Akvarium  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-11-27  |  Tid: 15:13:42

Auktion i Gbg o Önskelista ^^

 
 
Till att börja med så Jonas, du kan kontakta mig via mailen i min header ang fotojobb.
Tar inte sådant i bloggen. Så är du intresserad av att snacka foto så maila mig på alexandra_karlsson_88@hotmail.com så kan vi snacka.
 
 
Annars har det väl inte hänt så mycket faktiskt, jag har börjat käka medicin mot min depression. Känns väl bra om man säger så. Även om den mest drar ner mig ännu mer just nu. Men det är ju första effekten av den. Så ja vi får väl se om det blir bättre.
Va ner till Göteborg i helgen trots att vi va lite krassliga båda två, men det va ju auktion som jag ville gå på. Sävedalens Akvarie aktion :)
Jag ropade hem en hel del fynd, bland annat två påsar med räkor, gula räkor :)
Å nu går tre av dem med rom så det ska bli roligt att få små räklingar!! Det va lönt att ropa hem de påsarna på auktionen. Det fick följa med lite rötter hem, algwaffers till malarna, malgrottor, yngelboxar osv.. Massa bra å ha saker!
Kampynglena växer på som satan i gatan! Roligt det också!
 
Jag vet vad jag önskar mig i julklapp ^^
Ett nanokar!!
 
30 liter är det på :D Som jag skulle ha räkor i :)
Finns på pwss och kostar 625 kr ^^
 
Önskar mig även räkor som kallas för Mountain Rock räkor
Boken Back to Nature gudie om L-malar
 
Det är väl det jag vet just nu på rak arm som jag önskar mig :D
 
Nu ska jag fortsätta kolla DH och bara chilla i soffan.
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-11-18  |  Tid: 20:45:48

Patetiska nolla!

Haha, du måste va nöjd med dig själv nu va? Kopiera en konversation mellan mig och Fredrik på fb chatten å maila den till min sambo?
Hur genomtänkt va det?? Eftersom du tagit bort massa ord i konvetsationen osv...
För att skapa missförstånd mellan mig å Jocke? O sabotera?
Hallå!! Get a life. Man får väl diskutera sex med andra killar.... Dooh!
Dessutom visade jag hela den rätta konversationen UTAN massa borttagna ord. Så inte speciellt genomtänkt hörre du.
Jag har inget att dölja för min sambo. Han tycker bara du är patetisk som lägger energi på att försöka förstöra för oss. Men vet du?
Vi är så jävla starka ihop och det kommet alltid vara vi.

Idiot. Skaff dig ett eget liv och låt bli min facebook.


Akvarium  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-11-14  |  Tid: 14:17:18

Akvarieställning

 
 
Benen kapade :)
 
Stommarna kapade till halv ställning.
 
Ställningen på plats och ihopskruvad :) Vi la en matta under för att det inte skulle eller ska bli märken i golvet efter benen.
 
Alla karen på plats i ställningen :)
 
Sen som jag skrivit i forumet så köpte vi glas hos glasmästaren.
 
Här är karet vi delat av rakt på mitten.
 
Ett fack på plats. En glasskiva kvar som skall på plats.
 
Tra fack på plats :) Ett varsitt till kamphanarna.
 
Karet på plats i ställningen :) Vi la frigoligplattorna runtom istället då jag fick tips om att det va bättre eftersom det ligger mest tryck utpå kanterna.
 
Här är en bild där det syns att vi inte satt glaset ända ner i botten utan att man kan sticka under filtret så det filtreras i alla facken. Smidigtt o bra. Sen skall grus täcka upp till kanten då och över filtret :)
Så så ser det ut!
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-11-10  |  Tid: 20:12:01

Omoget

Jag tycker du som lämnat anonym kommentar kan ta å sluta hacka min fb. För jag vet att du varit inne där. Lämnat tydliga spår verkligen klickat dig in på meddelanden och klickat upp min och Martins konversation.
Så omoget!! Försöka förstöra kan du ju göra. Men lyckas kommer du inte.
Det är min fb och inte din!! Herregud skaffa ett eget liv!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-11-08  |  Tid: 19:08:31

Lätta hjärtat

 
 
Så då har snart denna kvällen också passerat. Jocke ska snart åka å jobba och jag ska väl kika på Eclipse på tv. För tydligen så visade de bara första delen och sista delen på bio. Så ja det blir väl o kika på den.
Sen försöka sova eller något. Ska även göra rent akvariet så det också är gjort.
 
Är dock lite tråkigt för att ni håller den tredje stora scalaren på att dö också!! Jäkla piss skit.
Vette faan vad som händer med mina akvarier.. Eller fiskarna rättare sagt! Skit tråkigt!
Kanske bara är kampfiskar jag ska ägna mig åt. Vem vet.. :/ De verkar det ju iaf gå bra med än så länge.. Hoppas att de överlever iaf. Har ju lagt en del pengar på fiskarna liksom. Vore ju trist om de också dog.
 
Jag känner något konstigt inom mig.. vad det är vet jag inte. Och jag kan alltså som vanligt inte sätta punkt på det. Men det är något som tynger mig..
Men det löser sig nog med tiden, det lossnar säkert vad det nu är. Det brukar det ju göra. Måste bara komma på vad det är.
Kanske tynger lite för att man ska på begravning imorrn, det är alltid tungt med begravning. Jag ska mest bara med som ett stöd för en vän som jag hittat tillbaka till. Som jag aldrig släpper igen.
Men jag kände även den här personen lite rann. Umgicks med honom o Susanna ett par gånger och det jag minns va att vi hade väldigt trevligt. Vi gaddade ihop oss lite mot Susanna o skrattade mycket!
Det är med det som är det som är ;) Kommer du ihåg det Daniel? Att jag lärde mig det men Susanna inte kunde ;)
Jag hoppas du sover gott, eller grejjar med massa hyss uppe bland änglarna ;) De kan behöva få det lite livat och jag tror nog du lättar upp stämningen där.
Begravning ska inte va lätt, och jag vet med mig själv att jag kommer fälla många tårar. Det får man, det är tillåtet.
 
Men ja det kanske är en liten del av det som tynger. Jag tror iaf det.
 
Nu fick jag ur mig det.
Puss hej

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-11-08  |  Tid: 13:32:51

Creaoy sms!

 
 
Igår kväll så fick jag ett sms med frågan: Hejsan skulle bara vilja veta om du är alexandra bloggaren.
Sen blev det väl några fler sms, men det som är lite små creapy är att den där personen, som är från Åmål skrev att han beundrar mig, hmm.. Beundrar mig så pass mycket att han sökt rätt på mitt nummer liksom..??
Creapy as hell!
Sa till Jocke, tänk om han bara skulle stå utanför någon dag, då sa Jocke, då är det d sista han gör :D
Vilken beskyddande sambo man har. Men ja ne jag hoppas du håller dig i Åmål, för det där va fan äckligt!
 
Vet inte om det är samma person som skrivit kommentaren i bloggen om att jag borde skriva mer om mig själv o lägga upp massa bilder. Det vet jag inte.. Men iaf!
Så just nu tänker jag inte skriva om mig själv liksom efter ja sms o kommentar. Känns inte sådär jätte stabilt!! Får väl se när jag kanske skriver om mig själv.
 
Annars idag så blir det lugnt, ska hämta lite fler akvarier tänkte jag så jag har å städa. Får ju sova själv inatt igen.. :/ Hatart! Å ännu mer scary nu när man känner sig utelämnad. Ska nog plocka bort min info på hitta och eniro!! Men ja, blir å fixa å dona lite tror jag så att det bara är att köra igång akvarierna nu till helgen. Älska!! Underbart!
Min kampfisk odling ska ta fart :D
Kommer givetvis lägga ut bilder på mina hanar o honor och vilka jag korsar med vilka :D Så får ni följa ynglens uppväxt och kommer ha ett par L-malar på odling med. Det säger kanske inte er något. Men jaja, I tell you.
 
Min stora laptop har lämnat jordelivet just för tillfället, eller iaf klivit in i en koma. Jävla dator!! Så sitter med den lilla mini jag har. Tur att jag har den annars hade det varit väldigt jobbigt.
Men aja.. det är väl vad ni får just för tillfället. Känner inte för att skriva så mycket just nu heller. Ska försöka fixa bilder på kampfiskarna och lägga ut här inom kort med :)
 
Puss Hej!
 
 
 
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-11-07  |  Tid: 12:48:32

Praktik

 
 
Ja, nu har jag varit sådär extremt dålig på att uppdatera bloggen igen.. Sorry!!
Men har inte haft något att skriva om direkt, vet liksom inte hur intresserad ni är av akvarium o grejjer ;P Så känns ju lite trist om jag ska skriva om det varje gång jag uppdaterat. Men jaja, i alla fall så har vi hämtat en ställning som rymmer 12 kar med 150 liter i varje. Det ska startas upp så fort som möjligt här..
Håller på att städar akvarium och grejjar o fixar, ställningen måste vi dela då den inte får plats så som vi tänkt oss. OCh vi har ingen vägg heller som är 3 meter att undvara så vi kan ha den hel. Så ja den måste delas. Och då ska en del in i garderoben, så får vi se vart den andra delen tar vägen sen :)
 
Ska ner på auktion i Göteborg den 24e också. Fast vi åker nog ner den 23 redan och sover på något vandrarhem under natten så det inte blir så mastigt att köra hela vägen på en gång.
Får se om man ropar hem några skojiga räkor eller så, kanske någon mal.. Vem vet.. Växter voreju rätt bra också :)
Men ja det återstår att se helt enkelt.
 
Annars så har jag börjat min praktik nu, känns ju bra faktiskt. är på en liten förskola. Inga namn nämda. Sekretess lagen ;)
Men ja det går väl bra tror jag. Och ska va där i 5 veckor. Är det tänkt i alla fall.. :)
Så back to school vecka 50 och göra det sista för den terminen. Sen blire ny termin till våren :D OCh då bara 3 år kvar av utbildningen. Haha, känns ju stabilt att tänka så redan nu. Men ja det går fort, det gör det verkligen.
 
Aja, nu ska jag ta å kika lite GG o chilla.. Så får vi se om det kommer någon mer rolig uppdatering sen :)
 
Puss Hej!