Dåliga dagar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-02-28  |  Tid: 18:20:40

Fortfarande förbannad!



Jag är så förbannat arg fortfarande. Jag som hade en sån jävla bra dag innan ja läste den där kommentaren. Och då sjönk allt till botten.
Är så otroligt förbannad.
Fattar inte hur en människa, dvs Macgyver Jesper Göthlin Svennson kan bete sig som han gör? Gå å snacka massa jävla skit om att jag gjort han bostadslös??
Så fan heller.. Kan han inte som är 23 år stå för sina egna handlingar? Jag krävde inga pengar av honom. Han valde själv att sälja sin bil för att hjälpa mig? Jag bad aldrig om det. hans eget val, men det gjorde fan inte han bostadslös, han blev vräkt från huset han bodde i för han kunde inte betala hyran. han sa till mig att han betalat hyran och köpt en dator, men det visade sig att han inte betalat någon hyra utan dom pengarna hade han lagt på datorn. Så det är fan inte mitt fel. Jag har pratat med den hyresvärden också, och man kan väl säga att de inte stod på så god fot med varandra.
Så att beskylla mig för att han blivit bostadslös, jävla ynkrygg!! Trött jag blir! Arg, förbannad..
Men den där killen kan inte stå för nåt han gör verkar det som utan lägger skulden på alla andra istället. Och i detta fallet mig, att det är jag som gjort han bosdatslös.. Glöm det.
Hade han inte blåst sitt jobb på alla dessa pengar så hade han haft jobbet kvar, och hade han inte sabbat jobbet han fick på KBD så hade han haft jobb och inkomst och kunnat bo någonstans.

Jag har fan ställt upp på honom, lånade ut min bil för att han skulle kunna hämta någon, lånade ut min bil för att han skulle kunna ta sig till Skara på 100% Party. Körde han till jobbet och hämtade honom. Fixade mat och matlåda till honom med. Fixade så det fanns mat hemma när han skulle se efter katterna, men som han inte åt istället, så vet inte huur ofta han va här och tittade till katterna. Skit samma.
Som ja skrev i det förra så hjälpte ja honom med bensin, ja åkte å gav honom filtat o kudde när han sov i bilen en gång och jag har fyllt på hans telefon, köpt cigg, bjudit på mat.. Osv osv osv!!

Så snacka för i heeeeeelvete inte massa skit om mig att jag är boven i detta jävla drama när du inte kan stå för dina egna jävla handlingar. Patetiska lilla parasit! Sen skiter jag i hur många du lindar runt lillfingret och tror att du ligger så jävla bra till.. Men det finns nog fler i denna staden som avskyr dig.. Som inte tål dig längre..
Hur va det dessutom med skulden till Martins mamma?? Har hon sett röken av de pengarna?? Och all nöjes körning med jobb bilen du hade.. Innan du fick sparken därifrån efter att ha blåst han på pengar. Och hur gick det med jobbet i Norge? Hmm, som Martin fixade åt dig.. Oj oj.. Du sabbar så jävla mycket för dig själv. Inte klokt. Så kommer du å säger att jag gjort dig bostadslös för att du sålde din jävla dart! Jag BAD dig aldrig, det va du som lovade mig guld å gröna skogar och skulle betala allt för att DU inte ville att jag skulle ha några skulder.. Så det är fan inte mitt fel.

Kan nog älta detta om å om igen.. Och skulle ja se dig så skulle ja bara skrika åt dig, så jag hoppas aldrig mer att jag träffar dig. Enda gången ja kanske ser skymten av dig är när du hämtar dina förbannade grejjer, fast kommer du inte ikväll så ställer jag dom i soprummet på söndag när ja kommer hem från Skåne.
Och sen kanske på 100% party den 17 Mars när de kommer till Karlskoga igen. Då är nog de enda gångerna ja behöver se dig.. Men jag tänker inte hälsa på dig. Så fan heller. Och skulle du hälsa på mig så kommer jag inte titta åt dig ens. Det är du inte värd.

Jag är så otroligt förbannad just för tillfället att jag sitter å dricker coca cola som jag slutat dricka för längesen! Har haft ett rejält uppehåll nu och det är ja så jävla glad för. Och jag tycker det är skit äckligt fortfarande.

Och så fick jag ju höra att du skrutit om att du tagit nakenbilder på mig?? Bullshiiiiiiit!! Du har fan inte tagit några bilder på mig, du har knappt sett mig naken! För den gången va det mörkt i rummet... Och vi sov under varsitt täcke. Är så jävla glad att jag slipper dig nu. Uscha. Och är så otroligt glad att jag INTE haft sex me dig.
Patetiska vidriga lilla parasit är vad du är!! Lever på allt o alla för du har ingen egen inkomst att kunna försörja dig med.

Nu ska ja fortsätta avreagera min ilska på att städa!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-28  |  Tid: 13:55:45

Svar på kommentar




du borde skämmas  (failboten@ hotmail.com) om Babbel...:

Du utnyttjar god trogna killar, hört att du fick en grabb att bli bostadslös för sålde bilen och gav dig pengarna för han var kär dig. Stämmer det?


Svar: Men va faan..!! Lägg ner! Jag har inte utnyttjat någon! Det va hans val att sälja bilen för att hjälpa mig? Jag bad han aldrig göra det.
Och att jag fick han att bli bostadslös? BULLSHIT!! Va för fan han som valde att köpa en jävla bärbar dator istället för att betala hyran! Finns en och annan dispyt mellan han och hyresvärden. Så lägg för fan inte det på mig. Oj oj, patetiskt!
Om han va kär så skulle han inte varit otrogen, eller flörtat runt när han jobbade nere i Trollhättan eller va fan det va. Har allt hört om en hel del!
Jag lät han bo här, jag fixade mat, jag hjälpte honom till å med att tanka bilen när han fått soppa torsk. Jag köpte cigg till han, å fyllde på hans mobiltelefon! Så sätt för fan inte mig som boven i detta jävla drama! Jag lät han sova här någon natt eller så när han inte hade någonstans att sova.

Han hade fan inte varit bostadslös om han inte sabbat jobbet på KBD här i Karlskoga också som med alla andra jobb han haft. Har man fått en anställning så är man fan på jobbet alla dagar och inte endast 3-4 dagar i veckan av den månaden han jobbade där som han berättade för mig.

Så nu får du vem du är lägga ner. Sjukt att skylla på mig att han är bostadlös.. Oj oj, patetiskt!

Jag utnyttjar inte någon!
Å våga stå för vem du är också för i helvete!! 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-27  |  Tid: 17:48:32

Superdålig update nr 2!!




Jagpp, ännu en DÅLIG uppdatering av mig! Fy skäms.
Men har verkligen inte haft nåt att skriva om. Så varför ska man skriva för?
Helgen har iaf varit toppen. Jocke kom hit på fredag kväll och sov ju naturligtvis kvar :) På lördagen så åkte vi till Degerfors för hans syster o hennes familj va där. Så jag följde med istället för att sitta hemma å uggla å ha tråkigt. :)
Blev en trevlig vistelse tycker jag. Fick chans att prata med både hans syster och mamma som är jätte trevliga. Och så harhan ju en supego systerson med. ^^
Så blev det hemfärd till Karlskoga igen, dvs hit till mig. Chillade o kikade tv, så beställde vi Kinamat under kvällen med. Supergött.

Söndagen hade vi bestämt oss för att åka till Örebro en sväng. Marieberg för att va exakt. Skulle ha några saker på gina som jag spanat in :D och bli inte färvånade att allt går i svart, vitt å grått.. Älskar ju de färgerna.

    

Dessa blev det igår :D Hel nöjd och glad att jag hittade alla plagg jag letade efter. Är ju inte alltid man gör det. Är sugen på en vit hålstickad tröja också. Får se hur det blir med det :) Men de va ju sjukt snygga. Men det får bli senare.

Måste börja packa väskan inför Skåne snart med.. Åker ju på söndag kväll :O Helt sjukt, och som det ser ut nu så kommer jag va framme senare än vad jag kollat upp. För SJ har visst tagit bort sin rabatt som de skulle ha hela februari, så det är ju sjukt dyrt att åka neråt! Så kollade och det biligaste alternativet kostar 361 kr. Så då är jag framme på Malmö Central 23,40.. Weeij.. :/ Så då blire att hitta hotellet o sen sova.
För torsdag morgon kl 08,00 blire plåtning som det ser ut nu :D Wiie! Med en fotograf som jag pratade me di höstas men vi tappade kontakten. Men nu ser det ut att bli av iaf. Och mässan börjar ju inte förän 11 på torsdagen så när vi är klara hinner jag vila en stund innan det är dags att åka mot mässan. Sen lär jag dö på kvällen efter mässan är slut. ^^ Kommer vara helt färdig.

Men jaa, vad ska man ha med sig? De fyra plaggen på bilderna ovan ska garanterat med. Det är en sak som är säker :D Sen blire väl lite leggings o shots tror jag. Kom ju på att jag kan ju ta på mig kläder o åka till mässan, sen byta om lite snabbt där borta. Så jaa, vi får se vad som ska med. Hoppas allt får plats i väskan iaf ;P

Jocke kommer in senare med. Så jag ska ta å försöka börja fixa väskan så jag är ett steg påväg, för imorrn är det möte på soc, och jag måste även börja städa lägenheten så den ser någorlunda fräsch ut när pappa kommer å ska va kissevakt.

Förlåt, men nu blev det sådär mycket text igen :( Jag är duktig på att skriva och det kan bli långt. Men jaa, jag har LOVAT er ett video inlägg. Kanske, kanske, kan jag ordna det när jag är nere i Skåne. Men jag har LOVAT! Och jag håller vad jag lovar. Även om det tar lite tid.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-24  |  Tid: 19:42:39

Superdålig update!





Jätte sorry för super kass update..!
Men har verkligen inte haft nåt att skriva om liksom.. :/
Och det där video inlägget har ju icke blitt av. har varit hos Jocke under veckan och sovit hos han då hans föräldrar varit i Prag. Dit skulle man nog ta å åka ^^ vore nice tror jag.
Någon som varit där?

Men ska väl försöka ta tag i bloggandet under helgen här nu.
Å anonym som jag antar är min goaste snyggaste Karlsta brud. Hoppas vi ses snart igen! Saknar dig!

Idag så har jag iaf varit o jobbat mellan 11-17,30 på en toppen förskola. Där hoppas jag verkligen på fler pass! Varit ute med barnen i vårvädret från typ kvart i tre till halv fem :P Mysigt det. Å sysselsätter sig själva gör dom allt. Det är bra det.

I helgen så blir det nog lugnt, kanske blir en tur in till Örebro imorrn? Vet inte ännu. Är på jakt efter lite kläder på Gina Tricot :D Vore nice att ha med sig ner till Malmö till veckan. Japp, jag ska ju dit igen. Denna gång så ska jag va där fyra dagar.. Tors-Sön..
Samma företag som sist på en Hem o Villa mässa :) Så jaa, får se vad som händer där nere. Jag hoppas iaf inte att det blir massa bombdåd eller dödsolyckor eller nåt medan ja är nere. Då åker jag HEM! Eller ber Jocke hämta mig, det skulle han ju göra om jag stanna längre där nere än till 4 mars ;) Haha. Söt han är! Min underbaraste. Ja jag är KÄR! <3

Men jaja, det återstår att se. Men ska föröska slänga upp lite tätare inlägg här åt er :)
Bjuder på en härlig vårbild jag tog när vi gått in efter uteturen.



Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-02-20  |  Tid: 15:02:30

Babbel...




Fick en kommentar från en anonym person som frågade vad som hänt med min mamma.
Och jag kan väl dra det lite kort eller nåt.

Min mamma fick bröstcancer som 23 åring och kämpade mot och med sjukdomen i 5 år. Den 5 februari 1995 så somnade min mamma in för hon orkade inte mer. Cancern vann över henne. Men hon kämpade stark och tappert i 5 år. För att övervinna skiten och få leva precis som alla andra människor.
Så min mamma avled i cancer och det är 17
 år sen iår. Hon blev frisk eller vad man ska säga, iaf vad man trodde, men det kom sedan tillbaka och det spridde sig från det ena stället till det andra så man kunde inte göra så mycket efter ett tag, mest bara vänta på att det skulle besegra henne. Och det gjorde det.
Läkarna hade sagt ill min mormor att det är ett under att hon fortfarande lever, de hade inte räknat med att hon skulle orka så länge som hon gjorde med detta. Men hon kämpade.

Så i lördags så fyllde min mamma 45 år. En ung mamma, jag vet :) En super snygg kvinna! Kan nog lätt säga att hon är snyggast i världen. Finns ingen kändis kvinna som är snyggare än henne. Hon är så jäkla snygg. Iaf på de bilder jag har på henne.

I lördags så blev det ju utgång, och shotfylla. Och det blev en rejäääl shotfylla kan ja lova. Så pass att jag inte ens fick komma in på krogen till en början. Arg jag blev! Pojkvännen kom till Viking där vi satt jag och Angelique, som inte mådde så bra. Men jag skulle komma in efter klockan 23 igen, och det gjorde jag. För jag hade druckit lite coca cola å nyktrat till samtidigt som jag blev aggresiv och jävligt arg på folk.
In kom jag och Jocke. Underbara kille. Och vi hade en kul kväll utan att ens behöva hälsa på crew och alla dom människorna. Jag skällde dock ut en person och det kändes så jävla underbart. Behövdes kan jag lova.
Men hade för övrigt en riktigt kul kväll. Va ju tillsammans med pojkvännen, synd bara att Angelique inte mådde så bra o åkte hem. Men men, vi får ta igen det nästa gång ^^
Tog en taxi hem till rundan och sen så hamnade jag och Jocke på golvet i köket och pratade om allt, precis allt möjligt. Kändes så skönt att bara prata på. Vad vi pratat om är det ingen som behöver veta.
Jag tycker om honom så otroligt mycket. Somnade sen också och så låg vi i soffan hela dagen igår. Och nu idag är jag fortfarande halvdöd.

Trascom jobbet skiter sig totalt. För att jag hade tydligen fått dåliga referenser från den förra avdelningen jag satt på...... Så då ville hon inte ta in mig för en intervju.. Fan va sur jag blir, kunde hon inte kolla upp det där tidigare innan jag fick komma på info träff och ge mig förhoppningar liksom?? Trött jag blir.. 
Men men, jag ska nog hitta något annat, helt klart.. Så är det bara.

Nu ska jag ta å fixa lite käk, dushca å grejja, för senare åker jag in till Degerfors till pojkvännen, som jag för övrigt har varit tillsammans med en månad idag :) Mysigt!

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-02-17  |  Tid: 17:50:52

Grattis Mamma!



Min underbara pojkvän kom in i torsdags till mig när jag va så ledsen.
Trodde det lugnade ner sig när jag fick ha han vid min sida, så vi tittade på folmen Rio och skrattade gott..
Sen framåt kvällen så trillade ju tårarna igen.
Det är inte min mormor som ligger där, det är inte det. Kan inte riktigt ta in det. Det går inte.. Är ju inte van att se henne i detta skede av livet, det får inte va slut än. :/
Men det va så skönt att ha honom här, bara känna hans närhet, att han kramar om mig, bara håller om mig å finns. Inga ord behövs.

Annars så har det inte hänt så mkt, igår så blev det en sväng te stan, lämnade tillbaka mina skor, då dom va för små :( Och så smala framtill så troligtvis så skulle nog säkert 38an också va för liten framtill.. inte klämma mina små tår inte!
Följde även med Angelique till frisörsmedjan där hon skulle fixa brynen med trådning :P Sen blev det även systemet, en flaska minttu.. Hujedamej!
Så dök Jocke upp igår, vi åt lövbiff å pommes med sås o sallad till. Och kikade på tv och bara mös.
Tvättade även igår.. Uscha! Säger varje gång till mig själv att jag inte ska dra ihop så mkt tvätt, men likförbannat så gör jag det ändå. Haha, men nu är det tvättat å klart iaf.

Idag säger jag Grattis till min Älskade mamma som blir 45 år uppe i himlen, du har nu varit borta från oss i 17 år. Det är tungt, riktigt rungt, åren bara knalla på utan dig. Men jag reder mig, sätter mig i knipor och tar mig ur dem.
Men ett JÄTTE GRATTIS till dig min underbara mamma! Jag Älskar och Saknar dig väldigt mycket, finns inga ord som kan beskriva saknaden. Men jag hoppas du har det bra uppe bland molnen och har en toppen födelsedag med de andra änglarna!
Ska åka upp till kyrkogården och sätta ljus hos dig, ett grattis ljus.

Annars så blir det utgång idag, med Angelique, och det kommer bli awsome! Helt jäkla fucking underbart kommer det bli, va längesen jag och Angelique gick ut. Så idag kör vi all in! Jag har lite kvar av min 50% Minttu som jag ska shotta, sen en hel flaska som jag ska grogga på, oboygroggar. Riktigt dyngäckligt, så sveper man dom på en gång så tar de slut och man blir fuller ;) Haha. Vilket är meningen. För då slipper man dricka så mkt ute på krogen sen. Men kommer iaf bli en lakritsshot, en flatline å möjligtvis en jinx ute. Får supa mig fuller här hemma först så slipepr man dricka så mycket ute sen. Haha :P

Men jaa.. Ni får ett video inlägg imorgon när jag piggnat till ^^ LOVAR!
Så kommer det nog upp bilder på kvällens outfit här på bloggen senare.

Puss Hej!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-16  |  Tid: 17:20:48

Jag är inte redo...




Snälla, lämna mig inte än. Jag är inte redo att släppa iväg dig till Nangijala än. Även om mamma väntar där på dig så är jag inte redo att förlora dig än mormor. Kämpa även om livsgnistan inte verkade så hög. Jag vet att du kämpat länge sen mamma lämnade oss. Du har kämpat snart 17 år utan din dotter och utan vår mamma. Snälla kämpa lite till. Bli bra.
Kanske är jag självisk som tänker såhär, att det vore skönast för mormor att få somna, slippa lidandet mer. Men jag vill inte släppa taget än. 
Drama queen eller inte som ja en gång fick höra att jag va.
Men jag älskar faktiskt min mormor och blir orolig för det minsta. Och när jag såg henne idag på lasarettet så såg det inte ut som min mormor, kände knappt igen henne så förändrad är hon.

Jag har inget mer att tillägga just nu mer än att mina tårar bara kommer å kommer hela tiden. Kunde knappt vara inne i rummet utan att tårarna kom, eller ja de trillade redan inne hos mormor på hennes rum.

Puss Hej


Shopping  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-02-15  |  Tid: 17:36:50

Subsoil Vinterskor




Japp, jag köpte dem, vinterskon jag tittade på igår ^^ Från Subsoil :)





Sigge inspekterar skorna också ^^ Men jag är grymt nöjd. Hade jag inte köpt dem hade kanske någon annan gjort det och då hade jag inte kunnat göra det, för det va den sista 37an som fanns kvar. Så är glad att jag inte tvekade idag.

Nu ska jag fortsätta städa, har handskurat golvet i hallen och lagt på nya dörrmattor. Nicely I Must say!
Fast så går det när man inte har någon mopptrasa kvar.. :P Och inte skaffat någon ny ;P

Men ville visa vilka snygga vinterskor jag köpte, dom va ju på rea dessutom.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-15  |  Tid: 14:47:05

Istappar



Sorry, ni får tyvärr inget video inlägg idag heller.. För jag är förkyld som ja vette tuusan! Måtte det släppa innan lördag, eller iaf lite grann!
Hes är jag också, o hostar lite då o då.. Men jag SKA fixa ett så snart jag blivit lite bättre.

Men jaa till dess så får ni nöja er med text. fast tog en skaplig bild på istapparna från min balkong. Har ju nät runt hela så får ju ingen bra bild på de stora tyvärr ;( Är ju inte så snyggt med en istapp o så massa nät framför.. Men tog på en liten där nätet lossnat lite.



Sen bjuder jag på en bild på mig från när ja va nere i Malmö sist, lite trött efter mässan den dagen.



Förresten så har jag bestämt mig för att åka ner på mässan mellan den 1-4 mars. Så kommer befinna mig där nere ännu en gång. Och denna gången 4 dagar. bara hoppas pappa ställer upp o är kissevakt iaf 2 av dagarna.. Så får ja väl kaanske lösa det på nåe vänster annars.

Å så blire mässa i Älvsjö den 30/3-1/4 också. Skojjigt värre ^^ Mycket på gång :D

Jaja, ska bege mig ut här snart en sväng. Köpa mig de där vinterskorna tror jag närmre bestämt att jag ska göra :)

Hörs senare ^^
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-02-14  |  Tid: 23:14:02

Alla Hjärtans Dag <3


Hoppas ni haft en trevlig Alla Hjärtans Dag. Och "firat" med nära å kära eller den ni tycker extra mycket om. Denna dagen är inget för mig direkt faktiskt. Men jag kan ju önska er en trevlig dag liksom :)




Idag så blev det lunch på stan med Evelina. Riktigt trevligt ^^ Ibland får man unna sig lite, av mian välförtjänta pengar jag tjänade på att vara mässvärdinna.
Skulle ju ha varit på info träff på TC idag, men när jag vaknade imorse så va jag helt hes å kunde knappt prata, det hörde ju hon som svarade när ja ringde å fråga om det gick att flytta min plats till torsdag istället. Å så va ja riktigt tjock i näsan.. :( Vill bli frisk nu juh!
Men men, på torsdag ska ja ge mig iväg, sen skiter ja fan i hur hes jag är på morgonen.. Pojkvännen kan nog släppa av mig vid Transcom så kan jag ta mig en liten promenix hemåt sen efteråt å få lite frisk luft ;)

Hittade ett par riktigt snyga vinterskor idag med. Fastnade för dem, och gjorde det dummaste man kan göra, prova skorna, och de passade perfekt.. Fodrade typ tennisskor, för jag är inget för typ uggs, eller kängor eller nåt, vill att det ska se ut som narutliga skor. Och det gjorde dessa.. Vita, riktgit fiina! Och fodrade.. 349 kr på rea. Får åka förbi en sväng imorrn o kolla om de finns kvar, kanske lägga undan dom ett par dagar å fundera på om det är värt det, för nu verkade ju vintern helt plötsligt komma. Så får fundera lite.

Åkte hem å chillade lite innan det va dags att bege sig mot ett litet jobb pass på 4 timmar ^^ Det va trevligt. Ska jobba där den 24e feb också.

Sen är det ju det här med mässan också.. :/ Funderar fortfarande på om jag ska åka eller inte. Det ger ju pengar. Och jag behöver pengar. Och fick erbjudande om att va med i slutet av mars också. Det vore ju toppen, fast den i slutet av mars är i Sthlm iaf, lite närmre.
Vill säga ja till mässan, vill verkligen.. Men vette faan om jag borde.. Får fundera där med..

Nu ska jag snart gå å sova hade jag tänkt mig. Ska kika på ett avsnitt av Buffy bara. Sen sooova.

Så var det ju det här med video inlägg med.. Hmm, kanske imorgon.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-13  |  Tid: 23:15:03

En okej dag.




Har haft en helt okej dag förutom att jag är förkyld o hostar som en tok.
Har börjat med tavlan, det blir inte riktigt som jag vill att det ska bli, pappret som kopierar det man skriver på andra sidan färgar av sig så det är typ blåa fläckar lite överallt tyvärr... :/ Får se om ja kan lösa det på något vis.. Men men, det är ju min första tavla, det är ju då det ska bli lite fel o trix för att man ska kunna få det bättre till nästa gång ^^

Fick ett jobb pass idag, som är för imorgon. Mellan klockan 17-21, på ett nattdagis. Och kanske hela natten med. Jag hoppas på hela natten :D För det ger pengar och jag får prova på hur det är att jobba på ett nattdagis med. Men tror inte det är så mycket mer annorlunda än med ett vanligt. Mer än att barnen sover och fröknarna med. Men det ska bli roligt iaf :) Skönt med lite timmar, lite ob ;)

Fick även ett erbjudande om att va med på mässan nere i Malmö som är mellan 1-4 mars. Och kommer väl få åka ner 29e för att va med å förbereda. Det är ett par dagar, men det ger pengar. Och nu känner jag ju till vart det är och så.. Och om man är på samma hotell så är det ju bra också. Får fundera lite grann på det.. Men det lockar faktiskt. Jag vet ju vad det är för företag och jag vet ju vad jag ska mässa om liksom :P Så redan nu lutar det åt att tacka ja. För det vore skoj. Dock Malmö.. Kanske hinner man åka över till Köpenhamn under någon av de dagarna, och kanske kan man boka in en plåtning? Hmm.. Fundera fundera..

Har nyss kikat på En sång för Martin, ska se den för en uppgift i skolan, kursen Geriatrik, och jag blev blödig första gången jag såg den, och nu andra gången med.. men har typ samma tänk som jag hade första gången jag såg den.
Snart blir det även att krypa i sängen för imorgon är det ju infoträff på Transcom. Så får vi se om jag får jobb där eller inte igen. Vore ju toppen om jag hamnade på kundtjänst där jag får hjälpa till stället för att inrikta mig på omvända och sälj. Men vi får se. Och sen blir det linch med Evelina o sen jobb med.. Ska försöka hinna med en sväng till mormor med som tyvärr blivit inlagd :(

Men men, thats it for now.

Puss Hej!


Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-13  |  Tid: 13:21:48

Happy Monday



Satte in 100 kr på mitt Karamba konto igår och fick 100 kr extra att spela för, och jag har vunnit så jag har lite över 300 på kontot nu. Så vinst blir det ju på Karamba typ hela tiden! Mina favoriter är ju de där slot maskinerna ;) Älskar enarmade banditer ;P
Så ja rekomenderar verkligen att bli medlem på Karamba, sätt in valfri summa och du får det dubbla att spela för!!



Wihoo! Fick även mina presentkort från Gratisbio idag :D Så nu har jag 150 kr att shoppa för på Gina Tricot, och det kan ju faktiskt behövas när det finns så mycket snyggt man vill ha där :P
Så får se om man kanske kan åka in någon dag i veckan till Marieberg och shoppa för dom. ^^ Vore nice det, kanske hitta nåt snyggt till lördagens utgång.



























Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-13  |  Tid: 00:46:46

Homeparty Säljare ;)




Imorgon blir det inge jobb, och inte tisdag heller. Måste försöka bli kry från den här jävla förkylningen.. Blir inte klok. Vaknar å näsan är halvt ur funktion, man kan andas lite genom ena näsborren o den andra bara surrar det i när man försöker andas in eller ut..
Vill inte va sjuk när det nalkas utgång på lördag.
Så nu jäklar är det vitamin kur som gäller, frukt o grönt å vitamin brus ;)

Har laddat ner massa roliga å snygga typsnitt som jag ska använda mig av när jag gör tavlan med texten på. Är rätt säker på att jag ska ha den texten som är mitt eget påhitt.
Ni får se när resultatet är klart. Har ju mina scrap grejjer också så ska kanske stansa ut någon snygg dekoration å limma fast kanske. Vore ju lite snyggt :D
Så det ska ja nog pyssla lite med imorrn. Ska även göra ett besök på Husmusen med Jennie också :) Å åka till Vånika och spela lite sällskapsspel. Blir nog skojjigt det. Umgås lite med folk. Man kan ju inte bara krama pojkvännen ;) Haha.

Ja just det, fick ett extra jobb, och inte vilket extra jobb som helst :D
Utan som homeparty konsult för Himmelriket, det vill säga att jag kommer hålla i home partyn med sexleksaker och andra roliga tillbehör som kryddar sexlivet ;)
Häftigt va??! Och har anmält mig till följande städer att kunna åka till:
Karlskoga, Degerfors, Kristinehamn, Örebro, Hallsberg, Kumla, Nora, Lindesberg, Karlstad, Skoghall, Filipstad, Storfors o så va det säkert nån mer stad. Så du som bor i någon av dessa städer kan kontakta mig för ett homeparty :D
Så ordnar vi det! Bara kommentera på bloggen eller maila
[email protected] . S det är bara höra av sig. Det är ju lite roligare med ett homeparty med sexleksaker än ett homeparty med ljus liksom ;) Så PartyLite har jag lagt ner och satsar på detta. Så tveka inte att höra av dig om du vill ha en visning med dina vänner o bekanta. Kan bli många goa skratt under en kväll ;) Å givetvis får ju värdinnan/värden en gåva också :P

Å på tisdag ska jag på infoträff på TC. Hoppas verkligen att det går bra och att jag får jobb på TC igen. Vore ju dyng gött att få en fastare inkomst igen så man äntligen kan ordna upp det för sig. Vore kalas. har ju sökt massa sommarjobb och ett annat jobb också, så vi får väl se vad man får för svar från de ställena också.
Kan hända att jag har ett annat extra jobb på g med, lite då och då, men alla inkomster är ju välkomna så man kan lägga undan å spara. Jocke och jag ska ju ev dra utomlands senare i år, när vintern kommer igen eller så ^^ Fast först siktar vi på kryssningen den 6 april som vi skall boka :)

Nu blire att chilla i soffan o kika klart på Ghost Ship ^^ Sen blire sängen å sova :)

Puss Hej! 


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-02-12  |  Tid: 17:29:34

En härlig helg.




Haft en riktigt härlig helg, har ju haft Jocke här. Kunde inte bli lyckligare.
Va riktigt kul att han ville följa me dmig till Örebro igår, blev lite roligare då. Men vill ju åka in till Marieberg någon dag när jag får mina presentkort från GratisBio. Hittade ju massa snyggt där inne när ja tog en snabb kik igår :P Mycket färgstarka färger och riktigt granna linnen!! Så jaa, de måste jag ha i min garderob. Samt några skjortor har jag hittat som ja vill ha med, och en annan häftig topp.

Ska snart ta å fixa texten ja ska skriva på canvas tavlan också, har ju mina små idéer faktiskt. Så blir jag nöjd med denna så blir det någ fler. Dock vette tusan vart ja ska sätta dom, men det löser sig nog ;P Kommer ju behöva ha någon tavla eller så när ja flyttar sängen till andra väggen också, annars kommer det ju se naket ut. Tror det blir en sån där klassisk text där, Sov godd o kanske god morgon. :) Men vi får se vad det kan bli för skojjigt :)

Snart ska jag även bege mig till sandviken å hämta upp Angelique och så ska vi åka te Max å käka. En Max-Dejt helt enkelt :) Lövely! Bara sitta å prata om allt å inget. Det är nice det..
har bunkrat upp med muffins, chips, popcorn o så har ja choklad med. Å Färdig dryck med smak av päron. Så ja ska nog överleva kvällen när ja blir sugen på allt möjligt!! Helt sanslöst, men fick ju en förklaring på vad det kan bero på, att det är socker nivån som sjunker på kvällen efter dagen o då blir man sugen på allt möjligt :)
Så nu har ja bunkrat upp med gottigott ^^

Japp, det va väl allt ja hade att dela med mig av :)
Men vi hörs av!

Puss Hej!


Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-11  |  Tid: 14:59:09

Sjuker!




Japp, jag är sjuuuk! Eller ja, sjuk är ja ju, men sjukare ;)
Är genom förkyld, hostar å har ont i halsen. Men men, ja lever ändå! Bara litte jobbigt närman vaknar o knappt kan andas för det är helt stopp i näsan, snarkar gör ja tydligen också.. Hualigen!
Men men, Jocke är ju lika förkyld han så ;) Det gör inte direkt något.

Han sov ju kvar tills igår och åkte hem, sen kom han tebax på kvällen sen igen :) Mysigt! Och när han kom hit igår så hade han gitarren med sig. För han hade skrivit en låt till mig :D <3 så jäkla söt o underbar han är! Kan nog säga att eftr så kort tid så är det fan den bästa killen ja varit tillsammans med. Ingen som skrivit en låt förut till mig och spelat den på gitarren o sjungit förut.
Han kommer hit ikväll igen då blire att käka pizza å bara ha det gött.. Lär väl kolla på Melodifestivalen ikväll med, gjorde vi ju förra lördagen också.

Funderar på om jag ska ta å åka in till Örebro och köpa Canvas tavlor, penslar och någon snygg färg. Tänkte ju att ja skulle bli lite kreativ. Har ju lite idéer på text som jag vill skriva. Ska bara ha material till det med.
Blev av med min byrå igår med.

Det blev förresten att åka in till Örebro :P Så nu kan man göra den där tavlan man tänkt att göra ett tag :P Jocke skickade o fråga om ja kommit iväg än, men det hade ja ju inte så man fick istället sällskap in till Örebro. Så det va ju toppen det :D
Nu har vi käkat och kollar på melodifestivalen för att få oss lite goda skratt ;P

Så nu säger jag Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-09  |  Tid: 20:45:56

Malmö dag 3 ---> Hemfärd



Yes yes, som rubriken lyder så va det tredje dagen i Malmö idag. Och sista dagen på mässan också. Tyckte det gick väldigt bra idag med, kunde ju lite mer idag eftersom gårdagens info och allt prat satt sig i skallen. Så tyckte det flöt på väldigt bra idag. Sålde två stycken duschhyllor medan min "chef" va på lunch. Wiie, stolt tjej. Haha.
Vi åkte dit så vi va där typ 9.15 eftersom vi va där så tidigt igår, så gick upp vid kvart i sju o va färdig å klar för frukost kl 7, alltså tvättat av mig, sminkat mig å tagit på mig dagens kläder.. Är man kvinnlig? Nee.. det tycker ja icke.. Men ja ja :P Satt nere vid frukost i typ 1.5 timme, åt i lugn o ro o drack en del te för inatt va det inte nådigt.

Är ju förkyld på nytt igen.. O hade en släng av feber igår samt att jag hostade en del. Så ställde upp fönstret lite för att få in lite luft eftersom det va så jäkla varmt. Vaknade väl runt typ hjalv två å kunde knappt andas så täppt va ja o hostade så ja nästan kräktes.. Uscha..

Men ja ja, det har gått bra idag iaf, köpte halstabletter igår som ja missbrukat idag. Åkte från mässan runt typ 16.15 å tåget hemåt gick 17.11. Så nu sitter jag på sista tåget som tar mig till Örebro. Gutt!!
Ska bli skönt att komma hem o kramas med katterna och mysa med Jocke innan man går å lägger sig.

Så jaa, det är väl det jag har att delge er. Har haft tre bra dagar i Malmö, å frukosten har ju varit toppen. Så det är det jag kommer sakna mest med att bo på hotellet.
Så jaa, vi får väl se när nästa mässa blir av som man får äran att följa med på. Om man får förstås :P Men det vore skojj!
Hoppas jag får svar på fler av mina sökta uppdrag på modellbilder. Vore nice faktiskt.
Möte på skolan imorgon. Planera en studieplan och sen runt 15 kommer det en kille som skall hämta min svarta malmbyrå som ja äntligen sålt. Gött det! 400 kr rikare. Men ska spara dom tänkte jag. Är ju inga pengar jag räknat med så då kan ja li9ka gärna lägga undan dom :)

Men nu säger jag Puss Hej så hörs vi av imorrn!


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-08  |  Tid: 20:53:50

Malmö dag 2




Japp, inatt sov man väl sådär.. Ingen Jocke breve, inga kissemissar och en ny säng, vist, den är grymt skön.. MEn svårt att sova i en ny säng är det. Och klockan ringde 6.15, slog på snooze :P Sen ringde pappa och väckte mig i mitt snoozande, men men, dags att gå upp.
Gjorde mig iordning och gick ner till frukosten lagomt te 7. Guud va gott det är med hotellfrukost. Bacon, smörgås, yoghurt, te, juice å allt möjligt gott pålägg :P
Blir nog samma imorrn med skulle jag tro. Ska va nere lagomt till sju igen tänkte jag.

Så drog vi till mässan efter det, vi va en halvtimme tidiga egentligen, men det kändes gött för då hade man tid att finslipa det sista.
JAg är alltså värdinna för en monter som heter Folkduschen. Och de har givetvis en hemsida: folkduschen.se och de säljer duschväggar till sjukt bra priser, enligt mig då.. ^^ Och det gick bra idag tyckte jag, lite segt i början innan allt folk började rulla på, lite problem hade jag väl med att kunna förklara vissa saker men gjorde så gott jag kunde iaf.
Blev tvungen att ta av mig mina stövlar efter ett tag, högklackat är inte att rekomendera på en mässa. Tofflor eller vanliga tennis skor typ. Står ju rakt på betongen liksom, visst, ligger ju mattor över men det är hårt ändå.
Blev lite bransch mingel efteråt och hittade väl lite trevligt folk att prata med, några skåningar och sen några från Nyköping.

OCh så blev det att åka tåget själv till MAlmö C, och gå till hotellet med, men ringde pappa så fick han hålla mig sällskap under den gångturen. Gillar inte att gå själv i en storstad när jag inte riktigt hittar, och sen när man vet vad som hänt här nere. Köpenhamn skiter vi i. Hinner med en annan gång säkerligen :P
Så nu sitter jag på hotellrummet och har duschat, känner mig matt och slö, varm om kinderna så tror ja håller på att bli sjuk..

Fick även en förfrågan om jobb på fredag, men avböjde, kommer bli tufft att gå upp å jobba efter dessa dagar, så ska ja åka tåg hem imorrn, är inte hemma förän elva eller nåt, kommer däcka med Jocke breve mig. Och då har jag ingen vidare lust att kämpa mig upp kl 7 å iväg å jobba ett pass. Nej nej. Så blir att ligga i sängen å mysa med Jocke på fredag morgon istället, med undantag för att jag ska till skolan en sväng å göra upp en studieplan. Sen fåre bli mys igen, så han kan ju ligga kvar i sängen om han vill ^^
Så kör vi jobb nästa vecka. Tisdag blire ju info träff på TC :P Hoppas sen på att ja kommer in på TC igen och på en avdelning ja pallar med. Som jag kan hantera. Dvs kundtjänst eller så ^^ Så man slipper det här med springvik o inte vet vad som händer under veckorna, eller efter man sommarjobbat sin period eller så.. Så ja hoppas verkligen på TC. Att jag hamnar på TV, som Angelique sitter på, vore ju kalas.. Det tror ja ju liksom att ja skulle klara av, och det är ju längre utbildningstid med så man hinner ju lära sig. Men men, återstår att se. Ska på infoträff, sen får vi se vad som händer.
Men jaa, blir att jobba måndag-tordag iaf.

Nu blire chill här i sängen för min del ^^ Så blire Malmö dag 3 imorrn.
Sista dagen, sen hem till Karlskoga igen!
Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-07  |  Tid: 20:37:36

Malmö dag 1




Tågresan gick felfritt ner till Malmö när jag kommit på det tåget. INga krångel alls ^^
Blev uppmött på stationen av han som jag ska jobba för imorgon och torsdag.
Vi gick å käkade på en restaurang som heter Mando, latin och betyder: Jag äter. Tog en lövbiff med pommes o vitlökssmör, riktigt jäkla gött.. MUMS! Å vatten till :P

Sen så gick vi till hotellrummet, och shit vilket fint rum jag har, ett eget rum med dubbelsäng och riktigt nice dusch. Tänkte slänga upp bilder här. Så chillade jag lite innan det blev dags att dra iväg till mässhallen och förbereda montern lite. Så det blir nog great detta. Hoppas på en lyckad mässa ^^ Men det skulle jag väl inte ha några tvivel om att det inte blir, den invigs ju imorgon vad jag hört. OCh vi fick höra repetition av de som kommer spela o sjunga imorrn med. Så det blir nog skojjigt.

Sen så tåg vi tåget in till Malmö Central och så gick vi till Mello Yello och tog lite dricka, jag en cider o han en öl. Så satt vi ute under såna där värmare som verkar finnas typ överallt i Malmö :D Jätte mysigt tycker jag. Tänk om man kunde ha något sånt i Karlskoga.
Å nu sitter jag här på hotellet och bara tar det lugnt, ska ta mig en dusch snart tänkte jag. Och så blire chill i sängen resten av kvällen. Klockans alarm står på 6 imorrn, upp, göra sig klar o sen ner å käka littö frukost. Å sen drar vi iväg till mässan och blir nog där till 18 eller nåt.

Förlåt för att jag inte fixat något video inlägg, men jaa, jag är inte så taggad för det nu när ja sitter i Malmö.
Men slänger upp lite bilder här istället på mitt rum ^^ Å En fin lampgrej som fanns i Hyllie vid mässan :P

Puss Hej!







Vovvar som pryder sängen, tror att en svart/brun ska få följa med mig hem :D


Nej det är inte stjärnor det är massa slingor med lampor :D Super fint :D


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-07  |  Tid: 12:03:31

Mot Malmö!



Usch va jag inte ville gå upp imorse när jag vaknade.. Klockan ringde 8.30. Tur jag hade Jocke vid sidan så ja kunde pussa lite på honom. Sen gick jag upp och satte igång vattenkokaren och kaffe till Jocke. Fixade resten av det som skulle med.
Nu sitter jag på sista bytet av tåg, mot Malmö. Höll ju på att inte hinna med från Katrineholm först.
Smart av SJ att lägga ett långsamt gående tåg framför ett snabbtåg.. Bra jobbat SJ!

Men jaa, nu är jag påvög iaf, nyss passerat Linköping. Är i Malmö 14.45 om det går enligt tabellen, men man vet aldrig vad som händer på vägen. :P Men men, är iaf på rätt tåg mot rätt stad utan några fler byten. Så det känns iaf skönt. Men jag är inte taggad alls för att göra Malmö i 3 dagar.. Hoppas dagarna går fort så man får åka hem igen. Visst, halva dagen går ju typ åt att åka tåg. Sen skall jag löra mig om duschväggar som ja ska vara värdinna för. Haha. Men men, jag får ju betalt för det iaf så det är ju tur.

Det blev inget video inlägg igår, får fixa det när jag kommer hem kanske. För jag hann inte igår, åkte å handlade, kom hem, städade och grejjade och sen så packade jag väskan. Å så kom Jocke till mig.
Tycker om honom så otroligt mycket. Saknar honom redan, tur vi ses på torsdag igen då han hämtar mig i Örebro :)

Nu ska jag ta mig ett päron och sen bara slappa en stund, kanske försöka sova någon halvtimme eller så ^^

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-06  |  Tid: 12:17:26

Dagen innan Skåne..




Kanske kan försöka mig på å göra video inlägg om dagen. Det jag inte gillar med såna inlägg är att de ibland verkar så tillgjorda, det blir mycket ehm.. öhm.. mmm.. när man inte vet vad man ska säga :P Men jag kan nog kanske göra ett försök :)
Kanske kommer upp ett ikväll. Vi får se ^^

Nu ska jag snart ta tag i dagen. Druckit ett glas te, ja jag använder IKEAs Pokal glas för att dricka te ur. Perfekt storlek och blir inte så varma att hålla i ^^
Och kollat på ett avsnitt av Buffy. Så snart ska jag byta om å åka till Ica Maxi för att handla.

Hörs senare ^^ Med ett video inlägg kanske :D

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-02-05  |  Tid: 21:30:48

Kalas i Karlstad



Idag så har det inte hänt så mycket mer än att jag följde med Joacim till Karlstad för att fira hans systerson som fyller 1 år :) Fick träffa hela släkten typ kändes det som.. ^^ Då har man det avklarat och överlevde. Trevliga människor. Det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta med grädde, choklad å blåbärssylt ? Gott vare iaf :D
Vilken söt liten kille, vart ju dyng skraj för Jocke när vi kom. Farlig morbror det där :P Men jaa han va en söt kille!
Han fick figurer som är med i filmen Bilar, Blixten och Bärgaren tror jag det är. Å det blev ju poppis. Så det va ju en bra present Jocke hittat :)

Har varit supertrött mest hela dagen tycker jag.. Usch.. !! Somnade en liten stund förut, men hoppas på att jag kan få somna tididgt ikväll.
Har en del att göra imorgon, ska handla ingör resan neråt på tisdag, tänkte köpa med mig lite frukt, dricka, kex elelr något, drickyoughurt. Får väl köpa något ätbart på typ tåget eller nåt. Märks. Men lite småsnacks sådär så man kan tugga på när man åker neråt. Kanske någon tidning också. Ska ju ha me dmig datorn också så kanske kan använda den också.
Jag ska packa väskan som ska med till Skåne, vette faan vad jag ska ha med mig dock :( Det finns ingen ledig tvättid heller så jag kan inte tvätta en tröja jag gärna hade velat ha med mig.. Triiiiiiist!! OCh så ska jag städa också, eftersom pappa ska va kattvakt å han vill att det ka vara städat när han kommer hit och ser efter katterna. Så ska plocka iordning imorgon med. Ska även fixa ett solkort så jag kan sola typ 10 minuter med.

Så det är en del att göra imorrn, sen så kommer underbaraste pojkvännen hit å sover hos mig så kör han mig till tåget som går från Degerfors på tisdagen. Så japp. Fullspäckad dag imorrn!!

Nu ska jag chilla vidare o hoppas på att jag somnar runt halv tolv-tolv eller något, kollar på Buffy under tiden :P

Puss Hej!



Längtar till våren o ommaren nu....


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-04  |  Tid: 19:57:40

En tur på stan :)



Gick upp runt 11 idag ^^ Hade ju lite planer, en dejt med Angelique, en tur på stan.
Skulle köpa mig en almanacka så ja slipper hålla koll på allt som händer i huvudet, blir rätt mycket datum och grejjer tillslut. Så jaa, det blev en almanacka :) Dock så tycker jag att almanackor är dyra!! 79 kr för papper å plast för att man ska kunna skriva ner saker som händer..! Skamligt.
Men men, jaja.. Så är det. Så nu har jag den och kan skriva ner saker så ja inte glömmer bort det. Skönt!

Sen så tog vi oss en tur till Husmusen, erotikbutiken i Karlskoga. Där hittade man ju en del roliga saker. Köpte faktiskt en grej, nej, ingen dildo :P
Utan ett par stay ups/ knästrumpor.



Tyckte dom va riktigt söta, och inte farligt dyra heller. Så det fick bli dom :D Tänkte de, ett par stringtrosor och en bh i svart, så har man sig en outfit att plåta i ^^ I underklädes katagorin typ :D Å ett par högklackade skor.
Sen en sväng till Willys o handla lite tonfisk till kissorna och färdig dryck till mig ^^

Så under dagen har jag gjort rent kattlådorna. Plockat liiiite i hallen..
Duschat å sen så har det inte hänt så mycket mer faktiskt.

Inväntar pojkvännen för lite mys :D Blir väl en cider eller fyra kanske ikväll ^^ Gott gott :D

Imorgon ska vi till Karlstad på lite kalas :) Ska bli trevligt.
Sen får vi se vad som händer.. Men men, det återstår att se :D

Nu blire mys!
Ha en trevlig kväll!

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-04  |  Tid: 01:18:36

Nyss beställt presentkort :D



Jag har precis beställt tre presentkort från GratisBio :D
Och jag valde att ta från Gina Tricot, men man kan ju mixa och matcha som man själv vill. Men just nu känner jag att det är så mycket vårnyheter på Gina så då valde jag den affären :D
Man kan välja bland annat HM, McDonalds, Matvaruaffärer, Gratis Bio biljetter givetvis, Kicks, Åhlens, Stadium, NK, Cubus, med mera.. Finns massa olika att välja mellan! Alltid finns det något som passar just dig.

Klicka på bilden så kommer ni direkt till GratisBio, regga er och få poäng direkt!


 

 

Du får 1000 poäng direkt när du blir medlem. Häftigt va?! Sen är det bara börja samla poäng genom att handla på olika webbsidor, besöka webbsidor, va med i tävlingar, beställa gratisprodukter med mera med mera.
Super smidigt!
Jag kommer få mina presentkort under nästa vecka, så snabba leveranser är det också. Toppen bra när man blir lite shoppingsugen.
Så tveka inte, bli medlem direkt :D
1000 gratis poäng är ju inte fel, eller hur?


Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-02-03  |  Tid: 15:39:56

Detta gjorde min dag!




Åhåå! Detta gjorde min dag!
Fick ett samtal och nu återstår det bara att se hur det går :P Men det gjorde helt enkelt min dag.
Så nu är jag glad glad glad tjej. Just för tillfället iaf. Kanske kan jag få en chans till ^^ Tihii!
Och har fått ett litet extra jobb, inte mycket pengar inte, men det är iaf lite då och då inkomst som samlas in på kontot iaf en gång i månaden beroende på hur många besök man gör. Har blivit en mystery shopper ;) Inga höga arvoden och man betalar skatt på det med. Så det är ju bara bra. Pengar som man kan spara undan.

Annars så har dagen varit lugn idag. Sovit lite halvdåligt inatt för katterna har härjat omkring. Upp i sängen, ligga i sängen, hoppa ner från sängen, köra race, jaga någon/något, upp i sängen, köra runt i sängen, ner från sänge, upp i sängen, ligga å trycka tassarna i ansiktet på mig å jaa.. Lilla Elof lever verkligen rövare på nätterna ibland.
Så gick upp och fixade en kopp te ^^ Och bara chillade ^^

Ska åka in till Örebro och hämta en datorväska jag köpt för 30 kr, så jag kan lägga ner min dator i den när jag ska åka till Skåne nästa vecka. Och en annan snygg väska. Ska bara hitta till den där gatan med, har ju varit på den vägen förut.. Älvtomtagatan, men ja kommer fan inte ihåg hur man tog sig dit.. Vet att man åker på e18 iaf, å sen svänger av mot centrum, sen kör man rakt en bit, å sen svänger man till höger.. sen kommer jag inte ihåg mer.. Men men, får kolla eniro ^^ Så det blir nog bra. Sen så blir det att äta hos pappa med, grillad fläskfile med hasselbackspotatis.. (inte så förtjust i poatisen men det går) Sen så blir nog fredagen rätt lugn skulle jag tro :)

2 Veckor med min underbara pojkvän idag dessutom :) Fort det går :) Tycker verkligen om honom. 

Vi hörs ikväll kanske!

Puss Hej!

 


Dagens Sanning  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-02-02  |  Tid: 21:08:06

80 frågor, tidsfördiv...

Dagens Sanning får bli 80 frågor om mig :P

SENASTE:
 

1. Dryck: Pärondryck
2. Telefonsamtalet: Jesper
3. SMS: Jocke
4. Sång du lyssnade på: Pick me up - Emilie de Poret

HAR DU NÅGONSIN:
 

6. Dejtat någon två gånger: Nope det har ja icke gjort.
7. Har någon varit otrogen mot dig: Yes.
8. Varit kär: Jodå, det har jag allt varit.
9. Förlorat någon speciell person: Ja det har jag gjort.
10. Varit deprimerad: Ja det har jag varit, så pass att jag ätit antidepressiva tabletter
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Nej, faktiskt inte :P Eller ja, somnat på bussen kanske räknas?

DINA TRE FAVORITFÄRGER: 

12. Svart
13. Lila
14. Grön

I ÅR HAR DU: 

15. Lärt känna en ny vän: Nee, det har jag inte hunnit med än.
16. Fått ditt hjärta krossat: Nee
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Åhh jaa, tillsammans med Jocke och Angelique kan man inte förvänta sig nåt annat än skratt till tårar.. ^^
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej, inte ännu.. Men kan väl fortfarande hända.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Haha jaa!! Det har jag verkligen gjort.
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
21. Kysst en kompis: Inte än ;P Kommer nog på fyllan snart.

BLANDAT: 

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Hmm, vet faktiskt inte.
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 1 eller 2 vill jag ha. Sen märks det vad det blir.
24. Har du några husdjur?: Japp, kissekattor.
25. Vill du ändra ditt namn: Nej, jag trivs med Alexandra ^^
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hmm, jag träffade väl familjen eller nåt å blev firad..
27. Vilken tid vaknade du idag: Alldeles för tidigt..
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sa tack å hej på msn..
29. Någonting som du längtar till: Tills jag är helt färdig med min uska utbildning efter praktiken i typ maj :D
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Finns väl lite ja skulel vilja ändra på.
32. Vad lyssnar du på just nu: Drip drop - Safura
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Faktiskt så har jag det, han bor i Göteborg.
34. Vad gör dig irriterad just nu: Fruktansvärt mycket!!

OM DIG: 

36. Vad är ditt namn: Alexandra Maria Karlsson Eriksson
37. Singel/upptagen: Så jävla upptagen med världens finaste!
38. Stjärntecken: Vädur
39. Kille eller tjej: Tjej givetvis... Dooh!
40. Grundskola: Bråtenskolan
41. Gymnasie: Letälvsskolan i Degerfors ^^
42. Högskola: Inte kommit så långt ännu.. Får se om det blir Örebro eller Karlstad till hösten
43. Hårfärg: Svart svart svart just nu
44. Långt eller kort: Låååååångt!!
45. Längd: ca 1.66 typ
46. Vad gillar du gällande dig själv: Jag gillar hela mig. Varför skulle jag inte gilal mig? Jag har bra självförtroende så ^^
47. Piercings: Öronen, kanske inte räknas, men snart har jag i tungan också. Blir även en ny i naveln ^^
48. Tattoos: Nee..
49. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA: 

51. Operation: Inte gjort någon.
52. Piercing: Öronen..
53. Tatueringen: Inte gjort någon
54. Bästa vän: Emilie Eriksson va min första bästa vän.
55. Sporten du spelade: Fotboll, men slutade ganska fort eftersom det inte va min grej att springa efter en boll.
56. Husdjur: Katt ^^
57. Vaccination du minns: Räknas stelkramp sprutan??
58. Konsert: Höm, ptja om det kan ha varit på stranddagarna?
60. Alkohol du drack: Den första alkoholen ja drack va en 2,8 persiko cider eller va det va för smak hos Angelique :P

JUST NU:
 

61. Äter du: Inget att tugga på just nu. Men är förbannat sugen på vitlöksbröd..
62. Dricker du: Pärondryck
63. Är du på väg att: Åka å köpa vitlöksbröd tror jag.
64. Lyssnar du på: Lyssnar inte på något, har Revenge på i bakgrunden
65. Väntar du på: Orken till att åka å köpa vitlöksbröd

DIN FRAMTID: 

66. Vill du ha barn: Ja det vill jag.
67. Vill du gifta dig: Vet inte än.
68. Karriär i åtanke: Modell karriär vid sidan av yrket som förskolelärare eller undersköterska.

TROR DU PÅ: 

69. Dig själv: Ja
70. Mirakel: Ja
71. Kärlek vid första ögonkastet: Jodå, det gör jag.
72. Himlen: Osäkert.
73. Tomten: Nej
74. Att kyssas på första dejten: Dejtar inte, men sure om det skulle kännas rätt.
75. Änglar: Oh ja, jag är ju en, med små horn.

SVARA ÄRLIGT: 

76. Varit otrogen: JA!
77. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej, usch å fy. Räcker med en åt gången.
78. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja det tror jag.
79. Vad kan du verkligen inte leva utan: Choklad, min pappa och mina vänner, å katterna förstås.
80. Har du svarat ärligt på dom här 80 frågorna: Ja det har jag gjort.


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-02  |  Tid: 19:50:32

Reach for my hand


So you tried to belive,
in the castle made of the sand.
When it falls to the sea,
And your feet can't find dry land.
Reach for my hand.



Alexandra tycker om sin Joacim! 2 veckor tillsammans imorgon. Det går fort när man har roligt.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-01  |  Tid: 22:01:19

Kryssnings planer :D




Ska ut på praktik för skolan vecka 17-20, det allra sista momentet för skolan, att bli undersköterska. Och nu jäklar ska jag klara det, det har ja bestämt. Och antagligen som kommer jag inte kunna följa med på 100% Party Elite kryssen för den är 26-28 april, och då har jag börjat min praktik. Så kanske missar man den.. Tredje kryssen nu. Attans.
Men då så kom jag och Jocke på att vi kan åka på någon annan kryss istället, han å jag å lite vänner till oss. Får väl se vilka man väljer att bjuda med, eller så åker jag bara med hans vänner å umgås med nya människor. Fast jag har ju bjudit med Kasra :D Det kan nog bli kul. Om man tar någon typ tors-lörd kryss till Riga eller Köpenhamn eller så :D Vore riktigt kul!
Bara ha kul, dricka, dansa och umgås. Kan nog bli något det, säkert riktigt skoj det med, slippa massa fulla o odrägliga ungdomar som inte kan behärska alkohol. Inget illa menat mot någotn nu ^^ Men vissa kan verkligen inte hantera alkohol, och så kanske man slipper bråk också :D För det blev det på den sista kryssen va ja hörde. Och att folk slog sönder hytter med.. :/ Lite tråkigt.

Så jaa, det är en plan som vi säkert kommer få att gå i lås, när vi båda kan och när hans kompis Jan kan också :D Och lite annat folk med.
Så det känns nog lite bättre än en partykryss. Men vi får se vad som händer, Elite kryssen skulle tydligen bli väldigt dyr. vissa har ju fått förhandsboka hytt och är nog lite dyrare än den som va nyligen.

Så vi åker nog säkert med Tallink Silja eller VikingLine (Cinderella) Eller nån annan rolig båt. Birka åker jag nog inte med igen, iaf inte när det va vardag. Haha.
Vilken båt åker ni med? Eller vilken rekomenderar ni? Har ni varit på kryss någon gång?

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-01  |  Tid: 17:51:26

Lugna dagar




Sorry för dålig update, men har inte orkat skriva något.
Igår va det väl en blandad dag med känslor, ett första besked från csn. Möte på soc och sen så skrev jag ut en jäkla massa cv:n.. Så har inte dirket gjort så mycket mer under gårdagen.
Jocke kom igår kväll å sov kvar, underbart. Tycker verkligen om att ha han här och nära å få somna bredvid han. Så inatt då komemr det bli tomt, man vänjer sig lätt vid att ha någon bredvid sig i sängen.

Så jaa, det va väl ungefär vad som hände igår om man säger så, får svar från soc under denna veckan om jag får pengar eller inte. Och jag håller verkligen tumamrna på att jag får det. Annars vette tusan vad jag ska göra. Så får hoppas på ett positivt svar från dem. Måste fixa det här med att söka bostadsbidrag med. Skicka in den ansökan. För det ha rjag ju rätt till eftersom jag inte har så pass hög inkomst att jag klarar mig utan det.

Men ja ja, det va väl det som hände igår.. ^^ Mys i soffan med Jocke.

Idag så vakna jag av hans alarm på telefon men somnade tydligen om rätt fort igen, märkte inte ens när ahn gått upp och satt igång kaffe.. :P Ska tilläggas att klocakn va efter 9 typ.. Halvdöd när ja vaknade.. Uscha. Så somnade en stund i soffan när han åkt.
Fick förfrågan om jobb pass 13,20-16,15. Det tacka jag ja till och åkte iväg dit till förskolan. Och ska dit å jobba imorrn med 8,30-16,45 ^^ Bra start på februari. Jobb jobb. Hoppas på jobb på fredag med. Så man kan komma hem å ta en cider eller två efter man slutat. Å bara chilla. För på fredag tänker jag icke köra någe folk.

Måste ringa till bemanningen också och avsäga mig passen tis-tors också, för jag åker ner till Skåne och är mässvärdinna som jag lovat sen tidigare. Så det får bli så helt enkelt. Jobbar måndag och sen fredag, för jag kommer ju hem torsdag kväll :) Så det blir bra det.
Sötaste pojkvännen hämtar mig i Örebro när jag kommer hem. Får väl se om han sover kvar då eller om han åker hem till Degerfors. Det märks, är ju en vecka kvar dit typ.
Så jaa, det är väl vad som hänt idag. Har sökt sommarjobb på flera olika ställen också idag. Skickat in en ansökan med post också. Lite skojj att skriva personligt brev för hand, blir mer personligt då, jaa.. Haha.

Så vi får väl se när man får svar på det, är ju sista ansöknings dag i typ slutet av feb och slutet av mars på de flesta. Så får hålla tummarna på att man får somamrjobb under båda semester perioderna så man slipepr gå sysslolös.
Nu ska jag snart gå å fixa lite mat så man får något i magen .) Så blire chill resten av kvällen hade jag tänkt mig. Å komma i säng i tid så man orkar upp imorrn till en heldag på förskolan ^^ Blir nog toppen det.

Ni får ha en bra onsdagskväll, det ska jag ha. Kanske kommer det ett till inlägg senare :) Kan hända faktiskt ^^
Men säger
Puss Hej så länge :)



Bild på hur jag såg ut i lördags när vi va på Bells ^^