Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-12  |  Tid: 19:45:20

Svar på kommentar

Anonym om Svaren på frågestunden!!:

varför har du inte godkänt alla frågor som du fick i din frågestund?

Svar: Varför ska jag godkänna frågorna när jag har svarat på dom i ett inlägg? Vitsen va att jag skulle få frågor som jag svarade på. Brukar inte godkänna frågorna som folk ställer heller.

Anonym om Jag är livrädd...:

Hoppas du får så goda nyheter och svar som du kan få när ni är där. Snällt av pojkvännen och följa med, verkar vara en bra kille som gör valet att följa med dig och höra svaren, inte som vissa av killarna som skrivit kommentarer som egentligen bara vill se dig naken eller utnyttja dig. Hur känner han inför de? Om de inte är en för personlig fråga. Och så har jag en till fråga:p vad tycker pojkvännen om dina modell jobb? Håller med dig varför
skänka nått när man inte får reda på vad de kommit fram till.

Kramar

Svar: Han är en super kille! Hn är verkligen inte som alla andra som du skriver som bara vill se mig i massa sexiga kläder o naken osv.. Ska jag va ärlig? Så vet jag inte riktigt hur han känner inför det. Han lugnar mig och säger att det tar vi då, eller när vi får reda på det. Å det är väl sant, varför jaga upp sig nu när man måste ta tag i det då? Så ärligt vet jag inte hur han känner, han verkar väldigt lugn när han säger det tar vi då. Han är kille, han har svårt att prata om känslor ;) Vad jag vet så har han inget emot mina modell jobb. Han har inte sagt något om det heller. Visar ju bilder jag tagit för honom så han får se vad jag gör :) Skönt att någon mer håller med mig att varför ska man skänka nåt när man inte får reda på nåt.

A om Här kommer frågestunden!!:

du säger att du är bisexuell. finns det någon tjej som du känner som du tycker speciellt mycket om och som du kan tänka dig att ha ett förhållande med?
isåfall vad är det med henne som du faller för? kroppen, personligheten?

Mvh A :)

Svar: Japp, jag är bisexuell, det finns en tjej jag lätt skulle kunna va tillsammans med om jag va singel o hon va singel. Men nu har vi båda sällskap som vi är väldigt lyckliga med. och hon vet säkert vem hon är om hon läser detta. I just detta fallet så faller jag för hennes goa dialekt och att hon är grymt fin! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback