Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-30  |  Tid: 10:57:47

Jobbdag 2

Aou, igår så blev det ju jobb till kl 21. Gick rätt snabbt även om man va seg typ hela dagen. Usch å fy för såna dagar. Men man kom ju hem till hjärtat o fick mysa ner sig i soffan med han :D Guld värt efter en dag på jobbet!

Idag så kör vi ett pass till mellan 14-21. Fina pengar de, Ob-tillägg hela dagen ^^ wiie, det tackar man inte nej till. Å så kommer man hem ikväll o får tacos att käka :D Mumma det! Underba pojkvän man har som fixar till det tills ikväll.

Så jaa, det är väl vad som står på schemat för idag. Och imorrn så blire dödspass mellan 7-14,30.. Kommer va lagomt död imorrn när jag ska kliva upp kl 6 o har jobbat till 21 idag.. :/ Men men. Upp å jobba ändå. Är ju ledig måndag.

Ha d gött!!
Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-29  |  Tid: 12:20:17

Hasardspel.com

 
 
Spel på nätet kan va klurigt. Inte alla som har förstått innebörden med det eller förstår hur man gör eller ska göra. Jag har själv inte spelat så mycket på nätet, dels för att jag inte har ekonomi till det och dels för att jag alltid varit lite skeptisk till det med. Men man ser mer och mer reklamer på tv om spelsidor på nätet, reklamannonser på internet.
Så min erfarenhet om detta med spel på nätet är inte så stor faktiskt eftersom att jag inte testat det mer än på låtsas, utan att satsa pengar. Men skulle vilja lära mig mer.
Tar man sig bara tid att läsa igenom hur allt fungerar så är det nog mycket lättare. Något jag skulle vilja testa är roulette och black jack!
 
 
Alla vet ju hur Roulette är uppbyggt va? Om inte annat så ser ni det på bilden :)
 
 
Man satsar alltså på olika nummer och sen så snurrar man en kula i roulette hjulet och kulan hamnar sedan i ett fack med ett nummer. Har du satsat på det numret så vinner du alltså. På Hasardspel kan du läsa mer om hur det funkar!
Jag är själv inte så insatt i det men skulle vilja testa, och man kan läsa sig till mycket hur allt funkar på denna sidan! Väl värt att besöka.
 
Men jag är lite sugen på Black Jack också, har ju inte spelat det heller. Och vem skulle inte vilja vinna lite pengar? Det skulle ju vara det ultimata. Fast satsar man inget så vinner man inte heller. Så kanske får ta och testa det någon gång.
Det går alltså ut på att man spelar mot det så kallade huset eller dealern. Och man skall komma så nära 21 som möjligt. eller helst 21.
 
Det ser ut ungefär såhär om ni tittar på bilden.
 
 
Allt om Black Jack finns att läsa på sidan också.
Så gör ett besök på Hasardspel.com och läs om de olika spelen som finns i menyn till vänster. Där finns även flikar om Roluette och Black Jack som jag nämt här nu.
Båda spelen ligger under rubriken Speltoppen, så det är populära spel ;)
När du läst och satt dig in lite mer så finns det även flera olika spelsidor länkade som man kan få insättningsbonus via och så är det bara börja spela. Vinsterna är dessutom skattefria!
 
Så gör ett besök, det har jag gjort och det kan nog hända att jag börjar spela lite grann.
 
 

Shopping  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-06-28  |  Tid: 19:08:26

Rea på Gina :D

 
 
 
Ja, som jag sa i videoinlägget tidigare idag så va vi ju till Örebro och Marieberg en sväng :D Hade ju hoppats att rean på Gina skulel va roligare än va den faktiskt va.. :/ Men men, då sparade man lite pengar iaf.
Hittade två plagg iaf. Ett långt linne samt ett annat linne, somrig färg och lite kortare så man kan matcha det med något annat linne under.
 
 
 
Så är nöjd med det jag hittade i alla fall :)
 
Så tog vi en sväng på Djurens Canter med. Ska ju vänja katterna till att ha halsband tänkte jag ^^ Så hittade efter mycket om och men halsband till alla katterna. Även om det inte riktigt va såna jag ville ha. Hade ju velat ha helt enfärgade, men dessa får gå bra ändå. Ska bestämma ihop med Jocke vem som skall ha vilket. Han får välja helt själv vilket Sixten ska ha eftersom det är "hans" katt.
 
 
Så det blir nog bra. :)

Haha, bästa kommentaren idag är nog: Luddiga Ludde, Luddiga Gunnar, Luddiga Knut o Slampfisken ;)
Samt: Hon är ju lite speciell. Jag har ju sett hennes bilder o dom är ju lite.... (Kommentar från en brud) 

Haha jag tror jag dog lite då!!
Men helt klart en super trevlig dag som vanligt ihop med bästaste Angelique!
 
Puss Hej!
 

Videoinlägg  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-06-28  |  Tid: 17:03:57

Sexleksaker

 

Här kommer då video inlägget med min lilla Rabbit ^^
Så jaa.. är ni sugen på lite sexleksaker så klicka er in via länken. Och kika runt o hitta er favorit/favoriter.
Ange ALPHA23 i Mddelanderutan vid beställning så medföljer gåvan till värde av 100 kr :)
Samt fri frakt och 15% rabatt på beställningen. Super greajt eller huur?1 :D

EasyLover.se är grejjer det!!

 

 

 

 


 


Videoinlägg  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-28  |  Tid: 11:52:33

Snabb uppdatering

 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-24  |  Tid: 12:35:41

Midsommarhelgen

 
 
 
Ja då har denna helgen seglat förbi också då. I fredags va vi ju på Midsommarfirande hos Jockes moster Mia. Det va trevligt, tills vi skulle springa med en galge mellan benen!!
Herrejäklar vilka fina blåmärken jag har efter det. Men ja, vi käkade grillat o lekte lite. Så mucho trevligt!
Å så drog vi vidare till Jessie på mer midsommarfirande. Tog med mig några cider dit och där blev det lite kubb spelande där team girls vann den sista och viktigaste matchen ;) Vi ägde ju verkligen.
 
Lördagen spenderade vi en stund uppe hos pappa och Carina med att käka grillspett.. :D Mumma! Köttbullar, Grytbitar, korv, lök, paprika o champinjoner.. Muums. TIll det tzatsiki, potatissallad.
O så åkte vi och köpte massa kakor o gottis till lördagskvällen då vädret inte tillät oss att grilla nere vid Sandviksbadet så det blev myskväll istället med säsong ett av The Big Bang Theory :)
 
Idag så blir det nog bara chill, vi ska till Degerfors en sväng och så blir det att göra lasange till middag idag ^^ Ojj va nyttiga vi varit i helgen och inte käkat nåe skräpmat.
Och imorgon blir det jobb 13,30-21 :)
 
Fast idag så har jag lite smått ångest.. Inte för jobb, utan för att det är slutet av månaden och alla vet ju vad som skall göras då.. Räkningar skall betalas. Måste lämna in mina papper till soc på tisdag så jag får pengar som iaf inte räcker till allt som egentligen ska betalas.. Helt sjukt.
Jag vill att allt ska va som vanligt, alltså då jag kunde betala räkningarna, lånen och ändå klara mig hela månaden. Jag undrar när den tiden kommer.. Ge mig styrka eller nåt.
Tur att min augusti lön o antagligen september lön kommer va fin så jag kan betala allt som vanligt o må bra i själen.. eller hur man nu ska säga.
För detta suger verkligen. Men men, det löser sig väl med tiden hoppas jag.. Huvudsaken är äl att man kan betala hyran så man får bo kvar.
Men ja slutet av månaden ger mig jämt ångest nuför tiden, ända sen jag började få hjälp av soc. Men jag har ju själv satt mig i den här sitsen tyvärr.. Men ändå.
Behövde bara få ur mig lite av denna ångest, o d hamnade visst i bloggen tyvärr. Sånt som händer.
 
Nu blire väl att fortsätta kika på TBBT i soffan en stund :)
Jag tänkte att jag skulle skriva om min rabbit med, och tillägga ett video inlägg om den med.
 
Så Puss Hej så länge!!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-22  |  Tid: 12:32:59

Trevlig Midsommar!

 
 
 
Halli hallu!
Det va ju ett par dagar sen ja skrev, men har liksom jobbat och inte orkat skriva nåt heller så. Så skriver ett litet inlägg nu istället :)
Tänkte ja skulle önska alla där ute som läser bloggen en Glad och Trevlig Midsommar. Hoppas ni får en trevlig dag och helg.
Ät gott o drick gott!
Det ska vi göra idag :) Ska iväg till Jockes moster o käka o ha en trevlig kväll ^^ Blir nog super duper skulle ja tro. Och så imorgon så blir det grillat uppe hos pappa, grillspett, med diverse tillbehör. Mumsigt värre!! :D
Så det blir en bra helg detta. Ledig är jag också. Ännu bättre. (Om jag inte blir inringd vill säga) men det tror jag inte.
 
Kanske skriver om min Rabbit imorrn som jag fick med posten i onsdags ;) Den ifrån EasyLover.se alltså ^^
Glöm inte att ange ALPHA23 i MEDDELANDE rutan när ni beställer nåe därifrån :)
 
Puss Hej och ha en SUPER trevlig dag!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-19  |  Tid: 22:52:43

Trött cheey ;I





Då va första jobbdagen på ordinarie sommarschemat gjord. Bara resten kvar då ^^ Men fick ju reda på att det finns goda chanser att man kan få fortsätta jobba som vikarie om man är redo att flytta på sig liksom, hoppa runt. Och det är ja mycket villig att göra :) Så ja, hoppas det blir 9 bra veckor och att de är nöjda med mig så man kan få fortsätta jobba massa extra. Vore ju gött det.

Men jaa, första dagen har gått bra. Varit lugnt o skönt om man säger så. Mycket att ta in fortfarande, mycket namn som skall sätta sig. Sakta men säkert så kommer allt sjunka in och det kommer bli bättre. Och lättare. Imorrn blir det sida 1 igen, som jag va på första gången jag gick bredvid. Mellan 7,30-15. Liite sovmorgon iaf ;P

Så jaa, det är väl vad som hänt, jobbade ju mellan 14-21, trodde först jag började 15! Men tur ja kollade schemat så det verkligen stämde, annars hade ja blivit försenad och de kanske hade fått ringa efter mig.
Ska snart ta å krypa ner ensam i min säng.. :( Jocke sover hemma inatt. Mest bara för att det är lättare för mig att ta mig upp ur sängen när jag vet att han inte kan ligga kvar o ja måste åka från honom.

5 månader imorrn, ojj va fort det går! Inte klokt! :D Underbart! Tycker om honom mer o mer för varje dag som går. Snart 6 månader! Snart 1 år! Sjukt fort det går.

Nee, nu sängen!!
Puss å God Natt!



Ja just det ;) Jag är ju brunett nu igen ^^Ska lägga i en liite mörkare brun tänkte jag. Men sen är ja nöjd. Då blire brunett ett bra tag framöver. Och sen gå till frissan o klippa mig när jag får råd.
Och här snart framöver så kommer det bli en annan rolig sak utförd med. Men mer säger ja icke om det. Bild kommer när det är dags o färdigt.


Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-06-18  |  Tid: 20:51:08

EasyLover





Såg att det va någon som hade sökt och hamnat på min blogg igår.
Säker betalning på easylover?
Ja, de har säkra betalningar. Du kan betala med Visa, MasterCard och så har de även sammarbete med Klarna som är ett faktureringsföretag som är väldigt pålitligt. :)

Jag går och väntar på min Rabbit som jag beställt från dem, ska bli nice att testa den ;) Se om den lever upp till ens förväntningar. Alla säger ju att Rabbit ska va så bra osv osv. Så det återstår att se helt enkelt.

Använder ni sexleksaker?
Och om ni gör det? Vilka sexleksaker tycker ni är bäst?

Ni vet väl att om ni får 15% rabatt på er beställning? Samt fri frakt?
Och anger ni koden ALPHA23 i meddelande rutan när ni beställer så får ni en exklusiv gåva värde 100 kr på köpet!!
Och här kan ni då beställa era sexleksaker, kondomer, skämtsaker, kondomer, glidmedel m.m!!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-06-18  |  Tid: 13:36:15

Svar på kommentar





Anonym om What to say?:

Hörde att du sagt till nån kille på fb hur jäkla snygg han är, nån erik eller emil eller nått liknande, sen hörde ja att de var nån kille som stod å höll om dig å tog dig på rumpan när du var ute i fredags. Uttrykte mig kanske inte så väl när ja skrev sist men detta är vad som sägs iallafall. Om det stämmer eller ej får du själv svara på men tyvär så går rykten fort. Oavsett vad som sägs kanske du bör prata med din pojkvän om det.

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 78.72.56.52

Svar: Oj oj oj, du måste verkligen hålla koll på mig.. Skuggat mig eller nåt?? Och du vågar fortfarande inte stå för vem du är.. Patetiskt! Om det är rykten som går så måste du alltså känna någon som va med på förfesten som kanske sett att ja skrev det o som va med mig på statt.. ? Å då lämnar det bara en person till att misstänka.. 
Våga stå för vem du är istället och vart du hört det ifrån.
Må så hända att jag kan ha skrivit till E på fb ja? And so? Jag flörtade aldrig med honom. Påpekade att han fortfarande ser bra ut. Det FÅR man göra.. Doooh! Inte så att ja vill ha honom tillbaka eller nåt. Han ser fortfarande bra ut och det påpekade jag för honom!
Å jaa, det va nån som tog mig på röven på statt och det vet Jocke redan om! Så no big deal. Och det är en sån ovesentlig sak att ens behöva ta upp.

Jag tycker om Jocke och ingen annan. Jag håller mig till honom och flörtar inte runt med massa andra killar.. Oj oj oj...
Stört asså! Man kan tro att du bara är ute efter att förstöra nåt. Suck!

Så jaa våga stå för vem du är istället din patetiska människa! Ser ju att du kommenterat via en Iphone dessutom via Safari..


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-18  |  Tid: 11:41:02

Update :)




Haft en toppen helg som vanligt med hjärtat breve!
Vi har varit hundvakt lördag/söndag åt en super trevlig tjej jag alldeles nyligen lärt känna. Fanta och Savannah heter vovvisarna. Så gooa! En stoor Fanta och en liiten Savannah. Men ja, det har varit toppen. Och det får mig att inse att jag inte vill ha hund på heltid ännu. Det får väldigt gärna vänta det också. Jag kan låna någon sådär ibland, kommer ju ut å går iaf. Vi gick en tiktig långpromis i Bråtenspåret i lördags. Duktiga och lydiga vovvar.

I fredags så va vi ju ute på Björn Rosenström, så jäkla bra han va! Efter att jag o Jessica varit lite stöd åt Nettan ett tag. No need to say more. Vånika lämnade oss på förfesten, hon mådde icke så bra. Toppen förfest och toppen utgång! Jag höll ihop med Jessica under vistelsen på statt tills vi åkte hem, hennes mamma kom å hämtade henne och jag satt ens tund å pratade med en karl som va lite fuller ^^ Sen så dök Jocke upp o det blev att åka hemåt. Jaa.. Kan inte säga så mycket mer om kvällen eftersom man som vanligt måste va där för att se hur toppen vi hade det och kul!

 

Inge super great bilder men ja! Jag va ju där iaf. Hehe

Så jaa en toppen helg med andra ord :) Utgång, hundvakt, o chill.

Fick en kommentar på mitt inlägg igår som jag tycker är så klockren!!

Erika (förredetta kga tjej)
om What to say?:
ush vad tråkigt och irriterande att folk alltid ska hålla på sådär och försöka förstöra.Bra att du bara skrattar åt dom. Töntigt att dom inte står för vilka dom är. kör dig eget race:)

TACK till dig :) Och ska jag säga en annan sak, hur ska ja ha tid att flörta med andra killar när jag är med Jocke typ varje ledig stund vi har ihop? Hmm!
Patetiska lilla du!

Nu blire chill i soffan för mig!
Imorgon börjar jag på mitt ordinarie sommar schema! Wiihoo!!

Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-06-16  |  Tid: 23:57:09

What to say?





Anonym om Underbar helg!:
Du skriver mycket om hur mycke du tycker om din pojkvän och hur underbar han är, hur kommer det sig då att du flörtar med andra killar?Denna kommentar är inte godkänd.
IP: 2.71.121.21


Svar: Haha, you made my day! Du vågar ju inte ens skriva vem du är så jaa.. Vad kan man säga?? Jag behöver ju egentligen inte sitta å förklara mig för dig liksom. Men jag flörtar inte med andra killar. Nämn någon ja flörtar med och vart å när du sett mig i så fall?? Hmm.. Nee.
Jag har min pokvän och jag håller mig till honom. Så är det bara. Varför ska jag söka nåt hos nån annan när jag får allt ag behöver hos min underbara pojkvän.

Så jaa våga stå för vem du är och tala gärna om för mig vem ja flörtat med o när ja gjort det??
Patetiska människa, skaff dig ett liv.



Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-06-14  |  Tid: 13:06:19

Jöbbe sig littö





Go förmidda!
Snart är det dags att rulla bilen mot Storfors för lite bredvidgång :)
Tror jag kommer trivas där, eller jag hoppas iaf att jag kommer göra det. Skrev upp hela mitt schema på min anslagstavla igår så nu vet jag hur jag jobbar och när jag är ledig ;P

Det som är så bra med bredvidgång är att man MÅSTE inte hjälpa till och göra sysslor liksom utan kan titta på i lugn och ro :)

Dags att göra sig redo!
För sen så blire att åka till Nöjesbutiken och köpa min förköpsbiljett till Björn Rosenström imorgon :D :D
Å efter det så blir det raka vägen in till Jocke o sova där! Underbart. Avskyr att sova utan han!

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-13  |  Tid: 21:43:55

Krydda ditt sexliv ;)




Planerar du att krydda sexlivet med något? Men vet inte vad eller vilken sida du skall vända dig till?
Sexleksaker har alltid hjälpt folk att krydda vardagen och det intima.
Easylover är en sida jag alldeles nyligen upptäck med massa olika produkter, allt från kondomer, bondage, glidmedel, skämtartiklar till sexleksaker.
Jag har själv nu idag beställt hem en Rabbit som jag tänkte jag skulle testa, har inte haft någon riktig rabbit.
Just nu så är det 15% på HELA din beställning, och du får FRI frakt oavsett hur mycket du beställer. Och anger du koden: ALPHA23 i meddelande rutan när du beställer så får du en exklusiv produkt som är värd 100 kr!

Så vill du krydda till det lite extra i sovrummet, duschen eller vart det nu faller dig i smaken med en eller flera sexleksaker till riktigt bra priser, så kika in på Easylover. (Klicka på länkarna så kommer du dit direkt)
Och kom ihåg, du får 15% rabatt på din beställning. Fri Frakt. Och anger du koden: ALPHA23 så får du en exklusiv pordukt värd 100 kr med på köpet!

Tveka inte!!

Här är den jag hoppas ska trilla ner i min brevlåda snart!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-12  |  Tid: 15:53:04

Spela Bingo på nätet?




Det här med att spela bingo på nätet har ju blivit stort. Riktigt stort verkar det som. Man ser reklam på tv och man ser sponsrade länkar på webbsidor osv osv.
Jag har inga direkt större erfarenheter av att spela Bingo på nätet förutom när jag registrerade mig på MariaBingo för länge sedan. Då fick man en peng gratis att spela för, så dår spelade jag väl lite bingo. Vann väl inga större summor. Men det va då jag inte riktigt ville satsa, eller vågade satsa för att kanske bli spelberoende.
För jag vet hur jag själv fungerar. Men man har ju spelat BingoLotto många gånger och där faktiskt vunnit några gånger. Inga större summor, men det är alltid kul att vinna.



Men jag har hittat en väldigt bra sida, Bingosidan, där finns det massa olika tips på Bingosidor på nätet. Man kan läsa en liten gudie som nybörjare, om insättningar och uttag. Om olika Bingosidor. Man kan söka fram olika Bingo hallar i Sverige och på nätet samt även Bilbingo! Det har jag spelat en gång när jag va mindre, då hade jag inte tålamodet att sitta i en bil. Men det skulle va roligt att testa på igen!

Det man kan tänka på innan man börjar spela, är att läsa sig till saker om man känner sig osäker. Kika runt på olika sidor, testspela utan att sätta in pengar. Läs hur det fungerar på just den sidan du valt, jämför med andra.
Och detta är ju vart Bingosidan kommer in i bilden. Klicka på de olika länkarna i sidomenyn och läs om allt möjligt och skapa en trygghet till att sätta igång att spela.
Jag rekomenderar i alla fall MariaBingo för de erbjuder sina nya kunder lite olika Bonusar. Kan variera från gång till gång beroende på vad de har för aktuellt bonuserbjudande. Men jag tyckte det va lätt att förstå sig på.

Det ska va lätt och roligt att spela på nätet!
Men tänk på att spela lagom! Spela inte över dina tillgångar.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-10  |  Tid: 20:11:58

Underbar helg!




Har haft en sjukt toppen helg, som vanligt tillsammans med Jocke. Tycker om honom så sjukt mycket!
I fredags så åkte vi en sväng på stan för att kolla alla studenter när de skulle in på statt ^^ Sen så körde jag även på min bror och några av hans kompisar som varit ute på Red Brick å roat sig :) Händeslerik natt, fick till o med klappa hästar kl typ 2,45 på natten. Mysigt.
Men va skönt att komma hem till sin goding o mysa ner sig breve.

Lördagen så blev det väl mer eller mindre lugnt under dagen. Plockade lite, planterade om körsbärstomat plantan, plaskade i swimmingpool inne på toaletten ;) Ja lugnt faktiskt. Vi åkte o handlade massa kakor o gottis för att moffa.
Och på kvällen efter fotbollen så åkte vi till Katrinedals Krogen för att äta lite mat, göra något trevligt innan vi börjar jobba båda två så man inte hinner göra så mycket ihop typ.
Blev fläskfile på planka för oss båda o herregud va gott o va mycket mat! Underbart, jag orkade inte äta upp allt, men mycket. Fy tusan vilken underbar mat de har där! Blir att äta fler gånger och äta planka igen.

Så det va riktigt mysigt att komma ut å äta ihop :) Till hösten drar vi väg på någon resa, förhoppningsvis utomlands till ett varmt land :D
Om inte annat en weekend till London eller så :)
Blev massa lördagsmys efteråt.

Och idag har vi faktiskt bara legat i sängen/soffan. Och har sålt mitt Wii idag. Skööönt!! Äntligen är det borta. Och jag blev 1500 kr rikare ;P Hoppas jag kan spara dem. Vore gött om jag slapp använda dem til nåt annat.

Aja, det va väl det jag hade att dela med mig om. Jordgubbarna vi köpa va underbart goda iaf :D Muuums! Smakade verkligen sommar om dem ;) söta och d bara smälte i munnen.



Nu blire att kika på Gordons Kitchen Nightmares i min ensamhet. Jocke har åkt hem till sig, han har info dag på sommarjobbet imorrn. Så han sover hemma så han slipper gå upp så tidigt för att åka dit.
Jag börjar iaf 14 imorrn.. till 21.

Puss Hej!


Pyssel  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-08  |  Tid: 22:55:40

Förvandling av glasburkar ^^





Happ, nu har pyssel monstret varit i farten igen ^^ Hade ju sparat några glasburkar från när kylskåpet gick sönder för jag fick en liten idé om vad man kunde göra med dem.



Så jag köpte silkespapper idag :)



Köpte på Bokia för 29 kr. helt överenskomligt pris enligt mig för 10 olika färger som är 50x70 cm stora :)
å klippte en rad och sen i olika stora fyrkanter/rektanglar.
Tog sen tapetklister och kletade på glasburkarna och satte fast silkeslappar på :)

Några blev lite omlott och sådr som det kan bli :) Men ja jag blev nöjd med resultater i alla fall. Fast funderar lite på att sätta något band eller så upptill där jag inte satt silkeslappar, där man skruvar på locket. Får klura på det där.
Men såhär blev det när det torkat, tog inte många minuter för det att torka heller så.

 

Sen så tände jag ljus och satte i, blev rikgit bra det också. Tänkte jag skulle ha dem på balkongen, på bordet eller något. När man kan sitta ute en ledig kväll o dricka en kopp te :)




 

Så jag är mycket nöjd över resultatet. Tänk va mycket man kan göra med lite tapetklister o ett par glasburkar ;) Kreativitet kallas det kanske. :D Vi får väl se vad pyssel monstret hittar på härnäst.

Puss Hej!!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-08  |  Tid: 14:46:07

Sjung om studentens lyckliga dag





Grattis till alla Studenter som springer ut nu!! :) Hoppas ni vet vad ni ska göra i sommar och efter sommaren. Att ni fått något jobb eller om ni ska plugga vidare!!
All lycka till er.

En annan som sprang ut för 5 år sen har inte blivit lycklig förän nu typ.. Träffat rätt kille och har äntligen kommit på vad jag vill med livet. Plugga och utbilda mig till Förskolelärare. Det va väl en dröm redan när jag tog studenten men hade inte betyget för att kunna söka in och tog aldrig tag i det förän förra våren. Då jag kom in men tackade nej till platsen för jag skulle färdig utbilda mig till Uska.

Men ja jag vet vad jag vill NU. Och ska fan kämpa så jag når dit! Ska söka ett jobb också jag hittat på platsbanken så får vi hålla tummarna på att man får jobb istället och får jobba direkt med det man vill :)
Har ju erfarenhet och säkert bra referenser efter sommaren.




Pyssel  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-06  |  Tid: 15:29:30

Ikea Lack sidobord




Köpte ju för ett tag sen ett Ikea lack sidobord i vitt som står i hallen med mina stora ljuslyktor på :) Passar jätte bra där efter att det fick stå ett tag.
Men tyckte det va så vitt å tråkigt så igår gjorde jag om det lite grann..



Såhär såg det ut innan.. Lite skavanker upptill hade det. Men inget farligt..
Så hade jag ju lite grå tapet kvar från tapetseringen ^^



Så blev det efteråt :D Och jag är nöjd med det. Lite snyggare yta! Piffar upp lite i hallen dessutom. Och det är mysigt när alla ljusen är tända. Så från vitt å tråkigt till lite grått å uppiggande :)

Nästa pysselprojekt är snart igång också :D Som kommer användas ute på balkongen när de är klara. Bilder kommer givetvis ^^

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-06  |  Tid: 13:43:39

Trevligt :)





Igår blev det en ja trevlig dag :) Åkte ju till Jysk med en vän, sen drog vi till ÖoB en sväng o även Ica Maxi. Komponerade ihop en kycklingsallad från Salladsbaren de har i affären. Mumsigt gott!! Nyttigt med dessutom.
Kör ju gärna sallad på dagarna nu och smoothies :)

Har ju tänkt att traska ner ett par kilon i vikt :) Och ska snart börja varva med promenader också. Men man kan inte ta allt på en gång.
Kom hem och dammsög i lägenheten, började plocka o greja lite ^^ Planterade om lite plantor och planerar även för några blommor i träkorgen jag fick från svärmor o svärfar. (Världens bästa svärföräldrar förresten!)
Tog en lite powernap också, halvsovandes.

Så blev det att hoppa in i min swimmingpool, ja jag har bokstavligen en swimmingpool i badrummet efter en liten stund ;) Är nåe stopp som jag måste fixa.
Så blev lite godis för mitt blekta hår.


Både schampoo och Balsam från det där märket är toppen! Och så köpte jag ju för någon dag sen en hårinpackning från syoss. :) Så håret fick sig vad det behövde. Så kör vi med inpackning imorgon igen för att stärka o läka håret lite efter mina två blekningar.

Sen blev det ju att bunkra upp med godis å chips o även popcorn för det allra sista avsnittet av Desperata Housewives. Snyft!! Kunde vart ett bättre slut men jaa, slutet gott allting gott för våra fruar på Wisteria lane :) Älskar serien och hoppas det komme rut en samlingsbox med alla 8 säsonger snart för då blir den i min ägo!



Så jaa det va den salladen det ;) Men va fan. Inte är jag ledsen för det. Är ju lika snygg för det ;) Haha! Enligt pojkvännen iaf. Och det han säger det är ju sant.
















Jaja nog med ego bilder ;)
Idag så blir det nog lugnt, vi va iväg en sväng och kikade på innehållet till mitt lilla projkekt. Det kommer bli så awsome när allt är klart. Wohoo!
Ska kika klart på en film sen så blir det att åka å handla blomjord så jag kan sätta om lite fler plantor. Å så ska jag försöka få orning på mina kläder i sovrummet så det ej ser ut som "Hej-kom-å-hjälp-mig" ^^

Å mitt wii är eventuellt sålt.. Wippie!! Hoppas iaf!!

Ajaa, hörs sen!
Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-06-05  |  Tid: 17:41:14

Dubbel pucko!



Pucko om Pucko!:

Haha oj ska ja ta åt mig ;) släng inte glåpord på mig! säger bara vad jag tycker, om du ska sitta och gnälla över att folk läser din blogg så varför är den öppen för ? :D hihi

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 78.79.190.139


Jag skiter i om du tar åt dig eller inte. Men du är ju ett pucko som lägger dig i!
Jag gnäller inte över att folk läser min blogg. Jag ber bara den som snokar runt och försöker använda saker han/hon/den/det hittar emot mina vänner att sluta snoka!! Total jävla skillnad sörru!

Men du har liksom INGEN som helst aning om vad detta handlar om så lägg dig inte i! Slänger precis hur mycket glåpord jag vill! Usch! Patetisk! Orka lägga mer energi, skriver du en till kommentar så kommer du inte få nåe svar...


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-05  |  Tid: 14:50:54

Pucko!





Pucko om Sluta snoka hörre du!:

men om du inte vill ha besökare som läser din blogg så ha lösenord på den då om det är så jobbigt ?!

en tips bara

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 78.79.190.139

Svar: Lägg dig inte i nåt du inte fattar eller har en aning om vad det rör sig om! Så lägg dig inte i med massa dåliga tips. Skit i mitt och sköt ditt liv!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-06-05  |  Tid: 10:50:25

Sluta snoka hörre du!




Usch vad jag ogillar att folk snokar!! Helt sjukt va mycket konstigt folk det finns.
Är ju medlem på en sida så jag ser ungefär vad mina besökare gör, hur länge de är på in sida och vilka kategorier osv de är inne på.
Så det är faktsitk rikgit bra. Så ser man de där som nästan läser precis varenda kategori för att antagligen ta redaa på något smaskigt om mig eller om någon av mina vänner.. Vad vet jag...
Men jag anser att det är att snoka iaf!

Vad än du gör på den här sidan för att försöka få reda på nåt så kommer du i alla fall inte hitta något du kan använda emot mig eller någon av mina vänner.. Punkt och Slut som Gurkan säger!
Så vill du snoka så gå någon annanstans, detta är mitt liv och mina vänner.

Patetiska människa! Skaffa dig ett liv istället för att lusläsa min blogg. Ett tips bara!



Va upp till pappa en sväng igår och fick bilen avtvättad samt att jag åkte förbi Linn en sväng och satt o socialade o tog igen massa som hänt ^^ Samt att jag kanske får låna ett av hennes sambos akvarium som det ska bli lite spännande innehåll i. NEJ, jag ska inte skaffa fisk! Det ska bli ett annat roligt projekt som som skall stå i hallen på den vita byrån :D Så den inte blir som avlasningsbänk igen ;P
Så jaa, det ska bli roligt att inreda det lite igen. Självklart kommer ni få bilder på det. Och nej, det ska verkligen inte bli några fiskar i det. Är sjukt sugen på ett akvarie med fisk, men nej! Ska inte ha några fisk. För jag skulle inte kunna bestämma mig för vilka sorter jag vill ha heller så!
Detta ska som sagt bli ett annat roligt projekt.

Ska iväg till Jysk en sväng senare och så måste jag köpa ny blomjord o krukor så jag kan sätta om min körsbärstomat också. Den har fått flera röda tomater nu och behöver få en större kruka att växla i :) Basilikan växer också så det knakar. Smultronplantorna satte jag om igår, och även paprikorna. Chiliplantorna behöver också få sig lite nya krukor, dom som jag inte redan satt om alltså. De stora tomatplantorna växer också till sig ^^ Ska vi se om gurkorna och melonen också gör detsamma.

Aja.. Annars händer det väl inte så mycket mer idag. Det är avslutningsavsnitt av Desperate Housewives idag :'( Sorg i hjärtat. Ska köpa lite godis o popcorn o dricka så jag kan gosa ner mig rejält i soffan ikväll o bara njuta av det sista avsnittet.

Hörs av senare!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-02  |  Tid: 13:50:13

Uppsala o Grillning :)





Ja jag får väl be om ursäkt för kass uppdatering sen den 30e.. Men jag har ite direkt haft någon lust eller ork att skriva något. Så varöfr skriva när man inte har nåt att skriva om?
Aja.. igår så va vi ju iväg till Uppsala.

Ja Uppsala Akademiska Sjukhus, eller Rudbeckslaberatoriet som det heter där vi va :)
Åkte strax före 9 så vi skulle ha god tid på oss. Och tur va väl det, för det är ju inte det lättaste att hitta dit man ska! Vi gick till fel byggnad först, men ingången hette samma som den vi skulle till.
Jocke följde med mig kanske jag ska säga också eftersom jag pratar i VI form.

Varför va jag till Uppsala då?
Joo, för 2 år sen så va jag ju dit och började en genetisk ärftlig undersökning. För att se om mamma hade en cancergen som va ärftlig och att jag kanske skulle ha den.
Igår va vi dit för att få svar på om mamma hade någon ärftlig gen.
Och det va positiva besked faktiskt :) Det finns ingen ärftlig gen som de kunde hitta. Huua va skönt!

Varje kvinna löper ju en risk på 10% under sitt liv att få bröstcancer, eftersom mamma va så pass ung så hamnar jag på en liite högre skala, nämligen 17%. Men det är väl inte hela världen liksom.. ? Även om det va ett nederlag för mig. MEN det finns alltså ingen ärftlig gen :)
Ska få börja gå på årliga mamografikontroller, och det är ju bara för att mamma insjuknde vid så ung ålder :/ Men det är ju bra att de vidtar såna här åtgärder.

Så jaa, nu va det gjort och nu kan vi lägga det bakom oss, även pappa som varit ganska orolig, mer orolig än mig liksom. Fast det kan man ju förstå eftersom jag är barn till honom. En förälder ska gå i graven före sitt barn. Så förstår hans tankesätt :)

Men men! Nu lägger jag det där bakom mig äntligen. Så jäkla skönt. Och det bästa av allt va att jag hade Jocke me dmig. Kunde inte haft någon bättre vid min sida för detta. <3



Idag ska vi åka o grilla o dricka lite alkohol hos Veronica o Keckle, eller ja det blir ingen alkohol för oss. Jag är inte sugen och inte Jocke heller. Så vi grilla rå är sociala istället utan alkohol :D Funkar det också. Blir nog en trevlig kväll, regnet skulle hålla sig borta vad jag vet och det är ju bra. Men det blåser ju något otrooooooligt ute!
Men det blir nog super iaf :)

Nu ska jag ta å plantera om lite fler plantor och sen äre dags att bleka håret, resten alltså som jag inte blekte härom dagen. Började ju med längderna som man ska göra :) Så jaa.. Off I go!
Hörs senare!!