Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-09  |  Tid: 20:45:56

Malmö dag 3 ---> Hemfärd



Yes yes, som rubriken lyder så va det tredje dagen i Malmö idag. Och sista dagen på mässan också. Tyckte det gick väldigt bra idag med, kunde ju lite mer idag eftersom gårdagens info och allt prat satt sig i skallen. Så tyckte det flöt på väldigt bra idag. Sålde två stycken duschhyllor medan min "chef" va på lunch. Wiie, stolt tjej. Haha.
Vi åkte dit så vi va där typ 9.15 eftersom vi va där så tidigt igår, så gick upp vid kvart i sju o va färdig å klar för frukost kl 7, alltså tvättat av mig, sminkat mig å tagit på mig dagens kläder.. Är man kvinnlig? Nee.. det tycker ja icke.. Men ja ja :P Satt nere vid frukost i typ 1.5 timme, åt i lugn o ro o drack en del te för inatt va det inte nådigt.

Är ju förkyld på nytt igen.. O hade en släng av feber igår samt att jag hostade en del. Så ställde upp fönstret lite för att få in lite luft eftersom det va så jäkla varmt. Vaknade väl runt typ hjalv två å kunde knappt andas så täppt va ja o hostade så ja nästan kräktes.. Uscha..

Men ja ja, det har gått bra idag iaf, köpte halstabletter igår som ja missbrukat idag. Åkte från mässan runt typ 16.15 å tåget hemåt gick 17.11. Så nu sitter jag på sista tåget som tar mig till Örebro. Gutt!!
Ska bli skönt att komma hem o kramas med katterna och mysa med Jocke innan man går å lägger sig.

Så jaa, det är väl det jag har att delge er. Har haft tre bra dagar i Malmö, å frukosten har ju varit toppen. Så det är det jag kommer sakna mest med att bo på hotellet.
Så jaa, vi får väl se när nästa mässa blir av som man får äran att följa med på. Om man får förstås :P Men det vore skojj!
Hoppas jag får svar på fler av mina sökta uppdrag på modellbilder. Vore nice faktiskt.
Möte på skolan imorgon. Planera en studieplan och sen runt 15 kommer det en kille som skall hämta min svarta malmbyrå som ja äntligen sålt. Gött det! 400 kr rikare. Men ska spara dom tänkte jag. Är ju inga pengar jag räknat med så då kan ja li9ka gärna lägga undan dom :)

Men nu säger jag Puss Hej så hörs vi av imorrn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback