Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-24  |  Tid: 11:50:17

Första dagen på praktiken




Hallu på er godingar!!

Blev inget video inlägg igår tyvärr, blev för trött på kvälls kvisten.
Gick upp runt kvart i tio idag.. Varför? Joo för att inte sova bort hela den lilla korta dagen man är hemma innan det är dags att bege sig iväg till praktiken. Första dagen av 4 veckor ^^ Så idag ska man iväg å göra ett riktigt fett arbetspass ;P Mellan 13-22 ^^ Det ni! Gör ett likadant imorgon fast mellan 7-16,30.

Tur man har Jocke här ikväll så man får sova gott inatt, gjorde ja ju inte natten till idag. Eller ska väl inte klaga, sov halvskapligt tills jag vaknade runt 6 å slumrat sen dess.
Men jaja.. så kan det vara. livet är inte alltid en dans på rosor. Och det kommer det aldrig heller vara så.

Jocke ska hjälpa mig att plugga undan lite uppgifter så man slipper de sen, kände mig ju halvt dumförklarad när jag fick sitta å förklara att jag gjort de övningarna i KTC:n men att läraren jag har i ämnet inte fått någon info om det.. :/ har ju gjort två övningar i KTC:n o första inlämningsuppgiften.. Så varför ska jag behöva göra det igen för??! Blir så frustrerad.. Klart jag ska gå kursen, men varför ska jag göra uppgifter jag redan gjort en gång till?

Det ska bli så otroooooligt skönt att va färdig till juni nu.. Färdig med ALLT! Hemsjukvården, Geriatriken, Praktiken, Sjukvård/Omvårdnad (måste nog göra om några uppgifter där dock)
Men det ska bli så skönt.

Jag beställde FAKTISKT! Ja jag skulle ju ha shoppingstopp. Men jag beställde två såna där fina namnskyltar som de har på olika ställen, bland annat inom hemsjukvården/äldre omsorgen. På Lasarettet osv. Där det står deras namn o sen vilken befattning de har. Så istället för att det ska stå när jag jobbar via bemanningen på den namnskylten man fått av dom 
Karlskoga Kommun Bemanningsenheten
Alexandra Vikarie
.

Så kommer det stå
Alexandra
Barnskötare

Å på den andra:
Alexandra
Undersköterska

Mina befattningar :) Och så hoppas jag ju att ja kommer in på universitetet. Då får jag en helt annan befattning sen än barnskötare, då uppgraderar ja mig till Förskolelärare ^^ Wihoo! Fan va bäst jag är om jag kommer in och sen slutför 3,5 år i skolan.

Jaja, nog om det ^^ Nu ska jag ta å grejja lite innan det är dags att åka. Börjar ju typ om en timme ^^
Puss Hej!




Ps, Ska tilläggas att de kommentarerna jag fick igår är från Tilde då jag kollade upp ip numret o jämförde med kommentarer innan ^^


Kommentarer
Postat av: Gurkiss
DATUM: 2012-04-24      TID: 18:13:06     BLOGGADRESS: http://gurkiss.com/scrapbooking

Lycka till med praktiken och pluggandet.



Ha de gott.

Kram Gurkiss



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback