Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-25  |  Tid: 22:32:18

Kigurumi.se, djurdräkter på nätet!

 
 
Sitter här i min alldeles egna djurdräkt som jag fått den stora äran att få hem på posten innan webbutiken öppnat :) Och det är i form av en Tiger.
Det är ju ganska stort i Japan med dessa djurdräkter på mässor, tillställningar och i vardagen helt enkelt.
Det kallas så fint för Kigurumi!
Så vilket Kigurumi djur är du?
 
Denna dräkten är väldigt bekväm, slapp är väl inte rätt ord utan snarare baggy modell, den är varm och go! Otroligt härlig att bara mysa ner sig i som jag gör nu framför tvn! Väl utformad som det djur man valt, min dräkt har även en svans, och luvan är själva huvudet på tigern. Knäpps enkelt med knappar på framsidan.
 
 
Såhär ser alltså min ut.
Webbutiken kommer öppnas inom kort och då kan man beställa en rad olika djur (Kattbjörn, Tiger, Katt, Pingvin, Lejon, Räv, Varg, Dinosaurie, Giraff, Apa, Kossa, Hamster, Panda, Kanin, Ekorre, Känguru
Kyckling) det som passar dig bäst. Jag valde mellan Tigern och Katt. Men sen så fick jag se en bild på Tigern och då blev valet mer solklart. Den kommer ju fungera perfekt på kanske maskeradfest och såna roliga saker!
 
Så denna butik på nätet kommer jag absolut kunna rekomendera, och det skulle inte förvåna mig själv om jag beställer en till när och om ekonomin tillåter. Kan ju va kul att variera.
Tänk så skönt det kan vara att bara ta på sig denna efter en dusch, istället för kläder eller morgonrock?!
Underbart!
 
 
Den ser kanske lite rolig ut bakifrån bara för att det är sån baggy stil på den. Men det gör inget för den är så otroligt skön!
Så vem behöver en Ziperall/One Piece när man har denna underbara djurutstyrsel från Kigurumi!
 
 
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-24  |  Tid: 07:35:02

Tisdagsjobb

Morgonbloggar lite nu tänkte jag. Medan man ändå hinner innan alla morgonjobb börjar. Slutar 13.30 idag så då blir det att åka hem till älskling som har feber, pyssla om honom lite grann. Lär ju somna en stund när jag kommer hem eftersom jag sov skit dåligt inatt!! Usch å fy :( Men men, så är det. Hoppas jag sover bättre inatt. Bjuder på en jobb bild ;P God morgon puss på er :)


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-23  |  Tid: 14:11:08

Måndag

 
 
Sitter å "taggar" för jobb men är inge motiverad alls tyvärr.
Men bara å bita ihop och åka iväg.. har ju "bara" 4 veckor kvar nu.. Så ja det får väl gå. Hoppaqs verkligen jag kommer in på skolan nu till hösten.. 4e reserv i Karlstad... Snälla låt mig komma in!!
 
Har inte så mycket mer att säga tyvärr.. Ingen direkt blogglust.. Men tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg. Bjuder på en till behind the scene bild från Karlstad.
Så hoppas jag att jag får skivan med bilderna under veckan!!
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-07-21  |  Tid: 23:05:33

Fototräff i Karlstad!

 
 
Ja här har det inte varit uppdaterat på ett par dagar.. Anledning: Inte haft lust eller ork!
Men ja, i akvariet så har det blivit svamp så fiskarna är under medecinering, så hoppas på att de kryar på sig snart :)
2 nya akvarium är på ingång, dock skall bara ett tas i bruk!
Har jobbat ons-fre och är ledig idag och imorrn.
 
Igår Fredag så Firade jag och Älskling våran 6 månaders dag genom att gå ut och äta och mysa. Samt färga håret svart på mig :) Så nu är jag blackhead again! Saknat det som faan!
Så jaa, 6 månader med världens bästa pojkvän, nu siktar vi på 6 månader till!! :D
 
 
 
Underbart!! Inte klokt vad jag tycker om honom :) Han har gjort mig till världens lyckligaste tjej! (Även om jag faktiskt har flera dåliga dagar i sinnet)
Fick 5 rosor o en Marabou Daim med. Så sööt och go han är!!
 
Lördag, idag alltså. Dags för Fototräff i Karlstad, Mariebergsskogen ^^
Angelique följde med som sällskap och stöd :D Hon fick hjälpa till att agera kamera assistent åt han jag fotade med. Tack för det bruden!! Va härligt att träffas igen. Och som vanligt så går det skit bra när vi är ute på äventyr! Åka lost är våran grej alltså!
Men det blev mycket bra bilder, 4 olika outfits hann vi med innan vi beslöt oss för att åka hemåt :) Hade väl gärna stannat o fotat mer och med någon annan också, men kände att jag inte orkade, och visste inte heller vilken outfit man skulle använda sig av heller. Även om jag hade lite mer kläder. Men man vill ju inte ha alltför utmanande kläder när det är en stadspark full med barnfamiljer.
Polisen kom ju en sväng för aatt det va ett gäng med bland annat en tjej som fotades topless, i konstnärsprojekt då. Men ja det passade sig ju inte i parken!
 
Så jag körde på mer anständig klädsel i alla fall. Den sista blev väl lite mer utamanande dock. Men fortfarande så det täckte både nertill och upptill.
 
 
Ett litet smakprov, Angelique tog några få typ Behind the Scene foton ;P Så jaa.. får väl mina andra bilder i veckan då han skulle skicka mig en skiva med alla bilderna. ser ja fram emot!
 
Imorgon så blir det bara massa myyyyyyyyys! (Om man inte blir inringd då, står som vikarie ifall nån är sjuk) Sen gör man ju monstervecka.. mån-tors, ledig fredag o sen lör-mån...
Så man får ta vara på lediga stunder med älskling! Eftersom vi inte varit tillsammans idag.
 
Så ja, vi hörs imorrn eller nåt kanske :)
Puss Hej!!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-19  |  Tid: 17:30:53

Växtleverans.

 
 
Fick mina växter på posten idag.
Men de va lite besvikelse över det hela.. :/ Den ena växten va verkligen vissen på sina ställen :( Den hade jag sett fram emot.
Det skulle nog ha varit lite bättre paketerat också, lite mer vatten i påsen och kanske hade man kunnat klippa till någon mjölkkartong o paketerat in i, sen lagt i kuvertet, med tanke på att posten hanterar det som de gör.
 
 
 
 
Såhär såg de ut, den ena växten :( Mycket rötter finns det helt klart, men ja..
Den andra växten jag fick va bättre, men trodde den skulle va större.. även om det va skott.. För den andra växten jag fick häromdagen, den va myyycket större..
 
Så jaja.. :/
 
Jobbat idag för övrigt. 7-13,30, tiden gick väldigt fort. Och jag tog med mig några skott hem från det avkariet de har på jobbet, fullt med småskott på de växterna som är i deras akvarium, wiie :). Och gör samma pass imorgon. Sen tar jag lite helg. Och åker på fototräff på lördag. Det ska bli skojjigt!!
Hoppas man kan få lite bra och olika bilder.
 
Nu ska jag försöka hitta nåt att äta.. O
 

Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-18  |  Tid: 11:10:40

Dagens Sanning x2!

 
 
Jaou, tänkte jag skulle ta en Dagens Sanning, det va väldigt längesen.
Den första gäller slakt och den andra gäller akvariefisk.
 
Dagens Sanning 1!
Jag är egentligen emot slakt.. Jag ogillar det skarpt!
När jag åker mot Storfors och jobbet så åker jag förbi Gälleråsen. Och där har de nu satt upp en skylt som det står: Gälleråsens Gårdsslakteri (tror det står så iaf) Och så är det bild på en GLAD gris!!
Va fan, grisen är väl inte glad att den ska bli slaktad, flådd, styckad och sen ivägskickad till massa butiker för att folk skall få mat (inklusive mig)
Jag är inte emot att äta kött osv, det som är grejen. Men jag gillar bara inte själva slakten, speciellt inte av ungdjur, typ kalvar för att kalvkött ska va så gott, lammkött osv osv....
Jag vet att man måste slakta djuren för att vi ska få mat och att det inte ska bli en över population på djur.. Men jag gillar inte själva slaktgrejen. OCh inte att de har en GLAD gris på bild! Grisen kanske är glad och mår bra, men den vet ju verkligen inte vad som väntar.. HUR många grisar slaktaar man inte för att folk ska få sin jävla julskinka?? Två skinkor per gris, men jaa.. En jävla massa grisar för att få skinkan..
OCh slakt av häst också?? För att få hästkött? Alltså nej.. JAg är inte för slakt även om jag är för kött.
Man kan äta köttet men man behöver inte gilla det som sker innan man får köttet till butiken.
Så tycker de ger fel signal utåt med en GLAD gris, hade de inte kunnat tagit en vanlig bild på en gris liksom?
 
Dagens Sanning 2!
Jag har ju skaffat akvarie fisk, och jag tycker att fiskarna ska ha stort akvarium så de får plats att vara ett par stycken och att de får plats att simma och snurra runt osv :)
Men jag vet inte, är det bara vi i Sverige som månar om akvariefisken, att de ska ha stort utrymme, att de inte ska behöva känna sig stressade. Nu ska jag ta upp en speciell fisk. Kampfisken, en sån där blå jag gett er bild på här i bloggen.
Folk i USA, Kina, Japan å på fler ställen verkar tro att det är OKEJ att kampfisken lever i en liiiiten liiiiten behållare...
Typ denna:
 
 
Såg ett program, Gordon Ramsays Kitchen Nightmares, där de ominredde en restaurang och hade satt upp såna här på väggen, de kan ju inte rymma mer än ett par deceliter liksom! Och de tror att fisken ska MÅ BRA i den??? va faaan!! Kampfisken är en speciell fisk och den behöver sitt utrymme att få simma på!
Tycker det är sån jävla fiskplågeri! Så ja dagens sanning är också att det finns idioter till allt, som verkar va för dessa och därmed fiskplågeri! Hur skulle de känna sig att bli nerstoppade i en liten behållare med endast lite utrymme för luft eller svängrum..!
Nej fy fan!!
 
Va bara tvungen att få ur mig två av dessa Sanningar enligt mig då.
Nu blir det chill innan det är dags att åka o jobba..
 
Puss Hej!

Akvarium  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-16  |  Tid: 17:27:00

Kokosnötgrotta till akvariet :)

 
 
Har äntligen lyckats göra en egen kokosnöt grotta :D Wihoo!
Pappa hjälpte till såklart, annars hade ja nog banne mig inte klarat det. ^^
 
Slänger upp lite bilder på hur det blev och hur vi gick tillväga :D
 
 
Ett stycke kokosnöt :D
 
 
Pappa filar lite runt det borrade hålet, stor borr! Pappa satte kokosnöten mellan fötterna och borrade hålet först genom skalet, sen genom kokoshjärtaat (det vita "köttet" alltså)
 
 
Kokosnöten är urgröpt från kokos"köttet", använde stämjärn, skruvmejsel (platt) för att peta ur delarna som lossnar i större delar när man gröper typ.
 
 
En närmre bild på hur det ser ut innuti nöten utan kokos"köttet"
 
 
Kokar kokosnöten för att få bort alla bakterier som finns på den, som massa fingrar från butiken, borrningen och själva urgröpningen, och eventuella bakterier som sitter i själva skalet som inte skall följa med ner i akvariet.
 
 
Kokosnötsgrottan är på plats i akvariet :D Supersnyggt om jag får säga min mening. :) Hoppas nu bara att när malarna är könsmogna att de kanske leker där o lägger sina ägg eller så :D Bra gömställe för dem
^^
 
Så är helt klart nöjd med detta! Kanske blir fler grottor till det andra akvariet sen. För jag ska ju ha två stycken :) Wiihoo! Älskar fiiisk!
Och mina katter då. Dom får man ju icke förglömma :D
 
 
 
 
 
 

Akvarium  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-15  |  Tid: 19:35:16

Fiskisarna!

 
 
Har nu fått hem mina malar, sen så blev det Endlers Guppy också :D Det vart liksom bara en bonus eftersom jag inte visste att hon hade såna med förän i sista sekunden. Så 3 hanar fick följa med samt 3 honor + ett litet hon yngel :D
 
 
 
 
 
Här är Endlers guppysarna från påsen till utsläpp i akvariet :) Wiie, va dom är söta! Underbart!
 
 
 
 
OCh här är malarna från påse till utsläpp i akvariet:D De verkar trivas!
 
Oboooy va detta är skojjigt! Det blir att skaffa ett 54 liters också så kamphonan kan få någonstans att bo så hon slipper bo i en burk som är placerad i akvariet! Usch va jag tycker synd om henne!!
Det är planern, sen inga fler akvarium. Absolut inte!! Än ;)
 
Nu blir det en kopp te och bara njuta av resten av söndagen tillsammans med älskling som ÄNTLIGEN är här igen!!
 
Puss Hej!

Akvarium  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-14  |  Tid: 19:48:59

Nytt akvarium :D

 
 
 
Har köpt "nytt" akvarium. Fy fan säger jag bara, va äckligt det va! Fick ju göra rent det själv eftersom jag prutade ner det till 450 kr. Så det va väl helt klart värt det. Skrubbade en hel del för att få bort alla alger. det luktade dessutom vider av det hela.. Blööörk!
Men men, nu är det gjort!
Och det är inrett och det är fyllt och det är igång med pump och doppvärmare. Wiihoo! Underbart. Nu ska det bara i mer växt3er så det ser lite bättre och tätare ut samt att det ska i mer fisk. Längtar som fasiken till att kunna åka och köpa fisk, det ska jag nog göra i slutet av månaden. Undra om Jocke klarar av att följa med mig och stå å titta på de rätta fiskarna?
 
Jag blir som ett litet barn i en godisaffär när jag kommer in till Thomas Zoologiska och på Grizzly i Marieberg! Kan gå hur länge som helst och bara kika och välja o bestämma mig för vad jag vill ha. Sen pekar man på den man vill ha och får den i sin "godispåse"
Lyrisk till tusen!
 
Men är nöjd med hur akvariet blev efter allt slit.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jaa, såhär ser det ut än så länge. Och det ska bli roligt och sätta ner mer växter, hela baksidan skall fyllas tänkte jag, mot bakgrunden alltså, sen fler på sidorna, kanske någon mer i mitten. Ökar ju trivseln för firrarna och de får en del gömställen.
Undrar hur jag ska lyckas se alla yngel när de föds eftersom de kommer kunna gömma sig ganska väl ;) Men det löser sig allt :D
Nu ska bara malarna i, 6 stycken blir det som skall få simma runt på botten å städa o hålla rent.
 
Fortsättning följer när det hänt lite mer :D
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-07-14  |  Tid: 19:00:37

Sugen på sexleksaker?

 
 
 
 
Då har du kommit helt rätt!!
Sexleksaker sexleksaker sexleksaker i massor och andra goda ting finner du hos EasyLover.se!!
De har allt från batterier till dina leksaker till kondomer och glidmedel! Massageoljor, lösvaginor, handbojor, skämtartiklar, dildos av alla slag!
 
Å så kommer du väl ihåg att om du använder MIN personliga kod till ER.
ALPHA23 så får ni 15% rabatt, fri frakt OCH en exklusiv gåva värde 100kr på köpet!
Skriv koden i MEDDELANDERUTAN!
 
Underbart va?
På EasyLover.se kan du betala med kort, handla med Postförskott, betala med Klarna faktura samt delbetala via Klarna Konto! Så bara välja vilket betalnings alternativ som passar dig bäst :)
 
 
 
Så klicka antingen på länken eller på bilderna för att komma till sidan! :D
 
Puss Hej!
 

Akvarium  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-13  |  Tid: 18:11:15

Mitt lilla projekt!

 
 
 
För ett tag sen skrev jag ju om ett litet projekt jag skulle påbörja. Det va meningen att jag skulle skaffa sköldpaddor. MEN, nu blev det inte så! Blev mer facinerad av akvariefisk igen. har ju haft det förut och jag tycker det är roligt.
Fick låna eller har fått låna ett akvarie av en kompis som jag inredde med svart grus, en rot som jag fick med på lånet och så hittade jag en sten vid Möllebadet mot Degerfors. Och så har jag satt ner växter (bara några än så länge)
MEN! Upptäckte härom dagen att akvariet läcker ;/ Troligtvis är det pga all densitet som fyller ut i akvariet, mer grus, en stor o tung sten osv. Och så har akvariet stått i 3 månader så den gamla tätningen kan ha släppt.
Men ja det ser ut såhär just nu.
 
 
Ja där är det utan växter och med min lilla kampfisk Kurt :)
 
Så ser det ut just nu.
 
Men ska hämta ett nytt akvarie inom kort eftersom ja detta läcker. Och så kan man ju icke ha det. Så ska bli skojjigt med ett annat, ett som blir mitt eget. Som jag inte ska sälja eller ge bort om jag skulle tröttna! Utan då ställer jag upp det på vinden hellre.
Fisk som ska vara i då? Guppys har jag tänkt mig och Endlers guppys. Samt ett gäng malar. Har ju redan en kamphane o hona i nu. Fick rådet idag att ta bort honan å inte ha dom i samma akvarie. Så får la göra det.
 
 
Röd/Vita är kamphonan och den blå är hanen.
Underbara fiskar! Ståtliga!
 
  
 
Haha katterna är lite smått nyfikna på allt ^^ Ska bli spännande och se hur de agerar när det väl börjar röra sig ännu mer där i ^^
 
Sorry att bloggen blivit lite lidande nu de här dagarna. Men ja har ju jobbat och varit ledig, njutit av mina två dagar av ledighet. Och sen jobbat.
På söndag blir det att hämta malar som skall ner i akvariet i Laxå :) Bra med lite egenodlade malar så de inte kommer från grossister samt att det blir billigare ;)
 
Ska bli bättre på att blogga. har en Dagens Sanning som jag kommer skriva av mig snart. Samt att jag hoppas det blir bättre väder snart så vi kan fota jag o Angelique så det kan komma upp lite nya bilder här också ;)
Men nu har ni iaf lite uppdatering på mitt nya projekt som jag va lite hemlighetsfull om förut. Och jag är taggad för detta. Kommer stå så bra i hallen när man kommer hem, går förbi, kommer kika o hålla på rätt ofta med det. Mer växter ska i så det ser snyggare ut. Någon mer rot och sten, gömställen såsom lerkrukor.. Ja, det kommer bli snyggt detta. Speciellt med det svarta gruset :D Så ynglena kan gömma sig lite mer och inte bli uppätna.
 
Hörs senare kanske!
Puss hej!

Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-10  |  Tid: 10:27:18

Regnig pissdag!

Sitter på jobbet och har ätit frukost. Det va tungt att gå upp idag. Känner mig fortfarande nedstämd och hade svårt att hålla tårarna tillbaka. Får gå hem kl 14.30 och då ska jag mysa ner mig i soffan med täcket och kolla på massa tv! Imorgon är jag ledig och fy tusan va skönt det ska bli. Sova å ev åka till Örebro med älsk! Titta på lite akvarie växter och köpa malar :) Det gör mig motiverad till att kämpa idag. Samt att kunna åka till Ullared å utomlands förhoppningsvis. Längtar hem till mina killar. Jocke å Sixten på bild. Å de andra kissorna. Puss hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-09  |  Tid: 11:44:05

Nedstämd :/

 
 
 
Idag är en sån där dag man bara vill gå in i sovrummet igen och lägga sig under täcket och bara ligga där precis hela dagen.
För idag känner jag verkligen inte för någonting. Känner mig så grymt nedstämd och jag vet inte vad det beror på. Kan inte komma på någon faktor alls faktiskt, utan det känns bara jobbigt jobbigt jobbigt, med allt!
Det är hyfsat väder ute och så ska man åka och jobba. 14-21.. Men de visade sämre väder framåt eftermiddag/kväll.
 
Men jaa, jag mår inte bra, och jag vill veta vad det är för nåt som gör mig nedstämd.. :/ Hur man nu ska få reda på det utan att gå till en kurator/psykolog.
Aja, får väl försöka genomlida dagen genom å tänka på semesterresa eller Ullared med älskling senare i höst när vi slutat jobba och när man vet hur det blir med skola eller fortsatt jobb.
 
Aja, ska chilla i soffan tills det är dags att värma lite mat och för att sen åka mot Storfors o jobbet.
Jobbet är jag inte depp över iaf, jag trivs på det stället jag är.
 
Helgen har varit lugn. Vi har grillat både fredag o lördag. Chillat o myst o bara varit hemma denna helgen. Njutit av ledigheten. För nu är det jobb idag o imorrn som gäller.
 
Puss Hej!
 
 
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-06  |  Tid: 12:30:46

Aldrig blir det som planerat.

 
 
 
Ska sluta planera. Det blir ju iaf inte som man tänkt sig.
Vädret är skit och det blir inge foto i helgen heller då kamera hållaren inte känner sig kry.
Crap crap crap!! jag som skulle skicka in bilder till den där sidan ja beställde två av plaggen ifrån.
 
Men den 21 Juli SKA jag iaf till Karlstad o Mariebergsskogen för fototräff där. För att se om man kan få fotas lite spontant eller nåt. Annars bara mingla omkring. Men vore skoj att få bli fotad av någon som kommer dit.
Hoppas det blir bättre väder i veckan så KANSKE man kan fota onsdag eller torsdag då jag ändå är ledig också.
 
Annars så blir väl helgen lugn nu som det ser ut som. Ska in till älski o grilla efter han slutat jobbet. Bjuda hans mamma på lite sen lunch :) Å så blir det väl att åka hem hit, ska städa å fixa å greja hade jag tänkt mig för jaag har ingen motivation till det just nu. Ska strax göra mig iordning för att åka å handla lite och sådär.
Lördag, imorgon alltså så ska vi grilla hos pappa o Carina. Mumsigt det också.
Så det blir nog en lugn helg, på söndag kommer väl ev pappa o Carina hit och kollar in köket som de inte sett sen vi tapetserade om. Så ja det ska bli roligt :)
 
Aja, dags att göra sig klar så man kan ta tag i dagen!
 
 
Puss Hej!

Shopping  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-07-05  |  Tid: 12:28:32

Ännu mer paket :D

 
 
 
Idag så kom posten med ännu mer paket till miiig :D Wihoo! *Lycklig tjej*
De andra plaggen från den andra sidan kom idag som utlovat. Härligt säger jag bara!
Och nu måste vi bara lyckas få foton som faller dem i smaken också så man kan få bli modell för deras sida. Skulle va super kul!
 
 
Klänningen är i det minsta laget dock.. Men det kommer nog gå ändå ^^ Och det andra setet gilla jag skarpt. Även om jag ser lite stor ut i det. Men jag är ingen super size skinny person! Bara är så. Men vi kan nog få till bra bilder med det iaf :)
Så jag är nöjd med plaggen ja fick hem idag.
 
Fick även mina häfriga mascaror från Oriflame idag med :D Tihii!
 
Grön och Silver ^^ Kan bli lite roliga effekter med dessa tror jag :)
 
Dock visar de dåligt väder på lördag :( Men hoppas det ändrar sig, för idag visar det ju molningt via telefonen o växlande molnighet via yr. Men solen skiner som aldrig förr just nu. Så ja, håller tummarna för att det blir toppen väder på lördag. Eller iaf sol o kanske några moln går också bra.
 
Ska iväg o göraa kvällen idag igen. Och sen är jag ju ja, tre ledig. Så tagga tagga! Detta fixar vi även om jag va febrig hela kvällen igår och hade huvudvärk. Och idag har jag huvudvärk men känner mig inte febrig iaf :) Tur det.
 
Så jaa..! Det va det ja hade på hjärtat.
Puss Hej!

Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-04  |  Tid: 12:17:41

Pakeeeeet :D

 
 
 
 
Idag kom det som jag beställde igår! En grej av det iaf ^^
Så nu får vi hoppas det passar och att vädret visar sol på lördag. Hoppas att de två andra plaggen hinner komma också. Annars blir jag sur eftersom han sa att det skulle hinna komma tills på fredag om jag betalade i förväg. Och det har jag ju gjort.
Så håller tummarna!
 
 
Har världens gruvligaste huvudvärk idag med :( Fast idag ser jag iaf inga cirklar för ögonen.. Det är skönt måste ja säga! Så jag ska försöka mig på att jobba idag. Vill inte va hemma för jag förlorar så jäkla mycket pengar.. Och det gör ont i mig. Samt att det känns som att jag sviker mina arbetskamrater när jag är sjuk, o att det inte ser bra ut dessutom. Visst, alla kan bli sjuka. Men jaa.. Känslan man får av att vara sjuk o hemma som sommarvikarie är inte bra.
Men ska iaf ta mig iväg idag. Gör ju kvällen, och kvällen imorrn med. Sen är jag treledig!!
 
Puss Hej
 
 

Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-03  |  Tid: 14:58:56

Påväg hem till miiiiiiig :D

 
 
Tudeluu i det äntligen fina vädret!!
 
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om att jag klickat hem lite saker.
Om vädret tillåter så kommer ju jag och Angelique ta en foto dag på lördag när jag är ledig i helgen. Så hoppas på bra väder som det faktiskt är idag!
Har spanat in lite snygga kläder som jag idag klickade hem som skall användas för att fotas i på lördag i så fall ^^ Ska ju använda älsklingens bil också. Mucho Niiice!
 
Det första plagget är detta snygga ^^ Beställde det 12,07 och 13,03 fick jag bekräftelse om att ordern va skickad, så kommer nog antagligen imorgon eller på torsdag :) Wiie!
 
 
Sen två andra plagg från en annan sida som man kanske inleder samarbete med om vi får till bra foton osv. Då kommer fotona kanske användas på hemsidan också :D Men ja vi får helt enkelt se hur det blir! Inte ta ut nåt i förskott.
Men dessa två är de andra som jag hoppas kommer senast fredag med men enligt han ja mailat med så ska de hinna fram eftersom jag direktbetalat dem.
 
  
 
Så hoppas på bra väder så man verkligen kan få fota igen! Äntligen liksom. Lite nya bilder!!
 
Va bara det jag hade på hjärtat ^^
 
Puss Hej!
 

Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-02  |  Tid: 22:18:10

Svar på kommentar

 
 
 
Postat av: Anonym

Hej, funderar på att beställa därifrån så undrar bara om du bara beställde en grej fick du den direkt hem i brevlådan då eller fick du hämta ut på posten? :)

Svar: Hejsan!Det levereras hem till dörren, men är man inte hemma så får man ju hämta ut det på posten. Fast de skickar i diskreta paket med diskreta avsändare så det står ju inte vad paketet är ifrån direkt på :) Smidigt å smart. Beställer du så glöm inte att ange ALPHA23 så får du ju en exklusiv gåva värde 100kr med på köpet :D

Tikkatini