Dagens Sanning  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-07-15  |  Tid: 15:39:44

Dagens Sanning....




Dagens sanning idag är flera stycken. Vi tar dom i turordning.

Dagens Sanning Nr:

1. Det va mycket bättre att bo i den andra lägenheten för där hade man postfack så man slapp vakna varje gång posten kom. (dessutom kom den skitsent varje dag) Nu vaknar jag varje gång posten släpps ner på golvet.

2. Ekonomi suger hårt! Vad man än vill göra så har det med pengar att göra, som att jag vill fixa min bil så den sticker ut lite i mängden. Typ sänka eller köpa snygga däck och fälgar. Kanske tona rutorna? Eller sätta nån snygg dekor i framrutan..
Ekonomi finns inte till större lägenhet. (Nu ska ja inte flytta men hade gärna velat ha en trea)

3. Jag hatar CSN. Mer behöver ja inte säga tror ja..

4. Jag har inte 11 tusen.

5. Jag saknar att vara kär, den där underbara känslan när man saknar någon eller får ett mysigt sms, eller veta att man har någon som man tycker väldigt mycket om.

6. Jag kommer satsa helhjärtat på modellandet. Jag hoppas att jag har stöd från omgivningen. Och framför allt den jag blir tillsammans med.
Jag ser bra ut och jag kan göra något bra av det. Kan jag bli publicerad i Sverige eller utanför Sverige så är det något jag inte kommer tacka nej till. Att inte skämmas för vad man gör är också en sak man måste tänka på. 

7. Jag har ångest över vad jag ska välja för utbildning faktiskt. Jag har kommit in på komvux, men jag har också fått antagningsbesked från univesitetet, står som 6e reserv på Karlstad på både campus och distans. Jag vill ju bli förskolelärare.. Men borde ja avsluta min USK utbildning?

8. Jag är förstörd inombords. Men jag ler så fint utåt. Nästan varje dag. Ibland brister det.

Det va 8 små Dagens Sanningar som jag har på hjärtat.. finns säkert mer, men jaa.. Detta är väl vad som kretsar runt just för tillfället.

Repeat just nu: Next to you - Chris Brown feat. Justin Beiber

Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: Angelique
DATUM: 2011-07-15      TID: 17:59:57     BLOGGADRESS: http://kinkykitten.nu

Allt löser sig, förr eller senare. Kanske måste du ha lite uppförsbacke nu innan du kan njuta av nedförsbacke senare. Men den där nedförsbacken kommer alltid.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback