Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-16  |  Tid: 23:27:06

Kvälls inlägg :)



Gnu´n från slätterna om Svar på kommentar:
Då måste du skriva ditt nick här utan att länka sidan.. så kan man gå in o spendera lite pengar på dig :P

Svar: Självklart ska jag skriva mitt nick om jag reggar mig på sidan ;P Fast det lutar nog åt att jag gör det :D Hehe. Men loovar att skriva mitt nick.


Dagen har rullat på. Är så nöjd med min garderobsstädning så jag har kikat flera gånger i garderoben för att se så det fortfarande är fint. Och det är det ju ;P
Har förlängt mitt medlemskap på modellbilder också tack vare min käraste bror ^^ Utan han vore jag inte mycket. Och inte utan min far heller.
Så nu har jag sökt en hel del uppdrag och ska uppdatera med lite fler bilder.

Sitter å soffan och myser, och sitter och skriver ner fotoidéer i min skrivbok som jag fick från Proffice när jag jobbade för dem. En bra anteckningsbok måste jag säga.
Har ni några förslag på fotoidéer man skulle kunna göra? I snön, den som finns, eller till sommaren eller ja vad som helst? Så kommentera gärna :D Så skriver jag upp den å har den i åtanke :D Alltid kul att kunna testa fler saker.

Ska ta mig en kopp te nu innan det är dags för sängen. Har haft min värmepåse på magven och mått gott. Tittat på två filmer. Snart blire dags för sängen så man orkar upp om man får ett jobb pass imorgon.
Mys kommer imorgon om han mår bättre. Stackarn är sjuk.

Säger väl God Natt och dröm sött käraste läsare!!
Återkommer imorgon :D

Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: Gnu´n från slätterna
DATUM: 2012-01-17      TID: 16:41:24     BLOGGADRESS:

Bra det.. Vissa tjänar som attan av att klä av sig fort o be om tips innan det händer grejer :P andra låter kläderna vara på o låter tippsen leka klädpoker tills hela allt det härliga är där.. mångs skriver mycket skit oxå.. gäller att bita ihop.. ignorera o köra sitt race där.. är man trevlig o fixar bra rates så får man mycket tips = mycket pengar.. som kan vad jag läst kanske stödja dina skulder? Men jag längtar o väntar snarast på det nicket :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback