Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-28  |  Tid: 23:49:34

Effektiv lördag!


Idag så har det varit en effektiv dag.
Hämtade pappa runt halv tolv och då åkte vi först till Granngården och köpte nät till balkongen. Så kattorna inte ska trilla ner å slå sig å springa bort.
Sen åkte vi till Cheapy och köpte lite grejjer, bland annat en till hall lampa som jag hade sen innan. Blev toppen bra med två stycken i hallen.

Sen så har vi grejjat med massa saker, fått upp nätet, jag har plcokat å grejjat själv, och har fortsatt under kvällen, fått upp alla coca cola glas i vitrin skåpet, spritflaksorna, fått ordning på Maui byrån, två spelen och dvd boxarna, ska snart ta tag i dvd filmerna.

Imorrn så blir det att sätta upp spegel i hallen, hyllan till badrummet, tavlorna till sovrummet, hyllor i vardagsrummet så jag kan få upp de paryLite produkter jag ska ha uppe. Mina tre cylindrar kommer hamna ute på den vita byrån.

Jaa, lovade ju lite bilder på hur det såg ut när ja flyttade in alla grejjer tyyp.. röran ungefär..











Så här har det sett ut tills igår, då man verkligen började ta tag i saker.. Visst, det står saker lite här och var fortfarande. Det enda som det faktiskt är orning på är köket ^^ Men det börjar bli ordning överallt också. Känns skönt. det får ni bilder på imorrn kanske, när det börjar bli mer organiserat. :)
Garderoben ser fortfarande ut som på sista bilden, lite värre kanske. Haha, det är en Jump in closet, eller dive in closet.. :P För det kläder och lakan å handdukar överallt där inne.. :P Men snart så kommer det bli ordning.

En sak som är riktigt organiserat är ju vitrinskåpet!



Så, nu har ja gett er lite bilder.. :D Men mer kommer. När det blir mer ordning som sagt.
Puss hej!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback