan man inte ha för många av..
OCH!
ja, det behöver ja inte ens nämna för vissa.. Haha.. Strumpor. Jag älskar strumpor. Bästa som finns typ.. :P
Så det får bli nya strumpor, fylla på förrådet..
Å se om det finns några kryddor, måste fylla på vissa :D

Sen ska ju jag och Angelique köpa oss varsin helium ballong.. ^^ Mohaha! Ska bli spännande o se hur man låter.. vi ska spela in varandra då tänkte vi ;P

Nej nu ska ja göra annat.. Tror jag..
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-05  |  Tid: 22:23:38

Chill hela dagen!



Nationella prov imorrn, den skrifliga delen.
Börjar faktiskt bli lite nervös inför morgondagens del..
Borde inte va nervös för jag vet inte vad som kommer hända direkt, mer än att vi ska va i aulan, får information om vad vi ska göra, och sen säkert ett häfte att läsa och efter det är det bara å skriva sin uppsats.. Och det finns ju inga rätt eller fel med en uppsats egentligen..
Är ju innehållet som ska vara vettigt.
Så det ska nog gå bra..
Hoppas jag.


Har skrivit ett nytt inlägg i den privata bloggen. Ändrat lösenord förresten, så ni som har lösen till den, skicka pm på fb eller nåt så får ni det.. Och jag vet vilka som jag gett ut det till.
Men pm:a mig så får ni det ^^

Annars så har det varit en lugn dag idag..
Friskat till mig rejält.. ^^

Ska ringa om sommarjobbet imorrn.. *Hoppas*
Det i Nora har jag ju inte hört nåt mer om, men får väl ringa om det också kanske.. Vi får se.

Nej nu ska ja läsa igenom det där häftet en gång till så ha en bra kväll!

Puss Hej


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-05  |  Tid: 12:05:29

Sjuk :(



Fick sjukanmäla mig idag :(
Mådde inge bra när jag vaknade.. usch å fyy.

Men jaa.. Thats life ;/
Får glädja mig åt att efter nästa vecka så har vi inte en obligatorisk lektion vi måste gå på längre.
Fy fan va gött!
Då är det bara jobba o ge järnet resten av maj! FUCK VA GÖTT!
Då har jag chans att tjäna ihop lite pengar som jag får ut i juni sen :D
Får se det så. Ska bli skönt att meddela dem att jag kan jobba varje dag i tre veckor här framöver sen :D Då kanske jag till å med kan få ett längre vik ;)

Vem vet..
Det märks.

Idag så blire lugnt.
Ska läsa lite i häftet inför det nationella provet som vi har imorrn. Svårt att förbereda sig på nåt liksom.
Mer än att vi ska skriva en uppsats om "Generations" som jag fattade det som. Den gamla, den medelåldriga och den unga stammen tyyyp.. ^^
Jaja, får se hur det går.. ska komma ihåg att man stavar med som With och INTE Whit.... Hatar den där stavningen.. Mixar ihop den hela tiden.

Vilket trist vårväder vi fick nu den här veckan då :/ Fast igår va det ju ganska skapligt.. Ganska iaf, blev ju fint framåt kvällen iaf.
Tog en till bild igår när vi va ute, det "roliga" är att fokus har lagts på blomman och det bakom den blomman jag ville få en bra bild på, men det är lite "häftigt"


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-04  |  Tid: 20:05:37

Mera jobb



Idag så har man varit i Vintrosa hela dagen, på deras förskola. En avdelning som heter Rävlyan, indelad i fyra avdelningar eller hur man nu ska säga. Jaja, va på grön idag :)
Men de lite större barnen som går över till förskoleklass till hösten. Så det va stora å ganska självgående barn.
Det va trevligt.
Så va med barnen när de besökte förskoleklassen och när de hade lite gymnastik.


Och så ringde de från Pelmatic o fråga om jag kunde jobba imorrn, först sa jag nej för jag tänkte ju på min engelska lektion som är en förberedelse inför Nationella proven nästa vecka.
Men så kände ja mig vemodig över att jag tackat nej, för det är ju ändå ca 700 kr betalt. Och jag behöver ju alla pengar jag kan få, alla timmar jag kan.
För nästa vecka så kan jag inte jobba mån-ons för då är det engelska som gäller. Eller ja, på måndag är det frissan och sen tandhyginisten som ska grejja lite i munnen på mig.
Jaja.. Så kan det va.
Så då försöker jag få alla tillfällen jag kan nu.
Så jag ringde upp Pelmatic igen och hörde om passet fanns kvar för då kunde jag ta det och strunta i engelskan. Och det va uppskattat ^^ Glad att jag kan hjälpa till :D
Så imorgon blir det Leklustans förskola i Örebro. Kl 9,30-17, så lite sovmorgon. TACK!
Det är alltid lika roligt att få deras reaktioner när de frågar om jag är från Örebro och jag säger Nej, Karlskoga.
- Åker du ända från Karlskoga???? :O :O :O :O
Försöker visa framfötterna så mycket jag bara kan nu för att kanske kunna få tillbaka min garanti anställning till hösten om jag inte kommer in på universitetet.

Nu blev det ett sånt där svammel inlägg igen.. Va väl inte meningen, men ibland så bara hoppar orden ur munnen på mig.. ^^
Har en myskisse bredvid mig, han tittar så snällt på mig INNAN han attackarar mitt hår.. Så snäll är han, förstår inte passionen i att försöka käka upp mitt hår... Störd katt..? JA.
Ja ja, neej nu ska ja inte tråka ut er.
Tog iaf en fin bild idag när vi va ute.



Puss Hej!


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-03  |  Tid: 22:21:20

Final touch!





Då va den beställd.. ^^ Det sista plagget som skall va med på fotograferingen ^^
Det kommer nog bli super detta :D


Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-03  |  Tid: 19:40:33

Higher



Hey, I'm a believer
And gravity's letting go of me tonight
You, came out of nowhere
When everything was passing by at the speed of light

So hold my hand and never let me go
Take a leap of fate into the unknown


I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher


Oh I know
It can be scary
You bet it all when your heart is on the line
But oh, baby don't worry
Just hold my hand and never let me go


I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher


Take me higher
I hold you as we're shooting through the atmosphere
Around us everything disappears

Woah oa oa

I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by

I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher


Jag är kär!
Gissa hur jävla underbart det känns!
Sjukt underbart.
Mina vänner märker nog hur glad och uppåt jag blir när jag får sms eller när ja nämner nåt han skrivit, som om jag svävar på moln.
eller när ja nämner hur mycket jag längtar tills juni då jag äntligen får träffa honom. Vara med honom.
Ja det är helt sjukt hur bra han får mig att må :)

Ska nu ikväll beställa det sista av kläderna som ska va med på fotograferingen. ^^ Är taggad till tusen. Ska bli grymt skojj ;P Å En av bilderna, eller kanske nån mera skall användas på en sida som en kompis är medlem på för att få mer besökare ;)
jag avslöjar inte vad det är jag ska göra. Finns ett fåtal som vet vad som skall hända. De andra ovetande får undra.. ^^ KANSKE delar med mig i bloggen. Vi får se helt enkelt.
Men ja ja.. Det blir nog bra det här ^^

Nu blir det att nörda mer GG, kolla lite fälgar å däck till bilen, o även lite annat skojsigt, min Corsa ska inte va som alla andra Corsor.. ^^
Fick komentaren av en vän: "Varför ska du styla en corsa?"
- För att jag vill antagligen, och det är min bil som jag ska ha i ett par år är det tänkt. Då kan man väl få spexa till det lite ;P





Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-03  |  Tid: 15:13:59

Underbara barn!




Idag så styrde jag Corsan mot Örebro och Sörby ^^
En liten trevlig förskola där måste ja säga. Underbara barn, inte direkt några såna där som man va tvungen å hålla koll på å säga till hela tiden, utan de va snälla, trevliga och duktiga.
Två av dom hade jag gärna tagit med mig hem, en 6 åring med så välutvecklat sinne och förstånd att hon säkert kunnat förknippas med en 8-9 åring eller nåt.. Å så va hon rätt lång..
Å en mysunge som skulle va med mig hela tiden, hålla hand, sitta knä å mysa. Goa ungar!

Med tiden så blir det egna ungar. ^^ Men några år till får jag ge mig till tåls och vänta. Inga problem tror jag. Har hela livet på mig.
Ska ju fixa min utbildning först :)

Jaja, jobbade mellan 7,30-14, eller 13,30 för jag tog ingen rast. Så det va skönt att få sluta lite tidigare.
Imorrn så blir det jobb i Vintrosa, på Rävlyan där har man ju varit förut ett par gånger så det ska nog gå super bra :)
Ska va där mellan 7,30-16,30 så det blir en 8,5 timmes dag! ME LIIIKE!
För då blir det pengar och jag har då redan gjort 14 timmar denna veckan, och mer kan det bli eftersom jag kan jobba torsdag med och sen fredag om det finns nåt pass efter kl 12 då jag skriver första delen i NA proven på fredag.. Writing delen.

Men jaa, jobb är väl välkommet ^^

Nej, nu måste jag sysselsätta mig med nåt annat så jag inte riskerar att somna, kan ju va skönt att somna i tid ikväll när man ska jobba lång dag imorrn.. ^^

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 23:05:43

Lugn dag



Idag har det vart en helt okej dag :)
Har städat och grejjat i lägenheten så nu är det skaplgt fint tycker jag.

Åkte sen till Örebro och hämtade Susanna och så blev det tllbaka tll Karlskoga.
Vi umgicks och käkade lite mat. Det va massa gott :D

Sen blev det att köra tillbaka henne till Örebro.
Jaa, en hel okej dag helt enkelt..

Imorrn så blir det jobb klockan 7,30-14 ^^ Ska bli trevligt å få komma iväg till alla barn.
Och det är en soft dag dessutom, inget långt pass. 5 timmar :) Helt dugligt, vi kommer sääkert få fisk på den skolan imorrn.. Det skulle icke förvåna mig alls. Haha..

Nee, nu har ja nog inget mer att säga ^^

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 13:13:41

Städ dag ^^



Idag så blir det städ av hela lägenheten hade jag tänkt mig.
Ska börja med att röja i köket och torka golven där. ^^
Sen så får det bli vardagsrummet/hallen. Och torka golv där med så det blir snyggt.

Inte direkt den roligaste sysslan som finns att göra, men men, ibland så måste man verkligen göra det. Och man vet när det väl är dags.
Å kan väl lika gärna göra det nu när jag är hemma med svullen käke.. (fortfarande)
Hoppas jag får jobba imorgon. Hoppas hoppas. Ska ringa Pelmatic senare och höra om de fått in nåt jobb till mig.

En bra start på månaden är att få jobba.. ^^

nej nu åter till städningen i kööööket.. :)

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-02  |  Tid: 01:41:02

Tandläkare, Utgång, Tandläkare




Igår så blev det sannerligen en fullspäckad dag!



Fick ju tid hos tandläkaren igår kl 14,10, så hann ju inte käka något alls. Utan blev att hämta upp Susanna och sen åka in till Örebro.
Där fick man vänta en stund innan man kom in.
Jag har tandläkarskräck så det räcker med att de tar fram sprutan som de bedövar med så får jag panik och kan inte andas typ..
Det va ju det som hände igår.. Men ja.. det gick väl skapligt ändå när jag väl va bedövad.
De lagade hål åt mig, men de trodde inte att det va boven i detta dramat utan att det va visdomstanden som tackade för sig.
För det va hål i den.. Hur lyckas man få hål i en tand som bara kommit upp liite grann och som sen är dold till resten? Jo det ska ja tala om för er, min visdomstand ligger snett emot en annan tand så de skaver på varandra, samt att det har blivit en liten glugg mellan den innersta tanden och visdomaren.. Så det hamnar allt möjligt sått å gott där när man äter.. Det straffar sig..

Så när de lagat så frågar de om jag vill komma tillbaka imorrn (idag) och ta bort den, dvs en liten operation, de är tvungen att kalla det för det när de gör ingrepp som är under skinnet.. Så jaa, sagt å gjort så tackade jag ja till det.
Åkte bedövad i halva käften hemåt.

Hämtade lite grejjer hos Susanna och sen så gjorde vi oss iordning här hos mig, det vankades ju förfest hos bästa Angelique :)
Och förfest blev det, med treeevligt sällskap.
Dvs: Jag, Angelique, Susanna, Emma, Jani, Conny och Rebecka. Ett lagomt sällskap.
Sen vidare till Harrys/statt där det va lite drag :) Blev där resten av kvällen.
Ingen idé att dra upp sånt som hänt, för man måste va med för att förstå det roliga i det.. Men jaa, gryymt rolig kväll.
Sen så gick jag och Susanna hemåt, först gjorde vi ett stpp på Viking för lite käk.
Ska ALDRIG gå hem igen i 12 cm klack! Fy fan va jobbigt, och helvete va skönt det va att få av sig skorna sen!
Somnade ganska direkt när jag lagt mig i sängen.



Klockan ringe 9,20, runt halv så ringde de från tandläkaren och påminde mig om att jag skulle komma dit. Det hade jag ju absolut inte glömt bort..!!
Pappa kom och hämtade mig vid 9,40 och vi åkte in till Örebro.
Fick vänta en liiten stund, sen så fick jag gå in i rummet jag va i igår.. Sätta mig i stolen, och fick panik så fort han sa att de gör samma som igår, bedövar först. Då fick jag panik igen, det är inte så lätt att andas lugnt och slappna av när det sticker i tandköttet och man inte kan fokusera på nåt annat. Men det gick ju bra.
Sen så tog de visdomstanden, kändes dock som att han drog ut varenda tand ja hade i käften...
Han sydde typ 5 stygn med..

Känner mig helt mörbultad i käften, men de har ju varit å dragit i samma kind två dagar i rad och idag lite värre för att det är så pass långt in... Men nu är den borta.. Så sköönt!


Somnade när jag kom hem, elelr efter att Susanna hade varit här å hämtat sina grejjer.. Och sov till typ halv sju, då blev det bestämt att man skulle på bio i Örebro :)
Filmen Thor



Rekomenderar den verkligen!! Den va grymt bra :D
Och Chris Hemsworth är ju grymt snygg!! ;) Mums!
Men ja det va en toppen bra film :D Den kommer jag verkligen köpa när den kommer ut på dvd :D

Och sen nu som avslut på kvällen blev det en Max Dejt med Angelique. Toppen skojj som vanligt.
Sjuk humor har vi! Men fy tusan va vi skrattar :D Haha!

Nu blire natten!!
Bjuder på en bild till från igår.



Eller två ;)