Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-07  |  Tid: 20:37:36

Malmö dag 1




Tågresan gick felfritt ner till Malmö när jag kommit på det tåget. INga krångel alls ^^
Blev uppmött på stationen av han som jag ska jobba för imorgon och torsdag.
Vi gick å käkade på en restaurang som heter Mando, latin och betyder: Jag äter. Tog en lövbiff med pommes o vitlökssmör, riktigt jäkla gött.. MUMS! Å vatten till :P

Sen så gick vi till hotellrummet, och shit vilket fint rum jag har, ett eget rum med dubbelsäng och riktigt nice dusch. Tänkte slänga upp bilder här. Så chillade jag lite innan det blev dags att dra iväg till mässhallen och förbereda montern lite. Så det blir nog great detta. Hoppas på en lyckad mässa ^^ Men det skulle jag väl inte ha några tvivel om att det inte blir, den invigs ju imorgon vad jag hört. OCh vi fick höra repetition av de som kommer spela o sjunga imorrn med. Så det blir nog skojjigt.

Sen så tåg vi tåget in till Malmö Central och så gick vi till Mello Yello och tog lite dricka, jag en cider o han en öl. Så satt vi ute under såna där värmare som verkar finnas typ överallt i Malmö :D Jätte mysigt tycker jag. Tänk om man kunde ha något sånt i Karlskoga.
Å nu sitter jag här på hotellet och bara tar det lugnt, ska ta mig en dusch snart tänkte jag. Och så blire chill i sängen resten av kvällen. Klockans alarm står på 6 imorrn, upp, göra sig klar o sen ner å käka littö frukost. Å sen drar vi iväg till mässan och blir nog där till 18 eller nåt.

Förlåt för att jag inte fixat något video inlägg, men jaa, jag är inte så taggad för det nu när ja sitter i Malmö.
Men slänger upp lite bilder här istället på mitt rum ^^ Å En fin lampgrej som fanns i Hyllie vid mässan :P

Puss Hej!







Vovvar som pryder sängen, tror att en svart/brun ska få följa med mig hem :D


Nej det är inte stjärnor det är massa slingor med lampor :D Super fint :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback