Pyssel  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-29  |  Tid: 13:58:22

Ansiktsmasken på :D

Tjo Tjo!
Lärarstudenten här!
Har varit i skolan och har jobbat. Hade samling om demokrati i skolan och jag va fröken :) älskar den rollen. Gick väldigt bra tycker jag.
Sen hade jag stängning igår på förskolan jag va på, jobbade 10-17.45 och vi va ute större delen av dagen. Det va ett riktigt skönt väder ute :)

Idag så har jag varit på stan och köpt present till min bästaste vän, eller ja en av dem ^^
Ska på lite fääääääast ikväll.
Köpte även en ansiktsmask, warm fudge. Sitter med den utkletad i ansiktet nu. :)
Bjuder på en bild.

Puss hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-09-23  |  Tid: 19:34:55

Dop x 2

 
 
Tjo tjo, Lärarstudenten här ^^
 
Har nog blivit min inledning tror jag. Jag gillar att kalla mig för lärarstudent :D
I torsdags så blev det en sväng till Hallsberg till underbaraste Sabina för att avverka ett PA maraton. (Paranormal activity) Vi kikade igenom alla tre filmerna i förberedelse på den kommande Paranormal filmen. Längtar verkligen!
 
I fredags så jobbade jag ett parr mellan 8-11, ett lagomt pass efter ett jobbuppehåll och sen några veckor i skolan. Påminde mig verkligen om hur mycket jag saknat att va på förskolan o jobba med alla ungar! Det va så skönt att göra de där 3 timmarna o veta att nu är jag igång, det känns fortfarande rätt osv. Så ett bra pass. Va ju på en bra förskola med. Samt att tiden gick väldigt fort när vi va ute o lekte.
Åkte å handlade lite för mat och så efter det o så slocknade vi visst någon timme eller två.
 
Igår, lördag va vi på dop i Örebro. Jockes kompis skulle eller de döpte sin son. Så ja vi va ju där då. Och så tog vi oss en sväng ut till Marieberg, men utan några direkta fynd. eller ja jo, ett måttband på 5 meter samt en låda med massa olika spik ^^ Alltid något. Hehe
Hem o bara chilla. Inga fel det.
Och idag söndag har vi varit på dop också. Min styvmammas brors son o hans sambo döpte sin dotter :) Ett väldigt fint o trevligt dop. Så fikade vi efteråt i hembyggsgården. Bjöds på matpajer och sen tårta till efterrätt :) Så det va mycket trevligt.
Åkte en sväng o kikade på ett hus men det är nog inget att ha tror jag.. :/ Ingen diskmaskin och sen såg tvättstugan helt usch ut! Så nej tack. Duschen va typ ihopbyggd med toaletten med, ett draperi bakom toaletten som man drog för. Så nee.. Vi kikar vidare. Och så åkte vi o hälsade på hos svärföräldrarna en snabbis med :) Alltid lika trevligt. Och det blev bestämt att jag ska följa med ner till Ullared den 1 november med :D Wooohooo! Längtar redan!
 
Så jaa, det är väl vad som hänt denna helg och veckoslutet.
Imorrn är det ny vecka. Nya skoldagar. Och jag ska börja med min individuella uppgift till skolan.
 
Så Puss Hej!

Akvarium  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-18  |  Tid: 22:07:00

Räkor räkor räkor!!


 
 
Tjo tjo, Lärarstudenten här.. ^^
Har ju grejjat med mitt räkkar idag då jag fick hem nya räkor :) Wiiie va söta dom är juh!
Så där byttes det grus, från ljust till mörkt. Växterna o rötterna sattes om, o pumpen kördes igång.
Räkorna fick gå i en smartstore plastbytta så länge och vänja sig vid det nya vattnet.. så ja, kanske i ca 2 timmar har de fått simma i byttan med det "gamla" vattnet samt att jag fyllt på med det nya vattnet i.
Nu har de alltså fått simma ner i karet och de verkar trivas än så länge :D Söta är de också måste ja säga!
 
Så tänkte slänga upp en del bilder nu på räkisarna :D
 
 
   
  



  

 

 
 
 
 
 
Det va en liten del av räkorna :D men de är ju såå söta!! Förstår inte hur jag inte kunde tycka dessa va söta för bara ett par veckor sedan.. Men nu är jag helt fast! De ska få flytta till mitt 110 liters sen när vi fått upp och igång mitt 375 liters! iiiiwwh va jag är glad. Aldrig haft så stort akvarie, kommer bli så awsome när det blir klart :D Lovar att lägga upp massa bilder under tiden!
 
Nu blire chill med en kopp te.
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-09-15  |  Tid: 11:51:11

Fullt upp!

 
 
Åh herrejävlar vilken dålig uppdatering det varit på denna bloggen ;P Men ja, jag har inte haft tid att uppdatera.
Har varit massa med skolan och så har vi varit till Örebro o shoppat lite.
Det är mycket på gång, mycket med skolan. Jag trivs verkligen med att vara universitets studerande. Mitt liv har blivit komplett om man säger så.
Jag börjar bli mycket gladare, för jag får göra det jag vill. Jag har min Joacim som jag tycker om otroligt mycket. Hr lägenheten o katterna. Ja, jag har allt jag behöver.
 
Så nu går det bra. Jobba lite då och då får det bli. Men annars jaa.. Toppen säger jag bara!
Är nöjd med min tillvaro. Fast det bästa vore ju om Jocke kunde få jobb så vi kan skaffa ett hus ^^ Hehe. Vore ju det ultimata.
 
Men aja.. ^^ Dagarna har flutit på väldigt bra.
Shoppingen i Örebro resulterade i 4 nya fiskar. 2 långa JumpHoods från WearIt, ett par snygga skor från ShoSho som skall stänga igen. Och även 5 dvd filmer från GameStop :)
 
Så jäkla snygga tycker jag!! Lite kilklack men ändå inte för höga så man kan använda dem till vardags :D
 
2 lite längre hood tröjor, eller JumpHoods som de heter. Man kan ju dra upp dragkedjan så huvuddelen blir igen zippad som med en JumpSuit.
Chockade med en lila ;) Och en vit! Tänkte ta grå och vit, men jaa.. lite färg behövs ju till hösten.
Fick paket från Gina också med två par Jeansleggings (jeansimitation) ett par blå och ett par svarta. rekomenderas verkligen! 99 kr! För er som inte kan eller tycker om att ha vanliga jeans och är ute efter ett par leggings i rimligt pris så rekomenderas dessa.. Speciell rekomendation till S som ja vet brukar använda leggings o så. Har faktiskt de svarta på mig på bild. :)
 
Köpte även en längre långärmad tunnare tröja eller tunika eller vad man skall säga. Finns ju såna där korta långärmade tshirts eller hur man skall benämna det, topp eller ja whatever. En lång sådan blev det. Får väl slänga in en bild någon gång. Samt en stickad kofta som verkar väldigt mysig :)
Unnar mig lite höstnytt i garderoben då jag skall rensa ut massa zip/hoods som jag inte använder alls.
 
Annars idag så blir det lugnt. Vi skall handla lite till tacos o ha mys ikväll med två filmer. Uptown Girls och The Game. :) Blir nog super duper!
Imorgon drar vi till Örebro igen och köper vår nya tv bänk från IKEA.
 
Så ser den ut :) Min 50tummare får plats i den så jaa :) Vi ska väl även köpa till några såna där insatser så man kan ha lite förvaring som inte behöver synas utåt :) Så det blir nog kanoners!!
Så får vi plats med tv spel, dvd o bioljudshögtalarna osv.
 
Så jaa, jag avrundar här så det inte blir så mycket mer text för er att läsa ^^
Puss Hej!

videor  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-09  |  Tid: 23:54:19

En tur i FlumeRide


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-09  |  Tid: 15:02:00

Liseberg 8/9-2012


 
 
Igår runt kl 08,00 rullade vi ner mot Göteborg och Liseberg som mål ^^ Tillsammans med Johanna och Matthias.
Vi kom väl ner runt 11-11,30 eller något o hittade oss en parkering med gångavstånd till Liseberg. Jag o Jocke kunde gå in via huvudentren eftersom vi köpte ett Allt-i-ett pass på Lisebergs hemsida på fredagen.
 
så när vi väl kommit in alla fyra, kissat och taggat för karuseller så började vi med Lisebergsbanan. Helt underbart! Älskar verkligen den där känslan som suger sig i magen när man kommer upp och sen så går det neråt!
Helt underbart!
Åkte ju Lisebergsbanan första gången när jag va 4 år.
 
Sen traskade vi vidare mot FlumeRide, ja jag orkar väl inte direkt trötta ut er om vart vi gick efter vi åkt nästa osv. Vi åkte en del karuseller, de som vi ville åka helt enkelt. Fast en jag ville åka va AtmosFear, men de hade lite problem med den så vi hoppade över det :P Men Balder åkte vi längst fram, å herrejävlar va det gick! Så tårarna rann av glädje och fart! Köpte två kort, ett från balder och det andra åket i FlumeRide. Lite minnesvärt sådär :)
 
Denna åkte vi i alla fall :D UppSwinget! Fy HELVETE vilken underbar känsla det va att åka den!! Kändes som att sväva i molnen när den åkte upp. Och som att man skulle störta ner mot marken när man åkte åt andra hållet. Haha ^^ Helt underbar! Den vill jag åka igen!
 
Man får ju passa på när man kan använda mobilen att fota lite med ^^ Jag blev blötast båda gångerna vi åkte FlumeRide.. Vette tusan hur jag lyckades med det! Men jaa, blötast vinner ju ;)
 
Jag fick en söt nallebjörn av Goaste Louise som vi träffade på där! Fick en bamse kram av henne när hon attackerade mig bakifrån. Haha ^^
 
Sen så lyckades jag och Jocke vinna stjärnvinsten på ToppHjulet!! 2 kg Toblerooooone!! Jag har ALDRIG vunnit något förut när jag spelat på de där hjulen, men igår, ja då vann jag, eller vi. Men jag valde brickan ^^ Nummer 50. Så glad man kan bli :D
Den fick ju Jocke gå runt o bära på tills vi åkte hemåt. Matthias och Johanna vann 2kg Mjölkchoklad dom istället. Och så en varsin chipspåse vann grabbarna.
 
Nöjda och glada :D
 
Köpte mig även tre stycken nya iPhoneskal i souvernier shoppen ^^ Kunde inte välja mellan 3 så det fick bli alla tre. Och de va inte farligt dyra heller. Sen köpte jag även en doftkanin som hänger i bilen :)
Nöjda och glada åkte vi sen hem och däckade i sängen!
En video från Flumeride är nog också uppladdad, stängde av filmandet när vi kom mot sista "stupet" för att telefon inte skulle bli lika blöt som jag blev.
 
 

Nästa år så åker jag o Jocke ner så tar vi en hotellnatt på samma gång. En dag/kväll på Liseberg sen sover vi kvar, och andra dagen så tar vi nog en sväng i Nordstan och så spelar vi lite inne på Liseberg så man slipper kånka på såna där stora vinster i varje karusell och riskerar att bli av med dem om man ställer ifrån sig dem osv osv. Så jaa, det ska vi göra. :) Låter som en bra plan tycker jag.
Kanske redan i dec åker vi ner på Lisebergs julmarknad. Jul på Liseberg som det heter och myser runt lite :)
 
Nu avslutar jag med en bild på de två som däckade i baksätet ;) Och så åker vi o käkar grillat hos svärmor o svärfar!!
Puss hej!
 
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-09-08  |  Tid: 00:53:36

Inte långt kvar nu!

 
 
Tjo tjo!
Nu är det inte många timmar kvar tills man ska gå upp igen och då bär det iväg till Liseberg!! Äntligen! Ska bli så jävla kul, underbart skoj!
Det har vi förtjänat nu efter denna sommaren jag o älskling.
Sen tar vi med hans kusin o hans tjej också så vi blir några fler som kan åka karuseller.
Så skulle ju även Louise ner också, så vi får väl se om vi ses ^^ Det märks helt enkelt.
 
Ja, det blir nog massvis med åka skulle jag tro och sen så ska vi väl spela på nåt choklad hjul och så med. :) Så jaa det blir nog livat detta!
En liten en dags semester ifrån allt. Komma bort från lilla staden en dag, det kan behövas ibland.
 
Annars så har det varit en lugn dag idag, har handlat lite och gjort mat sen även smörjt tatueringarna :) Fortfarande otroligt nöjd. Ångrar mig inte det minsta. Det symboliserar verkligen mina underbara fyrbenta krabater. Dom är en stor del av livet.
 
Har även börjat spana på att göra om mitt 54 liters akvarium till ett räkakvarium, alltså starta en liten räkfarm med blåa räkor :) Blue Pearl som de heter tydligen. Riktigt coola! Så ja vi får se helt enkelt vad det blir av det. Har skeppat över mina endlers yngel i det stora nu. De får simma där hädan efter. Så får jag väl sälja av dem allt efter att de blir större och så man kan se kön på dem.
 
Japp, men jaa det va allt jag hade på hjärtat nu ikväll. Mina inlägg kan ju inte va tråkiga eftersom jag har ru8nt 150 uni8ka besökare varje dag typ ^^ Underbara läsare ni är!
 
Puss Hej!!
ps, kanske spelar in ett videoinlägg på Liseberg :D Vi får se ;)

Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-09-06  |  Tid: 14:49:21

Nu är det gjort!!

 
 
 
Tjo tjo, Lärarstudenten här!
 
Japp, igår gick jag in till Beda Tattoo här i stan och bokade en tatueringstid!
Istället för som vissa andra bara lägger ut massa bilder på tatueringar osv osv osv men aldrig gör slag i saken så har en annan inte lagt ut några bilder utan bestämt motiv och gjort slag i saken och bokade och idag äntligen fixat det :D
Tycker det är lite småtöntigt att man lägger upp massa bilder på tatueringar å skriver ge mig, jag vill göra, å va snyggt, ögon porr men inte gör något åt saken.
Boka en tid och gör det va fan!
 
Ja det gjorde ont, men inte så ont som jag trodde men inget jag kommer göra om inom en snar framtid i alla fall. Men det kommer bli en till någon gång framöver, obestämt. Och motiv är redan bestämt, men inget jag kommer lägga ut mass av här.
 
Men är så sjukt nöjd! Nu har jag katterna med mig hela tiden!! Eftersom det symboliserar dem.
 
Lycklig tjej!! lart de är lite smått olika men det är ju inte lätt att göra preciiiis två lika. Men ja jag är så otroligt nöjd. Och stolt över att jag ÄNTLIGEN gjort det!
Bestämmer jag mig för en sak så gör jag det!
 
Puss Hej!
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-06  |  Tid: 10:28:16

Idag smäller det!!

 
 
Jag nämde ju att det va bokat å klart i mitt video inlägg :D Och idag smäller det! Ska bli så spännande, har aldrig gjort detta förr.
Är faktiskt exalterad över detta. Äntligen liksom!
 
Mer om detta kommer senare :)

videor  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-05  |  Tid: 17:29:11

Lärarstudenten här ^^


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-09-03  |  Tid: 22:27:19

Första skoldagen

 
 
Tjo tjos, Lärarstudenten här ^^
Ja hade ju första föreläsningen idag, gick väldigt bra. Relativt snabbt gick det med. Och det va väl skönt det eftersom jag sovit som en jäkla kratta inatt, dvs inte nåt typ, snurrat, vänt o vridit på mig hela tiden. Tittat på klockan stup i ett.
Så det va skönt att det va en så pass bra föreläsning att tiden gick fort. Så det ska va! Det ska va kul att studera och lyssna. :)
Sen tog vi oss en liten rundvandring så jag vet vart jag ska på onsdag. För imorgon missar jag föreläsningen eftersom jag ska iväg till vårdcentralen. Urk, men det är väl lika bra att få det gjort så man slipper det för några år framåt sen.
 
Så blir det att beställa lite böcker, jag gör så den här gången för jag vill komma igång liksom, orkar inte springa runt och låna massa böcker och sen hålla koll på när jag ska lämna in dem, det är jag sämst på!!
Så, så får det bli. Även om det säkert kommer dra iväg mot en 1500 minst i böcker.. Men jaja.. kanske kan va nyttigt att ha dem kvar sen efter kursen är klar :) Bra att gå tillbaka till senare i utbildningen. Vem vet ^^
 
Men jaa, nu va man igång på riktigt :D Känns bra men samtidigt känner jag det där, kommer jag klara detta? Gör jag verkligen det?? Även fast jag verkligen vill det här så kommer tviveln lite. Det är ju en del grupparbeten som skall göras, har redan ett som jag måste kasta mig in i påonsdag när jag träffar min lärare och resten av B gruppen och de jag skall jobba med. Jag studerar ju bäst själv?
Sitter och spanar på själva campus sidan där alla uppgifter o sånt finns.. Och tycker det ser mastigt ut redan nu. Kommer jag klara det? Hur gör jag? Hur går jag till väga? Ja, jag får väl fråga på onsdag antar jag.. så får hon hjälpa mig. Är väl inte mer än så..
 
Jag ska fan klara detta.. ska bli färdig Förskollärare vt 2016!! Det är jag värt efter allt slit... Även om det kommer bli tufft och hårt.. !
Men tviveln finns alltid där. Med mig hela tiden.
Jag hoppas även det löser sig med csn nu.. Och så ja kan få jobba lite mer extra under de daagar det inte är skola.
 
Nu ska jag försöka sova, det onda i magen ger sig inte och huvudvärken vägrar släppa! :( Känns fördjävligt.
 
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-02  |  Tid: 22:32:07

Söndag idag, imorgon, skola!

 
 
Söndag ^^ För en gångs skull känns det som söndag. För imorgon börjar jag skolan :D Det börjar kännas pirrigt i magen nu inför imorgon. Även fast det bara är en förläsning jag ska på. Inte direkt samtala med de andra, men jag ligger ju lite halvt efter tror jag. Men ska kolla upp allt det där imorgon.^^ Eller så är det första föreläsningen för alla imorgon eftersom det va upprop förra måndagen och sen lite kom igång liksom.. Så ja vem vet. Märks imöra.
Ska bli roligt att börja skolan igen, känner mig rätt taggad. Eftersom det är något jag vill göra.
 
Beställde lite häften som jag skall ha i delkurserna idag. Så ett steg på väg :D Och så har jag nog hittat en annan bok som jag ska ha också. Måste kolla med det där studiestödet jag kan få från unionen också.
Så jag får ersättning för litteratur materialet.
Så nu är man igång i alla fall. Bara hitta resten av böckerna med.
 
Ska nog ta å skaffa mig ett litet sånt där pennskrin också ^^ Tihi, som man hade när man va liten. Så man slipper ha alla pennor och sånt i väskan. Smidigt o bra måste jag säga. Vet att jag hade typ en zebra när jag va mindre, samt en krodkodil.. Måste nog ha kvar dom uppe hos pappa någonstans :D Så söta så ^^
 
 
Hörs imorgon efter första skoldagen :)
 
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-01  |  Tid: 22:13:27

Hösten är här <3

 
 
Ja nu är hösten här, eller det har den nog varit ett par dagar, man märker av klimatskillnaden när man kommer ut. Det känns kyligare, sån där härlig höstluft kommer emot en :)
Och jag gillar det!!
Jag gillar hösten, tycker det är en mysig årstid, löven ändrar färg och faller ner på marken. stora lövhögar samlas, man kan sparka sig igenom löven när man går längs vägen :D Jaa, jag tycker om hösten!
 
Tända massa ljus inne på kvällarna i alla fina ljuslyktor man har från PartyLite :D Underbart!
 
Annars så har det idag varit en toppen dag! Varit o ätit med svärmor och svärfar på Katrinedalskrogen. Fläskfile på planka. Riktigt smarrigt!
Och man kan prata med svärmor om det mesta, hon förstår och skall hjälpa till :D Uppskattas verkligen!
Tog mig en liten powernap förut, eller ja vilade mer. Somnade aldrig.
Så har vi varit ute och åkt en sväng.
 
Gårdagen va rätt fartfylld den så det va skönt med en lugnare dag idag.
Är ju sista lediga helgen innan skolan börjar. Ska bli så skojjigt!!
 
Vi hörs imorgon!
Puss Hej!

Pyssel  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-01  |  Tid: 13:56:05

Sparburken klar.

Sådär, igår blev min lilla sparburk för tior klar :) inga direkt avancerade dekorationer blev det. Vill att man skall kunna se hur mycket det är i också.
Men blev nöjd, den fick bli blå eftersom de andra burkarna det sparas i går i blått.


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-09-01  |  Tid: 13:32:00

Lawless - Based on a true story!

 
 

 
 
Baserad på en verklig händelse utspelar sig Lawless under förbudstiden i USA och handlar om bröderna Bondurant - fräcka och orädda unga spritlangare som kom att bli legendariska brottslingar.
Vill man ha en film med spänning så kan jag nog rekomendera denna som jag själv kommer vilja se på bio när den har premiär den 14 sept.
Minns ni han skådespelaren som va med i Disturbia, han med fotbojan? Ja han har en av huvudrollerna i denna filmen!
Säkerligen helt klart sevärd!
Kolla trailern!
 
 

Läs mer om Lawless!