|   Kommentarer (2)
Datum: 2014-02-28  |  Tid: 01:10:26

Imorgon ryker trasslet!

Äntligen dags att klippa sig! Lär ryka en rejäl bit imorgon o skönt ska det bli å få lite ordning på håret.
Kanske slänger i ny svart färg å rött i luggen! Saknat det som fan.

Före bild på håret.



Köpa/Vill ha  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-25  |  Tid: 21:28:40

När pengar inte finns vill man shoppa!

 
 
Ja så är det verkligen. Denna månad blir SKIT SKIT SKIT! Det blir bara tre siffrigt kvar på kontot när allt är betalt.. :/ Så nu känner jag att mina special beställda fiskar inte va ett så smart drag.. Men hade ju verkligen inte räknat med att det skulle bli så tajt...
Å så har jag hittat lite kläder jag vill ha :( Som vore så snyggt nu till våren o knalla omkring i med ett par snygga skor...
 
   
 
  
 
 
Eller bara ett par enkla snygga svarta leggings till topparna. Vore skit snyggt det också. MEN har ju inte de pengarna :( It sucks hard!
Våren är ju verkligen på ingång så det vore ju nice o kunna promenera på stan i lite snyggt o vårigt.
 
Men får väl vänta tills lite pengar rullar in... när det nu blir. :/
 
Aja.. får väl mysa i mina pyjamasbyxor o bara drömma mig bort att det helt plötsligt satt en tusenlapp på kontot man kunde spendera på lite kläder!!
 
Puss Hej!
 
 
 
 
 

  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-25  |  Tid: 02:31:30

Den som söker han finner!

Och det är preciiiiis vad jag gjort. Hittat en akvarieställning! Helt underbart, fast vart säger jag inte. ^^ men det kommer bli en sån där crazy resa iaf för att hämta den.😉 Men jag och min älskling har ju gjort många såna turer under de två år vi varit tillsammans.

Lyckan är total kan jag ju säga. Nu kommer jag verkligen kunna satsa på att föda upp fina kampfiskar o sälja. Kommer ju komma hem ett gäng fina i slutet av veckan! Med express leverans fram till dörren 😉 ska bli så skoj. Så måste ordna med lite hem här i veckan så de kan koppas in direkt.

Ja, underbart!
Blev inga bebisar från mina dumbo, de kom visst inte till skott. Men det gör inget för snart kan jag dra igång andra projekt!
Spännande kommer det bli. 😃

Nu ska jag stänga mina blå å längta efter min karl som jobbar natt. Katt 1 av 4 infinner sig i sängen o hunden med.

Puss Hej! ⭐

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-23  |  Tid: 22:38:34

När man minst anar det

 
 
Haha ja när man tror att det äntligen blivit lugnt så slår det till med ett trevligt mail. ^^ Jag kan bara skratta, klart som fan min sambo vet att jag har skaffat en ny mail för andra mail. Patetiskt. Ja jag vet precis allt som stod i det där mailet. Och vi skrattar bara åt dig. Så ne, inge mer energi åt dig i detta inlägget. Men ja ville mest bara påpeka att min sambo och blivande man vet att jag skaffat en ny mail.
 
 
Ja vad skulle jag skriva.. ? Att det planeras för kampfisk kullar för fullt här hemma. Blir nog till att ställa upp lite akvarium nere i källaren i allrummet vi har där så man är redo sen när firrarna ska ha sina tillväxt kar osv :D Ska bli så kul att komma igång med detta igen.
Vi får se hur det gått med dumbosarna eftersom jag inte sett dem leka men de har varit ihop i över 24 timmar, och han jagar iväg henne från boet även om han flörtar med henne. Så ja, man vet verkligen inte. Återstår att se om det syns några svansar imorrn eftermiddag/kväll. Spännande!
 
Ska sälja av en hel del Tupperware grejer tänkte jag så jag kan få ihop lite pengar till de där akvarierna jag vill ha och behöver. Har ju en del nere i källaren som bara står och tar plats. Bättre de kan komma till användning någon annanstans än här hemma.
För om jag börjar sälja där igen så kommer jag ju köpa in lite nya produkter eftersom det träder en ny katalog i kraft från o med imorgon.
Så vi får väl se hur det går med det. Men alla summor är ju välkomna för att underlätta.
Hittade ju en akvarieställning man kunde köpa via Dogman, men den va ju svin dyr! Å vet inte om det bara är ställningen eller om det är akvarium med, är det bara ställningen så är den helt sanslöst dyr!
Slutar väl med att jag på nåt vis får bygga en egen.
 
Helgen har varit jäkligt lugn, vi va på 40års firande i fredags och sen vidare till Angelique som hade dragit ihop en fest för sin sambo Andreas som ska åka till Japan i mars i hela tre veckor! :D
Igår så käkade vi mat uppe hos pappa och va hundvakt åt svärmors vovve.
Idag har vi käkat mat hos svärmor och kollat när Sverige floppade sig i finalen. Men heey, de fick ju Silver i alla fall ;) Alltid något.
 
Vi får väl se vad veckan bjuder på, skola på tisdag är det vad jag vet. Sen inte så mycket mer planer på att göra nåt, skriva ut ett nytt register utdrag som man kanskicka till jobbet o kunna börja timvicka lite smått. Så ja.. det är väl i princip det.
 
Ha en trevlig kväll!
Puss Hej!
 

  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-20  |  Tid: 02:55:32

Något jag drömmer om!

Det är en alldeles egen akvarieställning, med 9 akvarium. En sån där i aluminium, gärna med såna där snygga butiks luckor. Ja, det skulle inte va helt fel nu när kampfisk uppfödningen ska igång igen.
En dumbo ear kull väntas om hanen behagar sig att bygga ett skumbo också.
Honan är han ju dynghet på så han borde kunna bygga lite med.

Med en ställning skulle man lätt kunna ta två kullar på samma gång. Ha två tillväxt kar för båda samt kunna dela av två för hanar.
Priset för att ta hem 10st 19liters hamnar på 1700 kr... synd man inte hade dom pengarna att tillgå. :(

Pengar är ett jävla skit måste jag säga. Underbart att ha men surt när man inte har dem o verkligen vill ha nåt. :/
Aja, dream on liksom...



Fina hanen som jag ska använda till kullen.

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2014-02-19  |  Tid: 00:34:39

Japp jag bloggar dåligt!

 
Yes det gör jag!
För att jag kanske inte har nåt att blogga om varenda jävla dag?!
Jag har ett liv utöver bloggen o tala om för er vad jag gör hela tiden.
 
Innan jag lät bloggen ligga nere ett bra tag så kände jag ingen lust alls till att blogga o det gör jag väl inte nu heller. För jag vet inte vad jag ska skriva.
Livet rullar liksom på, huset ska städas o fixas, skolan ska skötas, djuren ska ses efter, jag ska försöka besegra mina hjärnspöken o min ångest.
Sånt ni vill läsa om varje dag? Att idag så har jag dammat av bänken i köket eller djuren har varit ute på upptäcksfärd.
Lämnade in en uppsats i skolan å jag slogs med hjärnspökena i en timma innan jag tog mig iväg till skolan.. ??
 
Lusten finns liksom inte där på samma sätt som förut. Då jag kunde bara sätta mig o skriva om ditt o datt. Men nu vet man inte vad det finns för folk där ute som bara vill gotta sig i andras problem och ens liv. Och sprida massa falska rykten, kors i taket så har det varit tyst om det ett jävla bra tag nu! Å vet ni, JÄVLIGT skönt!
 
Jag och min älskade sambo ska gifta oss nästa år. Vi ska bli man och hustru. Jag ska bli Fru Larsson istället för fröken Karlsson. Och jag ser så jävla mycket fram emot det! Och gå fram till altaret i kyrkan i en ICKE vit klänning. Avskyr brudklänningar i vitt, det är så öhm.. vanligt o traditionellt. Så nope. Inget vitt på bruden inte.
Helst skulle jag vilja gifta mig i en svart klänning. Men det tillåter inte min svärmor så får lyda hennes vilja lite. Men det KAN hända att den går i svart :P
 
Men jaa.. Vad vill ni läsa om liksom?? Inte så att jag sitter o spanar på massa klädsidor om shopping o att det där vill jag ha osv osv... ! Fast det finns några plagg jag VÄLDIGT gärna skulle vilja ha.
 
 
Finns i fyra olika färger, 289 kr o jag skulle inte säga nej till att ha alla 4 i min garderob. Så, där fick ni ett tips! På något som JAG skulle vilja ha.
 
Ne, nu ska jag snart ta natten här.. KANSKE! En kopp te lär det bli först.
  

Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2014-02-08  |  Tid: 00:52:07

Ny mailadress!

 
För dig som vill kontakta mig eller snacka lite privat så har jag ny mail adress för dessa syften. Eventuella frågor som kanske är lite för privata att skriva inlägg om i bloggen osv osv, vad som helst!!
[email protected]
 
Om min lilla beundrare har några frågor att ställa eller vill snacka så kan du vända dig dit ^^ Tveka inte.
 
 
Annars är allt bara lugnt ikväll, kikar på Gilmore Girls o myser i sängen i min nya pyjamas! Älskar den! Fryser ju så förbannat på nätterna när man ska sova så det kan va skönt o ha nåt på sig.
Blir en lugn helg för övrigt, inga planer alls faktiskt så det känns skönt. Inga måsten, inga ärenden. Mat är väl det enda som ska lagas som lilla jag fixar.
 
Känner mig lite shoppingsugen men har man några pengar då? Nee... vem vill sponsra mig med lite cash, du kanske får nåt i utbyte ?? :P höhö
 
 
Ha en trevlig kväll så hörs vi av snart igen!
 

  |   Kommentarer (1)
Datum: 2014-02-06  |  Tid: 20:10:58

Favorit i repris



En av mina favoritbilder från plåtningen på Clarion Hotel i Örebro för ett gäng år sedan. Jösses vilken fast rumpa man hade då!!
Å kul hade vi också under plåtningen. Kändes som om man känt varandra i evigheter.