Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-01-29  |  Tid: 21:29:21

Planerar :)




Sitter å planerar lägenheten lite :) Eftersom det är planerat att jag ska bo här ett par år till hoppas jag så kan man ju lika gärna tapetsera om lite och få det som man själ vill.. Har ju liksom gult typ i både vardagsrum och hall.. I vardagsrummet kan jag kanske leva med det gula, men hallen och köket ska göras om helt klart.
Så sitter å kikar på tapeter på rusta. Pojkvännen avslöjade ju idag att han kan tapetsera, så det blir nog han som får hjälpa mig med det ;) Riva tapeter o spackla så det blir jämt kan jag hjälpa till med helt klart. Men det andra det kan ja icke ^^ Så tur man skaffat sig man som kan sånt.
Å man kan planera utan att ha pengar. För det är bra att ha en plan att gå efter även om det kanske blir ändringar på vägen sen :D Men då har man iaf tänkt sig något från början.

Har nog tänkt mig att det blir grått i köket iaf. Eftersom skåpluckor och sånt där är vitt, kylskåpet är också vitt, så då kan man bryta av med grått istället :) Blir nog super det ^^



Denna tänkte jag i köket som fondvägg på den väggen som är hel liksom :) Tycker den är fin, och så är det lite mönster i den som är rätt neutrala så man inte stör sig på dem eller blir trött på dem så fort. :)
Och så kör man resten av köket i vanlig enkel grå tapet.



I hallen vet jag inte ritkgit hur jag vill ha det.. Vill nog ha ljust iaf eftersom det inte finns så mycket ljus som går ut dit.
Har väl tänkt mig en fondvägg där ute med tror jag. Och har hittat en tapet jag gillar.



Fast är inte säker än, eller så blir det den, å någon enkelfärgad, vit kanske så det blir ljust i hallen. Får se, men planer har jag iaf :D Fast jag är väl inte inne på sådär shabby shick (stavning) men vitt är snyggt och stilrent och det inger ljus. Och som ja skrev så är det ju rätt mörkt i hallen och då ger det vita lite mer ljus. Så kan man sätta upp några snygga vägglampor med som lyser upp under kvällarna. Har inte kommit så längt ännu.


Sängen i vardagsrummet vill jag flytta så det står emot en liten vägg eller kort vägg heter det, om den får plats där. För då kan man ha en tv på väggen på motsatt sida. Skulle bli toppen bra tror jag. Och sänggaveln till den med lampor i. Gillade inte sänggaveln från första början, men nu har ja börjat gilla den mer och mer. Så den blir det att investera i när det kommer tid och pengar för det.
Men det får va fortsatt hmm, åt det röda hållet i sovrummet. Och så vita möbler till det, sängen är ju vit, och så har jag en hylla uppsatt som är vit. Så får nog fortsätta åt det vita hållet där inne.

Å vardagsrummet får nog vara som det är tills vidare. Tapeten här inne är det ju inga fel på. Än så länge i alla fall.. :)

Så får fortsätta planera lite och kika runt, ifall man skulle ändra sig. :) Men nu känner jag mig ganska säker på hur jag vill ha det.

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback