Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-01-27  |  Tid: 23:48:38

Astrid Lindgren filmer :)



Sitter i soffan och tittar på Bröderna Lejonhjärta. Det är en rätt sorglig film egentligen, jag började gråta redan i början faktiskt redan 5,30 in i filmen.. å sen va det kört.. Men nu är det lugnt igen. haha.
Ska kika på Madicken filmerna med tänkte ja, och kanske Rasmus på luffen. Har ju lite timmar att fördriva tills man kanske får ett sms av underbaraste att han är på svensk mark igen.. Å har täckning vill säga.
Nu orkar jag snart inte sakna han mer.. :/ Det är ju jobbigt.

Så jaa har lite timmar att fördriva, för vem behöver sova ;) Inte jag. Bara nån timme eller två innan man ska upp o iväg med Angelique på frukostfika inne i stan :D Wiie. Måste köpa ett nytt puder imorrn, får bli ett från hm, lite budget smink sådär när man inte har pengar till det man brukar köpa.
Använder ju Lumene Mineral Puder annars, det tycker jag är riktigt bra. Får köpa när ekonomin blivit stadig igen. ^^ Vi får hoppas på det bästa här nu inom kort. Att jag får ett jobb, eller åtminstone mer timmar i februari på kommun.

  

Å så tycker jag att ni kan bli medlemmar på Karamba också. En toppen spelsajt på nätet liksom :D Länk finns ovanför headern ^^ Bara klicka så kommer ni till sidan. Puss på er :D

Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: Philip S
DATUM: 2012-01-28      TID: 12:40:14     BLOGGADRESS: http://rawpixel.blogg.se/

sv, alltså det beror ju på vad du har kommit överens om med fotografen. För det är inte alltid får redigera bilder som fotografen har tagit!

Annars är det bara skicka!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback