Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-09  |  Tid: 09:49:13

Hemfärd idag.




Hallu hallu!
Update från vackra Stockholm ^^

Jag åker hem idag efter plåtningen med fotografen ja ska träffa idag. Eftersom jag inte fick tag på han ja skulle fota med på söndag. Så då bestämde jag mig igår för att åka hem, så avbokade hotellet och ska kolla med biljetten idag om den på nåt vis går att omboka.
Annars köper jag en ny och skickar tillbaka den jag har. Så det löser sig..

Men nu så hörde han ju av sig han ja skulle fota med på söndag, men jag orkar inte grejja med att boka nytt hotell när jag avbokat detja skulle sova på.. Nope nope, så Alexandra åker hem idag till sitt käraste Karlskoga. Längtar efter mina katter. Mina mysdjur!
Men får väl ta mig tillbaka till Sthlm någon dag under veckan kanske, går ju att vahär över dagen bara, så det går ju att lösa. :D

Men jaa, det har blivit många bilder tagna.. Många bra tror jag, har faktiskt inte kollat så noga på dom. Får dom över mail iaf.
Jag vet att det finns en som jag gillade riktigt mycket som ja fick se, den kanske blir att förstora upp? Vi får see :D Min lägenhet kommer skrika Alexandra tror jag. Men är man nöjd med det man gör och åstadkommer så skaman väl föreviga det på väggen? :)
Ser fram emot att få bilderna iaf. Ska bli nice att glo igenom.

Nee, nu blire nog snart att göra sig iordning för att sen ta T-banan till centralen så man är där i lagom tid så man kan fixa med biljetten och sen köpa en redbull... Har sovit under natten, men vaknat flera gånger.. Det har varit varmt, och så har ja ju sovit på en skinn soffa. Haha, hud mot skinn.. oj oj oj.. :P
Så jag är väl lite trött, men det löser sig. Får ju som sagt komma hem idag.

Då vankas det nog lite alkohol tror jag ^^ Är sugen på deeeet.

ee, göra sig iordning kanske va det?
Eller om ja kikar ett avsnitt av förhäxad innan? Hmm.. hmm.. återstår att se.

Ps, tänkte svara på era frågor ni ställt om sex imorgon. Så än finns det tid att ställa frågor om ni vågar.. ^^

Puss Hej!



Lottie o Sigge får avsluta detta inlägg ^^ Mys kissor!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback