Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-13  |  Tid: 13:20:31

Fucked up i kroppen!



Halluu kära läsare!!

Nu är man vaken och är helt fucked up i kroppen :P
Va vaken sen typ 10 igår och sen gick jag och la mig 04,50 ungefär imorse. Haha, jag va helt enkelt inte trött..

Jag väntade på mitt nattliga besök.. men det kom aldrig, vi planerade att vi skulle ta ett natt dopp, och sen åka tillbaka hit till lägenheten, men dessvärre har ja ju katter och sällskapet har tydligen allergi.. Så jahopp.. d sket sig mitt i starten.. Kul liksom... Kommer ju aldrig funka att ha sällskap här en natt eller ens en helg.. Så hur får man det att gå ihop? Jag kan liksom inte göra mig av med katterna..

Märks hur saker o ting blir.. Men jag har iaf lärt mig en sak på denna resa med allt vad killar är, man ska aldrig ha några förhoppningar om saker och ting. Så det tänker jag inte ha. Tar det som det kommer.. Det blir som det blir helt enkelt..

Jag ska hämta ut mitt paket på frödingshallen idag, det hade kommit edit men har inte fått nåt sms från dom att det är registrerat där som stor försändelse som inte gått att dela ut.
Skuuumt säger jag  bara!

Precis lika skumt som att jag inte kunde fixa min header igår! Gjorde ju allt rätt vad jag vet.. Men icke dåå... Den vill inte synas... Någon som är lite mer teknisk och hajjar detta med header design som kan hjälpa mig? För ja vill verkligen ha en header på bloggen.. Vore nice faktiskt.. Haha.
Så kan du hjälpa så skriv gärna en kommentar!!

Idag blir det inte många handtag gjorda iaf.. jag städade ju igår så det behöver jag inte göra idag. Jag ska göra lite mat idag för en gångs skull :D Det blir pasta och köttfärssås, tänkte testa en sån där Dolmio pastasås, och det fick bli en med vitlök.. :P Så vi får se hur det blir. Berättar mer om den sen ^^
Får alltid den där frasen: "Vilken dag är din Dolmiodag?" i huvudet när ja ser de pastasåserna å sen från reklamen. Haha. Men det ska bli spännande och se om den är nåe god. Hoppas ^^

Nej, nu så ska jag bara chilla vidare. :D
Ha d gott så hörs vi under dagen!

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback