Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-24  |  Tid: 00:12:14

Detta är vad jag köpt...



Gissar på att fler än hälften av er som läser bloggen inte har en aning om vad det är jag köpt via tradera och ebay. Inte ens om jag säger order DIES.. :P



Ett Mini Alfabete som ryms på en 4x8 platta, och kan alltså inte användas i tången.

 

2 stycken CC alfabeten.. Som inte heller direkt ryms i tången, vissa bokstäver möjligtvis.. Men rekomenderas till en Cuttlebug eller Revolution även Ellison går att använda.

Säger det er något??

                          

Och jag antar att ni inte har någon aning om vad detta är heller.. Alla figurerna jag köpt. De tre på sista raden som ligger i förpackning går att använda till tången. Samt snäckskalet går att använda i tången. De andra måste man ha en Cuttlebug eller Revolution för.. Eller annan stor maskin.
Ska ge er en chans att gissa på vad det är innan jag avslöjar det. För det borde ju finnas någon som måste veta vad jag köpt. De små kan märkas som 2x2 dies och de stora 4x4 dies. Finns dubbla och enkla och även CC dvs Cookie Cutter dies.. ^^

Nu har jag gett er massa ledtrådar till vad detta är :D De har bytt namn från QiuckKutz till Lifecraft Style dessutom.

Men jaa, det är vad jag spenderat en del pengar på :) Och jag har möjligtvis ett alfabete till på gång. Beror på om hon jag handlat av kan få tag på det via sin kontakt i USA. För skulle ja köpa det på Amazon så skulle det kosta 250 kr sen 230 kr i frakt o även 120 kr för att importera det till Sverige. Så nej tack!

Puss o God Natt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback