Videoinlägg  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-18  |  Tid: 19:58:24

Videoinlägg + ny header!


Här kommer ett videoinlägg, det va ju ett litet tag sen sist ;P




Har ju även fixat en ny header till bloggen! MYCKET bättre än den förra måste ja säga själv :D Och det va så otroligt lätt att göra den också i en app jag laddat ner till min Iphone. Den heter Pic Collage och det va tessa som tipsade mig om den.
Så jag är skit nöjd med den nya, för er som kan se den alltså. Den nya ska se ut såhär så ni inte förväxlar den med den som va innan.
Så är sjukt nöjd med denna!! Så nu kan jag fiffla å trixa bäst ja vill med bilder o göra olika headers till bloggen med detta program. O göra mer snyggare headers än innan, mer stilrena och mer jag :D Och med mer blandade bilder dessutom.


Kommentarer
Postat av: A
DATUM: 2012-04-19      TID: 00:47:29     BLOGGADRESS:

Kan inte du göra ett videoinlägg och berätta lite om hur den tjejen är som du tycker om? hur ser hon ut? vart bor hon? Vad är det hos henne som du tycker om? träffas ni ofta? känner du henne? hur träffades ni?



Vore lite intressant att höra. För jag har nämligen funderingar på om jag kan vara bisexuell och skulle vara bra att höra från dig som är bi vad man kanske faller för hos en tjej. Och till sista frågan, Har du kysst henne, o inte .. skulle du vilja det och skulle du väga visa henne att du gillar henne? Hålla hand, kramas och så?



Ps. SUPER BRA BLOGG!!!!!



Mvh. A :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback