Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-30  |  Tid: 00:17:47

Natten


Det är natten nu, men jag kan inte sova. Inte ens trött..
Ska lägga PatyLite beställningen idag. Och jag har klarat den ena utmaningen iaf ^^ Får votvljuskoppar eftersom jag sålt för en viss summa.

Men det är fortfarande mycket som är jobbigt, som kretsar kring i huvudet. Och det är inte direkt något jag orkar prata om med någon just för tillfället. Kanske en person. Men hon jobbar på dagarna just för tillfället. Vi får väl se om man får sällskap i helgen eller inte. Om inte så kan jag ju kanske åka ut till henne och samtala lite. Vore skönt. Annas får vi ta det en annan dag. 
Det finns en annan person som jag ofta pratar med, men det känns som att jag redan matat henne full med alla mina prolem. 
Så jag känner att jag borde prata med någon annan. 

Nee, nu säge jag god natt, funderar på att spela Super Mario :D
Puss Hej! 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-29  |  Tid: 15:08:02

Ingen visning.


Igår kväll så blev det umgänge med Angelique :) Vi åkte till coop och köpte godis, sen till Ciao Ciao och köpte mat. Sen så blev det att kika film. The Grude 1&2. Kusliga filmer! Bli lite skrämd på vardagskvällen är ju alltid något.
Speciellt när man ska sova sen. Haha! Oj oj oj.

Idag så skulle man haft en visning hos en arbetskamrat man jobbade ihop med när jag hade praktik på Österby. Vi flyttade på den tills idag för att hennes son blivit lite sjuker.
Och idag så åkte son, dotter och sambo på sjukan med. Usch å fy! Inget man kan rå för alls. Därav så är det inte lämpligt att ha visningen. Helt förståligt. Vi får flytta på den igen. Det är ju bra erbjudanden i oktober också! Absolut!
Men än finns ju chans för att få in beställningar så man kan få välja någon gratis produkt. Eller att man tar ut ett presentkort så man kan lägga ihop det med nästa visning istället :) Det går ju också.

Så idag blir det att åka upp till Bråten och träffa Therese. Hon ska få lukta på dofterna så hon kan bestämma sig för vad hon vill beställa. Kanske kan man boka in en visning hos henne med ;) Hoppas!
Och så blir det lugnt resten av dagen.

Men är sugen på att göra något.. Nåt kul... Får väl se vad det kan tänkas vara. Har ingen aning. Vill åka å shoppa.. För pengar jag inte har då. Jätte kul, inte.
Nee, nu ska ja försöka göra någon nytta.

Puss Hej!

Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-27  |  Tid: 23:41:58

Helt ovärt.


Ja, denna måndag har varit helt jävla ovärd rent ut sagt.
En totalt jävla pissig dag.

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-27  |  Tid: 11:23:46

Ny vecka igen.


Hualigen va fort det går! Inte klokt.
Idag är det fint väder ute. Sånt är skönt, man blir en aningens piggare, iaf jag. Det blir ljusare ute också, inte sådär gråtrist som det har varit.

Idag blir det inte många vingslag gjorda känner jag på mig. Ska försöka göra det snyggt i lägenheten iaf :) Ser ut dom en soptipp ungefär.. Grejjer överallt. Och man känner sig ju så nöjd när man fått ordning på allt.

Vi får se om jag ha nåt mer att skriva senare idag :)

Puss Hej!

PartyLite  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-27  |  Tid: 01:01:03

PartyLite visning




Idag så va det dags för pappas visning.
Kom upp till huset vid tre och började plocka upp lite produkter. Vi hade inget bra bord så jag använde mig istället av vardagsrums bordet, tv bänken samt golvet. :)
Ställde upp Naturligt Modern lyktorna på vardagsrums bordet. Och ställde pumpa glasen runt om dem. Så det blev fint och lite färgglatt. Jag fyllde även lyktorna med kottar som jag plockat i skogen, tall kottar vill säga, de är lite mer runda och söta :) Blev jätte bra.

Ställde även en kotte och några jullyktor på bordet.
På tv bänken hamnade de Afrikanska elefanterna, samt ett doftklot och ett hus, det huset jag visade bild på tidigare i bloggen.
Sist men inte minst så ställde jag halloween spökena, katterna och en julkula på golvet. Och jag blev nöjd med resultatet.
 
Eftersom det va släktningar och vänner som kom på visningen så kände jag att jag inte behövde prata så mycket, mest bara inflika att katalogen va ny och att det va mycket nya produkter.
Sen gick det av sig själv.

Visningen gick för 3921 kr. Har några beställningar till som jag ska lägga till. Så pappa får välja produkter för ca 800 kr. HELT GRATIS!
Vem vill inte ha GRATIS produkter??? Det tror jag att alla vill ha.
Så lönsamt, köpa lite fika, inte mycket alls behövs. Så får man träffa sina vänner och bekanta under någon timme eller så och prata o ha det trevligt.
Och sen får du välja och vraka i hela katalogen vilka produkter du vill ha helt kostnadsfritt när jag räknat ut summan :)

Så fundera på om du verkligen vill avstå att ha en visning. Eftersom det lönar sig!
Och jag åker som sagt mellan 10-15 mil för en visning. Så bara höra av sig.

Nu blir det sängen!
Hej hej!


Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-25  |  Tid: 14:03:54

Läkarbesök


Ja igår så va man ju till läkaren igen.
Och där fick man ju inga direkt klara besked. Fått ny migrän medicin, en spray.
Vi få se om den hjälpe mot mina anfall. Jag hoppas det iaf. Så jag kan börja jobba :) Tjäna riktiga pengar istället för att få sjuklön för en hel månad.. yeej liksom... Får väl se hur mycket man kan spara undan av lön och studielånet man får.

Skickade ju även in smycken till SmsGuld får se hur mycket man får för dom. Va väl inte så många gram kan jag tänka mig, runt 17-18 gram kanske. Men men, alla summor är välkomna. Ska spara.
Jag är inte den personen som sparar för sparas skull. Har jag aldrig varit, utan vill jag ha nåt så sparar jag till det. Men vi får väl se hur det kan bli. Vore ju kul om man kunde spara ihop en del och sen kunna köpa lite välbehövliga saker.

Igår så va det fest också :) Det va trevligt. Men kändes så segt, fick inte i mig många cider alls.. Magen sa nej tack. Men sällskapet va inte att klaga på. Det va trevligt tycker jag :) Och sen att det blev lite chill i sängen med Angelique innan snälla bror kom å hämtade mig. Det va riktigt nice, bara prata om saker som stanna mellan oss :)
Idag blir det lugnt, ska inte göra några större kraftansträngningar mer än att hämta min bil i Sandviken och sen käka mat hos pappa. En helt okej lördag helt enkelt :)
Imorgon blir det visning hos pappa. Hoppas på att det går bra :)

Jag fick min GoodieBag i torsdags, men orkade inte hämta upp den förän igår heller. Och jag gillar verkligen Lumene dag krämen. Helt underbar! Huden tar åt sig den direkt, blir inte kladdigt eller klibbigt. Använde den efter att jag hade lagt en ansiktsmask från Kicks. Deep Cleaning Detox eller något heter den. Super bra! Gillar den också!



Nu ska jag chilla och kolla på Rederiet. Och vänta på att pappa ska höra av sig så jag får skjuts ner till Sandviken och hämta min bil :)
Puss Hej!

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-22  |  Tid: 19:16:45

Ingen visning.


Det blev ingen PartyLite visning idag. Det va tråkigt. Men sjukdom kan man inte rå för. Och det är inte roligt att ta hem massa gäster när man vet att man har ett sjukt barn som behöver vårdas. Då är det bättre att flytta datumet, vilket vi gjorde. Till den 29e sept.
Det ser jag fram emot! Hinna förbereda sig lite med visningen hemma hos pappa, lär ju inte bli så många där tyvärr. Men några stycken iaf :)

Annars har dagen varit lugn. Plockat lite grann och grejjat.
Snart blir det Halv åtta hos mig och sen Idol. Kanske ska ta å göra en kopp varmt te också :)

Puss Hej!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-21  |  Tid: 21:51:57

Kotteskogen


Idag så ha jag iaf gjort lite mer än suttit i lägenheten å ugglat.. Det känns skönt.
Orkar inte sitta här inne hela tiden och bara göa inget när jag inte mår bra. Har konstant huvudvärk. Så jobbigt!!

Så idag så tog jag mig ut i skogen, kotteskogen som det så fint fick heta. Jag skulle nämligen ha kottar. Till en visning jag har imorgon med PartyLite. Och det blir ju lite höststämmning om man har med sig lite rolig utsmyckning som hör hösten till. Innan jag åker imorgon så ska jag plocka lite fina gula och röda löv. Så det blir ännu mer höstkänsla över det hela.
Fast måste ju erkänna att jag fick lite kott mani, att jag ville ha den å den å den å den... När det va dags att ge sig, för det va tillräckligt redan.


Ligger lite på tork här tills imorgon. Så de inte är blöta och fuktiga.

Åkte iväg och hämtade paket från Bon Prix på Konsum Fröding och ett doftklot från PartyLite som ja köpt på tradera. Skönt att det kom idag! I paketet fanns min efterlängtade skinnjacka! Så otoligt nöjd med den, och den passar utmärkt! Happy happy!! Varm å go är den också.
Sen så blev det en eftermiddagsfika med Emilie, Karro och Jani. Det va trevligt. Skönt att komma ut lite.

Hem en sväng å lägga kottar på tork, bilden där ovanför. Och iväg igen fast med Angelique denna gång på en sen eftermiddagsfika. Blev kycklingsallad då :) Mooms! Tog en sväng in på Kicks, de hade ju bra pris på Depend's mini lack. Ta 3 betala för 2. Så det blev det.



Nu syns färgerna kanske inte så bra. Men det är ett lila, ett grön/grå/blå och ett grått.
Numret på dem är: 193 (lila) 207 (grå/grön/blå) samt 206 (grått)
Riktigt nöjd med köpen :)

Nu har jag packat ihop det som ska med till visningen imorgon med. Ska bli riktigt spännande. Ser fram emot det. Hoppas bara jag får upp produkterna lite snyggt också. Så det ser köpvänligt ut :) Men ska göra mitt bästa.

Skriver mer imorgon :) Och då ska ni få en bild på mitt visningsbord också.

Puss Hej!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-20  |  Tid: 13:51:53

Glädje


Ja, dagen görs lite bättre när det ringer på dörren och man får ett paket med pyssel grejjer från Slöjd Detaljer :) Med paljetter, fjärdrar och lite glasfärg. Det är min nya hobby, glasmålning. Är ju inte världsduktig på tekniker eller så. Men så länge det blir som man gillar.
Den röda lyktan kommer nog hamna i bloggen snart. Har fått lite ideér om hur den ska se ut nu.
För jag har en guvlig huvudvärk. Sitter vid datorn i små "portioner" och kollar stum tv.
Men ville bara blogga lite.
Får se om man kanske tar sig en promenad lite senare. I skogen tänkte jag mig. Beror på om jag orkar eller inte.


Fick en trevlig kommentar i förra inlägget :) Och kan kontra här också att ja jag är lycklig och glad. Han är verkligen den jag vill va med. Min dalmas :) Han gör mig glad, och jag trivs i hans sällskap. BLir alltid lika glad när vi ses. Vilket har blivit varannan helg. All tid uppskattas.

Nu så blire att ta det lugnt och kolla stumtv. Å eventuellt grejja lite med sakerna jag beställt.

Valet avgjordes ju igår också, moderaterna blir kvar i 4 år till. Det är väl en glädje för vissa, sorg för andra. Sorg för mig. Jag hade hoppats att de rödgröna skulle komma in. Och ännu större sog är det väl att SD kom in i riksdagen.. =/ Det va inge vidare.
Ja, man kan diskutera det här fram och tillbaka att moderaterna är si och sossarna är så.. Bla bla bla..
Men jag röstade i fredags på biblioteket. Dock var det lite oorganiserat tycker jag. Ingen som direkt informerade om vad man skulle göra.. Liksom stå vid valsedlana och säga att man ska ta tre kuvert, ett till vaje sedel osv osv... Men men. Jag la min röst på Socialdemokraterna. Och det är jag nöjd fö. Även om de inte vann, så är man i alla fall en liten del av de 43.7 % som de fick.



Ha det gott så hörs vi kanske senare idag. Ni vet väl även att ni kan va med och tävla fortfarande hos min vän Angelique, om två olika paket nagellack. Klicka HÄR för att komma dit :)
Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2010-09-19  |  Tid: 16:54:48

Helgen lider mot sitt slut...


.. som vanligt när det är söndag. Uscha. Gillar inte söndagar alls. Speciellt inte när man haft Rickard här och han måste åka hem och åker så tidigt. Gillar inte det.
Men men. Sånt är livet. Och vi får se när vi ses nästa gång, troligtvis i böjan på oktober för nästa helg är det ju party igen och så ska jag ha visning hemma hos pappa.

Ja, Rickard kom i fredags och det blev lite mys framför tvn med en film. Sen flyttade vi oss till sängen å kollade film där istället :) Mycket mysigare.
Under lördagen blev det att åka å handla lite. Vi köpte en gardinstång till köket så nu sitter det gardiner där med. Rickard satte upp takfläktslampan. Så nu funkar det toppen bra! Wiie! Världens bästa pojk!
Lite mys och sen fixa sig iordning för party hos Angelique som blev väl lyckat :) Hade en supertrevlig kväll och blev lagomt full. Massa trevliga människor ute på ny pemiären av Nightshift :) Helt klart en kväll att komma ihåg. Förutom att den där banan drinken smakade mest apelsinjuice. Men men. Ner gick det.
Mr migrän hälsade på mot slutet av kvällen, så det blev hemgång för mig, Angelique och Andreas. Fast jag stannade till på Viking och köpte med mat till mig och Rickard. Så hem, käka, sova :) Det blev ett bra avslut.
Och idag söndag så blev man själv vid klockan två :( Inte gilla alls.

Imorgon måste jag ringa vårdcentralen för att prata om tabletterna. Tycker inte att de hjälper.
Så vi får se vad de säger.
Nu blir det att fortsätta att slappa. Orkar inte engagera mig i nåt mer avancerat.

Puss Hej!

Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-17  |  Tid: 12:50:38

Regnig fredag.


Att vakna upp till en totalt regnig dag får en ju inte på topp humör direkt.. =/
Det regnar alltid när jag ska träffa Rickard. Mer eller mindre i alla fall..

Igår så va jag och Angelique in till Karlstad och hämtade mina doftprover och kataloger, eller vi va till Granngården, fast först körde vi förbi. Haha! Oj oj oj vilket lokalsinne man har. Illa illa. Men men, vi hittade ju i alla fall och dofterna fick jag. Men det är några som inte riktigt stämmer.
Tror det va jag som pratade hela vägen in och tillbaka. Gud vad jag svamlar när vi ses. Tror det är jag som pratar mest jämt. Undra varför det blir så? Nästa gång ska jag nog va tyst så får vi se om du ha något att säga också ;)
Tycker nog att det är så jämt, att jag pratar på jämt jämt jämt. Så nästa gång ska jag nog va tyst. ;)

Ibland så måste man inse själv när det är dags att bryta med vissa människor Människor som bara gör en sur och förbannad. Så idag har jag brutit med en person. Jag valde det själv efter att ha läst en grej. Det finns ingen anledning att ens ses längre tycker jag. Även om det finns en chans till vänskap. Men nej, jag fan vill inte längre. Denna person tar all min energi. Allt mitt glada humör. Genom att jag läser en blogg. Han säger en sak o bloggen säger en annan. Och så när man frågar ut honom så säger han en helt annan sak. Så nej, detta orkar jag inte med.
Det blir bäst såhär, vi har inget mer att säga till varandra. Jag ha tagit bort nummer nu så jag inte behöver se att det är från han om det kommer ett sms.
Ja, det är ju lite vemodigt. Men är för det bästa.

Idag blir det att åka ner till systemet fixa en flaska Sourz Aplle så man kan shotta igång lite. Ska ställa in lite cider på kylning. Ska även förtidsrösta. Har bestämt mig för vad det blir. SÅ det blir enkelt å bra.
Ska även handla lite så det finns frukost till Rickard i helgen. Jag äter ju liksom inte frukost så ofta.
Och så blire även att plocka å städa å grejja lite. Duscha å tvätta håret. Har ju tid på mig liksom. Får säkert inte sällskap förän efter 18 eller nåt..

Nu blir det att göra lite nytta istället.
Puss Hej!

PartyLite  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-16  |  Tid: 21:38:06

PartyLite


Jag skrev ju att jag skulle lägga upp lite bilder på mina PartyLite produkter.
Eller ja, några av dem då. Har ju samlat på mig en hel del under de två år som jag varit konsult.
Men tänkte iaf lägga upp lite av det som är aktuellt i alla fall :)

Bilden ovan är en ny produkt i sortimentets höstkatalog. Kärleks huset. Det står ordet kärlek på huset på olika språk. Jätte sött och fint, ger fina skuggor. Kostar endast 159 kr nu i september.
Nu så verkar inte bilduppladdningen funka. Så det blir inte fler bilder i detta inlägg. Får ta det en annan dag istället.

Jag är ju som sagt Konsult. Det vill säga att jag har visningar/ljuspartyn. Jag är inte värdinnan utan jag är den som pratar om produkterna osv. Och jag kan tänka mig åka en bit upp i landet. Eftersom jag har sällskap i Avesta, och då kan jag säkerligen stanna till där och sova över natten om det blir för tungt att åka hela vägen hem. Och det gör då att jag kan tänka mig att åka en bit.

När man är värdinna så har man ju vissa fördelar. Man får ett produkt tillgodohavande på hela försäljningssumman. Och man får handla speciella erbjudanden till förmånliga priser. Och man har chans till att få fina bokningspresenter kostnadsfritt om vännerna bokar en egen visning. Så fina förmåner finns det.

Varje månad har PartyLite en erbjudande flyer med produkter till reducerade priser. Och det är allt mellan produkter och ljus. Paketpriser osv.

Alla vill ha gratis produkter. Ingen säger nej till det. Så jag tycker att om du är sugen på en visning men lite osäker, så hör av dig så kan vi prata mer om det. Det kostar inget att ha en visning. Det går väldigt fort. Du får chans att bjuda in alla dina vänner.
Så ta chansen att boka en visning =) Du kommer inte ångra dig.


Pyssel  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-15  |  Tid: 21:03:58

Miniatyrglasljus


Har gjort en ny kategori som fått namnet pyssel. De flesta som bloggar i världen har ju oftast "sin" grej. JAg vill ha min och det fick bli pyssel eftersom jag är en pysslig person som gillar att grejja med olika saker.
Nu håller jag på att piffar upp miniatyrglasljus från PartyLite, som jag även ä konsult för.
Tycker dom blir så trista och tråkiga när man eldat ur dem. Så jag har målat och dekorerat lite.
Tänkte ja skulle lägga upp bild på en som jag håller på med och en som jag ä färdig med.

 
Bilden ser en smula ihoptyckt ut, jag vet! Har använt mig av en röd glasfärg ifrån Panduro. Finns små paket att köpa med 6 färger. Jag köpte de blanka. Gillar inte riktigt de matta. Aja.
Bilden är inte bäst, ljuset och kameran gjorde det att det blänkte rätt rejält.
Jag har tagit vanlig disksvamp och klippt i mindre bitar och så duttar jag på färgen, så det ser lite "frostat" ut. Tycker det blir snyggare effekt också när man gör så.
Har ingen bra stöpelsvamp ännu så man få ta det man har.

Färgen ska torka i 12/24 timmar beroende på märke. Och därefter brännas i ugnen. Panduros färg ska brännas i 130 grader i 40 minuter. Sen så sitter färgen dä och det går att maskindiska.
Så detta lilla tråkiga miniatyrglasljus är påväg att bli lite mer juligt. Är ju inte klar med den ännu, vet inte iktigt vad jag ska göra med den ännu. Men röd blir den.

Har även gjort en grön, med samma teknik, svamptekniken. Men den har jag faktiskt inte lagt så intensivt med färg på. Som den röda, den färgen är mer täckande. Det är inte ett lika täckande lager på den gröna.



Sen så har jag satt ett svart band upptill som ni ser. Och för att dölja skarven när det satt på plats så tog jag en grön knapp och klistrade dit. Rätt mycket klister fick det bli. Och sen smög jag in två små löv en bit in under knappen. För ett sötare uttryck. Och som ni kan se så är färgen inte lika täckande som på den röda.

Så från ett tråkigt miniatyrglas till ett trevligt miniatyrglasljus. Man kan göra hur mycket som helst med dessa när de är urbrunna. Bara fantasin sätter gränser.
Jag är väldigt nöjd med den gröna. VI får se vad som händer med den röda. Men kommer ju givetvis lägga ut hur den också blir.
Bjuder på en bild när jag har ett ljus tänt i den också.



Ja, det får bli det första pyssel inlägget :)






Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-15  |  Tid: 15:25:14

Goodiebag =)


Jag gjorde som min vän Angelique och beställde en Goodiebag. Man fick välja två produkter själv, fanns lite att välja mellan. Finns säker något för alla. Allt man behövde göra va ju att registrera sig och sen välja produkter. Och när man testat dem så skriver man vad man tycker på sidan. =)
Bara läsa på sidan.

Så tack för tipset min vän ^^ =)
Gratis "shopping" är ju roligt.

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-14  |  Tid: 21:15:29

Fy på mig..


Ja fy på mig! Jag som skulle bli bättre på att uppdatera min blogg.. Och nu va det 1 vecka och 5 dagar sen jag skrev. Inte klokt.
Men jag skyller på att jag verkligen inte haft nåt att skriva om.
Dagarna har flutit på. OCh jag har hämtat böcker i skolan, lagt upp kursen för jatt jag ska klara den på bästa möjliga sätt.
Och det känns jätte skönt faktsikt. Att det går att lägga upp den så bra, bara man pratar med sin lärare.
Jobbet har väl gått sådär.. har varit hemma och varit sjuk en tid. OCh nu är jag sjukskriven för migrän veckan ut.
Tur att min goa älsk kommer i helgen å myser ner sig med mig. Det ska bli skönt tycker jag.
ka orka mig ut på krogen på lördag med bäsataste födelsedagsbarnet Nettan som då fyller år då. Eller korrektur där, Angelique ^^
Får väl se om Rickard följer med ut. Hoppas det iaf. Men men, blir inte ledsen om han inte följer med. Då kan han ha myskväll med kissarna här hemma å sen hämta mig :) Han gör det som känns bäst för sig själv helt enkelt :)

Va uppe hos Rickard första helgen i september. Det va mysigt. Firade honom lite eftersom han fyllde år måndag den 6 september. Fick en liten present av mig. Han verkade iaf lite glad :) Alltid lika tråkigt att åka hem på söndagen. Men men. Nu i helgen ses vi ju. Underbart.

Och snart är det visning på gång för min del. Ska bli så spännande. Första visningen på typ ett år! Inte klokt! Måste försöka komma igång med det här nu igen. Ska försöka få in visningar igen. För jag älskar PartyLite och dess produkter. Och så har jag ju fått nya kunder uppe i Norrland. Det är jätte kul!
Det kommer nog ett paket med nya produkter här till veckan, hoppas det hinner komma innan jag ska ha visning! För vill verkligen ha med mig produkterna ut!
Måste plocka lite kottar till visningen med. Och lite höstfärgade löv så det blir lite höstigt på bordet. Allt för att sälja bättre.

Ska åka in till Karlstad här någon dag nu för att hämta mina doftpover och kataloger som finns hos en vän som också säljer för PL. Spännande :) Längtar!

Nej nu ska jag försöka kika lite på rederiet och sen får det bli sängen!
Ska lägga upp lite bilder imorgon på lite PL produkter :)

Puss Hej!

Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-02  |  Tid: 15:13:39

Mixed things...


Oj då, här va det längesen man skrev.
Har liksom inte haft nåt att säga helle så. Det har ju inte gjort saken bättre.
Igår så den 1 sept så hade man bott här i nya lyan i 2 månader. Va fort tiden går. Och allt börjar klarna. Bli ljusare.
Jag har ju fått jobb, går i skolan, har inte orkat hämta böckerna tyvärr, ska ju bara läsa geriatrik just för tillfället. Och sen hemsjukvård längre fram i höst, även om det börjat bli höst nu.
Det luktar höst ute, det blåser och är fint väder.. Typiskt höstväder. Men jag gillart. Det blir mörkare på dagarna nu också, mysigt å tända ljus sen framåt kvällen.

Men ja som sagt, det har inte hänt så mycket under veckan som varit.
I helgen så blev det utgång på fredagen, Rydell&Quick. Dom va helt okej ^^ Va ju en hel del folk ute, och det är ju det man vill gå ut bland. Men kvällen blev otroligt lyckad. Såna kvällar man minns sen. Som man inte riktigt gått in för helt men sen så blir det skit bra i slutänden ändå!
Och bästa sällskapet hade man ju också. Det gör mycket det också.

Sen så blev resterande av helgen otroligt lugn. Inte mig emot.
Har nördat rederiet typ varje dag. =)

Och nu är det fredag imorgon igen. Och då så styr vi bilen upp mot Avesta. Mot min älsk! Saknar honom så!
Hoppar över Oxhälja för att åka dit. Han fyller ju ändå år på måndagen så skönt att man kan umgås med honom på helgen innan. Har ju dessutom köpt en present till honom. Inget märkvärdigt alls. Tanken som räknas mest tycker jag.

Sen på måndag blir det jobb jobb jobb... Och hela veckan lång. Och sen nästa helg så blire att träffa en vän som man aldrig träffat men pratar med sen man typ va..? hmm.. öhm.. jaa.. Måste varit typ 15-16 år eller nåt.. Sjukt längesen iaf! Oj oj oj... Så det ska bli skojjigt.

Nej nu är det dax att städa lite, göra rent kattlådor och sådär.. Så det är fint imorrn när pappa ska se efter djuren :) Mina små pysslingar. Det bästa som finns i mitt liv, bland annat iaf.

Idag går iaf Roxette - Stars på repeat. Älskar den.
Varvar den lite med Nicke & Nilla - Diggar dig (den första låten denna person skicka till mig)

Så jag säger Puss Hej!!