Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-09  |  Tid: 16:28:51

9 januari 2012




Jahopp, då va ännu en hel över igen och vi är snart inne i mitten av januari redan.. Hualigen va fort det går! tycker ni inte det?
I torsdags så hämtade man broder på Volvo, körde han till vårdcentralen. Sen så skulle han vidare till en kompis och dricka, körde dom sen vidare runt 02.. sen fick man gå å lägga sig, men somna inte förän tre typ.
Fredagen blev det att grejja lite å fixa, hämta broder och köra han så han kunde fixa med lastbilen som han inte orkade göra på torsdagen. Och så hem, duscha å grejja, och inse att man hade en swimmingpool i badrummet, elelr duschen. Trots att jag rensade bort allt klägg innan. Så fick bli en rejäl snabb dusch. Blåsa håret, sätta igång med maten. Sen så kom mys hit och vi käkade lite mat som jag fixat, fläskfile, klyftpotatis. Sallad, tzatsiki och bea sås till det :) Blev lyckat! Han fick skära köttet dock ;)
Så kikade vi på Paranormal Activity 3.. Den va bäst på bio, när man inte sett den innan, men visst, kalla kårar gav den mig igen. Så jag ville krypa in under tröjan och gömma mig.

Så blev det dags att köra på broder igen. Så mys åkte hem. Körde broder och hämtade broder runt 02 på Woodys. Hade preciiis kommit hem och tagit av mig kläder för att gå å lägga mig när broder ringer igen o frågar om jag kan köra ett par kompisar till han till Degerfors..... Så fredags natten somna man inte före 03 heller.

Lördag, vaknade, halvt död, klev upp la mig i soffan å kände mig halvt vid medvetande. Behövde iaf inte köra broder på förmiddagen som planerat innan. Så efter mys krånglat med bilen kom han å hämtade mig så åkte vi in till Degerfors å mös mest hela dagen. Beställde varsin kebabtallrik å käkade. Gott de :D
Sen körde han hem mig å så blev det lite puss mys i bilen innan jag gick in. Å så fick man senare hämta broder igen, tredje dagen i rad på Nightshift kl 02, dock va han inte på plats kl 02! Utan såg honom 02,20.. Och så blev det lite strul så man kom inte iväg direkt.. Körde hem en kompis till min bror till Storfors. Hem till mig kom jag inte förän ca 04.... Trött, somnade. 

Söndagen tillbringades i soffan, med undantag för att åka upp till pappa å hämta lite mat. Sen så blev det soffläge hela kvällen. Eller, gav mig ut på jakt efter kaustiksoda. För att gå en match med duschen, och i slutänden var det jag som vann :D Nu rinner det så fint i avloppet så slipper swimmingpoolen :D

Jaa, och idag har jag jobbat tre timmar på en förskola, och ska va där tisdag o onsdag med. Skojj skojj! Det är en ljusglimt i mina ögon att jag får mer jobb. Mer jobb, mer inkomst så man kanske kan överleva månaderna :) I väntat på ett bättre jobb.. Eller bättre jobb finns faktiskt inte, jag vill va förskolelärare, men jag kan inte leva på ett timvik och jag kan inte söka jobb som förskolelärare då jag bara är barnskötare. 

Jaja, nog om babbel. Nu vet ni vad jag gjort i helgen. Myst och varit taxi chaffis till min bror. Tur jag får köra hans bil, en underbar Vlvo XC70, automat. Helt toppen!

Å Daniel, hör av dig :) På nåt vis, 076-2 kan jag ge dig som led tråd om du söker på nummer upplys. Sök bara inte med Eriksson som efternamn bara.

Over and Out!
Puss Hej!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback