Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-23  |  Tid: 23:32:20

Kvälls snack




Haha det blev visst ingen tvätt idag. Åkte å handlade lite när jag slutat efter jobbet.
Sen blev jag sittandes framför datorn och har glott lite på tvn. Inget direkt av värde. Förutom att jag blev lite blödig i slutet av Sofias Änglar :P Men så brukar det vara.
Har skickat lite mail till olika sidor med så vi får väl se hur det går. Vore ju nice om det blev något av det.
Måste ringa ett samtal imorrn med. Jag som avskyr att ringa. Men men, kan det leda till jobb så får man ta sig i kragen.
Och så blir det möte på banken imorrn kl 11. Håll tummarna att det går vägen nu bara!!

Kanske får göra ett foto jobb nere i skåne elelr kanske till å med åka över till Köpenhamn för att göra det :D Vore fan lite häftigt. Som lättklädd värdinna för en swingersklubb ;P Hur coolt vore inte det liksom :D Och kommer desutom i så fall hamna på deras webbsida. Så jaa vi får se hur det går. Jag hoppas iaf att de blir klara med inredningen osv tills dess jag är nere i Malmö på mässan.

Någon som bor i Malmö förresten som läser min blogg?? Skulle väldigt gärna behöva veta om det är långt från Malmö centralstation att ta sig till mässan? En ny mässhall som ligger på Mässvägen. Eftersom jag troligtvis åker tåg ner så måste jag kanske ta mig på egen hand till mässan och undrar då om det är långt? Hittar ju verkligen inte nere i Malmö.

Imorrn hoppas ja på ett soft eftermiddagspass igen eftersom ja ska va på banken kl 11 så kan jag inte börja direkt på morgonen.. Eller javisst skulle det funka, men vill inte gärna säga att jag ska på möte kl 11 å va borta ett tag liksom. Så jaa, står tillgänglig mellan 14-18 igen.
Nu blire att kika lite på Mean Girls och sen sova :)

Natti Natt o Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback