Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-15  |  Tid: 21:46:16

Garderobs städning



Ja oj oj, helt pltsligt så gick jag in i sovrummet och började greja i garderoben, började med att jag sorterade ihop alla strmpor med varandra, dock så saknar väl ett tiotal sin partner, skumt det där att man tror verkligen man lägger båda strumporna i tvätten, men likfrbannat så saknas någon sen efter man tvättat å ska para ihop dem. Så fortsatte jag och plocka, tog bort ett hyllplan i den ena garderboen så det blev bättre plats att hänga kläder i den med.
Har ju lådor för strumporna, trosor och bhar så det är lätt och smidigt att hitta det man ska ha.
Dock så tog galgarna slut, så får åka till öob och kolla om de har några billiga, eller så får det bli en sväng till ikea i veckan och köpa mer galgar, lär ju behöva ett par stycken till med tanke på att jag har tvätt att tvätta också, en hel del skulle ja nog säga. Haha! Är så dålig på det där med att boka tvättid och tvätta. Men ska gå ner och boka en nu ikväll sen blir det nog att fixa lite te och hård smärgås :) Gotti gott.

Fre bilder kommer här när jag började röja i garderoben, trodde seriöst inte att jag skulle kunna sova i sängen inatt så mycket kläder va det.

   
Typ såhär såg det ut när ja började, ska tilläggas att i den andra garderoben ni ser en liiten bit av med en grå tröja med svarta ränder på, den va också  total kaos. Och så fanns det ytterligare en blå ikea påse med kläder till som stod vid sidan av sängen. Så det där är före.
Efter :D

  

Så blev det :D Lådan med strumpor i är stooor, då jag älskar strumpor. Och de är köpta på ikea faktiskt. Smidiga att ha underkläder o så i. Måste fica någon bättre anordning fr mina jeans, de hänger på krokar i den ena garderoben just för tillfället. Kommer väl på något antar jag. Men nu ser det mycket bättre ut iaf :D
Och mysbyxor trodde jag inte att jag hadenågra eftersom jag aldrig hittade dem, men nu har jag hittat typ 7 stycken mysbyxor :D Sjukt. Men skönt att ha ordning på kläderna å så nu. Mycket av mina kläder hänger på galgar, för jag tycker det blir så fula veck när man viker dem.

Men är helt klart nöjd med min prestation idag :D Och har plockat orning i bokhyllan i sovrummet också. Snyggt å fint :D Vikt handdukar och lagt ner i ena sänglådan, ska ta tag i min andra garderob, elelr typ klädkammare eller vad man ska kalla det i hallen med. Där inne är det kaaaaos.. :P Mina klänningar hänger i den garderoben. Smidigt å bra.

Bra jobbat Alexandra :D *Klapp på axeln*

Puss hej!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback