Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-30  |  Tid: 20:41:19

Nu är här städat!




Ja nu jävlar är det städat i lägenheten! Va bra man mår när man städat klart.
Alldeles fint överallt. Bara lite småfix kvar som att dammsuga en gång till imorgon.
Får nog fan ta bild på lägenheten och lägga ut så ni får se hur fint det är :D Men det gör jag imorgon ^^ Tihii.. Så det blir nog bra.
Ska blåsa upp ballonger nu ikväll tänkte jag och sätta upp så det blir lite fint :D Och sätta upp serpentiner med.. Kommer bli så nice.
Vi blir väl en 20 pers eller nåt imorrn allt som allt typ iaf.. ^^ Mycket folk i denna lilla tvåa.. Haha.

Så dagen idag har gått åt till att städa det sista, för jag höll på å grejjade fram till typ 01 inatt.. med en del lite längre städpauser emellan då ;) Men ja ja, städat blev det ju iaf, tog till o med tag lite inne i sovrummet. Så det inte ser alltför jäkligt ut. Ska bädda rent i sängen där nu snart tänkte jag så det är gjort. Skönt å lägga sig i nybäddad säng.

Så jaa.. ^^ Har inte hänt så mkt mer faktiskt. Köpt cider tills imorrn, 12 rekorderlig päron och två glow, sen har jag ju en bacardi grand melon sen ja va på kryssning med Susanna och hennes mamma o syster. Så ja den kan man ju dricka av.. ^^ Men ja tänker inte va snäll å bjuda på nån sprit.. :P Det har man inget för sen.. Uscha.
Den som vill kan väl dricka upp det sista som är i min passoa, har en i bilen tror jag.. har lite sprit överallt faktiskt ^^

Men nej, nu blire att bädda rent i sängen :D
Slänger förresten in en bild på min nyårsklänning :D



Over and out!
Puss Hej!!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-29  |  Tid: 18:03:01

Ha ha ha!!



Så klockren!!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-12-29  |  Tid: 13:33:38

Ingen ny här inte ;P



"L" om Julen!:
Har du hittat dig en tjej denna gång :D ?

Svar: Haha neej, jag har inte hittat mig en tjej, detta är en av mina allra bästa vänner och på något vis för längesen så pratade vi om att käka på donken, och då slank ordet dejt in ^^ Så därav dejt :)


Jag har inte hittat någon ny.. Inte vad jag kan påstå iaf. Man får se vad som händer, det kanske finns någon som är intressant, men jag tar det easy disy, jag är singel och jag njuter lite av det faktiskt. Försöker hitta mitt eget lugn och hitta ett jobb. Det är det enda jag faktiskt saknar i mitt liv för att få ordning på saker och ting. Men jag hoppas på att få något snart, jag ger aldrig upp. Något kommer jag hitta. Det är jag säker på! Även om det är rätt tungt nu. Men jaa, never give up!

Mitt eget påhittade ordspråk är:
I'm not proud of who I am.
I'm proud of who Iäm gonna Be!


Jag ska bli stolt över mig själv. När jag hittar ett jobb så jag kan ordna upp allt.


Idag så blir det att städa lägenheten riktigt ordentligt :D Blir ju nyårs fest här. Så då måste det ju se städat och snyggt ut :D
Ska ut å handla ny kattsand och lite grejjer så man kan pynta lägenheten lite inför nyår ^^ Och kanske köpa blekning och bleka håret.. redo för en förändring. Det röda börjar bli urtvättat och har ingen ny färg, sen så blir den röda luggen mindre för varje gång, från början va den bred och snygg, nu är det inte mycket som är rött egentligen.. Får kanske färga om när ja får mer pengar. MEn nu blir det Pernilla Wahlgren brunt och så kanske jag sänger i lite märka slinor i det :D Vem vet ^^ Har ju haft svart å rött sen typ april i år.. ;P

Och livet utan pepsi och cola och annan kolsyrad läsk fortsätter också, det känns jätte bra :) Dricker annat nu istället, som det är mindre socker i och som är bättre för kroppen i längden. Färdiga drycker från Kivik är det jag dricker nu, och såna där lättdrycker man blandar med vatten. Känner att kroppen mår bättre av det. Och det får mig att må bra. Inget sug efter koffeinet längre. :) Dock så är jag väl lite halvt beroende av dessa färdiga drycker nu istället ;)
Ja ja, nu har jag väl inte så mycket mer att säga :) Ska dricka lite te och sen ska jag börja städa och greja har jag tänkte mig.





Så kommer färgen se ut ungefär sen när ja är klar ^^
Bilderna är från 2006 när man va ung å snygg :P

Over and out
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-12-27  |  Tid: 23:35:39

Julen!




Ja det har verkligen varit super kass update här, men har inte haft lust eller ork att uppdatera. har haft fullt upp ändå så har inte tänkt på bloggen faktiskt.

Jobbade ju innan jul, den 23 dagen före julafton blev den en hel del spring på stan och fixa julklappar till de som skulle få. Har en kvar hemma som ja inte gett till en person än. Men hon ska snart få den, när vi tar en dejt snart ^^ Du vet nog vem du är när ja skrev dejt ;)
Slocknade väl som en stock runt halv tre efter att man varit på uppesittar kväll hos Vånika och hennes sambo Keckle :P Spelade Bingolotto och hade det ritkgit trevligt.
Sen så blev det att hämta en full bror runt två, så blev det lite off road åkning, fick ju köra hans XC70 :D Shiiet vilken underbar bil asså. Automat. Mums! Jag ska ha en automat nästa gång ja skaffar ny bil.

Så klev man upp runt halv nio på Julaftons morgon, för att man skulle köra storebror till en frukost, men jaa, hans telefon hade dött och han va däckad. Så det blev julfrukost för mig uppe hos pappa :) Trevligt det.
Sen ringer bror och ska hämtas och köras, så syster tar brors bil och hämtar å kör :D Hem o duscha, hämta bror hem till bror åka till mormor. Oj oj, inte en lugn stund måste ja säga.
Och från mormor åkte vi till pappa.

Där vankades mat :) Tur det bara är jul en gång om året för fy faan va äckligt det är med julmat nu.. och det ska man leva med i säkert 60 år framöver?? Haha. :P
Men det blir nog bra. Sen så blev det ju givetvis att titta på Kalle Anka o hans vänner firar jul på tv :)
Julklappar öppnades.

Så jag fick: Bromsbelägg till bilen (sitter redan på), oljefilter och olja till bilen, alkohol, lotter, godis av pappa o hans sambo Carina.
Av mormor fick jag: 2000 kr, två små mattor med kattmotiv, godis, prenumeration på tidningen Kattliv, strumpor.
Så jaa jag är nöjd med det jag fått på julafton :)

Julddagen sov man länge och gott :D Upp och greja lite, kommer inte ens ihåg riktigt vad jag gjorde, jo, jag åkte upp med brors bil till pappa, sen så kom Jesper hit och vi åkte iväg och köpte mat för jag skulle äta något innan kvällens bravader, sen gick man över till Susanna och hon hjälpte mig med håret. Dricka lite cider och sen göra sig helt klar för att åka iväg till Skara för att gå på Club Mangos :D 100% Party va ju där så jaa helt klart så drog vi dit :D Va rätt dött till en början, men sen så kom det mer o mer folk iaf som tur va :D Och det blev drag, en massa dans och en hel del alkohol vad jag vill minnas.. ^^
Och hem kommer man väl runt halv fem eller något, och jag drog på mig en förkylning som heter duga måste ja säga. Men det kan bero på att jag klev i ett par riktigt djupa vattenpölar när vi gjorde ett kiss stopp efter Degerfors.. :P Ploooffs sa det bara så va hela foten och halva mina benvärmare blöta, tre fyra stycken klev ja i.
Men men, vilken kväll asså :D Finns inga ord!! Toppen bra!!

Igår blev det inte mycket gjort, lugna puckar hela dagen. Och idag har man varit i Örebro och fyndat lite på mellandags rean, men fyy va folk är hysteriska när det är mellandagsrea.. jag orkar seriöst inte med folk.. Så det blev inte så långvarigt inne på Marieberg.. Vi åkte till Susannas pojkvän och fikade lite istället, och nu sitter jag här o chillar.. ^^



Kädsel för Julafton ^^
På juldagen hade jag min skinnklänning med dragkedja rekt igenom :D Med gråa benvärmare :)



Denn alltså :)

Nu blire lite mer chill, sen får det nog bli sängen. Och hoppas man kan få sova hela natten å inte vakna upp och inte få nån luft typ. :P Dumma förkylning!


Over and out
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-21  |  Tid: 23:04:16

Jobbdagar :)




Jaa, vad ska man skriva idag då? Jag vet faktiskt inte, för att det känns lite tomt i skallen på ord :P
Önskar mig fortfarande samma sak iaf, så det har ju inte förändrats.
Jag har jobbat två dagar nu på en förskola här i Karlskoga, och det har varit jätte trevligt, härliga lärare och härliga barn. Vart jag är det säger jag inte, någon sån information får jag inte lämna ut. 
Ska va på samma förskola imorgon med, men då slutar jag iaf  istället för , det gör stor skillnad faktiskt att få komma hem lite tidigare.
Fast hemma vistelsen blir inte så långvarig imorgon, för efter jobbet när ja vart hemma och matat katterna och duschat å grejjat så ska jag iväg på en liten road trip :D Det ska bli trevligt tycker jag. Komma bort liite grann innan julafton :) Åker ju hem på fredag igen. Och då måste jag seriöst fixa de sista julklapparna. Vette faan vad jag ska köpa till Anders.. Hmm.. Eller pappa?
Jag vet verkligen inte vad ja ska köpa.. Så svårt!!

Så jaa det ska bli sköönt att komma bort lite. Även om det bara är för en kväll/natt och en halv dag kanske.

Men hoppas på mer jobb i mellandagarna och så hoppas jag på en bra jul, men uppdaterar ju givetvis om den. Blir nog utgång i Karlstad på juldagen med :D Wiiie, med sötaste Louise :D

Jaja, nu har ja svamlat klart ^^
Snart blir det sängen. Upp kl 7 imorrn igen, eller ja idag kom jag ju faktiskt upp kvart över sju, insåg ju att man faktiskt kan äta frukost på förskolan... Så slipper man grejja med det hemma. :)

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-19  |  Tid: 15:04:32

Julklapp :D




Det här med önskelista är inget för mig, för när ja ska skriva nåt ja önskar mig eller når någon frågar vad jag önskar mig så kommer jag aldrig på något. Men nu har ja hittat den julklapp jag vill HA!


Klicka på bilden så kommer ni till NetonNets hemsida :) Så ja den vill jag ha, för då kan jag faktiskt ansluta min telefon med :D Eftersom det är flexidock. Inte bara till iPhone, iPad eller iPod :P Wiie!
Så det är nog det enda ja skulle vilja ha i julklapp, fast det kommer ja väl aldrig få ändå. Haha.. :P
Får väl seee om ja kan få råd å köpa den själv annars.. Inte så troligt men ja ja.. ^^

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-18  |  Tid: 21:51:27

100% Party i Karlskoga!! K B K !!!




Oj oj oj vilken kväll igår alltså!!
Att beskriva den med ord blir svårt. Men ska väl dra en resume iaf ^^
Dagen börja ju iaf med att ja vaknade och så kom pappa å hämtade mig så jag kunde fixa lite ärenden på stan. Iväg till mormor en sväng med en grej. Och sen hem igen. Och då får man veta att man ska infinna sig på Alfred Nobels Hotell på förfest runt 17, så ja jag åkte dit. började dricka med den personen som bjudit dit mig. Sen så börja det dyka upp mer folk.. :D Tre riktigt trevliga killar, sen kom Susanna å då va det helt plötsligt lite mer folk där också..! Så det va riktigt trevligt, fick i mig ett par cider och bjöd på lite cider också så man inte behövde sitta alldeles tomhänt å inte dricka nåt.
Sen så drog vi iväg till NightShift och grejjade lite :D Jag blev utklädd till stjärngosse med skägg och Hitler mustasch och rosiga kinder ^^ Å en svart mask. Fast mustaschen o skägget tvättade ja bort.. Sen blev det väl lite mingel med folket som kom runt 23 för huua va dött det va innan!!
Hamnade på scen med 100% Party crewet å dansade å hade super skoj :D Å minglade bakom å drack en hel del alkohol och blev riktigt kanon om ja får säga det själv.
Men jaa, en oförglömlig kväll igen, som vanligt när 100% party är i stan ^^
Följde med en kille ner till hotellet igen han som va utklädd till Borat under kvällen. så han inte skulle behöva gå vilse, gick i strumporna för skorna orkade ja inte gå i efter en kväll med massa mingel och dansande högerfoten höll på att vika sig typ under sista stunden man dansade på golvet. Och så fick man skjuts hem sen efter man följt honom.

Så jaa, en jäkligt bra kväll om ja får säga det själv :D Har typ inga bilder från kvällen, men får väl lägga upp filmen som de klipper ihop istället när den kommer upp på 100% partys sida :D Blir nice det!!
Har en bild ja kan bjuda på som är tagen av en Patrik O.



Så idag har man inte vart kaxig inte, mest legat i soffan typ hela dagen, vart över till Susanna en sväng, och sen så åkte jag till Maxi en snabbis.. :) Och nu sitter jag här :D


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-16  |  Tid: 21:18:25

Svar på kommentar



Fredrik om Grammatik polis....:
Du stavar aldrig ord fel?


Svar:
Klart jag stavar fel! det har ja inte sagt, men det finns ju de som stavar förkyld med S medvetet för att de tror det stavas så??!
Doooh!
Va ju så ja menade.
Ett helt inlägg ja läste för ett tag sen så skrev personen förskyld hela tiden, inte bara en gång, utan alla gånger!!

Så ja menar, att folk faktiskt skriver förkyld med s medvetet!
Det ja menade med att va grammatik polis!


Dagens Sanning  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-12-15  |  Tid: 21:22:15

Grammatik polis....





Dagens sanning är fan idag att jag stör mig på en sak.. Riktigt jäkla mycket också..
Så nu dyker grammatikpolisen i mig fram. Pekar inte ut någon för det finns flera som använder stavningen.
Så vilket ord stör jag mig på då??
Jo, det ska jag tala om.

FÖRKYLD

Stavas som ovan!
Och stavas INTE

felfelfelfel FÖRSKYLD

Det är inget S med i förKyld!



Så det är något jag stör mig ofantligt mycket på. Det finns inte ens något ord som heter förskyld. Förskylla finns det ett ord som betyder avtjäna straff. Men order Förskyld finns alltså INTE.

Såå, va bara tvungen att ta upp det för jag stör mig något gruvligt på det. Att folk inte kan lära sig stava till FÖRKYLD. Hur svårt är det liksom? Har man inte haft svenska i skolan? Grammatik osv osv, rättstavning.. Visst, nu kanske inte det ordet va aktuellt. Men i alla fall.
Så det kändes skönt att få ur sig det ^^

För övrigt mår jag mycket bättre idag.
Over and out!
Puss Hej!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-13  |  Tid: 12:17:45

Sjuuk :(





Ja jag skulle upp å jobba idag, men när jag ätit lite frukost, bestod av en drick yoghurt och en kopp te, så beslöt sig både innehållet i tekoppen och youghurten för att komma upp.. :( ja jag tror det kom typ 6 gånger på rad.. Fy faan säger ja bara.
Mår riktigt illa, fryser, har ingen ork i kroppen.. Nee, fan mår så jävla dåligt.. :(

Så jaa, idag blire inge bloggande mer än detta.. Ska ligga i soffan hela dagen, får se om ja fixar nåt att äta.. Är rädd att det ska komma upp igen. Så dricker vatten just för tillfället. 

Over and out!
Puss Hej! 


Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-12-11  |  Tid: 20:51:49

Rooooooooosa socker chooooooooock!!




Bara älskar sockervadd, alltså, egentligen är det ju bara massa sött, sliskigt och kladdigt.. Och det smälter i munnen, behöver ju typ inte tugga det. Men likförbannat så älskar jag det. Tycker det är så jäkla gott och just nu har jag värsta begäret av det.. har snart ätit upp tre burkar, visst, dom är inte stora och det är inte mega mycket i dom. Men jaa snart 3 burkar på typ ett dygn..



Snart blir det Beck - Pojken i Glaskulan. Ännu en kopp te tror jag och bara chilla. Fy va trött jag är. Har varit hela dagen.. :( Ja gillart inte!

Over and out!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-11  |  Tid: 15:08:18

3e advent redan..?




Jaa, då har det varit helg igen då ;P I fredags så åkte jag in till Louise i Karlstad :) Det va väldigt trevligt, får vi göra om igen, nästa gång drar vi ut på krogen istället. Blir awsome det.
Vi kikade film, pratade om massa saker.. Lyckades väl somna runt typ 4? Eller nåt sånt.. Sen ringde klockan runt halv nio, fast vi kom inte upp förän 10 :P Kallt va det ute med..
Så det får vi göra om bruden :) Hoppas bara inte det är lika kallt nästa gång ;) Men men, jag hade ju mitt täcke uppvärmt å klart. Mohaha.

Åkte hem på lördagen då runt typ 10,30, gjorde några snabba ärenden, va uppe hos pappa en stund och pratade. Sen fixade jag lite grejjer på stan. Åkte hem och slocknade i soffan en stund ^^ Det va gött, dock mindre skönt att vakna med att man legat konstigt o har ont i nacken. Så blev det lite käk uppe hos pappa. Gott gott, dock så mådde ja väl lite halv illa så fick inte ner så jätte mycket. Men alltid något :) Sen blev det hem och byta om å grejja lite för att åka iväg på en hemma fest som blev vääldigt trevlig ^^ Massa skratt och roliga diskussioner. Så jag hade inget emot att vara nykter, för hade ja inte varit det hade ja inte vetat hur ja skulle tagit mig hem, och jag hade inte helelr kunnat köra Nettan och Daniel till Max för att de skulle kunna köpa med sig lite fyllekäk ;) Så ibland är det fördelar med att vara nykter.

Idag blir det lugnt, har bunkrat upp med godis och sovervadd vilket jag har ett rejält begär av nu. :P Det är ju så gott. Och så har jag burk cola. Ska upp till pappa och käka runt 16 med. Gott med lite käk, kyckling ris och currysås. Det ska bli riktigt mums. Det är något jag kan äta mycket av iaf. Hoppas bara det finns svart vinbärs gele. Så jäkla gött att ha till :D
Sen får det bli chill söndag. Önskar dock att jag kunde spendera den tillsammans med min pojkvän och bara mysa och glo film o moffa godis.. hade varit ritkgit underbart. Men men, får vänta te nyår. Då vi ses igen. Ska bli så underbart att äntligen få va med honom igen.



Glad tredje advent på er för övrigt :) 

Over and out! 
Puss hej! 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-09  |  Tid: 15:19:00

Freeeedag :D




Yes yes yes, äntligen fredag ^^
Idag så ska man åka in till Karlstad, äntligen liksom. För att träffa min godin Louise.
Kolla på massa film och käka chips, dipp, gottis å dricka Pepsi. Jaa, det kommer bli en kanon kväll det är jag säker på :D

Och imorrn så får vi se vad det blir under eftermiddagen, kanske gör jag en rejäl städning här hemma :D Känner att det kanske finns liite energi till det, och det borde göras. Så jaa, kanske kan man orka baka lussekatter också? Glutenfria sådana, hur det nu ska gå.. *Host host harkel* Gick ju så jätte bra allra första gången ja gjorde det.. *INTE* Degen blev inte hmm, fast? mest bara klibbig o kletig.. å så använde ja mjöl för att fixa så ja kunde rulla ihop dom, när ja körde in dom i ugnen och sen tog ut dom för att smaka så ja usch va torra dom va.. å hemska! Nej fyy.. vi får väl se om ja lyckas bättre denna gång. Kanske baka pepparkakaor med :D Wiie, det vore skojj!
Så man får användning för pepparkaksformarna :D


Man måste ju våga vara lite annorlunda ibland :D Ja diggar krokodilen ;P

Så jaa, vi får se vad imorgon eftermiddag bjuder på. På kvällen blire hemma fest hos en kompis efter att Louise måste iväg runt 10 imorrn. Lite sovmorgon iaf ;) Kanske kan svänga förbi Biltema och köpa mig en ny laddar sladd? Då katterna hmm.. myyyytiskt käkat upp den igen?! Blaah för er! va äre för gott med sladdar egentligen?

Jaja, nu ska ja sluta svamla och ta mig in i duschen så ja blir klar. Göra lite mat, eller koka spaghetti å värma köttfärssås från igår. Sen blåsa håret, sminka mig och sen dra iväg. Faan va ja längtar!




Over and out!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-08  |  Tid: 15:19:30

Svimmelsvammel




Anna om Det snurrar i skallen...:
Jobbar du något på Bergmästarn nu? :) hade bra!

Svar: Hej Anna! Nej, jag har inte jobbat något på Bergmästaren på ett bra tag. Men hoppas komma igång med det snart. :)


Gårdagen va väl kaotisk minst sagt... Usch å fyy, det va riktigt jäkla jobbigt om jag får säga det själv ;( Inget jag faktistk tänker gå in på här.. Absolut INTE.
För privat och personligt. Några få vet om vad det gäller och jag litar på att ni är tysta om det. Inget som behöver komma ut i omlopp.

Idag har det väl varit lugnt, varit iväg på ett samtal och det kändes skönt, en helt utomstående person man kan prata med. Och sen fick jag förfrågan om jobb :D Wiie! Så imorgon mellan 7-14,45 ska jag jobba på en förskola här i närheten av mig. Skönt med nära. Ska nog faktiskt gå så man slipper snurra runt och leta parkering :P Jobbigt juh!Å frisk luft, det dödar väl inte?? ;P
Sen efter jobb tänker jag åka herm å äta nån mat och sen drar jag in till Karlstad till LOUISE! och har myskväll å blir nog kvar till lördagen :D Så filmmys, massa mums att tugga på å PEPSI! Wiie :D Blir great det! Äntligen ses vi en längre stund.

Ska nog ta mig iväg och handla lite, sugen på spaghetti och köttfärssås.. :D Funderar på om man ska baka lussekatter också? Ge det glutenfria en chans till :P Faaaast! Jag har ju ingen elvisp, eller jag har en, men den har tillfälligt flyttat in hos Susanna. Sen ett tag tillbaka. Haha! Så jaa, det blir nog inga lussekissar här inte. Men mat kan jag ju iaf göra :D

Så jaa, sen lyder frågan, för att få börja jobba på ett visst ställe igen, som jag faktiskt älskar för det är skapligt mycket jobb man får och det är ju med barn man får jobba med, men kravet på mig är ju att jag inte nämder företagets namn. Så det klarar jag absolut. Men jag måste ta bort alla bilder på mig som jag har här på bloggen, alla mina modell bilder... :/ Lite hårt, men det kanske är vad som är bäst om man vill få jobb resten av dec ut kanske? För det är flitigt med jobb och jag behöver ju pengarna. verkligen! Så ett tufft beslut. Bestämmer mig ikväll!

Puss Hej!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-12-06  |  Tid: 20:39:16

Det snurrar i skallen...




Jag tänkte jag skulle skriva nåt. Men jag vet ju fan inte vad jag ska skriva just nu.
Det är mycket tankar som snurrr omkring i skallen. Så jaa det blir nog inte ett sånt kuligt inlägg idag. Det jag kan berätta för er är iaf att jag planerar att flytta någon gång under nästa år, vet inte riktigt när det blir, vilken månad. Men jag hoppas det blir så snart som möjligt i alla fall.

Ja nej, jag har faktiskt inget mer att delge er, har försökt komma på att skriva nåt under hela dagen, men det går liksom inte att tvinga fram något.
Jag funderar och funderar å funderar.. Men jag kommer verkligen inte fram till något. Kanske om jag gör så, så skjuter jag upp det hela lite..? Kanske, jag vet inte.. Suck. Det är jobbigt iaf.

Jag hoppas det ljusnar snart. Hoppas verkligen!!

Imorgon ska jag iaf jobba, ska bli skönt. Fast lite spännande och pirrigt är det att man ska va i en 6e klassare. Inget jag anmälde mig till från första början, men det kanske saknas folk, så jaa, jag tackade i alla fall JA till ett pass mellan 7,45-14. Skönt med lite pengar! det behövs nu måste jag säga.
Ska jobba allt jag bara kan nu så man får ihop lite pengar i januari.
Vi får väl se hur det går imorgon, kanske kan man fortsätta vara vikarie i 6e klass. Och kanske även 4-5 med ^^ Kan ju bli mera jobb då :) Ska ta och kolla upp hur det är med typ bemanning i Degerfors också. Allt jobb o timvik är välkommet.

Nu ska jag gå in och ta mig en varm dusch för att sen kika på Desperate Housewives.

Over and out!
Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-05  |  Tid: 17:49:44

Svar på kommentar



BARA JAG om Sorry för riktigt kass update!:
Here we go again.. Hihi.
Livs kärlek? igen?
sätter 1000 spänn med det avståndet att det inte håller länge. Som sist iofs oxå.
Men du har väl som sist en jättebra förklaring på hur det ska funka. Fast iofs det gjorde det ju inte.

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.226.128.43


Svar: Du kan sluta läsa min blogg, för du är bara otrevlig. Och jag pallar inte med otrevliga människor, dom är bara onödiga. Gå å häng dig eller nåt istället. Så slipper världen en människa som dig.
Avstånd kan väl vem som helst klara av?

Nej, det funkade inte förra gången för mitt ex va otrogen emot mig? Som om att man orkar va tesammans med nån som är otrogen..? Nej.

Sluta läs min blogg eller våga stå för VEM du är istället för att bara skriva BARA JAG. Det är så JÄVLA fegt att inte skriva vem man är.
Patetiska lilla jävel.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-05  |  Tid: 13:18:59

Sorry för riktigt kass update!




Ja jag ber om ursäkt för den mega kassa uppdateringen.
Men jag skyller på att jag har varit nere i Skurup :)
Å vad har jag gjort nere i Skurup då tänker väl säkert ni? Haha, kanske. Vem vet.
Skurup av alla små städer i stora Sverige. Men jaa, det finns någon där nere som får mitt hjärta att klappa lite extra snabbt, som får mig att bli riktigt glad. Så jag va ner och hälsade på honom igen, vi hade ju inte setts sen typ.. hmm.. måste vart i oktober som vi va där sist.. Då Susanna va med :)
Men denna gången åkte jag ner själv, och guud va härligt det har varit. Har myst massa, varit hos hans föräldrar och ätit mat, träffat en del av hans vänner, riktigt trevliga må ja säga. Och hans föräldrar är riktigt trevliga de också :D Så jaa, jag har haft det väldigt trevligt nere i Skurup.
Och jag saknar redan min underbara älskling. Det dröjer inte lika länge tills vi ses denna gång iaf, åker ner runt nyår redan igen och firar det med han och hans goa vänner. Och får förhoppningsvis träffa hans föräldrar igen :)

Så nu får det gärna bli julafton och sådär så det kan bli nyår så jag kan åka ner till min pojkvän. Japp, Martin är min pojkvän, blev väl mer officiellt nu i helgen, men vi har väl kanske klassat oss lite som tillsammans sen typ partykryssen då han sa till sina kompisar att han pratade med sin flickvän i telefon. Det kändes väldigt bra. så jaa :) Han är helt toppen om jag får säga det själv, och det får jag ju :D

Men nu ska jag bättre mig på uppdateringen. Jag lovar :) Eftersom jag är hemma nu ^^

Imorse va vi på uppföljning av introt på Förskolan Trollen, tog ca 10 minuter.. Bara lite snabba frågor.. Shiit va trött jag va när ja gick upp. Så ja somnade när ja kom hem. Och nu är jag lika trött igen. Men så kan det gå när man vänt lite halvt på dynget i helgen.

Gjorde en snabb plåtning i lördags med :P Så då fick man lite chash som ska sparas till typ januaris räkningar ^^ alla plåtningspengar får gå dit nu.
Så är det :)

Nej nu ska ja roa mig med nåt annat :D vad det nu kan bli ^^

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-12-02  |  Tid: 12:25:19

Svar på kommentar




Sofia om Svar på kommentar:
Vart har du köpt den svarta toppen? som du hade i ett annat inlägg?


Svar: Såg din första komentar, jag kollar inte bloggen var femte minut, och hade inte möjlighet att uppdatera bloggen igår mer än det inlägget jag skrev. Så lugna ner dig, jag har inte ignoretat dig.
Toppen är köpt på Katsumi om jag inte minns det helt fel. Medföljer en stringtrosa till det också.
http://www.katsumi.se/arma-p-609.html här finns den :) Jag har en S/M men den är lite för liten över brösten.

Men nu vet du vart jag köpt den. Kostar 395 kr. Och jag köpte den ju i syftet att fota i den, så min avänds inte så ofta som den borde bli använd.

Svar: Det va synd Robin :( Ja, jag vet ju själv hur jävla fattig man känner sig med endast 1050 kr i månaden från skolan. Blääsch!!
Jag är glad att vi fick en förhandshytt och att den kostar 590 kr per person. Annars vette tusan om jag skulle haft råd. Du får önska dig i julklapp ;) En plats på båten :D


Plåtningen ja skulle haft i helgen blev inställd, den med.. Men har nu fått erbjudande om en annan. Men jag vet inte om jag vill va ifrån Martin två tre timmar imorrn..
Vi får se hur det blir. MEn jag behöver pengarna iaf. För får jag de arvodet för plåtningen imorrn så kan jag betala min biljett till båten redan nu i helgen.

Ja just det, kollade mailen imorse och hittade ett meddelande från MB, alltså modellbilder. Där jag tilldelats en varning.
Stod såhär:
Hej Alexandra,
Du har tilldelats en varning på Modellbilder.se. Varningen hänvisar till regel 1.1 § (Stötande material)

och motiveringen lyder:
Vi ber dig byta samtliga bilder som du är naken på i din portfolio eftersom det kommer in anmälningar att bilderna inte är passande och är pornografiska vilket vi inte tillåter här på modellbilder.se

Tar du inte bort bilderna inom 24 timmar kommer du bli avstängd från sidan.

SERIÖST säger jag bara! Jag fläker ju inte ut mig på bilderna, det är fine art nude liksom. Allt är diskret. Så jävlar va sur ja blev! Fick ju ta bort flera bilder, så hoppas de är nöjda nu! Arg är jag!
Ska jag sätta en censur logga över bilderna innan ja lägger upp dom eller??! Morr!

Over and out.
Puss Hej!


Detta är Angelique som har tagit :D Har du kvar bilderna från denna plåtning vi gjorde?


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-12-01  |  Tid: 14:52:00

Svar på kommentar




Svar: Attans då! Varför kan du inte följa med på denna?? Riktigt trist, fast iofs kunde ju inte jag följa med på förra så det går väl jämt ut ;)



Idag mår jag riktigt pyton.. :( Mår illa å känner mig helt skakig.. =/ Blääsch!
Jag hoppas det går över eftersom jag ska åka till Skåne i helgen!!

Puss Hej!