Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-02-08  |  Tid: 20:53:50

Malmö dag 2




Japp, inatt sov man väl sådär.. Ingen Jocke breve, inga kissemissar och en ny säng, vist, den är grymt skön.. MEn svårt att sova i en ny säng är det. Och klockan ringde 6.15, slog på snooze :P Sen ringde pappa och väckte mig i mitt snoozande, men men, dags att gå upp.
Gjorde mig iordning och gick ner till frukosten lagomt te 7. Guud va gott det är med hotellfrukost. Bacon, smörgås, yoghurt, te, juice å allt möjligt gott pålägg :P
Blir nog samma imorrn med skulle jag tro. Ska va nere lagomt till sju igen tänkte jag.

Så drog vi till mässan efter det, vi va en halvtimme tidiga egentligen, men det kändes gött för då hade man tid att finslipa det sista.
JAg är alltså värdinna för en monter som heter Folkduschen. Och de har givetvis en hemsida: folkduschen.se och de säljer duschväggar till sjukt bra priser, enligt mig då.. ^^ Och det gick bra idag tyckte jag, lite segt i början innan allt folk började rulla på, lite problem hade jag väl med att kunna förklara vissa saker men gjorde så gott jag kunde iaf.
Blev tvungen att ta av mig mina stövlar efter ett tag, högklackat är inte att rekomendera på en mässa. Tofflor eller vanliga tennis skor typ. Står ju rakt på betongen liksom, visst, ligger ju mattor över men det är hårt ändå.
Blev lite bransch mingel efteråt och hittade väl lite trevligt folk att prata med, några skåningar och sen några från Nyköping.

OCh så blev det att åka tåget själv till MAlmö C, och gå till hotellet med, men ringde pappa så fick han hålla mig sällskap under den gångturen. Gillar inte att gå själv i en storstad när jag inte riktigt hittar, och sen när man vet vad som hänt här nere. Köpenhamn skiter vi i. Hinner med en annan gång säkerligen :P
Så nu sitter jag på hotellrummet och har duschat, känner mig matt och slö, varm om kinderna så tror ja håller på att bli sjuk..

Fick även en förfrågan om jobb på fredag, men avböjde, kommer bli tufft att gå upp å jobba efter dessa dagar, så ska ja åka tåg hem imorrn, är inte hemma förän elva eller nåt, kommer däcka med Jocke breve mig. Och då har jag ingen vidare lust att kämpa mig upp kl 7 å iväg å jobba ett pass. Nej nej. Så blir att ligga i sängen å mysa med Jocke på fredag morgon istället, med undantag för att jag ska till skolan en sväng å göra upp en studieplan. Sen fåre bli mys igen, så han kan ju ligga kvar i sängen om han vill ^^
Så kör vi jobb nästa vecka. Tisdag blire ju info träff på TC :P Hoppas sen på att ja kommer in på TC igen och på en avdelning ja pallar med. Som jag kan hantera. Dvs kundtjänst eller så ^^ Så man slipper det här med springvik o inte vet vad som händer under veckorna, eller efter man sommarjobbat sin period eller så.. Så ja hoppas verkligen på TC. Att jag hamnar på TV, som Angelique sitter på, vore ju kalas.. Det tror ja ju liksom att ja skulle klara av, och det är ju längre utbildningstid med så man hinner ju lära sig. Men men, återstår att se. Ska på infoträff, sen får vi se vad som händer.
Men jaa, blir att jobba måndag-tordag iaf.

Nu blire chill här i sängen för min del ^^ Så blire Malmö dag 3 imorrn.
Sista dagen, sen hem till Karlskoga igen!
Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback