Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-28  |  Tid: 18:42:05

En sån där dag....

 
 
Alla har vi dagar då man känner att man är sprängfylld med energi! och bara ska ta tag i massa saker så det blir ordning o fint runt om en..!
Men sen så är det något, en liten sak som sköljer över en och man tappar lusten och gnistan till allt man tänkte göra...!
Idag är en sån dag.
 
Jag vaknade väl o gick upp runt 11,40. Hade kört min tokiga underbara bror inatt. Eller hämtat honom då han varit på hemma fest hos en gammal klasskamrat som bor i Degerfors! Underbara brud det där!
Så kom väl i säng runt 3 inatt.. Upp en liten stund när älski åkte till jobbet runt 6 imorse..
Sen fortsatte jag att sova då det ändå är söndag och man fick ju en extra timmes sömn, eller ja.. Beror väl på hur man ser det. Kom alltså i säng runt 3, dvs när klockan slog tillbaka o blev 2. Så går väl jämnt upp för mig.
 
Men ja, jag hade tänkt jag skulle åka till Örebro och köpa 10 nya tigerbarber då stimmet på 10 som redan går i karet blev så ynkligt. Så det behövdes 10 till enligt mig.
Sen skulle jag även göra rent kattlådorma, fixa i köket med disken osv.. Och även torka rent golvet i hallen.
 
Till Örebro kom jag, köpte mina nya 10 tigerbarber fick 11 ;) en extra. Svårt att räkna de små rackarna. Sen så köpte jag även en termometer och en yngelbox.. Varför jag köpte den vette fan riktigt nu i efterhand!
Köpte även en plastback på 27 liter som nu kampynglena går i för att växa till sig bättre är det tänkt! Göra nytt vattenbyte imorrn då.
På vägen hem, sköljer den där lilla saken över mig som gör att jag bara tappar gnistan till allt!
 
Det som kom över mig va att jag saknar min mamma något så fruktansvärt mycket! Helt sjukt mycket. Jag tycker det är så orättvist att jag står här utan en mamma! Visst, nu har jag en styvmor som jag älskar och värdesätter högt! Men ja, en mamma är alltid en mamma. Ens eget kött och blod. Jag saknar henne varje dag även om jag inte tänker på det varje dag. Jag saknar henne så det gör ont idag, jag vill bara kunna dela med mig om saker till henne. Som att jag ska skaffa ett akvarierum i garderoben. Eller detta med skolan, praktik. Jobb, pengar, ja allt!
Men jag kan inte.. Hon finns inte. Visst, jag tror väl att hon är med mig, alltid, överallt och vakar över mig. Men hon är inte synlig, jag kan inte föra en konversation med henne.
Mamma jag saknar och älskar dig så otroligt mycket. Finns inga ord för hur mycket jag vill att du ska vara hos mig. Vara i jordelivet. Med mig, och min underbara sambo..
Jag får fortsätta sakna och älska mamma även om hon befinner sig uppe bland molnen. Men det gör ont. Så fruktansvärt ont.
 
Men ja, jag kom hem, bytte i kattlådorna, gick ut med massa skräp, flyttade mina kampfisk yngel till plastbacken på 27 liter, fyllde upp det 6 kantiga igen och låter det gå på lite rening innan kamphanen skall få simma i där. Jag ska bara försöka ta tag i köket nu med även om det inte finns någon ork eller motivation till det.. Men det måste göras, ochjag måste torka rent golvet i hallen med.. Men ja, imorgon kanske jag kan ta hallen? Och börja på min digitala presentation som skall redovisas på fredag.
Och så tar jag köket nu idag? Kanske.. Jaa..
 
Väntar på att Jocke ska sluta jobbet med. han har ju jobbat från 7 imorse och slutar kl 19.. Uschamej vilket monster pass.. :/ Men men, pengar. Och hoppas vi kan börja lägga undan nästa månad till att köpa oss ett hus. Alltså vi ska spara upp till handpenning för att kanske eventuellt få låna upp resten ja osv.. Så börja spara tillhandpenning helt enkelt. För nu vill vi flytta :)
 
Jaja, nu har jag delat med mig lite om hur jag känner och vad som händer och vad som kretsar i min lilla skalle..!
 
Puss Hej!

Akvarium  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-10-25  |  Tid: 14:35:41

Äventyr

Japp, som rubriken lyder är jag och sambon ute på äventyr :)
Vi åkte hemifrån runt 10 ungefär.. Och styrde bilen ner mot Mölnlycke :) där blev det å hämta fiskar, stannade till vid en akvarie affär i Göteborg också (Kålltorp) och där köpte jag väl två fiskar å så fick det följa med lite växter också.

Nu styr vi vidare mot Uddevalla som är nästa stoppet för att hämta mer akvariefisk :)
Så då har vi hämtat 5 scalarer, köpt 2 och så ska vi hämta upp tre kampfiskar. En hane o två honor. Dom som jag lagt upp bild på.

Vi ska även till Kungshamn o hämta ett akvarie som jag fått :) så värsta roadtripen!!
Så att vi sitter hemma å är sysslolösa är bara skit snack ;) haha.

För övrigt så har jag dragit på mig någon influensa av något slag!! Förkyld som tusan och ont i halsen o kroppen! Hostar lungorna ur mig på nätterna känns det som med.... Men aja! Bättre nu än på praktiken som vi ska ut på v45.

Hörs senare eller imorgon :)


Dagligt  |   Kommentarer (5)
Datum: 2012-10-21  |  Tid: 12:11:00

Underbar morgon i bloggen!

 
 
 
Ha ha ha kan inte låta bli att skratta för mig själv.. :P
Fick en kommentar om mina svar på några kommentarer. Att jag hade gett ett omoget svar på den första kommentaren... Ha ha ha oj oj..
Kommentaren va ju inte LIIIITE omogen för det heller!! Nedlåtande och negativ och påhoppande om att jag inte kan kalla mig modell...
 
Så på din kommentar svarar jag kort o gott: Omogen kommentar får omoget svar då !

Akvarium  |   Kommentarer (6)
Datum: 2012-10-20  |  Tid: 12:09:38

Kampfisk yngel <3

Här är de små svansarna, eller ja nu ser man faktiskt att det är yngel. :) så söta! Jag undrar verkligen hur många de är.. :P


Svar på kommentar  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-10-20  |  Tid: 01:46:00

Svar på kommentarer

 
 
Wiktoria
IP: 81.233.214.18

...Hur kan du skriva "modell" ? .. Du är ju inte modellmaterial för 5 öre! Betala en fotograf för att ta några bilder är inte att kalla sig modell direkt..

 Svar; Haha du måste ju va blåst du? Jag har inte betalat en enda jag fotat med för att ta bilder. Så där kan du hålla din lilla käft stängd.
Och du vet inte ett skit om vad modell material är.. Det finns pinnsmala, naormala och plus size modeller.. Så modeller av alla slag finns!
Så knip din lilla trut om vad modell material räknas som eller inte!! För du verkar ju ha NOLL koll!

Jag har dessutom FÅTT BETALT för att fota med vissa.. Så ja nee lägg ner!

Du har snygg kropp och fina former :)
Inte som alla pinnsmala modeller som oftast har ätstörningar för att vara efter "modet" :)
Mycket tummen upp till dig! :D
 
Svar; Tack så mycket!!
Du verkar ju iaf ha något innanför pannbenet som tycker samma som mig om modeller ;P
Till skillnad från den kommentaren från puckot ovan.
Så detta kommentar gjorde mig glad :D
Tack bruden!!!
 
 
issa 
kunde inte låta bli att se att folk verkar vara riktigt jobbiga och tjata på dej om massa ondöiga grejer. Folk är så jävla överdrivna ibland. Jag tycker att du verkar skön jag. Kör hårt! :)
 
Svar; Jaa, finns verkligen folk för allt som skall diskutera om allt också verkligen! Blääsch på dom säger jag bara. Helt onödigt, alla har sina åsikter som man inte ska behöva kommentera eller behöva svara på.
Tack så mycket! Du verkar va en grymt skön brud du med :) Kör hårt du också! :P
 
 
Tack för kommentarerna om min fina kampfisk Kurt som vårdar sina yngel han lekt fram med sin ena hona.
Det är hanen som sköter yngelvården tills de är frisimmande efter 3 dagar. Då måste man skilja han åt från ynglena annars blir de mat.
Nu har mina yngel(romen) dessutom fått svansar så nu har de alltså kläckts och inom ett par dagar här snart kommer de va frisimmande små yngel, en jääääääkla massa dessutom!! De är mikroskåpiska. Ska lägga upp en bild åt er där man ser dessa små "svansar" som sticker ut från rommen :D
 
 
Puss och Godnatt!
 
Min lilla hona, IFK Göteborgaren som hon heter bara för att hon är blå o vit. En så kallad CrownTail är hon. Och hanen är en VailTail :)
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (4)
Datum: 2012-10-19  |  Tid: 11:23:04

Morgon shopping ^^

 
 
Har aldrig annars tittat så mycket på sidan som heter Groupon, har ni några erfarenheter av den sidan?
Med olika deals man kan köpa, man reggar sin stad typ och får erbjudanden?
Använde mig av sidan idag, så nu ska jag bara vänta på att dealen ska ticka ut så jag får min värdecheck som jag kan lösa in hos företaget.... Trodde inte det gick till så utan att det va som hos Fyndiq att man köpte något så fixar dom o skickar hem åt en..
Aja, får väl se vad det blir av det hela!
Men jag har köpt en smyckes organiserare :D
Förvarar ju örhängena i utbrunna partylite miniatyrglasljus.. :P Halsband å sånt ligger lite vart som helst och även ringar.. Så det är ju smidigt med en sån som man kan stoppa ner smyckena i olika fack :D
 
 
Så ser den ut :D Smidig va?! Tror jag vet vart jag sett den men kommer inte ihåg namnet på sidan. Så vi får väl se vart jag ska lösa in min värdecheck någonstans :D
 
Sitter å kikar på Desperate Housewives på femman, brukar följa det när jag kan. I längtan efter att kunna förhandsboka hela boxen :)
Annars idag så blir det ett besök på banken. Måste köpa kattsand och så blire bio i Örebro ikväll :D Ska se Paranormal Activity 4 med Angelique och Sabina! Wiiie!
Ska bli toppen skoj! Älskar de där filmerna.
 
Aja, så får vi väl se vad dagen bjuder på mer.
 
Puss Hej!

Akvarium  |   Kommentarer (5)
Datum: 2012-10-18  |  Tid: 16:22:52

Vård av yngel <3


Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-18  |  Tid: 16:14:22

Examinations arbete!

 
 
Tjo tjo, the teacherstudent is back!
 
Sitter här och läser lite i två böcker som ska hjälpa mig lite i mitt examinationsarbete förhoppningsvis!
Väntar på de andra två o hoppas de kommer med posten idag eller imorgon.
Och har ju lite anteckningar till också. Men ja det är svårt att komma igång för jag vet inte riktigt hur jag ska skriva som vanligt..! Frustrerande, tur vi bara har denna och en till innan vi går ut på praktik. Och en digital presentation ska jag nog klara av tror jag.
Hoppas jag iaf ;P
 
Får se, ska försöka skriva lite från anteckningarna jag har. Så får jag väl lägga till böckerna efter det.
Hmm hmm.. Eller om man ska vänta på böckerna för att se hur mycket som står i böckerna som även står i anteckningarna. Så man har en del att utgå ifrån. Så jaa, kanske borde vänta ändå. Haha!

 Jag har även jagat fiskar idag! Dom simmande in bakom bakgrunden igen.. Dumma fiskar!
Så ja, roligt nöje eller inte!
Väntar på att mina små kampfiskbebisar ska kläckas :D Ska bli så spännande o se hur de kommer se ut, hur många som klarar sig osv osv..! Om jag lyckas driva upp några fina yngel från de två jag har.
Eller om jag kan byta in dem i butik mot något skoj :D
Märks helt enkelt.
Lägger upp en bild i ett separat inlägg på hur han så gulligt vårdar rommen i skumboet :D
 
Jaa, nu ska jag bara mysa ner mig i soffan tror jag.
Puss Hej!!

Akvarium  |   Kommentarer (4)
Datum: 2012-10-17  |  Tid: 18:17:04

375liter


Köpa/Vill ha  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-16  |  Tid: 12:56:30

Dagens absoluta Vill ha!

 
 
 
Kikat runt lite och detta är det jag verkligen skulle vilja klicka hem idag!!
Jackan kommer nog klickas hem för jag behöver ha en ny vinterjacka och den va himla skön!

Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-15  |  Tid: 19:52:27

......

 
 
 
 
 

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-15  |  Tid: 14:10:30

Ingen bra dag idag.

 
 
Det finns dagar då man känner att allt är hopplöst, att saker o ting aldrig någonsin kommer lösa sig..
Idag är en sån dag. Då jag bara vill ligga i sängen å tycka synd om mig själv. Eller ja, bara försvinna ett tag. Men försöker hålla modet uppe. Känner mig otroligt hängig med.. :(
Jag vet ju vad mina problem är, men jag har inte råd att ta itu med dem tyvärr.. :/ Det är det jävligaste utav allt tyvärr. Annars hade jag löset ett å annat vid detta laget. Men ja det drar ner mig otroligt. Men jag kämpar på, för jag måste. För jag tycker om min Joacim så mycket. Och han ger mig så mycket glädje och kärlek, att jag orkar kämpa på! Pappa o Carina är toppen gulliga de med och även Jockes föräldrar! De är guld värda hela bunten! Jag vet att med tiden kommer det nog lösa sig, men ja.. Det kommer ta tid antagligen. :( Men det får väl va så.
 
Nej men ja jag har inte en sån bra dag idag tyvärr.. Men vi ska ju åka o kika på en 4a i Rosendal runt halv sex ikväll. Så får vi se, men jag hittade ett annat hus jag väldigt gärna skulle vilja ha. Det är jätte fint, inte så mycket att renovera och sånt gillar vi!
Men ja allt märks hur det blir :) Vi börjar med Rosendal. Då har jag nära till mormor i så fall eftersom det skulle va vägg i vägg ;)
 
Imorgon blir det skolan, föreläsning är ju viktigt. Måste ju börja med den där examinationsuppgiften. Tar det på onsdag :)
Eller börjar med den då! Hoppas det inte är alldeles för mycket att klura på eller mycket att skriva.
 
Nee, nu ska ja ta å mysa ner mig under täcket här i soffan!
Funderar på att beställa hem någon serie, har börjat kika på GG nu igen... Haha!
Ska fan förhandboka DH boxen med alla säsonger!! :D

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-14  |  Tid: 22:55:19

Helgen seglar förbi..

 
 
Då har ännu en helg seglat förbi och jag har varit jätte dålig på att blogga. Samt att bloggen typ kraschade lite där ett tag för ag glömt bort att betala min domän ;P ajabaja! Inte glömma sånt.
Då stängs allt av och ingen kan läsa bloggen juh.
 
Vi har fått ordning i det stora karet nu (akvariet) det har blivit så bra. Det ska i lite fler rötter samt växter och lite gömställen för fiskarna och malarna. Men det får man ta lite pö om pö, för nu har jag lagt ner eller vi har lagt ner en massa pengar på detta projektet som är awsome! Älskar det verkligen. Det ska gå scalarer i det och så finns ett palettciklid par däri med.
 
Jag slänger upp en bild i ett separat inlägg eftersom jag har alla bilder på telefon o inte å datorn. ^^
Vi ska väl ner mot Göteborgs trakterna till helgen kanske och hämta lite firrar :D Kampfiskarna jag la upp på bild samt ett gäng scalarer :) Myyysigt!
 
Annars har det väl inte hänt så mycket.
Skolan rullar på som vanligt. Ska börja med en examinationsuppgift snart som ska va inne om drygt en vecka :) Får se hur den kompneras ihop.
Blev en ute kväll med brudarna igårlördag, bästa brudarna! Angelique, Emma och Veronica va med :) Behövs inga fler, vi är kompletta. :D Och vi hade grymt kul. Inget som kan beskrivas med ord, man va tvungen att va där.
 
Imorgon ska vi iväg o kika på ett radhus, kika kan man alltid göra, man behöver inte köpa något. Men just bara så man får se lite o ja få känslan av att få ett eget hus/radhus. Helst skulle jag väl vilja ha en fristående villa, men rashus är mysigt det också. Så ja vi får se hur det går och blir.
Ska bli spännande :)
 
Nee, nu ska jag o älsk titta på Fråga Olle reprisen och sen blir det nog sängen. Jag blir hemma från skolan imorrn och han ska iväg till ett jobb, eller ja. Vi får se hur det blir ^^ Återkommer med info ;)
 
Puss hej!!
 
 
 

Akvarium  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-10-07  |  Tid: 23:17:51

Kampfiskarna

Mina godingar som ska få flytta hit när det stora karet kommit igång :)


  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-07  |  Tid: 12:41:35

Svish sa denna helg!

 
 
Halloj!
 
Då har ännu en helg sprungit förbi ^^ Fort det går. Tyckte nyss det va fredag och att jag va ledig.
Imorrn är det ny vecka och nya tag i skolan. Wiho! Första gången jag säger det liksom. Men ja, föreläsningar är ju helg okej att gå på och lite arbete efter sen åka hem :) Jag klagar inte. Vet att det kommer bli tuffare sen men ja, lika bra att njuta nu.
 
Imorgon kommer det paket från Guldfisken, grejjerna till akvariet så man kan börja få ordning på det :D Ska bli awsome att äntligen kunna få igång det till helgen kanske. Beroende på när bakstycket till byrån behagar att komma med. Längtar tills det kan börja vattenfyllas. Och att vänja fiskarna vid det nya vattnet. Spännande! Roligt roligt!
Ska väl ev köpa tre nya kampfiskar. Tihi! Så fina är dom! Lägger upp bild i ett separat inlägg.
Mycket på gång nu!
 
Idag så ska vi även ut o äta med pappa och Carina. Bjuda dem på mat. Eftersom vi bjöd Jockes föräldrar på mat för någraa helger sen så ska vi även bjuda mina föräldrar också. :) Det förtjänar dem tycker jag. Bli lite bortskämda så som de ställer upp på en jämt och ständigt.
Annars blir det en lugn söndag vad jag vet. Skönt det. Hr inga direkta planer på något annat.
Myser i soffn och kikar på The Cinderella story med Hilary Duff. Hon är en grym skådespelare :D
 
Ja, det va väl det jag hade att dela med mig av just för tillfället. En liten uppdatering.
 
Puss Hej!
 
Bjuder på en bild på min fina kamphona :) Man kan tro hon håller på IFK Göteborg ;) eftersom hon är blå vit. Hehe

Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-05  |  Tid: 11:19:53

Kass kass å åter kass uppdatering!

 
Halli hallu!
 
Nu har det varit sån där kass uppdatering igen. Men jag orkar verkligen inte sätta mig o skriva något vettigt inlägg efter man kommit hem från skolan.
Men i onsdags så hade vår grupp samling i klassen:D Och det blev ju awsome verkligen! Tyckte vi lyckades väldigt bra med den samlingen. Vi hade en provisoriskt gjord spindel också. Haha!
Blev en sväng till Örebro på onsdagen med o köpa en Malm Byrå. Den där som är 160 lång med 6 lådor :D En sådan blev det.
Fast när vi skulle bygga ihop den, eller Jocke byggde ihop den. Jag har inte tålamod till Ikea möbler ^^
Så märkte vi att det saknades bakstycken till byrån!! Gaaaah! Typiskt liksom.
 
Så blev en tur in igår, jobbade dessutom ett kortis pass med 8-11 :) på en av mina favoritförskolor. Så det gick fort med 3 timmar. Åkte hem och käkade en kanelbulle med mjölk, va ju kanelbullens dag igår :D
 
 
 
Sen blev det powernap å efter det Örebro igen.
Vi fick beställa bakstycken till byrån som kommer inom 2-6 dagar, så nästa vecka någon gång då... Blöörk!
 
Idag så ska vi grejja med akvariet :D Silikona fast lite grejer på bakgrunden osv :) Så man får igång det:D Ska bli så skojj med det stora!
 
Såhär ser avkariet ut :D Och byrån då :D
 
Har ju glömt att nämna att jag faktiskt köpt lite bebis kläder också :D Inget märkvärdigt, och nej jag är inte med barn och kommer inte bli inom den närmsta tiden heller. Men jag vill så gärna ha barn så lindrar min bebissjuka genom att köpa lite bebiskläder :)
 
 
Så söööta :D Hihi.
 
Aja! Nu blire att chilla vidare innan man ska åka till Thomas Zoologiska å fixa lite saker :D