Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-06  |  Tid: 13:21:16

Funderingar..




Det här med kärlek eller ordet jag älskar dig är för mig helt skumt..
Vissa älskar någon från första gången de träffas, och skriver jag älskar dig överallt osv osv.... sen en vecka eller två så har de en ny de älskar.. ?
Betyder inte ordet Jag Älskar Dig något?
Det verkar va så lätt att säga jag älskar dig till någon, men hur mycket menar man av det man säger dåå?
Eftersom man kan älska en person två veckor efteråt typ.. bara exempel, men det är väl sån där tyspisk fjortis kärlek, killen de träffar betyder allt, sen tar det slut och så skaffar de en ny sen som de älskar lika mycket. Men ja, hur mycket betyder orden Jag älskar dig då?

Jag ska ta ett exempel bara, har en vän på fb.. h*n träffade en person eller de har pratat en tid sen träffades de ganska nyligen, och redan från första dagen de träffades så älskade h*n den här personen.
Det är något som stör mig så.. Första gången man träffas och man älskar personen, och skriver det precis överallt..
Visst det är ju jätte gulligt, jag missunnar h*n inte alls. Jag är glad för de två.
Men för mig är det omöjligt att kunna älska någon jag inte ens träffat.. Känns inte rätt, det går inte att utveckla såpass starka känslor utan att man setts? Eller? Går det? Är jag bara dum? Iskall?

Och för vissa tar det väldigt lång tid innan de ens kan säga det, utan man håller sig till jag tycker om dig väldigt länge. Innan det vidare utvecklas till det starkare ordet. Älskar. Jag tillhör den där delen som väntar väldigt länge med att kunna säga jag älskar dig. Men det har lite med mitt förflutna också. Visst har jag känt väldigt starkt för vissa av de ja träffat. Men ska sanningen fram är det bara två jag älskat. Och det är min första kärlek och sen han jag va med nyligen. Han fick mig att riva alla murar jag byggt upp och jag älskade honom. Nu har jag satt upp de där murarna igen. Tjockare än någonsin.
 

Jag älskar dig har stå stor betydelse, det är starka ord. Som man inte bara kan kasta ur sig hur som helst, jag försöker verkligen få ihop ett vettigt inlägg här, men jag har så svårt att uttrycka mig.
Det känns som om jag bara upprepar mig på något vis..
Jag hoppas ni förstår vad jag menar iaf.. Att Orden Jag Älskar Dig har en stark betydelse när de sägs till den andra personen. Att de betyder något. Men för vissa verkar det bara kunna gå att kläcka ur sig det direkt..

Lika bra att jag ger upp för jag vet verkligen inte hur jag ska uttrycka mig på rätt sätt.. Men ja, det har väl mycket med mitt förflutna att göra som gör att jag blir såhär förbannad på hur man bara kan säga det rakt upp å ner utan att nästan inte ens ha lärt känna personen.
Så jaa, här sätter jag stopp.

Over and out!
Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback