Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-05-16  |  Tid: 20:53:31

Glad men har lite ångest.



Idag så har man varit i skolan och fixat en muntlig uppgift.
Det gick bra tror jag. Kändes som det, va ju inte direkt någon som pratade i 10 minuter, tror ja räknade ut att i snitt så prtade alla i 4 min eller nåt sånt.. :P
Så då va man ju inte dirket sämst iaf ^^

Har även förhandlat mig till att få mina lägenhets nycklar tidigare också, redan på torsdag så ska jag åka till hyresbostäder och få nycklarna, ska teckna en hemförsäkring så det blir bra och alla blir nöjda.
Så då är det bara att börja flytta grejjer, och det ska bli så sköönt, att äntligen tömma den här lägenheten. Underbart om man säger såå!

Och så ska vi, dvs jag, pappa och Anders åka till IKEA och fixa min säng :D Wiie!!
Så glad :D Äntligen en dubbelsäng. Och så ska vi även köpa byrån på Jysk, eller min bror fixar det eftersom jag skulle få den i present. Happy happy!
Kommer bli så himla bra!

Men jag har lite ångest iaf, över lite saker.. Men inget jag orkar dra upp nu. Men det ska på ett vis bli skönt att komma ner på noll och inget så man får börja kämpa sig uppåt igen. Inte förvänta sig att man kan plocka lite här och där.. Utan verkligen börja om och bygga upp allt.  
Vad det är jag menar tänker jag inte dra upp. Susanna vet det iaf.. Och det räcker gott och väl just för tillfället.

Jaja, nu är det snart Pirates på tv och det kan ju va värt att titta på.
Imorrn är det jobb mellan 8-16,30 på förskolan jag va på förra veckan :) Ska vara där hela restrande av veckan, skööönt säger jag verkligen :D

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback