Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-27  |  Tid: 01:30:44

Socialt



Idag så blev det Engelska plugg. Å det blev det faktiskt med. Brukar va dålig på att göra saker å ting när ja planerar å göra dom. För plugga, hur kul är det att göra på helgen liksom??
Men jag hinenr ju knappt på vardagarna eftersom det blir jobb å ja blir så trött efteråt. Så då är det bäst att få det gjort på helgen.
Så idag så gjorde jag en uppgift som ska lämnas in. Och jag fick lite hjälp av Ian också. Så det tackar jag för. Extremt mycket. Tror att det blir mycket resultat på denna än på den förra som jag bara hafsade ihop i brist på tid för den skulle in samma dag eller va det va.. Dålig tidsplanering? ja jag vet! Men jag är sån.

Men nu jävlar är den gjord. Och imorrn (idag) ska jag göra en uppgift i Psykolgi B, Mind Control handlar det om. Så jag får in det med.. Sen ska man ju börja med att göra en egen sekt.. Hmm.. Ska fundera ut något bra där.. Något så mina anhängare stannar kvar.. ;P

Och så va jag upp till pappa och käkade lite mat. Tack tack. Det va gott :)
Lite iaf. Grillat är gott! Pappa grillar ju året om. Orka bry sig om att det är vinter liksom :P

Nu på kvällen så har det blivit lite socialt umgänge med Angelique :D Alltid lika skojj, och jaa vi har tränat magmusklerna idag med kan jag säga.. Ett gott skratt förlänger livet, men du jävlar, vi är odödliga!

Får se vad dagen bjuder på imorrn, ska iaf till faster Kicki o hämta pengar och till mormor en sväng. Sigge ska ju följa med en sväng. Å så ska ja göra mind control uppgiften va det jaa..
Men nåt mer lär väl hända mer än att ja ska sooooova länge :)


L: Varför saknar du mina sms?? Skulle ja vilja ha svar på.

Nej nu blire nog sängen, skulle ju inte vända på dygnet.. För ja lär ju aldrig somna i normal tid under söndag kväll... Kass jag är!


Så Puss på er där ute!!


"Ooj!!" Eller va säger du Angeliqe ;) ;) Hahaha!


Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-25  |  Tid: 19:17:14

Örebro med Malin



Hmm, ja, jg sov väl en stund till efter jag väntat på att de skulle ringa.
Men det gjorde de icke. Så ja slocknade och sov riktigt gott med min goa Siggus under täcket.. Myskatt är vad han är.. Kommer å buffar på en å försöker desperat ta sig under täcket, ibland lyckas han, ibland får han inte för då är ja trött på honom, men idag så fick mysen krypa under täcket. varmt å gott åt benen :P Å så låg ju lilla Skruttan som vanligt uppe vid bröstet.

Jaja, gick väl upp å satt i soffan ens tund sen fixa ja iordning mig för att åka iväg mot Örebro tillsammans med Malin.
Men gjorde ett stopp på Arken Zoo först.. :P
Där köpte jag lite grejjer till katterna. Klart dom är värda det bästa när man har råd till det, och idag hade de ju mega bra priser på allt.



En 10 kg säck med bra kattmat för 299 kr, 25 förp. blötmat för 100 kr, 2x6 kg kattsand för 40 kr st så 80 kr, Snack pack kissegodis 2 st. 39 kr st så 78 kr.
Sen hade jag ju ett presentkort så jag betalade inte fullt pris heller. Tyckte jag va bra köp. Speciellt när man köper 10 kg "märkes" mat. Torrfodret va iaf uppskattat.

Sen så blev det ut till Malin och så åkte vi till Örebro. Hon fyndade Ridbyxor på Hööks. Dit vi va först..
Sen gick vi in på Marieberg, men ingen av oss va speciellt shoppingsugna..
Jag ska ju bli mer ekonomisk så inge onödigt shoppande liksom. MEN jag unnade mig två böcker iaf från bokrean.
En sån där verklig berättelse.
Bibliotekskatten Dewey blev det samt En gheisas memoarer som ljudbok. Så jag kan lyssna i bilen.
Tycker ju filmen är så grymt bra :D



Så jaa.. lite shopping.
Beställde ju PL produkter igår så det får ja räkna som shopping med. För det är ju produkter som jag ska ha så.
Nog med shopping för denna månad, o kommande.


Så ikväll återstår en Max Dejt med Angelique :) Ska bli trevligt. Prata lite å säkerligen jobba på magmusklerna genom skratt anfall.. :P Å så ska vi ju grejja med min telefon med.
Så jaa, det blir nog bra det.

Thats it for now.

Puss Hej!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-25  |  Tid: 07:41:30

Vaken å pigg...



Grattis till mig, varit vaken sen typ 6.. Väntar typ på att Pelmatic ska ringa ut mig.. De ringer ju de mest oanade tiderna.. Säger att man ska va redo att åka 6,30 eller ja. Redo för jobb, å redo att åka beroende på hur lång körväg man har. Jag har ca 30 min in till Öret.
Men jaa.. jag väntar.. Går ja å lägger mig igen så ringer de säkert..
Så jag sitter bra här i soffan, lyssnar på lite musik och kollar på According to Jim på trean, vet inte vad det heter på svenska.. :P För jag orkar inte kolla på tv.nu.
Kikat två avsnitt av Nanny med. Så jaa.. Får se om de ringer.

OM de inte gör det så blir det att åka in till Örebro och gå på Marieberg eller nåt när hon slutat. Sen så blire ju en Max Dejt med Angelique, och NEJ, vi har inte övergett donken. Men lite omväxling har inte nån dött av. Inte vi i alla fall..
För er nya läsare så innebär dejt inte en sån där dejt dejt, Angelique är min bästa vän. Och på nåe underligt vis så har vi kommit på donken dejt.. Kommer inte alls ihåg hur det uppstod. Men ett av våra tokiga upptåg iaf..
Kommer såväl ihåg sist på Max när vi pratade om vår pizza turk.. (ja, det finns en kille på en pizzeria i stan som blir så glad när vi kommer. För han har lärt sig vad vi vill ha) kommer inte ritkigt ihåg va vi pratade om.. semester? Å så kommer pizza turken med pommes å hon får till värsta hihihi fnittret å vi håller på att dö av skratt..

Detta är ju sånt man måste va med att uppleva för att riktigt förstå hur kul vi hade.
Jaa, så ikväll blir det en Max Dejt och hon ska hjälpa mig lite med min HTC. Lite assistans liksom :P
Personlig HTC assistent.. :P När ja blir rik så ska ja anställa dig som det.. ^^

Jaa, ska nog kanske beställa min telåda idag..
Å jobba på mina PartyLite visningar. Ska ha in minst två bokningar innan dagen är slut!
Å så måste jag till skolan å hämta mina engelska uppgifter med så ja kan plugga engelskan i helgen. Wiie skojj.. Nej! Inte för fem öre, men det är välbehövligt.. !! För min egen skull..

Å så är det nu bara 24 dagar kvar.
Sen så längtar jag tills april med, dels så kanske snön smält bort lite.. Men så händer det ju andra grejer då med :) ;)

Nee, nu säger jag
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-24  |  Tid: 22:38:11

Kramgoa barn!



Ja, det blev lite ändring i schemat för förskolan jag skulle va på, så idag blev sista dagen. De behövde inte ha vikarie. De har ju sportlov i Örebro nu. Och då är det ju många barn lediga och även föräldrar, så då låter de ju småttingarna va hemma också.
Så då klaradde de sig på de som de va.
Lite synd faktiskt. Hade sett fram emot att gå dit imorrn å på måndag med. För gud vilka underbara barn.

Å igår så fick jag en sån där - Jag vill ha barn- Känsla. För det va en liten tös, när vi skulle ha vila så är tydligen alla fröknar med tills barnen somnar, så jag fick sitta på ett ställe, å bredvid mig hade ja en underbart go tös, hon kramade min hand ända tills hon somnade.. Krama å krama.. Mäkrte ju de där ryckningarna i kroppen man kan få när man slappnar av å håller på att somna, såna hand tryckningar blev det.
Å hon va så go när hon vaknade, kom med tutten i mun å skulle sitta i knä i soffan. Fy bubblan va kär ja blev.

Men jaa, det kan ju vara en fördel att ha nån å skaffa barn med också. Så det lär nog dröja ett par år till säkert, men jaa, längtan finns verkligen där.
Att få ett positivt gravtest, att gå å bekräfta hos barnmorska, sen gå igenom graviditeten, med både jobbiga perioder och härliga perioder.

Ja, nej nu blev ja lite blödig. Haha! barn är det underbaraste som finns, och att ha någon att dela barnens uppväxt med är också underbart.


Annars hade det varit lugnt, har varit så jäkla trött. Usch å fy. Men jaa, en skön trötthets känsla efter att ha jobbat.
Hämtade ju ny telefon igår med. En HTC Desire HD. Nöjd, ska bara lära mig touch världen också. Men man kommer väl in i det tillslut.
Å hus söker ja fortfarande.. men jag har bestämt mig att jag blir kvar i Karlskoga tills jag vet om jag får fast eller inte på Pelmatic.
Vet ju iaf att det blir att söka in till Universitetet till hösten. Karlstad. Och jag hoppas så uinnerligt att jag kommer in. Men vet inte om ja ska ta distans eller inte nu. För det blir en annan känsla att va med på lektioner och dela diskussioner och allt verbalt o anteckna än å sitta hemma o plugga själv.

Jaa, det är mycket att tänka på! Inte klokt. Snart 23 år å många beslut att ta..
Men en dag i taget så löser sig nog det mesta, men bra med en plan i alla fall :D

Beställde lite PartyLite produkter förut..
Ska försöka få in lite visningar i mars. Det är ju superduper bra rea liksom!
Får puscha på folk lite :D Se hur det går.
Men det blev iaf vita och grön/lime doftfria teljus, en terrakotta snigel (lär måla den som med de andra sniglarna)
grönt öpple, te och votivljus, ColorLite blomma grön, votivljushållare i turkos samt en lila skärm. Beställningslistor blev det också. Så ett litet godis paket att se fram emot :)

Tjänade ju 517 kr på fasters visning. Dom ska ja spara :) Oj va duktig jag kommer bli på att spara. Men jaa, nu jäklar ska ja bli sparsam och ekonomisk. :)

Nej nu blire att se klart Big Brother och sen sova. Om de ringer in mig imorrn. En liten del av mig hoppas på att få va ledig. Men jaa.. Full garantilön är ju inga fel. Bara det blir ett soft pass.. Då skulle ja bli glad. Men det märks imorrn efter 6,30.

Puss Hej!!


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-22  |  Tid: 19:22:07

En månad - en dag...



Kom precis på att det är en månad minus en dag kvar tills jag fyller... Oh crap..
Jag som börjat ogilla att ja fyller år....
Förra året glömde ju till å med min far bort att jag fyllde..

Men men, snart är det dags igen, och det är på en månad, vilket kommer innebära jobb eventuellt.. eller så innebär det nog intro i en ny kurs. Japp.. Hemsjukvård.. Hmm, undra om man ska gå den??
Vi får se.. Men jag tror det iaf.

Men jag sitter å funderar på vad jag önskar mig..
Vad skulle ja vilja ha mest av allt?
Föruuuutom ett hus då..

Jaa, tokigt nog så skulle jag vilja ha:
en STRYKBRÄDA!

För fyy va skrynkliga kläderna blir efter man tvättat dom och inte riktigt orkat ta ur dom ur den där blåa ikea påsen utan de fått ligga kvar ett par dagar, eller nån vecka..
Å jag kan ju stryka, det har jag ju lärt mig redan när ja bodde hemma.
Så det är väl vad jag skulel vilja ha. Ett strykjärn har jag för det fick jag när ja fyllde 20, och jag fick till å med ett sånt där överdrag till strykbrädan med en "snygg" kille på och när man stryker på hans intima del så blottas den. Hahaha! strykbrädeblottare!!!!

Å så skulle ja vilja ha såna där burkar typ med Pasta, Ris, jaa, såna massa olika..
Har hittat en Te låda som jag ska införskaffa mig. Min faster hade en sån och jag blev sugen jag också på en sån. Så jaa.. :P Men jaa..

Nu blire att hoppa in i duschen så man har det gjort :)
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-22  |  Tid: 15:39:56

Kass Uppdatering.



Oj oj, sorry för dyngkass uppdatering.
Men har verkligen inte haft nån lust att uppdatera, och har inte haft nåt att uppdatera om heller.

Det ja skrev om innan helgen, det skiter vi i.
Orkar inte ens dra upp det här faktiskt.
Men det blir inte som jag hoppasdes på att det skulle bli. Så jaa.. det va väl det man kunde säga om det hela.
Besvikelse blev det iaf.. Big disapointment. Suck :/ ;( :'(

Men men.. Nu får man ta nya tag med att se fram emot flytt.. Sökert fortfarande hus under tiden så man KANSKE kan slippa flytta till en ny lägenhet.. Jäkla flyttfågel ja känner mig som.
Vill ju ha ett hus. Ett mysigt litet hus. Inte för litet då..

Någon som vet nåt i Karlskoga? Örebro?
Fast kanske är det smart att inte flytta till Örebro om ja inte vet om jag får fast eller inte.. Hmm.. Ytterligare en sak att tänka på.. Uscha.. Massa grubblerier.. Och nu har det blivit svårare att stänga av alla tankar som jag så lätt kunnat göra förut.


Aja.. nog om det. Orkar inte fundera nåt just nu. Inte på det iaf.. Men håller iaf ständig koll.
Tacksam om nån ser nåt å hör av sig med en kommentar eller nåt.
Funderar även lite på vart man kan få tag på såna där fina burkar som det står Pasta, Diskmedel, Ris å sånt där på.. Även sån där telåda!! Eller om man måste ha ett sånt där shabby chic party för att skaffa en sån? Jag dricker ju mycket te, och skulle va fint med en sån låda... Jaa..

TIPS tack!!! :)

Nu ska ja fortsätta chilla resten av dagen.
Ska jobba imorrn, 9-16 samt tors å fre.. 9-16, 8,30-15,30.
Så nu vet jag vad ja ska göra resten av veckan.
Och i helgen ska jag plugga... !! MÅSTE!!

Men nu vet ni att ja lever :)

Puss å Kram på er!!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-18  |  Tid: 14:23:27

Grattis



Grattis mamma Åsa Karlsson på din 44 års dag! <3
Du är enormt saknad av mig, Anders, pappa och naturligtvis din mamma (mormor) och Josef.

Älskar dig och saknar dig enormt mycket!


Tankar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-17  |  Tid: 19:03:58

Hoppa eller inte hoppa av.




Ger mig på ännu ett inlägg här..
Och det har faktiskt med funderingar att göra..

Jag läser ju på komvux, läser geriatrik, hemsjukvård (inte startat än), Engelska B och Psykologi B.
Men nu är det ju så att ja är inte det minsta intresserad av geriatriken.
Är ju inte det minsta intresserad av vården heller för den delen.
Men jag läser den ju för att jag ska få poäng, för att få studiestödet..
För jag får ju inte fullt utbetalt heller.. för jag hade ju ett återkrav att betala tillbaka, så det drar de ju av på det ja får varje månad. Så jaa.. Men jag vet inte om jag klarar mig på lönen från Pelmatic enbart eller om jag mååste ha studiedelen med..

Men hoppar jag den kursen så blir det ju på halvtid som jag kommer läsa, dvs att jag får mindre pengar.. Men liksom, varför sk aman läsa nåt som man inte ens är intresserad av, som man ändå inte kommer ha någon nytta av? Jaa.. det är svårt det där.. :/ Vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt.

Får grubbla lite på det.. Och ska ringa csn, gjorde det idag, och blev vidarekopplad, och skulle få vänta 7 minuter. Men då la jag på, för orka vänta 7 minuter när man ringer ett 0771 nummer från Mobilen! Blir ju svindyrt..! Så nej tack. Får ringa dem imorrn igen. För det känns ju som att de kan inte skära ner mer på studiestödet eftersom ja redan får minimalt lite liksom...
Men csn är roliga dom, de gör ju som de själv vill, de har ju siona regler och paragrafer..
Så skulel inte förvåna mig om de skär ner till halva det ja redan får....


Ja ja, jag längtar tills imorrn!
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-17  |  Tid: 15:08:32

Inlägg på begäran ;)



Va glad man blir när man får kommentarer.
:)
Så får väl skriva ett inlägg här då, va ju faktiskt 2 dagar sen och några timmar sen ja skrev här..
Måste ju hålla denna vid liv liksom även om det finns en annan blogg nu med.

Jag vet att jag är väldigt öppen och ärlig med saker och ting, och det får man ju ibland sota för.
Men jaa, så kan det vara. Står man för en sak så är det ju så, då spelar det ju ingen roll om man får skit för det
Eller hur??

Ja, nu är läget såhär, att jag kommer bo kvar i denna lägenheten tills den sista maj, och sen blir det nytt boende mer centralt i Karlskoga. Det är ju faktiskt positivt, för då slipper man gå så långt. Även om jag säkerligen kommer ta bilen ändå, känner mig ju själv.
OCh det va väl bara tur att han som ska köpa min lägenhet kunde skjuta på sin uppsägningstid.

MEN, jaa, nu händer det lite saker också, kommer väl gå ut med det när det blir mer akutuellt. Så vem vet, kanske behöver man inte flytta till den lägenheten heller, utan det kanske blir hus istället iaf. Jag vet att jag är hemlig, men jag behöver vara det än så länge. Känns det som. Men lovar att delge er när saker och ting blir mer akutellt. Men än så länge är det centralt som gäller :D
Det är en 2,5 som jag ska flytta till. Och den är i lite renoveringsbehov. Men pappa ska ju hjälpa mig.

Så är lite små hemlig ett tag till. Hang on. Lovar att delge er oavsett vad som händer.

Jag har varit så grymt dålig/sjuk sen förra fredagen, och börjar nu komma på bättringsvägen igen. Det va ett jäkla långt å djupt dike att traska i. Men nu jäklar är ja snart på vägen igen! Så på måndag blir det nog att köra igång med jobb igen. Och det känns otroligt bra. Få komma tillbaka till dagisbarnen igen, för nu lär jag ju va immun mot sjukdomar!

Helgen kommer inte spenderas hemma i alla fall. Kommer sova borta. Hos en vän.
Ska bli trevligt och kul.
Så kommeer inte va så tillgänglig på varken datorn eller sms. Vill bara umgås å ha det trevligt i helgen.


Nu ska jag ner på stan och fixa lite.
Puss Hej!



Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-02-15  |  Tid: 12:19:04

Private



Ja, jag är hemma idag med.. Har inte blivit mycket bättre. Jäkla skit säger ja bara..
Förkylning är det värsta som finns, för det vägrar ju släppa!
Så det va ju en jätte bra alla hjärtans dag igår.. haha!
Snorande o hostande i soffan..

Ja ja..
Nu över till nåt annat.

Har skapat en ny blogg. Som bara jag och en till eprson har tillgång till.
Och så får det vara just för tillfället.
Jag ska sluta va så personlig i denna bloggen å lätta hjärtat i den andra.
Den som har tillgång till den är personen som känner mig allra bäst, utan å innantill..

Och så kommer det förbli. Jag tänker inte dela ut lösen hej vilt.
Jag tänker välja personerna med omsorg som förtjänar att läsa den.
Fråga så kanske du är en av dom som får det... Det märks..


Idag blire lugnt, är ju hemma från jobbet idag med..
Kanske imorrn med.. vet inte..

På torsdag är det redovisning i Engelskan. Den måste jag verkligen gå på eftersom det är muntligt framförande. Det vill man inte missa, för vem vet när man kan ta igen det igen..!!

Aja, vila va det.. Och maraton av OC :)


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-13  |  Tid: 13:06:45

Söndag.



Söndag idag.
Och det blir lugnt, eftersom jag fortfarande försöker bli av med den här jävla förkylningen. Som verkligen inte verkar vilja sleppa greppet om mig. Blaah!
Jag börjar ju 7 imorrn i Garphyttan. På samma avdelning jag va förra veckan. Ska ju va där tills onsdag.
vore ju kul om det blev förlängt, men det blir det nog inte eftersom den tjejen ja jobbar för kommer tillbaka från sin semester då. Så då får man återgå till att hoppa runt igen.. Suck!


Jag är total förälskad i låten ja la upp text på igår..
Den finns på Spotify: Emma Andersson - No one left to hold
Å Weightless är fin med henne också.


Just nu har ja så mycket som ja skulle behöva häva ur mig för att rensa luften lite. Men det tänker jag inte göra i bloggen. Det känns liiite för opersonligt att göra det. Vet att jag gjort det förut, men jaa, lite måste man hålla för sig själv, kan inte öppna sig för hela omvärlden..
Så jaa.. Även om jag är den personen som är vääldigt öppen med typ allt, men jaa, det kanske får bli ett slut på det, iaf i bloggen.

Nu ska jag fortsätta kika på The OC och bara chilla. Hoppas på att förkylningen släpper lite under dagen.

Puss Hej!


Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-12  |  Tid: 22:09:51

No One Left To Hold


If you have never been alone
Then you’ve never felt it burn
Worse than diseases on this earth
Will we never ever learn

How will we know
How will we see
Where will we go
When there is no one left to hold

How will we know
How will we see
If there is anything to do
When there is no one left to hold

Can you imagine how it would be
If you were sick and no one cared
Praying to God it won’t be me
No one should have to be alone

How will we know
How will we see
Where will we go
When there is no one left to hold

How will we know
How will we see
If there is anything to do
When there is no one left to hold

How will we know
How will we see
Where will we go
When there is no one left to hold

How will we know
How will we see
If there is anything to do
When there is no one left to hold

How will we know
How will we see
Where will we go
When there is no one left to hold

How will we know
How will we see
If there is anything to do
When there is no one left to hold


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-12  |  Tid: 12:10:19

Lyckad utgång!!



Jaa, det måste ja säga. Det blev kanoners!!
Även om jag inte va så onykter som ja velat vara. Men men, så är det när man är sjuk. Och idag så har jag nog ingen direkt bra röst.. Så ska nog hålla min trut stängd.
Men jaa, vi hade superskojj igår :)
Fick EN bild.. sen så typ dog batteriet i telefon, och den bilden är ju inte direkt bra.. MEN bildbevis att ja sett Björn Live :D Tihii!


Lite synd att han inte spelade fler låtar som man kände igen.. Men han spelade allt Het :D Överlycklig, och Hultsfredsfestivalen.. Total lycka. Men inte fasiken uttalar man Karlskoga som han gjore.. Morr!
Men men, efter Björn spelat så knallade vi ut och väntade på Stark, som körde oss till Viking så vi kunde köpa mat. Gottigott!

Idag blire lugnt. Ska ju försök återfå min röst till normalläge...



Så såg man ut igår. Och det va tydligen en uppskattad outfit ;) Tihii!! Det som inte syns är mina luddiga benvärmare och skorna från skopunkten :)

Tog en helskön bild på Sigge igår ;) haha, han sitter ju bara för roligt.. Han har visserligen alltid gjort så, ända från när han va litten, men nu är han ju så tjock å har "öl" mage så det ser ju för roligt ut när han tvättar sig.. Knäppa kisse, bara han som gör så av katterna faktiskt.. :P


Vi längtar tills vi får flytta till nya lägenheten. Större och rymligare. Det blir nog fint för oss, tills vi kan flytta till ett hus. När det nu blir. Men vi hoppas på att det blir snart iaf.. För jag är rätt trött på att bo i lägenhet nu. En 2a är för liten för mig, även om jag är själv, men man känner sig så instängd.. Aja.. vi får se hur allt blir :) Hoppas på det bästa iaf ;) Det verkar ju gå bra hittills iaf.

Nu säger jag Puss Hej och ska återgå till mitt Buffy the vampire slayer tittande. Kall burkcola och toblerone. Det är bra grejjer det! :D

Å jaa, L, jag vill ses någon dag. Men jag förstår inte riktigt hur du tänker.
Men det kanske du kan ge mig en klarhet i när vi ses.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-11  |  Tid: 14:03:43

Utgång ikväll!



Japp! Kråkan ska ut!
Och jävlar va ja ska kraxa..
Haha, nej då.. Så roligt ska vi inte ha det.
Men ut ska vi iaf, och litte alkohol kanske kan kurera mig ;) vem vet! Får hoppas på det bästa. Så man är piggare och kryare på måndag. Då äre ju jobb som gäller.

Ikväll blire alltså statt och Björn Rosenström. Är så jäkla taggad.
Har aldrig sett han live, så det ska bli kul för jag tycker ju att han har gjort många bra låtar.. Undra om min kamera kanske ska få följa med.. Hmm hmm.. Men den är ju inte direkt världsbäst...
Ajaa, det märks helt enkelt.

Jag är konstigt nog glad över att inte flytta till huset, blev lite ändrade planer som sagt. Jag ska flytta till en lägenhet som ligger mer centralt i Karlskoga. Så det blir gångavstånd till stan :P Det är toppen ;)
Den är i lite renoverings behov, men allt material finns och vi får hämta ut material gratis med efterwsom det är en hyreslägenhetm och om vi renoverar själva så skulle hyrevärden inte höja hyran. Eftersom då har vi gjort jobbet.
Så det blir nog bra :)

Hmm, vad kan jag säga mer?
Finns nog inte så mycket mer att säga.
Längtar iaf tills vi ses, alltid kul med nya bekantskaper, även om det är 17 mil att åka... Hmm..
Men det löser sig :) Ser fram emot det :D Tihii.

Ja ja, nu har ja inte så mycket mer att säga.

Puss Hej!


Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-08  |  Tid: 21:07:22

Cut it out.



Ibland så blir saker å ting inte som de ska.
Det blir inte flytt till huset.
Vilken anledning det är av tänker jag inte gå ut med här. Men det blir inte flytt. Men jag ska ändå flytta ifrån den här lägenheten.
Det har hänt mycket här som jag behöver lämna bakom mig.
Och det är saker jag inte tänker dra upp här heller. Det angår bara mig.
Jag vet faktiskt inte vad jag har för bra minnen av den här lägenheten.. Tror inte det finns många iaf.
Så jaa, tar mitt pick å pack å för flytt mer centralt förhoppningsvis.
Denna gång sätter jag mig inte i nån bostadsrätt, utan det får bli hyres denna gång.
I hopp om att hitta ett hus inom kort. Men men, jaa... får väl hoppas ja blir kvar på det stä'llet längre än ett halvår kanske.. ^^
Vi får ju iaf nära till statt om det blir förfest hos mig.

Å ibland kommer man till vissa stadier i livet då man behöver klippa banden med vissa personer.
Som ändå inte fyller någon funktion i livet. Som bara är där.. Så då är det lika bra att göra det och inte dra ut på det.. Det är inte det lättaste, det är det aldrig att klippa med någon. Men man mår så mycket bättre av det i längden.
Slippa tänka så mycket på saker å ting som berör den personen.
Så jaa, jag kommer nog klippa med en eller flera personer. Men det är inte så att jag kommer vara snäll å meddela liksom - Du ja tror vi klipepr allt här och aldrig mer pratar....
Hur lamt är inte det? Så nej.. Det lär bli i största tystnad.

Jag tror jag mår bäst av det själv. Jag har alldeles för mycket att tänka på redan nu och behöver inte ha mera skit som surrar.
Så jag tar ett tyst farväl av vissa.

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-06  |  Tid: 19:59:07

Förkyyyyyld!



Usch å fy. Vaknade vid halv sex imorse av att halsen va helt tjock. Så det blev att kliva ur sängen värma en mugg med mjölk och Eucalyptus halstabletter i.
Lossnade väl lite grann så man kunde gå och lägga sig å sova igen.
Kände mig helt borta när ja vaknade.. har nog aldrig varit så sjukt trött...

Men men, annars har dagen varit lugn.
Åkte till Team Sportia och lämnade tillbaka mina täckbyxor och krävde pengar tillbaka. Och det fick jag. Sen så blev det att köpa en ny datamus till datorn då en kissekatt beslutat sig för att gå till attack på den gamla.
KATTJÄKEL!

Men men.. annars har det varit lugnt idag.
Inga fel det..
För jag har blivit genomförkyld.. :( Jäkla skit.. hatar å va förkyld.
Men men.. thats life.

u blire att kika på Buffy The Vampire Slayer.

Puss Hej


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-05  |  Tid: 17:19:09

Oj oj va dålig uppdatering.



Här va det visst dåligt uppdaterat. Förlåt, inte meningen.
Men har varit så jäkla trött när ja kommit hem från jobbet och bara inte haft lust med något.
Men det har ju i alla fall inte hänt så mycket om man säger så.

Har varit i Vintrosa, Vivalla och Varberga under de här dagarna i veckan. Så det har varit skönt att få jobba 4 dagar av 5. Pengar pengar som behövs till mitt lilla hus :D
För det börjar närma sig att det blir flytt snart. Så underbart skönt. Vi ska väl se när vi kan börja måla och sådär i vardagsrummet, för det är prio ett för mig. Så jag kan möblera det som jag vill sen och ha det så. Eftersom min soffa kommer bli ganska komplicerad att få in ;)

I torsdags fick man ju även veta att man inte är flickvänsmaterial.
Och jag blev jäävligt förbannad och ledsen. För så mycket som jag har att ge till rätt person det finns liksom inte.
Men men, vi får väl se hure blir med allt där där..
han som sa det kan iaf slänga sig så jävla hårt i väggen. Lust att sätta en yxa i skrevet på honom dessutom. Men men, jaa.
Inte lägga nån energi på det. Helt onödigt.

Va till IKEA idag med Angelique och hennes mamma. Provlåg en säng som jag hittat på Ikeas hemsida. Och den blir helt perfekt tycker jag. 1190 för två stycken resårbottnar plus bäddmadrasser. Det tackar jag inte nej till.
Och så sängstommen på det. Kommer bli perfekt!
Ska bara köpa det med. Får se när det blir, får väl bli när vi flyttat klart och sådär.. Det är det viktigaste.
Måste ta å börja packa också.. Så man kommer igång med det.

Ja ja, nu vet ni att jag lever.
Sitter för övrigt ute i Limhult och har släppt ut Tiger, Malin och Linus katt alltså.
Är lite kissevakt. Men Linus va tydligen påväg hem. Så då har han ju sällskap senare och under imorgon med. Blir bra det.
Men det va skönt att komma iväg en sväng. Jag trivs så bra här ute. Inte klokt. Är ju nästan så ja inte vill åka hem. Men har ju mina andra djur hemma. De behöver ju sin matte liksom.

Nu vet nu iaf.
Puss Hej!