Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-31  |  Tid: 17:17:09

Ny vecka.
Idag är det måndag, ny vecka och nya möjligheter... Eller inte!
Vi får väl se hur denna vecka blir. Det märks helt enkelt.

Som det ser ut nu så kommer jag göra kanske tre plåtningar innan den 24 nov när vi ska åka med båten. Och dessa plåtningar kommer kunna inbringa så jag kan få med min pengar på båten till mat och dryck samt att jag kommer kunna lösa lite av mina skulder, inte alls, men iaf kunna lägga pengar på det så min pappa slipper betala i november. Då kan jag nog lösa det själv med ekonomin!
Jag är jätte tacksam över att jag har en far som ställer upp så otroligt jävla mycket på mig trots att jag är en idiotisk kvinna som sätter mig i skit hela tiden. Men jag älskar honom för att han ställer upp på mig. Å kan jag få in pengar från dessa plåtningar så kan jag betala mina räkningar och det själv i november. Och det vore ju kanon?

Så nu kan du som springar med skit till min far föra detta vidare med!! Sen skiter jag i vem det är jag skäller på genom bloggen, jag skiter i om det är mina bröder, någon släktning eller någon arbetskamrat till min far eller vem fan det nu är. Jag bryr mig inte. Men du ska fan inte lägga dig med i något!!

Jag kommer sluta blogga om personliga saker.

Uppdaterar mer sen. För nu så ska jag följa med Susanna och Robert till Nora med Busan. Och vi ska ha min bil, som DOM ska tanka. Jag står inte för någon bensin. Jag lånar bara ut bilen!

Puss Hej!!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-30  |  Tid: 14:56:01

Galet ^^
Herrejäklar vilken kväll det blev igår då :D
Förfest hos Angelique, drack 4 Minttu groggar, en cider och lite lakritsshots ^^ Och jaa, kanon blev man väl om man säger så. Haha.. Blev väl en massa skratt som vanligt när vi umgås också. sen blev det utgång på NS, mycket utklädda människor faktiskt, alltså, kvällen går inte att beskrivas med ord, jag har någon minneslucka av kvällen men har väl rett ut ett å annat med Angelique så man har koll på kvällen. ^^ Hade sjukt kul iaf igår och det behövdes verkligen kan ja lova ^^ Det enda man behövde lägga ut på krogen va 50 kr i inträde.. för fyllan skaffade man sig ju hemme :D Toppen det. Kan inte beskriva kvällen för det blir inte lika bra då, man måste vara med och uppleva den. Men den oslagbara duon gör det igen iaf.


Det som gör mig förbannad är folk som ska springa med massa jävla skit till min far!! Säga vad jag skriver på FB och på bloggen..
Jag har tagit mig an dessa fotojobb för att kunna få med mig lite pengar på kryssen så man kan ÄTA MAT! för vi har inte beställt någon buffe i våran bokning, känns helt onödigt då man nästan inte äter något av allt i alla fall. Så LÄGG AV å spring med massa till min far för det skapar bara intriger mellan han och mig!! Så du som pratat med pappa kan ju va JÄLVIGT glad nu när vi hade en diskussion igår om min ekonomi o bla bla bla... å sen att jag varit på bio i Örebro, det va inte JAG som stod för min biljett. Jag blev BJUDEN på bio!! Men visst, spring med skit du! Gör det och skapa intriger mellan mig och min far!

Jag kan inte uppdatera min blogg eller fb och skriva vad jag vill för alltid är det NÅGON som ska springa med skit om vad jag skriver på bloggen till någon annan.... LÅT MIG VA!!!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-28  |  Tid: 20:49:12

Svar på kommentar
BARA JAG om Piss Fredag!:

som jag sa förut.. du skulle inte hitta kärleken.. men å andra sidan var du så jävla säker.. jag sa att vänta du bara.. så vem hade rätt? det känns ändå som om jag hade mer rätt än du som trodde du hittat den rätt så som du så fint uttryckte det då.... men vem är jag att döma? hoppas du snart hittar ågon IGEN!!!! som är din "livspartner"


Patetiska människa!
Som inte ens vågar stå för vem du är.

Nej, fine, det blev inte rätt detta, men jag tänker inte leva med någon som är otrogen emot mig, det pallar inte jag. Men jag är inte ledsen för det, jag repar mig så jävla bra ändå. Det finns andra killar i denna världen, jag sitter inte i sjön.
Så grattis så jävla mycket till dig då för att du hade rätt.. oj oj oj.. vem säger att det inte spricker för dig också?? Så döm inte för fort! Ditt kan spricka lika fort det.. kanske inte imorrn, eller kanske inte om en vecka eller månad... men kanske om ett par år.. Men jag bryr mig inte.

Någon gång så kommer den rätta. Jag mår bra som singel just för tillfället, har andra problem att lägga fokus på. Konstigt att du ORKAR kommentera om detta... och att du ens ORKAR följa min blogg om du ska komma med såna där spydiga kommentarer..
Men något intressant måste det ju va eftersom du klänger dig kvar å läser igenom så du vet att vi brutit upp.

Puss Hej!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-28  |  Tid: 15:44:35

Piss Fredag!
ja förlåt för att uppdateringen är kass...
Men jag har inte så mycket att skriva om just för tillfället. fins ingen motivation att skriva om något. Mår inte så toppen bra just för tillfället, så allt är allmänt kaos..

Jag funderar på att sluta blogga ett tag om jag inte kommer på bättre tankar..
vad som iaf är värt att berättas är att jag fått två nya modell uppdrag iaf. Vilket glädjer mig, det misslyckas jag iaf inte med när jag är ett misslyckande i allt annat just för tillfället..

En är nere i Skåne, inte speciellt långt ifrån Skurup faktiskt och en i Göteborg, sen har jag ju den andra plåtningen som är planerad som inte blivit av än.. Så tre plåtningar, det är väl ganska bra? Som inbringar lite chash. Som jag kan behöva just för tillfället.
Hoppas alla tre blir av i november så man får med sig pengar till kryssen. Som jag för övrigt längtar så otroligt mycket efter.. !! Det lär jag ju inte heller misslyckas med hoppas jag.

Jag vill ha ett jobb, för nu skiter jag snart i det här med skolan, jag snubblar på mållinjen och vet inte om jag kommer bli godkänd i den kursen jag läser nu. Visst, jag har lite kvar och KANSKE lyckas man få en ny plats och fixa detta man ställt till med. Kanske. Och jag kan ju inte få ett IG i kursen utan att ha slutfört allt. O skulle det va så att jag inte får en ny chans, då får jag väl söka kursen igen och endast göra den delen jag är underkänd i.. Två kurser kvar att läsa har jag ju.

Så jaa.. nee, jaa.. jag har inget mer att säga.. Kanske inte uppdaterar på hela helgen, jag vet inte.. Uppdaterar kanske om ja får nåt mer spännande modell uppdrag.. De två jag fått nu är underkläder och fine art nude, så jag trivs bäst faktiskt.. visst, snyggt med kläder med, men de döljer så mycket av kroppen man vill visa upp.
Men nu vet ni läget.

Puss Hej
Jag vill åka till Skurup!
Fly från sina problem kan man inte, men ta en paus från allt går!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-10-26  |  Tid: 11:11:49

Vilken soppa....Ja hujedamej vilken soppa det blev nu.. Vilken jäkla sits jag sätter mig i.
Hoppas det löser sig, hoppas man kan komma fram till nåt bra så ja.. vet inte riktigt vad jag ska säga..
Jag hoppas verkligen det löser sig på nåt vis.. :/

Fan att allt ska fucka up sig när det verkar gå bra.. Då sabbar jag för mig själv och det blir en jäkla röra.. :/
Det måste lösa sig... det måste göra det.. Jag får verkligen be om ursäkt för mitt agerande, och att jag gjort som jag gjort...
Suck..

Det är som det är just nu. Hoppas det löser sig.


Puss Hej!


Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-10-25  |  Tid: 20:19:35

Bilder

Två bilder från min allra första plåtning tillsammans med Angelique ^^


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-23  |  Tid: 19:51:40

Ni får en update iaf..


Gud va jag läntar till PartyKryssen nu. Ska bli helt sjukt roligt, och jag tänker inte bry mig om något annat än mig själv, jag åker för att parta och ha kul och träffa folk och Martin igen.
Jag vill ner till Skurup igen, får se om man har råd att åka ner före kryssen.. märks helt enkelt. Får jag råd att göra det så gör jag det garanterat. Ingen tvekan om den saken.
Fick iaf riktigt god maud igår innan vi åkte hem. (Haha ;)) Kycklinggratäng eller något, med lasangeplattor. Mumsigt, å sen härligt mumsig efterrätt.. Dumma björnbär att va kalla å sura.. Men det va ändå riktigt gott :D
Somnade en stund under tiden mat gjordes, åh guud så skönt det va. 

Jaja, nog om det. Det va iaf en bra helg så länge det varade, visst, skönt att sova i sin egen säng, men sängen nere i Skurup va fördjävligt skön ^^ Perfekt madrass för min rygg :D
Imorrn blire praktik, ska få va med på operation o observera, det ska bli spännande.. Wiie :d Så dagen kommer nog gå fort tror jag.
Och så skulle jag upp te pappa efter praktiken med hade ja lovat :) Sen får vi se vad resterande av dagen bjuder på.

Det blir nog ev bio här i veckan med, eller det BLIR bio i veckan. Med Sabina och hennes smbo och en vän till mig. Paranormal Activity 3 :D Wiiie wiie :D Äntligen! Sen så vill jag ju se sista twilight filmen med.. Breaking Dawn som har premiär den 28 oktober. Den lär det finnas folk till att få med sig iaf. Inga problem..

Ja just det, ja hittade en sida idag med lite skånska ord, jag bör ju lära mig snart om man tar sig neråt. Fanns rätt kuliga meningar.. ^^

http://users.student.lth.se/e96pn/skanskaord.html

Nee, nu ska ja chilla en stund. Sen ska ja åka å hämta Jesper som ska sova här så han tar sig te jobbet imorrn.. Snäll man ä som lånar ut soffan.

Ha det gött så hörs vi imöra.

Puss Hej! <3


Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-23  |  Tid: 16:22:39

Hemma

Försökte mig på att skriva ett inlägg tidigare.. Men det gick åt skogen..
Och jag har inten motivation till att skriva nåt heller...

Jag hade det väldigt trevligt de få timmarna vi va nere i Skurup. Det skulle bli skönt att komma bort.. men det blev lika fort hem igen..
Nee, ingen idé ja skriver nåt för ja vet inte vad ja ska skriva.Puss Hej.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-20  |  Tid: 21:07:24

Snart snart snaaaaaaaart!!!


Snaart ska vi börja röra oss ner mot Skurup ^^ Wiie :D Rättare sagt imorrn.
Klockan 9 rör vi oss från Karlskoga. Och neråt, det ska bli så otroligt skojj att komma bort från Karlskoga ett tag. Och beblanda sig med trevliga killar istället ^^

Har fått röd färg i kletat i luggen :D Så man blir litte snyggish tills imorrn i håret. Ska fortsätta packa väskan här snart med. Så man får med sig det man behöver imorrn ^^ Har även införskaffat lite alkohol tills imorrn med. Så man kan dricka lite alkohol med boysen imorrn. Jag läntar så tills vi är framme. Ska bli så underbart kul. Men kommer sakna mina katter jätte mycket!! Tur att de får sällskap under helgen iaf.

Jaja, nu ska jag gå å packa klart min väska så jag får med mig allt imorrn :D
Puss Hej!!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-10-20  |  Tid: 00:23:22

Panik panik panik..

Kryper sig jämt på när kvällen/natten.. Alla tankar man tränger undan på dagen.. Jag går inte runt längre snart..
Har inte så mkt att säga, mår inte så bra. Det är lite mycket just nu.. Jag vill inte å jag orkar inte..
 

Hej hej.


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-18  |  Tid: 22:09:34

Bra dag!


Idag har jaghaft en väääldigt bra dag :) Igår så va jag på praktiken, hände inte så mkt. va väldigt lugnt.. VÄLDIGT lugnt.
Sen så hämtade jag Jespers dator och Jesper, kom hem hit och han lånade duschen sen körde jag hem honom. Susanna kom över och vi käkade kycklingsallad och kollade filmen Hopp ^^ Trevligt trevligt.
Idag så va det dags att gå intro på Trollets förskola för att kunna jobba som timvikarie inom barnomsorgen :D Wiie!! Nu är det bara mitt förbannde polisregister utdrag som saknas.. Fan va ja gått å väntat länge på det där! Irriterad.
Men jag har haft en toppen bra dag idag konstigt nog. vaknade imorse å va trött som ja vet inte vad, men fortfarande lika glad. Susanna va ju med på introdagen, så har ju iaf tjänat runt 500 idag.. alltid något extra tills nästa månad :D Wiie! Somnade väl en stund här förut, prata en stund i telefon och sen åkte jag upp te pappa. och sen blev det att köpa med mat till mig, Susanna och Robert. Och då dampa vi loss lite med ballongerna man fick med i happy mealet.. :D

Nu så sitter jag här å chillar.. ska väl försöka sova om nån timma eller så... Så jag inte sover bort hela dagen imorrn, börjar ju klockan 14 på praktiken. 

Såå nu har ja uppdaterat att ja lever. Och jag har haft en toppen bra dag idag. Det känns skönt. Det är jag värd.

OCh till min beundrare, lämna gärna ditt mobil nummer i kommentaren nästa gång så ja kan skicka ett sms te dig ^^ för ja vill inte gärna skriva ut mitt här på bloggen :P Grattis till dig förresten. Du vet vem du är :)

Puss Hej! 


Dagens Sanning  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-10-16  |  Tid: 15:44:00

Tusen jordsnurr deluxe!
Tänk att det kan rinnga så mycket tårar ur en person. Det är inte klokt.. Igår kände jag mig ynklig.. Väldigt ynklig. Det bara snurrar å far runt i min lilla skalle, allt, verkligen precis allt snurrar å far omkring. Och det är verkligen inte skojj.. Inte för fem öre! För jag vet inte hur jag ska vända mig, eller hur jag ska lyckas med saker och ting. Av alla personer man kan tänka sig så vände jag mig till Jesper igår.. Och det kändes väldigt bra, trots att allt blev som det blev och är som det är så vet jag att jag kan vända mig till honom. Det är slut med allt jävla skitsnack nu. Det som hänt, har hänt, det jag hört har jag hört och det jag fick se med egna ögon är något jag tänker lägga bakom mig.
Finns ingen vits med att dra upp såna saker.
Han vet vad han gjort mot mig, sårat mig osv osv.... Och jag har väl inte varit världens gulligaste jag heller. Men ändå så finns han för mig. Kändes otroligt skönt att bara kunna prata med honom igår, ledsen tjej deluxe som knallade in på Viking.. Och fick prata ur sig och få stöd och veta att allt kommer lösa sig för han kommer ställa upp. Med att hjälpa mig ekonomiskt.
Tack Jesper för att du ställer upp på mig, det är i mina ögon ovärderligt. Jag kan inget ge tillbaka mer än att finnas för dig när som. 


Men hoppas att jag får jobba en del här i början av november efter praktiken är slut, Pelmatic vill ju ha mig för att de behöver folk. Så det känns ju skönt att veta att dom kommer kunna ge mig massa extra pass så man får jobba ihop lite pengar till dec. Ska jobba så mycket jag bara kan. Så får jag väl lite ekonomisk hjälp i november.. Det är väldigt jobbigt när man har mer som skall ut än vad som kommer in varje månad.


Nu har ja fått bubbla ur mig lite.. Men det är fortfarande mycket som snurrar i denna lilla skalle.. Som inte kommer lägga sig förän läget är under kontroll.. Tills alla "småsaker" är ur världen och jag vet att ekonoin kommer lösa sig. Men jobbigast är efter jag är klar med skolan, vad händer då? Jobb? Kommer jag få ett jobb? Kommer jag få in mer än vad som skall ut..? Jag funderar iaf på att försöka skaffa fram arbetsgivarintyg från jaa, ända sen jag va på MAX.. Så jag kan skicka in allt till a-kassan och gå med där.. för jag har ju jobbat ganska regelbundet från när ja va på MAX.. Och kanske uppfyller kraven för hur mycket man ska ha jobbat för att få ersättning osv... Har ju iofs gått i skolan med.. Det räknas nog inte.. men ja ja.. Får skicka in allt i alla fall..

Nej, nu blir det såhär mycket skrivet om tankar och sånt så jag själv blir stirrig.
Men jaa, det är inte lätt att leva i alexandra Karlssons värld, inte ens jag verkar klara av det längre.

Puss Hej!


Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-10-12  |  Tid: 21:11:05

Underbara personer.
Jag fortsätter väl med en av de underbara personer som finns i mitt liv.
Nästa person jag tänkte skriva om har varit en vän till mig sen väldigt många år tillbaka. Nämligen när vi gick i typ 3an??
Denna person står mig otroligt nära. Hon heter Angelique Sjölund.

Jag och som hon hette då Jeanette lärde känna varandra i trean, när man slog ihop klasserna på Bråtenskolan. Då tyckte vi väl inte om varandra, varför vet jag faktiskt inte har ingen aning.. Men sen så gick väl åren i klasserna och man gick i 4an, 5an och 6an.. Och man lärde känna varandra, Angelique blev ett klart val av personer jag ville ha i samma klass som mig på högstadiet, man fick ju välja två tjejer och två killar... Jag valde Angelique och Monica vad jag vet och kommer ihåg.
Angelique hamnade i samma klass som mig. Toppen glad, men hon placerades i en annan klass sen. Sen så blev det massa skitsnack och hon sa upp kontakten med mig, en bra lång tid vad jag kommer ihåg. Tills jag ser i tidningen att jag kommit in på Barn och Fritidsprogrammet i Degerfors, fick då ett sms när jag va på Ica kronhallen i Sandviken.
Vi har haft tyå ett eller två stora gräl sen dess. Men vi har alltid hittat tillbaka till varandra.
Sista gången vi va ordentligt osams så fick jag ett sms typ mitt i natten: - Det ligger ett partytält nedanför mig.
Och så va det slutet på att va ovän med varandra.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om den här personen, hon är så underbar, snäll, omtänksam, har ett stort hjärta, är vääldigt duktig på att läsa människor. Hon finns alltid där när man behöver henne. Och vi har aldrig behövt umgås varje dag eller så, utan vi ses då och då på våra donkendejter och tar igen preciis allt som hänt och skapar nya minnen och skrattar så vi oftast gråter. Hon kan läsa mig rakt av, om det skulle vara något. Hon ser det direkt. Hon har svårt att ta in nya människor i sitt liv, men när hon väl gör det så betyder det att man har hennes vänskap och den skall man vårda väl.
Som sagt, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna underbara människa. Hon är verkligen en av mina ABSOLUT närmaste och bästa vänner. Och kommer ALLTID vara.
Jag ÄLSKAR henne verkligen!


Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-12  |  Tid: 16:45:09

Omtumlande..
Det är mycket just nu.. Lite för mycket runt omkring som vanligt.. Hatar när det blir såhär... Mår ju fan inge bra av det, men vad ska man göra när man kanske sätter sig i dessa sitser själv?
Men jaa, det är inte roligt just nu.
Jag funderar på att kanske droppa av skolan om jag skulle bli erbjuden tjäns via Uniflex på TC... beror på om ja trivs efter utbildning osv.. Men om ja får plats på TC, då måste jag ju gå utbilningen som är på heltid och då blir skolan drabbad, och vad händer om jag inte trivs sen då??
Ahhh! Jag blir inte riktigt klok på detta..
För som det ser ut just nu så är ekonomin det som är mest jobbigt, på alla sätt och vis!
Jag får ju fullt denna månad från csn, och i november och i dec får ja "bara" 5 tusen.. Så d gäller ju att verkligen kunna få jobba en jävla massa extra i november... men min praktik slutar ju den 11 november... Ska jag då föröska jobba ihop en jäkla massa på typ två vekcor som täcker upp resten av alla jävla räkningar?
JA jag VET att jag satt mig i den här skit sitsen alldeles själv... Det vet jag, så det behöver ingen vara duktig och påpeka för mig. Men jag jobbar på att lösa saker och ting. Betala bort saker så man slipper det.. Men jag satte mig ju i skuld hos Klarna igen när jag köpte kameran, och hos netonnet när jag köpte datorn, men en dator behövde jag eftersom katterna hade den andra ja hade i golvet så den jaa inte riktigt fungerade som den skulle...

Det är mycket nu, jag vet inte vad jag ska göra.. jag vet inte vart jag ska vända mig, soc får jag ingen hjälp från iaf eftersom jag har studielån redan och de hjälper inte de som studerar.. Sjuukt.. !! Uscha.. det är inte roligt nu. Jag har iaf sökt jobb på TC, får se om de hör av sig.. Då kommer jag nog gå på infoträff och sen får vi se om jag blir erbjuden plats, det är då jag nåste ta ställning om ja eller nej. Och hur jag ska lösa det med skolan...

Jaa nu fick jag ur mig lite grann av det som tynger.. Ekonomi är skit. Speciellt just nu. Blääsch!
Nu ska jag gå och göra köttbullar. Gotti gott!

Puss Hej!


Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-10-11  |  Tid: 23:24:13

Svar på kommentar
Carro  om Marabou Loop!:Bra att någon kan stå för det man säger,dumt att aldrig göra det från första början ?
Har du inget eget liv ? I så fall skaffa ett, för att leva på mitt pga att jag har det så jävla mycket bättre än dig på alla sätt, är ingen bra idé.
Jag skiter fullständigt i vad du säger om honom,i mina ögon är du bara en avundsjuk liten bitter fitta som inte har något att göra om dagarna.
Det här var allt som kommer sägas mellan oss,fortsätter du kommentera så tas dina kommentarer bort.Hoppas du hittar rätt i ditt liv snart för din egen skull!


Haha, klaart jag har ett eget liv ^^ Lever det väldigt bra om jag ska va ärlig. Jag lever inte på ditt liv, en blogg är helt jävla fritt att läsa och kommentera.. Så det betyder inte att man lever på någon. Så d där har du allt fått om bakfoten lilla gumman.
Och har du det bättre än mig? Ja jo tjena du.. Jag har iaf utbidlning och jobb och pluggar, vad har du mer än en idiot till pojkvän, några fyrbenta djur och ingen färdig utbildning? Stabiilt bruden, och sitter på ett jobb som telesäljare? Grattis! OJ OJ OJ. bättre än mig? Ha ha, inte för fem öre, och genom att skriva att du har det så jävla mycket bättre än mig bevisar ju verkligen att du INTE har det.
Jag har massa annat att göra på dagarna, och någon bitterfitta är ja icke, jag är en väldigt glad och trevlig person. Fråga vem som helst. ^^

Det är bara DU som inte vill inse att de två som kommenterat vill DITT eget bästa. Trist för din egna del.

Puss Hej! 


Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-11  |  Tid: 18:23:09

Marabou Loop!

För några veckor se så gick jag in på Pressbyrån på Karlskoga Lasarett och skulle köpa lite godis efter jag varit på Kem Lab på morgonen.
Vill minnas att jag köpte en korv i bröd, en dricka samt en Marabou Loop.
Visste inte riktigt vad det va då, men det såg gott ut iaf.
Och det va det VERKLIGEN!
Så vad är Marabou Loop då?
Joho, det är ska ni få höra: Marabou Loop - Mjuk kola överdragen med len mjölkchoklad :D 


Helt underbart gott :D Än så länge har jag inte sett det någon annanstans än på Pressbyrån och de kostar 8 kr styck! Dyrt.. men vad gör man inte för lite gott godis??

Puss Hej! 


Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-10-11  |  Tid: 12:23:53

Underbara personer.


Skrev ju om Louise igår på bloggen, och jag tänkte jag skulle fortsätta med en av de underbara personerna som finns i mitt liv. Som gör saker och ting lättare i vardagen.
Hon heter Susanna eller ska vi kanske säga Säässyy!!? ;P

Susanna började jag prata med genom att hon kommenterade min blogg en dag, om att hon också hade börjat på Pelmatic. Och hade väl lite frågor gällande Pelmatic.
Sen så började vi istället prata via FB, kommer inte ihåg vem som la till vem, tror det va hon som la till mig. Fick då reda på att hon va från Karlskoga från första början men flyttat till Örebro för att bo med sin pojkvän.
Pratade mer och mer med varandra. Och träffades tillslut.
Susanna är en toppen go tjej med ett stort hjärta som hon vill släppa in alla i för hon tror gott om varenda människa som knallar på jorden. Hon är snäll, och oftast glad. Lite saker som tynger henne finns det väl, och jag finns alltid där för henne som hon alltid finns här för mig.
Lär man känna Susanna så kommer man inte ångra det, för hon ger verkligen allt för en ny vänskap och har man vunnit hennes tillit, så har man den alltid sen.
Jag älskar dig Susanna Karlsson!
Hon ska följa med mig på PartyKryssen och det ska bli så sjukt underbart!
Säässyy kom igeeeeeen NU!Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-10-10  |  Tid: 21:06:51

Underbara personer.Det finns flera underbara personer i mitt liv.
Det är 4 tjejer jag pratar om faktiskt. Kommer göra ett inlägg om vardera av dessa tjejer.
Jag börjar idag med Louise.

En sjukt underbar tjej som jag lärde känna genom att jag va med hennes pojkvän. Det klickade inte alls mellan oss. För det första så va jag avundsjuk på att han va med henne, när jag gillade honom. Så uppmärksammad av mig har hon varit länge, en del av mig tyckte absolut inte om henne, en annan del tyckte om henne för att hon är så sjukt underbart snygg!
Vi hade våra duster med varandra om denne dåvarande pojkvän. När hon nu lämnade honom så har vi kommit varandra närmre och det är jag otroligt glad över. För hon är en sån sjukt härlig person.
Ärlig, Rak, Snygg, Snäll, Säger vad hon tycker och tänker, Står för den hon är. Hon har ett stort hjärta som är fyllt av kärlek och omtänksamhet.

Louise är en toppen underbar människa!! Ochjag ser fram emot att få umgås med henne mer och mer. Det är ju trots allt inte så långt mellan Karlstad och Karlskoga.. :)
Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-10  |  Tid: 17:06:12

Jävla skit!
Skulle ju ha börjat första dagen på praktiken idag.. Men redan igår så mådde jag illa, käkade ju en korv från ikea, efter halva korven så började ja må illa.. Men tänkte inte så mkt mer på det.. Sen så blev det ju taco mys hos Susanna på kvällen, och då började ja också må illa efter ett tag när vikäkat, alltså jag blev illa mående när vi åt, inte före eller efter.. Och samma idag nu när vi käkade kebabsallad, började må så ruggigt illa när jag ätit ett tag.. När ja nu tänker efter så blev ja lite halvt illamående av fylle käket i lördags natt med.. Hmm.. :/ Men jaa, så jag har spytt för någon timme sen.. Mår fortfarande lite smått illa :/

Så fick bli hemma idag.. och imorrn med antagligen.. sen jäävlar kör vi stenhårt alla dagar som är på schemat :)
Taggar för PartyKryssen som det bara är 45 dagar kvar till :D Underbart!
Och att åka ner till Skåne en sväng :D Det ska också bli skojjigt ^^

Mycket ljusglimtar i halvmörkret.

Nu blir det chill i soffan med förhäxad.


Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-10-09  |  Tid: 14:29:14

Vilken kväll!!
Ja igår va det en toppen dag, eller ja, delar av den iaf.. :P
Jag orkar inte dra upp det dåliga av dagen iaf, det är som det är nu. Men det va väl inte riktigt helt 100% okej. Sov inte hemma natten till igår, fick sova hos en toppen vän till mig. Som jag spenderade större delen av lördags eftermiddagen med. Fast det blev ett stopp på systemet i Degerfors en sväng med Susanna och Robert.. ^^ 
Sen så blev det jaa att fortsätta umgås med Martin. 
Efter att det blivit lite handling på Ica Maxi så åkte jag hem och hoppsade in i duschen och fixade lite som skulle med till Susanna. Det vankades ju utgång :D Tihii! 
Så kom dit, blåste håret och så lockade hon det på mig, eller gjorde vågor i det. Drack cider o vin, mumma. 

Sen blev det NightShift vid halv elva typ ^^ Och där va det skapligt mycket folk under hela kvällen. Roligt, så det ska vara.. :D Mucho Nice!! Dansade, drack cider och hade riktigt jäkla kul. Första utgången som man hade så underbart jävla nice på, eller jaa, första kvällen på länge som det inte slutar med att jag mår piss å grinar. Så det va en bra kväll igår med min älskade toppen underbara Susanna! Sen gick vi till Viking och käkade lite mat, guuud så underbart gott :D Ringde även Martin nere i Skåne som skall på PartyKryssen. Jag brukar inte ring afolk, men denna gång gick fan bra. 

Sen blev det att åka hem till Susanna, en snäll o go vän från Viking körde hem oss :D Tackar så underbart mycket! Han fick en kram för det. Tihii ^^ Efterfest hos Sääääässy!! Trevligt. I säng kom man inte förän typ runt 6? Eller va va hon? :P
Tack för en toppen underbar kväll Susanna!!! Du är en väldigt stor del av mig. Älskar dig! Älskar dig som min egen syster jag aldrig haft.
Puss Hej! Nu drar vi till Öret en sväng ^^ 


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-07  |  Tid: 09:06:46

Ingen bra dag.
Mr x om La la la...:
Nyfiken tycker allt du ska vara det, ett tag till för den som väntar på något väntar alltid förlänge.


Ja du får väl ge dig till känna när du känner för det helt enkelt.. ^^
Idag är ingen bra dag, absolut inte. Haft ångest och panik inatt... Massa saker som snurrar omkring och massa som måste fixas å lösas å ja allt fan vad det är. Jag längtar seriöst till måndag då jag får börja min praktik.

Vi får se vad dagen bjuder på, kanske blir lite mario Spelande med Ems ikväll. Har lovat att vi ska umgås. Så får vi se mer om vad som händer, ska ta det lugnt idag i alla fall.. det är en sak som är säker.. Ska nog ta och röja i lägenheten, ser ut som 7 svåra år är.. Och jag gillart INTE!!

Men aja.. Nog om det. Ska gå in till sängen och försöka sova nån timme till.

Puss Hej1


Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2011-10-06  |  Tid: 19:44:47

La la la...

Halli hallå!
Idag så vaknade man upp utvilad på soffan hos Susanna. Igen :) Mycket trevligt. Sover fan bra på den här soffan även om den är liten. Mysigt å sköönt :)
Blev att dra till skolan runt halv ett för att lyssna på en föreläsning. Rätt segt men gick bra ändå. Fick mycket intressant information i alla fall :)
Efter lektionen så åkte vi och handlade lite så vi kan äta hemmalgad mat idag, blivit alddeles för mycket skräpmat nu på sista tiden.. usch och fyy på oss Susanna!


Susanna är en helt underbar människa, kommer ihåg när jag kommenterade hennes blogg efter hon hade kommenterat hos mig. Jag jobbade redan på Pelmatic då. Och hon kommenterade lite på bloggen, så svarade och så började vi prata via fb, sen blev det msn också.. När hon va här i Karlskoga hos sina föräldrar så träffades vi och vi klickade helt enkelt på en gång. Det känns väldigt skönt. Vi har haft lite snetändningar på varandra och vart lite osams.. Men nu så håller vi ihop. Älskar henne!
Har sovit här i två nätter nu. Och umgåtts typ hela dagarna. Underbart. Hon är en sann vän.
Preciiis som Angelique också. Henne har jag känt i år och dar1 Ända sen 3e klass på Bråtenskolan. Vi har också haft våra downs, men nu jävlar är vi en oslagbar duo! henne skulle jag aldrig kunna klara mig utan heller, älskar våra små dejter överallt i stan.. skrattar så tårarna sprutar och jag bruakr alltid ha fel mascara på mig så det istället börjar svida i ögonen. Men oj oj så kul vi har! Rocknick 1 o 2 ^^

Underbara människor säger jag bara!!

Nu ska vi käka lite här :D Jag hoppas den nya headern funkar för er. Den funkar på min dator och den funkar för Susanna med.. Ni får väl uppdatera sidan eller nå om det inte funkar.. Haha.. ^^ Ska dola lite med det där här någon dag.


Fick en rolig kommentar faktiskt ;P
mr x om Trevlig kväll :):
Er du singel för är riktigt intreresad av dig mvh Mr x


Vem är du Mr x?
Du kan ju skriva vem du är i en kommentar, lovar att inte godkänna den. Vill bara veta vem du är ;P

Puss Hej!!!


Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-10-06  |  Tid: 01:02:51

Trevlig kväll :)

Har haft en riktigt trevlig dag och kväll idag :)
Spenderat hela dagen med Susanna, helt underbart va kul vi har ihop. Käkat en kebabsallad till lunch, och så åt vi pizza nu ikväll. Haha, fy va onyttiga vi är! Måste verkligen ta och komma igång med den här träningen. Så man är lite snyggare tills det är dags för 100% party kryssning!! Så har jag varit uppe hos pappa och fått lilla brummen tvättad. TACK pappa. Det va toppen snällt. För om jag skulle tvätta skulle det absolit inte bli ordentligt, då blir det bara lite hafs hafs.. :P

Sen nu under kvällen har vi haft besök här i form av Robert, Robin och Alexander ^^ Alltså, jag är hos Susanna. Blir kvar här inatt med.. känns skönt att kunna vara här hos henne, hon sover bättre på nätterna och har nära att väcka mig om det skulle vara något. Och jag henne om det skulle va nåt. Så det känns toppen. Ska väl sova hos Emilie med är det tänkt, jag flyttar runt här på rundan.

Men jaa, besök blev det, vi kikade på till Robins förtret, Grey´s Anatomy :D Premiär!! Och sen så blev det filmen Fjorton suger, igen. Vi såg den igår. Men jag valde ju tydligen. Haha. Så jaa, det va trevligt med lite umgänge ikväll :D Det gör vi om tycker jag.

Imorgon blir det skolan mellan klockan 12,30-16.. Föreläsning, är någon som kommer och föreläser för oss, så det blir nog mest sitta och lyssna :D Gött det iaf. Ska väl köpa med mig nåt å dricka o tugga på så man inte somnar när man sitter på stolen, vore kanske inte såå bra..

Nu blir det natten här på Skogsrundan, hos Susanna. ^^

Puss och God Natt!!


Dagligt  |   Kommentarer (4)
Datum: 2011-10-05  |  Tid: 11:57:42

Ny design ^^
Ja igår så fick sig bloggen en ny design :D
Wiiie!
Susanna hjälpte mig med det. Hon gjorde en ny header åt mig :D Nu är det väl kanske inte så att jag är någon stor modell, men jag är iaf modell från Karlskoga :D Och det tycker jag ska framgå :D
Har väl en del att filura på med bloggen också, men det får jag ta när jag har mer tid. Kanske under dagen.. Det märks.
Så får vi se hur det blir.. Den ska iaf bli mer personlig, mer mig ^^

Idag så får vi se vad dagen bjuder på.. Inget jätte spännande äventyr tror jag iaf :P Men något kul kanske händer ^^ vem vet. Ska iaf åka upp till pappa efter fyra idag och få bilen tvättad, det behövs, för den är skiiiitig.. Och jag har ju en sån snäll pappa så han tvättar den åt mig, det är ju toppen bra.
Annars vet jag inte, kännes lite för sent att åka till Karlstad idag.. Va längesen man va i Karlstad..
Iaf inne i centrum, finns ju en del affärer å strosa omkring i där..

Måste ringa till BB också så jag vet när jag börjar och sådär på måndag.. Eller så får jag kanske åka dit och presnetera mig direkt :D Vore ju rätt smidigt det med, för då slipper jag ringa ett samtal, jag som inte gillar att ringa..

Jaja, nu har jag uppdaterat lite :D Och vad tycks om den nya headern?

Hörs senare ^^

Puss Hej!


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-04  |  Tid: 19:53:37

Höst dag.
Jaa, då va vi redan på tisdag idag då.. Huua va fort det går måste ja säga.. Det börjar verkligen bli höst ute nu, det blåser och det är ganska kallt.. Usch å fyy! Hösten är fan här.. Men jaa, jag gillar hösten, löven blir så fina, men kan få till väldigt snygga bilder nu te hösten :D Wiie!
Det är mindre än en vecka kvar tills jag ska ut på praktik i 4 veckor. Guud va kuul det ska bli! Längtar verkligen. Få komma igång och sysselsätta sig lite på dagarna.

Annars idag då så har jag varit i skolan. Mellan klockan 8-11 typ.. Uscha.. det va tungt må ja säga..
Åkte till Susanna efter skolan en sväng, gick hem och somnade typ 2,5 timme..
sen blev det över till Susanna och käka lite mat. Och så drog vi till Marieberg. Hittade lite snygga kläder :) På Gina som vanligt.
Så blev det en sväng till IKEA med, och ÖoB.
Å så blev det hem igen :)

Nu sitter jag här hos Susanna pch uppdaterar bloggen ^^ vi får väl se vad vi bestämmer oss för att käka för mat. Men det blir inget som vi tillagar iaf, utan det får nog bli nåe onyttigt köp.

Jaa, nu vet ni att jag lever iaf. Och jag har blivit sämst på att uppdatera. Men jag lovade ju er en tävling i bloggen. Från Evas Underkläder, fixar upp den åt er imorgon :)

Låter väl bra?


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-02  |  Tid: 19:00:16

Helg...

Här va det visst ganska dött på inlägg.. Förlåt, det har inte varit med min mening att inte uppdatera. Har bara inte hunnit faktiskt.
Jag plåtade ju i torsdags med, det gick bra. Skulle ju haft lektion i skolan innan men den sov jag typ bort.. Dåligt av mig, sen så blev det istället att åka och kika film med Martin :D
Mycket roligare än skolan kan jag ju lova. Blev nya Pirates filmen, för typ tredje gången.. Så nu vill jag inte se den något mer på ett tag.
Efter plåtningen så kom Jesper hem typ, eller jaa hur det nu blev med det där.. ^^
Freedagen var jag uppe med tuppen, eller ja tuppen är nog vaken före tio, men det va inte jag. Och så va det lektion i skolan, skulle sätta kateter. Det gick förvånadsvärt bra tycker jag.. Visst, nu är det ju inte lika stor öppning på en kvinna och man som det va på de där dockorna vi fick öva på i skolan. Men nu har man ju gjort själva principen, lära sig sätta katetern, osv.
Och så hade vi ett litet förhör efter det. Hoppas det gick bra.
Så fortsäatte fredagen med att umgås med Martin, käkade mat på kinan, tog en snabb sväng på stan då han skulle in på systemet. Hem till honom, jaa, vi snurrade runt lite överallt i fredags tills vi landade hemma hos honom. Blev alkohol och fest och utgång på Rockbaren, eller Dark Side eller vad den heter. Goa människor, mycket skratt och nya bekantskaper. Mucho niice ^^
Blev sängen runt halv fyra efter lite käk från Viking. Mums :D
Lördagen, dvs igår blev ganska lugn, blev väckt runt 9 av Emilie, hon skulle hämta möbler hos mig som hon fått då jag inte vill ha dom själv. Så tur att dekom till användning. Så blev det att hjälpa till lite grann hos henne. Blev nyktert för min del igår, körde lite folk och hämtade lite folk.
Ble väl inte riktigt som planerat igår faktiskt, eller jag hade väl inte planerat något direkt, men jaa, orkar inte gå in på något faktiskt, det slutade iaf med att Martin skickade iväg mig i sin trevliga Saab runt sjön för att jag skulle tänka och avreagera mig lite. Gjorde väl det.. Och sen så hämtade jag dom på NS inatt med.. Kom inte i säng förän typ 4 eller nåt... :P
Och idag har bara varit väldigt lugn.. Ska snart åka iväg och käka lite mat med Susanna. Sen blir det film och chill hemma hos mig hela kvällen. Sköönt. Kan behövas..
Så jag säger PUSS hej.
Ps, imorrn ska jag sätta in pengar på kontot, ringa Tallink och betala vår kryssning. Och vet ni vad det bästa är? Min underbara Susanna ska följa med mig på den. Ja, tillsammans med Jesper och en hyttkamrat vi skaffade oss. För betalar jag direkt med kortet hos dom så dras pengar direkt och det är betalt o klart:D