Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-16  |  Tid: 18:18:34

Starta eget...




Igår så satt jag och läste i en katalog om hur man startar eget och allt vad man nu ska tänka på. Det va faktiskt rätt intressant om jag får säga det själv ^^
Men vad skulle man vilja starta för något då? det är ju det som är frågan...
Många säger ju att intressena spelar en stor roll i det hela, men då är ju frågan, vilket av mina intressen skulle kunna bli en bra start till ett företag?

Nu är det ju inte sagt att ja ska starta eget företag. Men drömmen man hade för några år sen va ju typ ett cafe.. Men det finns det ju fullt av i Karlskoga, och det som är mest poppis är ju Som hemma och Café Kulan. Så det är inget att konkurera med.
Å modellandet kan man ju inte använda dirket heller, skulle aldrig bli lönsamt.. Skulle man satsa på nåt som har med katt att göra så blire svårt det med.. För vad ska man exakt hitta på?
Vad har ja mer för intressen? Vännerna, men det går ju inte direkt heller, shopping..? Starta butik i Karlskoga? ALDRIG. Funkar inte. Så jaa, vad skulle man kunna hitta på?

Ingen aning, det va i varje fall intressant att läsa den där lilla katalogen. För det stod mycket bra i den, att starta, idén, uppbyggnaden, bokföring osv osv...
Vet ju att en gammal klasskamrat öppnade en godis butik här, men det gick inte så bra.. Så det måste verkligen va nåt unikt..
För ett tag sen så hade vi INGEN typ salong där man kunde fixa naglarna.. NU helt plötsligt har vi TVÅ!
Så man måste vara unik, en i sitt slag.. Något det inte finns mycket av, och etablera sig på ett bra ställe där man vet folk går förbi, åker förbi, hittar till lätt..
Mycket att tänka på faktiskt..

Men kul vore det att starta nåt eget.. Vid sidan av jobbet eller skolan.
Kanske skulle man skriva in sig på en sån där träff där man får en föreläsning om det??

Får spåna mer på det där.. först och främst kanske komma på en idé om vad man skulle vilja starta med.. ^^

Jaja, d får va allt för denna gång.

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback