Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-05-25  |  Tid: 21:45:24

Det tar aldrig slut..



Varit på jobbet idag igen, samma ställe jag va på i måndags ^^ Gick jätte bra idag, fast det gjorde det ju i måndags med.
Goa barn det där.. Så länge man vågar höja rösten lite och bita ifrån :)
Jobbade mellan 9-16 idag.. bra pengar måste ja säga ^^
Ska vara där imorrn med, fast på en annan avdelning ^^ Va där i måndags en stund på morgonen. Så det blir nog bra, barnen där gillar mig ju redan :D

Kom hem och började packa och grejja med allt det sista, massa småplocka som är skit tråkigt och tar mest tid och känns helt meningslöst.. Men det måste ju med..
Vi tog sista delen av soffan med så nu står den klar på plats iaf, det känns skönt. Slippa tänka på den. På fredag tar vi tvn och tv bänken.
Och imorrn tar vi resten av allt småplock.. Det vill säga en hel del faktiskt.. :P Känns som att det aldrig tar slut. Men snarst så.

Det är nu jag börjar känna vemod för att flytta ifrån det här stället. Grannarna är ju så trevliga. Området är nice, trevligt, barnvänligt, inte massa fest och stojj...
Det är nu jag funderar på om jag verkligen tog rätt beslut.. men det är väl bara för att det är så mycket smågrejjer att ta reda på fortfarande.. Att det aldrig verkar ta slut.
Men det kanske lägger sig när jag väl är på plats i den nya lägenheten. När jag fått ordning på allt och kan slappna av, koppla av, tänka klart.
Jag hoppas det iaf. Men det känns verkligen som att det där kommer bli skit bra. Kommer bli mys när allt är klart.
På fredag flyttar jag in helt. Då tar jag med mig katterna till deras nya hem. Hoppas dom kommer trivas, och att jag gör det jag med.
Just nu känner jag vemod. Men det ändras nog.

Jag fick klar psykologi arbetet igår/sen kväll. Det kändes grymt skönt. Äntligen liksom... Trodde aldrig ja skulle klara det..... Men jag gjorde det!
Och även sista engelska uppgiften.. Underbaaart!!

Nee, nu blire chill innan man somnar här i vardagsrummet.
Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: zx9r
DATUM: 2011-05-25      TID: 23:17:24     BLOGGADRESS:

inte nog med att du är duktig å klarar alla prov!!!

du är vacker också!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback