Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-10  |  Tid: 20:09:26

Plåtning med A i Sthlm.



Vilken härlig söndag detta varit, pratat bort den med Björn i telefon. Så snart så blir det Sundsvall och plåta med ^^ Det ska bli nice.. :D
Pratat om allt å lite till, jag som inte gillar å prata i telefon svarade å sen så gick 5 timmar väldigt fort ^^
Är roligt när man hittar en person som gillar samma typ av foto som en själv, då kan det aldrig bli fel. Så biljett upp till Sundsvall är bokad.

Nu snart ska jag ta å fixa mig lite käk i form av kekabtallrik. Är så jäääävla sugen på det!!
Längtar tills jag får mina bilder från A med.. Jag plåtade ju med två stycken A när ja va där.. Och dom ena har ag inte fått än. de andra har ag fått nu. Och ska lägga upp en favorit här tänkte jag som vi båda gillar.

Det va vääldigt skönt att sov ai sin egen säng kan jag ju säga. Riktigt jäkla nice att få somna i mina egna lakan och med Skruttan bredvid mig. Goa kisse!

Så kvällen får bli chill med lite käk och Färhäxad ^^
Det blir en bra kväll det :D Heeelt klaart!!



Den är visseligen helt oredigerad nu. Men jaja d får gå ändå ^^

Å sen så vill ja bara tillägga att ge faaaaan i mitt liv. Sluta springa med massa jälva skvaller till min far om mina bilder!
Pappa och jag har en VÄLDIGT öppen reltation till varandra så det ni säger kommer fram till mig. Och han skäms inte för mig! Det är MITT liv. Min fritid. Min nya hobby! Och det finns dom som tror jag kan gå långt! Så ge faan i o spring med massa snack. Jag är trött på det. Jag vågar göra nåt med mitt liv! Orka låta det förfalla när jag vet att jag ser bra ut och kan få till bra bilder och kunna bli publicerad i sinom tid.
Det ni säger till min far.... Det kommer fram till mig. Ursäkta mitt uttryck nu. Men HÅLL KÄFTEN om ni ska babbla. Jävla Djungeltelegraf släkt man har!
Pekar inte ut någon i bloggen.


Får väl se om F kommer uppåt Värmland under veckan.. ^^ Skulle va nice. Kanske skulle man kunna gå ut å käka nåt å sen ev kika nån film eller så.. Eller åka neråt näset om det är fint väder å chilla där? Det märks.. Vi får väl se om han kommer uppåt till å börja med..
Mys mys skulle det va iaf.
Nåt inom mig säger att det skulle kunna funka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback