Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-30  |  Tid: 19:38:20

Happy News!



Ja, som ni säkert vet sen tidigare så har jag ju varit sjukskriven. För migrän å nu senast magkatarr som inte va magkatarr utan berodde på min glutenintollerans. Jag har ju inte varit så duktig på att hålla mig till den kosten utan VÄLDIGT gärna ätit sånt med mjöl i..
Så det har ju sabbat mina tarmar.. Men det är väl på bättringsvägen nu när ja håller mig till det ja ska. Vilket suger. Jag vill inte va gluten.. :(

Men ja, då har jag ju fått dra in försäkringskassan, och dom är ju INTE att leka med.. Verkligen inte. Dom vill man inte beblanda sig med. För de tar lång tid på sig, kringår allt så länge som möjligt, tar lång tid på sig att handlägga, och besluta... Bla bla bla.. Klappmongon helt enkelt.

Men nu har ju inte min sjukperiod varit helt sammanhängande för att ja haft en läkare som inte ville sjukskriva mig jaa, å den andra läkaren va bättre. Så under den perioden då det blev ett glapp mellan datum, då är jag tydligen berättigad sjuklön från Assistansia :D 14 dagar eller kanske mer. Å det känns så underbart att få in lite cash, gissa om ja känner mig pank just för tillfället.

Detta är en bra dag efter allt! :D
Å på nyår kan allt hända jaa ;) Vet inte ens vad som händer på nyår just för tillfället. Fest vet ja säkerligen att det blir, men vart.. det är inte klart ännu.
Man vet ju inte vad som händer före eller efter heller ;) I have an open mind ^^

Imorrn blire morgonpass iaf, hoppas ja slipper uppkastning i snön bara.
Å på måndag/tisdag blire eventuellt att testa ett nytt jobb, i Örebro. Har redan fått ansälltning typ 85% och garantilön, dvs blire inte jobb en dag så får man betalt 90% av den lön man skulle haft den dagen. Dom ska se vart jag passar bäst in, avståndsmässigt. Är ju en bit att åka till Örebro. Men jaa, ska iaf testa. Eftersom ekonomin ser ut som den gör just nu så blire litte svårt att pendla, då bensinen INTE är billig. It sucks big time!

Jaa.. Kanske är ja påväg mot ljusare tider? :D Jag hoppas det!
Skola till våren, ska söka två kurser till imorrn eftersom två av dom ja skulle läsa inte startar till våren. Så då blire att läsa Engelska B och Psykologi B istället :D Om man kommer in.
Å så blire Thailand under 2011 också :D Med bästaste Angelique. Gosh va kul det kommer bli. Bara ha flygstol ner, å luffa omkring å ta in på olika hotell. En sak jag vill besöka är Tigertemplet, klappa livs levande tigrar, något jag ser fram emot.

Alexandra är lit gladare nu :) (Jag vet, jag har en dyster period just för tillfället) Men små saker lyser upp tillvaron.

Låtar just nu:
Linkin Park - Burning in the skies
Jimmy Jansson - Det enda jag vill
David Guetta - This is my life
Rihanna - Russian Roulette
Miley Cyrus - When I look at you

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-30  |  Tid: 16:26:48

Peace on earth..

 
Eller jaa, iaf mellan Karlstad å Karlskoga. Men det är bra grejjer det!! :D
Nu kan man ju åka in te K-stad utan att bli överfallen iaf ;) ;) Haha. Känns skönt det.
Nej men det känns bra. Inte bästa vänner å inte ovänner. Nåt mitt emellan iaf. Snälla å söta flickor ;)

Blev fan sugen på å spela mitt gamla mario när ja såg bilden på din blogg ;P Så det fåre nog bli att nörda ikväll te lite Tortilla Chips från Willys med barbeque smak å min älskade pepsi ;P Före å efter Greyyan kanske :P För ja orkar då inte ställa mig å köra step på balance boarden idag. Huvudvärk.

Vaknade ju imorse med värsta dundervärken, men tänkte ja skulle försöka mig iväg iaf, jag är ju typ den enda som finns i Karlskoga som kan ta morgonpassen, så fy bubblan om ja är sjuk. Men jaa, när ja kom te bilen så hamna det en uppkastning i snön, sparka över lite snö, å knalla in igen. Migrän, halva synfältet på höger öga försvann. Yeeej liksom. Sova sova sängen. Ja tack!
Nu mår ja väl lite bättre.. Tur det.. Hatar migrän, mår så jävla dåligt. Man kan nog jämföra det lite med mensvärk. För man mår precis lika kasst å vill att hela världen ska fösvinna.

Ska försöka slänga ihop lite mat, blir att skiva lövbiff i skivor, bryna i stekpannan, krydda med olika kryddor, sen i med en klick tomatpure å blanda om, sen Heinz Chili Sauce en klick av det med, blanda mer å sen i med matlagningsgrädde å låta det puttra ihop sig lite. Å ha ris till ^^ Gud så gott det blev igår, låter kanske inte gott för fem öre, men det blev det faktiskt. =D Så det får det bli idag.
Å så siktar jag nog på Tacos i helgen. Inget går upp emot det, en kryddad köttfärs (1½ påse till typ 400 g köttfärs) å sen massa grönsaker till det.
Tycker det borde finnas glutenfria tortilla bröd. För det är ju så gott å bara rulla ihop ett bröd överfyllt med gott å sen moffa :D Låter väl som värsta matmonstret men jaa.. tacos det är underbart.

Ska ju träffa Marcus i helgen igen antar jag. Han va ledig lörda å sönda. Så då blire väl filmkväll antar jahg :) Trevligt trevligt. Han är iaf ingen idiot som man vill ge en hård jävla pungspark å köra i en gaffel i örat på..... Till skillnad från Mr C.
Har en knäpp katt här också just nu, hon tror seriöst att det bor något under mattan.. så håller på å spöar skiten ur den... Lilla Skruttan.. Inte lätt när man får för sig saker å ting ;P
Orkade ner på stan med Angelique idag med, å kollade på den där klänningen med dragkedja i skinnimitation på Lindex.. så underbart snygg.. :D Men kostar 399... =/ Alexandra har inte råd. För Försäkringskassan är ett par jävla fitt klappmongon som inte kan ta beslut. Utan ska krångla runt hela tiden å skicka papper hit å dit.. Så jaa, leva fattigt fattigt fattigt... Å när ja får pengar så finns den säkert inte kvar... =/ Så ja, tekniskt sett vill jag ha två klänningar som kostar 399 kr st... dvs 798 kr (har aldrig varit en klänning människa förut) Men när man tappat 4 kilo på en månad å ska ner ytterligare 6 så blir man ju lite snyggare.. (Nej, jag är inte nöjd med min kropp, inte sen vågen helt plötsligt ställde sig på ca 70 kilo när mitt mål va att gå upp te 60) Då blir man lite less.. Även om man får höa att man är fin ändå, å söt å bla bla.. Men man ska ju va nöjd själv också.

Detta får avsluta detta inlägg, är trött å har huvudvärk. Mat va det också jaa... Hmm blev mycket prat om allt möjligt. Men det kan behövas ibland. Man måste få ur sig saker å ting ibland för att må liite bättre. För i nuläget så mår jag inte bra för fem öre. Är liite fö mycket runt omkring.
Men beslutet om att sluta fred får mig att må lite bättre ^^

He en bra kväll! Pussas mycket och kramas länge.
Puss hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-29  |  Tid: 22:57:09

So ready!



Jag lägger gärna ner allt detta drama å diss å pik hit å dit.
Trött på att bli irriterad över massa saker. Man sa väl kunna läsa varandras blogg utan att vilja klösa ögonen ur andra personen.
Sant, vänner kommer vi nog inte bli. Men behöver inte bli ovänner heller.
Dumt att göra sig osams med nån man inte känner eller kommer träffa.
Man är väl två vuxna personer å kan lämna saker bakom sig å gå vidare.

Läget är som det är. 
Ett enda stort misstag va det. 
Men jag hoppas att du insett att det inte bara är mitt fel. 

So, lugnt mellan oss?
Inget mer krig?
Inga mer elaka och nervärderande kommentarer?

Du är säkert en skit go person om man lär känna dig.
Det tvivlar jag inte alls på.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-29  |  Tid: 20:15:07

Måndag igen..


Ja då va det ny vecka. Igen.
Morgonpasset gick väl, ja sådär. Men men. Nya tag imorrn.
Annars har dagen varit lugn. Varit å satt in pengar, betalat räkningar, handlat lite, gjort mat.. Å ja chillat ^^


Det är väldigt lätt att bryta med personer, men så ska man lyckas glömma dom. Förtränga att de aldrig ens existerat i ens liv. Man går på så många nitlotter hela tiden. Denna personen, en Mr C bröt jag med under förra veckan, men så fick man ett beklagande sms att han visste att ja inte ville höra från honom å bla bla bla... bla bla lite mer blaa.. Så ja sänkte garden. Men tjiii fick jag. Så hårt. Oj oj..
Alexandra ska aldrig mer sänka garden och släppa in folk på nytt igen. (Och nej, det är inte D jag menar. Detta är en helt annan person som bor här i KGA)
En gång ute, alltid ute. Men ja, det är det att man ska glömma dessa personer med. Som bara sårar iaf. Men men, finns alltid andra personer som gör att allt det dåliga vägs upp. Så man lägger mer energi på de som man faktiskt kan lita på. ^^

Men jaa, om man säger såhär, vissa personer kan man inte bryta med. Som min goa underbara vän Angelique. Vi har haft våra dispyter. Riktigt stora sådana faktiskt. Men har alltid hittat tillbaka till varandra. Å det är underbart.

Aja, nog om detta. Till nåt annat istället. Ja undrar varför du vill ses? Vad har vi att säga varandra? Vad är det du vill veta, prata om? Varför är det bäst för oss båda?
Är väl lika bra att vi fortsätter såhär, eller ja, sluta pika varandra kanske. Helt onödigt. Skapar ju bara irritation.


Nu blire chill!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-29  |  Tid: 01:28:23

Film å Donken :)



Ikväll så blev det att se Killers hos Marcus. Det va trevligt :) Fick mig många goda skratt. Riktigt nice sällskap :D Gillar lättsamma personer.
Det va en helt okej film. Inte den bästa ja sett med varken han eller henne. Fast ja, hon har ju gjort sig bäst i Greys Anatomy. Alltså, Kathrine H (kan inte stavning på efternamn) och Ashton Kutcher. Så ja, nu vet ni vilka som är med. Inte den bästa filmen med dom tycker jag. Finns bättre. 

Så ja det va trevligt. Blir väl snart igen antar jag :)

Vi åkte även till Donken å käkade lite mat, hämtade upp Angelique, eftersom vi talat om en Donken dejt. Så ja, vi blev tre pers som satt å käkade mat å skrattade. Dock höll ja väl på att dö när ja satte cola i fel strupe. Haha. Oj oj oj... Kul å bra att det va samma humor hos alla tre ;P

Ska upp klockan sex, iväg å jobba igen. Ny arbetsvecka. Yeej, jätte skoj. NOT! Men ska ringa upp Pelmatic också. Se vad de har att erbjuda. Så blire att överväga lite.


Va det mig du mena så lämna en kommentar i så fall. (Det går)


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-28  |  Tid: 12:42:44

Krogen!


Yeah! Igår blev det Nightshift. Riktigt nice, det va ju löne helg så klart att det är folk ute.
Förfest hos Angelique :D Som vanligt. Bästa placet to be. Å jag ska aldrig köpa cid katus/lime igen. Fick påminnelse om hur äcklig den verkligen är när man tog den på 30 sekunder.
Ja, Kanon kväll blev det iaf.
Tur att lådan iaf inte hamnade upp å ner med mina pommes. Haha, hade ju varit mat katastrof;P Men men, hade många kvar iaf att tugga på.
Denna kväll gör vi om. Får tacka min kusin för redbull/vodka drinken å Jani för xide'n. Nu har man iaf smakat två av dom nya. Mango/Hibiscus å Rasberry/blossom, den smakar som isglass eller något liknande. Gott gott!!
Å skorna va toppen! Så lätta att gå i. Inomhus iaf! Men det va ju snöigt å snorhalt ute igår/inatt så det va lite halkigt. Är ju smal klack å plan sula, så det glider ju bara. Men det gick jätte bra.

Idag blire iaf lugnt :) Har inga direkta planer förän litte senare då blire film hos M. SKa bli trevligt.


Om du tror att det jag som skrivit kommentaren som är Anonym och sen som namnet Lina så kan jag upplysa dig om att det inte är jag. Har ingen anledning att kommentera hos dig å skulle jag göra det skulle jag använda mitt eget namn. Vaför utge sig för att va nån annan, vågar faktiskt stå för vad jag skriver???
SÅ NEJ DET ÄR INTE JAG OM DU TROR DET.
So what, dina skor kosta inte 299, när du va iväg å köpte dom så skrev du ett inlägg om att de bara kosta 199.
Jag köpte två par så fick det automatiskt för halva priset.
Men det är ju bra att du erkänner att du pikade mig om att va fattig, men det är jag inte. Och lilla fröken, har då ALLA som köpt de skorna härmat dig med? Så urtöntigt av dig å säga att man härmas, det är 1a klass fasoner...
Den där Lina måste nog va avis o inte ha någon planerad klädsel inför nyår och måste då klanka ner på andra i så fall eftersom hon slänger ur sig såna kommentarer, helt onödigt. Tar dig inte i försvar om du tror det. Men det va onödigt.

Och vid den tidpunkten som kommentaren skrevs av Lina igår så va ja inte ens hemma. Satt på förfest hos Angelique. Och det kan intygas. Va inte heller hemma när kommentaren om din nyårs outfit skrevs heller.

Så ännu en gång, det va inte jag som skrev dom. Om jag minns det rätt så kan jag inte ens kommentera på din blogg så. Och har inte bytt nån ip adress för att kunna skriva heller. Så nu vet du det.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-26  |  Tid: 22:20:41

Krash Boom Bang!


Morgonen började med att man vaknade av telefonsamtal. Jobbigt, somna om!

Sen så blev det ju fika på stan med Emilie och Angelique :) Nice nice. Emilie gick efter en stund så vi satt kvar en stund till, sen gick vi till Kicks å systemet. Så nu lär jag klaa mig med dricka imorrn ;) Full å glad.
Kommer bli så nice ^^

Och när man kom hem, sa till mig själv när ja stod i hissen att datorn lär säkert ligga på golvet när ja kommer in. Och mycket riktigt gjorde den ju det!!
Dom brukar ju fan aldrig va på byrån annars!! Jävla katter.
Men men, den funkar. Men två usb portar har gett sig så jag måste använda den där jobbiga muspekplattan. Jobbigt tycker jag. Och den har typ glappat isär på sidan, skärmen ja, bakstycket ha lossnat lite grann. Men inget som påverkar bildskärmen.
Så jaa, Alexandra får va handikappad groda å vänta te januari med att köpa ny dator :) En PackardBell blire då ^^ Eller ja, beror ju på om den finns kvar då. Kanske hinner utgå och så kommer det en ny. Men det märks.

Ikväll vara ljusparty på Mc-Klubben, faster va värdinna. Och sålde för över 4000 å fick 800 kr i egen ficka ^^ Inte illa pinkat :D Massa nöjd!
Och nu så äre bara chill. Får se om herrn hör av sig om sällskap, då blire väl att åka litte bil. Men märks helt enkelt.
Annars dör ja inte av att chilla i soffan. Med ett glas pepsi och godis ^^ I laajk!

Nee, nu säger ja Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-25  |  Tid: 21:24:39

Helgen är här.


Såå nu har man gjort sin arbetsvecka. Så skönt :D Nu får jag sova gott imorrn.
Sen blire fika på stan med Angelique och Emilie. Mys mys. Underbara brudar. Kan det bli bättre? Nee..

Jag fick ju två par skor igår. Visade det ena paret i bloggen igår, så jag tänkte att ja skulle lägga upp det andra paret också.

Grymt snygga dom med. Lite jobbiga att få på sig, men när de väl är på så underbara.
Härligt material måste ja säga. Dom här kostade 299 och de andra kostar ju 199, men på Skopunkten så är de ju så snälla att när man köper två par så får man det billigare paret till halva priset. Så då behövde jag ju betala 99 kr för dem. Partyskor kan man aldrig få för många av.


Ja, så imorrn blie total sovmorgon å sen fika vid 13. Får nog bli en klassisk kycklingsallad då. Mums! Massa gott. Å sen så blir det även att hålla i ljuspartyt hos faster nere på Mc-Klubben. Hoppas det kommer mycket folk. :) Så man kan få sig en bra förtjänst på det.
Så jaa, det är väl min fredag i stort sett.. ^^

Ska ringa upp Cissi om Barnskötar jobbet med.. Får väl se om det blir jobb i Örebro eller Karlstad. Hoppas på Örebro, litte närmre. Så får vi se hur det blir med det.

Å lördag blire utgång med bästaste Angelique :D Super nice! Längtar å är taggad... Mina cider är ju på kylning, fast inte i kylskåpet.. Förvaras på bättre ställe ;) Haha! Eller kanske inte. Men jag har inte orkat flytta på dom bara. Bara de inte frusit eftersom det är minus ute typ.. Hmm hmm, får kolla det där imorrn ^^
Annars så blire å köpa några cider på systemet imorrn, å så har jag ju midori, sourz å absolut pears ^^ Moms.. Fuller? Haha jadå. Det ska vi allt bli båda två. Lakritsshot på Nightshift med :D Moms :D

Nee, nu har ja svamlat klart. Ska reda ut mitt trasselsudd till hår. Älskar nytvättat. Blir så tjockt å goigt då. Älskar mitt tjocka hår. På lördag blire att locka det, eller våga det med min Babyliss.

Puss Hej!


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-24  |  Tid: 21:37:49

I'm in loove!


Jag är totalt förälskad i mina Killer Heels!!
Underbara. Tyckte ju om de ända sen ja såg att de fanns på hemsidan :D Så jaa, å eftersom det är utgång på lördag så blire toppen bra. Å de kostade ju bara 99 kr när ja beställde dem så det va väl värt det :D Billigt å bra. 99 kr förr ett par Killer Heels. Dom kostar EGENTLIGEN 199 kr.
Dock kommer ja nog frysa fötterna av mig när ja ska gå hem. Haha.. Eller ja. "hem"


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-24  |  Tid: 15:33:02

Onsdag.



Onsdag idag, morgonpass.
Somnade väl strax efter 01, å sen så vaknar jag vid 5. Klockan ringer 6 så det är INTE okej att vakna en timma före klockan. Trött ja blir. Aja, får hoppas på bättre sömn ikväll istället :D Ska iväg om två timmar igen. Å göra mina 3 timmar igen.
Sista dagen för veckan imorrn. Ledig fredag. Göttans!!
Å då blire Ljusparty hos faster :D Ska bli roligt.


Nej nu äre dags för en varm å härlig dusch :D

Puss Hej!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-24  |  Tid: 00:06:52

Kläder :D



Hämtade mina kläder idag.
Å både klänning och leggings satt toppen ^^ Så det blir att behålla och ha på sig när man ska ut på lördag.
Och skorna va sorterade i Göteborg ikväll så de kommer nog imorgon. Toppen! Allt enligt planerna. Lördag kommer bli toppen.
Å förhoppningsvis så sover man inte hemma. ^^

Upp å jobba imorrn 6.30 ^^
Så det får alldeles snart bli sängen här.

Puss Hej!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-23  |  Tid: 17:27:59

Ny Design :)



Så, nu är en ny design på plats. 
Hon som gjort den finns länkad nere under länkar. ^^
Riktigt duktig om jag får säga det själv :D


Happ, idag har man vart å jobbat 1,5 timme på morgonen. Lite kämpigt att gå upp idag men men.
Har även varit på skolan och sökt de sista kurserna till USK utbildningen. Lär nog säkert komma in, brukar inte va några problem.
Käkat lite med Angelique också, o har sovit en stund.
Ska nu snart iväg å jobba, skulle börja kl 18 istället. Funkar fint för mig.

Å ikväll är det Desperata Husfruar. Å till det har man ju OLW Hjärtan, Choklad och Pepsi. Great!!
Har världens undebaraste mysigaste sötaste kisse bredvid mig också. Lilla Skruttan. Så kelsjuk :D

Nee, ha d gött!
Puss hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-22  |  Tid: 16:46:10

Next Time


Man blir ju så himla glad när man får en kommentar i bloggen. Idag så hade jag fått denna söta:

- nått du vill säga?
- Ja, vad ful du är :)

SÅ snällt av dig att upplysa mig om något som inte är sant. Men det va ju gulligt av dig att lämna en glad smiley. Puss på dig!
Nästa gång behöver du ju inte va så feg heller utan lämna ditt namn å stå för vad du säger.

För såklart så vågar man ju säga mer när man är anonym.

Men jaa, PUSS PÅ DIG SÖTNOS för den söta kommentaren ^^ You light up my day!



Ska snart åka till jobbet, tre timmar. Sen hem å chilla. Kika på en halvtimme av Böda Camping.
Fick erbjudande om jobb idag :D Annat jobb alltså. Jaa, som barnskötare! Wihoo! Vet att ja racka ner på det här om dagen, men jaa.. förhoppningsvis äre bättre än det ja har nu :D

Nej, nu äre chill innan det är dax att åka. Ska värma litte mat med.

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-22  |  Tid: 00:13:13

BIO!





Ja, då har man sett första delen då. Bara vänta på den andra nu ^^ Längtar redan.
Den va riktigt bra. Även om den va litte småseg vissa gånger, men man får ju ha förståelse, man kan ju inte ha för mycket händelser i första delen när det förmodligen kommer en andra del som är lika lång som den första.. dvs 2,5 timme.
Den kommer ju också ingår i samlingen, har ju de 6 första i bokhyllan. Filmbetyg 10/10 för att va första delen =) Jag är hel nöjd. Och så skönt att den gick i Karlskoga. Inte alltid alla filmer går. Men ja denna visar dom här. 


Ska snart försöka sova, kanske.. eller inte. Kolla lite avsnitt av Gilmore Girls nu. Och hoppas att mina Killer Heels kommer till veckan. ÄLSKA höga klackar!! Man är ju liksom proffs på höga klackar när man ständigt går i det. Är ju 12 cm klack på båda =D LOVE it! Å man blir ett ännu mer super proffs när man är full. Å det är vad ja ska bli på lördag!
Jag och Angelique har bestämt att vi ska köra en favorit i repris. Typ ett fullt Pokalglas med cider ska slukas på ca 30 sek. En bra start på kvällen ;) Kommer bli så jäkla skojjigt. Vi får väl se om det blir en Angelique & Alexandra night out eller om det är fler som hänger på.

Så skor hoppas vi på till veckan. Lovely shoes. Längtat efter att klicka hem dom. Slänger väl upp bild på dom när de kommer sen =D *happy happy happy* Å kläderna kommer på tisdag, express leverans. Wihoo! Thank God! 
Kommer bli så snyggt på lördag. Yes yes yes!
Får jag pengar från FK så kommer jag nog eventuellt beställa alternativt åka till Lindex och köpa en klänning ja kikat på. Med dragkedja fram vid brösten. Vi får se. Men jag älskar den. Fast det finns en annan som är grymt snygg också. Den bredvid alltså, med hel dragkedja och snörning i bak :P Får se helt enkelt :D



NU: GG och sen sova! Upp 6 imorrn!
Puss!


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-21  |  Tid: 20:18:38

Söndags shopping.



Det är ju utgång på lördag. Och någon gång måste man ju få unna sig något nytt.. =)

Från Ellos blev det en klänning och ett par leggings :)

   

 

Å sen beställde jag skor också. Ett par ska förhoppningsvis tillbaka. Haha. Vi får se! Har tittat på båda paren länge på hemsidan.. 

    

Så jaa, det blev lite shopping.
Nu ska man iväg på bio :)


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-21  |  Tid: 13:43:26

Sontag! Sunday! Söndag!



Ja sannerligen så är det söndag idag :) Eller :( ska jag nog snarare göra. För imorgon så äre Alexandra som ska börja jobba igen. Halvtid visserligen. SKÖNT.
Och fick väldigt softa tider, även om jag hade velat ha andra tider. Men men..
6.30-8 å sen ledig hela dagen. Å sen 17.30-20.30. 4,5 timme på en dag. Och så ska jag jobba mån-tors veckan som kommer. Litte pengar äre ju aldrig fel. Sen får vi väl se hur hon vill att jag ska jobba kommande veckor. För lär nog halvtida ett tag fram över.
Men på ett vis ska det bli skönt. Få nåt att göra på dagarna, samt att man inte behöver tänka på allt möjligt runt omking livet hela tiden. Så jaa.. Både för och nackdelar med jobb.


Idag blir det iaf Bio med Christian, Karro och Vånika. Det ska bli super kul :D Klockan 21.00 ^^ Så filmen är väl slut vid 23.30. Och då blire att köra hem Vånika sen raka vägen hem i säng så man orkar upp vid typ 6 eller nåt. En kvart till att få på sig kläder, vakna till å sen åka iväg är lagomt. Orka gå upp typ en timme i förväg. Nee.. Verkligen inte.
Men jaa.. Harry Potter och Dödsrelikerna står på schemat ikväll. Love it!!


Nej nu äre nog dags för frukost, gick ju upp typ tio i ett... Skruttan tyckte det va dags då. Bäst å lyssna på katten. Hon vet bäst.


Puss Hej!!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-21  |  Tid: 01:49:36

I Just loove it!


 
Älskar mitt långa hår. Helt äkta, inget fejkat med massa löshår här inte. Långt, tjockt och rakt. Perfekt! Älskar det och kommer inte klippa av det i första taget.
Totaaaalt naturligt =D


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-20  |  Tid: 20:48:52

With you I'm feeling amazing!


Ja kvällen igår då, vi åkte till Örebrooo.
Tittade på Deserted, Karlskogas fan club liksom. Även om vi inte gick lös som värsta cp barnen på golvet.. Störda? Öhm jaa..
Men men, man kan väl inte klandra dom för att de gillar musiken. Men tror inte de förstår vad de sjunger om iaf, bara att de diggar för att det är hårt. Haha.
Synd bara att de hade lite problem med ljudet, annars va de toppen bra. (Även om det inte är min typ av musik) Sen blev det hemåt. Och raka vägen in till Degerfors efter det.
Min kusins pojkvän ville ut å åka litte bil. Men det blev inte riktigt så.. Utan blev sittandes hos deras vän istället.. :) Mycket trevligt.
Min andra familj va ju där liksom, minus en person. Dvs Familjen Fallholm :) Dom är bara bäst. Så äre bara.
Åsa, Daniel och Håkan va där :)
Så det va riktigt trevligt. Kommer nog bli fler tillfällen då man super till med dem, för igår körde jag ju. Så då blev det nyktert.

Å jag hatar verkligen nysnö, när det precis lagt sig, å typ inga bilar har åkt på vägen innan när man ska hem. Uscha. Jag gillar inte det. Så det gick riktigt lugnt hem inatt vid 3.10 ungefär. ^^ Å kom i säng vid 4.30? Men men, så kan det va. Men underbart rolig kväll hade man iaf. Och det är huvudsaken :)

Resten av denna återstående kväll blir lugn, trött som fan. Så stupar nog i säng snart :) Men men, d gör mig inte det minsta. Kanske utvilad imorgon. Hehe. Man kan ju alltid hoppas!

Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-19  |  Tid: 13:41:40

Så va d helg igen!


Ja då va det helg igen ^^
Bara tacka o ta emot.

Va ju hos läkaren igår och där kom vi fram till vad det är som orsakar min magkatarr. Och det känns jätte skönt att veta varför jag mår som jag gör. Och det har med min gluten intollerans att göra faktiskt. Men inget jag behöver dra här. Vet iaf att min mage och mina tarmar är rätt sjuka.
Så ska få träffa en dietist och få kostråd samt att dom kanske ska gå ner och kolla i magen på mig igen och se hur det ligger till. Hur sjuk man är. Lättare att ta sig vidare när man vet vad problemet är.
Så nu är det strikt glutenfri kost för Alexandra. Bara acceptera liksom. Glutenintollerant livet ut. IT SUCKS!
Blev halvtids sjukskriven då hon inte kunde heltida mig längre. Så ja, jobba halvtid går väl an. 4,5 timme om dagen. Det ger ju lite pengar iaf.

Och man kanske kan parera det med skolan sen till våren. Ska ju sätta mig i skolbänken sista terminen då förhoppningsvis så jag blir färdig undersköterska. Så himla gött!! :D
För Barn och Fritids utbildningen (Barn utan Framtid) gav ju inte mycket jobb måste ja säga. Barnskötare, d enda man kan lyckas få jobb som då är ju på dagis...... Kanske hoppa in då och då i nån liten skolklass.. men inget man kan söka jobb som. Fast jag kan ju söka som personlig assistent då jag läste Människor i Behov av stöd och så hade vi ju ja vad det nu hette. Men vi ordnade aktiviteter för en grupp handikappade typ en gång i månaden. Å de blev så glada :D Så jaa. har ju mina kvaifikationer. Har haft 15 jobb på 3 år ^^ Massa kött på benen.

Men jag hoppas på mer jobb som undersköterska :D Eller personlig assistent. Personlig assistent åt en yngre person då tack. Men undersköterska så kan man ju va på vårdcentraler, äldreomsorg, å jaa.. mycket mer liksom. Så jag hoppas jag komme in på sista terminen och kan parera med jobbet 4,5 timmar om dagen. Vore kanoners!


Ja va blire ikväll då? Joo, Örebro med Angelique och Jani för att titta när Andreas spelar, dvs Angeliques sambo. Deras band ska ha spelning ikväll. Så det blir att följa med dit :) Fun! Så jaa, så ser det ut.
Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Blir kanske Bio imorn, här i Karlskoga. :) Får se.

Aja, säger väl
Puss Hej!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-17  |  Tid: 23:10:19

Evil Plans å Björnbögar

// Alexandra \\ says:
jaa.. ^^ja nu återstår det att se om det blir goda eller äckliga pannkakor.. haha.. den vilar lite nu

Angelique says:
hahaha

// Alexandra \\ says:
shaaaaaaaake n baaaaaake

Angelique says:
haha skaka, skaka.. POOOFF. Oj.. inga pannkakor..
sixten får all smet på sig och blir en pannkaks-katt istället för kyckling.

// Alexandra \\ says:
HA HA HA HA!!!
och sigge jagar honom för att käka smet

Angelique says:
HAHA
"ahh men geerejj då sigge!"
"NOM NOM...sluta spring..du smakar gott"
*sixten springer för sitt liv*
*skruttan riggar upp en fälla och hoppar på honom*

// Alexandra \\ says:
å lottie håller fast honom.

Angelique says:
Hahaha ja
stackars kisse

// Alexandra \\ says:
stackars sixten!

Angelique says:
han har det inte lätt

// Alexandra \\ says:
nej..

Angelique says:
han kanske blir björnbög sen

// Alexandra \\ says:
hahahahahaha

Angelique says:
hahahaha borde vi inte planera snällt någon gån?
gång*

// Alexandra \\ says:
haha nej varför det? det är ju så roligt att va elak
hahaha



Så brukar det gå till när vi planerar saker å ting... ;)


Angelique says:
men ja, jag tänkte på en annan sak.. hur tar vi oss in? för bussarna går ju inte direkt kanon på lördagar

// Alexandra \\ says:
cykel!
hahaha

Angelique says:
HAHA

// Alexandra \\ says:
tandem

Angelique says:
kan ju du cykla
jag fixar ride, så ses vi där sen? hahaha

// Alexandra \\ says:
tandem med sidovagn
hahahaha

Angelique says:
HAHA mobbat

// Alexandra \\ says:
en anining ja
speciellt om du sitter i sidovagnen å ser mongo ut
med störtkruka

Angelique says:
hahaha sitter där och skriker "FORTARE FFS.. kom igeeen då"

// Alexandra \\ says:
"men ta iii då!"

Angelique says:
"heeeja heeeeja.. ska vi komma fram i år eller?!"

// Alexandra \\ says:
*stannar cykeln, kopplar av sidovagnen och fortsätter cykla*

Angelique says:
hahaha " va fan.." *ringer taxi*
*kommer inte ur sidovagnen*

// Alexandra \\ says:
*taxi mohammed, tio minoter en kvaart vi vill va där.
*sidovagnen välter*

Angelique says:
*blir överkörd av en voloraggare*

// Alexandra \\ says:
"ååååwh vägbula!!"
tur du har störtkruka

Angelique says:
hahaha

// Alexandra \\ says:
ännu en elak plan.
mot dig.
hahahaha

Angelique says:
hahahah fifan
payback time

// Alexandra \\ says:
hahaha jaa! fick du för att du gnällde i sidovagnen

Angelique says:
hahaha
snäääällt

Jaa, nog har vi kul alltid ^^ Finns många fler evil plans i vårat sinne ;P Skrattar alltid tillsammans med den bruden!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-17  |  Tid: 18:19:40

Broken Door - Angel, Hinder - Lips of an angel

Broken Door - Angel

I never ever felt like this before.

If you belive in a future, when we're together, I won't let you down.
If you want to stay close. I'll never, let you down.
Cause we are ready to make it. Oh forever, that's for sure.

Cause you are my angel. You saved me from danger.
With you I'm no stranger. I won't suffer any more...x2

If you're ready to move on. Let life give you energy.
You keep me safe from darkness and you show me how to be a better man.
Cause we are ready to make it. Oh forever that's for sure.

Cause you are my angel. You saved me from danger.
With you I'm no stranger. I won't suffer any more...

Cause you are my angel. I'm sure.
I never ever felt like this before, before, I'm sure.

Cause you are my angel. You saved me from danger.
With you I'm no stranger. I won't suffer any more..

Cause you are my angel. You saved me from danger.
With you I'm no stranger. I won't suffer any more..

Cause you are my angel. You saved me from danger.
With you I'm no stranger. I won't suffer any more..

Cause you are my angel. You saved me from danger.
With you I'm no stranger. I won't suffer any more..




Hinder - Lips of an angel

Honey, why you callin me so late?
It's kinda hard to talk right now
Honey, why you cryin'?
Is everything ok?
I gotta whisper cause I can't be too loud

Well my girl's in the next room
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice
Sayin' my name
It sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak

And I
Never want to say goodbye
But, girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

It's funny that you're callin' me tonight
And yes I dreamt of you too
Does he know your talkin' to me?
Will it start a fight?
No, I don't think she has a clue

Well, my girl's in the next room
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice
Sayin' my name
It sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak

And I
Never want to say goodbye
But, girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

It's really good to hear your voice
Sayin' my name it sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak

And I
Never want to say goodbye
But, girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

Never want to say goodbye
But, girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

Honey why you callin me so late?


Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-16  |  Tid: 22:21:01

Dagens Sanning...


... Otrohet är vanligare än man tror!

Mjo, det är sant. Otrohet förekommer faktiskt väldigt ofta i förhållanden. Den man minst anar kan vara otrogen, dvs ens egen partner. Vanligare än vad man tror.
Jag har själv aldrig varit otrogen mot min partner, skulle aldrig falla mig in. Fast jag har haft en partner som träffade andra samtidigt. Fast det fick jag ju reda på i efterhand, så det va ju inget jag tog skada av. Även om man hade sina misstankar. Men men, den tiden man hade med honom va ju bra iaf.
Fast vi va inte heller i något stadigt förhållande, så ja, han gjorde ju inget fel så sätt.


Men så finns det ju dom tillfällena då man har ett stagigt förhållande då man är pojkvän å flickvän och nån av dem vänstrar med någon som är singel, det anser jag inte vara fel. För den som är singel gör faktiskt inget fel. även om det kan tänkas vara fel. Men det är det inte. Sant, att en singel person kanske inte ska ge sig in i det. Eftersom då bidrar man till den andre personens otrohet.
Det har jag faktiskt varit med om, att jag som singel person träffat någon som har en partner, visst, det känns ju lite fel på sätt å vis, i och med att man vet att om dennes partner får reda på vad som pågår blir väldigt sårad och det kan bli komplikationer där. Men känner man något för personen så tänker man ju inte på samma sätt att det är fel. Jag väntade ju på att han skulle bli min. Men så blev inte fallet. Och ja, hon fick reda på vad som hänt. Och ja, jag fick ju ut för det, trots att det inte jag som varit otrogen. Men men tar den smällen. Jag gjorde inget fel iaf. Det va han som gjorde fel. Men det är sånt som är svårt att ta in. Man skyller gärna på den som partnern vänstrat med. Jag står för att jag tycker att den som är singel gör inget fel, de har ju all rätt att göra vad de vill. Och sen med vem de gör det spelar ingen roll.

Jaa, otrohet är något fult, något som sårar oerhört. För ens partner måste ju undra vad de inte har kunnat ge o bidra med i förhållandet eftersom den andra gått å vänstrat med någon annan. Och det kan ju kännas kränkande, är man inte snygg nog? Snäll? Har inte tillräckligt mycket sex för att båda ska bli tillfreds? Att man bråkar för mycket om saker?
Eller att det bara är en farlig utmaning, för att det är förbjudet..? Finns så många olika orsaker till att man kan va otrogen.


Nej, jag skulle inte kunna va otrogen mot någon jag älskar. För jag vill inte uppleva smärtan i att få reda på att min partner varit med någon annan osv.
Och jag hoppas inte att den jag blir tillsammans med kommer va otrogen mot mig. För jaa, jag skulle bli så jävla förbannad och frustrerad att jag troligen skulle ge han en pungspark, köra in en gaffel eller två i öronen på honom och gå därifrån. Och aldrig mer komma tillbaka. Skulle inte ens låta han förklara varför detta snesteg hände. Aldrig mer prata med honom. SKulel vi dessutom va sambos så skulle jag hämta mina grejjer när han inte va hemma så jag slapp se honom mer.
Man ska inte krusa för någon. Inte om man gör ett sådant snesteg. Och det finns inget som kallas att ge igen med att va otrogen också. För det sårar honom lika mycket som det har sårat mig.


Så bästa är väl att prata med varandra ofta, hålla glöden uppe, överraska med små saker, som en blomma, eller en puss bara sådär, eller jaa, bara säga Jag älskar dig.. vad man nu vill. Allt litet är stort när man är kär å galen å bara älskar sin partner. Man ska kanske också försöka va lite ifrån varandra så man inte klänger på varandra precis hela tiden, det kan bli tröttsamt även om det kan va svårt när man är nykär.

Jag har en vän som varit tillsammans med sin pojkvän/sambo i snart 6 år. Och de håller fortfarande ihop. Trots bråk, tjafs. Dom har kommit över det där nykär stadiet. Även om hon berättat att ibland kan det bara komma över henne å hon är nykär. Det är ett par jag kan se bli gamla ihop. Absolut!! De passar ihop. All lycka till Angelique och Andreas. :)


NEJ TACK TILL OTROHET!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-14  |  Tid: 14:57:36

Söndag


Usch va det regnar idag!
Regn regn regn... really funny! NOT! Det enda positiva med regn är väl att snön försvinner. Är ju inte överförtjust i den. Så jaa..
Men men, man kan inte få sol varje dag. Får hoppas på bättre väder imorgon istället. :D

Sitter och tittar på Huset Fullt just för tillfället, Gud va längesen det va man såg det, de visade det på femman för säker 5-6 år sen.. Och sen så visade de det inte mer. Hittade det på nätet å fixade ner :D
Ska snart åka till mormor en sväng och sen upp till pappa å ge han något på Fars Dag.

Å sen blire nog lugnt resten av kvällen. Fixa lite mat och bara chilla. Är ju Gossip Girl ikväll.
Inge BingoLotto denna söndag, vi har beslutat oss för att hoppa över några gånger nu :D Men snart är vi nog på't igen. Eller hur Angelique?!

Nee, nu är det dags att bege sig till mormor.
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-13  |  Tid: 21:04:37

Tillåt mig att skratta....


Hade fått en kommentar i bloggen av en viss person.. Oj oj oj. Jag kan inte låta bli att skratta åt den.. Haahaha!!

"du e så grymt ful, jag skulle kunna spy varje gång jag ser dig. inte konstigt att ingen kille vill ha dig. du är ju så grymt desperat efter en kille att det är synd om dig... snälla bara gör en skönhetsoperation så iaf omgivningen klarar av dig..."

Om jag är så ful, läs inte bloggen, då slipper du se min bild... Och visst, betalar du så kan ja väl ändra på ett å annat.. Men det tror ja nog inte att du har råd med. Inte billigt å göra operationer.
Å den enda omgivningen som inte verkar klara av mig är DU. Och tydligen klarar du inte av att hålla dig från bloggen heller.

Ska du läsa så kan du iaf hålla käften å hålla dina kommentarer å tankar om mig för dig själv. Jag har inte skrivit nåt till dig och kommer inte göra det heller. Vi har inget mer att säga varandra. Lev ditt liv så lever ja mitt. Å bry dig inte om vem ja träffar å inte träffar.


Annars idag så har det varit en lugn dag, somnade väl vid 4 inatt/imorse. Så man va väl skapligt trätt när man gick upp.
Har varit uppe hos pappa å käkat mat, grillat är godast :D Fläskfile med pommes å mango raja sås.. Mums mums. Kikat lite på tv, de visade nåt litet maraton på MTV med tjejer som är 16 och gravida..

Imorrn blire att åka upp till pappa på Fars Dag å "fira" honom. Ska även upp på vinden å kika bland alla grejjer som är mina där, vad som ska va kvar å vad som kan slängas.
Å så blire ett besök hos mormor. Ska bli trevligt :)

Nu säger vi Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-12  |  Tid: 14:42:11

Fredagsmys!



Lätt lätt lätttttt fredagsmyyyyyys!

Planerat.
Mat: Hemmagjord pizza med köpt mild sås o pizza sallad. (Mer nyttigt så)
Mys med tillbehör: Chips, choklaaaaaaad, dricka och en dunderbra film, eller om ja får ner serien lagomt te kvällen.

Toppen fredag. Me loove! Ska tända massa ljus också så det blir ännu bättre stämmning.

Så well well.. Dags att åka å handla :D

Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-12  |  Tid: 12:20:11

Fredag



The geek is awake! ;)

Fredag idag :) Fast det känns det inte som dock. Men men, det är iaf fredag.
Får se vad dagen bjuder på. Kanske lite film å soffmys. Told you I was back on track ;P

Ne, har inget mer att säga nu.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-11  |  Tid: 22:28:42

Harry Kruka



Lyxfällan..? Nej det såg jag visst inte.
Uppdaterade mig i lilla Harry Krukas värld.. Blir ju att se kommande film med Vånika på bio. Så jaa, man måste ju ha lite koll på vad som har hänt.
Men ja måste säga att ja inte gillar Harry Potter och halvblodsprinsen, finns ju ingen direkt handling i den förutom att Professor Dumledore dör..? Va är det för stil liksom. Men men.. så är det.
Så ser fram emot kommande film, Harry Potter och dödsrelikerna.

Nu ska jag snart kolla på Inception, fick tips om att se den. Så vi får väl se, är den dålig ska han få äta upp det för att ha tipsat om en dålig film.. ;)

Så lär man nog krypa i säng efter det. Mys!
Sitter å lyssnar på massa partymusik å blir så jäkla sugen på att gå ut på kogen.. Men det tar vi lönehelgen :D Så man får väl hålla sig tills dess. Dagarna går ju fort! Så vi är snart där. Garanterat!

Nej, Inception va det va?

Puss hej alla goa å glada.

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-11  |  Tid: 15:39:12

Ja det må så vara....


... att jag är en tönt, men ja är fan lika omtyckt av dom runt omkring mig ändå! Så det gör mig inte det minsta.
Lika kul för det har jag också dessutom. Och goa å underbara vänner har jag också som får vardagen att bli bättre. Tönt eller ej, I don't care.

Idag blev det en tur på stan med Emilie. Vakna, vakna till snabbt å sen befinna sig på stan. Glömde ju totalt bort att lilla bilen va översnöad..:P Så fick ju ägna en stund å få bort all snö först. Men sen då kom man iväg.
Och nu sitter jag här och tjänar pengar. På att betygsätta, skiva kommentarer och skriva eget. Inga som helst fel det inte.

Över natten så hade jag tjänat 130 kr typ. Inte illa pinkat. Så saldot ökar stadigt och jag blir lika glad varje morgon ja kollar hur mycket som finns intjänat.

Hmm, kvällen ska nog spenderas i soffan. Mys mys!!
Lyxfällan ikväll :D Ser vi fram emot.

Så jaa. Ha en toppen kväll alla vänner och ovänner och icke vänner.
Puss Hej!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-11  |  Tid: 00:15:15

Britney Spears - Cinderella



I used to be your girlfriend and I know I did it well
Oh yes, you know it's true
You'd call me Cinderella, all you had to do is yell
And I'd be there for you

Here I am
So try to forgive me
I don't believe in fairy tales
Here we are
With nothing but honesty
I've had enough
I'm not gonna stay

I'm sorry for running away like this
And I'm sorry
I've already made my wish
Ah ah, but Cinderella's got to go

From time to time I'd try to tell just what was on my mind
You told me not today
Come back, do that
Where's Cinderella at was all you had to say

Here I am
So try to forgive me
I don't believe in fairy tales
Here we are
with nothing but honesty
I've had enough
I'm not gonna stay

I'm sorry for running away like this
And I'm sorry I've already made my wish
Ah ah, but Cinderella's got to go
I'm sorry, just trying to live my life
Don't worry you're gonna be alright
But Cinderella's got to go

I used to say I want you
You cast me in your spell
I did everything you wanted me to... but now I shall
Break free from all your lies
I won't be blind, you see
My love, it can't be sacrificed
I won't return to thee

I'm so sorry
I've already made up my mind
I won't return to be

I'm sorry to say, I'm running away now
Don't worry, you will be alright
I'm running away
I've made up my mind now
You're gonna have to let me go
She's gotta go

I'm sorry for running away like this
And I'm sorry
I've already made my wish
Ah, But Cinderella's got to go (yeah, yeah)
I'm sorry, just trying to live my life
Don't worry you're gonna be alright
But Cinderella's got to go

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-10  |  Tid: 23:18:47

Snott en Dagens från Angelique


Dagens humör: Happy happy girl
Dagens mående: Illamående som vanligt.
Dagens borde: Det hade nog varit att söka jobb
Dagens frisyr:
Nytvättat
Dagens smink: Inget smink alls
Dagens klädsel: Mysbyxor, oversize tröja
Dagens planer: Har inte haft någon plan
Dagens materiella vill ha: Ny dator
Dagens fundering: Ska jag nog inte tala om här
Dagens beroende: Sms sms sms
Dagens tråkigaste: Snön
Dagens längtan: Haha, det vill ni inte veta
Dagens superlängtan: Haha det är ännu mer ni inte vill veta
Dagens tidning: Damernas Värld
Dagens låt: Rihanna - Russian Roulette

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-10  |  Tid: 19:34:05

Dum-di-dum-dum



Ja dagen har varit luugn.
Inte gjort speciellt mycket, blev ingen fika.
Min sko håller ändå på att bli halvt uppäten av Lottie.. :P Knäppa kisse.
Nu blire nog till att ta fram de fodrade skorna, köpte ju ett par förra vinterna, ett par vanliga typ tennisskor som är fodrade. Bästa köpet av vinterskor ja någonsin gjort tror ja. Är inget stort fan av vinterkängor eller massa stövlar typ.. Uggs kan ja tänka mig. Men just nu får dessa gå :D Oj vilket sko stycke det blev nu.

Betalat in besiktningen för lilla bilen, som fortfarande är helt översnöad.. haha. Sigge ville ju iaf inte gå ut idag. Han vägre gå utanför dörren när ja öppna den. Så vi stängde den och låste igen. Vi vill ju inte ha in några ovälkomna gäster.

Under kvällen blire tv-nördande ^^
Ska kika på det där 24 timmar som börjar ikväll.
Sen äre Greyyan.
Å sist Hells Kitchen. Tydligen dubbel avsnitt idag.

Kvällen klar :)

Har gått å blivit helt såld på Rihanna - Russian Roulette, underbar låt. Den människan har gjort många bra låtar tycker jag.
I'm back on track again! Hell yeah!

Nee, nu blire mys!
Puss hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-10  |  Tid: 12:57:39

Å ännu mera snö va det här!


Oj oj oj va mycket snö vi fått över natten. Inte klok. Pang bom bara! Min lilla bil är ju helt översnöad. Haha! Tur jag inte planerat att gå utanför dörren nåt idag då.
Eller så kanske man tar med sig katten ut, han verkar ju älska att det kommit snö. TokSigge! Men det återstår att se.
Får se om Emilie ville ta en fika också, då kanske man måste ta sig ut iaf. Men det märks. Är ju inte lika mycket snöstorm ute idag.
Jag gillar inte snön, men visst är det ändå lite fint med snö på träden o sådär..

Ne, nu ska ja värma lite mat istället och kika på nån bra film. Och sen fortsätta tjäna lättförtjänta pengar ;P Så jäkla enkelt! Redan tjänat 200 kr på 1½ dag typ.

Inte nu till helgen, utan nästa så blire nog eventuellt en liten tripp till K-sta ^^ Vi får se hur det blir. Kan ju få besöket hit också kanske. Det märks helt enkelt. Men det ska bli nice att äntligen träffas, efter typ.. hmm.. 3-4 år? Looking forward.

Nej, nu nog bubblat om nada stuff ^^
Orkar inte engagera mig i inlägget ja läste igår. Jag säger bara Ha Ha Ha istället. 
Lalalala my hands are warm to.


Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-09  |  Tid: 19:13:38

Här va det snö!


Idag nä man drog upp persiennen så va det ju ingen vacker syn.
Snöoväder typ.. Yeej. NOT!! Hatar snön.

Men men, jag är glad att jag slipper att ta typ bussen eller gå till skolan som vissa andra "stackars" människor behöver göra. Mohahaha.
För jag har min bil. Min fula volvo 460, men jäklar va bra den är!! Kan ta min bil när ja vill vart jag vill. Så smidigt såå :D För i detta väder skulle jag inte röra mig ute om ja inte hade bil. Aldrig att jag skulle gå någonstans. Eller cykla.. Fyy! Och buss är jobbigt. SKulle va i akuta nödfall.

Så tog på mig lite kläder å smink. Bland annat foundation, och jag behöver inget tjockare lager för att se bra ut, vill ju inte se ut som en spacklad fjortis liksom men ett tjockt äckligt lager. Den jag har får man en jämn och bra yta av ändå. Man använder sig ju av bra märken liksom. Pudret måste ja köpa nytt snart, och det kommer bli Lumene igen, ruggigt bra måste jag säga. Mascaran kommer från Face Sthlm, underbart bra!! 
Mer smink än så behöver man ju inte ha, vet att jag ser bra ut iaf. Vare sig med eller utan smink. Självförtroende kallas det har jag för mig.  

Så begav man sig ut i snövädret, mötte upp pappa en sväng, sen vidare till ICa Maxi och handlade, Sen till Coop Fröding och hämtade ut paket. Mitt nya mobila bredband :D Wiie! Funkar superbra hittills, inte kopplat ifrån sig ännu.. :D Gillas!
Blidde taco till middag idag. Massa gott, inte ätit det på bra jäkla länge. Så det blev bra bra.

Fick bege mig ut i ovädret ännu en gång, pappa hade råkat sätta fel vinterdäck på min bil, hade farmors på. SÅ fick åka upp och byta förut. Uscha, ruggit blåsigt och massa äcklig snö!
Men men, nu har jag ju rätt däck och det skrapar inte längre!! Underbart Wiiie!
Ska tydligen äckel snöa imorgon med.. Suck!

Aja, det blir iaf soff mys resten av kvällen, en kopp te skall göras lite senare till Desperate Housewives. Och så är det ju Bartenderskolan, det måste man ju kika lite på.
Så ja säger väl som ja brukar.

Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-08  |  Tid: 20:24:00

Seriöst.


Måndag igen.
Jag vet inte riktigt vad ja ska säga om dagen.
Har nog inga direkta ord.

Pratat med vårdcentralen igen. Börjar bli måndagsvana det kan ja ju säga. Men hoppas att det får ett slut snart. Fått läkartid nu igen och hoppas vi kan komma fram till något.
Och så hade jag besök av Emilie här.

Böda Camping som är på tv nu :D Blir så sugen på att åka på husvagns semester nästa år om det blir en bra sommar. Men det tror jag det blir. Har mina bästa att spendera sommaren med.
Å lite senare är det ju pensionärs jävlar på tv med. Perfekt måndagskväll.
Synd man inte hade mys sällskap också. Meeeen meeeen, det kommer tillslut det också ^^ Inga problem.

Nee, nu har ja inge mer att säga.
Ganska ovärt inlägg egentligen. Men så kan det va!

Puss Hej!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-07  |  Tid: 15:44:51

Utmanad av Angelique

4 TV-program jag ser:
1. Desperate Housewives
2. Greys Anatomy
3. Lyxfällan
4. Cougar Town

4 saker jag gjort idag:
1. Vaknat
2. Städat
3. Gjort mat
4. Lagt fram Bingolotten tills ikväll

4 saker jag längtar efter:
1. Att ekonomin ska ordna upp sig
2. Åka till USA med bästa Angelique
3. Hitta ett annat jobb 
4. Bli kvitt magkatarren

4 saker på önskelistan:

1. Pengar
2. SATC 2
3. Ny dator
4. Roller Coaster Tycoon 2 ;)

4 personer jag utmanar:
Emilie, Sabina, Å så kom ja inte på några fler.. :P


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-07  |  Tid: 12:44:38

Söndag


Jag vet inte om ja ska säga härliga söndag :P Eller om jag ska säga nåt annat.
Men solen skiner ju ute iaf. Och det är skönt. Men det är lite småkyligt. Fast det får man ju räkna med vid den här tiden på året.

Ja kvällen igår blev ju lyckad om man säger så. Hade det super trevligt, förutom vissa sms som skickades till mig. Men jag tänker inte gå in på några detaljer.
Det är det ingen som har med att göra här på bloggen.

Men ja, kvällen i övrigt va massa trevlig. Gör gärna om det. Va ju inte så långt att gå hem. Sånt gillar jag.. ;P



Idag blir det besök av pappa å Carina, de ska hälsa på katterna, typ iaf. Så det blir att städa iordning i köket, tömma kisselådor, dammsuga och torka av lite grann. Så blire fint fint och de kan dricka lite kaffe.
Och sen senare blire ju BingoLotto hos Angelique :D Det är alltid lika mysigt att sitta å umgås med henne, skratta och beklaga oss över saker å ting.
Sen så blire att se sista Grudge filmen. Massa treeevligt :D

Så jaa, det är min söndag. Ska väl försöka få in litte mat däremellan också ;P

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-07  |  Tid: 03:18:05

Lördaaaaaag!


Ja lördagen startade väl inte speciellt bra. Fick reda på lite som ja inte ville. I och med att annat hade sagts osv osv. Så jaa. det resulterade i en sak.
Ingen ja behöver dra här faktiskt.


Åkte sen upp te pappa å Carina å käkade mat. Det va massa gott!! Riktigt lyckad fläskfilé. Och potatisgratängen va underbart god den med även om ja inte gillar hemmagjord potatisgratäng egentligen.
Åkte sen te Per och lämnade av lite efterrätt som glömdes. Sen vidare till min bror. Som blev bjuden på fest.
Och jag lyckades bli inbjuden också :) Tack så hjärtligt :)
Hade ett förtroligt samtal med min kusin. Elle två av mina kusiner. Undebara människor.
Min bror ställer också upp dessutom. och det känns så skönt. Behöver allt stöd jag kan få i detta.

Hade en toppen kväll på hemma festen, som spenderades i huset tvärs över gården :D Va toppen trevligt.ö Massa nya människor och toppen trevligt sällskap. Allt jag behövde en kväll som denna!!

Har inge mer att säga nu än att ja hoppas du repar dig!
Du är värd så mycket bättre!!


Puss Hej!
God Natt och sov gott allesammans!

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-11-04  |  Tid: 17:16:16

Solen har kikat fram idag!



Ja idag har det hänt lite mer än vad det brukar göra ^^
Vaknade väl som vanligt.
Satte mig i soffan, då ringde Emilie :) Bestämde oss för pyssel, för hon hade fått sitt Panduro paket idag.
Så åt vi lite lunch innan också. Fyyy va illamående ja blev! Så det blev inte så mkt käk för mig inte.
Har har mått illa stor del av dagen också.

Efter vi käkat så blev det att åka hem till mig, körde igång å städade, fick lite städhjälp idag ^^ Alltid snällt att hon ställer upp, gick omkring med dammsugaren å dammsög av soffan å sådär :) Så nu ser det skapligt ut. Ska torka golven imorgon tänkte jag. Och städa sovrummet. Kan behövas, lite iaf ;P
Efter snabbstädningen så blev det att sätta sig i soffan och kika en rysare. 'The Children' men kan inte påstå att jag tyckte om den. Inte alls.. Visst va den kuslig, men nej ja gilla den inte. 

Så det blev inte så mycket pyssel, haha. Vi får ta det en annan dag istället. 
Nu blire mera chill i soffan för min del. Dricker JUlmust idag, inte ofta det händer  :)

Aja, d va väl allt ja hade att säga idag.
Det som varit bra med dagen har varit att solen har kikat fram på en klarblå himmel. Även om det har blåst en del så gör solen stor nytta iaf :) Skönt!
Puss Hej! 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-03  |  Tid: 21:25:16

Ruggig dag med.



Hmm, dagen i sig har väl varit skaplig. Liiite sol på dagen, men annars ruggigt.
Vaknat, vaknat till.

Sen blev det fika på stan med goaste :) Det va trevligt och välbehövligt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, fast mest om killar. Haha. Finns ingen som hon :)
Kollade lite i affärerna också, skulle köpt nytt puder, men ansåg att det inte va något viktigt att prioritera just nu då man har det lite dåligt ställt. Så jag la tillbaka det. *Klapp klapp på huvudet*

Hemma, soffläge som vanligt. Kollade film, blev lite sådär barnslig och kikade på Pettson och Findus - Tomtemaskinen. Den va lite småsöt :) Men gillar nog julkalendern bättre. Hehe.
Och har nu för en stund sen varit och käkat med goaste. Blev en kebabtallrik, hade väl egentligen inte råd med det heller.. men men, orkade verkligen inte göra någon mat idag..
Känner mig så orkeslös och energi fattig.. Kan ju bero på att ja inte får i mig så mycket mat i och med det här jävla illa månedet och magontet....

Kikar på 'Finding Neverland' med Johnny Depp och Kate Winslet. En mysig film.
Och så är det ju Greys dag också.. :)

Blir nog att kika på skräckfilm efter det, Trick 'r treat, har väl redan sett den, men då höll ja ju för ögonen vissa gånger. Haha ;P Så d blir att se den igen ikväll.

Nog med babbel för idag. Hoppas på en bättre morgondag, men är väl inget att hoppas för mycket på. Orken finns inte längre.

Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-11-02  |  Tid: 13:15:47

Regn och rusk



Och så va det tisdag igen.
Sitter och tittar på repris av Top Model. Och ska nog snart ta mig ut å handla lite..
Ska nog eventuellt göra mig lite tacos till mat idag. Är sugen på det.
Om det inte blir ändringar i planeringen, brukar faktiskt bli så. Men vi får se.
Annars blire tacos. Gud så gott!! Och så ska man hämta ut nya piller att knapra...

Aldrig ätit så mycket tabletter på samma gång.
Omeprazol -  magkatarr
Levaxin - sköldkörtel
Mini piller - preventinmedel
Och sen den fjärde är för mitt illa mående, vet inte vad dom heter än. Ska hämta ut dom.

Men men, behöver ju inte äta dom livet ut iaf, eller ja.. mini pillrena ä ju inte något ja kommer sluta med. Aldrig i hela livet. Det bästa jag någonsin testat. Älska!!
Fick ju iaf inte äta några andra piller, för att det är vissa hormon i vanliga p-piller som ja inte får äta för ökad risk av bröstcancer eftersom mammis hade det.

Jaja, nog om det iaf. Men så ser ju min dag ut iaf.. Även om ja hellre skulle göra nåt annat, men det är ju skitväder ute så finns inte så mycket att göra. Men men, vad kan man förvänta sig av november.
Brukar ju va en regning och slaskig månad.

Får kanske slå på någon film.. Hmm, vilken tro. Kikade på Dirty Dancing innan ja somna igår.. Ska nog ta ner andra filmen tror ja.. den är mysig. SÅ, nu är den på g :D Kanske kan se den ikväll efter Desperate Housewives ;P Det får man ju inte missa nä det är tisdag :D

Nee, nu har ja bubblat tillräckligt.. Massa onödigt vetande i detta inlägg..
Börjar bli lite pysselsugen också.. :P Så kanske ska man ta tag i nåt skojjigt att grejja med.. ^^ Får se helt enkelt vad dagen bjuder på :)

Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-01  |  Tid: 22:19:42

Måndag.



Ja måndagen har ju flutit på också.
Vaknade väl vid tio, gick upp å satte mig i soffan som vanligt. Brukar hamna där varje gång ^^
Loggade in på msn, lite sånt där onödigt vetande.

Men då blev det bestämt att man skulle äta lunch på stan ^^ Med Emilie. Och det va riktigt trevligt. Som alltid. Delade på en club toast på "Som hemma" Och en cola till det. Gott gott.
Och så blev det ju lite fönster shopping också. Måste hålla i alla pengar jag har.

Hem, göra rent kisselådorna. Glada katter är snälla katter, halvt iaf.. Härjar på som fan gör dom iaf ;)
Och sen blev det att gå ner till skolan, skulle ju söka nya kurser, men Morgan va ju sjuk. Så blir att boka en tid istället ^^ SÅ man har kurserna sökta till vårens termin :)

Och sen blev det ju jaa.. :) Inget vi behöver prata om här.

Nu sitter ja här, kollade på BÖda Camping förut, och gud va sugen man blir på att åka på husvagns semester på Öland :D Har ju varit där förut. Och det är mysigt. Åka på Ölands bron. Mys mys, bo i husvagn å ha det massa mys :)
Och nu är det pensionärs jävlar, och det programmet är ju bara så klockrent ^^

Imorrn får vi se vad dagen bjuder på. Något bra hoppas jag på iaf :)
Puss Hej!



Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-01  |  Tid: 00:32:26

La la la la!!


Vi vann ju inget på BingoLotto, men ja va ett nummer från att vinna 25 tusen i kontanter iaf. Haha. Skulle ja vunnit skulle Angelique fått 5 tusen ;P Hehe!
Men vi är på't igen nästa söndag ;P Skam den som ger sig ;) Är det inte så dom säger?
Så vi får väl se hur det går då, ska iaf inte köpa lott från Coop Nära igen. Måste testa annat ställe...

Sen blev det mat efter det på donken :D Alltid lika nice på en söndag. Donken dejt liksom. Våran standard ;)
Vi träffade även Kim där också.. Jätte trevlig är hon :)

Ska väl säga att jag är glad just för tillfället. Får se hur länge det varar ;P Haha! Men ja, man får ta vara på de stunder man får. Och försöka göra det bästa av det.
Hoppas det håller i sig iaf :) Då blir Alexandra massa massa massa glad.
Men det märks.

Nu blire att kika ams hemsida å se om det finns nåe nytt att söka. Sen så blire väl sängen.
Ska ju ringa vårdcentralen imorgon.. IGEN.
Så go natt!

Puss Hej!