Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-12  |  Tid: 17:20:34

Jobbelijobb



Har jobbat måndag-nu idag torsdag, så därför det varit lite kass updatering.
Har varit slö o trött i kroppen när jag slutat så inte direkt orkat blogga om nåt speciellt faktiskt. Och har väl inte haft så mkt att skriva om heller. :P
Hon som ja va vikarie för kommr imorrn så det blev sista dagen med jobb på den förskolan för denna gången, men hoppas snart att jag kommer få pass där igen, älskar den förskolan. Vore skojj att få hamna på någon annan avdelning också. Verkar va omtyckt på förskolan faktiskt, för en av fröknarna på ettans avdelning frågade om vi ses imorrn..
Hoppas på att få något annat pass imorrn bitti ^^ Ska ställa klockan på halv sju så jag är vaken om det skulle plinga till i telefon. Så man är beredd också och inte helt nyvaken och halvborta.

Sötaste sov hos mig inatt, kom igår kväll och så sov han kvar hos mig, somnade tydligen föra honom för första gången :P Underbart mys. Men han va inte direkt pigg när klockan ringe o ja pussa honom gomorron. Han såg väl ut som en zombie ungefär. Haha. Så söt han är. hade iaf förberett kaffe till honom så det va han tacksam för.
Han va förbi en snabb sväng nu med, gos. Hade glömt sin vattenflaska eller vad man ska kalla det, så den va han förbi å hämtade.

Nu ska jag väl bara ta det chill resten av kvällen, kommer nog somna en liten stund nu här.. faktiskt. Är värd det ;P

Ha d gott så hörs vi snart igen med nåt roligare inlägg kanske.
Over and Out.
Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback