Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-08  |  Tid: 11:55:29

Sitter på tåget



Tåget rullar nu mot Stockholm.. det känns helt oke.
Förutom att han jag skulle fota med på söndag bangat ur totalt, han har tagit bort sin sida på Mb, får inte tag p han på msn, mail eller telefon.. Jävla sätt, d kan man istället säga, nej jag vill inte fota, vi skiter i detta. istället för att bara inte höra av sig mer..
Dålig stil.
Så där ryker det arvodet jag räknat med, eller jag har väl inte räknat med det, men jaa.. hade varit kul att ha fått dom pengarna faktiskt. Men men, får leta upp andra fotografer att fota med.. ^^

Har ju eventuellt en idé på gång med en fotograf. Så vi får se om den genomförs.. Jag hoppas det iaf :D ska bara hitta två pers till, killar som ställer upp också. Vad det är för footo idé tänker jag inte ta här. Haha. Men det är rätt skojj tanke iaf. Får see..
Det har med arvode att göra också eftersom jag är ensam tjej i det fallet med.

Men men, som sagt, vi får se helt enkelt.

Första anhalten idag är Botkyrka, där jag ska möta upp Ananto ^^
Ska jag va ärlig så hade jag gärna haft med mig någon den här helgen. För jag är så nervig av mig när ja inte hittar osv osv...
Men inget att göra åt. det är som det är nu tyvärr. Men det ska nog gå bra. Hittar väl alltid någon vänlig själ att fråga.

Nu blire att fortsätta lyssna på musik.
Förresten, det har strulat sig två gånger när jag åkte tåg oftare för ett par år sen.. trror ni inte det strular nu med eller? Nu står vi still bortanför Hallsberg någonstans.. För vi har förlorat kontakt med något.. vad vet ja icke.. Så still står vi.. KUUUUL! INTE. Haha..
Det är strömledningen som är ovanför oss som inte har någon ström, utan ström tar sig ju tåget inte vidare. Ha ha ha! Lyckat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback