Pyssel  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-30  |  Tid: 21:26:22

Pysslat!




Ja, nu har jag gjort om min lilla postkorg. Det är absolut INTE världens snyggaste men det är i alla fall provisoriskt tills jag kommit på en snyggaste design till den :) Lär nog bli när vi målat i hallen.
När nu det blir ^^

Före:



Trist å tråkig.

Efter:



Den ser iaf liiiiiite bättre ut. Inte lika trist och tråkig. Men nej, den är inte super snygg o super hipp. Men ja, det är provisoriskt iaf :) Så jag är reltaivt nöjd. Köpte självhäftande krokar på ÖoB också för att sätta fast och förhindra borr/spikhål i väggen.

Imorgon ska jag förhoppningsvis grejja med lite annat. Även det ett pyssel projekt :D

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-29  |  Tid: 19:24:30

Köket börjar ta form :)





Har hunnit pyssla å grejjat lite i köket även om jag varit helt groggy i kroppen.. Men va tvungen å göra nåt liksom, kände att jag inte bara kunde sitta i soffan. Så jag flyttade ut bordet, dock kanske ja iaf behöver köpa nya stolar :( De känns vääldigt låga de jag har. Men men.

Och så satte jag upp gardinhållarna till gardinstången. Satte upp de nya gardinerna. Ska fixa katternas matplats snart med tänkte jag så de slipper äta i hallen längre.
Nu när bordet kommit på plats känns det väldigt osäkert om jag ska sätta upp lackhyllan på väggen o förstöra den fina tapeten... :/ Osääääker!! Men jag hade ju en sån bra plan för allt liksom.. Hmm.. Vad att göra? Har en känsla av att den kommer komma så högt upp liksom, med tanke på att bordet är typ 105 cm högt..





Lampan skall flyttas för den sitter ju absolut inte bra där, och den hamnar väääldigt långt ner om jag tar ner den från kroken i taket. Så jaa, det ska ändras.
Men det börjar ta form nu :) Wiie! Vilket fint kök vi har fått jag o pojkvännen! (Nej vi har inte flyttat ihop, men det är hans med eftersom han är här så ofta) 

Kanske kunde man ha lackhyllan i sovrummet?? Hmm Hmm...

Ja, nu ska jag göra om en ful liten korg till en "snygg" liten korg. Som skall sitta fast vid brevinkastet så posten hamnar där istället. Smidigt o bra :D

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-05-28  |  Tid: 23:30:58

Måndag :)




Happ, ja idag ringde klockan 8,30. Jocke skulle bege sig hem till Degerfors. Skrållan behöver ju någon som är hemma hos henne under dagen :)
Så jag höll mig vaken också för det va ju möte på soc runt halv elva. Ingen ide att gå å lägga sig då inte.
Efter soc så blev det hem o invänta en person som skulle komma å hämta min iPod som hon köpt. Greaaat! 400 kr rikare, eller ja. Alla pengarna går ju till min Holiday found som jag har. Så man kan åka någonstans i höst eller så. Vore ju riktigt nice!
La även ut min cykel till försäljning, och den sålde jag ju idag med, för 500 kr. 900 kr rikare idag. ^^ fan va bra det känns.
Har räknat ihop hur mycket jag sålt för hittills: 2870 kr. Och av dom har jag bara använt 400 själv. Som jag inte sparat alltså. Sen så sparar jag alla enkronor. Och ska lägga i alla pantpengar också hade jag tänkt mig :)

Men jaja, blev en fika på stan med angelique och Frida. Det va trevligt att få träffa lite vänner. Kika runt på stan också. Sen så åkte jag in till Degerfors för att umgås lite med Jocke eftersom att han sover hemma ikväll.

Och nu sitter jag här och har lagt ut nya grejjer på alla facebook sidor jag är med i som köper o säljer. Och har väl ev redan sålt mina Greys boxar och One Tree Hill boxarna ^^ Awsoooome!

Ska kiak klart på Sjätte Sinnet och sen blire sängen och dricka upp min goda Jordgubbs smoothie jag gjort ikväll. Köpta jordgubbar och mild vaniljyoghurt. För imorrn har jag lite saker att uträtta också.
Kanske kommer ett video inlägg imorrn :)

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-05-28  |  Tid: 11:46:49

Söndag :)




Klockan eller svärmor knackade på dörren runt 5.. Dags att gå upp. Förvånadsvärt pigg faktiskt efter att kanske bara sovit 2 timmar MAX! Sov ju hos Jocke för att jag ville följa med honom till Skavsta. Svärmor är iväg till London med elever från skolan :) Så de behövde en chaffis som kunde köra ena bussen med elever. Och jag tänkte att jag kunde följa med så han fick lite sällskap på vägen dit och sen hem, är inte så roligt att köra hela vägen hem själv.



Så jaa, det blev roadtrip kan man säga. Och dagen blev helt fucked up, så vi har typ sovit bort hela dagen. Men vi åkte in till Marieberg en sväng, för Jocke ville ha ett nytt spel och jag ville köpa shortsen jag såg på BikBok och de hade fortfarande 30% rabatt på alla varor :D Wiihoo! Och de hade bara ETT par kvar i medium! LYCKA!
Så nu kommer jag införa mitt köpstop på kläder o sånt igen för resten av sommaren. Eftersom jag ska jobba hela sommaren så behöver jag inte ha massa kläder. Utan har snygga somamrkläder. Och när hösten kommer så har jag mycket höstkläder också. Så jaa, det ska nog gå bra att inte köpa några kläder på ett par månader nu :)



Så jaa, resterande av kvällen blev soffhäng och sen gick vi å la oss skapligt tidigt o slocknade båda två. en händelserik helg, mycket gjort med både nyta och nöje.
Ni kan läsa om lördagen o fredagen i inlägg nedan då jag inte ville mosa ihop precis allt som hänt under helgen i ett inlägg, för det hade nog blivit lååååångt!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-28  |  Tid: 11:10:18

Lördag :)





Idag då, så blev det ju tapetsering av lägenheten. Eller köket. ÄNTLIGEN! Underbart.
Svärmor och svärfar kom hit och hjälpte till. Fast det va ju typ svärmor som tapetserade och mönsterpassade allt. Jocke hjälpte ju också till. Och jag bistod med det jag kunde ^^

Men resultatet blev ju SÅÅÅ bra! Jag är så otroligt nöjd!

Från början såg ju köket ut såhär:





Sen började vi ju riva tapeten och Jocke började spackla och slipa, så efter ett tag såg det ut såhär:

   

Efter i lördags så blev det klart och det blev så otroooooooligt bra! Är så grymt nöjd. Finaste rummet i hela lägenheten om jag säger så.
Dock så ska det ju upp gardinstång och sen skall Lackhyllan på plats osv, men tapeterna sitter uppe. Och såhär bra blev det:




Bilden blev lite mörk, men det är den gråa tapeten som sitter på den väggen där.



Så nu ska bara Barbordet på plats, med stolarna. Gardinstång ska upp, lackhylla på den mönstrade väggen samt på den ena korta väggen. Den lilla grå väggen vid fönstret ska det upp en tavla på som jag å svärmor konspirerade ihop med mönstertapeten :D Sen ska blommorna på plats uppe på hyllan. Sen är det klart :D Underbart. Det ska ni givetvis få bild på också.

Sen blev det grillat uppe hos pappa senare under dagen och så åkte vi till Degerfors för att titta på ESC, Grattis Loreen til segern, nu får Sverige en onödig sak att betala nästa år.. Men Grattis, kul att Sverige vann, va på tiden sen 2000.
Så blev det sängen för oss båda eftersom det skulle bli en tidig söndag!

Puss Hej!


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-28  |  Tid: 10:06:27

Fredag :)




Idag så blev det att åka in till Örebro och träffa Sabina. Tillsammans med Angelique då :)
Kom väl dit runt närmre 13, mötte upp Sabina på Kappahl. Så gick vi å käkade på en gång. Eftersom det fanns två hungriga magar och en mage som va sugen på glass. Beställde en tallriks om hette mix grill, med kött och kyckling. Köttet va dock inge gott alls så nästa gång får det bli kyckling. Men annrs så va det riktigt mumsigt.
Angelique tog en pizza å Sabina glass ;)
Satt väl där och pratade o skrattade ett bra tag innan vi bestämde oss för att kika runt lite. Första stoppet va på BikBok och där hittade vi varsin tunika. Jag tog en gulaktig ^^



Riktigt nice och de hade 30% på alla varor så det va ännu bättre :)
Så traskade vi vidare, Angelique hittade inte den hårfärgen hon skulle ha :( Trist. Så vi gick ner till Gina, ingen av oss hittade nåt där. Men på Wear It så hade de ju fått in nya tubtoppar i nya fräscha färger :D

 

Vi gjorde ett stopp på glitter också så där hittade jag nya örhängen. Inte för att jag behöver det men de va ju så nice ^^



Tänkte jag skulle ha änglavingarna på plåtningen i Ludvika, och även tärningarna till den lite rockigare plåtningen :D Wiihoo!

Vi satt ute ett tag också och köpte varsin mjukglass innan vi tog farväl av varandra för denna gången. Solen stekte som fan på oss men det fanns ju ingen skugga.



Till sist så åkte vi till CityGross och handlade lite. Sen bar det iväg hemåt.
Fast ingen rast o ingen vila blev det ju, åkte och lämnade kameran som jag hade sålt och sen så blev det hem och plocka lite. O så kom ju underbaraste pojkvännen hit så gjorde vi tacogratäng som dock blev som gegga, men gott blev det ^^

Så en toppen fredag helt enkelt. Vi satt även ute en stund på kvällen och lyssnade på det lilla muller som drog över och såg några blixar. Samt hörde regnet smattra på taket.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-05-23  |  Tid: 12:15:53

Ändrade planer




Ja det blev lite ändrade planer för dagen. Skulle ju åkt upp med en kompis till Ludvika :) För att plåta. Men ja, vi stötte på lite problem, den ena fotografen kunde inte ens fota idag för han har stupat i influensans våld. Stackare!
Och det resulterade ju i att det bara skulle bli en plåtning och då skulle man behöva åka upp till Ludvika en gång till. Nee, vill kunna få båda plåtningarna gjorda på en o samma dag. Så vi kör på nästa torsdag istället.
Men huuuua va fotosugen jag är!

Får väl pressa i solen idag så man kan få en trevlig solbränna tills nästa torsdag. :)
Får ta med kameran å fota lite natur också.

Fast just NU, ska jag börja skriva klart min hemtenta i Geriatrik. Eller ska börja på den och avsluta den. :P
Lite eller väldigt sen med inlämning. Så måste ta tag i det där nu INNAN jag gör något annat... Hehe.

Ha d gott så hörs vi senare!!

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-22  |  Tid: 18:09:59

Massa Depend nyheter!!




Va på stan med Angelique hmm, i fredags va det ja när vi hämtade Alkoholen.
Samtidigt så gick vi ju in på Kicks och fick se magnet lack från ett märke. Men innan vi såg dom hade ju Angelique sett likadana lack från Depend!

Och de är ju superhäftiga! Och för mig som inte har hur mycket pengar som helst och kan eller känner mig villig att lägga mellan 69-99 kr på ett nagellack så har Depend rimliga priser på sina lack :) Som detta Magnet lack för endast 49 kr styck!




Titta så häftigt det blir :D

Under samma tur på stan så kikade vi efter den nya sommar kollektionen också som vi hittade på deras hemsida. Men dock ej i butik :( Karlskoga är lite sega på det där med att ta in det nya.



Så otroligt läckra :) Och mini lacken kostar ju bara 25 kr styck!! Blir lätt att man köper 2 stycken. Eller när de har såna där fina erbjudanden ta 3 betala för 2. Då kan man inte motstå att köpa nya lack. Härliga sommarfärger!

Och hittade ytterligare en nyhet på hemsidan! Holografiska lack! Oj oj, va mycket nytt de kommer med. Ett sånt lack eller kanske två eller tre är ju helt klart värt att ha!



Riktigt nice!! Så ut i sommarvärmen och köp nya mini lack från Depend!!
Klicka på respektive bild för att komma till kollektionen!


Videoinlägg  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-22  |  Tid: 17:42:32

Pizza mackor :D



Visst har jag hört talas om pizza mackor förut, men aldrig gjort några själv. Och slagit bort tanken på det. Men för någon vecka sen fick jag höra att Angelique börjat göra pizzamackor. Och när vi låg och solade på bryggan idag i det härliga vädret så satt vi och pratade om mat.
Och då kom pizzamackor på tal igen. Så det testade jag. Här är inlägget om "hur man gör".
Sen satte ja in dom i ugnen i 200 grader tills osten smält så pass mycket som jag ville.
Till det hade jag köpt pizzasallad :)


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-05-20  |  Tid: 18:30:39

Att vara maktlös.....



...är rent ut sagt skitjobbigt.
Pojkvännen har spytt hela natten och man kan ju inte göra något annat än att bara lyssna på hur han hulkar inne på toaletten, de gånger jag hörde honom. Och sen fråga hur det går, hur är det osv.. Mer kan jag inte göra, det för mig är att vara maktlös på ett vis. Att inte kunna hjälpa till utan att han själv måste härda ut detta skiten.

Men han har varit kräkfri sen imorse runt 5 skulle jag tro. Så det känns bra, men han mår ju inge vidare. har fått i han två rostade mackor utan nåt på, skar dom till å med i bitar för att det skulle kännas lättare att ta en bit i taget istället för en tugga direkt av den. O sen vispade jag ihop nyponsoppa som jag fått i han två glas av. Varm och god nyponsoppa med massa fibrer och c-vitaminer. Vatten har han druckit med.
Och måste fixa så han får någon annan mat i sig också. Fast just nu ligger han inne i sängen och vilar. Jag hoppas han fått sova ett tag som jag gjorde när jag slocknade bredvid. Men han ligger ju kvar där så jaa.
Utmattad? Åhh jaa.

Tänkte jag skulle svänga in på konsum och köpa fiskpinnar eller något och steka med lite pulvermos. Så han får nåt i sig. Vill han så väl, och tar mer än gärna hand om honom nu när han är sjuk. Ingen tvekan om den saken.
Underbara älskling.

Men jaa, ändå känner jag mig maktlös, för jag kan inte få han att må bättre än att försöka få i han mat o vätska, nåt annat kan jag inte göra liksom. Han måste tillfriskna själv. Inget jag kan hjälpa han med mer än att stötta honom, fråga hur han mår och bara finnas. Hämta lite vatten, eller en macka.. Jaa ni förstår.

Vi har varit tillsammans i 4 månader idag. Helt underbart. Tycker så otroligt mycket om honom. Inte klokt. Det bara växer och växer för varje dag som går. Att ha han vid min sida är allt jag behöver för att må bra just nu.
Sen får man väl ta det andra pö om pö, jobb, skola, plåtningar osv osv..
Men
4 månader med Jocke är underbart! Och fler lär det bli. Många många fler.

Det va bara det jag hade på hjärtat idag :)
Puss Hej!


Pyssel  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-19  |  Tid: 23:29:41

Mitt byrå projekt :)




Har ju hållt på och grejat med en Malmbyrå som jag köpte på blocket ett par dagar. Men nu är den äntligen klar :D Och jag är supernöjd med resultatet faktiskt ^^


Köpte vit målarfärg från Nordsjö :) Och är helt klart nöjd med färgvalet med. Färgen var dessutom lättarbetad och penseln va d bara att spola rent med vatten. Väldigt smidigt.

Efter 1 och 2:a strykningen med färg så såg det ut såhär:



 

Har då alltså målat två gåner å byrån. Nu syns det inte så väl att det blev som gula ränder undegär på ovansidan och att själva ekträt syndes igenom rätt väl på sidorna. Slipade på ovansidan av byrån, men insåg sedan att det inte behövdes så målade på istället. Och det kan vara dels därför det blev som gula räder upp på eftersom jag slipade bort den blanka ytan och kom ner till själva trät.

Och såhär såg det ut efter en tredje och sista strykning:



Upp till blev det såhär bra efter en tredje omgång. Nöjd, minimalt med smågula ränder faktiskt.

 

Så då va byrån vitmålad :) Och jag är nöjd. Men den är ju inte helt klar sådär.. Utan hade ju ännu en plan för den :) Lite egen design liksom ^^ Så jag målade ett mönster, hade en cookie cutter die som jag målade efter :D Och är väldigt glad att jag bestämde mig för att göra det. Jobbigt att måla dock o hålla sig innanför linjerna och det. Men resultatet blev ju såå bra :D Ska fundera på om lådorna också ska få sig det mönstret. Men har inte orkat just nu.

Och såhär blev det:





Så jaa, det va mitt lilla byrå projekt. Men visst skulle det bli bra om jag målade likadana rankor i mitten av lådorna också?? det skulle bli mer enhetligt på nåt vis. Tycker jag iaf, så får fundera lite på det där. Men vad tycker ni??


Videoinlägg  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-18  |  Tid: 17:00:46

Hämta ut alkohol :D






Ett snabbt video inlägg :)
Hämtade ju ut alkohol!






Katterna  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-17  |  Tid: 12:55:28

Klösställning från Blocket :)

Köpte ju en stooor klösställning till katterna här om dagen. Ordinarie pris på en sån där är 1895 kr kollade jag upp på en sida som jag hade tänkt att beställa en sådan på. Men denna hittade jag på blocket. Prutade ner den ett par 100-lappar så den kostade "endast" 600 kr :) Mindre än halva 1/3 del av priset betalade jag ju typ. Underbart. Och den är uppskattad. Just nu i detta ögonblick så ligger Elof i korgen typ å tvättar sig. Toppen bra :D Så det va en bra pryl jag hittade på blocket. ^^ helt klart nöjd. Jag o pappa åkte o hämtade den i Edsvalla, lite utanför Karlstad ^^
Slänger upp lite bilder på cats in action.

















Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-16  |  Tid: 10:38:08

Tjäna mer pengar på Bloggerfy!!



Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-14  |  Tid: 18:41:21

Grejjar o fixar!





Ja, helgen gick ju fort framåt ^^ Som vanligt när man gör massa skojjiga saker ;P
I lördags så va vi på premiären av Sommarstatt, fy fan vilken galen kväll! Helt jäkla toppen om man säger så. Kunde inte blitt bättre.
Som vanligt så går det inte att beskriva här utan man måste ha varit med för att förstå allt. Men det blev en lyckad förfest och sen så kom vi ju faktiskt IN denna gång ;) Fast han som uppträdde lär ju ungefär som att han skulle ha bett till Allah eller något.. hmm. Men goa skratt fick vi oss iaf!

Söndagen gick väl mest åt till att vara seg som en pinne ;P Fast vi åkte in till Örebro och hämtade min byrå :D Wiihoo! Jocke och svärfar hjälpte till. Toppen glad. Den är jätte fin, så nu ska jag bara slipa o slipa o grejja så den blir vit å snygg med lite assocearer ;)
Fast imorgon så blir det lite jobb på en toppen förskola. Mennaln 8,15-15,15 :) Så det är bara några få timmar. Sen så blire hem å greja.

Tycker mest att ja bara grejar här hemma nuför tiden. Men det blir ju så fint och det blir så bra. Så lika bra att fortsätta greja. Nu har jag ju som ja skrev längre upp byrån att greja med.
Så får vi se om det blir nåt mer jobb under veckan.

Nästa vecka ska jag försöka ta mig upp till Ludvika o plåta lite. Och i början av juni hoppas jag kunna ta mig till Sthlm för att plåta lite också. Vore nice att ha det avklarat innan man börjar sommarjobba, för då kommer jag ha fullt upp! Ett gött schema men det kommer bli fullt upp med mina 5 veckor i Kristinehamn :D Wiihoo!

Nee, nu ska jag ta å skriva klart min hemtenta å skicka in den så det är klart :)

Puss hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-12  |  Tid: 14:01:09

Lördaaag!!




Här om kvällen så tog jag mig ork till att sätta ihop klädbetjänten jag köpte på Ikea för längesen ;)
Har bara inte haft motivation, lust eller ork att fixa ihop den. För jag och Ikea saker går bara inte ihop.. Blir frustrerad och arg. För jag har inte tålamod till såna saker.
Men nu är den iaf ihopsatt :D Och bra blev det också!


Såhär såg det ut när ja packade upp den ^^


Halvvägs ihop byggd :D



Ihop byggd :D Å jag är så nöjd med den! Så smidig, nu slipper jag lägga kläderna på golvet vid sängen. Utan kan hänga upp dom fint å snyggt. O slippa massa kissehår, eller ja mer än nödvändigt iaf.

Vi hämtade ju barbordet igår, skulle hämta en byrå också.. Men jaa.. Vi skulle haft Jockes föräldrars buss in, men den beslöt sig för att krångla för oss så vi fick ta min brors bil istället. Och när vi skulle lasta in bordet så är bordsskivan bara nån cm för bred så vi fick inte in det i bilen!! Så vi fick fråga om de vi köpte bordet av hade insektsnyckel så d va bara å börja skruva. Och det va ju IKEA bord detta också, så det är ju ALLTID överdrivet många skruv och vissa sitter ju som FAAAAAN rent ut sagt, så vi fick inte loss så många utan nöjde oss med att skruva bort två ben och luta bordet in. Och då resulterade ju det i att vi inte fick plats med byrån.

Usch va humöret sjönk då. Biljäkel! XC70 ska ju va STOOR bil! Men inte tillräckligt stor o hög.. Blöörk! Så min fina Malm byrå fick bli kvar i Örebro. Får se om vi kan hämta den imorrn istället. Vore ju kalas bra i så fall. Så jag kan få slipa å greja o få måla den vit sen.

 

Annars idag så har mannen slipat o grejat i köket så nu går det snart att tapetsera! Herreguud va bra det kommer bli! Wihoo! Läängtar!! Kommer lätt bli det snyggaste rummet i lägeneheten!!
Ska väl inom någon timma börja med maten också, tacos. Och sen så bör det iväg till Nettan för förfest. Vi ska ut på premiären av Sommarstatt :D Och vi kör givetvis en shotfylla!

Skååååål!!



Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-10  |  Tid: 18:54:38

Barnvakt :)

Hallu på er.
Idag så har man hunnit med en del att greja med. Kom väl upp ur sängen runt halv elva och började med en kopp te. Given morgon det :)
Så blev det att samla ihop hela berget med flaskor och burk som skulle pantas. Äntligen gjort typ ^^

Har bytt gardiner i vardagsrummet och sovrummet. Underbart härligt. Blev en annan känsla i rummena. Så har jag plockat å grejat med lite annat också.
Imorgon blir det att tvätta massa sängkläder i handdukar osv, välbehövligt. Ska få lite ordning i reda på det tänkte jag.
Och så blir det att röja i ordning lite på vinden så köksbordet får plats där uppe när det nya kommer på plats :) så ser händer grejer.

Jag och Jocke ska även imorgon åka ill Örebro och hämta barbordet och en malm byrå som skall stå i sovrummet. Oj oj oj, kommer bli så bra när set blir som jag vill. ^^
Ska slipa och måla byrån i vitt har jag tänkt mig sen sätta lite dekorationer på den. Ni kommer få se före och efter bilder på allt.

Nu i denna stund så sitter vi i Karlstad och är barnvakt åt Jockes systerson. Han ligger å sover så gott. Så det går nog bra det här. Inga problem, värre är att jag börjar bli hungrig tyvärr... Men men, får äta något sen när vi är påväg hemåt igen.

Hörs imorgon godingar.
Puss hej

Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-09  |  Tid: 22:29:46

Med dig kommer jag aldrig rasa samman!




För jag är lycklig. Så otoligt lycklig. Jag har en pojkvän som bryr sig om mig som är här näst intill varje kväll och somnar bredvid mig. Och vi har hållt ihop snart 4 månader. Går så fort och det känns så otroligt bra.
Jag är så glad tillsammans med honom o han ger mig massor av uppmärksamhet, stöttar mig i dåliga dagar.
Han stöter inte bort mig eller lägger energi på annat. Jag är med någon som prioriterar mig och inte jobbet. 

Och han hjälper mig med renoveringen av köket (kommer bilder i sinom tid) utan att vi ens planerat att flytta ihop än, vilket vi inte kommer göra än heller. Vi trivs som vi är ändå.
Fast när vi väl väljer att flytta ihop så kommer det bli awsome, det känner jag på mig. För vi har så kul ihop. Och trivs så bra med varandra. 

Så jag oroar mig inte det minsta för framtiden med min underbara Jocke! Han gör mig så otroligt lycklig o glad. Har verkligen släppt in han i mitt liv och mitt hjärta. För jag litar på att han aldrig kommer såra mig.
Och vi kommer båda jobba i sommar och det kommer stärka vårat förhållande ännu mer eftersom då kommer vi få sakna varandra när vi inte ses på någon dag eller två eller åker till jobbet samtidigt osv osv. Båda jobbar å tjänar pengar som man kan göra något kul för senare.
För även om vi kommer jobba, så kommer prio ligga på oss ändå.

HAHAHA jag döööör! ;)


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-09  |  Tid: 21:08:07

Begäran om uppdatering ;P




Av begäran från min söta vän Jennie såkommer det här ett litet inlägg med lite bilder från när jag va nere i Bullerdalen å fiffilura. Kom på att det är en väldigt lugn och fridfull plats där. Med bäcken som porlar hur långt som helst.
En helt underbar skog o plats att bara vara på. Speciellt nu på våren då det börjar blomma och solen lyser in på sina ställen.


(Bilden är lite ljusredigerad via Instagram)










Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-05-08  |  Tid: 18:32:11

Fler företags omdömen


Eftersom jag inte har något mer speciellt att blogga om så får ni lite fler omdömen om olika företag. Om två stycken i Karlskoga och ett i Örebro. De två första är här i stan, och det sista är i Örebro :)
Det är bara att klicka på namnet så kommer ni till en sida där andra personer också lämnat sina omdömen om vad de tycker. Kan vara bra att få lite mer kött på benen för vissa saker :)

Detta cafe kan jag rekomendera varmt!
Man blir bra bemött i kassan av personalen som jobbar.
De serverar både mat, baugetter, fikabröd, kaffe, dricka ja allt man kan tänka sig!

Jag rekomenderar kyckling med pommes o deras club sandwich. Det är verkligen mat i världsklass, och mätt blir man med. Skulle man vilja ta med sig mat man fått över så går det bra också. Kan även beställa take away.
Fika brödet är färskt och mycket gott, det finns även baugetter som är toppen goda.

Det som är mycket bra med detta cafe är att de har söndags öppet ett par timmar. Det är väldigt trevligt :)

Mycket sittplatser och rymlighet. Så detta cafe rekomenderar jag att man tar sig en fika/lunch på om man besöker staden.


Jag går inte gärna dit tyvärr. I nödfall ska det vara för att det är nära i så fall. Annars NEJ!

Inte efter det som hänt med mina katter när jag varit där.
Tar vad som hände med första katten, en liten Skogishona. Åkte dit för att hon va lite hängig och de beslutade sig för att ta blodprov i frambenet på henne. Skulle raka bort päls och kör eggen på rakapparaten rakt i skinnet o skrapar upp på henne. Så efteråt va hon helt blå i en vecka eller så. Blod kom det inget heller, eller väldigt dåligt. Så man bestämde att man skulle försöka på andra benet, vilket där blir SAMMA sak.. hon blev blå där med å dåligt med blod fick man o ska tilläggas att man tryckte väldigt hårt med. Hon skickades hem med lite antibiotika även om man inte hittat något som va fel..
Andra gången jag va där med samma katthona efter en jobbig förlossning av kattungar hon haft, för det första när jag ringde i panik så va det ingen som svarade och sen va det upptaget VÄLDIGT VÄLDIGT länge. Ringde ena veterinären på mobil och fick inget svar på länge där heller.
Fick tillslut tag på dem och fick komma in akut, där jag fick samma veterinär som tagit blodprov på henne. Skulle känna så ingen kattunge va kvar och klämde så hårt på henne att hon kissade ner sig av rädsla och hade det varit kattunge kvar i magen skulle nog den blivit ijhälklämd så hårt som han klämde å kände.

Andra katten jag varit där med skulle kastreras. Då katten är väldigt rädd och försiktig så ville han inte gärna komma ut ur buren. Fick lirka ur honom och sköterskan elelr vad det nu va ville väga honom och ser att han är rädd men vill ändå väga honom på utsidan rummet, där i bredvid det finns andra djur och även öppen där in till själva kliniken. Så hade han slitit sig så hade katten sprunig ut och iväg och säkerligen aldrig kommit tillbaka igen. Dålig planering när man SER att katten är rädd. Samma veterinär som behandlat Skogishonan ska ge han sömnmedel och drar ut katten ur buren å trycker sprutan i nackskinnet på han. Dålig stil! Då hade man kunnat prata med katten å försökt lugna lite. Istället för så som denne gjorde.

Kattungen och en annan katt jag har, det har gått felfritt, kastrering/sterelisering av dem båda gick felfritt. Så plus i katen på det.

Annars väldigt dålig erfarenhet tyvärr. Så går inte gärna dit, har hört andra som blivit dåligt behandlade också men detta är mina erfarenheter.


Jag tycker att Filmstaden i Örebro är en bra biograf. Man får bra service i kassan, trevlig personal. Och så är det väldigt smidigt att kunna hämta ut förbokade biljetter i automaten som finns.
Stora och rymliga salonger med bra plats för benen. Sen att det ligger med ett bra läge i stan är också väldigt bra så man hittar dit lätt.



Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-05-07  |  Tid: 17:27:44

Omdömen om företag

Då jag sällan går på denna biograf så har jag inte så mycket dåligt att säga faktiskt. Har blivit bra bemött, filmen har börjat i tid. Men de verkar uttråkade i kassan, mer engagerad personal vore kanske på sin plats. Och kanske att man kan sätta upp lappar på dörrarna om filmerna som ska visas där den dagen så man verkligen går rätt. Samt att de bör bli bättre på att svara i telefon. Även fast det stått att de har öppen vissa tider så är det ingen som svarar i telefonen. Skriver man en öppet tid så bör personal som svarar i telefon va där.

Annars en mysig biograf, bekväma stolar och gott utrymme.



Jag har läänge använt mig av Tele2, innan det Comviq kontant länge. Men beslutade mig för att skaffa ett ab istället, mycket smidigare. Och har egentligen aldrig haft några problem med dem, och har jag det så har det gått att lösa som nu senaste gången då det blev missförstånd med mitt nya simkort. Men annars så har jag alltid tyckt att Tele2 varit bäst :) marknadsföringen genom Frank och hans son är ju i toppklass! Så jag rekomenderar helt klart Tele2!!

Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-06  |  Tid: 21:44:34

Marknadsfynd i bild!



Orkar inte göra ett video inlägg idag om det ja fyndade på marknaden så ni får bilder sålänge ^^ Så fixar jag det under morgondagen antagligen :) Som min söta vän Angelique sa, för att ge dom en rättvis bild liksom.
Men så länge får ni bild på dom.



En axelrems väska, i mellanstor modell :) Små fack på utsidan och flera fack på insidan som man kan ha småprylar i. Jag kommer få plats med plånbok, nycklar, min kompaktkamera som är ganska stor.. Alltså min Canon Powershot kamera. Och säkert lite andra småprylar som alltid slinker ner i väsken :) Så jag tyckte den va vääldigt praktisk. Fastnade för den på en gång när jag såg den.



en väska i stor modell :) Med två handtag, samt så fick man med ett långt axelband så man kan hänga den på axeln då. Samt så fick man ju med en liten portmonä eller nåt sånt ;) Flera fack på insidan också, och väldigt rymlig och bra. Jag tänkte jag kunde ha den när jag åker på mässor osv då man inte är borta så många dagar så får man plats med ombyte o neccesär osv. Toppen det! Fastnade inte för den först, men andra gången vi titta på den så va jag fast, angelique köpte den svarta, så det blev en grå för min del ^^ Helt klart nöjd med denna med. Ångrar mig inte alls.



Köpte även 12 påsar med kryddor. 6 påsar med Mormors Köttbullskrydda, den är så underbart toppen när man gör egna köttbullar. Så passade på att köpa på mig ett par då den jag har börjar ta slut. Å så blev det lite andra blandade kryddor, köttfärskrydda, tzatsikikrydda, kycklingkrydda å så :) Sen så är det ju inte jag om jag inte köper strumpor, 14 par 100 kr! :) Som hittat.. Fast nu börjar det bli svårt att hitta strumpor som ja inte redan har.. :P Så jaa.. får se hur mkt mer strumpor det kan bli på marknaderna. Om inte annat så blire dubletter ;)

Sen idag så har vi varit i Degerfors under den tiden vattnet här i Karlskoga beslutade sig för att inte fungera, va någon vattenpump i vattentornet som pajjat helt fick jag höra av en vän. Men nu är det tillbaka och vi ska tydligen koka vattnet också.. Så vi bunkrade upp med vattenflaskor istället ^^
Vi bjöd även Jockes föräldrar på grillat ^^ Det va nog uppskattat efter att de hållt igång hela dagen. Riktigt mysigt o trevligt :)



Mumsigt värre med söndagsmys :) Nu sitter vi här å bara chillar.. O jag har choklad absinens.. Suck. Men överlever nog ikväll!

Ha d gött där ute!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-06  |  Tid: 13:24:49

Vatten briiiiiiiiist!!




Jahopp, då va man utan vatten och flera andra delar av Karlskoga är tydligen utan också.. Fasiken då!!
Jag som skulle spola rent i avloppet och göra rent målar penseln.. Det va då inge vidare detta.
Jag hoppas vattnet kommer tillbaka under dagen så man kan fixa avloppet..

Snacka om att man känner sig handikappad utan! Vattnet finns men det orkar inte tryckas ut :/ Så d är bara å vänta å se när det kommer tillbaka igen. Hoppas snart iaf.
Jocke slipar i köket och är jätte duktig. Ska ta bild sen o "föreviga" så jag kan visa er lite före, under, o efter bilder på hur det blir i köket :) Wiihoo ^^
Själv har jag målat gardinstängs hållare svarta, de va vita innan. Men målar dom svarta så de matchar i köket :) Blir toppen bra detta.

Ni ska få en video på mina fynd från marknaden också som jag lovade.

Men nu blire nog att försöka måla dom en gång till å beställa gardiner till köket som man kan hänga upp när det är klart :)

Puss Hej!


Videoinlägg  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-05  |  Tid: 21:43:59

Elof pratar med fåglarna ^^

Lördag idag då ^^ Mannen har spacklat i köket och varit toppen duktig! Och jag har varit på marknad med Angelique. Fyndade en del saker. Lägger upp bild eller ett video inlägg på det imorgon eller så. Så ni får se vad jag tillät mig shoppa trots mitt shoppingstopp. Men marknad är marknad :) Då måste man få unna sig något.
Imorrn så blir det nog att åka iväg till cheapy och köpa lite sandpapper så man kan slipa i köket så man kan tapetsera sen.

Nu har vi ätit lite mat. Haft tessa på besök också. Mucho trevligt ^^ Så det blir att fortsätta mysa under resten av kvällen och bara ta det chill :)
Ha en trevlig lördag.. fortsättning på den! 



Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-05-04  |  Tid: 18:19:15

Helg helg underbara helg!




Sådära, då är pstaven äntligen urplockad!! Underbart gött, börjar med mina Carazette ikväll redan.. Dom har funkat förut när jag tagit dom ordentligt. Så det kör vi på nu. Bedövade i armen sen så snittade hon upp med en skalpell, kändes att hon höll på men jag va ju bedövad. O så fick jag se den där äckliga staven med.. Uscha! Vit och massa blodig.. haha! Ingen trevlig syn!
Men nu är det gjort också. Tack till dig vännen som ställde upp och följde me dmig som stöd.
Sen har vi flängt runt lite granna, varit till skolan, jag har pratat med en lärare och ska träffa studie vägledare nästa vecka. För att söka om en kurs som motsvarar de jag läst. eftersom det blir annorlunda nu till hösten med den utbildningen.

Följde med henne hem å bara chillade. Åkte till Jysk o köpte små söta lampor jag ska ha på balkongen med. Tihii ^^ Ska bara lyckas hitta nåt ställe att montera dem på med.
Och nu håller jag på att grejja lite här hemma. Dock ser det ju ut som ett bombnedslag i köket eftersom vi ska grejja där.
Ska börja spackla imorgon eftersom klappmongona innan förstört allt liksom. Aja, det blir nog bra när det blir klart. O jag får det som jag vill :D
Ska lägga upp lite bilder på hur allt blir sen.

Nu ska ja fortsätta städa. ville bara ge er en update. Kommer ett video inlägg senare kanske.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-03  |  Tid: 22:51:17

Våren är här på riktigt :)




Sorry för urkass update, men det är liksom så att jag inte har haft något att skriva om och sen har jag inte varit på så topp humör. Varit lite nedstämd och tankspridd. Har ju dessutom haft praktik med.

Vilket jag överväger att sluta, för att jag körde nog ganska rejält på min prövning och det känns väldigt onödigt att göra praktik om man ändå kommer få underkänt i själva kursen.. Så hmm hmm, jag funderar.
För slutar jag praktiken så kan jag ställa mig tillgänlig för jobb igen och det vore ju väldigt mycket bättre. Så man kan tjäna ihop lite pengar den här månaden som är kkvar. Det är ju liksom bara början på månaden, och då kan jag dessutom vara ute på dagarna i solen med alla underbara ungar.

Men till helgen skulle det visst bli sämre väder härde jag.. ev minusgrader?? Big no no, det som varit så fint väder nu.. Och jag har redan lyckats bränna mig i solen.. Mohaha! Är inte förvånad det minsta.
Idag så köpte jag dessutom nya plantor. Smultronplantor, två olika körsbärsplantor. och så planterade jag om lite med. Chiliplantorna satte jag om så de får mer kraft och näring från nya jorden. Tomatplatorna, och så även gurk och paprika plantorna. Så nu får vi hoppas på det bästa att de växer sig starka!

Annars så har det väl inte hänt så mycket ^^ Glöm inte att va med å tävla. Du behöver ju inte ha en blogg för att va med. :)
Känner du att du har för mycket nagellack så går det att få tre ansikts masker också om man vill ^^ Inga problems.

Imorgon så blir det att åka till vårdcentralen o ta ut den här förbannade pstaven som bara ställer till besvär. Så får bli att börja med mina Cerazette isället :) Dom funkar ju när man väl äter dom regelbundet.
Och med mig till vårdcentralen har jag Tessa, vill inte va helt själv när de gräver ur min stav.. Usch usch!

Men vi hörs imorgon :)

Puss Hej!